Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Puskaradio suhisee, osa 60

Pyörävaras löytyy puskaradion ilmoituksen kautta.
Puskaradio suhisee, osa 60

Arkiston aarre

 • Nimi Juuri nyt
  Tulos: 0 (0 ääntä)

  Kommentti

 • 55 kommenttia

   Ei kommentteja
  1. Liukas raataja 28.3.2024 0:23
   Tulos: +323 (327 ääntä)
   Markku on taas noita, joille ei auta ratakiskosta vääntäminen, koska "Minä olen jo tehnyt päätökseni, älä yritä sotkea minua faktoilla tai totuudella"

   Lainaa

  2. Raitti karjalanpiirakka 28.3.2024 0:40
   Tulos: +210 (222 ääntä)
   C niinkuin Covid! 😁 Ja toinen testi (in)flu(e)nssavirukselle, ja englanniksi sanan ”flu” synonyymi on ”cold” joka myös alkaa C-kirjaimella!! Markulla on kivenkova logiikka. Kontrolliviiva onkin sitten T eli ”toimii!”.

   Lainaa

  3. Tuore karjalanpiirakka 28.3.2024 0:51
   Tulos: +308 (312 ääntä)
   Suppilovahvero (Craterellus tubaeformis, syn. Cantharellus tubaeformis) on Hydnaceae-heimoon kuuluva erinomainen ruokasieni. Meen nyt nukkumaan, hyvää yötä

   Lainaa

  4. Aiempi sankari 28.3.2024 1:02
   Tulos: +96 (100 ääntä)
   Liukas raataja: Markku on taas noita, joille ei auta ratakiskosta vääntäminen, koska "Minä olen jo tehnyt päätökseni, älä yritä sotkea minua faktoilla tai totuudella"
   Markku ei anna periksi faktojenkaan edessä. Melkoinen Markku mieheksi.

   Lainaa

  5. Jurpo greippi 28.3.2024 1:19
   Tulos: +90 (106 ääntä)
   Vielä kertaakaan mulle ei ole tullut vastaan järkevää kommenttia, joka päättyy sanoihin "että silleen". Parempi tietysti olisi, jos vastaava idiootintunnistusmekanismi olisi viestin alussa, jolloin tietäisi heti jättää lukematta.

   Lainaa

  6. Tulos: +87 (93 ääntä)
   Jurpo greippi: Vielä kertaakaan mulle ei ole tullut vastaan järkevää kommenttia, joka päättyy sanoihin "että silleen". Parempi tietysti olisi, jos vastaava idiootintunnistusmekanismi olisi viestin alussa, jolloin tietäisi heti jättää lukematta.
   Nääh, lukisit silti :D

   Lainaa

  7. Itseasiassa 28.3.2024 3:40
   Tulos: +49 (57 ääntä)
   Liukas raataja: Markku on taas noita, joille ei auta ratakiskosta vääntäminen, koska "Minä olen jo tehnyt päätökseni, älä yritä sotkea minua faktoilla tai totuudella"
   Markulla on kovid aina kun vähän nenä vuotaa ja sattuu työntämään tikkua nenään. 
   Mutta jos tolla voi testata raskauden, niin mitä noi A- ja B-tulokset ovat? Kenties sukupuoli tai raskauksien määrä? Jos on enemmän vauvoja kuin 2, niin testi varmaan näyttää erroria. 

   Lainaa

  8. Itseasiassa 28.3.2024 3:42
   Tulos: +65 (67 ääntä)
   Aiempi sankari: Markku ei anna periksi faktojenkaan edessä. Melkoinen Markku mieheksi.
   Kuuluuko Markku Markku-liittoon? Siellä hän on varmaan joku yli-Markku. Olis kuitenkin syytä. 
   https://www.markkuliitto.fi/ 

   Lainaa

  9. Rytmikäs kantojuhta 28.3.2024 4:23
   Tulos: +26 (32 ääntä)
   Itseasiassa: Markulla on kovid aina kun vähän nenä vuotaa ja sattuu työntämään tikkua nenään.  Mutta jos tolla voi testata raskauden, niin mitä noi A- ja B-tulokset ovat? Kenties sukupuoli tai raskauksien määrä? Jos on enemmän vauvoja kuin 2, niin testi varmaan näyttää erroria. 
   A tarkoittaa alfaa duh

   Lainaa

  10. ketkutikutkuti 28.3.2024 5:02
   Tulos: +25 (71 ääntä)
   Vähäluminen talvi? Missä... Ei täällä vaan. Eikä oo ollut edes mitenkään erityisen pitkä talvi, ainahan se on aika pitkä mutta pysyvä lumihan tuli aika myöhään verrattuna moneen muuhun talveen.

