Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Uutiskatsaus, osa 61

Suomalaiset ravintolat ovat tehneet radikaalin päätöksen.
Uutiskatsaus, osa 61

Arkiston aarre

 • Nimi Juuri nyt
  Tulos: 0 (0 ääntä)

  Kommentti

 • 66 kommenttia

   Ei kommentteja
  1. Urbaani fretti 23.5.2024 0:49
   Tulos: +110 (238 ääntä)
   Ensin Riina vaikutti fiksulta mutta sitten tuli pakottava tarve paskoa housuihinsa..... 🙈

   Lainaa

  2. Murheeton laama 23.5.2024 1:40
   Tulos: -81 (237 ääntä)
   Urbaani fretti: Ensin Riina vaikutti fiksulta mutta sitten tuli pakottava tarve paskoa housuihinsa..... 🙈
   Äärioikeisto ja -vasemmisto ovat lähempänä toisiaan kuin tietävätkään.

   Lainaa

  3. Sipulinhajuinen aasi 23.5.2024 2:19
   Tulos: +269 (271 ääntä)
   Kaikki tehköön mitä haluaa ihan vapaasti tuomitsematta PAITSI jos MINÄ en tykkää siitä

   Lainaa

  4. Opiskeleva hylje 23.5.2024 3:01
   Tulos: +170 (174 ääntä)
   Ruokaravintoloista taitaa lähemmäs 100% päästää lapset, ainakin aikuisten mukana, sisään. Huonosti kävisi bisnekselle muuten. Alaikäisille ei vaan anniskella. Tanssiravintolat, yökerhot, karaokepaikat ovat sitten eri asia. Niissä harvemmassa saa mitään hääviä syötävääkään.

   Lainaa

  5. Terve konna 23.5.2024 3:06
   Tulos: +164 (190 ääntä)
   Minä oon kulkenut Helsingissä useinkin julkisilla vaikka en asu lähelläkään. Anteeksi.

   Lainaa

  6. Kiihkoileva leijona 23.5.2024 3:13
   Tulos: +61 (129 ääntä)
   Ensin Riinalle halusin antaa peukkua, mutta sitten rupesikin mulkuksi.

   Lainaa

  7. Paheksuttava ämpäri 23.5.2024 6:41
   Tulos: -14 (62 ääntä)
   Osui ja upposi. Riina nimittäin.

   Lainaa

  8. Tympeä dinosaurus 23.5.2024 7:07
   Tulos: -101 (117 ääntä)
   En minäkään noihin perverssien pippaloihin lähtisi, hyi olkoon. Pitäisi säätää laittomiksi moiset, ankaran rangaistuksen uhalla.

   Lainaa

  9. Tulos: +22 (84 ääntä)
   Tympeä dinosaurus: En minäkään noihin perverssien pippaloihin lähtisi, hyi olkoon. Pitäisi säätää laittomiksi moiset, ankaran rangaistuksen uhalla.
   Ihmiset pitäis kaikki pakottaa viettämään 1 vrk vuodesta tuollaisissa juhlissa.

   Lainaa

  10. Tulos: +62 (64 ääntä)
   Opiskeleva hylje: Ruokaravintoloista taitaa lähemmäs 100% päästää lapset, ainakin aikuisten mukana, sisään. Huonosti kävisi bisnekselle muuten. Alaikäisille ei vaan anniskella. Tanssiravintolat, yökerhot, karaokepaikat ovat sitten eri asia. Niissä harvemmassa saa mitään hääviä syötävääkään.
   Päivällä varmaan kaikki päästää alaikäiset yksinkin. Illalla joihinkin tulee ikäraja, mutta en ole silloinkaan nähnyt yhtään johon ei pääsisi sisään vanhempien kanssa.

   Lainaa

  11. Kukkahattuinen Setä 23.5.2024 7:26
   Tulos: -50 (78 ääntä)
   Minähän katkaisen yhteydet heti, jos kuulen edes, että joku viihdekäyttää huumeita. Minä en moista suvaitse ja näistä viihdekäytöistäkin pitäisi saada ainakin satapata miljoonaa sakkoa.

   Lainaa

  12. Pilkkottu muovipussi 23.5.2024 8:09
   Tulos: -25 (79 ääntä)
   Varsinainen ihmisjäte tuo Riina. Ei tuo Merja paskaa puhu.

   Lainaa

  13. Nurja jyrsijä 23.5.2024 8:14
   Tulos: +85 (115 ääntä)
   Millähän autottoman äidin pitäisi sitten lasten kanssa kuskata ostoskassit kotiin jos ei niitä rattaisiin saa laittaa?

