Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Uutiskatsaus, osa 60

Lopettakaa Euroviisut! T: Tarja
Uutiskatsaus, osa 60

Arkiston aarre

  • Nimi Juuri nyt
    Tulos: 0 (0 ääntä)

    Kommentti

  • 51 kommenttia

      Ei kommentteja
    1. Huolimaton apina 14.5.2024 0:05
      Tulos: +446 (462 ääntä)
      Jaxupami 💊, tää jää käyttöön 😆

      Lainaa

    2. Rakastettu luovuttaja 14.5.2024 0:28
      Tulos: +44 (166 ääntä)
      Itseäni Euroviisuissa huvittaa nämä tietyn poliittisensuuntauksen röllit, jotka kovaan ääneen huusivat että pitää äänestää tiettyä maata, jotta tietyt ihmiset saavat nenilleen... Näin tosiaan kävi, voittoon ei kuitenkaan riittänyt, mutta Euroviisujen "homorummutukselle" tuli varmaan ennätysmäärä rahaa, kun niin kovaan ääneen moni ilmoitti ääneatäväsnä, vaikka vihaa Euroviisuja.

      Lainaa

    3. Tornipöllö 14.5.2024 0:29
      Tulos: +266 (282 ääntä)
      Homoja siellä, homoja täällä, siellä homoja, täällä homoja, joka puolella homoja, Piippolan vaarilla oli talo, hiiala hiiala hei! 🎶

      Lainaa

    4. Palkaton menninkäinen 14.5.2024 0:58
      Tulos: +226 (238 ääntä)
      Yllättävän paljon homojen asiat kiinnostaa joitakin, ilmeisestikin omasta mielestään umpiheteroita. Helpompi se olisi vaan keskittyä omiin asioihin. Turhaa ajanhaaskausta öyhöttää siitä kuka mitäkin on tai ei ole.

      Lainaa

    5. Tulos: +117 (129 ääntä)
      Palkaton menninkäinen: Yllättävän paljon homojen asiat kiinnostaa joitakin, ilmeisestikin omasta mielestään umpiheteroita. Helpompi se olisi vaan keskittyä omiin asioihin. Turhaa ajanhaaskausta öyhöttää siitä kuka mitäkin on tai ei ole.
      No nyt mä rupesin miettimään jotakin flipahtanutta homopariskuntaa jotka samaan tyyliin kiroaa jotain umpiheterojen, en keksi mikä, tapahtumaa ja kirjoittelee joka kommenttiosiossa kuinka he eivät ainakaan katso. Tai äänestä nyt ainakaan. Jostain syystä huvittava mielikuva näin puoli kaks aamuyöllä🤷

      Lainaa

    6. Järjestyksetön mehiläinen 14.5.2024 1:37
      Tulos: +293 (303 ääntä)
      Pitäis varmaan ryhtyä kans heteroksi, niin ehkäpä viimein alkaisi näkemään kaikkialla niitä homoja, eikä sitten ehkä tarviskaan olla enää sinkku.

      Lainaa

    7. Suojaisa delfiini 14.5.2024 2:08
      Tulos: +37 (79 ääntä)
      Haluaisin tykätä Tonin vastauksesta Mikalle. Briljanttia 😁

      Lainaa

    8. Maaretsalo69 14.5.2024 2:09
      Tulos: +98 (110 ääntä)
      Tornipöllö: Homoja siellä, homoja täällä, siellä homoja, täällä homoja, joka puolella homoja, Piippolan vaarilla oli talo, hiiala hiiala hei! 🎶
      Piippolan vaarinkin oli homo!

      Lainaa

    9. Tulos: -18 (36 ääntä)
      Mehän voitais järjestyksen mehiläisen kanssa vaihtaa päittäin vähäksi aikaa. Kas kun niin monet kelaa että homot haluaa/nubee kaikkia ja mulla on ollut aikas hissua lähiaikoina. Ainakin molemmat nähtäisiin elämää toiselta kantilta. Ainut vaan etten keksi mitä tehtäisiin jos vain toinen haluaa vaihtaa takas ja toinen toteaiskin sen, sanotaan nyt vaikka kuukauden, jälkeen et ehei et saakaan takas vanhaa suuntautumistasi.

