Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Parisuhdeterapiaa, osa 29

Naistenhuone jäljittää Miian, mutta kestääkö suhde totuuden?
Parisuhdeterapiaa, osa 29

Arkiston aarre

 • Nimi Juuri nyt
  Tulos: 0 (0 ääntä)

  Kommentti

 • 69 kommenttia

   Ei kommentteja
  1. Kuumennettu hyttynen 7.3.2024 0:41
   Tulos: +625 (647 ääntä)
   Tää Miia keissi oli sairasta seurattavaa, tää Miia ei ollut tehnyt mitään väärää ja hänen kuvaa, nimeä ja profiilia jaettiin satojen ellei tuhansien draamannälkäisten akkojen toimesta. "Saran" nimi näköjään muutettu tänne, ois saanut olla täällä ihan omalla nimellään kun hänkään ei Miian nimeä tai profiilia peitellyt missään vaiheessa, eikä poistanut niitä tilanteen selvittyä. Somea pahimmillaan, hyh.

   Lainaa

  2. Osaamaton hauki 7.3.2024 0:43
   Tulos: +344 (374 ääntä)
   Nimetön jäsen voisi ehdottaa muijalle sellaista hauskaa yhteistä ajanvietettä, että molemmat näyttävät sheiveriä toistensa pakaraväleille. Jos nimetön ei uskalla päästää muijaa teräaseen kanssa omaan pakaraväliinsä, hän voi näyttää mallia, että "katsos, näin minä sen teen. Kokeilepa tehdä perässä" .

   Lainaa

  3. Alin kettu 7.3.2024 0:59
   Tulos: +113 (155 ääntä)
   En pahastuisi ollenkaan lahjaksi saadusta vahauksesta. Pakaravälin sheivaaminen ei ole kovin mieluisaa puuhaa, kun sitä joutuu tekemään usein jos haluaa oikeasti sileän lopputuloksen. Toki lahjasta voi keskustella etukäteen saajan kanssa.

   Lainaa

  4. Tulos: +401 (435 ääntä)
   Ja mitähän nimettömän omasta persvaosta löytyy...

   Lainaa

  5. Vaatelias maksamakkara 7.3.2024 2:44
   Tulos: +237 (377 ääntä)
   Miksi sieltä persvaosta pitäisi poistaa mitään mikä sinne luonnollisesti kuuluu? Sama pätee jalkoihin, kainaloihin, jne.

   Lainaa

  6. Hiomaton lepakko 7.3.2024 3:44
   Tulos: +121 (145 ääntä)
   Marsu: Ja mitähän nimettömän omasta persvaosta löytyy...
   Jos ei uskalla puhua ääneen niin vaikuttaa paskahousulta. Sanoisi suoraan että voi itte sheivata sieltä jos se niin häiritsee. Ottaa sitten vastaan reaktiot tuli mitä vaan eikä nössöile. Tai kustantaa molemmille reissun kosmetologille.

   Lainaa

  7. Tulos: +23 (53 ääntä)
   Kuumennettu hyttynen: Tää Miia keissi oli sairasta seurattavaa, tää Miia ei ollut tehnyt mitään väärää ja hänen kuvaa, nimeä ja profiilia jaettiin satojen ellei tuhansien draamannälkäisten akkojen toimesta. "Saran" nimi näköjään muutettu tänne, ois saanut olla täällä ihan omalla nimellään kun hänkään ei Miian [...]
   Kenenkään profiilia ei jaettu,vaan paikalle tuli Miia joka päätti olevansa maailman ainoa Miia-niminen ihminen ja loukkaantui julkaisusta verisesti, vaikka julkaisussa tai kommenteissa ei missään vaiheessa ollut tarkempia tuntomerkkejä puhumattakaan siitä että profiilia olisi jaettu.

   Lainaa

  8. Otettu ämpäri 7.3.2024 6:43
   Tulos: -125 (167 ääntä)
   Marsu: Ja mitähän nimettömän omasta persvaosta löytyy...
   Miksi sinua kiinnostaa tuntemattoman ihmisen persvako?

   Lainaa

  9. Kumma sika 7.3.2024 6:43
   Tulos: -131 (199 ääntä)
   Vaatelias maksamakkara: Miksi sieltä persvaosta pitäisi poistaa mitään mikä sinne luonnollisesti kuuluu?
   Samasta syystä kuin jaloista, käsivarsista, kainaloista, jne....