   Lainaa

  14. Tulos: +17 (53 ääntä)
   Kukkahattuinen Setä: Minähän katkaisen yhteydet heti, jos kuulen edes, että joku viihdekäyttää huumeita. Minä en moista suvaitse ja näistä viihdekäytöistäkin pitäisi saada ainakin satapata miljoonaa sakkoa.
   Tiukka asenne sulla. Valistus olisi parempi vaihtoehto. Siis tiedottaa että viihdekäyttäjien ja ongelmakäyttäjien käyttämä kokaiini on ihan samaa ainetta joka aiheuttaa voimakasta riippuvuutta. Kaikista viihdekäyttäjistä ei kehity ongelmakäyttäjiä, mutta kaikki ongelmakäyttäjät ovat entisiä viihdekäyttäjiä. Viihdekäytön suuri vaara piilee siinä että se tapahtuu kaveriporukalla. Sosiaalinen paine pakottaa myös sen käyttäjän jatkamaan jolla on muodostumassa ongelma. Tuo Iltalehden juttu on oikeastaan tavallinen tarina siitä miten korkeakouluopiskelija Julian ystävästä tuli narkomaani mutta juttu on vielä vähän kesken. Odotellaan 10-vuotisjuhlajulkaisua.

   Lainaa

  15. Pilkkottu muovipussi 23.5.2024 8:30
   Tulos: -24 (56 ääntä)
   Nurja jyrsijä: Millähän autottoman äidin pitäisi sitten lasten kanssa kuskata ostoskassit kotiin jos ei niitä rattaisiin saa laittaa?
   Ei kai kukaan ole kieltänytkään sitä? Jutun otsikosta saa sellaisen kuvan, ettei se rattaille määritetty paikka myöskään ole mikään etuoikeus, johon voi parkkeerata ne rattaat esim. täynnä ostoskasseja oli niitä lapsia mukana tai ei.

   Lainaa

  16. Morbidi seppä 23.5.2024 8:54
   Tulos: -22 (34 ääntä)
   Ensin vessanovet ja nyt täydet bussit. Mitä metkuja ne persut keksivät seuraavaksi?

   Lainaa

  17. Itseasiassa 23.5.2024 8:56
   Tulos: +18 (38 ääntä)
   Sanmperi: Ihmiset pitäis kaikki pakottaa viettämään 1 vrk vuodesta tuollaisissa juhlissa.
   Voiko tehdä sen edes muualla kuin kotikaupungissa? Tai eri maassa? En haluaisi nähdä kaikkia sukulaisia, naapureita, työkavereita jne. touhuissa. Vaikka se omalla tavalla avartaisi maailmaa.

   Lainaa

  18. Itseasiassa 23.5.2024 9:04
   Tulos: +35 (63 ääntä)
   Noissa Helsinkiä ja pääkaupunki seutua koskevissa jutuissa on aina noin 80 % kärkkäimmistä mielipiteistä esittänyt joku joka on profiilin mukaan syntynyt ja elänyt tyyliin paikassa Alajänkälä. Mä sentään asun suurehkossa kaupungissa, mutta en kuitenkaan mene kommentoimaan jotain joukkoliikennettä, keskustaparkkeerausta tai kävelykatua, jos ei näistä ole kokemusta. Joo, Helsingin keskustassa on tullut oltua parkissa muutaman vuoden sisällä ja taitaa olla jo yli 10 vuotta joukkoliikenteen käytöstä. Mutta onhan noita viihdyttävä lukea, kun alajänkäläläiselle ei ikinä löydy pääkaupungissa ilmaista parkkipaikkaa kaupan oven edestä.

   Lainaa

  19. Räkäpää 23.5.2024 9:35
   Tulos: +35 (49 ääntä)
   Murheeton laama: Äärioikeisto ja -vasemmisto ovat lähempänä toisiaan kuin tietävätkään.
   Voivat olla tai voivat olla olematta. Mutta miksi sanot sen tässä?

   Lainaa

  20. Nukkuva järvisieni 23.5.2024 9:41
   Tulos: +68 (68 ääntä)
   Jäi vähän kiinnostamaan, että mitä siellä Viron ravintoloissa sitten on.

   Lainaa

  21. Terävä varis 23.5.2024 9:59
   Tulos: +56 (62 ääntä)
   Sipulinhajuinen aasi: Kaikki tehköön mitä haluaa ihan vapaasti tuomitsematta PAITSI jos MINÄ en tykkää siitä
   Ei, vaan "minä toimin juuri siten kuin tykkään eikä kukaan saa tuomita, mutta itse saan tuomita kaikki jotka toimivat eri tavalla kuin minä"

   Lainaa

  22. Yritteliäs lihapulla 23.5.2024 10:06
   Tulos: +1 (59 ääntä)
   Urbaani fretti: Ensin Riina vaikutti fiksulta mutta sitten tuli pakottava tarve paskoa housuihinsa..... 🙈
   Riina on paskiainen, "maalainen" ei saa riinan mukaan kertoa mielipidettään itä-helsingin tapahtumiin mutta riina saa ohjeistaa maalaisia olemaan keskenään maalla. Joka sinänsä on hyvä neuvo, maalla pysymällä välttyisi näiltä riinoilta, jotka ovat ihan täältä helsingistä, siis junan tuoma juntti. Hohhoijakkaa.

