Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Ryhmän jäsenellä on asiaa, osa 19

Ihmiset eivät kestä sitä, että perheessäni on julkkis.
Ryhmän jäsenellä on asiaa, osa 19

Arkiston aarre

 • Nimi Juuri nyt
  Tulos: 0 (0 ääntä)

  Kommentti

 • 29 kommenttia

   Ei kommentteja
  1. Järjestyksetön mehiläinen 28.3.2024 0:52
   Tulos: +47 (119 ääntä)
   Juuri niin, Jukka. Naistenhuone on lesboille ja miestenhuoneessakin homoillaan joka päivä.

   Lainaa

  2. Siisti metsämarja 28.3.2024 1:51
   Tulos: +208 (212 ääntä)
   Yksi omilla ansioillaan menestynyt tyyppi on meidän serkku. Ei olla häitä, hautajaisia ja joulukortteja lukuunottamatta missään tekemisissä oikein kukaan meistä mutta veljen pitää kehua jokaiselle vastaantulijalle aina kun on tilaisuus Se ärsyttää meitä muita. Kaikilla julkkiksilla, olipa joku typerän ohjelman osallistuja, huippu-urheilija, poliitikko, huippujohtaja tai mikä vaan, on lähipiirissä ja suvussa ei-julkkiksia. Kaikilla taitaa olla myös joku, jonka pitää päteä asialla.

   Lainaa

  3. Tulos: +171 (175 ääntä)
   Kyllähän sitä joka jampan serkku on julkkis, mutta Petran serkkupa on juristi!

   Lainaa

  4. Itseasiassa 28.3.2024 3:30
   Tulos: -17 (43 ääntä)
   Tarviiko tuo Nimetön jäsen sen mies---henkilön siihen kuvaan vai muuten vaan elämään? "Ei sillä oo väliä miten kirjoittaa, kaikkihan kuitenkin ymmärtää.". Enkä osaa vastata millaisia kuvia sinne kannattaa laittaa, näemmä aukko sivistyksessä.

   Lainaa

  5. Tulos: +107 (109 ääntä)
   Ärsytti aina kun yksi perheenjäseneni joka välissä kehuskeli että silloisen kumppanini serkku on kuuluisa. Kumppanini ei tainnut olla edes koskaan tavannut tätä sukulaistaan, tiesi vain että samaa sukua ovat! Mutta joka käänteessä perheenjäseneni piti tästä prkeleen sukulaisesta kaikille mainita.

   Lainaa

  6. Peruuttamaton riikinkukko 28.3.2024 8:41
   Tulos: +86 (90 ääntä)
   Siisti metsämarja: Yksi omilla ansioillaan menestynyt tyyppi on meidän serkku. Ei olla häitä, hautajaisia ja joulukortteja lukuunottamatta missään tekemisissä oikein kukaan meistä mutta veljen pitää kehua jokaiselle vastaantulijalle aina kun on tilaisuus Se ärsyttää meitä muita. Kaikilla julkkiksilla, olipa [...]
   Meijän suvun julkkikseen suku on suhtautunut yhtenä suvun jäsenenä. Ei olla piiloteltu, mutta ei myöskään tuotu esiin. Mutta sitten oman sukuhaarani toisen puolen serkut jaksoivat tehdä asiasta numeroa, kuinka heidän serkuillaan on tällainen sukulainen. Aina välillä sitä miettii tosissaan, miten hirveä huomiontarve on joillakuilla, kun niin omituisilla asioilla sitä hakee.

   Lainaa

  7. Leppymätön hilleri 28.3.2024 9:28
   Tulos: +56 (62 ääntä)
   Peruuttamaton riikinkukko: Meijän suvun julkkikseen suku on suhtautunut yhtenä suvun jäsenenä. Ei olla piiloteltu, mutta ei myöskään tuotu esiin. Mutta sitten oman sukuhaarani toisen puolen serkut jaksoivat tehdä asiasta numeroa, kuinka heidän serkuillaan on tällainen sukulainen. Aina välillä sitä miettii tosissaan, miten hirveä huomiontarve on joillakuilla, kun niin omituisilla asioilla sitä hakee.
   Olen huomannut, että joillekin on jäänyt päälle joku mielestäni hyvin vanhanaikainen ylpeys omasta suvustaan. Elokuvissakin tätä tuodaan usein esille, kun esim. lapselle sanotaan: "You can do it. You’re a Martinez!"

