Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Roskalavalla rapisee, osa 180

Uutta tunnelmaa kotiin kuin kotiin. Roskalavalta. Ilmaiseksi.
Roskalavalla rapisee, osa 180

Arkiston aarre

 • Nimi Juuri nyt
  Tulos: 0 (0 ääntä)

  Kommentti

 • 36 kommenttia

   Ei kommentteja
  1. Jonkinlainen kefiiri 16.4.2024 0:15
   Tulos: +255 (261 ääntä)
   Blairin patjaan on erite jos toinenkin päässyt imeytymään, ja alkaa olla kyllä biologinen vaara ja poltettava. Saa olla melkoinen fakiiri joka tosta vielä hyvän saa.

   Lainaa

  2. Peeaa vadelma 16.4.2024 0:16
   Tulos: +172 (186 ääntä)
   Parane pian

   Lainaa

  3. Pohjaanpalanut muurahainen 16.4.2024 0:19
   Tulos: +23 (59 ääntä)
   Voi viddu mage :D

   Lainaa

  4. Puolimakea lammas 16.4.2024 0:24
   Tulos: +222 (226 ääntä)
   Aika karun näköinen patja. Vähän tulee ristiriitaiset fiilikset. Toisaalta haluaisi tietää mitä kaikkea tuossa on, mutta toisaalta taas ei todellakaan kiinnosta tietää.

   Lainaa

  5. Nirso herne 16.4.2024 0:32
   Tulos: +262 (264 ääntä)
   Make on tainnut kusaista jokusen kerran myös Blairin patjalle

   Lainaa

  6. Hapero pöllö 16.4.2024 0:40
   Tulos: +132 (142 ääntä)
   Jonkinlainen kefiiri: Blairin patjaan on erite jos toinenkin päässyt imeytymään, ja alkaa olla kyllä biologinen vaara ja poltettava. Saa olla melkoinen fakiiri joka tosta vielä hyvän saa.
   Yep. Mulla on pari kertaa tullut menkkaverta lakanoille, ja kerran karseessa mahataudissa myös hiukan „sitä itseään“. Tottakai lakanat ottaa enemmän osumaa, ne sitten pyykkiin, ja patjaa kuurataan mahdollisimman hyvin heti kun tapahtunut on huomattu. Niistä on jäljellä pienet ihan haaleat läikät, juuri ja juuri näkyvissä, joten tuossa on pitänyt tapahtua jotain vähän railakkaampaa kuin pari menkkaylläriä…
   Ja joo en sitä omaakaan patjaa todellakaan eteenpäin antaisi. Käytetään kunnes on puhki ja sitten kaatikselle. 

   Lainaa

  7. Varomaton kala 16.4.2024 0:58
   Tulos: +172 (178 ääntä)
   Patjamme oli aika lailla tuon nakoinen kun muutto tuli; kuukautiseni ovat lajia Red Wedding ilman sita hāāosaa, mikāān ei pidā koko yota, ja olen levoton nukkuja. Parantelin sitten aina vahinkoja puhdistusaineilla, joten tuli kivasti erivārisiā tahroja, riippuen miten onnistui. Muuton koittaessa kannettiin se kiltisti Sortti-asemalle, kuka hitto olisi moisen halunnut.

   Lainaa

  8. Urpo ahven 16.4.2024 1:47
   Tulos: +45 (47 ääntä)
   Nirso herne: Make on tainnut kusaista jokusen kerran myös Blairin patjalle
   Make perkele! Kai se tuli kommentteihin "auttamaan" tätäkin kaveria 😁.

