Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Puskaradio suhisee, osa 59

Kuinka vanha on 50-vuotias mies?
Puskaradio suhisee, osa 59

Arkiston aarre

 • Nimi Juuri nyt
  Tulos: 0 (0 ääntä)

  Kommentti

 • 28 kommenttia

   Ei kommentteja
  1. Tulos: +313 (333 ääntä)
   Rainen tarina on kuin outo taideteos. Kun sen näkee, ensimmäinen ajatus on luonnollisesti "mitä vittua". Mutta kun sitä jää katselemaan, siitä alkaa löytyä tasoja. Leveleitä, lewell, tiedättehän. Taidan tulostaa sen ja kehystää olohuoneen seinälle.

   Lainaa

  2. Narahtava sivuprofiili 19.3.2024 0:55
   Tulos: +130 (132 ääntä)
   kaali: Rainen tarina on kuin outo taideteos. Kun sen näkee, ensimmäinen ajatus on luonnollisesti "mitä vittua". Mutta kun sitä jää katselemaan, siitä alkaa löytyä tasoja. Leveleitä, lewell, tiedättehän. Taidan tulostaa sen ja kehystää olohuoneen seinälle.
   Jännää puudutusainetta kun noille leweleille pääsee, vai oliko sittenkin ilokaasua? Tostahan saa kuvan että hammaslääkärireissu oli kiva kokemus 😆 . Erilaista puskamarkkinointia...

   Lainaa

  3. MansikkaPuffet 19.3.2024 0:58
   Tulos: +217 (221 ääntä)
   Nyt on pakko saada tietää, kävikö Keuruu kisaa noista oluista hiihtoladulla. Tostahan sais uuden suomalaisen urheilulajinkin tehtyä.

   Lainaa

  4. Pöykäri raparperi 19.3.2024 1:38
   Tulos: +171 (175 ääntä)
   MansikkaPuffet: Nyt on pakko saada tietää, kävikö Keuruu kisaa noista oluista hiihtoladulla. Tostahan sais uuden suomalaisen urheilulajinkin tehtyä.
   Kaljahiihto 😁

   Lainaa

  5. Kuvaileva bataatti 19.3.2024 2:03
   Tulos: +73 (79 ääntä)
   Raine onneksi tiivistää ydin sanoman tuohon viimeiseen lauseeseen. Se minäkin ymmärrän ja en voi kuin totella.

   Lainaa

  6. Puuhakas vadelma 19.3.2024 2:50
   Tulos: +72 (78 ääntä)
   Rainen kartturi-inkkari tais unohtua kanootista…

   Lainaa

  7. Tulos: +161 (165 ääntä)
   Rainelta poistettiin viisauden hampaat.

   Lainaa

  8. Tornipöllö 19.3.2024 4:49
   Tulos: +137 (149 ääntä)
   Ulosannista päätellen Rainella on tullut nimeensä kirjoitusvirhe ja oikeasti hän on on Rauno, sukunimi taas lienee Repomies.

   Lainaa

  9. Repaleinen rusakko 19.3.2024 7:14
   Tulos: +65 (65 ääntä)
   Riitta laskeppaa yli opisto pohjalta.

   Lainaa

  10. Pitkänhuiskea hedelmä 19.3.2024 7:32
   Tulos: +37 (59 ääntä)
   Tornipöllö: Ulosannista päätellen Rainella on tullut nimeensä kirjoitusvirhe ja oikeasti hän on on Rauno, sukunimi taas lienee Repomies.
   Ulosanti rönsyilee kuin Trumpilla.

   Lainaa

  11. Itseasiassa 19.3.2024 7:51
   Tulos: +54 (56 ääntä)
   Pöykäri raparperi: Kaljahiihto 😁
   Miksei, onhan sitä nähnyt jo kaljajoogakin.

   Lainaa

  12. Itseasiassa 19.3.2024 7:59
   Tulos: +133 (139 ääntä)
   Virpi taitaa olla niitä äitejä, jotka eivät koskaan päästä pojistaan irti. Puistattaa muistella paria seurustelua omasta menneisyydestä. Ensimmäisessä tein lättytaikinaa valmispaketista, niin jostain syystä olisi pitänyt soittaa äidille meneekö se oikein. Tälle tapaukselle äiti kuori hedelmät valmiiksi. Toinen taas tykkäsi kävellä omilla avaimilla sisälle ja ruveta uudelleen sisustamaan pojan asuntoa, johon mä olin jo muuttanut sisälle. Sitten loukkaannuttiin, kun ei saanutkaan vaihtaa mieleisiään verhoja ja vaihtaa säilytyskalusteissa tavaroiden paikkoja hänen mielestään parempiin. Juu, ei kestänyt kauaa tämä suhde, miehen olisin voinut vielä kestää, mutta en sitä napanuoran toista päätä.