   Lainaa

  10. Erma Havanko 7.3.2024 6:51
   Tulos: +48 (60 ääntä)
   Paha mieli tuli Miian puolesta jos tosiaan on niinkuin Ekassa kommentissa kerrottiin. En saa annettua pullssaa tai miinusta kommenteille eikö onnistu niiden lainaaminenkaan.

   Lainaa

  11. Tulos: +86 (102 ääntä)
   Kumma sika: Samasta syystä kuin jaloista, käsivarsista, kainaloista, jne....
     Vaatelias Maksamakkara taisi olla sitä mieltä, ettei niistäkään tarvitse. Eikä tietysti tarvitsekaan, jos ei halua. Mutta näissä saa olla varovainen samaan tapaan kuin painokeskustelussa -lihavuudesta ryttyileminen on tosi inhottavaa, mutta ei sekään ole kiva jos aloitetaan tyyliin "kyllä kunnon naisella pitää muotoja olla, ei mitään lautoja" -kyllä hoikatkin naiset ihan "kunnon" naisia ovat. Helposti lähtee mopo keulimaan tyyliin "ei sheivaaminen ole välttämätöntä, jos ei halua" (ei olekaan, ei tietenkään) = "miksi sheivaat, luuletko olevasi joku pornotähti, muodin orja!" (no kai sitä saa, jos itse haluaa). 
     Nimetön jäsen voisi ihan itse kysyä rouvaltaan mistä on kyse -jos hän ei halua niin ei sitten, mutta jos ei ole tullut ajatelleeksi ja ihan hyvin voisi, niin mikä ettei. Ihmetyttää todella tämä "parisuhdeterapiaa" aloitusten tyyppien luulo, että he itse eivät tiedä mitä kumppani haluaa, eikä kysyä tietenkään voi, mutta some kyllä tietää umpituntemattomien aivoitukset intiimeistäkin asioista!
     Saran tapauksessa vähän samaa -kuulostaisi siltä, että (ex) mies tässä se pahin kusipää on -kuka helvetti näyttää viattoman ystävänpäivätoivotuksen ja yrittää kehystää sen tyyliin "katso miten naiset minua jahtaavat, olehan epävarma!". En yhtään ihmettele, että Sara olisi sellaisesta tolaltaan -mutta tässäkin olisi voinut jättää somen rauhaan, ja lukea lakia miehelle suoraan, Miiallehan asia ei kuulu, Miian kihlatulle ja julkisuuteen vielä vähemmän. 

   Lainaa

  12. Tinkimätön unikeko 7.3.2024 7:38
   Tulos: -55 (119 ääntä)
   Vaatelias maksamakkara: Miksi sieltä persvaosta pitäisi poistaa mitään mikä sinne luonnollisesti kuuluu? Sama pätee jalkoihin, kainaloihin, jne.
   Turha leikkiä ihan noin viatonta. Kuitenkin samasta syystä leikataan hiuksia ja ajellaan partakarvoja. On ihmiselle luonnollista käytöstä pitää itseään jollain lailla siistissä kunnossa. Jokainen sitten saa määrittää itse missä se raja kulkee. Ääriesimerkkinä rastapäiset luonnonlapsetkin käyttäytyvät ihan samalla tavalla. Heidän henkilöbrändiinsä kuuluu tietyt mallit, vaikka toki haluavat painottaa luonnollisuutta ja sitä että eivät ole mistään muotista, vain päätyen olemaan ääripään muotista itsekin. 
   Älä mieti liikaa vaan tee mitä itse haluat kehollesi tehdä, kunhan annat muidenkin niin tehdä. Karvattomana on mielestäni super mukavaa, sänkypuuhien ulkopuolellakin. Karvattomuuteen pääseminen ei ihan aina sitä ole, myönnetään. 