   Lainaa

  9. Kivenkova eläin 16.4.2024 2:11
   Tulos: +51 (55 ääntä)
   Jonkinlainen kefiiri: Blairin patjaan on erite jos toinenkin päässyt imeytymään, ja alkaa olla kyllä biologinen vaara ja poltettava. Saa olla melkoinen fakiiri joka tosta vielä hyvän saa.
   Kill it with fire 🔥

   Lainaa

  10. Tulos: -65 (113 ääntä)
   Jonkinlainen kefiiri: Blairin patjaan on erite jos toinenkin päässyt imeytymään, ja alkaa olla kyllä biologinen vaara ja poltettava. Saa olla melkoinen fakiiri joka tosta vielä hyvän saa.
   Että ihan biologinen vaara? Nyt jotain rajaa niihin kommentteihin. :D
   Siis tuo on tosi likainen. That's it. Taudinaiheuttajat eivät elä määräänsä pitempää, joten pahimmassakin tapauksessa se on harmiton parin viikon päästä. Paitsi jos siinä on ötököitä, mikä taas ei liittyisi noihin tahroihin mitenkään, joten yhtä vaarallisia ovat tahrattomat patjat.
   Onko ällöä, että on tahroja? Toki. Onko se vaarallista? Ei. Voisiko patjan pestä? Hyvin mahdollisesti, jos on oikeat välineet ja aineet. Jos joitain jälkiä silti jää, niin faktahan on, että patjan päällä pidetään lakanaa, joten väliäkö?
   Entä peseekö joku tosielämässä tällaisia patjoja ja ottaa käyttöön? Ei tietenkään. Sillä tottakai täysin kyseenalaistamaton asiaintila on, että suurikokoisia, luonnonvaroja haaskaten tuotettuja esineitä tulee toimittaa kaatopaikalle pelkän psykologian vuoksi.
   Kuinkahan pitkälle tuo "YÄK!!!"-primitiivireaktio määrää elämää... Haluaisin piilokamerakuvaa tilanteesta, kun tälle porukalle annettaisiin esim. 500 000 € setelinippu, jonka päälle on pudonnut kolme tippaa kuukautisverta. Ja sytkäri.

   Lainaa

  11. Tulos: +119 (135 ääntä)
   Hapero pöllö: Yep. Mulla on pari kertaa tullut menkkaverta lakanoille, ja kerran karseessa mahataudissa myös hiukan „sitä itseään“. Tottakai lakanat ottaa enemmän osumaa, ne sitten pyykkiin, ja patjaa kuurataan mahdollisimman hyvin heti kun tapahtunut on huomattu. Niistä on jäljellä pienet ihan haaleat läikät, juuri ja juuri [...]
   Miten olis petari ja patjansuojus?

   Lainaa

  12. Sysimusta murmeli 16.4.2024 5:30
   Tulos: +125 (125 ääntä)
   Olen ollut huonekaluliikkeen varastolla töissä. Välillä joutui viemään asiakkaiden entisiä sänkyjä ja patjoja pois. Tuossa mokassa oleva on aika kesy siihen verrattuna mitä itse joutunut näkemään.

   Lainaa

  13. Itseasiassa 16.4.2024 7:52
   Tulos: +47 (51 ääntä)
   Hapero pöllö: Yep. Mulla on pari kertaa tullut menkkaverta lakanoille, ja kerran karseessa mahataudissa myös hiukan „sitä itseään“. Tottakai lakanat ottaa enemmän osumaa, ne sitten pyykkiin, ja patjaa kuurataan mahdollisimman hyvin heti kun tapahtunut on huomattu. Niistä on jäljellä pienet ihan haaleat läikät, juuri ja juuri [...]
   Mä oon joskus patjan lahjoittanut ja ihan tällaisten mäikkyjen vuoksi (ja oman mukavuuden) on hyvä olla sijauspatja. Se on helpompi pestä ja heittää menemään, kun aika on kypsä. Olisi tehnyt hyvää myös Blairin horrorpatjalle.

   Lainaa

  14. Itseasiassa 16.4.2024 7:57
   Tulos: +90 (92 ääntä)
   Meillä päin joku keräsi viime vuonna kynttilän jämiä ja peltipurkkeja jotta teki niistä lämmönlähteitä Ukrainaan. Sai myös kasan niitä vanhoista hautakynttilöistä. Sulatti siis ne kynttilät ja purkkiin puutikku, pahvinpala tms. pystyy ja siihen se sula massa. Tuollaiseen nuo ulkotulet olisivat kyllä kelvanneet.