   Lainaa

  11. Hemulenssis 28.3.2024 5:38
   Tulos: +39 (121 ääntä)
   Nyt kun on ollut paljon juttua turhaa väkivaltaa käyttävistä järjestyksenvalvojista, niin tuon viimeisen jutun "t. vartija ammattitutkinnon opiskelija" kuulostaa uhkaukselta 😅 "Jos ei kuva poistu, niin saattaa tulla nyrkistä"

   Lainaa

  12. Tulos: +89 (91 ääntä)
   ketkutikutkuti: Vähäluminen talvi? Missä... Ei täällä vaan. Eikä oo ollut edes mitenkään erityisen pitkä talvi, ainahan se on aika pitkä mutta pysyvä lumihan tuli aika myöhään verrattuna moneen muuhun talveen.
   Rannikollako? Pohjois-Savossa pysyvä lumi tuli jo lokakuun lopussa ja sen jälkeen sitä onkin tullut aivan jatkuvasti. Joulukuussa sai jo tuskastella, että mihin kaikki lumi mahtuu. Ilmatieteen tilastojen mukaan pysyvä lumi oli marraskuun alussa jo lähes koko maassa.

   Lainaa

  13. Pähee neuvonantaja 28.3.2024 6:33
   Tulos: -67 (149 ääntä)
   Mitähän tuon "t: vartija ammattitutkinnon opiskelija" on tarkoitus tarkoittaa? Että nyt ollaan tekemisissä melkein supon kanssa? Ei kannata ryppyillä, koska olen opiskelija? Tiedän paljon asioita koska olen melkein ihan oikea VARTIJA? RUAHAHAHAHAHA HAA

   Lainaa

  14. Tulos: +10 (14 ääntä)
   J: Rannikollako? Pohjois-Savossa pysyvä lumi tuli jo lokakuun lopussa ja sen jälkeen sitä onkin tullut aivan jatkuvasti. Joulukuussa sai jo tuskastella, että mihin kaikki lumi mahtuu. Ilmatieteen tilastojen mukaan pysyvä lumi oli marraskuun alussa jo lähes koko maassa.
   Korjaus: kyllä se marraskuun puolelle se pysyvä lumi täällä menikin.

   Lainaa

  15. Kauhia perhonen 28.3.2024 7:35
   Tulos: +56 (58 ääntä)
   J: Rannikollako? Pohjois-Savossa pysyvä lumi tuli jo lokakuun lopussa ja sen jälkeen sitä onkin tullut aivan jatkuvasti. Joulukuussa sai jo tuskastella, että mihin kaikki lumi mahtuu. Ilmatieteen tilastojen mukaan pysyvä lumi oli marraskuun alussa jo lähes koko maassa.
   En tiedä mistä Jari puhuu, kun Helsingissäkin on ollut koko talven ajan puolisen metriä lunta. Se on paljon täällä

   Lainaa

  16. Siisti metsämarja 28.3.2024 7:50
   Tulos: +101 (111 ääntä)
   Pähee neuvonantaja: Mitähän tuon "t: vartija ammattitutkinnon opiskelija" on tarkoitus tarkoittaa? Että nyt ollaan tekemisissä melkein supon kanssa? Ei kannata ryppyillä, koska olen opiskelija? Tiedän paljon asioita koska olen melkein ihan oikea VARTIJA? RUAHAHAHAHAHA HAA
   Lähimmä.ymmärrän tarkoitus olla korostaa, että.ei ole varas, vaan se, joka voi jatkossa ottaa varkaan kiinni.

   Lainaa

  17. Tinkimätön unikeko 28.3.2024 7:57
   Tulos: +48 (50 ääntä)
   Jurpo greippi: Vielä kertaakaan mulle ei ole tullut vastaan järkevää kommenttia, joka päättyy sanoihin "että silleen". Parempi tietysti olisi, jos vastaava idiootintunnistusmekanismi olisi viestin alussa, jolloin tietäisi heti jättää lukematta.
   Yksi vahva kandidaatti alussa on ”elikkäs”. Mut voivat olla harmittomia silti.