   Lainaa

  8. Kavokki haltija 28.3.2024 9:34
   Tulos: +90 (92 ääntä)
   Leppymätön hilleri: Olen huomannut, että joillekin on jäänyt päälle joku mielestäni hyvin vanhanaikainen ylpeys omasta suvustaan. Elokuvissakin tätä tuodaan usein esille, kun esim. lapselle sanotaan: "You can do it. You’re a Martinez!"
   Kainuussakin hyvä "Kyllä nää pystyt, nää oot Korhonen!" eli neljäsosa alueen väestöstä. Toinen neljäosa on Heikkiset.

   Lainaa

  9. Lumisateessa kastunut alpakka 28.3.2024 10:09
   Tulos: +71 (73 ääntä)
   Leppymätön hilleri: Olen huomannut, että joillekin on jäänyt päälle joku mielestäni hyvin vanhanaikainen ylpeys omasta suvustaan. Elokuvissakin tätä tuodaan usein esille, kun esim. lapselle sanotaan: "You can do it. You’re a Martinez!"
   Tai Salkkareissa. "Kalle sä oot Laitela ja Laitelat on taistelijoita!", "Jere tulitko sä just hissistä? Eiks me puhuttu et Sieviset käyttää portaita."

   Lainaa

  10. Sorsaton kulkija 28.3.2024 10:14
   Tulos: +122 (124 ääntä)
   Tuli mieleen muinainen radio-ohjelma nimeltään "Olen melkein sukua julkkikselle". Ja mulla itselläni kyllä onkin syytä flexailla, mitä siihen aiheeseen tulee. Käytän nimittäin vanhaa koiraani säännöllisesti hierojalla, jonka serkku on yhden 90-luvulla suht hyvin menestyneen keihäänheittäjän ex-aviomies. Eli olen lähes julkkis itsekin. 🤣

   Lainaa

  11. It's a deal 28.3.2024 10:28
   Tulos: +30 (32 ääntä)
   Kavokki haltija: Kainuussakin hyvä "Kyllä nää pystyt, nää oot Korhonen!" eli neljäsosa alueen väestöstä. Toinen neljäosa on Heikkiset.
   Ja pesäpallossa niin hyviä, että Sauli Niinistö ylensi aikoinaan Toni Kohosenkin Korhoseksi.

   Lainaa

  12. Kumiton ylioppilas 28.3.2024 10:41
   Tulos: +65 (67 ääntä)
   Frmthrx: Kyllähän sitä joka jampan serkku on julkkis, mutta Petran serkkupa on juristi!
   Omakin serkku on juristi, mutten ole Petra eikä ole yhtään Petraa serkkuna. Ehkä se on siellä toisella puolella se Petra. Jos on isot suvut eli isovanhemmilla liuta lapsia ja sitä kautta monia kymmeniä serkkuja, niin kyllähän otokseen saattaa mahtua julkkiksia, politikkoja, tuomittuja rikollisia ja joskus kaikki nuo samassa henkilössä 😆.

   Lainaa

  13. Tulos: +2 (46 ääntä)
   Suomi on niin pieni maa/väestö, että julkkiksiin voi törmätä aika helpostikin - varsinkin isoissa kaupungeissa. Ite oon törmännyt livenä esim Sofi Oksaseen, Tuomas Holopaiseen, Tommy Tabermanniin, Jyrki69, Jorma Uotiseen, siihen Ulla Taalasmaa- näyttelijään… vaikka kuinka moneen. Ja näin ollen ei oo ihme että monella on heitä myös suvussa 🤷‍♀️

   Lainaa

  14. Kujeileva apina 28.3.2024 14:30
   Tulos: +1 (21 ääntä)
   Mua ei silleen noi julkkissukulaiauussuhteet oo napannut. Eniten mua ja mun paria ystävää nauratti kovastikin, kun meille selvis, että mun serkku on heidän pikkuserkku. P.s. Mun yksien serkkujen serkku osallistui Kultaisen Harmonikan kisaan ja mä vähän ennen niitä kisoja tapasin hänet serkun ylppäreissä. Siellä sit täti, ihan vain ohimennen mainitsi tästä, mutta ei tehnyt asiasta isoa numeroa, eikä kyl kukaan muukaan. Ja jos rehellinen oon, ni mä en ees tiiä sen hepun nimee. Tai no sukunimen tiedän, mutta en etunimee. 😁

   Lainaa

  15. Pidätetty kotieläin 28.3.2024 15:24
   Tulos: +49 (51 ääntä)
   Aika hauska tapaus oli kun mieheni keskusteli kaverinsa kanssa henkilöstä X, jota he eivät henk.kohtaisesti tunteneet, mutta X oli semi tunnettu urheilupiireissä. Minä siihen hiukan yllättyneenä, että se on tätini mies! Minulla ei ollut hajuakaan tästä urheilutaustasta. :D