   Lainaa

  15. Tulos: -44 (54 ääntä)
   Varomaton kala: Patjamme oli aika lailla tuon nakoinen kun muutto tuli; kuukautiseni ovat lajia Red Wedding ilman sita hāāosaa, mikāān ei pidā koko yota, ja olen levoton nukkuja. Parantelin sitten aina vahinkoja puhdistusaineilla, joten tuli kivasti erivārisiā tahroja, riippuen miten onnistui. Muuton koittaessa kannettiin se kiltisti Sortti-asemalle, kuka hitto olisi moisen halunnut.
   Vaipat jalkaan vaan.

   Lainaa

  16. Tulos: +21 (37 ääntä)
   Jonkinlainen kefiiri: Blairin patjaan on erite jos toinenkin päässyt imeytymään, ja alkaa olla kyllä biologinen vaara ja poltettava. Saa olla melkoinen fakiiri joka tosta vielä hyvän saa.
   Parane pian

   Lainaa

  17. Vajoava muovipussi 16.4.2024 9:57
   Tulos: -32 (64 ääntä)
   Varomaton kala: Patjamme oli aika lailla tuon nakoinen kun muutto tuli; kuukautiseni ovat lajia Red Wedding ilman sita hāāosaa, mikāān ei pidā koko yota, ja olen levoton nukkuja. Parantelin sitten aina vahinkoja puhdistusaineilla, joten tuli kivasti erivārisiā tahroja, riippuen miten onnistui. Muuton koittaessa kannettiin se kiltisti Sortti-asemalle, kuka hitto olisi moisen halunnut.
   Mikset laita paria-kolmea isoa kylpypyyhettä allesi sänkyyn, kun nukut menkkojen aikana?

   Lainaa

  18. Ripeä seuraeläin 16.4.2024 10:24
   Tulos: +60 (62 ääntä)
   Blair Witch Project

   Lainaa

  19. Itseasiassa 16.4.2024 10:25
   Tulos: +59 (71 ääntä)
   Vajoava muovipussi: Mikset laita paria-kolmea isoa kylpypyyhettä allesi sänkyyn, kun nukut menkkojen aikana?
   Koska nekin löytyvät aina mytystä jostain aamulla. Joskus kokeilin lakana ja patjan väliin pyyhettä, sillä selvisi paremmin. Itseni on pelastanut kuukuppi ja riittävän iso side, nämäkään eivät tietysti kaikille toimi jos ei löydy sopivaa kuppia ja siteetkin löytyvät jostain muualta kuin pitäisi.

   Lainaa

  20. Ujosteleva pomelo 16.4.2024 10:57
   Tulos: +72 (74 ääntä)
   Joo mummo siihen patjalle kesähelteillä kuoli, löydettiin muutama viikko myöhemmin, mut ihan hyvä just needs washing

   Lainaa

  21. Kollo sonni 16.4.2024 12:54
   Tulos: -57 (61 ääntä)
   Jonkinlainen kefiiri: Blairin patjaan on erite jos toinenkin päässyt imeytymään, ja alkaa olla kyllä biologinen vaara ja poltettava. Saa olla melkoinen fakiiri joka tosta vielä hyvän saa.
   Ei tollasessa mitään vaaraa oo, itsehän kännissä joskus kussu patjalle ja antanu vaan kuivua siihen, ei se edes haise kun ei oo päässy kuonat kertymään kuseen. Ei noit lakanoita muutenkaan jaksa pitää sängyssä saatikka mitään tyynynpäällisiä ja pussilakanoita peitoille. Ihmiset on omituisia kun pelkää paria pöpöä. :D

   Lainaa

  22. Kirjoitettu lammas 16.4.2024 13:13
   Tulos: +22 (28 ääntä)
   Kollo sonni: Ei tollasessa mitään vaaraa oo, itsehän kännissä joskus kussu patjalle ja antanu vaan kuivua siihen, ei se edes haise kun ei oo päässy kuonat kertymään kuseen. Ei noit lakanoita muutenkaan jaksa pitää sängyssä saatikka mitään tyynynpäällisiä ja pussilakanoita peitoille. Ihmiset on omituisia kun pelkää paria pöpöä. 😁
   Nojoo, en menis tarjoamaan kellekään, saatikka myymään, roskiinhan nuo jokupäivä menee. Olen tuo kommentoija ja tulin takas kertomaan, kun hokasin miten hölmö kommenttini oli. :D