   Lainaa

  18. Laakea viikuna 28.3.2024 8:00
   Tulos: +83 (87 ääntä)
   Pähee neuvonantaja: Mitähän tuon "t: vartija ammattitutkinnon opiskelija" on tarkoitus tarkoittaa? Että nyt ollaan tekemisissä melkein supon kanssa? Ei kannata ryppyillä, koska olen opiskelija? Tiedän paljon asioita koska olen melkein ihan oikea VARTIJA? RUAHAHAHAHAHA HAA
   No en minäkään ihan täysin aina tajua miksi se ammatti pitää nykyään mainita kaikessa aivan kuin se todistaisi mitään, mutta vähän vaikuttaa olevan sinullakin jotain outoja fiksaatioita. Olisko vaikka idea ollut siinä, että vartijana ei varmaan olisi ollut pöllimässä kenenkään pyöriä ja lisäksi että jos vielä mustamaalataan valmiiksi jo varastelijaksi asiasta mitään tietämättä, niin siitä voi olla haittaa uralle. 
   Mikähän superhero-kansalainen addiktio joillain on kun kaikessa pitää nähdä epäilyttävää vaikka joku vaan omaa pyörää ronklaisi keskellä päivää kadulla ja esittää vielä miten juuri oma saapuminen ja todisteiden ottaminen esti tilanteen joten häntä voi palvoa jatkossa.

   Lainaa

  19. Tulos: +15 (19 ääntä)
   Pähee neuvonantaja: Mitähän tuon "t: vartija ammattitutkinnon opiskelija" on tarkoitus tarkoittaa? Että nyt ollaan tekemisissä melkein supon kanssa? Ei kannata ryppyillä, koska olen opiskelija? Tiedän paljon asioita koska olen melkein ihan oikea VARTIJA? RUAHAHAHAHAHA HAA
   Itsellä tuli vaan heti mieleen et ne "koko punaiset vaatteet" on se opiskeluvaatteet, mut sit mietin et ei varmaan ehkä vartijoilla oo punasia vaatteita..?

   Lainaa

  20. Kiistelty aprikoosi 28.3.2024 8:23
   Tulos: +57 (59 ääntä)
   Angst: Itsellä tuli vaan heti mieleen et ne "koko punaiset vaatteet" on se opiskeluvaatteet, mut sit mietin et ei varmaan ehkä vartijoilla oo punasia vaatteita..?
   Itsellä taas tuli ensimmäisenä mieleen, että kyseinen oppilaitos on ehkä tuon "Akselin" vieressä, mikä ikinä se onkaan. Eli ilmaisi tuolla että oli menossa kouluun ja jätti pyöränsä siihen koulupäivän ajaksi tms.

   Lainaa

  21. Tulos: +85 (93 ääntä)
   Pähee neuvonantaja: Mitähän tuon "t: vartija ammattitutkinnon opiskelija" on tarkoitus tarkoittaa? Että nyt ollaan tekemisissä melkein supon kanssa? Ei kannata ryppyillä, koska olen opiskelija? Tiedän paljon asioita koska olen melkein ihan oikea VARTIJA? RUAHAHAHAHAHA HAA
   Rikosrekisteri vaikuttaa kyseiselle opintolinjalle pääsyyn sekä mahdollisuuten läpäistä se. Tiedon kanssa asialla ei ole mitään merkitystä, vaan sen kanssa että ei halua vaarantaa omaa koulutustaan niin pienellä asialla kuin pyörävarkaus. Tuo ei siis ole auktoriteettiin vetoamista, vaan yksi suurimmista perusteluista sille miksi ei varmasti ollut pyörävarkaissa.

   Lainaa

  22. Suomea puhuva haltija 28.3.2024 8:39
   Tulos: +40 (44 ääntä)
   Kiistelty aprikoosi: Itsellä taas tuli ensimmäisenä mieleen, että kyseinen oppilaitos on ehkä tuon "Akselin" vieressä, mikä ikinä se onkaan. Eli ilmaisi tuolla että oli menossa kouluun ja jätti pyöränsä siihen koulupäivän ajaksi tms.
   Et sitten lukenut sitä kohtaa, jossa sanoi käyneensä ostamassa eväitä ja lukinneensa pyöränsä siksi aikaa?

