Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Foliohattu kiristää, osa 32

Kun katsoo tarkkaan, aurinko onkin LED-valo.
Foliohattu kiristää, osa 32

Arkiston aarre

 • Nimi Juuri nyt
  Tulos: 0 (0 ääntä)

  Kommentti

 • 60 kommenttia

   Ei kommentteja
  1. Kuutamokka 20.6.2024 0:26
   Tulos: +529 (549 ääntä)
   Näiden jälkeen olen sanaton. Täysin.

   Lainaa

  2. Tulos: +631 (639 ääntä)
   Surullista ja vähän jopa pelottavaa nähdä kuinka helvetin sekaisin osa ihmisistä on.

   Lainaa

  3. Per Cladenius 20.6.2024 0:28
   Tulos: +51 (121 ääntä)
   Kuutamokka: Näiden jälkeen olen sanaton. Täysin.
   Et näköjään ihan täysin.

   Lainaa

  4. Tukala lisko 20.6.2024 0:34
   Tulos: +150 (156 ääntä)
   Dunning-Kruegeri tärisee noissa foliohatturyhmissä.

   Lainaa

  5. Niin nälkä, että näköä haittaa? 20.6.2024 0:37
   Tulos: +209 (215 ääntä)
   Todennäköisesti noilla tyypeilla vain viiraa, mutta aliravitsemuskin voisi olla mahdollinen selitys, jos joku kokee mielestään valon muuttuneen erilaiseksi. Pahasti alipainoisena en aikoinani oikeasti nähnyt kunnolla kesällä ulkona, kun häikäisi niin pahasti, ja maailma tuntui myös sumealta. Ja kuulemma suolistosairaudet saattavat aiheuttaa niin pahoja ravinteiden imeytymishäiriöitä, että monipuolisestikin syövä ihminen saattaa kärsiä aliravitsemuksesta, painosta riippumatta.

   Lainaa

  6. Raksu taistelija 20.6.2024 1:01
   Tulos: +197 (199 ääntä)
   Herra mun vereni mitä paskaa. Näihin ei kannata tuhlata aikaansa enempää. Nuo taas käyttää koko elämänsä tuohon, ei käy kateeksi.

   Lainaa

  7. Jäähdytetty kissa 20.6.2024 1:17
   Tulos: +134 (138 ääntä)
   Kolmivuorotyöläisenä aina kesäisin valitan, että se helvetinmoinen ydinräjähdys tunkee miljoonan säteen voimalla jostain pimennysverhojen raostakin mun silmiin. Me ei olla Suomessa totuttu. Mutta joo, se on aurinko. Onneksi pilvet välillä vähän varjostavat.

   Lainaa

  8. Järjestyksetön mehiläinen 20.6.2024 1:19
   Tulos: +96 (102 ääntä)
   Piti oikein googlata tämä hopeajodidin ruiskutuksen ja kesän suhde, muttei löytynyt juuri muuta kuin wikipedia-artikkeli yhdisteestä nimeltä hopeajodidi: ” Hopeajodidi (AgI) on epäorgaaninen valoherkkä hopean ja jodin yhdiste, jota käytetään valokuvauksessa ja antiseptisissä lääkeaineissa. Valokuvauksessa hopeajodidiin muodostuu kuvan negatiivi.[1] Yhdiste on väriltään keltaista.” Luuleeko nää foliohatut siis sen suihkukoneiden aiheuttavan niiden peltojen keltaisuuden tai jotain, ja siten jotenkin vaikuttavan kesän pituuteen…?

   Lainaa

  9. Tulos: +126 (128 ääntä)
   Kiitos somen, nämä pääsee vielä yhdessä lisäämään harhojaan.

   Lainaa

  10. Soma tomaatti 20.6.2024 2:36
   Tulos: +188 (192 ääntä)
   Nauraisin, jos nämä eivät olisi todellisuudessa niin surullisia tapauksia. Oma äiti on mennyt tuohon touhuun mukaan, uskoo milloin mihinkin, ja lähes kaikki on vaarallista. Nämä ihmiset kun ovat sitä mieltä että joku tuntematon taho on tekemässä heille ja ihmiskunnalle jotain pahaa. Lähes joka kerta kun tavataan hänellä on joku uusi idea, mitä nyt on tapahtumassa ja mistä valehdellaan kansalle.