   Lainaa

  16. Rutiköyhä pohatta 28.3.2024 15:42
   Tulos: +11 (21 ääntä)
   Oma veli on poliitikko ja ollut kunnanhallituksessakin mutta en tiedä oonko ikinä siitä koskaan maininnut erikseen kellekään. Varmaan jos on kysytty mitä hän tekee niin oon sanonut että on poliitikko, mutta tuntuisi tosi erikoiselta jotenkin kehuskella asiasta. Tästä tuli mieleen sellainen asia kun varsinkin nykyään tuo vastakkainasettelu on täälläkin yltymässä yhtä naurettavaksi kuin läntisen rapakon takana, niin aina välillä somessa törmää joko vassareihin tai persuihin jotka sanoo että eivät ikinä suostuisi olemaan tekemisissä tän toisen osapuolen kannattajien tai poliitikkojen kanssa. En itse jaa samaa poliittista näkemystä veljeni kanssa mutta tuntuu aivan absurdilta että sen takia "pitäisi" katkaista välit häneen. Niillä jotka sanovat jotain tuollaista ei varmasti ole minkäänlaista omakohtaista kokemusta asiasta. Toki jos tämän lukee joku jonka läheinen on katkaissut välinsä häneen jonkun poliittisen näkemyksen takia, niin: Elämäsi on varmasti parempaa ilman kyseistä ihmistä.

   Lainaa

  17. Häikäilemätön myyrä 28.3.2024 16:46
   Tulos: +46 (52 ääntä)
   Aloin miettiä, että haluanko katsella erilaisia kuvia, jos olen alasti tai vaatteet päällä, en oikeasti tiedä. Siitä pääsinkin ajatuksissani siihen, että pitäisikö taidegallerioissa olla alaston iltoja, joissa saisi nauttia taiteesta alasti. Tulisiko teokset tällöin kohdattua eri tavalla. Saisiko niistä jotain sellaista irti, joka peittyy normaalisti katselin vaatteiden luoman näkymättömän verhon taakse.

   Lainaa

  18. Ennenaikainen ylioppilas 28.3.2024 18:20
   Tulos: +30 (42 ääntä)
   Rutiköyhä pohatta: Oma veli on poliitikko ja ollut kunnanhallituksessakin mutta en tiedä oonko ikinä siitä koskaan maininnut erikseen kellekään. Varmaan jos on kysytty mitä hän tekee niin oon sanonut että on poliitikko, mutta tuntuisi tosi erikoiselta jotenkin kehuskella asiasta. Tästä tuli mieleen sellainen asia kun varsinkin nykyään [...]
   Välttelen veljeäni, koska hänen äänestyskäyttäytymisensä aiheuttaa kärsimystä ihmisille. Se on mielestäni täysin pätevä syy, erityisesti kun veljeni luonteessa näkyy muutenkin kaikki se itsekeskeisyys ja omahyväisyys mikä hänen äänestyskäyttäytymistään ohjaa. Pystyn kyllä olemaan samoissa sukujuhlissa, mutta keskustella hänen kanssaan en halua. Toivottavasti hänenkin elämänsä on täten parempaa, minun todellakin on!

   Lainaa

  19. Uuvahtanut Salaatti 28.3.2024 19:10
   Tulos: +28 (30 ääntä)
   Häikäilemätön myyrä: Aloin miettiä, että haluanko katsella erilaisia kuvia, jos olen alasti tai vaatteet päällä, en oikeasti tiedä. Siitä pääsinkin ajatuksissani siihen, että pitäisikö taidegallerioissa olla alaston iltoja, joissa saisi nauttia taiteesta alasti. Tulisiko teokset tällöin kohdattua eri tavalla. [...]
   Olet selvästi taiteilija!

   Lainaa

  20. Saletti lehmä 28.3.2024 19:30
   Tulos: +29 (35 ääntä)
   Itselläni on myös suvussa julkkis. Edesmennyt, luultavasti suurin osa vähänkään vanhemmista suomalaisista tietää henkilön, nuoriso tuskin. Suht. harvinainen sukunimi, sama kuin itselläni. Oma etunimeni on myös lähes sama kuin hänen, mieti Jari/Jere, Sanna/Hanna. Ei ole kerta vai kaksi, kun joku on vitsaillen kysynyt onko hän sukua. Totean vain, että "joo faijan serkku" ja vastaus on yleensä tasoa "ai jaa" ja siinäpä se.

   Lainaa

  21. Korrekti öykkäri 28.3.2024 21:02
   Tulos: +47 (51 ääntä)
   Minäpä tunnen yhen jaskan, ja sitä ei tunne juuri kukaan muu. Tulee väkisinkin hieman parempi ja etuoikeutettu olo.