      Lainaa

    10. Maaretsalo69 14.5.2024 2:14
      Tulos: -39 (119 ääntä)
      Sinne vaan muiden pervojen sekaan juhlimaan. Mene vaikka jonkun homon kanssa naimisiin. Hankikaa lapsia ja tehkää vielä niistäki homoja!

      Lainaa

    11. Tulos: +196 (202 ääntä)
      Maaretsalo69: Piippolan vaarinkin oli homo!
      Hiiala hiiala gay!

      Lainaa

    12. Tulos: +95 (95 ääntä)
      Windows95manin esityksessä tärkeä osa oli perse. Sattumoisin myös Espanjan esityksessä näkyi miesten perseitä. Sitten toki useiden naisesiintyjien perseet vanhaan tapaan näkyivät enemmän tai vähemmän. Yritän sanoa sitä, että viimeistään tänä vuonna perseet nousivat ansaitsemaansa arvoon. Ja Juhanin vitsi on wanha, kuulin sen ekan kerran 80-luvun sketsiohjelmassa.

      Lainaa

    13. Tukkeutunut näätä 14.5.2024 6:23
      Tulos: +58 (66 ääntä)
      Tornipöllö: Homoja siellä, homoja täällä, siellä homoja, täällä homoja, joka puolella homoja, Piippolan vaarilla oli talo, hiiala hiiala hei! 🎶
      Kuules: Piippolan vaari se oli homo, ei Piippolan vaarilla oli talo.

      Lainaa

    14. Paineeton banaani 14.5.2024 6:46
      Tulos: +77 (79 ääntä)
      Palkaton menninkäinen: Yllättävän paljon homojen asiat kiinnostaa joitakin, ilmeisestikin omasta mielestään umpiheteroita. Helpompi se olisi vaan keskittyä omiin asioihin. Turhaa ajanhaaskausta öyhöttää siitä kuka mitäkin on tai ei ole.
      Mut sitten ne homot tulee ja vie kaiken

      Lainaa

    15. Vaisu norsu 14.5.2024 7:18
      Tulos: +58 (72 ääntä)
      Höpö: Mehän voitais järjestyksen mehiläisen kanssa vaihtaa päittäin vähäksi aikaa. Kas kun niin monet kelaa että homot haluaa/nubee kaikkia ja mulla on ollut aikas hissua lähiaikoina. Ainakin molemmat nähtäisiin elämää toiselta kantilta. Ainut vaan etten keksi mitä tehtäisiin jos vain toinen haluaa [...]
      Oli niin sekava viesti että sait miinuksen.

      Lainaa

    16. Huomisen mango 14.5.2024 7:29
      Tulos: +92 (96 ääntä)
      Järjestyksetön mehiläinen: Pitäis varmaan ryhtyä kans heteroksi, niin ehkäpä viimein alkaisi näkemään kaikkialla niitä homoja, eikä sitten ehkä tarviskaan olla enää sinkku.
        En usko, että auttaisi -ihan heterona, en näe kaikkialla homoja. Onhan heitä, mutta aika vähän. Tarvitaan heteroutta pahempi mielenhäiriö, että joka vaatekaapista ja euroviisusta ilmaantuu pieni homo.

      Lainaa

    17. Tulos: +65 (69 ääntä)
      Höpö: Mehän voitais järjestyksen mehiläisen kanssa vaihtaa päittäin vähäksi aikaa. Kas kun niin monet kelaa että homot haluaa/nubee kaikkia ja mulla on ollut aikas hissua lähiaikoina. Ainakin molemmat nähtäisiin elämää toiselta kantilta. Ainut vaan etten keksi mitä tehtäisiin jos vain toinen haluaa [...]
      Olisi sinulle hyviä ja huonoja uutisia. Hyvät; saat tehdä seksuaalisuutesi kanssa ihan sellaisia kokeiluja kuin haluat, ei tarvitse odottaa, että joku on valmis vaihtamaan päittäin. Huonot: valitettavasti homot eivät "halua/nubee" kaikkia, joten vientisi ei ole taattua niilläkään markkinoilla. Mutta onnea matkaan!

      Lainaa

    18. Lentokyvytön krokotiili 14.5.2024 7:52
      Tulos: +35 (43 ääntä)
      En olisi yllättynyt jos Mika on Mika "casecovidpass" Vauhkala. Hitto mikä sekopää.