   Lainaa

  11. Sipulinhajuinen aasi 20.6.2024 4:27
   Tulos: +81 (87 ääntä)
   Go home rainbow, you're drunk

   Lainaa

  12. Tulos: +98 (100 ääntä)
   Niin nälkä, että näköä haittaa?: Todennäköisesti noilla tyypeilla vain viiraa, mutta aliravitsemuskin voisi olla mahdollinen selitys, jos joku kokee mielestään valon muuttuneen erilaiseksi. Pahasti alipainoisena en aikoinani oikeasti nähnyt kunnolla kesällä ulkona, kun häikäisi niin pahasti, ja maailma tuntui myös sumealta. [...]
   Niin, ei kai sitä turhaan sanota "niin nälkä, että näköä haittaa".

   Lainaa

  13. Narusta roikkuva pelikaani 20.6.2024 5:46
   Tulos: -247 (269 ääntä)
   Halko: Surullista ja vähän jopa pelottavaa nähdä kuinka helvetin sekaisin osa ihmisistä on.
   No osa uskoo jopa ihmisen aiheuttamaan ilmastonmuutokseen

   Lainaa

  14. Pohjaton ylioppilas 20.6.2024 6:03
   Tulos: -66 (76 ääntä)
   Nää on tavallaan aika lutusia, yleensä harmittomia hölmöjä mutta valitettavasti sekaan mahtuu muutama oikeasti avun tarpeessa oleva.

   Lainaa

  15. Säädytön lehmä 20.6.2024 6:58
   Tulos: +33 (35 ääntä)
   Halko: Surullista ja vähän jopa pelottavaa nähdä kuinka helvetin sekaisin osa ihmisistä on.
   Hetken sitä jo pelkäsi, että kävikö se notkahdus sittenkin omien korvien välissä vai miten mokien teksti muuttui niin vaikeaselkoiseksi…

   Lainaa

  16. Taltioitu päärynä 20.6.2024 6:58
   Tulos: +176 (180 ääntä)
   Narusta roikkuva pelikaani: No osa uskoo jopa ihmisen aiheuttamaan ilmastonmuutokseen
   Ja osa kuvittelee, että ihmisen toimet eivät vaikuta luontoon mitenkään.

   Lainaa

  17. Tulos: +79 (81 ääntä)
   Valon väri ei ole muuttunut. Sen sijaan mielenkiintoisena faktana ihmisen silmän linssi alkaa aikuistuessa kellastumaan pikku hiljaa. Se suojaa silmää paremmin UV-säteilyltä, mutta samalla ympäristö alkaa ajan saatossa näyttämään vähemmän värikkäältä

   Lainaa

  18. Fluoriton krokotiili 20.6.2024 7:24
   Tulos: +39 (49 ääntä)
   Järjestyksetön mehiläinen: Piti oikein googlata tämä hopeajodidin ruiskutuksen ja kesän suhde, muttei löytynyt juuri muuta kuin wikipedia-artikkeli yhdisteestä nimeltä hopeajodidi: ” Hopeajodidi (AgI) on epäorgaaninen valoherkkä hopean ja jodin yhdiste, jota käytetään valokuvauksessa ja antiseptisissä lääkeaineissa. Valokuvauksessa [...]
   Miksi et lukenut sitä Wikipedia-artikkelia loppuun? Siellä lukee: "Yhdiste on myös hyvin tunnettu käytöstään sadepilvien kylvämisessä, koska hopeajodidi on kiteisenä hyvin jääkiteiden kaltaista, jolloin sitä voidaan käyttää tiivistymisytiminä. Yhdistettä levitetään pilviin joko raketeilla tai lentokoneista, jolloin pilvissä oleva vesi tiivistyy ja tulee sateena alas."