   Lainaa

  13. Jännittävä hauki 19.3.2024 8:26
   Tulos: +116 (118 ääntä)
   Ihmettelinkin.kun kaveri oli (Keuruulla) viime viikolla hiihtämässä jäällä. Se ei ikinä hiihdä.

   Lainaa

  14. totuuden_torvi 19.3.2024 9:00
   Tulos: +44 (50 ääntä)
   So what! Raine sanoi sen, mitä kaikki miettii, mutta kukaan ei uskalla sanoa.. nobody.

   Lainaa

  15. Tulos: +48 (50 ääntä)
   Rainen ulosanti on yhtä selkeää kuin David Lynchin leffat.

   Lainaa

  16. Tulos: +1 (37 ääntä)
   Tuosta Rainen jutusta tulis hitti jos sen esittäisi paleface tms nikkeankara. Ei tarvisi muuttaa sanaakaan. Menkää töihin.

   Lainaa

  17. Hellittämätön peura 19.3.2024 10:35
   Tulos: +66 (72 ääntä)
   Itseasiassa: Virpi taitaa olla niitä äitejä, jotka eivät koskaan päästä pojistaan irti. Puistattaa muistella paria seurustelua omasta menneisyydestä. Ensimmäisessä tein lättytaikinaa valmispaketista, niin jostain syystä olisi pitänyt soittaa äidille meneekö se oikein. Tälle tapaukselle äiti kuori hedelmät [...]
   Seurustelin itse samankaltaisen kanssa. Tosin 40v poika ei ollut vielä siinä vaiheessa muuttanut kotoa pois. Pääsi itsekin palaamaan 15-vuotiaan tasolle, kun piti hiljaa pussailla huoneessa, ettei äiti kuule. Kunnollinen mies, mutta napanuora jäänyt katkaisematta.

   Lainaa

  18. R. Repomies 19.3.2024 11:11
   Tulos: +27 (33 ääntä)
   Tornipöllö: Ulosannista päätellen Rainella on tullut nimeensä kirjoitusvirhe ja oikeasti hän on on Rauno, sukunimi taas lienee Repomies.
   Kaikki lääkitys on ihan puhasta SCHEISSEA! JUMALAUTA!!

   Lainaa

  19. Tehokas ahma 19.3.2024 13:51
   Tulos: +19 (31 ääntä)
   kaali: Rainen tarina on kuin outo taideteos. Kun sen näkee, ensimmäinen ajatus on luonnollisesti "mitä vittua". Mutta kun sitä jää katselemaan, siitä alkaa löytyä tasoja. Leveleitä, lewell, tiedättehän. Taidan tulostaa sen ja kehystää olohuoneen seinälle.
   Itsekin katsoin että "voi vittu taas näitä sekopäitä" mutta kun luin loppuun niin tuli mieleen että ehkä hän onkin vain runoilijaluonne. "Tyrmäsi täysin pistoksilla. Tiedättehän." on kyllä tosi hauskasti muotoiltu.

   Lainaa

  20. Tanssittava peto 19.3.2024 13:57
   Tulos: +30 (34 ääntä)
   Itseasiassa: Virpi taitaa olla niitä äitejä, jotka eivät koskaan päästä pojistaan irti. Puistattaa muistella paria seurustelua omasta menneisyydestä. Ensimmäisessä tein lättytaikinaa valmispaketista, niin jostain syystä olisi pitänyt soittaa äidille meneekö se oikein. Tälle tapaukselle äiti kuori hedelmät [...]
   Näitä ns. "aikamiespoikia" ei tule hirveän usein vastaan, mutta ukin veljenpoika on just tällainen. Asunut koko aikuiselämänsä vanhempiensa omakotitalon yläkerrassa. Ukin veli täyttää 100v tänä vuonna ja pojallakin taitaa olla "kasikymppiset" joko tänä tai ensi vuonna..