   Lainaa

  23. Neuloutuva sohvaperuna 23.5.2024 10:10
   Tulos: +10 (42 ääntä)
   Pilkkottu muovipussi: Ei kai kukaan ole kieltänytkään sitä? Jutun otsikosta saa sellaisen kuvan, ettei se rattaille määritetty paikka myöskään ole mikään etuoikeus, johon voi parkkeerata ne rattaat esim. täynnä ostoskasseja oli niitä lapsia mukana tai ei.
   Niitä rattaita ei voi jättää siihen seisomaan yksin jos lapsi on kyydissä, ne kaatuu tosi herkästi. Eli vaihtoehdot on suunnilleen näin: A. Lapsi rattaissa ja vanhempi vieressä seisomassa, kauppakassit ja vaippapussit käsivarsilla ja lattialla -> koko bussin käytävä tukossa tai B. Lapsi ja vanhempi kahdestaan penkeillä istumassa, kauppakassit ja pussit siististi rattaissa Monessa kaupungissa on muotoiltu tuo niin että rattaiden ja lapsen kanssa kulkeva pääsee ilmaiseksi, oli se lapsi sitten rattaiden kyydissä tai ei. Ilman rattaita tai ilman lasta matkustava aikuinen maksaa.

   Lainaa

  24. Pelottava ahma 23.5.2024 10:12
   Tulos: +61 (67 ääntä)
   Nukkuva järvisieni: Jäi vähän kiinnostamaan, että mitä siellä Viron ravintoloissa sitten on.
   Luin kyseisen jutun. Virolaisissa ravintoloissa on sen mukaan paremmat leikkipaikat kuin suomalaisissa. Joissain ravintoloissa jopa leikkihuoneita ja yleisesti asenne lasten leikkimiseen ruokaa odotellessa suvaitsevampi kuin Suomessa.

   Lainaa

  25. Pilkkottu muovipussi 23.5.2024 10:18
   Tulos: +2 (24 ääntä)
   Neuloutuva sohvaperuna: Niitä rattaita ei voi jättää siihen seisomaan yksin jos lapsi on kyydissä, ne kaatuu tosi herkästi. Eli vaihtoehdot on suunnilleen näin: A. Lapsi rattaissa ja vanhempi vieressä seisomassa, kauppakassit ja vaippapussit käsivarsilla ja lattialla -> koko bussin käytävä tukossa tai B. Lapsi ja vanhempi kahdestaan [...]
   Eli siinä on mahdollisuus väärinkäytölle ja tuon uutisjutun otsikosta voisi päätellä, että siitä juuri oli kyse siinä.

   Lainaa

  26. Ihan oikea öykkäri 23.5.2024 10:52
   Tulos: +69 (73 ääntä)
   Huumeissa viihdekäytön ja ongelmakäytön yhteinen pahuus on se, että ne molemmat rahoittavat toimintaa joka on varmaan sitä epäeettisintä mahdollista bisnestä.

   Lainaa

  27. Peittynyt paimen 23.5.2024 12:12
   Tulos: +11 (33 ääntä)
   Pelottava ahma: Luin kyseisen jutun. Virolaisissa ravintoloissa on sen mukaan paremmat leikkipaikat kuin suomalaisissa. Joissain ravintoloissa jopa leikkihuoneita ja yleisesti asenne lasten leikkimiseen ruokaa odotellessa suvaitsevampi kuin Suomessa.
   Onhan noita mäkkäreissä, raxeissa jne. jos jonkinlaista leikkipaikkaa. Mutta tosiaan eipä missään Rossossa tai Amarillossa ole, tosin niissäkin saa lapsille jonku piirustustehtävän ja värikynät. Oma fiilis on että aika hyvin tarjoilijat ottaa huomioon lapsiasiakkaat ja on oma lastenlista ja sieltä voi jopa säätää sitä ruokaa lapselle sopivaksi.

   Lainaa

  28. Tulos: +47 (61 ääntä)
   Olin muuttamassa toviksi ulkomaille, vein bussissa junalle kaksi isoa matkalaukkua. Välikössä oli jo yhdet rattaat ja minä laukkuineni. Seuraavalla pysäkillä tuli äiti raivoamaan että minun pitää siirtyä rattaiden tieltä. Totesin siihen vain että olen lippuni maksanut, rouva on hyvä ja odottaa seuraavaa bussia.