   Lainaa

  19. Soitettava seuraeläin 20.6.2024 7:34
   Tulos: +8 (16 ääntä)
   Kuutamokka: Näiden jälkeen olen sanaton. Täysin.
   Onhan tuossa viisi sanaa.

   Lainaa

  20. Tulos: +47 (47 ääntä)
   Fluoriton krokotiili: Miksi et lukenut sitä Wikipedia-artikkelia loppuun? Siellä lukee: "Yhdiste on myös hyvin tunnettu käytöstään sadepilvien kylvämisessä, koska hopeajodidi on kiteisenä hyvin jääkiteiden kaltaista, jolloin sitä voidaan käyttää tiivistymisytiminä. Yhdistettä levitetään pilviin joko raketeilla tai lentokoneista, jolloin pilvissä oleva vesi tiivistyy ja tulee sateena alas."
   Hyvä lisäys. Anna tosin on aika pihalla. Ei tuolla aineella luoda sadepilviä jotka kastelevat Suomen pellot heinä-elokuussa. Sillä voi tyhjentää ne olemassaolevat pilvet sopivaan aikaan sopivassa paikassa niin että sade ei pilaa kingkongin tyttären häitä.

   Lainaa

  21. Varoittava maito 20.6.2024 7:58
   Tulos: +51 (53 ääntä)
   Ilmankos se sateenkaarikin on notkollaan kun siihen on kemikaaleja ruiskutettu 😳

   Lainaa

  22. Itseasiassa 20.6.2024 8:09
   Tulos: +39 (43 ääntä)
   Järjestyksetön mehiläinen: Piti oikein googlata tämä hopeajodidin ruiskutuksen ja kesän suhde, muttei löytynyt juuri muuta kuin wikipedia-artikkeli yhdisteestä nimeltä hopeajodidi: ” Hopeajodidi (AgI) on epäorgaaninen valoherkkä hopean ja jodin yhdiste, jota käytetään valokuvauksessa ja antiseptisissä lääkeaineissa. Valokuvauksessa [...]
   "Luuleeko nää foliohatut siis sen suihkukoneiden aiheuttavan niiden peltojen keltaisuuden tai jotain, ja siten jotenkin vaikuttavan kesän pituuteen…?"
   Mä ainakin luulin että vilja kypsyy, mutta nähtävästi se vain värjääntyy. Kaikkea sitä oppii, kun vanhaksi elää. 

   Lainaa

  23. Itseasiassa 20.6.2024 8:09
   Tulos: +22 (32 ääntä)
   Sipulinhajuinen aasi: Go home rainbow, you're drunk
   Kuulostaa ihan tohtori Sykerön jutulta.

   Lainaa

  24. Pyylevä kiivi 20.6.2024 8:51
   Tulos: +61 (63 ääntä)
   ”Kirkkaalla ilmalla maisema näyttää kuin se olisi telkan hd teräväpiirto kuva” Siis oikeastihan maisema on suttuinen, vai? 😂 Ei vaan tosipuheessa, kyseisen kommentoijan silmien linssit todennäköisesti vaan väsyy jos yhtään on pilvistä tai hämärtää, ja siksi muulloin kuin kirkkaalla ilmalla ei ole niin ”hd teräväpiirto kuva”. Mulla sama vika vasemmassa silmässä, ja syynä aivan alullaan oleva kaihi, vaikka olen alle 50 v. Vähäisempi valo kuin kirkkaala ilmalla ei nyt vaan kerta kaikkiaan ihan riitä sille enää, siis ainakaan ”hd teräväpiirto kuvaan”.

