Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Usain Bolt

"Oi Usain Bolt minkä teit"
Taustatietoja: Usain Bolt on pikajuoksija, joka otti varaslähdön ja suljettiin ulos 100 metrin kisassa Daegun MM-kisoissa. Usain Bolt

Arkiston aarre

 • Nimi Juuri nyt
  Tulos: 0 (0 ääntä)

  Kommentti

 • 67 kommenttia

   Ei kommentteja
  1. Tulos: +261 (327 ääntä)
   sanon vaan että FACEPALM!

   Lainaa

  2. Tulos: +471 (507 ääntä)
   Tässä se nähdään, superkoira on kuuluisampi nuorten keskuudessa.

   Lainaa

  3. kikkarolli 30.8.2011 4:41
   Tulos: +187 (353 ääntä)
   eipä tässä mtn mokaa oo. kaikki nyt ei vaan keskity urheilu-uutisiin..

   Lainaa

  4. Tulos: -38 (48 ääntä)
   Alempi omanaan, niin peukkua ylös. Yhdessä ylemmän kanssa ei asiaa etusivulle - tainno, jos viimeinen "huomio" otetaan pois.

   Lainaa

  5. Huippukokki 30.8.2011 7:41
   Tulos: +52 (132 ääntä)
   Ja vaikka urheilu kiinnostaisikin (suurestikin, kuten minua), niin ei kaikkien ole pakko tietää jotain juoksijahemmoa...

   Lainaa

  6. Tulos: -8 (56 ääntä)
   No ois tääki selvinny, jos olisi tytöt lukeneet iltalehteä.. :D

   Lainaa

  7. Tulos: -11 (119 ääntä)
   En ollu ikinä kuullutkaan mistään Boltista ennen ku luin nämä :-D

   Lainaa

  8. Tulos: +20 (90 ääntä)
   Missäs tynnyrissä Jessica ja Hosuli on eläny?

   Lainaa

  9. Tulos: -15 (75 ääntä)
   mää oon eläny samassa tynnyrissä koska määkää en ois tienny mikä bolt jollen ollu sellases paikas missä katottiin ko. lähtöä :p

   Lainaa

  10. Tulos: +23 (67 ääntä)
   neki jotka täälä alkaa nyt pätemään että pitäis tietää usain bolt, ei itsekkään varmaan muita juoksijoita tiedä ku iltalehdessä puhutaan vaan siitä. ihan normaalia ettei urheilijoita tunneta.

   Lainaa

  11. Tulos: +35 (61 ääntä)
   Ensimmäistä kertaa taidan itsekin nimeen törmätä. Ei ole telkkaria, en ole kiinnostunut urheilusta tai iltapäivälehdistä. Tietysti tytöt olisi voineet googlata nimen, tai kysyä kaverilta...

   Lainaa

  12. Tulos: +20 (80 ääntä)
   Mitä outoa on siinä, ettei tiedä jotain urheilijaa? Ei kaikki seuraa urheilua. Se ei todellakaan ole mitään yleistietoa tietää joku hemmetin juoksija jenkeistä.

   Lainaa

  13. Tulos: +21 (37 ääntä)
   shillinki: neki jotka täälä alkaa nyt pätemään että pitäis tietää usain bolt, ei itsekkään varmaan muita juoksijoita tiedä ku iltalehdessä puhutaan vaan siitä. ihan normaalia ettei urheilijoita tunneta.
   No mutta eikö sitä suuremmalla syyllä tiedä kuka on Usain Bolt, kun siitä jatkuvasti kirjotetaan?

   Lainaa

  14. Tulos: +30 (42 ääntä)
   Kuitenkin ehkä maailman tunnetuin yleisurheilija, mutta eihän sitä kaikesta voi olla perillä. Eipä täällä kaikki välttämättä tietäis EDES Anders Behring Breivik nimistä hemmoa.

   Lainaa

  15. Tulos: -3 (53 ääntä)
   kaksi sanaa: vitun idiootit

   Lainaa

  16. Tulos: +5 (51 ääntä)
   NINNI: Mitä outoa on siinä, ettei tiedä jotain urheilijaa? Ei kaikki seuraa urheilua. Se ei todellakaan ole mitään yleistietoa tietää joku hemmetin juoksija jenkeistä.
   Niin no, mitä nyt tämä kyseinen juoksija on juossut maailmanennätyksen. :D Ihan pilipalitietoa, siis.