   Lainaa

  23. Eilinen hirmulisko 28.3.2024 9:25
   Tulos: +54 (60 ääntä)
   Pähee neuvonantaja: Mitähän tuon "t: vartija ammattitutkinnon opiskelija" on tarkoitus tarkoittaa? Että nyt ollaan tekemisissä melkein supon kanssa? Ei kannata ryppyillä, koska olen opiskelija? Tiedän paljon asioita koska olen melkein ihan oikea VARTIJA? RUAHAHAHAHAHA HAA
   Hemulenssis: Nyt kun on ollut paljon juttua turhaa väkivaltaa käyttävistä järjestyksenvalvojista, niin tuon viimeisen jutun "t. vartija ammattitutkinnon opiskelija" kuulostaa uhkaukselta 😅 "Jos ei kuva poistu, niin saattaa tulla nyrkistä"
   Minä taas ajattelin, että tämä allekirjoitus viittaa siihen, että hän tietää säännöt/lait toisten kuvaamisesta ilman lupaa.

   Lainaa

  24. Kavokki haltija 28.3.2024 9:39
   Tulos: +26 (34 ääntä)
   Jurpo greippi: Vielä kertaakaan mulle ei ole tullut vastaan järkevää kommenttia, joka päättyy sanoihin "että silleen". Parempi tietysti olisi, jos vastaava idiootintunnistusmekanismi olisi viestin alussa, jolloin tietäisi heti jättää lukematta.
   "Antakaapas kun setä kertoo" 😆
   Eilinen hirmulisko: Minä taas ajattelin, että tämä allekirjoitus viittaa siihen, että hän tietää säännöt/lait toisten kuvaamisesta ilman lupaa.
   Tämä tuli itsellänikin mieleen. Vaikka olisi kuvannut hienoa taideteosta "Omistaja lukitsee pyöränsä kaupan ajaksi" niin lupa pitäisi olla kuvan käyttöön. Saati että sitä levitettäisiin jossakin ja syytettäisiin pyörävarkaaksi.

   Lainaa

  25. Kipeä maksamato 28.3.2024 10:13
   Tulos: -21 (41 ääntä)
   Hemulenssis: Nyt kun on ollut paljon juttua turhaa väkivaltaa käyttävistä järjestyksenvalvojista, niin tuon viimeisen jutun "t. vartija ammattitutkinnon opiskelija" kuulostaa uhkaukselta 😅 "Jos ei kuva poistu, niin saattaa tulla nyrkistä"
   Joo tämä sama tuli mieleen... itselle ei ensimmäisenä tule mieleen "Olen lainkuulijainen ja tiedän lain", jos joku kertoo opiskelevansa vartijaksi.
   Enemmänkin tulee mieleen, "Katso minua pahasti niin pamputan"
   Jännä että miten rasismin kanssa mekanismi on vähän sama. Koska niin paljon mätiä omenoita joukossa, niin automaattisesti alkaa olettamaan samaa jokaisesta. Mutta kun pysähtyy hetkeksi miettimään vartijoiden määrää näihin ongelmatapauksiin verrattuna, niin aika pieni vähemmistö se steroidipamppujamppa-porukka on.

   Lainaa

  26. Monenlaenen sotilas 28.3.2024 10:40
   Tulos: +12 (44 ääntä)
   Matiaksen mielestä potentiaaliselta varkaalta pitäisi kysyä lupa ennen kuvaamista? 🤔 Kuinkahan moni epärehellisillä asioilla oleva antaisi luvan kuvaamiseen? 😛 Julkisella paikalla saa kuvata, myös ihmisiä. Jos Noora olisi julkaissut tunnistettavan kuvan Matiaksesta ja väittänyt kuvan kohdetta varkaaksi, niin se olisi ollut laitonta. Noora ei kuitenkaan julkaissut kuvaa. Hän vain ilmoitti kuvan olemassaolosta jos joku olisi fillarinsa menettänyt siinä ja tarvitsisi.