   Lainaa

  21. Uuvahtanut Salaatti 19.3.2024 17:56
   Tulos: +25 (27 ääntä)
   kaali: Rainen tarina on kuin outo taideteos. Kun sen näkee, ensimmäinen ajatus on luonnollisesti "mitä vittua". Mutta kun sitä jää katselemaan, siitä alkaa löytyä tasoja. Leveleitä, lewell, tiedättehän. Taidan tulostaa sen ja kehystää olohuoneen seinälle.
   Mulla on ollut päihdeongelmaisia läheisiä, jotka innostuivat erityisesti kännissä aina lähestymään. Viestinnän taso oli just tätä. Ei enää naurata, lähinnä ahdistaa.

   Lainaa

  22. Nuutunut kivi 19.3.2024 23:11
   Tulos: +10 (16 ääntä)
   Pöykäri raparperi: Kaljahiihto 😁
   Kaljakellunnan talvi vastine.

   Lainaa

  23. Daiju pomelo 20.3.2024 6:51
   Tulos: -17 (21 ääntä)
   Tanssittava peto: Näitä ns. "aikamiespoikia" ei tule hirveän usein vastaan, mutta ukin veljenpoika on just tällainen. Asunut koko aikuiselämänsä vanhempiensa omakotitalon yläkerrassa. Ukin veli täyttää 100v tänä vuonna ja pojallakin taitaa olla "kasikymppiset" joko tänä tai ensi vuonna..
   Kiitos tiedosta.

   Lainaa

  24. Tulos: +2 (8 ääntä)
   Pohjalla olen mutta yliopistoa en ole käynyt. Kai se sitten menee laskukaava jotenkin eri tavalla jos käy pohjalta yliopiston niin viiskymppinen on sitten jotain muuta kuin viiskymppinen. Voisiko joku pohjalta yliopiston käynyt avata asiaa?

   Lainaa

  25. Kopioitu Metsätonttu 20.3.2024 21:00
   Tulos: -3 (13 ääntä)
   Uskon, että Rainen vuodatus on huumorimielessä kirjoitettu, koska se on hyvin jäsennelty virkkeisiin. Mielenhäiriössä (päihteet, mielisairaus) oleva henkilö kirjoittaa usein tajunnanvirtaa pitkiä pätkiä yhteen pötköön ilman tyhjiä rivejä. Tutullani kaksisuuntainen mielialahäiriö ja kirjoittaa tuon kaltaista tekstiä sähköpostiin ajottain, mutta tosiaan ilman kappalejakoja. Raskasta lukea sellaista. Itsellänikin on samankaltainen lennokas outo huumori, kuin Rainella, jota ei moni aina ymmärrä. Olen jäävi sanomaan onko huumorini sitten edes erityisen hauskaa. Mieluummin olen kuitenkin outo, kuin keskinkertainen.

   Lainaa

  26. Tulos: +6 (8 ääntä)
   Nuutunut kivi: Kaljakellunnan talvi vastine.
   Kyllä tuosta kelluntakin tulee kun ei kovin nopeasti sitä kaljaa kittaa

   Lainaa

  27. Tulos: +2 (4 ääntä)
   Pluri: Pohjalla olen mutta yliopistoa en ole käynyt. Kai se sitten menee laskukaava jotenkin eri tavalla jos käy pohjalta yliopiston niin viiskymppinen on sitten jotain muuta kuin viiskymppinen. Voisiko joku pohjalta yliopiston käynyt avata asiaa?
   Jospa siellä yliopistolla opetetaan että nolla (0)  ei merkitse mitään joten 50 vuotias on vain 5 vuotias

   Lainaa

  28. Puuhakas vadelma 27.3.2024 0:52
   Tulos: 0 (2 ääntä)
   Pluri: Pohjalla olen mutta yliopistoa en ole käynyt. Kai se sitten menee laskukaava jotenkin eri tavalla jos käy pohjalta yliopiston niin viiskymppinen on sitten jotain muuta kuin viiskymppinen. Voisiko joku pohjalta yliopiston käynyt avata asiaa?
   Että mitä sanoit syönees?

   Lainaa

  Lue lisää

  Kommentoi

  Avatar

  Vastaa

  Nimikone

  Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

  Avainsanat: avautuminen, ikä, karhu, lumessa, lumi, nimettömät, nimetön, nuorimies, tölkit, äiti