   Lainaa

  29. Hemmoteltu viikuna 23.5.2024 12:35
   Tulos: +18 (26 ääntä)
   Sipulinhajuinen aasi: Kaikki tehköön mitä haluaa ihan vapaasti tuomitsematta PAITSI jos MINÄ en tykkää siitä
   Ei, vaan "minä teen mitä haluan ettekä voi minua siitä tuomita, mutta minä tietenkin tuomitsen kaiken, mistä en itse pidä, ja teidänkin pitäisi".

   Lainaa

  30. Korkeahko maksamakkara 23.5.2024 12:43
   Tulos: +59 (65 ääntä)
   En ole ikinä ymmärtänyt, miksi joitakin häiritsee toisten ihmisten seksielämä.

   Lainaa

  31. Korkeahko maksamakkara 23.5.2024 12:45
   Tulos: +37 (57 ääntä)
   Ihan oikea öykkäri: Huumeissa viihdekäytön ja ongelmakäytön yhteinen pahuus on se, että ne molemmat rahoittavat toimintaa joka on varmaan sitä epäeettisintä mahdollista bisnestä.
   Ja tästä ongelmasta päästäisiin eroon, jos niitä huumeita saisi laillisesti kaupasta tai apteekista. Alkoholin myyntikin oli ammattirosvojen bisnestä kieltolain aikaan, mutta ei ole enää kun sitä saa kaupasta.

   Lainaa

  32. Mäntylahti-Piiras 23.5.2024 13:09
   Tulos: +6 (10 ääntä)
   Toj Karin: Päivällä varmaan kaikki päästää alaikäiset yksinkin. Illalla joihinkin tulee ikäraja, mutta en ole silloinkaan nähnyt yhtään johon ei pääsisi sisään vanhempien kanssa.
   yhteen kulmakuppilaan eivät päästäneet kun olin mutsin, isäpuolen ja sen aikuisten lasten kanssa tulossa jostakin & aikuisista osa halus käydä yksillä ennen kotiin menoa, riippunee paikasta ja/tai alaikäisen iästä päästääkö poke sisään.

   Lainaa

  33. Kuolemanvakava seppä 23.5.2024 13:28
   Tulos: +53 (55 ääntä)
   Marika laittaa ilmeisesti profiiliinsa tyhmiä aforismeja tajuamatta niiden merkitystä.

   Lainaa

  34. Kuolemanvakava seppä 23.5.2024 13:29
   Tulos: +16 (32 ääntä)
   Murheeton laama: Äärioikeisto ja -vasemmisto ovat lähempänä toisiaan kuin tietävätkään.
   En tiedä kuinka lähellä ovat toisiaan, mutta yhtä junttia porukkaa kumpikin sakki. Minä minä ihmisiä.

   Lainaa

  35. Kuolemanvakava seppä 23.5.2024 13:35
   Tulos: -10 (38 ääntä)
   Yritteliäs lihapulla: Riina on paskiainen, "maalainen" ei saa riinan mukaan kertoa mielipidettään itä-helsingin tapahtumiin mutta riina saa ohjeistaa maalaisia olemaan keskenään maalla. Joka sinänsä on hyvä neuvo, maalla pysymällä välttyisi näiltä riinoilta, jotka ovat ihan täältä helsingistä, siis junan tuoma juntti. Hohhoijakkaa.
   Yleensä just nää junantuomat helsinkiläiset on kovimpia huutelemaan, kun on niin siistiä asua siellä mogadishussa.

   Lainaa

  36. Joviaali nektariini 23.5.2024 15:07
   Tulos: +5 (23 ääntä)
   Flow ja niillä räp-festareilla vedetään eniten huumeita, yllättyneet parijonoon.

   Lainaa

  37. Joviaali nektariini 23.5.2024 15:09
   Tulos: -6 (20 ääntä)
   Kuolemanvakava seppä: En tiedä kuinka lähellä ovat toisiaan, mutta yhtä junttia porukkaa kumpikin sakki. Minä minä ihmisiä.
   Mutta miksi pitää haukkua kaikkia eriäviä mielipiteitä omaavia äärityypeiksi? Se on todella lapsellista ja tiedossa on ketkä sen pelleilyn aloittivat. Välillä sitä ollaan natsia ja fasistia ja sitten kuitenkin itse haukkuvat juutalaisia jne..en ymmärrä.

   Lainaa

  38. Joviaali nektariini 23.5.2024 15:10
   Tulos: +10 (24 ääntä)
   Korkeahko maksamakkara: Ja tästä ongelmasta päästäisiin eroon, jos niitä huumeita saisi laillisesti kaupasta tai apteekista. Alkoholin myyntikin oli ammattirosvojen bisnestä kieltolain aikaan, mutta ei ole enää kun sitä saa kaupasta.
   Eli kaikki huumeet vapautettava, ihan loistoidea hei!