   Lainaa

  25. Jäätynyt sakaali 20.6.2024 9:12
   Tulos: -7 (23 ääntä)
   Raksu taistelija: Herra mun vereni mitä paskaa. Näihin ei kannata tuhlata aikaansa enempää. Nuo taas käyttää koko elämänsä tuohon, ei käy kateeksi.
   Toivotaan että tuijottavat niin pitkään sinne aurinkoon, että polttavat verkkokalvonsa eivätkä näe kirjoittaa tyhmyyksiään muiden nähtäväksi. Toki osa noista teksteistä vaikutti sarkasmilta.

   Lainaa

  26. Laiska lohikäärme 20.6.2024 9:31
   Tulos: +21 (29 ääntä)
   Miksi Christina kommentoi omaa tekstiään ekaksi ja tägää siihen Johannan? Lähtikö teksti väärällä vale profiililla? Vai kaikki kyllä tägäävät Johannan, onko hän joku ryhmän "asiantuntija". Ainahan sitä on valitettu, että maanviljelijät pilaavat mökkeilyn levittämällä pahaa hajua pelloille. Nyt mennään jo uusiin sfääreihin, kun koko kesä tuhotaan estämällä sillä helteet ja hyvät kelit!

   Lainaa

  27. Tulos: -4 (38 ääntä)
   aurinko simulaattori ei ole mikään folio hattu juttu

   Lainaa

  28. Tulos: +16 (22 ääntä)
   Raksu taistelija: Herra mun vereni mitä paskaa. Näihin ei kannata tuhlata aikaansa enempää. Nuo taas käyttää koko elämänsä tuohon, ei käy kateeksi.
   Veripaska on jotenkin sopiva vertaus kuvaamaan noiden ihmisten ulosantia.

   Lainaa

  29. Kunniakas kirsikka 20.6.2024 10:35
   Tulos: +64 (74 ääntä)
   Narusta roikkuva pelikaani: No osa uskoo jopa ihmisen aiheuttamaan ilmastonmuutokseen
   On aika erikoista ja kertoo jotain ihmisen mielenlaadusta noin niinkuin yleiselläkin tasolla, jos rinnastaa tavanpulliaisen salaliittoteoriat ihan oikeiden tieteentekijöiden tieteellisesti todennettuihin faktoihin. Kohta varmaan alat kertomaan litteästä maasta ja siitä miten Suomea ei oikeasti ole olemassa.

   Lainaa

  30. It's a deal 20.6.2024 10:56
   Tulos: +38 (40 ääntä)
   Näytönohjainten hinnat ovat kirjaimellisesti pilvissä, koska aurinkosimulaattorin 4K HD vaatii ihan saakelisti tehoa.

   Lainaa

  31. Intiimi peura 20.6.2024 11:29
   Tulos: -2 (18 ääntä)
   Mäkkäri mainostaa luonnonilmiöillä.

   Lainaa

  32. Järjestyksetön mehiläinen 20.6.2024 11:49
   Tulos: -8 (14 ääntä)
   Fluoriton krokotiili: Miksi et lukenut sitä Wikipedia-artikkelia loppuun? Siellä lukee: "Yhdiste on myös hyvin tunnettu käytöstään sadepilvien kylvämisessä, koska hopeajodidi on kiteisenä hyvin jääkiteiden kaltaista, jolloin sitä voidaan käyttää tiivistymisytiminä. Yhdistettä levitetään pilviin joko raketeilla tai lentokoneista, jolloin pilvissä oleva vesi tiivistyy ja tulee sateena alas."
   Mutta miten se liittyy ”hopeajodidilumeen” ja kesän pituuteen? Oletko siis sitä mieltä, että ensimmäinen ihmisen muokkaama sade siirtää meidät heti kesästä syksyyn? Koska Anna tuntuu olevan…

   Lainaa

  33. Tulos: +32 (36 ääntä)
   Soma tomaatti: Nauraisin, jos nämä eivät olisi todellisuudessa niin surullisia tapauksia. Oma äiti on mennyt tuohon touhuun mukaan, uskoo milloin mihinkin, ja lähes kaikki on vaarallista. Nämä ihmiset kun ovat sitä mieltä että joku tuntematon taho on tekemässä heille ja ihmiskunnalle jotain pahaa. Lähes [...]
   Omaankin lähipiiiriin kuului joskus näitä salaliittohörhöjä ja "jotain suurta tulee pian tapahtumaan ;)" oli usein kuultu hokema. No, kai sinällään tässä on tapahtunut kaikenlaisia suuria juttuja, mutta ei kyllä niitä mitä heidän mukaansa piti.

