Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Kulkuneuvola, osa 14

Erinomainen keksintö, jos sitä käytettäisiin oikein.
Kulkuneuvola, osa 14

Arkiston aarre

 • Nimi Juuri nyt
  Tulos: 0 (0 ääntä)

  Kommentti

 • 55 kommenttia

   Ei kommentteja
  1. Peeaa vadelma 16.4.2024 0:14
   Tulos: +261 (283 ääntä)
   Eka kuvassa varmaan tarkoitetaan beigen värisen auton takana olevia autoja. Ne ei kyllä sieltä hyppää mitenkään pois. Voi olla, että on joku tapahtuma jossa pysäköinninohjaajat ohjeistaa autot tuolleen

   Lainaa

  2. Puolimakea lammas 16.4.2024 0:21
   Tulos: -25 (93 ääntä)
   Onkohan Petra sitä mieltä, ettei kellään perheellisellä voi olla malttia alkaa peruuttamaan ruutuun kun lapset huutaa ja tappelee takapenkillä.

   Lainaa

  3. Tämmönen leopardi 16.4.2024 0:22
   Tulos: +146 (150 ääntä)
   Peeaa vadelma: Eka kuvassa varmaan tarkoitetaan beigen värisen auton takana olevia autoja. Ne ei kyllä sieltä hyppää mitenkään pois. Voi olla, että on joku tapahtuma jossa pysäköinninohjaajat ohjeistaa autot tuolleen
   Juu, beige lähtee helposti. Sen takana olevien tilanteen sanoisin olevan varsin haastava, ellei kuvakulma hämää ja jossain ole sopivaa rakoa. Tai sitten ranskalaisittain jos vaihteet vapaalla eikä käsijarrua, joten voi puskea puskuria vasten ja siirtää toisen auton pois. Ranskassa, ja varmaan muuallakin, tuo on se taktiikka miten ne voivat pysäköidä niin, ettei väliin mahdu edes sanomalehteä. Eikä siellä välitetä pikkukolhuista, toisin kuin täällä. Oli niin tai näin, ihan paskasti parkkerattu lähtökohtaisesti.

   Lainaa

  4. Tulos: +223 (229 ääntä)
   Peeaa vadelma: Eka kuvassa varmaan tarkoitetaan beigen värisen auton takana olevia autoja. Ne ei kyllä sieltä hyppää mitenkään pois. Voi olla, että on joku tapahtuma jossa pysäköinninohjaajat ohjeistaa autot tuolleen
   Ei ole mikään tapahtuma pysäköinninohjaajineen, ihan vaan Hyvinkään sairaalan parkkipaikalta otettu kuva.
   Ja samalla toiseen kommenttiin vastatakseni niin tonne oli ryhmään oli myös postattu toisista kuvakulmista otettuja kuvia, mistä näki ettei siellä mitään rakoja ollut. Ja vaikka tämä tehtiin Villekin hyvin selväksi, niin silti jatkoi tota samaa inttämistä loppuun asti kuinka ei vaan osata ajaa jos ei pääse pois sieltä :D

   Lainaa

  5. Tulos: +205 (209 ääntä)
   Villellä on niin kova tarve fleksata taskuparkkeeraustaidoillaan, ettei hän yksinkertaisesti kestä todellisuutta siitä, että tämä vain ei ole se skenaario. Vähän kuin Mialla oli se lasagnefleksausobsessio.

   Lainaa

  6. Tulos: +63 (73 ääntä)
   Nonih, menin itse mokaa lukematta vastaamaan kyselyyn että taskuparkkeeraustaitoni ovat välttävät. Mutta en nyt sentään parkkeeraa niin, että muut eivät pääse pois... Ehkä Villellä on kielitaito-ongelma, eikä tiedä, että ajaa ei ole sama kuin lentää. Mutta mikä ihme tuossa perheparkkiongelmassa on ollut se ongelma? Turvaistuimet ovat takapenkillä, ja mitä vähemmän matkaa mistä lapsi voi juosta ajoradalle, sitä parempi.