   Lainaa

  27. Kiinnostava patsas 28.3.2024 10:45
   Tulos: +14 (26 ääntä)
   Laakea viikuna: No en minäkään ihan täysin aina tajua miksi se ammatti pitää nykyään mainita kaikessa aivan kuin se todistaisi mitään,
   Noorakin olisi voinut laittaa T. Valokuvauksen opiskelija

   Lainaa

  28. It's a deal 28.3.2024 10:49
   Tulos: +47 (51 ääntä)
   Jurpo greippi: Vielä kertaakaan mulle ei ole tullut vastaan järkevää kommenttia, joka päättyy sanoihin "että silleen". Parempi tietysti olisi, jos vastaava idiootintunnistusmekanismi olisi viestin alussa, jolloin tietäisi heti jättää lukematta.
   Ja avaus "Voi lapsikullat" tarkoittaa asiasta riippumatta sitä, että Suomen ainoa aikuinen tulee kertomaan absoluuttisen totuuden.

   Lainaa

  29. Syötävä flamingo 28.3.2024 11:22
   Tulos: +30 (32 ääntä)
   Ymmärrettävää, Päivi. Sitä on kirjottanut jo pitkän kommentin niin ei jaksa katsoa et mihin se tuli. Päivän työ tehty, huomiselle si.

   Lainaa

  30. Tulos: +45 (47 ääntä)
   Eikö ihmiset lue noita kotitestien ohjeita ennen ku tekevät sellaisen? 😑 mikä ihmeen pointti kestää se vaiva ja epämukavuus koronatestin tekemisestä, jos ei edes opettele miten tulos tulkitaan? (Varsinkin kun ei oo mitenkään monimutkainen juttu)

   Lainaa

  31. Tiedostava riepu 28.3.2024 13:50
   Tulos: -5 (21 ääntä)
   Siisti metsämarja: Lähimmä.ymmärrän tarkoitus olla korostaa, että.ei ole varas, vaan se, joka voi jatkossa ottaa varkaan kiinni.
   Aika moni vartija on jäänyt kiinni kun on varastanut vartioitavasta kohteesta. En luota heihin yhtään enempää.

   Lainaa

  32. Arvaamaton haisunäätä 28.3.2024 14:22
   Tulos: +22 (24 ääntä)
   Tinkimätön unikeko: Yksi vahva kandidaatti alussa on ”elikkäs”. Mut voivat olla harmittomia silti.
   Vielä kovempi, "Juuh, elikkäs".

   Lainaa

  33. Kirpeä ahven 28.3.2024 14:25
   Tulos: +27 (29 ääntä)
   Eilinen hirmulisko: Minä taas ajattelin, että tämä allekirjoitus viittaa siihen, että hän tietää säännöt/lait toisten kuvaamisesta ilman lupaa.
   Jännä miten niin monella eri tapaa on tuo ymmärretty. Itse ymmärsin että pointtina oli huomauttaa kuinka vakavia ongelmia tuollaiset perättömät "ilmiannot" voi aiheuttaa. Esim. Jos ei itse olisi nähnyt tuota, mutta vaikka esimies ensikesäksi hakemaansa työharjoittelupaikkaan olisi.

   Lainaa

  34. Intiimi peura 28.3.2024 15:06
   Tulos: -19 (31 ääntä)
   "Kuinka kehtaat minua epäillä, olenhan tuleva vartija?!" Valitettavasti sitä ihmisen luotettavuutta ei voi päätellä ulkonäön perusteella.

   Lainaa

  35. Käsittelemätön kesyhanhi 28.3.2024 15:48
   Tulos: +32 (38 ääntä)
   Pähee neuvonantaja: Mitähän tuon "t: vartija ammattitutkinnon opiskelija" on tarkoitus tarkoittaa? Että nyt ollaan tekemisissä melkein supon kanssa? Ei kannata ryppyillä, koska olen opiskelija? Tiedän paljon asioita koska olen melkein ihan oikea VARTIJA? RUAHAHAHAHAHA HAA
   Ei, vaan sitä että jos joku alkaa levittelemään tuollaista paskapuhetta niin huonolla tuurilla et saa töitä mistään kun sua voi epäillä pyörävarkaaksi. Aika harva työnantaja varsinkaan turvallisuusalalla palkkaa ketään jonka naamakuva pyörii facebookissa saatesanoilla "polkupyörävaras". Jos olisit viisi sekuntia ajatellut asiaa niin ehkä olisit saattanut itsekin asian ymmärtää.