   Lainaa

  22. Jalkineeton karhu 29.3.2024 8:47
   Tulos: +5 (9 ääntä)
   Kuitenkin "nähdään"

   Lainaa

  23. Melkein pesäpalloilija itsekin 29.3.2024 11:32
   Tulos: +10 (14 ääntä)
   It's a deal: Ja pesäpallossa niin hyviä, että Sauli Niinistö ylensi aikoinaan Toni Kohosenkin Korhoseksi.
   Yksi pesäpallo-Korhonen onkin naitu mun sukuun. Repikää siitä 😝

   Lainaa

  24. Tulos: +32 (38 ääntä)
   Rutiköyhä pohatta: Oma veli on poliitikko ja ollut kunnanhallituksessakin mutta en tiedä oonko ikinä siitä koskaan maininnut erikseen kellekään. Varmaan jos on kysytty mitä hän tekee niin oon sanonut että on poliitikko, mutta tuntuisi tosi erikoiselta jotenkin kehuskella asiasta. Tästä tuli mieleen sellainen asia kun varsinkin nykyään [...]
   Poliittiset mielipiteet kuvastaa aika lailla koko maailmankuvaa. Mun mielestä täysin erilainen maailmankatsomus ja ihmiskäsitys on ihan hyvä syy olla olematta tekemisissä jonkun kanssa, jos joku syy pitää olla. Suomen kokoisessa kansassa varmaan jokainen on jotain kiertotietä sukua julkkikselle.

   Lainaa

  25. Nuutunut pehmelö 29.3.2024 15:31
   Tulos: +6 (18 ääntä)
   Laura: Suomi on niin pieni maa/väestö, että julkkiksiin voi törmätä aika helpostikin - varsinkin isoissa kaupungeissa. Ite oon törmännyt livenä esim Sofi Oksaseen, Tuomas Holopaiseen, Tommy Tabermanniin, Jyrki69, Jorma Uotiseen, siihen Ulla Taalasmaa- näyttelijään… vaikka kuinka moneen. Ja näin ollen ei oo ihme että monella on heitä myös suvussa 🤷‍♀️
   Itse en tunnistaisi lähes ketään julkkista vaikka vastaa kävelisivät. Ei kine.

   Lainaa

  26. Nuutunut pehmelö 29.3.2024 15:39
   Tulos: -7 (17 ääntä)
   Suvussa on julkkiksia, molemmin puolin. Toisella puolella taiteellisia ja toisella puolella kaheleita. Jälkimmäistä apinoidaan ison rapakon takana.

   Lainaa

  27. Haikaileva hampurilainen 29.3.2024 20:41
   Tulos: +14 (14 ääntä)
   "Olen sukua julkkikselle / Tunnen julkkiksen, mutta en kerro sitä kenellekään." Ei minkäänlaista ristiriitaa.

   Lainaa

  28. Koeajettu muurahainen 31.3.2024 17:20
   Tulos: +9 (13 ääntä)
   Meilläpäin paikallisjulkkikseksi pääsee -tai oikeastaan joutuu- todella helposti. Eli voit olla paikallisesti ”kaikkien tuntema” vaikka et oikeasti ole yhtään mitään. Itse olen työn ja harrastustoiminnan puolesta siihen joutunut, ja se on oikeasti aivan helvetin rasittavaa. Aivan sama minne menet, aina joku tulee lätisemään joutavia ja tenttaamaan mitä teet nyt, mitä huomenna, onko sitä, onko tätä jne. Puhelin soi koko ajan eikä puolella soittajista ole edes mitään varsinaista asiaa (toinen puoli onkin sitten työjuttuja, joten paha laittaa numeroakaan sulki). Sitten vielä vapaa-ajan kruunaavat sukulaiset, joiden on aivan pakko tuoda asiaa esille joka helvetin välissä. Sanot niille, että en ole huomiota kaivannut enkä kaipaa sitä edelleenkään, voidaanko puhua jostain muusta, niin ruvetaankin puhumaan miten ”sille on noussut päähän”. On joo. Metrinen tatti keskelle otsaa.

   Lainaa

  29. Komia lintu 1.4.2024 9:12
   Tulos: +7 (11 ääntä)
   Voinko mäkin sanoa olevani sukua julkkikselle 😁? Eräs arvostettu ex-huippu-urheilija, joka edelleen julkisuudessa, on mun sedän vaimon veljen poika 😁

   Lainaa

  Lue lisää

  Kommentoi

  Avatar

  Vastaa

  Nimikone

  Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

  Avainsanat: bachelor, julkkis, nimetön, omalla naamalla, parisuhde, tinder, turha julkkis