   Lainaa

  39. Lannoitteeton kirsikka 23.5.2024 15:10
   Tulos: +18 (36 ääntä)
   Mäntylahti-Piiras: yhteen kulmakuppilaan eivät päästäneet kun olin mutsin, isäpuolen ja sen aikuisten lasten kanssa tulossa jostakin & aikuisista osa halus käydä yksillä ennen kotiin menoa, riippunee paikasta ja/tai alaikäisen iästä päästääkö poke sisään.
   Kulmakuppila ei ole ruokaravintola. Ilmeisesti kyse oli kuitenkin ruokapaikoista joista Suomessa puuttuu lasten leikkipaikat. Kulmakuppilasta ei voisi edes olettaa että siellä on. Jos jotain syötävää on tarjolla niin kulho suolapähkinöitä? Itse en edes pienen lasten seurassa käyttäisi koskaan alkoholia, oli kyseessä ruokaravintola, kulmakuppila, pihalla grillaaminen tai mökkireissu.

   Lainaa

  40. Joviaali nektariini 23.5.2024 15:11
   Tulos: -20 (32 ääntä)
   Peittynyt paimen: Onhan noita mäkkäreissä, raxeissa jne. jos jonkinlaista leikkipaikkaa. Mutta tosiaan eipä missään Rossossa tai Amarillossa ole, tosin niissäkin saa lapsille jonku piirustustehtävän ja värikynät. Oma fiilis on että aika hyvin tarjoilijat ottaa huomioon lapsiasiakkaat ja on oma lastenlista ja sieltä voi jopa säätää sitä ruokaa lapselle sopivaksi.
   Mistähän se johtuisi, että niitä leikkipaikkoja ei enää pahemmin ole? Miettikää nyt vähän, esim. pienyrittäjä tajuaa tämän heti.

   Lainaa

  41. Mäntylahti-Piiras 23.5.2024 15:31
   Tulos: -8 (20 ääntä)
   Lannoitteeton kirsikka: Kulmakuppila ei ole ruokaravintola. Ilmeisesti kyse oli kuitenkin ruokapaikoista joista Suomessa puuttuu lasten leikkipaikat. Kulmakuppilasta ei voisi edes olettaa että siellä on. Jos jotain syötävää on tarjolla niin kulho suolapähkinöitä? Itse en edes pienen lasten seurassa käyttäisi koskaan alkoholia, oli kyseessä ruokaravintola, kulmakuppila, pihalla grillaaminen tai mökkireissu.
   Toj Karinin kommentti johon vastasin ei tainnut käsitellä ruokaravintoloita, vai mistä lähtieän ruokaravintoloissa on ollut iltaisin ikärajat?

   Lainaa

  42. Tulos: +21 (23 ääntä)
   Mäntylahti-Piiras: yhteen kulmakuppilaan eivät päästäneet kun olin mutsin, isäpuolen ja sen aikuisten lasten kanssa tulossa jostakin & aikuisista osa halus käydä yksillä ennen kotiin menoa, riippunee paikasta ja/tai alaikäisen iästä päästääkö poke sisään.
   Pitää tarkentaa että tarkoitin tuossa ruokaravintoloita, en pelkästään anniskeluravintoloita. Ja lisäksi, tarkoitatko sinä kuppilalla kahvilaa vai juottolaa?

   Lainaa

  43. Kuolemanvakava seppä 23.5.2024 16:45
   Tulos: +12 (22 ääntä)
   Joviaali nektariini: Mutta miksi pitää haukkua kaikkia eriäviä mielipiteitä omaavia äärityypeiksi? Se on todella lapsellista ja tiedossa on ketkä sen pelleilyn aloittivat. Välillä sitä ollaan natsia ja fasistia ja sitten kuitenkin itse haukkuvat juutalaisia jne..en ymmärrä.
   Tämän olen huomannut myös. Aina heti ollaan julistamassa ääri(mikä vaan tähän) nykyään, ja mediaa myöten. En tiedä mikä/ketkä ajaa ihmisiä näin erilleen. Heti triggeröidytään ja uhkaillaan väkivallalla kun ei osata keskutella asiallisesti.

   Lainaa

  44. Vangittu seppä 23.5.2024 17:38
   Tulos: 0 (20 ääntä)
   Kuolemanvakava seppä: Yleensä just nää junantuomat helsinkiläiset on kovimpia huutelemaan, kun on niin siistiä asua siellä mogadishussa.
   Aidot stadilaiset on nöyrää väkeä. Sellaisen porukan keskellä mä aikoinaan vartuin. Ei tietoakaan ylemmyydentunteesta.