   Lainaa

  34. Tulos: -4 (16 ääntä)
   Per Cladenius: Et näköjään ihan täysin.
   No kun tässä nyt saivarrellaan, niin hän tarkoitti sitä, että ko aihe veti sanattomaksi.

   Lainaa

  35. Kunnioitettava kuguaari 20.6.2024 13:15
   Tulos: +15 (23 ääntä)
   Katsoin aurinkoa oikein tarkkaan ja kieltämättä kaikki alkoi näyttämään hexagramilta.

   Lainaa

  36. Ruuviton sirkka 20.6.2024 13:24
   Tulos: +31 (37 ääntä)
   Nimenomaan panoraamakuva tekee tuon sateenkaaren tuollaiseksi. Ilman panoraamakuvaa sateenkaari olisi tietysti tasaisen kaareva.

   Lainaa

  37. Ainoa menninkäinen 20.6.2024 14:08
   Tulos: -49 (75 ääntä)
   Toivoisin välillä itsekin olevani salaliittoteoreetikko. Tavallaanhan nämä uskoo, että osa ihmisistä olisi niin järjestäytynyttä ja fiksua, että pystyisi kusettamaan koko maapalloa näillä aurinkosimulaattoreillaan jne. Osalla tuntuu olevan sellainen lapsenusko siihen, että tällainen olisi oikeasti mahdollista (vrt. että moni asia tapahtuu ihan sattumalta, tai monien osien summana, tai on suht helposti selitettävissä fysiikalla/biologialla tai mikä aiheeseen nyt sopiikin). Ollapa yhtä naiivi kuin salaliittoilijat, ah. Samalla huvittaa sekin, että näitä sähköallergisia ja flat earthereita mollaavat usein sellaiset ihmiset, jotka itse uskovat vakaasti esimerkiksi siihen että ihmislajissa olisi useampia sukupuolia kuin 2. No, onneksi on myös meitä normifiksuja tallaajia, jotka katsovat maailmaa suht realistisin silmin ja (toivottavasti) pystyvät havaitsemaan erilaiset höynäytykset ja huuhaateoriat jo kaukaa.

   Lainaa

  38. Tulos: +20 (26 ääntä)
   "Tämä ei ole mikään folio hattu juttu." Jaa no siinä tapauksessa, kerro toki lisää!

   Lainaa

  39. Nidottu puuma 20.6.2024 16:07
   Tulos: +15 (55 ääntä)
   Ainoa menninkäinen: Toivoisin välillä itsekin olevani salaliittoteoreetikko. Tavallaanhan nämä uskoo, että osa ihmisistä olisi niin järjestäytynyttä ja fiksua, että pystyisi kusettamaan koko maapalloa näillä aurinkosimulaattoreillaan jne. Osalla tuntuu olevan sellainen lapsenusko siihen, että tällainen olisi [...]
   Ei kukaan ole sanonut, että fyysisiä sukupuolia (sex) olisi enemmän kuin kaksi. Sen sijaan sukupuolen kokemus (gender) on hyvin moninainen.

   Lainaa

  40. Kaareva eläin 20.6.2024 16:32
   Tulos: +8 (30 ääntä)
   Nidottu puuma: Ei kukaan ole sanonut, että fyysisiä sukupuolia (sex) olisi enemmän kuin kaksi.
   Eikö ole? Kukaan ei ole sanonut?