   Lainaa

  36. Suora sammakko 28.3.2024 16:29
   Tulos: +35 (37 ääntä)
   Oikeasti, miettikäähän vähän millaista mainehaittaa voi noilla somejulkaisuilla pahimmillaan aiheuttaa. Onhan sitä tässä jo vihjailtu, mutta sanon sen selkeästi vielä kerran: Vartijaopiskelijan eka alan työpaikka voi jäädä ikuiseksi haaveeksi, koska alalla on nuhteettomuusvaatimus.

   Lainaa

  37. Intiimi peura 28.3.2024 17:15
   Tulos: -8 (34 ääntä)
   Suora sammakko: Oikeasti, miettikäähän vähän millaista mainehaittaa voi noilla somejulkaisuilla pahimmillaan aiheuttaa. Onhan sitä tässä jo vihjailtu, mutta sanon sen selkeästi vielä kerran: Vartijaopiskelijan eka alan työpaikka voi jäädä ikuiseksi haaveeksi, koska alalla on nuhteettomuusvaatimus.
   Työnantaja luki facebookista kerran tarinan punaisiin pukeutuneesta henkilöstä joka saattaa olla tai olla olematta pyörävaras. Tämä vaikuttaa jonkun työnsaantiin millä tavalla?

   Lainaa

  38. Pitkänhuiskea nuija 28.3.2024 19:06
   Tulos: -20 (24 ääntä)
   Vartijana vuosia työskennelleenä ymmärrän vartijaopiskelijan kommentin niin, että vartija tuskin olisi VARASTAMASSA mitään. (Vaikka ammatti ei oikeesti tarkoita mitään, tiedän tapauksia jotka ovat varastaneet asiakkaalta (työaikana) mutta eivät ole saaneet potkuja firmasta.) Itse käytin ko lausetta pari viikkoa sitten, kun kaupassa ostoksia pakatessa aloin katsoa, että missä asia x on kun ei mennyt pussiin. Alettiin siinä sitä kaivella että oliko kuitenkin jossain pussin pohjalla ja totesin että en kai sitten ottanut sitä ollenkaan kassalle, nappasin kassit ja lähdin kävelemään. Kassa huikkasi, että niin ne ostokset pitäisi maksaakin. Siinä kohtaa käytin tän "olen itse vartija"-kortin ja viittasin 10m päässä seisovaan vartijaan, että toi on mun kaveri, se tietää etten varastais mitään :D vaikka kyllä hävetti.

   Lainaa

  39. Lystikäs lammas 28.3.2024 19:53
   Tulos: +7 (11 ääntä)
   Intiimi peura: Työnantaja luki facebookista kerran tarinan punaisiin pukeutuneesta henkilöstä joka saattaa olla tai olla olematta pyörävaras. Tämä vaikuttaa jonkun työnsaantiin millä tavalla?
   Ihan yleisellä tasolla keskustelua jatkoin. Joku voisi kuvan julkaistakin tuollaisessa asiayhteydessä.
   Vartijaopiskelija Matias pyysi poistamaan kuvan, mutta kai kuitenkin tarkoitti toivovansa Nooran poistavan kuvan puhelimestaan.  Sekin on ihan ymmärrettävä toive, kun Noora kuitenkin otti kuvan tarkoituksena tunnistaa olettamansa pyörävaras. 
   Mutta on kyllä sympatiat tietysti myös pyöräilijöiden puolella. Parempi ratkaisu pyörävarkauksiin on kuitenkin esim. paremmat/turvallisemmat pyörien säilytysratkaisut. 

   Lainaa

  40. Laihahko tyyny 28.3.2024 21:05
   Tulos: +2 (8 ääntä)
   Jäänyt mieleen yleisönosastokirjoitus, kun joku valitti, ettei vartija auttanut häntä nostamaan polkupyörää pakettiauton kyytiin juna-asemman edessä.

   Lainaa

  41. Pomminvarma vesinokkaeläin 28.3.2024 21:43
   Tulos: -1 (3 ääntä)
   Päivi vs. Noora. Toisella äidinkieli hallussa, toiselle ei enää opetettu sellaista?