   Lainaa

  45. Eriskummallinen dinosaurus 23.5.2024 18:02
   Tulos: -11 (15 ääntä)
   Urbaani fretti: Ensin Riina vaikutti fiksulta mutta sitten tuli pakottava tarve paskoa housuihinsa..... 🙈
   Mut oikeassahan hän oli.

   Lainaa

  46. Tulos: +25 (29 ääntä)
   Olispa niin helppoa laihtua että jättäis vaan karkit pois ja kävis lenkeillä.

   Lainaa

  47. Rajoitettu kolibri 23.5.2024 18:29
   Tulos: +18 (20 ääntä)
   Minusta tulee koko ajan enemmän erakko Riinan ja Maaritin kaltaisten henkilöiden takia. Mut töissä on melko pakko käydä ja siellä törmää koko ajan tuollaisiin henkilöihin. Jotenkin menetän uskoani ihmisiin, vaikka tiedän, etteivät kaikki ole riinamaariteja.

   Lainaa

  48. Tulos: +48 (52 ääntä)
   Yhden naisen olen nähnyt (silloin kun olin nuori ja kävin baareissa), joka yritti Ale-pubiin sisään työntäen lastenvaunuja. Poke otti toki vaunut narikkaan ja sanoi tervetuloa… Noin vartti myöhemmin paikalla oli sinisiä setiä ja sossu. Mut äiti sai juotua haikailemansa oluen, lapsi oli kirjaimellisesti narikassa. Päiviteltiin kavereiden kanssa ensin kyseisen portsarin toimintaa ja lopulta todella välähti. Minusta oikea siirto ottaa muksu turvaan, antaa mutsin mennä tiskille ja soittaa paikalle virkavalta. Eli siis Suomessakin on baariin otettu lapsia 😂. Tästä tilanteesta toki on jo noin 20 vuotta.

   Lainaa

  49. Tulos: +18 (30 ääntä)
   Murheeton laama: Äärioikeisto ja -vasemmisto ovat lähempänä toisiaan kuin tietävätkään.
   Kerro, ettet tiedä, mitä poliittinen vasemmisto tarkoittaa kertomatta, ettet tiedä, mitä poliittinen vasemmisto tarkoittaa.

   Lainaa

  50. Toipuva haisunäätä 23.5.2024 19:54
   Tulos: +46 (48 ääntä)
   Miss piggy: Yhden naisen olen nähnyt (silloin kun olin nuori ja kävin baareissa), joka yritti Ale-pubiin sisään työntäen lastenvaunuja. Poke otti toki vaunut narikkaan ja sanoi tervetuloa… Noin vartti myöhemmin paikalla oli sinisiä setiä ja sossu. Mut äiti sai juotua haikailemansa oluen, lapsi oli [...]
   Ihan oli oikea valinta. Muuten se muksu ois ollut kohta yksin kotona ja äiti silti juomassa

   Lainaa

  51. Kirpeä Ahven 23.5.2024 23:18
   Tulos: +20 (30 ääntä)
   Itseasiassa: Noissa Helsinkiä ja pääkaupunki seutua koskevissa jutuissa on aina noin 80 % kärkkäimmistä mielipiteistä esittänyt joku joka on profiilin mukaan syntynyt ja elänyt tyyliin paikassa Alajänkälä. Mä sentään asun suurehkossa kaupungissa, mutta en kuitenkaan mene kommentoimaan jotain [...]
   Niin, no samalla tavalla ne helsinkiläiset haluaa kovasti opastaa miten asiat pitää maakunnissa järjestää. Pääkaupunkiseudun joukkoliikenne on kuitenkin melko isosti veronmaksajien rahoilla rakennettua. Itseä korpeaa kun satoja miljoonia halutaan laittaa johonkin tunnin junaan, valtaviin ohitustieprojekteihin, jolla matka-aika lyhenee 10 min. ynnä vastaaviin samalla kun kantatiestö kirjaimellisesti syöpyy hajalle. Valtion taholta vain levitellään käsiä ettei tiestön korjaamiseen ole rahaa. Paljon saataisiin tilannetta parannettua jo 1-2 % siitä mitä noihin suuruudenhulluihin projekteihin lapioidaan rahaa.

   Lainaa

  52. Lipevä sankari 24.5.2024 1:17
   Tulos: +5 (9 ääntä)
   Voi helvetti nyt oikeesti, jotain kokkelia.

   Lainaa

  53. Attrahoiva hylje 24.5.2024 4:08
   Tulos: -23 (33 ääntä)
   Neuloutuva sohvaperuna: Niitä rattaita ei voi jättää siihen seisomaan yksin jos lapsi on kyydissä, ne kaatuu tosi herkästi. Eli vaihtoehdot on suunnilleen näin: A. Lapsi rattaissa ja vanhempi vieressä seisomassa, kauppakassit ja vaippapussit käsivarsilla ja lattialla -> koko bussin käytävä tukossa tai B. Lapsi ja vanhempi kahdestaan [...]
   Paras vaihtoehto olisi lopettaa sen turhan tilan viejien pummilla matkustaminen kokonaan. Loppuisi se käytävien tukkiminen ja mahtuisi enemmän sisään ihmisiä jotka oikeasti tarvitsevat joukkoliikennettä. Ei ole mitään syytä miksi lisääntyjille pitäisi antaa ilmaiset kyydit, niitä hyysätään tolkuttomasti muutenkin. Lisääntyjä vie yleensä vähintään kolmen oikean ihmisen tilan ja matkustaa muiden laskuun, eihän siinä ole mitään järkeä.