   Lainaa

  7. Kiistelty aprikoosi 16.4.2024 7:09
   Tulos: +153 (157 ääntä)
   Olisi kyllä kiinnostanut nähdä Petran vastaus siihen, että mikä tuossa perheparkin käytössä nyt oikein oli vikana. Tulkaa joku ryhmään kuuluva nyt valaisemaan tarinaa enemmän.

   Lainaa

  8. Letaali bataatti 16.4.2024 7:21
   Tulos: +26 (28 ääntä)
   Peeaa vadelma: Eka kuvassa varmaan tarkoitetaan beigen värisen auton takana olevia autoja. Ne ei kyllä sieltä hyppää mitenkään pois. Voi olla, että on joku tapahtuma jossa pysäköinninohjaajat ohjeistaa autot tuolleen
   Ei ole vaan Hyvinkään sairaalan yks parkkipaikka

   Lainaa

  9. Itseasiassa 16.4.2024 7:42
   Tulos: +96 (102 ääntä)
   Villen mielestä voi vähän nähdä vaivaa ja vaik kantaa sen auton pois tuolta. Villen kaltaisten ihmisten vuoksi vihaan maalaisjärki-termin käyttöä, sillä perustellaan jotain aina vain sen vuoksi, ettei ole mitään muuta argumenttia.

   Lainaa

  10. Itseasiassa 16.4.2024 7:44
   Tulos: +42 (44 ääntä)
   Kiistelty aprikoosi: Olisi kyllä kiinnostanut nähdä Petran vastaus siihen, että mikä tuossa perheparkin käytössä nyt oikein oli vikana. Tulkaa joku ryhmään kuuluva nyt valaisemaan tarinaa enemmän.
   Nähtävästi niillä ei aja kuin lapseton nuoriso. Ja silti ovat niin kalliita, ettei niihin ole lapsiperheellisillä varaa? Tai onko niissä joku rajoitus, ettei sinne vain saa mitenkään lapsia kyytiin, turvaistuimista ja korokkeista puhumattakaan.

   Lainaa

  11. Perusteeton guava 16.4.2024 7:45
   Tulos: +38 (40 ääntä)
   Näyttää ihan meidän amiksen parkkipaikalta, kerran oli porukka parkkeerannu silleen, että piti odottaa, että takana oleva lähtee pois. Onneksi meidän päivät loppuu niin, että muillakin viimeistään loppuu silloin.

   Lainaa

  12. Kirkas maksamato 16.4.2024 7:45
   Tulos: +93 (93 ääntä)
   Meillä päin erään kauppakeskuksen piha kerää myös vähän väliä autoja tuollaiseen kolmen rivin parkkiin ja sitten siellä kuulutellaan porukkaa siirtelemään autojaan, että porukka pääsisi pois. Tätä tapahtuu niin usein, että tuntuu ihan käsittämättömältä, kun siellä kuitenkin ihan selvät merkit ja vastikään maalatut ruudutkin on olemassa ja tilaakin parkkeerata muualla. Silti kaikki zombina jatkaa itse keksimänsä rivin täyttämistä jos joku sen jo jossain kohtaa aloitti.

   Lainaa

  13. Reseptivapaa Dinosaurus 16.4.2024 8:20
   Tulos: +58 (68 ääntä)
   Tämmönen leopardi: Juu, beige lähtee helposti. Sen takana olevien tilanteen sanoisin olevan varsin haastava, ellei kuvakulma hämää ja jossain ole sopivaa rakoa. Tai sitten ranskalaisittain jos vaihteet vapaalla eikä käsijarrua, joten voi puskea puskuria vasten ja siirtää toisen auton pois. Ranskassa, ja varmaan muuallakin, tuo on se [...]
   Ranskassa ei myöskään muunmuassa kylvetä kuukausitolkulla suolaa tielle, eikä siellä myöskään ole kylmää ja märkää suurinta osaa vuodesta. Pikku kolhusta lähtee näissä meidän olosuhteissa äkkiä liikkeelle iso ruostevaurio, niistä on syytäkin välittää!