   Lainaa

  23. Pitkänhuiskea nuija 16.4.2024 13:30
   Tulos: +62 (64 ääntä)
   Itseasiassa: Koska nekin löytyvät aina mytystä jostain aamulla. Joskus kokeilin lakana ja patjan väliin pyyhettä, sillä selvisi paremmin. Itseni on pelastanut kuukuppi ja riittävän iso side, nämäkään eivät tietysti kaikille toimi jos ei löydy sopivaa kuppia ja siteetkin löytyvät jostain muualta kuin pitäisi.
   Vinkkaan petarin ja lakananväliin laitettavasta vedenkestävästä lakanasta! Saa jyskistä, toinen puoli tavallisen lakanan tuntuinen ja toinen puoli samaa mitä vauvojen lakanoissa/pissa-alustoissamitälie. Muistaakseni sai pestä jopa 90 asteessa!

   Lainaa

  24. Typerä riesa 16.4.2024 14:19
   Tulos: +36 (40 ääntä)
   Varomaton kala: Patjamme oli aika lailla tuon nakoinen kun muutto tuli; kuukautiseni ovat lajia Red Wedding ilman sita hāāosaa, mikāān ei pidā koko yota, ja olen levoton nukkuja. Parantelin sitten aina vahinkoja puhdistusaineilla, joten tuli kivasti erivārisiā tahroja, riippuen miten onnistui. Muuton koittaessa kannettiin se kiltisti Sortti-asemalle, kuka hitto olisi moisen halunnut.
   Patjansuojukset on tuossa tilanteessa oikea investointi. Itselläni on pari, joten aina pesun ajaksi toisen saa käyttöön. 
   En tosin ole myymässä petariani, on laadukas ja hyvä. Mutta enhän mä sitä tahraisena halua itsekään nähdä. 
   Ne veritahrat taas lähtee ihan kaikesta kätevästi ja vähällä vaivalla sappisaippualla, ja se sappisaippuapala on todella riittoisaa. 

   Lainaa

  25. Typerä riesa 16.4.2024 14:20
   Tulos: +28 (30 ääntä)
   Pitkänhuiskea nuija: Vinkkaan petarin ja lakananväliin laitettavasta vedenkestävästä lakanasta! Saa jyskistä, toinen puoli tavallisen lakanan tuntuinen ja toinen puoli samaa mitä vauvojen lakanoissa/pissa-alustoissamitälie. Muistaakseni sai pestä jopa 90 asteessa!
   Myös siinä nelikirjaimisessa ruotsalaisessa ketjuliikkeessä on valikoimaa. Itselläni on malli, joka kai ei edes ole ihan sataprosenttisen veden kestävä, mutta on paksu, ei hiostava, ja siitäkään ei ole koskaan mennyt veri läpi.

   Lainaa

  26. Tulos: +13 (15 ääntä)
   Varomaton kala: Patjamme oli aika lailla tuon nakoinen kun muutto tuli; kuukautiseni ovat lajia Red Wedding ilman sita hāāosaa, mikāān ei pidā koko yota, ja olen levoton nukkuja. Parantelin sitten aina vahinkoja puhdistusaineilla, joten tuli kivasti erivārisiā tahroja, riippuen miten onnistui. Muuton koittaessa kannettiin se kiltisti Sortti-asemalle, kuka hitto olisi moisen halunnut.
   Myös sellaiset sairaaloissa käytettävät suojat ovat käteviä. Pysyvät luultavasti pyyhkeitä paremmin paikallaankin, vaikka pyörisikin yöllä.

   Lainaa

  27. Tulos: +41 (45 ääntä)
   Eikö noissa ulkotulissa nyt kumminkin olis tusinan tuntia per roihu vielä polttamatonta? Joo käytetty kynttilä nyt ei ole järin arvokas tuote mutta eikös niitä nyt nimenomaan oltu antamassa roskalavalla ilmaiseksi?