   Lainaa

  17. Tulos: +31 (51 ääntä)
   NINNI: Mitä outoa on siinä, ettei tiedä jotain urheilijaa? Ei kaikki seuraa urheilua. Se ei todellakaan ole mitään yleistietoa tietää joku hemmetin juoksija jenkeistä.
   Jamaicalta :) Ja kyllä se aika yleistietoa pitäisi olla, että Usain Bolt tiedetään. Ja vaikka ei seuraisi urheilua niin veikkaan että moni lukee lehteä, josta nimi tulee aika useasti esille, varsinkin nyt kun on MM-kisat.

   Lainaa

  18. Tulos: +9 (15 ääntä)
   Eih...

   Lainaa

  19. Tulos: +2 (14 ääntä)
   idiootteja kaikki

   Lainaa

  20. Tulos: -15 (49 ääntä)
   VOIELÄMÄ VARMAA TÄÄ ON TÄÄL): eikäää): PUOLUSTUKSEKSENI VOIN SANOA, ETTÄ EN SEURAA URHEILUA JA SE EI OO MUN INTOHIMO)!:dd

   Lainaa

  21. Tulos: -7 (49 ääntä)
   kaikkia ei vaan yksinkertasesti voi kiinnostaa kuka juoksee nopeiten!

   Lainaa

  22. Tulos: +16 (28 ääntä)
   Chase: No mutta eikö sitä suuremmalla syyllä tiedä kuka on Usain Bolt, kun siitä jatkuvasti kirjotetaan?
   riippuu lukeeko myös ne uutiset mitkä ei kiinnosta, jos artikkelissa mainitaan esim. ruotsin kuningas, prinsessa/vast. niin en varmasti lue, enkä halua tietää mitä ne on tehny koska se ei kiinnosta, eli en tiedä aiheesta jos joku laittaa siitä fasepookkii, sitten päivitellään fm:ssa ku en tienny norjan herttuan salarakkaista :D sitä tarkoitin vaan.

   Lainaa

  23. Tulos: +3 (37 ääntä)
   Ilmottaudun tynnyrissä eläneeksi. Ihan tosissaan tuli itsellänikin ensimmäisenä mieleen se animaatio koira Bolt vaikka en ko. elokuvaa olekkaan katsonut. Kyllä nuo urheillusivut tulee aina skipattua, poikkeuksena MM-jääkiekko. Luulisi kyllä että olisin silti kuullut, avomies kun on istunut MM-kisojen ajan sohvalla kuin liimattuna ja toosa huutaa hoosiannaa. (eikun siis Bolttia)

   Lainaa

  24. Tulos: +27 (35 ääntä)
   Mulle urheilija-Bolt on ihan tuttu tyyppi, koska luen lehtiä. Tästä koira-Boltista en oo ikinä ennen kuullutkaan, tiedä sitten tekeekö se musta tynnyrissä kasvaneen, idiootin vai liian vanhan.

   Lainaa

  25. Tulos: +7 (17 ääntä)
   Tämä moka kyllä menettää mokamaisuutensa täysin kun alussa pitää taustatiedoiksi kertoa kuka on Usain Bolt.

   Lainaa

  26. Tulos: +6 (28 ääntä)
   usain bolt kuuluu jo melkee yleisivistykseen..

   Lainaa

  27. Tulos: -4 (28 ääntä)
   Tässä mitään hassua ollut. En minäkään tiennyt tästä Usain Boltista mitään, kun en urheilua seuraa. Tai no, muistan etäisesti nähneeni urheilu-uutisissa, että joku yliastui jonkin jouksun, mutta ei voisi kyllä vähempää kiinnostaa... Hater's gonna hate, mutta en seuraa urheilua ja siinä se. :D

   Lainaa

  28. Tulos: +5 (33 ääntä)
   Yksikään murheilija ei kuulu yleissivistykseen. Kumma kyllä on ihmisiä, jotka selviävät hienosti elämästään katsomatta ikinä yhtäkään kilpailua tai lukematta ainuttakaan kilpailijaa koskevaa uutista.