   Lainaa

  14. Ponne Jarkka 16.4.2024 8:52
   Tulos: -8 (32 ääntä)
   Kiistelty aprikoosi: Olisi kyllä kiinnostanut nähdä Petran vastaus siihen, että mikä tuossa perheparkin käytössä nyt oikein oli vikana. Tulkaa joku ryhmään kuuluva nyt valaisemaan tarinaa enemmän.
   En kuulu ko. ryhmään mutta näyttää selvästi, että bimmeri on pysäköity toiseen reunaan kun olisi tarkoituksen mukaista pysäköidä keskelle ruutua. Tosin on kyllä melkoisen kapeat paikat perheparkiksi.

   Lainaa

  15. Lohduton kavioeläin 16.4.2024 9:04
   Tulos: -3 (51 ääntä)
   Ponne Jarkka: En kuulu ko. ryhmään mutta näyttää selvästi, että bimmeri on pysäköity toiseen reunaan kun olisi tarkoituksen mukaista pysäköidä keskelle ruutua. Tosin on kyllä melkoisen kapeat paikat perheparkiksi.
   Kaikista järkevintä on pysäköidä aina repsikan puoli niin lähelle viivaa, kuin mahdollista. Tällä maksimoi tilan nousta autoon/autosta. Matkustajat voivat hypätä kyytiin siirtämisen jälkeen.

   Lainaa

  16. Ulompi alligaattori 16.4.2024 9:09
   Tulos: +64 (74 ääntä)
   Perhepaikoissa hauska juttu on että niihin voi ajaa kuka tahansa. Ei siinä ole mitään lakia taustalla ja sakkoja ei tule

   Lainaa

  17. Vajoava muovipussi 16.4.2024 10:11
   Tulos: +14 (20 ääntä)
   Kyöpeli: Villellä on niin kova tarve fleksata taskuparkkeeraustaidoillaan, ettei hän yksinkertaisesti kestä todellisuutta siitä, että tämä vain ei ole se skenaario. Vähän kuin Mialla oli se lasagnefleksausobsessio.
   *Pialla, ei Mialla

   Lainaa

  18. Hästäg whatabout 16.4.2024 10:17
   Tulos: +59 (63 ääntä)
   Ponne Jarkka: En kuulu ko. ryhmään mutta näyttää selvästi, että bimmeri on pysäköity toiseen reunaan kun olisi tarkoituksen mukaista pysäköidä keskelle ruutua. Tosin on kyllä melkoisen kapeat paikat perheparkiksi.
   Sillähän voi olla vaikka kolmosia odottava viimeisillään raskaana oleva vaimo kyydissä, jolle se on jättänyt kohteliaana herrasmiehenä sen isomman tilan pysäköidessään noin.

   Lainaa

  19. Kylmänarka persikka 16.4.2024 10:21
   Tulos: +69 (71 ääntä)
   Kiistelty aprikoosi: Olisi kyllä kiinnostanut nähdä Petran vastaus siihen, että mikä tuossa perheparkin käytössä nyt oikein oli vikana. Tulkaa joku ryhmään kuuluva nyt valaisemaan tarinaa enemmän.
   No siis eihän nyt herraisä yksikään perheellinen vanhempi aja millään muulla autolla kuin katumaasturilla! Tää nyt on varmaan se logiikka tässä.. Ja Ville on hyvä vaan ja istahtaa tuon beigen auton takana näkyvän punaisen auton rattiin ja näyttää ultimaattisilla kyvyillään miten ajaa ulos parkkipaikalta kun on neljän auton ympäröimä. Haluaisin kyllä nähdä tämän taidonnäytteen.

   Lainaa

  20. Tulos: +54 (56 ääntä)
   Eikös kaupassa käydessään kannata pysäköidä just noin että takakontti on siellä kävelytienpuolella niin ei tarvitse kärryjen ja ostosten kanssa häslätä liikenteen seassa. Muutenkin mukavampi lähteä liikkeelle. Mut mua ei kyllä kutita yhtään vaikka muut toisin tekee kunhan noudattaa sääntöjä ja jätetään tilaa toisille.