   Lainaa

  13. Monilaenen jääkarhu 7.3.2024 7:45
   Tulos: +94 (124 ääntä)
   Kumma sika: Samasta syystä kuin jaloista, käsivarsista, kainaloista, jne....
   Ei siis ole syytä

   Lainaa

  14. Toj Karin 7.3.2024 7:47
   Tulos: +1 (85 ääntä)
   Vaatelias maksamakkara: Miksi sieltä persvaosta pitäisi poistaa mitään mikä sinne luonnollisesti kuuluu? Sama pätee jalkoihin, kainaloihin, jne.
   Niin.. Miksi leikata ja värjätä tukkaa, miksi peittää naama meikkivoiteella, miksi käyttää vaatteita, jne? Kaikki nuo peittävät tai poistavat asioita mitä on "luonnollisia". Luonnollisuus on aika huono peruste minkään tuon kaltaisen tekemättä jättämiselle. Jopa sen enmpää perustelematon "en halua leikata/värjätä/sheivata) on parempi syy jättää se tekemättä, koska sinä ei ole loogisia ristiriitoja ja on johdonmukainen sanojan itsensä kanssa.

   Lainaa

  15. Tulos: +163 (169 ääntä)
   Kumma sika: Samasta syystä kuin jaloista, käsivarsista, kainaloista, jne....
   Joka on mikä? Kukin saa tietty tehdä  omille karvoilleen mitä lystää, mutta muiden karvat pitää kyllä aikuisen ihmisen osata jättää näiden oman harkinnan varaan.

   Lainaa

  16. Tulos: +103 (151 ääntä)
   Kumma sika: Samasta syystä kuin jaloista, käsivarsista, kainaloista, jne....
   Kuka ajelee käsivarsikarvoja ja miksi ihmeessä?

   Lainaa

  17. Kuljettu polkunen 7.3.2024 8:09
   Tulos: -78 (102 ääntä)
   Kuumennettu hyttynen: Tää Miia keissi oli sairasta seurattavaa, tää Miia ei ollut tehnyt mitään väärää ja hänen kuvaa, nimeä ja profiilia jaettiin satojen ellei tuhansien draamannälkäisten akkojen toimesta. "Saran" nimi näköjään muutettu tänne, ois saanut olla täällä ihan omalla nimellään kun hänkään ei Miian [...]
   Minkä takia ne vaihtoi puhelinnumeroa, jos Miia oli naimisissa. Ja hän oli ilmeisesti aloitteellinen viestittelyssäkin. Ei ole ihan rehellinen likka sekään.

   Lainaa

  18. Itseasiassa 7.3.2024 9:06
   Tulos: +173 (185 ääntä)
   Koska joitakin naisten karvat hiertävät, niin haluan kopioida tähän Nörttitytöiltä hyviä ohjeita. Lainaus alkaa: Nörttitytöt ovat nyt keränneet jutun lopuksi ohjeita, miten toimia, jos näkee karvaisen naisen: 1. Jos näet kadulla naisen ihanassa kesähameessa, mutta lähempää tarkasteltaessa huomaatkin jalkoja peittävän Siperian talvestakin selviytyvän karvepeitteen, jatka matkaasi ja unohda asia, koska se ei kuulu millään tapaa sinulle. 2. Jos näet kuntosalilla naisen toppi päällä ja kainaloista pilkottavat karvat käsien viuhuessa ylös, jatka matkaasi kommentoimatta asiaa mitenkään, koska ei ole sinun asiasi, missä karvoissa joku muu treenaa. 3. Jos näet naisen, jolla on komeasti auringossa hohtavat karvaiset käsivarret, jatka matkaasi miettien, miten hienosti ne kimmelsivätkään. 4. Jos näet naisen ylähuulella karvoitusta, jatka matkaasi miettien, miten hienolta parralliset naiskääpiöt näyttävät. 5. Jos näet henkilön, jolla on komea parta, etkä ole varma onko kyseessä mies vai nainen, jatka matkaasi, sillä asia ei kuulu sinulle hölkäsen pöläystä. 6. Jos näet ihmisen, jolla on karvoja… Jos kyseessä olit sinä itse, voit tehdä niille mitä haluat. Jos kyseessä oli joku muu, tunnusta, että kaikilla on oikeus toimia samoin. 7. Jos nyt vain olet unohtanut sheivata tai siihen ei ole ollu mahdollisuutta pitkän mökkikesän aikana, nauti silti paljaista sääristä ja jos joku häiriintyy karvoistasi, se on SEN ongelma, ei sun. 8. Karvoista tulee huolestua vasta, kun vastaantulijalla on muhkea turkki, valtavat hampaat, raatelukynnet ja on täysikuu. https://geekgirls.fi/wp/blog/2017/07/06/miksi-naiset-ajelevat-karvoja-karvainen-historia-sheivaamisesta/