   Lainaa

  29. Tulos: +5 (21 ääntä)
   TMR: Niin no, mitä nyt tämä kyseinen juoksija on juossut maailmanennätyksen. Ihan pilipalitietoa, siis.
   No käytännössä todella pilipalitietoa. Urheilun yksittäiset suoritteet eivät ole millään tavalla yleistiedollisesti merkittäviä seikkoja. Itse kyllä tiedän kuka Bolt on ja se, että se on kova juoksia, mutta vain sen takia kun jengi jaksaa hehkuttaa sitä koko ajan. En tunnistaisi tosin kuvasta, koska tuskin olen koskaan nähnytkään ko. miestä.

   Lainaa

  30. Tulos: +5 (21 ääntä)
   Jos vähänkin uutisia seuraa (ei edes välttämättä urheilu-uutisia) tietää kuka on Usain Bolt. Tulee kyseisen henkilön nimi aika usein mainituksi :D On se säälittävää ku ihmiset tulee avautumaan johonkin feissarimokiin "ei ole hauska, kun en tiedä kuka on Usain Bolt".. Onko pakko kommentoida jos ei edes kiinnosta tietää? :DD huhhuh.

   Lainaa

  31. Tulos: 0 (4 ääntä)
   eii mun päähajoo ;DD

   Lainaa

  32. Helarisimppa95 31.8.2011 1:53
   Tulos: -2 (4 ääntä)
   Jotenki tuntuu että anita heitti ton kommentin läpällä :D

   Lainaa

  33. Tulos: +1 (1 ääni)
   Ampparit.comia kun seurailee, niin pysyy hyvin kärryillä. Suosittelen tsekkaamaan.

   Lainaa

  34. Tulos: +9 (31 ääntä)
   Voi herranjestas... Noh, minä luen päivittäin lehden (siis Aamulehden, en iltalehtiä), luen netistä päivän uutisotsikot ja katson kymppiuutiset illalla. Enkä ole ikinä kuullut koko Boltista yhtään mitään. Syy siihen lienee se, että hyppään urheilu-uutiset johdonmukaisesti yli. Kun ei yksinkertaisesti kiinnosta. Sori vaan, mutta yleissivistykseni on silti hyvä.

   Lainaa

  35. Tulos: +4 (4 ääntä)
   Hei! Mää en ollu ajatellu ollenkaan Usain Boltia ja Bolt-superkoiraa. Repesin totaalisesti, kun täällä siitä puhuttiin.. :D

   Lainaa

  36. Tulos: -5 (15 ääntä)
   kikkarolli: eipä tässä mtn mokaa oo. kaikki nyt ei vaan keskity urheilu-uutisiin..
   Nojaa, miten ton nyt sitte ottaa... ton piikkiin vois pistää melkeenpä minkä vaan. "Jotkut vaan ei oo niin viisaita" "Jotkut vaan ei oo käynny kouluja" tjms.

   Lainaa

  37. Tulos: +3 (25 ääntä)
   Linda: Voi herranjestas… Noh, minä luen päivittäin lehden (siis Aamulehden, en iltalehtiä), luen netistä päivän uutisotsikot ja katson kymppiuutiset illalla. Enkä ole ikinä kuullut koko Boltista yhtään mitään. Syy siihen lienee se, että hyppään urheilu-uutiset johdonmukaisesti yli. Kun ei yksinkertaisesti kiinnosta. Sori vaan, mutta yleissivistykseni on silti hyvä.
   Näin ! On paljon tärkeämpiäkin asioitakin maailmassa kuin tietää jonkun urheilijan nimi. Kaikkia nyt vaan ei kiinnosta urheilu – jokainen tavallaan.

   Lainaa

  38. Tulos: +5 (5 ääntä)
   Ei tuo oo oikeen erityistä, vaikkakin kyllä mää tiiän kuka Usain Bolt on vaikka en oo innostunu yleisurheilusta

   Lainaa

  39. Tulos: -1 (19 ääntä)
   kikkarolli: eipä tässä mtn mokaa oo. kaikki nyt ei vaan keskity urheilu-uutisiin..
   ei niihin tarvii todellakaa keskittyy, pitäis silti tolalne tietää. elääkö ihmiset ihan eristyksissä ulkomaailmasta?