   Lainaa

  21. Julmettu taistelija 16.4.2024 11:20
   Tulos: +17 (19 ääntä)
   Onneksi Ville tajusi edes sen verran, että tulossa oli tyhmä kysymys.

   Lainaa

  22. Tulos: +27 (29 ääntä)
   Harri: Ei ole mikään tapahtuma pysäköinninohjaajineen, ihan vaan Hyvinkään sairaalan parkkipaikalta otettu kuva. Ja samalla toiseen kommenttiin vastatakseni niin tonne oli ryhmään oli myös postattu toisista kuvakulmista otettuja kuvia, mistä näki ettei siellä mitään rakoja ollut. Ja vaikka tämä tehtiin Villekin hyvin [...]
   Olis kyllä jännä kuulla Villen logiikka tässä :D Ehkä hänen autonsa kasvattaa siivet..

   Lainaa

  23. Meluisa kotka 16.4.2024 12:19
   Tulos: +9 (25 ääntä)
   Reseptivapaa Dinosaurus: Ranskassa ei myöskään muunmuassa kylvetä kuukausitolkulla suolaa tielle, eikä siellä myöskään ole kylmää ja märkää suurinta osaa vuodesta. Pikku kolhusta lähtee näissä meidän olosuhteissa äkkiä liikkeelle iso ruostevaurio, niistä on syytäkin välittää!
   Autojen puskurit on nykyään muovia. Se ei tietääkseni ruostu vaikka olis kokonaan ilman maalia.

   Lainaa

  24. Paikallinen 16.4.2024 13:57
   Tulos: +29 (31 ääntä)
   Peeaa vadelma: Eka kuvassa varmaan tarkoitetaan beigen värisen auton takana olevia autoja. Ne ei kyllä sieltä hyppää mitenkään pois. Voi olla, että on joku tapahtuma jossa pysäköinninohjaajat ohjeistaa autot tuolleen
   Kyseessä sairaalan parkkipaikka, jossa osa parkkipaikoista tullut kuukaus takaperin maksulliseksi. Tämä parkkis ilmainen ja siksi suosittu. En tiedä kuinka tilanne päivän mittaan eteni ja tuliko jollekin pitkä odottelu.

   Lainaa

  25. Metallia niellyt kookos 16.4.2024 14:06
   Tulos: -32 (62 ääntä)
   Ulompi alligaattori: Perhepaikoissa hauska juttu on että niihin voi ajaa kuka tahansa. Ei siinä ole mitään lakia taustalla ja sakkoja ei tule
   Siksi parkkeeraan aina niihin. Lapset ovat 35 ja 21 vuotiaita ja harvoin edes mukana. Tämä perheparkki merkki ei nimittäin ole mikään virallinen liikennemerkki vaan kauppojen itse keksimä.

   Lainaa

  26. Typerä riesa 16.4.2024 14:15
   Tulos: -1 (19 ääntä)
   Meluisa kotka: Autojen puskurit on nykyään muovia. Se ei tietääkseni ruostu vaikka olis kokonaan ilman maalia.
   On muuten kallis korjata, ja se naarmu on tosi äkkiä tai lähinnä siinä tapauksessa jo halkeama. Ja puskurissa olevat pienetkin vekit on hylkyperuste katsastuksessa jalankulkijaturvallisuuden takia.

   Lainaa

  27. Neuloutuva sohvaperuna 16.4.2024 16:00
   Tulos: +36 (38 ääntä)
   Lohduton kavioeläin: Kaikista järkevintä on pysäköidä aina repsikan puoli niin lähelle viivaa, kuin mahdollista. Tällä maksimoi tilan nousta autoon/autosta. Matkustajat voivat hypätä kyytiin siirtämisen jälkeen.
   Perheparkkiruudut on leveämpiä just siksi ettei tarvis esim. seisottaa 2-vuotiasta parkkipaikalla sen aikaa että saa auton ulos ruudusta. En kyllä itekään näe mitään vikaa tuossa Petran kuvaamassa parkissa