   Lainaa

  19. Ujosteleva hyönteinen 7.3.2024 9:06
   Tulos: +46 (66 ääntä)
   piupali: Kuka ajelee käsivarsikarvoja ja miksi ihmeessä?
   Esim minä. Käsivarsissani kasvaa tiheä tummaa karvaa pystyssä. Ei oo kesällä kovin naisellinen fiilis. 
   Ajan myös viiksikarvat.

   Lainaa

  20. Ronski roska 7.3.2024 9:18
   Tulos: +112 (120 ääntä)
   Se sheivauksen jälkeinen sänki lienee myös tosi mukavan tuntuinen siellä vaossa. Mies on hyvä ja näyttää mallia. Hänen tuuheammat karvat lienee paljon ällöttävämmät.

   Lainaa

  21. Särötön hedelmä 7.3.2024 9:29
   Tulos: +101 (103 ääntä)
   Täytyy sanoa, että tunnen tosi paljon sympatiaa Miian puolesta. Hänen viesti oli todella asiallinen. Olen vaan huomannut, että tälläiset viestit on miehillä aika usein tapana ylitulkita joksikin muuksi.

   Lainaa

  22. Tulos: +7 (45 ääntä)
   Vaatelias maksamakkara: Miksi sieltä persvaosta pitäisi poistaa mitään mikä sinne luonnollisesti kuuluu? Sama pätee jalkoihin, kainaloihin, jne.
   Hieman aiheen vierestä, mutta itse ainakin jouduin repimään karvoja sieltä nyrkkikaupalla, kun alkoi paska koko ajan takertua karvoihin. On niistä siis enemmän käytännön haittaa kuin säärikarvoista.

   Lainaa

  23. Tulos: -110 (120 ääntä)
   Särötön hedelmä: Täytyy sanoa, että tunnen tosi paljon sympatiaa Miian puolesta. Hänen viesti oli todella asiallinen. Olen vaan huomannut, että tälläiset viestit on miehillä aika usein tapana ylitulkita joksikin muuksi.
   wow. melko toksinen kommentti. aika tyypillistä naiselta.

   Lainaa

  24. Hämärä kotieläin 7.3.2024 9:51
   Tulos: +106 (108 ääntä)
   Tuo "naistenhuone" on kyllä yksi facebookin pahimmista ryhmistä. Siellä jaetaan jatkuvasti henkilökohtaisia tietoja muista ihmisistä ilman että siinä nähdään mitään vikaa koska "suljettu ryhmä". Joo, ryhmä jossa on useita kymmeniätuhansia jäseniä. Joku epämääräinen hihhuli pyytää "apua kun häntä on kohdeltu kaltoin" ja heti löytyy ainakin viisi ihmistä jotka uskovat ja alkavat selvittämään jonkun ulkopuolisen henkilötietoja, ilman että kukaan pysähtyy miettimään että entäpä jos aloittaja sattuisikin valehtelemaan. Kuka tietää kuinka moni stalkkeri on saanut apua "kanssasisariltaan" löytääkseen uhrinsa joka vain yrittää päästä hullusta eroon. Ja sitten nämä "epäilen että minua petetään, tarvitsen tämän toisen henkilön yhteystiedot, auttakaa minua" ja sitten huonolla tuurilla tämä kolmas osapuoli saa jotain tappouhkauksia siitä että pani varattua miestä ilman että edes tiesi tämän olevan varattu. Todella vaarallinen ryhmä.