   Lainaa

  40. Tulos: -9 (29 ääntä)
   Väittääks ihmiset nyt tosissaa, että joku musta mies jonka elämäntehtävä on vaa juosta jotain rataa "pitäs tietää"? Painukaa ny vittuun.

   Lainaa

  41. Tulos: +3 (21 ääntä)
   jörgen: Väittääks ihmiset nyt tosissaa, että joku musta mies jonka elämäntehtävä on vaa juosta jotain rataa “pitäs tietää”? Painukaa ny vittuun.
   :DDDDD haha, tääl kyl nii huomaa tän säälittävän "perussuomalais meiningin" :DDD eihän suomalaisten tarvi välittää mistään mikä on suomen ulkopuolella :DDD huhhuh, herätkää ihmiset.

   Lainaa

  42. Tulos: +15 (19 ääntä)
   Joku sanoi, etteivät kaikki tunnusta Norjan joukkosurmaajankaan nimeä. Sitä en pidä oikeastaan yhtään huonona asiana, koska hän teki tekonsa varmasti siksi, että pääsisi historian kirjoihin ja ihmiset muistaisivat hänet. Olen syvästi järkyttynyt ihmisten kuolemasta, mutten halua henkilökohtaisesti muistaa sitä, joka teki hirmuteon. Sankarit ovat muistamisen arvoisia, eivät murhaajat!

   Lainaa

  43. Tulos: +6 (8 ääntä)
   Naulan kantaan. Uhreja voi muistaa hiljaa kotona, ilman että huomionhakuinen murhaaja saa siitä tietää.

   Lainaa

  44. Tulos: 0 (30 ääntä)
   Tekosyytä "en tiedä Usain Boltia ku en tykkää urheilusta" voisi verrata vaikka "en tiedä aurinkoa ku en tykkää astronomiasta"

   Lainaa

  45. nytjumalauta 1.9.2011 11:15
   Tulos: +8 (26 ääntä)
   ei kaikki tiedä juoksijoita, edes Usain Boltia, aivan samalla tavalla kun teistä ei varmasti kaikki osaa vastata jos kysyn, että tiedättekö kuka on Howie Dorough? (kerron vastauksen samantien, yksi Backstreet boys -nimisen yhtyeen laulajista) teidän mielestänne kaikkien pitäisi tietää juoksija, mun mielestäni kaikkien pitäisi tietää kaikkien aikojen menestyksekkäimmän poikabändin laulajat. En silti hauku teitä tyhmiksi joten antakaa sen jo sen olla, että joku nuori tyttö (jota ei välttämättä vois vähempää kiinnostaa urheilu ylipäänsä) ei tiennyt kuka on Usain Bolt. olen sanottavani sanonut

   Lainaa

  46. Tulos: -4 (8 ääntä)
   Minäkii huomasin nuo Bolt-päivitykset, mut mä luulin että se on joku jalkapalloilija..

   Lainaa

  47. Tulos: -1 (17 ääntä)
   bolttiha o maailma nopein mies :) kuuluu yleissivistykseen tietää

   Lainaa

  48. Tulos: +6 (12 ääntä)
   Itsekin olen tynnyrissä kasvanut; en kuuntele radiota, ei ole telkkaria ja en lue urheilu-uutisia. Kukaan kavereistani ei seuraa urheilua, eikä myöskään perheeni. Mistä olisin kuullut?

   Lainaa

  49. dafwerfqrf 2.9.2011 15:55
   Tulos: +2 (10 ääntä)
   No voi ei jos jotakuta ei kiinnosta urheilu. Ainakaan muiden urheilu.

   Lainaa

  50. Tulos: +7 (15 ääntä)
   Jokuvaan: Nojaa, miten ton nyt sitte ottaa… ton piikkiin vois pistää melkeenpä minkä vaan. “Jotkut vaan ei oo niin viisaita” “Jotkut vaan ei oo käynny kouluja” tjms.
   Juu, koska ehdottomasti koulujen käyminen ja urheilun seuraaminen ovat yhtä tärkeitä, verrattavissa olevia asioita.......