      Lainaa

    19. Tulos: +70 (74 ääntä)
      Homoja siellä homoja täällä...voihan mahdoton minkä kirjoitti. Hiiala hiiala gay. Näkeeköhän Tarja homoja vain tvssä vai kuinkahan on esim kauppareissuilla? Pää punaisena puhisee kävellessään homolaumojen keskellä kun käy ostoksilla.

      Lainaa

    20. Tulos: +42 (48 ääntä)
      Tukkeutunut näätä: Kuules: Piippolan vaari se oli homo, ei Piippolan vaarilla oli talo.
      Vaari se hoiteli homoja hiiala hiiala gay! *rainbow* *glitter*

      Lainaa

    21. Itseasiassa 14.5.2024 9:05
      Tulos: +62 (66 ääntä)
      Voin lyödä vaikka esikoiseni vetoa, että Euroviisuissa on ollut homoja ihan alusta asti. Ja todennäköisesti enemmän kuin väestössä keskimäärin.swn kieltäminen on yhtä typerää, kuin Euroviisujen poliittisuuden. Abbakin voitti aikoinaan biisillä Waterloo.

      Lainaa

    22. Kohonnut viinirypäle 14.5.2024 9:28
      Tulos: +94 (98 ääntä)
      Tarjakaan ei näytä ymmärtävän, että kommentoimalla tuota Eurovision Fans -sivun julkaisua, hän saa syötteeseensä nyt entistä enemmän viisuhomoja Facebookin algoritmilta. 😁

      Lainaa

    23. Tulos: -7 (25 ääntä)
      Perkele tän sivun toiminnot on lakossa. Puhelin päivitetty ja kaikki mutta silti 3n pysty lainaa toimintoa käyttää ja tekstin muokkauskin helvettiä kun ei kursori tottele kuin joskus. Niin siis kyllähän mä tiedän ettei lgbt+ porukka ole mitenkään mainittavasti varmaankaan sen kummallisempaa kuin nyt joillain on ilmeisesti mielikuva. Siis viitaten heidän seksuaaliseen aktiiviuteen tai parin valintaan jne. Sorry sekavasta ulosannista mutta kun ei paljon kirjoittele kuin lyhyitä viestejä ja sitten tosiaan tuo muokkaus vaikeaa niin, no vaikeaksi menee. ✌

      Lainaa

    24. Tulos: +27 (27 ääntä)
      Tykkään Tonista!

      Lainaa

    25. Patamusta hanhi 14.5.2024 10:14
      Tulos: +45 (47 ääntä)
      Itseasiassa: Voin lyödä vaikka esikoiseni vetoa, että Euroviisuissa on ollut homoja ihan alusta asti. Ja todennäköisesti enemmän kuin väestössä keskimäärin.swn kieltäminen on yhtä typerää, kuin Euroviisujen poliittisuuden. Abbakin voitti aikoinaan biisillä Waterloo.
      Viime vuonna katsoin Youtube-videon, jossa käsiteltiin Euroviisuista tehtyä kyselytutkimusta. Sen mukaan 30 % kyselyyn vastanneista kuului seksuaalivähemmistöön. Eli ovat edelleen vähemmistössä, mutta suhteessa enemmän kuin muutoin väestössä.

      Lainaa

    26. Tulos: +64 (72 ääntä)
      Miten voi tuo Korona aikaiset jutut vieläkin ahdistaa ihmisiä. Saisi tulla nyt jo joku uusi juttu, mitä nämä pudokkaat saa alkaa syytteleen. Saisi nauraa sitten uusille salaliittoteorioille :D

      Lainaa

    27. Tulos: +22 (40 ääntä)
      Maaretsalo69: Sinne vaan muiden pervojen sekaan juhlimaan. Mene vaikka jonkun homon kanssa naimisiin. Hankikaa lapsia ja tehkää vielä niistäki homoja!
      Saatana että syö tollaset urpot. Anna ihmisten olla sitä mitä ovat. Eivät he tule sulle tyrkyttämään itseään, ikinä. Hanki elämä itelles ja keskity siihen.

      Lainaa

    28. Tulos: +56 (68 ääntä)
      Luulen että Susa ei oikeasti ole kuullut yhdestäkään ihmisestä joka oikeasti olisi kuollut koronarokotteeseen, mutta silti tietoisesti haluaa levittää huhua että koronarokote tappaa jokaisen jolle se annetaan.