   Lainaa

  25. Tulos: +76 (100 ääntä)
   Kuljettu polkunen: Minkä takia ne vaihtoi puhelinnumeroa, jos Miia oli naimisissa. Ja hän oli ilmeisesti aloitteellinen viestittelyssäkin. Ei ole ihan rehellinen likka sekään.
     Hei 2024 soitti sinne lennättimeesi, joka lie juuri keksitty: naisten on ihan ok viestitellä aloitteellisesti miehille. Myös varatuille. Itse asiassa, kunhan tästä pääsen kotiin ja on aikaa kirjoitella pidemmin, ajattelin kirjoittaa kahdelle -kahdelle! -varatulle miehelle. Molemmat opiskeluaikojen kavereita, molemmat tulivat häihini (yhden tapauksessa perheineen, toisen tapauksessa perhe tuli myöhemmin). Mutta kaikilla meillä vie nykyisin aikaa perhe ja muu sellainen aikuistelu, ajattelin, että olisi kivaa vaikka viikonloppuna chatata ja katsoa, miten menee. 
     Miten ihmisten kommunikointi on oikeasti näin hukassa, onko some sen tosiaan aiheuttanut, vai enkö vain ennen tiennyt? Jos joku sanoo "moi, mitä siellä", se tarkoittaa moi, mitä siellä. Se ei tarkoita "unohda puolisosi ja mennään motelliin tekemään äpäriä". Omana aikanani tällaista tulkintaa pidettiin vielä vainoharhaisuutena ja mahdollisesti myrkyllisenä. 
     Kyllä, on valitettavasti miestyypillistä (tietynlainen mies) tulkita kaikki moikkaaminen seksin ruinaamiseksi, mutta sehän on sitten ihan tasan heidän oma ongelmansa, ei normaalien ihmisten ihmissuhteita pidä sen takia lähteä rajoittamaan. Jos kokee syvää tarvetta rajoittaa, varmaan voi mennä liittymään Talebaniin tai jot. 

   Lainaa

  26. Tulos: +77 (87 ääntä)
   Olen nyt varmaan vähemmistössä mielipiteeni kanssa, mutta mielestäni ihan hyvin päättyi tuo Miia-juttu. 🤔 Jos Saran mies juoksee baareissa kertomassa naisille olevansa eronnut (”eksä oli erittäin kaunis, vink vink”) - ja esittelee muilta naisilta saamiaan (ihan viattomia) viestejä Saralle todistaakseen että ”on mulla muitakin ottajia”, niin tervemenoa! 👋 Toki vähän kiusallista että Miian kihlattukin nyt joutui tästä turhaa stressaamaan, mutta toisaalta jos kyseessä olisi ollut pettäminen niin olisi varmasti halunnut tietää.

   Lainaa

  27. Rei'ikäs myyrä 7.3.2024 12:13
   Tulos: +8 (36 ääntä)
   Hämärä kotieläin: Tuo "naistenhuone" on kyllä yksi facebookin pahimmista ryhmistä. Siellä jaetaan jatkuvasti henkilökohtaisia tietoja muista ihmisistä ilman että siinä nähdään mitään vikaa koska "suljettu ryhmä". Joo, ryhmä jossa on useita kymmeniätuhansia jäseniä. Joku epämääräinen hihhuli pyytää "apua kun [...]
   Puhumattakaan sensuurista. Eräs jako kaverinsa omaisuudesta, palkoista aina lasten viikon ruokalistaan asti kaikkea, koska oli kuulemma "suorasanainen" ja kaveri ei tarjonnut vischyvettä saunassa ja oli kehdannut mukuloilleen antaa pillimehun, ja ilmeisesti käskenyt tän työttömän lokin hoitaa oman safkansa. Kaikki jotka sanos että ei oo kaverin velvollisuus maksaa jos ei halua, poistettiin yp:n toimesta, ja kaikki komppaavat viestit missä oltiin sitä mieltä et kaverin pitää maksaa, koska ap ilmaisi olevansa työtön, äijänsä maksanu ilmeisesti senki lokkireissun kaverilleen 200km päähän ja oli sitä mieltä kyllä kaverin lompakko kestää hänen vegaanikorvikkeensa jätettiin kyllä 😂 Kertoo kyllä suhteellisen sairaasta ajatusmaailmasta tuo naistenhuone.

   Lainaa

  28. Armeijan käynyt pulu 7.3.2024 13:07
   Tulos: +56 (70 ääntä)
   En ajele karvoja, vaikka puoliso niin haluaisi. Karvat kasvavat ihon sisälle ja kuorinta ei auta. Kamala kutina ja tulehtuneita karvatuppeja. En ymmärrä miten naiset haluavat vapaaehtoisesti kärsiä yhteiskunnan ja mainostajien päättämien normien takia.