   Lainaa

  28. Itämainen näätä 16.4.2024 18:04
   Tulos: 0 (20 ääntä)
   Reseptivapaa Dinosaurus: Ranskassa ei myöskään muunmuassa kylvetä kuukausitolkulla suolaa tielle, eikä siellä myöskään ole kylmää ja märkää suurinta osaa vuodesta. Pikku kolhusta lähtee näissä meidän olosuhteissa äkkiä liikkeelle iso ruostevaurio, niistä on syytäkin välittää!
   Ja tuo on käsittämätöntä että kolhitaan toisten autoja, olkootikin ranskassa. Pataan sais kolhija jos tahalleen tekis.

   Lainaa

  29. Tulos: +19 (27 ääntä)
   Lohduton kavioeläin: Kaikista järkevintä on pysäköidä aina repsikan puoli niin lähelle viivaa, kuin mahdollista. Tällä maksimoi tilan nousta autoon/autosta. Matkustajat voivat hypätä kyytiin siirtämisen jälkeen.
   Mitenkäs toimit siinä tilanteessa kun viereiseen ruutuun parkkeeraava parkkeeraa peruuttaen ja hänen autonsa peili estää sinun ruudusta poistumisen ilman että rikot sitä? Mielestäni järkevintä on ajaa keskelle ruutua jolloin autojen väli on matemaattisesti sama kuin sinun parhaassa skenaariossa joka ikinen kerta eikä kuten selittämässäni skenaariossa jossa se voi olla vain muutaman sentin.

   Lainaa

  30. Tulos: +41 (51 ääntä)
   Ulompi alligaattori: Perhepaikoissa hauska juttu on että niihin voi ajaa kuka tahansa. Ei siinä ole mitään lakia taustalla ja sakkoja ei tule
   Tästä tuli mieleen sanonta:
   Jos jostain asiasta täytyy erikseen mainita, ettei asia ole laitonta, on se silloin moraalisesti väärin.

   Lainaa

  31. Supernopea poutapilvi 16.4.2024 22:52
   Tulos: -4 (22 ääntä)
   Pluri: Mitenkäs toimit siinä tilanteessa kun viereiseen ruutuun parkkeeraava parkkeeraa peruuttaen ja hänen autonsa peili estää sinun ruudusta poistumisen ilman että rikot sitä? Mielestäni järkevintä on ajaa keskelle ruutua jolloin autojen väli on matemaattisesti sama kuin sinun parhaassa skenaariossa joka ikinen kerta eikä kuten selittämässäni skenaariossa jossa se voi olla vain muutaman sentin.
   En ole tavannut vielä autoa, jonka peiliä ei saisi käännettyä käsin auton kylkeä vasten. On todella ahdas väli, jos oman peilin käännettyä vieläkin viereisen auton peili estää lähtemisen. En usko, että tuo olisi todellinen skenaario.
   Muuten olen sitä mieltä, että keskelle on paras ratkaisu, paitsi reunimmaisella paikalla, jolloin voi ajaa ihan siihen uloimmalle viivalle, koska viereen ei (ainakaan sääntöjen mukaan) pysäköi kukaan.

   Lainaa

  32. Pehmyt rätti 16.4.2024 23:07
   Tulos: +6 (10 ääntä)
   Apua! Yksi kaverini on ihan kuin Ville!

   Lainaa

  33. Tulos: +1 (7 ääntä)
   Supernopea poutapilvi: En ole tavannut vielä autoa, jonka peiliä ei saisi käännettyä käsin auton kylkeä vasten. On todella ahdas väli, jos oman peilin käännettyä vieläkin viereisen auton peili estää lähtemisen. En usko, että tuo olisi todellinen skenaario. Muuten olen sitä mieltä, että keskelle on paras ratkaisu, paitsi reunimmaisella [...]
   Ahdas väli on melko varmasti jos molemmat autot ajavat mahdollisimman lähelle samaa viivaa. Olet siinä täysin oikeassa ja kuvatulla tavalla toimiessa tuonkaltainen skenaario on hyvinkin mahdollinen sillä vaikka peilin taivuttaa niin lähes kaikissa autoissa se jää kuitenkin muuta kylkiosaa leveämmälle.