   Lainaa

  51. Tulos: +2 (8 ääntä)
   p.s. En minäkään tiennyt kuka tuo tyyppi on ennenkuin luin nimen muutamaan otteeseen face päivityksistä.

   Lainaa

  52. Hinokatamuripeta 2.9.2011 23:50
   Tulos: +2 (6 ääntä)
   Eikös tuo sama mies ole ollut jo vuosia julkisuudessa mutta silti vain 1% maailmasta tietää sen =)

   Lainaa

  53. Tulos: 0 (4 ääntä)
   urheilu kinostaa ku kilo p***** ja samoin uutiset, ruotsin prinsessat ja mitä niitä nyt onkaan. kuulin sivukorvalla(?) koulussa yhdeltä luokan urheiluhullulta uutiset joten olen sen verran perillä... tuota bolt koiraa taas en tiedä lainkaan vaikka nimi on kyllä kait tuttu. Balton kyllä tiedän mutta mikä on bolt?

   Lainaa

  54. Tulos: +1 (9 ääntä)
   en itsekään seuraa urheilua, mutta sentään tiedän kuka on bolt.

   Lainaa

  55. Tulos: +2 (12 ääntä)
   nytjumalauta: ei kaikki tiedä juoksijoita, edes Usain Boltia, aivan samalla tavalla kun teistä ei varmasti kaikki osaa vastata jos kysyn, että tiedättekö kuka on Howie Dorough? (kerron vastauksen samantien, yksi Backstreet boys -nimisen yhtyeen laulajista) teidän mielestänne kaikkien pitäisi tietää juoksija, mun mielestäni kaikkien pitäisi tietää kaikkien aikojen menestyksekkäimmän poikabändin laulajat. En silti hauku teitä tyhmiksi joten antakaa sen jo sen olla, että joku nuori tyttö (jota ei välttämättä vois vähempää kiinnostaa urheilu ylipäänsä) ei tiennyt kuka on Usain Bolt. olen sanottavani sanonut
   Lievästi eri asia, Backsteet boys ei ole ollut suomalaisessa mediassa viime aikoina pahemmin esillä vai onko? Sen sijaan Usain Bolt on jatkuvasti esillä kunhan vain osaa uutisia katsoa. Tälläkin hetkellä eräs uutinen Usain Boltista on Iltalehden 3. luetuin uutinen tänään.

   Lainaa

  56. Tulos: -3 (11 ääntä)
   no siis asiahan on niin että tää päivitys on tehty samana päivänä ku millon tämä superkoira teki sen varaslähdön ja aika nopeasti sen jälkeen, heti ku näin ensimmäiset "BOLT VARASTI VOI EI OMG MAAILMAKAATUU" jutut (: tiesin kyllä kuka on usain bolt en vaan heti osannu yhdistää. JOTE HEI VAA !!!

   Lainaa

  57. Tulos: +7 (9 ääntä)
   USA in bolt oli hyvä veto :D

   Lainaa

  58. Tulos: -5 (11 ääntä)
   kikkarolli: eipä tässä mtn mokaa oo. kaikki nyt ei vaan keskity urheilu-uutisiin..
   puhuu lihis

   Lainaa

  59. Tulos: 0 (6 ääntä)
   täytyy myöntää etten tiedä mitään Bolt-koirasta. Usain boltin kyllä tiedän..

   Lainaa

  60. Tulos: -3 (9 ääntä)
   Kyllä mä olettasin että Bolt pitäs tietää, vaikka ei urheilua seuraiskaan. Minäkin joka en oo kiinnostunu millään asteella penkkiurheilusta, en ikinä oo mitään sellasta kattonukkaan tiedän Usain Boltin. Ja minkä takia - koska luen lehtiä . . .

   Lainaa

  61. Tulos: -7 (7 ääntä)
   jessica: kaikkia ei vaan yksinkertasesti voi kiinnostaa kuka juoksee nopeiten!
   MUtta sinä olet kirjoitustyylin perusteella myös tyhmä blondi lissu, joka enemmän selittää tuota paskaa tietämystäsi.