      Lainaa

    29. Sukkahousuton karpalo 14.5.2024 12:20
      Tulos: +62 (76 ääntä)
      foo: Luulen että Susa ei oikeasti ole kuullut yhdestäkään ihmisestä joka oikeasti olisi kuullut koronarokotteeseen, mutta silti tietoisesti haluaa levittää huhua että koronarokote tappaa jokaisen jolle se annetaan.
      Jokainen koronarokotevastainen tietää vähintään sataviiskymmentä rokotteisiin kuollutta ja tuhansia rokotehaittoja saaneita! Mystisesti rokotetut eivät tiedä juuri ketään, jos ketään.Mutta rokotevastaisilla onkin se mystinen totuustieto 😎

      Lainaa

    30. Puhelimeton papaija 14.5.2024 12:45
      Tulos: +25 (31 ääntä)
      Maaretsalo69: Piippolan vaarinkin oli homo!
      Ja sillä oli homotalo. Kyllähän tästä saa uuden modernisoidun laulun 😁

      Lainaa

    31. It's a deal 14.5.2024 13:02
      Tulos: +65 (71 ääntä)
      Sukkahousuton karpalo: Jokainen koronarokotevastainen tietää vähintään sataviiskymmentä rokotteisiin kuollutta ja tuhansia rokotehaittoja saaneita! Mystisesti rokotetut eivät tiedä juuri ketään, jos ketään.Mutta rokotevastaisilla onkin se mystinen totuustieto 😎
      Se rokotettuja kontrolloiva mikrosiru blokkaa tuollaiset tiedot. Sinulla on vain sumea muistikuva, että joku kuoli joskus ja että ennen sukujuhlissa oli puolet enemmän väkeä.

      Lainaa

    32. It's a deal 14.5.2024 13:11
      Tulos: +72 (74 ääntä)
      Olisin äärimmäisen kiinnostunut tietämään Euroviisujen varjotuloksen, jos epäpoliittisen musiikkikilpailun pisteet jaettaisiin pelkästään kuuntelemalla ne kipaleet ja tietämättä esittäjien kansallisuutta.

      Lainaa

    33. Ainoa guava 14.5.2024 13:31
      Tulos: +17 (31 ääntä)
      Leeppo: Saatana että syö tollaset urpot. Anna ihmisten olla sitä mitä ovat. Eivät he tule sulle tyrkyttämään itseään, ikinä. Hanki elämä itelles ja keskity siihen.
      Tuo on ikivanha Ismo Laitela lainaus eikä oikea mielipide.

      Lainaa

    34. Polarisoitunut kavioeläin 14.5.2024 14:12
      Tulos: +55 (57 ääntä)
      Pitipä pari kertaa tarkistaa tuo mokien päivämäärä etten vahingossa eksynyt 3 vuotta vanhoihin mokiin, sen verran hämmennyin kahdesta korona-aiheisesta mokasta :D

      Lainaa

    35. Itseasiassa 14.5.2024 14:48
      Tulos: +26 (34 ääntä)
      Sam: Miten voi tuo Korona aikaiset jutut vieläkin ahdistaa ihmisiä. Saisi tulla nyt jo joku uusi juttu, mitä nämä pudokkaat saa alkaa syytteleen. Saisi nauraa sitten uusille salaliittoteorioille 😁
      Näyttivät jostain kaivautuvan esiin jo ennen kun tuli tieto, että yksi rokote vedetään markkinoilta. Tämä tieto on tietysti laittanut vettä myllyyn, sellaista aasinsiltaa ei olekaan, ettei pääsisi loronan/k-piikin/k0r0n4n ääreen uudelleen ja uudelleen.

      Lainaa

    36. Rakastettu luovuttaja 14.5.2024 14:55
      Tulos: +39 (49 ääntä)
      Itseasiassa: Näyttivät jostain kaivautuvan esiin jo ennen kun tuli tieto, että yksi rokote vedetään markkinoilta. Tämä tieto on tietysti laittanut vettä myllyyn, sellaista aasinsiltaa ei olekaan, ettei pääsisi loronan/k-piikin/k0r0n4n ääreen uudelleen ja uudelleen.
      Oli uutinen kuolleesta urheilijasta, jolla oli todettu sydänvika jo vuonna 2016.
      Arvaappa kaksi kertaa, mistä 2000 ihmistä oli kommenteissa tärisemässä lukematta juttua.