   Lainaa

  28. Tulos: -8 (20 ääntä)
   Kyöpeli: Että ihan biologinen vaara? Nyt jotain rajaa niihin kommentteihin. :D Siis tuo on tosi likainen. That's it. Taudinaiheuttajat eivät elä määräänsä pitempää, joten pahimmassakin tapauksessa se on harmiton parin viikon päästä. Paitsi jos siinä on ötököitä, mikä taas ei liittyisi noihin tahroihin mitenkään, joten yhtä [...]
   Kyllähän luonnonvarat säästyy kun ostaa puhdistukseen painepesurin ja tehokkaat puhdistusaineet. Sitten vain pesee ja valuttaa puhdistusaineet luontoon ja laittaa pesurin odottamaan seuraavaa kertaa noin viiden vuoden päähän kun alkaa olla tarve patjan vaihdolle.

   Lainaa

  29. Lihaksikas mansikka 16.4.2024 23:24
   Tulos: +8 (14 ääntä)
   Pluri: Kyllähän luonnonvarat säästyy kun ostaa puhdistukseen painepesurin ja tehokkaat puhdistusaineet. Sitten vain pesee ja valuttaa puhdistusaineet luontoon ja laittaa pesurin odottamaan seuraavaa kertaa noin viiden vuoden päähän kun alkaa olla tarve patjan vaihdolle.
   Ei sitä omaksi tarvitse ostaa. muutamalla kympillä saa vuokrattua.

   Lainaa

  30. Jaettava avokado 17.4.2024 11:25
   Tulos: +9 (13 ääntä)
   Sysimusta murmeli: Olen ollut huonekaluliikkeen varastolla töissä. Välillä joutui viemään asiakkaiden entisiä sänkyjä ja patjoja pois. Tuossa mokassa oleva on aika kesy siihen verrattuna mitä itse joutunut näkemään.
   Kai siitä sai likaisen työn lisän ja oli suojavarusteet? 🤮

   Lainaa

  31. rottanpää 17.4.2024 17:34
   Tulos: +8 (16 ääntä)
   Jotenkin toi patja olis jopa vähän vähemmän ällöttävä, jos noi tahrat olis tiedettävästi murhan jälkiä. Hiki, rasva, tali ja muut ruumiin eritteet, joista ei edes tiedä mitä ne tarkalkeen on ja mistä ne on tulleet, on paljon ällöttävämpiä kuin veri, jonka tietää tulleen murhasta.

   Lainaa

  32. Näköalaton greippi 17.4.2024 23:23
   Tulos: +6 (10 ääntä)
   Tuon patjan käyttäjä ei todennäköisesti ole parantumassa ihan pian.

   Lainaa

  33. Sysimusta murmeli 18.4.2024 7:42
   Tulos: +9 (11 ääntä)
   Jaettava avokado: Kai siitä sai likaisen työn lisän ja oli suojavarusteet? 🤮
   Ei kumpaakaan. Hanskatkin joutui muistaakseni itse ostamaan.

   Lainaa

  34. Tulos: +7 (7 ääntä)
   Blairin patja on true crime -fanin unelma

   Lainaa

  35. Neulottu ilonpilaaja 24.4.2024 9:03
   Tulos: +2 (4 ääntä)
   Kyöpeli: Että ihan biologinen vaara? Nyt jotain rajaa niihin kommentteihin. :D Siis tuo on tosi likainen. That's it. Taudinaiheuttajat eivät elä määräänsä pitempää, joten pahimmassakin tapauksessa se on harmiton parin viikon päästä. Paitsi jos siinä on ötököitä, mikä taas ei liittyisi noihin tahroihin mitenkään, joten yhtä [...]
   Höllääppä sitä pipoa

   Lainaa

  36. Kalpea hedelmä 28.4.2024 13:05
   Tulos: +1 (1 ääni)
   Viimeisessä ei ole mitään mokaa. Noita ulkotulia voi polttaa vielä pitkän aikaa.

   Lainaa

  Lue lisää

  Kommentoi

  Avatar

  Vastaa

  Nimikone

  Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

  Avainsanat: havi, kirppari, kirppis, kirpputori, kynttilä, käytetty, patja, sohva, sänky, tahrat