   Lainaa

  41. Tulos: +32 (54 ääntä)
   Kaareva eläin: Eikö ole? Kukaan ei ole sanonut?
     No minä voin sanoa, on olemassa XXY, hermafrodiitteja, mosaiikkeja, ja muuta säpellystä. Eniten kadehdin sitä kromosomihäiriötä, jossa näyttää ihan naiselta ja kehittyy normaalisti, paitsi pidemmäksi ja vahvemmaksi kuin naiset keskimäärin, ja havaitaan, että jotain on hassusti vasta kun kuukautiset eivät ala, ja käy ilmi, että kohtua ja munasarjoja ei löydy (ulkoiset sukuelimet ihan normin mukaan). Sukupuolikokemus tuppaa olemaan naisen, koska tytön elimet on niin pitkälle kuin itse tietää, ja tyttönä kohdellaan. 
     Eli saa olla ihan norminainen, paitsi parempi -rauta nousee eikä tarvitse huolehtia menkoista. Kelpaisi. En nyt kyllä muista mikä kromosomisekaannus se oli. 
     Epåilemättä suurimmalla osalla kromosomierikoisista on ihan tavanomainen naisen tai miehen sukupuoli-identiteetti, yksikin juoksija todettiin testotasojen ja kromosomien perusteella mieheksi, ja hän väitti vastaan sillä, varsin pätevällä, perusteella, että ei vain kokenut olevansa nainen, vaan oli synnyttänyt ihan itse lapsen omalla kohdullaan, miten bionaisempi sitä voi olla? Vaan ei kelvannut olympiatoimikunnalle. 
     Toki tällainen on hyvin, hyvin harvinaista, koska useimmat sikiöt joilla on kromosomit omalaatuiset eivät ole elinkelpoisia. Eikä oikeastaan kuulu asiaan, koska useimmilla heistä, kuten sillä synnyttäneellä juoksijalla, on naisen tai miehen identiteetti eivätkä välttämättä edes tiedä kromosomeistaan -ei testotasoja tai kromosomeja testata ellei ole kilpaurheilija ja kaikki toimii. Henkilökohtainen sukupuolikokemus on ihan eri juttu. Mutta käy kuitenkin esimerkistä siitä, että luonto todella keksii kaikenlaista mitä ei ihan peruskoulubiologialla tulisi ajatelleeksi...

   Lainaa

  42. Kynätön kenguru 20.6.2024 19:38
   Tulos: +47 (49 ääntä)
   Rasvaseppo: Omaankin lähipiiiriin kuului joskus näitä salaliittohörhöjä ja "jotain suurta tulee pian tapahtumaan ;)" oli usein kuultu hokema. No, kai sinällään tässä on tapahtunut kaikenlaisia suuria juttuja, mutta ei kyllä niitä mitä heidän mukaansa piti.
   Joo, niillä on aina se omahyväinen myhäily, että "kohta alkaa rytistä, saavatpa lampaat nähdä, hähää". Sitten kun joku kysyy, että niin mitä: "opi lukemaan rivien välistä/ tee omaa tutkimusta/ lakkaa uskomasta valtamediaa jne."

   Lainaa

  43. Nuutunut pehmelö 20.6.2024 22:03
   Tulos: +36 (38 ääntä)
   Annan sepustus oli kyllä aika kryptinen. Mitä tarkoitti viljan ja peltojen tahallisella kastelulla? Menee sato pilalle ja tulee nälänhätä? Keitä on nn kundit, jotka tykkää auringosta vapaapäivinään?

   Lainaa

  44. Kaloriton leopardi 20.6.2024 23:37
   Tulos: +28 (30 ääntä)
   Rasvaseppo: Omaankin lähipiiiriin kuului joskus näitä salaliittohörhöjä ja "jotain suurta tulee pian tapahtumaan ;)" oli usein kuultu hokema. No, kai sinällään tässä on tapahtunut kaikenlaisia suuria juttuja, mutta ei kyllä niitä mitä heidän mukaansa piti.
   Joo ja kun kysyt mikä tää suuri juttu on, ei varmasti kerrota mitään, vaan käskettän "tehdä omat tutkimukset" ja "lukea rivien välistä" Eikun vittu KERRO jos sulla on parempaa tietoa!