   Lainaa

  42. Liiska pähkinä 29.3.2024 14:17
   Tulos: +9 (11 ääntä)
   Pitkänhuiskea nuija: Vartijana vuosia työskennelleenä ymmärrän vartijaopiskelijan kommentin niin, että vartija tuskin olisi VARASTAMASSA mitään. (Vaikka ammatti ei oikeesti tarkoita mitään, tiedän tapauksia jotka ovat varastaneet asiakkaalta (työaikana) mutta eivät ole saaneet potkuja firmasta.) Itse käytin ko lausetta pari viikkoa [...]
   Tarinasta jäi nyt puuttumaan tieto, että oliko siis ostokset maksamatta vai ei?

   Lainaa

  43. Nuutunut pehmelö 29.3.2024 16:20
   Tulos: +19 (21 ääntä)
   Juuh elikkäs lapsikullat, kyllä itseäni ainakin ärsyttäisi jos tunnistaisin itseni tuosta 'polkupyörävaras' kuvauksesta, vaikka en vartijaksi opiskelekaan. On se mainehaittaa muillekin, varsinkin pienemmillä paikkakunnilla jos fasessa aletaan syyttelemään.

   Lainaa

  44. Tyytyväinen aprikoosi 29.3.2024 17:04
   Tulos: +17 (19 ääntä)
   Itseasiassa: Mutta jos tolla voi testata raskauden, niin mitä noi A- ja B-tulokset ovat? Kenties sukupuoli tai raskauksien määrä? Jos on enemmän vauvoja kuin 2, niin testi varmaan näyttää erroria. 
   Kuten me kaikki kaksosten vanhemmat tiedämme, A-sikiö on se joka on kohdussa alempana ja B-sikiö siis vastaavasti ylempänä. C-sikiö on se kolmas, eli tulossa on selvästi kolmoset. Syntyessä vauvat koodataan syntymäjärjestyksen mukaan eli etenkin sektion yhteydessä B-sikiöstä voikin tulla A-vauva jne. Että silleen.

   Lainaa

  45. Työstämätön alligaattori 29.3.2024 20:42
   Tulos: -3 (17 ääntä)
   Intiimi peura: Työnantaja luki facebookista kerran tarinan punaisiin pukeutuneesta henkilöstä joka saattaa olla tai olla olematta pyörävaras. Tämä vaikuttaa jonkun työnsaantiin millä tavalla?
   *Millä tavalla tämä vaikuttaa jonkun työnsaantiin?

   Lainaa

  46. Lyhyenläntä hanhi 1.4.2024 7:07
   Tulos: -9 (11 ääntä)
   Hemulenssis: Nyt kun on ollut paljon juttua turhaa väkivaltaa käyttävistä järjestyksenvalvojista, niin tuon viimeisen jutun "t. vartija ammattitutkinnon opiskelija" kuulostaa uhkaukselta 😅 "Jos ei kuva poistu, niin saattaa tulla nyrkistä"
   Näille vartijoille tulisi antaa mitali, eikä sanktioita. He pitävät kadut turvallisena ja kouluttavat erilaisia ylijäämäyksilöitä, jotta meillä kaikilla jotain tuottavaa tekevillä olisi mukavaa ja turvallista liikkua. Virallinen järjestelmä jakaa ihan liian pieniä sanktioita.
   Jos käyttäytyy asiallisesti, eivät ne hakkaa ketään.

   Lainaa

  47. Hyppelevä muurahainen 1.4.2024 11:03
   Tulos: +6 (8 ääntä)
   Lyhyenläntä hanhi: Näille vartijoille tulisi antaa mitali, eikä sanktioita. He pitävät kadut turvallisena ja kouluttavat erilaisia ylijäämäyksilöitä, jotta meillä kaikilla jotain tuottavaa tekevillä olisi mukavaa ja turvallista liikkua. Virallinen järjestelmä jakaa ihan liian pieniä sanktioita. Jos käyttäytyy asiallisesti, eivät ne hakkaa ketään.
   No nyt on niin huono ja vanha läppä että voit trolli läpsiä itseäsi hetken.