   Lainaa

  54. Lakattu lehmä 24.5.2024 6:51
   Tulos: +2 (12 ääntä)
   Kieppu: Olin muuttamassa toviksi ulkomaille, vein bussissa junalle kaksi isoa matkalaukkua. Välikössä oli jo yhdet rattaat ja minä laukkuineni. Seuraavalla pysäkillä tuli äiti raivoamaan että minun pitää siirtyä rattaiden tieltä. Totesin siihen vain että olen lippuni maksanut, rouva on hyvä ja odottaa seuraavaa bussia.
   Itse söin kerran banaanin ja laitoin kuoret pois.

   Lainaa

  55. Käsittämätön peura 24.5.2024 10:53
   Tulos: +2 (8 ääntä)
   Lipevä sankari: Voi helvetti nyt oikeesti, jotain kokkelia.
   Kokkelipiimää 🤣

   Lainaa

  56. Soinnuton kivi 24.5.2024 11:38
   Tulos: -8 (18 ääntä)
   Miss piggy: Yhden naisen olen nähnyt (silloin kun olin nuori ja kävin baareissa), joka yritti Ale-pubiin sisään työntäen lastenvaunuja. Poke otti toki vaunut narikkaan ja sanoi tervetuloa… Noin vartti myöhemmin paikalla oli sinisiä setiä ja sossu. Mut äiti sai juotua haikailemansa oluen, lapsi oli [...]
   Mutta olisi ollut ihan ok jos äiti olisi mennyt ruokaravintolaan lapsen kanssa juomaan sen oluen? Jos nyt siis kyse tosiaan olisi yhdestä oluesta, eikä ryyppäämisestä.

   Lainaa

  57. Nuutunut pehmelö 24.5.2024 13:15
   Tulos: +14 (18 ääntä)
   Korkeahko maksamakkara: En ole ikinä ymmärtänyt, miksi joitakin häiritsee toisten ihmisten seksielämä.
   Häiritsee se jos yökaudet jyystetään eikä naapurit saa nukuttua.

   Lainaa

  58. Aivokuollut mäyrä 24.5.2024 16:43
   Tulos: -12 (18 ääntä)
   Korkeahko maksamakkara: Ja tästä ongelmasta päästäisiin eroon, jos niitä huumeita saisi laillisesti kaupasta tai apteekista. Alkoholin myyntikin oli ammattirosvojen bisnestä kieltolain aikaan, mutta ei ole enää kun sitä saa kaupasta.
   Ihan sama vaikka niitä saisi apteekista. Siihen lätkäistään kasa veroja päälle niin silti olisi halvempaa ostaa pimeästi sitä kamaa. Verot on Suomessa sellaisia että niitä lätkitään kaikkeen sen verran että mahdollisimman harva haluaa käyttää niitä haitallisia tuotteita, tai ainakin käyttöä pyritään säätelemään sillä verotuksella. Mutta oikeastaan ainoa mitä sillä saavutetaan on se että suurin osa ihmisistä ostaa muualta ne tuotteet. Ongelma itsessään ei häviä tai kutistu vaikka se ehkä jossain tilastossa saattaa siltä näyttää kun "ostotilastoissa näkyy laskua".

   Lainaa

  59. Esteetön maito 25.5.2024 13:42
   Tulos: +17 (21 ääntä)
   Aivokuollut mäyrä: Ihan sama vaikka niitä saisi apteekista. Siihen lätkäistään kasa veroja päälle niin silti olisi halvempaa ostaa pimeästi sitä kamaa. Verot on Suomessa sellaisia että niitä lätkitään kaikkeen sen verran että mahdollisimman harva haluaa käyttää niitä haitallisia tuotteita, tai ainakin käyttöä pyritään säätelemään sillä [...]
   Koska suurin osa ihmisistähän ostaa viinansa ja tupakkansa pimeästi, koska verot? Eikun eipäs osta kun kaupasta/alkosta. Joskus käyvät Virosta hakemassa lastin jos ehtivät. Sielläkin ne ostetaan kaupasta.