      Lainaa

    37. Tulos: +44 (54 ääntä)
      Rakastettu luovuttaja: Oli uutinen kuolleesta urheilijasta, jolla oli todettu sydänvika jo vuonna 2016.Arvaappa kaksi kertaa, mistä 2000 ihmistä oli kommenteissa tärisemässä lukematta juttua.
      Nykyäänhän kukaan ei enää koskaan kuole mihinkään muuhun kuin koronapiikkiin.

      Lainaa

    38. Todisteeton mestari 14.5.2024 15:55
      Tulos: +37 (39 ääntä)
      It's a deal: Olisin äärimmäisen kiinnostunut tietämään Euroviisujen varjotuloksen, jos epäpoliittisen musiikkikilpailun pisteet jaettaisiin pelkästään kuuntelemalla ne kipaleet ja tietämättä esittäjien kansallisuutta.
      Tai mitään poliittiseen statukseen liittyvää, tietämättä kuuluuko esiintyjä mihinkään vähemmistöön, onko kyseisen edustajan kotimaa jollain tavalla sorrettuna nykyään, jne jne. Veikkaan että tulokset olisivat huimasti erilaisia.

      Lainaa

    39. Tipaton muovipussi 14.5.2024 17:27
      Tulos: +35 (43 ääntä)
      foo: Nykyäänhän kukaan ei enää koskaan kuole mihinkään muuhun kuin koronapiikkiin.
      Auto-onnettomuudessa kuolleetkin, niillähän on voinut piikin mikrosirut mönkiä aivoihin ja aiheuttaa ajovirheen. Ja mikrosiru tietenkin lähti liikkeelle kun sai 5G-mastosta signaalin. Kyllä tää on. Eikä löydy ees foliohattuemojia tähän, laitan sitten tommosen missä on jeesu ristillä 🏋️‍♂️

      Lainaa

    40. Kukkea sarvikuono 14.5.2024 20:29
      Tulos: +15 (19 ääntä)
      Maaretsalo69: Piippolan vaarinkin oli homo!
      Ja talokin oli homotalo, ellei ihan homoluola. 🤗

      Lainaa

    41. Autuas tomaatti 15.5.2024 0:02
      Tulos: +16 (20 ääntä)
      Huomisen mango:   En usko, että auttaisi -ihan heterona, en näe kaikkialla homoja. Onhan heitä, mutta aika vähän. Tarvitaan heteroutta pahempi mielenhäiriö, että joka vaatekaapista ja euroviisusta ilmaantuu pieni homo.
      Oi, mulle niin aukes silmien eteen sellainen pieni menninkäishomo, joka ilmaantuu vaatekaapista. Narnialainen! 😍

      Lainaa

    42. Kutsumaton pöllö 15.5.2024 0:30
      Tulos: +17 (19 ääntä)
      Melkein kuolin kun näin tuon jeesuksen ristillä 🏋🏼‍♀️

      Lainaa

    43. Tulos: +17 (21 ääntä)
      Leeppo: Saatana että syö tollaset urpot. Anna ihmisten olla sitä mitä ovat. Eivät he tule sulle tyrkyttämään itseään, ikinä. Hanki elämä itelles ja keskity siihen.
      Eiköhän tässä tarkoiteta irvailla noille henkilöille jotka noin ajattelee. Sitaattihan on vanha Ismo Laitelan sanoma asia pojalleen Kallelle joka oli homo sarjassa Salatut elämät.

      Lainaa

    44. Vastikkeeton lihapiirakka 15.5.2024 11:20
      Tulos: -18 (26 ääntä)
      Huolimaton apina: Jaxupami 💊, tää jää käyttöön 😆
      Ilmeisesti käytät pameja?