   Lainaa

  62. Juma Lauta 13.9.2012 0:58
   Tulos: +3 (3 ääntä)
   Uittu mitä kommenttei, ett kuuluu tyylii yleissivistyksee tietää joku vitu Bolt. Aika hauskoja ootte :) tossa vielä vähä lisää pohdittavaa: http://urbaanisanakirja.com/word/maailman-tunnetuimmat-ihmiset/

   Lainaa

  63. Tulos: +6 (10 ääntä)
   helou: bolttiha o maailma nopein mies kuuluu yleissivistykseen tietää
   No kuka on maailman nopein uimari? Entä kävelijä? Entä formulakuski? Kellä on kuulantyönnön maailmanmestaruus? Kai osaat luetella sitten nääki? Mutta kappas, ei ole lukenut tässä viime vuosina lehdessä vähintään kerran viikossa, niin eihän ne nyt "yleissivistykseen" kuulu.
   zed_: Tekosyytä “en tiedä Usain Boltia ku en tykkää urheilusta” voisi verrata vaikka “en tiedä aurinkoa ku en tykkää astronomiasta”
   Väärin. "En tiedä aurinkoa kun en tykkää astronomiasta" on urheiluun verrannollinen lauseessa "En tiedä seiväshyppyä kun en tykkää urheilusta". "En tiedä Usain Boltia kun en tykkää urheilusta" on verrannolinen lauseeseen "En tiedä Jousimiehen tähtikuviota kun en tykkää astronomiasta". Suhteellisuuden taju, hyvät ihmiset!

   Lainaa

  64. Tulos: -6 (6 ääntä)
   Tautou: Väärin. “En tiedä aurinkoa kun en tykkää astronomiasta” on urheiluun verrannollinen lauseessa “En tiedä seiväshyppyä kun en tykkää urheilusta”. “En tiedä Usain Boltia kun en tykkää urheilusta” on verrannolinen lauseeseen “En tiedä Jousimiehen tähtikuviota kun en tykkää astronomiasta”. Suhteellisuuden taju, hyvät ihmiset!
   Astrologiasta*

   Lainaa

  65. yritä edes 25.10.2013 20:57
   Tulos: +5 (5 ääntä)
   Savannah: Astrologiasta*
   Astronomiasta*

   Lainaa

  66. Tulos: -5 (9 ääntä)
   Tautou: No kuka on maailman nopein uimari? Entä kävelijä? Entä formulakuski? Kellä on kuulantyönnön maailmanmestaruus? Kai osaat luetella sitten nääki? Mutta kappas, ei ole lukenut tässä viime vuosina lehdessä vähintään kerran viikossa, niin eihän ne nyt “yleissivistykseen” kuulu.
   Kävelyssä ja uinnissa, millähän matkalla? 50metrin vapaauinnin 3 nopeinta on Magnussen James, Schoeman Roland ja Morozov Vladimir. Tämän hetken johtava F1 kuski on Sebastian Vettel, joka on nelinkertainen maailmanmestari. Muutenkin vähän eri asia tietää ylivoimaisesti nopein 100 ja 200 metrin juoksija, 4 kertainen olympia kultamitalisti ja 5 maailmanmestaruutta voittanut, virallisesti kaikkien aikojen nopeimmat 100 ja 200 metrin juoksu ajat kellottanu mies. Fakta nyt vaan on, että Usain Bolt on niin uskomattoman nopea, että kyllä se ihan yleistietoon kuuluu.

   Lainaa

  67. Voi Ei Se On Taas Se 29.5.2020 8:51
   Tulos: 0 (0 ääntä)
   -M-: Alempi omanaan, niin peukkua ylös. Yhdessä ylemmän kanssa ei asiaa etusivulle - tainno, jos viimeinen "huomio" otetaan pois.
   HÄH?b B-52x

   Lainaa

  Lue lisää

  Kommentoi

  Avatar

  Vastaa

  Nimikone

  Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

  Avainsanat: mm-kisat, juoksu, Usain Bolt, pikajuoksu, daegu