   Lainaa

  45. Syyntakeeton mustikkamehukeitto 21.6.2024 0:48
   Tulos: +16 (16 ääntä)
   Kaloriton leopardi: Joo ja kun kysyt mikä tää suuri juttu on, ei varmasti kerrota mitään, vaan käskettän "tehdä omat tutkimukset" ja "lukea rivien välistä" Eikun vittu KERRO jos sulla on parempaa tietoa!
   Ehkä tämä kaikki kumpuaa siitä epävarmuudesta, että maailma on oikeiden uhkien kohteena, kuten jo koettu koronaepidemian alkuvaihe, (maailman)sodan uhka tai ilmastonmuutos. Ne on liian pelottavia käsiteltäväksi, joten näitä ei tapahdu. Sen sijaan huolestutaan mielikuvitusasioista, joihin pystyy tollompikin "löytämään tutkimustuloksia" (eli Venäjän trollitehtaan satuja) ja toimitaan niissä paremmissa piireissä omaksi parhaaksi, kasvatellen lupiineja ilman rokotuksia foliohattu päässä.

   Lainaa

  46. Tulos: +11 (13 ääntä)
   Poliisi: aurinko simulaattori ei ole mikään folio hattu juttu
   Aurinkosimulaattori on nimitys fuusio reaktorille, koska sen toimintaperiaate on kuin auringolla, sen yrittävät saada toimintaa jotta sillä voisi tuottaa sähköä.

   Lainaa

  47. Aurinkoinen seuraeläin 21.6.2024 1:45
   Tulos: +8 (10 ääntä)
   Järjestyksetön mehiläinen: Piti oikein googlata tämä hopeajodidin ruiskutuksen ja kesän suhde, muttei löytynyt juuri muuta kuin wikipedia-artikkeli yhdisteestä nimeltä hopeajodidi: ” Hopeajodidi (AgI) on epäorgaaninen valoherkkä hopean ja jodin yhdiste, jota käytetään valokuvauksessa ja antiseptisissä lääkeaineissa. Valokuvauksessa [...]
   Turhan kallista se olisi ruiskutettavaksi

   Lainaa

  48. Sukkahousuton karpalo 21.6.2024 3:50
   Tulos: +18 (20 ääntä)
   Kynätön kenguru: Joo, niillä on aina se omahyväinen myhäily, että "kohta alkaa rytistä, saavatpa lampaat nähdä, hähää". Sitten kun joku kysyy, että niin mitä: "opi lukemaan rivien välistä/ tee omaa tutkimusta/ lakkaa uskomasta valtamediaa jne."
   "Kohta alkaa rytistä, tai ainakin muutaman kuukauden päästä, vuoden päästä, viiden vuoden päästä, kymmenen vuoden päästä, joskus mutta ihan kohta. Odota vaan niin saat nähdä! Kyllä tästä vielä hyvä tulee!"

   Lainaa

  49. Ydinaseeton sorsa 21.6.2024 13:38
   Tulos: +9 (17 ääntä)
   Halko: Surullista ja vähän jopa pelottavaa nähdä kuinka helvetin sekaisin osa ihmisistä on.
   Ja ne saa äänestää.

   Lainaa

  50. Tulos: 0 (22 ääntä)
   Narusta roikkuva pelikaani: No osa uskoo jopa ihmisen aiheuttamaan ilmastonmuutokseen
   Tulit sitten jostain Persusotilaiden elämäm koulun ilmaston muutosta vastaan -osastosta esittelemään divetymonoksidin runtelemaa ajatuskalustoa!