   Lainaa

  60. Sosiopaattinen Sosiologi 25.5.2024 18:21
   Tulos: +2 (8 ääntä)
   Esteetön maito: Koska suurin osa ihmisistähän ostaa viinansa ja tupakkansa pimeästi, koska verot? Eikun eipäs osta kun kaupasta/alkosta. Joskus käyvät Virosta hakemassa lastin jos ehtivät. Sielläkin ne ostetaan kaupasta.
   Sitten on Itä-helsingin lastenrattaat täynnä kauppakasseja täynnä huumeita, eikä läski-Merja pääse lepuuttamaan jalkojaan missään!

   Lainaa

  61. Syyntakeeton mustikkamehukeitto 25.5.2024 23:44
   Tulos: +11 (15 ääntä)
   Attrahoiva hylje: Paras vaihtoehto olisi lopettaa sen turhan tilan viejien pummilla matkustaminen kokonaan. Loppuisi se käytävien tukkiminen ja mahtuisi enemmän sisään ihmisiä jotka oikeasti tarvitsevat joukkoliikennettä. Ei ole mitään syytä miksi lisääntyjille pitäisi antaa ilmaiset kyydit, niitä hyysätään tolkuttomasti muutenkin. [...]
   Tässä ilmaiseksi kulkemisessa ei ole sen ideologisempaa hyysäystä takana kuin aikataulussa pysyminen. Ne lastenvaunut kulkisi siellä bussissa silti, mutta auto ei voi lähteä liikkeelle ennen kuin vanhempi on käynyt sieltä vaunupaikalta maksamassa ja on takaisin kärryjen luona. Tämän sitten kertaa kymmenen niin linja on jo ihan liian hidas muille matkustajille.

   Lainaa

  62. Kukkura tomaatti 26.5.2024 9:42
   Tulos: +9 (9 ääntä)
   Aivokuollut mäyrä: Ihan sama vaikka niitä saisi apteekista. Siihen lätkäistään kasa veroja päälle niin silti olisi halvempaa ostaa pimeästi sitä kamaa. Verot on Suomessa sellaisia että niitä lätkitään kaikkeen sen verran että mahdollisimman harva haluaa käyttää niitä haitallisia tuotteita, tai ainakin käyttöä pyritään säätelemään sillä [...]
   Suurin osa ostaa muualta? Haluatko vielä vaihtaa arvaustasi vai lukitsetko tämän?

   Lainaa

  63. Tulos: +4 (6 ääntä)
   Esteetön maito: Koska suurin osa ihmisistähän ostaa viinansa ja tupakkansa pimeästi, koska verot? Eikun eipäs osta kun kaupasta/alkosta. Joskus käyvät Virosta hakemassa lastin jos ehtivät. Sielläkin ne ostetaan kaupasta.
   Jep. Ja kaupasta ostettaessa sentään tiedetään missä tuote on valmistettu ja mitä se sisältää. Sama pätisi myös huumeisiin jos niitä valmistettais ja myytäis laillisesti: ainakaan ihmiset ei kuolisi vetäessään jotain mikä on myyty heille huumeena, mutta onkin jotain muuta.
   Tietysti ihannetilanne olis että kukaan ei vetäis mitään etanolia, nikotiinia tai muuta huumetta, mutta siihen tuskin päästään.

   Lainaa

  64. Lapsivesipyssy 27.5.2024 10:42
   Tulos: +3 (11 ääntä)
   Nurja jyrsijä: Millähän autottoman äidin pitäisi sitten lasten kanssa kuskata ostoskassit kotiin jos ei niitä rattaisiin saa laittaa?
   Sinne minne lapsettomatkin ne laittavat, kantavat käsissään.

   Lainaa

  65. Ajattelematon lepakko 31.5.2024 6:49
   Tulos: 0 (0 ääntä)
   Laura: Jep. Ja kaupasta ostettaessa sentään tiedetään missä tuote on valmistettu ja mitä se sisältää. Sama pätisi myös huumeisiin jos niitä valmistettais ja myytäis laillisesti: ainakaan ihmiset ei kuolisi vetäessään jotain mikä on myyty heille huumeena, mutta onkin jotain muuta. Tietysti ihannetilanne olis että kukaan ei [...]
   "Valmistettu EU:ssa"

   Lainaa

  66. Kokematon kettu 1.6.2024 12:20
   Tulos: -1 (1 ääni)
   Murheeton laama: Äärioikeisto ja -vasemmisto ovat lähempänä toisiaan kuin tietävätkään.
   Viidaskin ärtyy kun 29 vuotta ärsytetään.

   Lainaa

  Lue lisää

  Kommentoi

  Avatar

  Vastaa

  Nimikone

  Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

  Avainsanat: elää vaarallisesti, himos, itä-helsinki, lapset, leikkihuone, läskit, ravintolat, viro, ylipaino