   Lainaa

  34. Sinapiton kantojuhta 17.4.2024 0:52
   Tulos: +8 (16 ääntä)
   Itämainen näätä: Ja tuo on käsittämätöntä että kolhitaan toisten autoja, olkootikin ranskassa. Pataan sais kolhija jos tahalleen tekis.
   Ei ne siellä tahallaan kolhi, pukkaavat vaan että pääsee välistä pois. Jos joskus jotain sattuu niin eivät niin välitä. Siellä autot on halpoja käyttöesineitä eikä kalliita pyhiä lehmiä kuten täällä.

   Lainaa

  35. Puuhakas vadelma 17.4.2024 11:58
   Tulos: +12 (20 ääntä)
   Nyt tunnen piston sydämessäni… Mul on bemari ja perhe. Olenko siis ollut melkein 15 vuotta täysin vastuuntunnoton äiti? Pitänee korjata tilanne kunhan joku sit kertoo et millä autolla pitää perheellisen liikua 🤔🤔

   Lainaa

  36. Kidukseton seuraeläin 17.4.2024 15:40
   Tulos: +12 (20 ääntä)
   Metallia niellyt kookos: Siksi parkkeeraan aina niihin. Lapset ovat 35 ja 21 vuotiaita ja harvoin edes mukana. Tämä perheparkki merkki ei nimittäin ole mikään virallinen liikennemerkki vaan kauppojen itse keksimä.
   Ajat myös audilla tai bemarilla ja äänestät kokoomusta?

   Lainaa

  37. Itämainen Näätä 17.4.2024 17:59
   Tulos: -1 (11 ääntä)
   Sinapiton kantojuhta: Ei ne siellä tahallaan kolhi, pukkaavat vaan että pääsee välistä pois. Jos joskus jotain sattuu niin eivät niin välitä. Siellä autot on halpoja käyttöesineitä eikä kalliita pyhiä lehmiä kuten täällä.
   Niin ne on mullekin käyttöesineitä pl. harrasteautot, mutta edelleenkään ei tarvitse tahallaan kolhia, pukkaaminen on juuri sitä.

   Lainaa

  38. Kirpeä Ahven 17.4.2024 21:18
   Tulos: 0 (4 ääntä)
   Typerä riesa: On muuten kallis korjata, ja se naarmu on tosi äkkiä tai lähinnä siinä tapauksessa jo halkeama. Ja puskurissa olevat pienetkin vekit on hylkyperuste katsastuksessa jalankulkijaturvallisuuden takia.
   No ei ole. Kunhan sen verran on ehyt ettei isoja reikiä tai koko puskuri halki ole...

   Lainaa

  39. Kirpeä Ahven 17.4.2024 21:22
   Tulos: +9 (13 ääntä)
   Supernopea poutapilvi: En ole tavannut vielä autoa, jonka peiliä ei saisi käännettyä käsin auton kylkeä vasten. On todella ahdas väli, jos oman peilin käännettyä vieläkin viereisen auton peili estää lähtemisen. En usko, että tuo olisi todellinen skenaario. Muuten olen sitä mieltä, että keskelle on paras ratkaisu, paitsi reunimmaisella [...]
   Minulla ei tuollaisia kääntyviä peilejä ole ollut yhdessäkään autossa... Vanhemmissa 90-luvun alun ja 80-luvun autoissa oli kiinteät. 90-luvulla tuli jousipainotteiset peilit, eli antaa vähän periksi ettei säry pikku kolhusta, mutta ei käänny.