      Lainaa

    45. Tulos: +19 (23 ääntä)
      Rakastettu luovuttaja: Oli uutinen kuolleesta urheilijasta, jolla oli todettu sydänvika jo vuonna 2016.Arvaappa kaksi kertaa, mistä 2000 ihmistä oli kommenteissa tärisemässä lukematta juttua.
      Nämä kaikkea pelkäävät ihmiset kun eivät koskaan tunnu oppivan sitäkään, kuinka media toimii. "Ennen ei kuollut nuoria urheilijoita näin usein!!". Kyllä kuoli. Meillä ei vain uutisoitu aiemmin kaukaisten maiden puulaakitason urheilijoiden kuolemista. Miksi niistä nyt sitten uutisoidaan? No tietenkin siksi, että ne uutiset saavat massoittain reaktioita. Vaikka 16-vuotias urheilijalupaus hukkuisi kesäretkellä, voidaan otsikoida kuinka tämä "menehtyi äkillisesti" ja saada sillä tolkuton määrä klikkauksia eli rahaa. 
      Sama uutisointiharha näkyy kaikissa autopaloista kertovissa uutisissa. Jos sähköauto syttyy palamaan vaikka Saksassa, siitä uutisoidaan meilläkin. Ja syy on sama kuin noissa kuolemissakin, eli se että media-ammattilaiset tietävät näiden uutisten keräävän eniten klikkauksia ja niillä saadaan myytyä sitä mielikuvaa, joka on suurelle osalle ihmisistä se mieluisin. Vaikka tosiasiassa kaikki aspektit (käyttömääristä ajoneuvojen ikään) huomioon ottaen sähköautot syttyvät äärimmäisen harvoin verrattuna polttomoottoriajoneuvoihin. 

      Lainaa

    46. Kokomusta ananas 15.5.2024 15:50
      Tulos: +23 (25 ääntä)
      Pluri: Eiköhän tässä tarkoiteta irvailla noille henkilöille jotka noin ajattelee. Sitaattihan on vanha Ismo Laitelan sanoma asia pojalleen Kallelle joka oli homo sarjassa Salatut elämät.
      Näihin tällaisiin voisi laittaa perään sen henkilöön tai hahmon nimen, jota lainataan. Vältettäisiin väärinymmärrykset.

      Lainaa

    47. Tulos: +2 (8 ääntä)
      Maaretsalo69: Sinne vaan muiden pervojen sekaan juhlimaan. Mene vaikka jonkun homon kanssa naimisiin. Hankikaa lapsia ja tehkää vielä niistäki homoja!
      oon hämmentyny miinusten määrästä, voin melkein kuulla tän kommentin 😂

      Lainaa

    48. Kutsumaton pöllö 16.5.2024 2:44
      Tulos: +19 (21 ääntä)
      Kärsijä: oon hämmentyny miinusten määrästä, voin melkein kuulla tän kommentin 😂
      Aika paljon meitä jotka ei oo katsonut Salkkareita

      Lainaa

    49. Heitettävä riepu 17.5.2024 20:43
      Tulos: +8 (8 ääntä)
      Ainoa guava: Tuo on ikivanha Ismo Laitela lainaus eikä oikea mielipide.
      Sieg heil! (Tuo oli ikivanha Hitukka-lainaus eikä oikea mielipide)

      Lainaa

    50. Tulos: -4 (8 ääntä)
      Kokomusta ananas: Näihin tällaisiin voisi laittaa perään sen henkilöön tai hahmon nimen, jota lainataan. Vältettäisiin väärinymmärrykset.
      No omanlainen "taiteenlaji" on myös tietäjät tietää tyyppinen kirjoitus. Itsekin käytän toisinaan mutta en ehkä tilanteissa joissa väärinymmärtäessä minusta tulee typerä trolli. Esim. Palsanmäki juttuun laittamassani kommentissa käytin laskelmissa samat luvut ja vitsin mitä Korroosio Comedy käytti tehdessään aikanaan parodian Huutokauppamaisteri.

      Lainaa

    51. Anova norppa 20.5.2024 8:24
      Tulos: +3 (5 ääntä)
      Tässä tuo Ismon repliikki. Tarkalleen kohdasta 0:17. https://www.youtube.com/watch?v=cOscDIqzB8E

      Lainaa

    Lue lisää

    Kommentoi

    Avatar

    Vastaa

    Nimikone

    Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

    Avainsanat: euroviisut, eurovision, kutsunappi, lakkopeli, lentoemäntä, lentää, nappula, no rules, painaa, salaliittoteoria, windows95man