   Lainaa

  48. Tulos: +1 (3 ääntä)
   J: Rannikollako? Pohjois-Savossa pysyvä lumi tuli jo lokakuun lopussa ja sen jälkeen sitä onkin tullut aivan jatkuvasti. Joulukuussa sai jo tuskastella, että mihin kaikki lumi mahtuu. Ilmatieteen tilastojen mukaan pysyvä lumi oli marraskuun alussa jo lähes koko maassa.
   Ei kyl tääl Helsingis ainaki oli sikana lunta koko lähes koko talven. Ihmettelin itsekkin tuota ”vähälumista”

   Lainaa

  49. Viriili karhu 2.4.2024 9:17
   Tulos: 0 (2 ääntä)
   Eilinen hirmulisko: Minä taas ajattelin, että tämä allekirjoitus viittaa siihen, että hän tietää säännöt/lait toisten kuvaamisesta ilman lupaa.
   Niin, vartija varmasti tietää että siihen ei tarvita mitään lupaa.

   Lainaa

  50. Maallikkomuotoinen testientulkitsija 2.4.2024 13:43
   Tulos: +1 (3 ääntä)
   Raitti karjalanpiirakka: C niinkuin Covid! 😁 Ja toinen testi (in)flu(e)nssavirukselle, ja englanniksi sanan ”flu” synonyymi on ”cold” joka myös alkaa C-kirjaimella!! Markulla on kivenkova logiikka. Kontrolliviiva onkin sitten T eli ”toimii!”.
   Höpsis. C niin kuin covid ja T niin kuin terve. :D 
   Sitä, miten ihmisten erikoiset testitulosyhdistelmät on noilla selitettävissä (kaikilla covid ja jotkut lisäksi hiukan terveitä), en kuitenkaan tiedä, kun en ole Markku.

   Lainaa

  51. Komeron mies 2.4.2024 18:56
   Tulos: +1 (3 ääntä)
   Lystikäs lammas: Ihan yleisellä tasolla keskustelua jatkoin. Joku voisi kuvan julkaistakin tuollaisessa asiayhteydessä. Vartijaopiskelija Matias pyysi poistamaan kuvan, mutta kai kuitenkin tarkoitti toivovansa Nooran poistavan kuvan puhelimestaan.  Sekin on ihan ymmärrettävä toive, kun Noora kuitenkin otti kuvan tarkoituksena [...]
   Niin mutta kun yleisellä paikalla saa kuvata, julkaiseminen on eri asia. Toiseksi mikä todistaa "melkein vartijan" aikeet todellakin omaan pyörään kohdistuneeksi.

   Lainaa

  52. Tulos: +1 (3 ääntä)
   Nuutunut pehmelö: Juuh elikkäs lapsikullat, kyllä itseäni ainakin ärsyttäisi jos tunnistaisin itseni tuosta 'polkupyörävaras' kuvauksesta, vaikka en vartijaksi opiskelekaan. On se mainehaittaa muillekin, varsinkin pienemmillä paikkakunnilla jos fasessa aletaan syyttelemään.
   Että silleen.

   Lainaa

  53. Säädytön lehmä 3.4.2024 8:49
   Tulos: -1 (3 ääntä)
   Toj Karin: Rikosrekisteri vaikuttaa kyseiselle opintolinjalle pääsyyn sekä mahdollisuuten läpäistä se. Tiedon kanssa asialla ei ole mitään merkitystä, vaan sen kanssa että ei halua vaarantaa omaa koulutustaan niin pienellä asialla kuin pyörävarkaus. Tuo ei siis ole auktoriteettiin vetoamista, vaan yksi suurimmista perusteluista sille miksi ei varmasti ollut pyörävarkaissa.
   Eipä ole.

   Lainaa

  54. Alentuva vihannes 4.4.2024 15:44
   Tulos: +2 (4 ääntä)
   Menen nyt paskalle. En jaksa tarkastaa mihin ryhmään postasin tän.

   Lainaa

  55. Kokematon kettu 4.4.2024 18:08
   Tulos: 0 (2 ääntä)
   Jurpo greippi: Vielä kertaakaan mulle ei ole tullut vastaan järkevää kommenttia, joka päättyy sanoihin "että silleen". Parempi tietysti olisi, jos vastaava idiootintunnistusmekanismi olisi viestin alussa, jolloin tietäisi heti jättää lukematta.
   Tekoäly kehittyy. Ehkä se hoksaa tuon

   Lainaa

  Lue lisää

  Kommentoi

  Avatar

  Vastaa

  Nimikone

  Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

  Avainsanat: kake randelin, korona, kuva, pyörä, syksyn sävel, testi, varas, vartija, vähäluminen talvi, väärä julkaisu