   Lainaa

  40. Kopioitu Metsätonttu 17.4.2024 22:00
   Tulos: +2 (4 ääntä)
   Meluisa kotka: Autojen puskurit on nykyään muovia. Se ei tietääkseni ruostu vaikka olis kokonaan ilman maalia.
   Harvassa autossa on enää näkyviä puskureita. Oikea puskuri on yleensä peltinen palkki, mutta se on peitetty ohuella helposti hajoavalla keulan peittävällä muovilla, jonka on tarkoitus suojata jalankulkijoita törmäyksissä. En suosittele kolhimaan turhaan. Saattaa valotkin hajota samalla ja tulee todella kalliiksi korjata.

   Lainaa

  41. Puolimakea lammas 18.4.2024 0:22
   Tulos: +7 (13 ääntä)
   Kidukseton seuraeläin: Ajat myös audilla tai bemarilla ja äänestät kokoomusta?
   Voi olla myös vanha mersu ja äänestää persuja.

   Lainaa

  42. Tervaamaton hämähäkki 18.4.2024 1:20
   Tulos: +3 (7 ääntä)
   Puolimakea lammas: Voi olla myös vanha mersu ja äänestää persuja.
   Pensamersu! Ja rillit otsalla.

   Lainaa

  43. Hirveä maito 18.4.2024 8:48
   Tulos: +2 (10 ääntä)
   Sinapiton kantojuhta: Ei ne siellä tahallaan kolhi, pukkaavat vaan että pääsee välistä pois. Jos joskus jotain sattuu niin eivät niin välitä. Siellä autot on halpoja käyttöesineitä eikä kalliita pyhiä lehmiä kuten täällä.
   Käyttöesineitä ovat myös esimerkiksi vaatteet. Silti useimmat meistä eivät käytä (ainakaan ihmisten ilmoilla) tahriintuneita tai reikäisiä vaatteita, vaikka käyttöarvo olisikin sama kuin siistillä/ehjällä.

   Lainaa

  44. Hirveä maito 18.4.2024 8:54
   Tulos: 0 (10 ääntä)
   Metallia niellyt kookos: Siksi parkkeeraan aina niihin. Lapset ovat 35 ja 21 vuotiaita ja harvoin edes mukana. Tämä perheparkki merkki ei nimittäin ole mikään virallinen liikennemerkki vaan kauppojen itse keksimä.
   Kauppaliikkeen pysäköintialue on (yleensä) kaupan hallinnassa oleva alue, jolle pysäköintiä kauppa saa rajoittaa miten parhaaksi näkee. Vaikka varsinaisen pysäköintivirhemaksun saaminen onkin äärimmäisen epätoidennäköistä, jokainen fiksu ihminen kuitenkin noudattaa näitä rajoituksia.

   Lainaa

  45. Kunnioitettava sotilas 19.4.2024 10:00
   Tulos: +3 (7 ääntä)
   Tämmönen leopardi: Juu, beige lähtee helposti. Sen takana olevien tilanteen sanoisin olevan varsin haastava, ellei kuvakulma hämää ja jossain ole sopivaa rakoa. Tai sitten ranskalaisittain jos vaihteet vapaalla eikä käsijarrua, joten voi puskea puskuria vasten ja siirtää toisen auton pois. Ranskassa, ja varmaan muuallakin, tuo on se [...]
   Ranskassa autojen hinnat ei ole samat kuin täällä

   Lainaa

  46. Housuton herne 19.4.2024 13:53
   Tulos: +1 (5 ääntä)
   Teemuja tarvitaan enemmän.

   Lainaa

  47. Itämainen näätä 19.4.2024 16:43
   Tulos: +2 (4 ääntä)
   Kopioitu Metsätonttu: Harvassa autossa on enää näkyviä puskureita. Oikea puskuri on yleensä peltinen palkki, mutta se on peitetty ohuella helposti hajoavalla keulan peittävällä muovilla, jonka on tarkoitus suojata jalankulkijoita törmäyksissä. En suosittele kolhimaan turhaan. Saattaa valotkin hajota samalla ja tulee todella kalliiksi korjata.
   Turvapalkki jonka tehtävä on ottaa voima vastaan kolarissa, ja se on alumiinia.