   Lainaa

  51. Tulos: +2 (6 ääntä)
   Toisaalta... https://www.hs.fi/maailma/art-2000010516088.html (Tänään julkaistu juttu ilmastonmuokkauksesta.) Foliohatut eivät kuitenkaan ihan ymmärrä, miten tuo juttu toimii ja ettei Suomessa todellakaan muokata ilmastoa.

   Lainaa

  52. Tulos: +11 (17 ääntä)
   Narusta roikkuva pelikaani: No osa uskoo jopa ihmisen aiheuttamaan ilmastonmuutokseen
   Jaaha - Esson baarin asiantuntija löytyi. Kysykää nyt kaikki maailmankaikkeudesta, kun tiede ei osaa vastata, mutta baarin äijäkööri kyllä.

   Lainaa

  53. Kokematon kettu 22.6.2024 18:05
   Tulos: -3 (11 ääntä)
   Halko: Surullista ja vähän jopa pelottavaa nähdä kuinka helvetin sekaisin osa ihmisistä on.
   Psykiatreille on jonoa. Työtön! Opiskele (ilman mitään tukia, kiitos prkl natsihallituksen) vain 12 vuodessa psykiatriksi!

   Lainaa

  54. Joukkoon kuulumaton lammas 23.6.2024 19:31
   Tulos: -1 (3 ääntä)
   Raskasta väkeä nää hullut.

   Lainaa

  55. Tulos: +5 (9 ääntä)
   Nuokin saa äänestää ja lisääntyä... :'(

   Lainaa

  56. Tulos: 0 (2 ääntä)
   It's a deal: Näytönohjainten hinnat ovat kirjaimellisesti pilvissä, koska aurinkosimulaattorin 4K HD vaatii ihan saakelisti tehoa.
   8K QHD+ on jo syrjäyttänyt 4K HD

   Lainaa

  57. Tulos: 0 (2 ääntä)
   Rasvaseppo: Omaankin lähipiiiriin kuului joskus näitä salaliittohörhöjä ja "jotain suurta tulee pian tapahtumaan ;)" oli usein kuultu hokema. No, kai sinällään tässä on tapahtunut kaikenlaisia suuria juttuja, mutta ei kyllä niitä mitä heidän mukaansa piti.
   No kyllä on tapahtunut   Florida VOITTI ÄNÄRIN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1111

   Lainaa

  58. Tulos: +2 (4 ääntä)
   Kynätön kenguru: Joo, niillä on aina se omahyväinen myhäily, että "kohta alkaa rytistä, saavatpa lampaat nähdä, hähää". Sitten kun joku kysyy, että niin mitä: "opi lukemaan rivien välistä/ tee omaa tutkimusta/ lakkaa uskomasta valtamediaa jne."
   "No mietipä sitä!!!" on kuitenkin näiden yleisin vastaus.
   Sikäli hassua, että jos kerran niin kovin haluavat ihmisten "heräävän", niin luulisi näiden haluavan jakaa sitä mystistä tietoaan.

   Lainaa

  59. Tasasoukka muurahainen 29.6.2024 8:13
   Tulos: 0 (2 ääntä)
   Mitä ihmettä tämä kemikaalien ruiskutus, pilvien muokkaus, yms. folihattuilu on? Olen törmännyt näihin kommentteihin melko usein viimeaikoina.

   Lainaa

  60. Kaikkivaltias kala 30.6.2024 18:14
   Tulos: -1 (3 ääntä)
   Tasasoukka muurahainen: Mitä ihmettä tämä kemikaalien ruiskutus, pilvien muokkaus, yms. folihattuilu on? Olen törmännyt näihin kommentteihin melko usein viimeaikoina.
   Persuja.

   Lainaa

  Lue lisää

  Kommentoi

  Avatar

  Vastaa

  Nimikone

  Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

  Avainsanat: aurinko, aurinkogeneraattori, kemikaalien ruiskutus suomen ilmatilassa, kemikaalit, led, pilvet, ruiskutus, salaliittoteoria, sateenkaari, valo