   Lainaa

  48. Intiimi peura 19.4.2024 22:28
   Tulos: +7 (7 ääntä)
   Metallia niellyt kookos: Siksi parkkeeraan aina niihin. Lapset ovat 35 ja 21 vuotiaita ja harvoin edes mukana. Tämä perheparkki merkki ei nimittäin ole mikään virallinen liikennemerkki vaan kauppojen itse keksimä.
   Ja minä en koskaan tervehdi ketään tai sano kiitos.

   Lainaa

  49. Aiempi kani 20.4.2024 23:09
   Tulos: +13 (13 ääntä)
   Jos joku pyytäis mua "slaidaamaan DM:äänsä" niin antaisin kyl asian suosiol olla

   Lainaa

  50. Peruuttamaton leopardi 21.4.2024 0:15
   Tulos: +10 (10 ääntä)
   Lohduton kavioeläin: Kaikista järkevintä on pysäköidä aina repsikan puoli niin lähelle viivaa, kuin mahdollista. Tällä maksimoi tilan nousta autoon/autosta. Matkustajat voivat hypätä kyytiin siirtämisen jälkeen.
   Tosi kätevää, kun on turvaistuimiin köytettävät matkustajat.

   Lainaa

  51. Tyyppivika perhonen 21.4.2024 9:02
   Tulos: +3 (3 ääntä)
   Puuhakas vadelma: Nyt tunnen piston sydämessäni… Mul on bemari ja perhe. Olenko siis ollut melkein 15 vuotta täysin vastuuntunnoton äiti? Pitänee korjata tilanne kunhan joku sit kertoo et millä autolla pitää perheellisen liikua 🤔🤔
   Lainaat vaan joltain autoa, että saat vietyä alaikäiset perheenjäsenet jonnekin säilöön. Täysikäisiä ei lasketa, heidät voit pitää.

   Lainaa

  52. Tulos: +5 (5 ääntä)
   Metallia niellyt kookos: Siksi parkkeeraan aina niihin. Lapset ovat 35 ja 21 vuotiaita ja harvoin edes mukana. Tämä perheparkki merkki ei nimittäin ole mikään virallinen liikennemerkki vaan kauppojen itse keksimä.
   Tuolla ajattelutavalla teet varmasti kaikkea mahdollista muutakin, ettet vain vahingossakaan ota ketään muuta huomioon.
   Ja siksi sinä olet kusipää. 
   Itse en haluaisi olla, vaikkei sitä mikään laki kielläkään.

   Lainaa

  53. Neulottu ilonpilaaja 25.4.2024 5:13
   Tulos: +2 (2 ääntä)
   Sinapiton kantojuhta: Ei ne siellä tahallaan kolhi, pukkaavat vaan että pääsee välistä pois. Jos joskus jotain sattuu niin eivät niin välitä. Siellä autot on halpoja käyttöesineitä eikä kalliita pyhiä lehmiä kuten täällä.
   Paino sanalla kalliita

   Lainaa

  54. Puuhakas vadelma 28.4.2024 22:34
   Tulos: +1 (1 ääni)
   Kunnioitettava sotilas: Ranskassa autojen hinnat ei ole samat kuin täällä
   Komppaan sua! Samoin kai ranskalaisten keksinyö on Citroën Cactus, jonka kyljissä on ne vaihdettavat typerät muovijutut… Ranskassa kai on oletus et joku kolhii kuitenkin, parkkeeraat miten päin vaan.

   Lainaa

  55. Apua tarvitseva karjalanpiirakka 30.4.2024 15:37
   Tulos: +2 (2 ääntä)
   Metallia niellyt kookos: Siksi parkkeeraan aina niihin. Lapset ovat 35 ja 21 vuotiaita ja harvoin edes mukana. Tämä perheparkki merkki ei nimittäin ole mikään virallinen liikennemerkki vaan kauppojen itse keksimä.
   Oletpas m*lkku.

   Lainaa

  Lue lisää

  Kommentoi

  Avatar

  Vastaa

  Nimikone

  Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

  Avainsanat: autot, coca-cola, kokis, kolahdus, parkkeeraus, parkkipaikka, perheparkki