   Lainaa

  29. Tullivapaa etana 7.3.2024 13:33
   Tulos: +24 (26 ääntä)
   Napael: Hieman aiheen vierestä, mutta itse ainakin jouduin repimään karvoja sieltä nyrkkikaupalla, kun alkoi paska koko ajan takertua karvoihin. On niistä siis enemmän käytännön haittaa kuin säärikarvoista.
   Sen perseen voi toki myös pestä toimituksen jälkeen, jos käsisuihku löytyy (kuten onneksi suomalaisista vessoista usein löytyy). Mutta validi pointti, varsinkin reissatessa sen verran rasittava ongelma, että iteki pohdin aina silloin tällöin koko alueen laaseroimista sileeks.

   Lainaa

  30. Ruuviton panda 7.3.2024 14:04
   Tulos: -10 (40 ääntä)
   Kivi:   Hei 2024 soitti sinne lennättimeesi, joka lie juuri keksitty: naisten on ihan ok viestitellä aloitteellisesti miehille. Myös varatuille. Itse asiassa, kunhan tästä pääsen kotiin ja on aikaa kirjoitella pidemmin, ajattelin kirjoittaa kahdelle -kahdelle! -varatulle miehelle. Molemmat opiskeluaikojen kavereita, [...]
   Niin, tässä nyt kuitenkin oli kyse tapauksesta, jossa puoliso esiintyi sinkkuna ja pyrki muiden naisten kanssa suhteisiin. Tai ainakin yhden. 
   En tiedä miten sinun opiskelukaverisuhteesi liittyvät tähän tapaukseen. En oikein näe yhteyttä. 
   Jos ennestään tuntemattomat mies ja nainen baarissa vaihtaa yhteystietoja, niin onhan siinä jotain vähän huolestuttavaa, noin yksiavioisuuteen pyrkivän puolison näkökulmasta. 
   Olihan tässä ehkä jotain vähän erikoista asiaa setviä julkisesti, mutta en mäkään haluaisi jäädä parisuhteeseen, jossa mies toimii noin. 
   Minusta olisi aikamoista menneisyyttä, jos nainen ei saa jättää pettävää tai ainakin kovasti sitä yrittävää miestä. 

   Lainaa

  31. Typistetty opas 7.3.2024 14:36
   Tulos: +50 (66 ääntä)
   Ne karvat on siellä persvaossa ihan syystä, haihduttavat kosteutta ja siten vähentävät bakteerinkasvua: pienempi tulehdusriski, vähemmän kutinaa ja muuta epämukavuutta. Ihmiset jotka pitävät karvattomuutta seksikkäämpänä kuin hygieniaa ja hyvinvointia voisivat hieman tunnustella mistä tällainen vinouma on saanut alkunsa.

   Lainaa

  32. Epämiellyttävä ahven 7.3.2024 14:52
   Tulos: -4 (22 ääntä)
   Kumma sika: Samasta syystä kuin jaloista, käsivarsista, kainaloista, jne....
   ...käsivarsista?

   Lainaa

  33. Tulos: +46 (48 ääntä)
   Ruuviton panda: Niin, tässä nyt kuitenkin oli kyse tapauksesta, jossa puoliso esiintyi sinkkuna ja pyrki muiden naisten kanssa suhteisiin. Tai ainakin yhden.  En tiedä miten sinun opiskelukaverisuhteesi liittyvät tähän tapaukseen. En oikein näe yhteyttä.  Jos ennestään tuntemattomat mies ja nainen baarissa vaihtaa yhteystietoja, [...]
     Niin, mies toimi ehdottomasti huonosti, joko teeskennellessään sinkkuutta tai vetäessään aivan viattoman Miian sotkuun mukaan. Muuta en sanoisi. Mutta Miia ei voinut tietää että näin outo olio oli liikkeellä -puolustin vain naisen (tai miehen miksei) oikeutta olla platonisissa tekemisissä ja lähettää viestiä ilman, että kellään olisi syytä kuvitella muuta. Elämäni ei toki sinänsä sinua kiinnosta, käytin sitä vain esimerkkinä siitä, että varattujen platonisia kaverisuhteita esiintyy -kai nyt itse tiedän kun on itsestäni kyse, että näin on. Ja olen vaihtanut baarissa yhteystietoja, sukupuoli ykshailee, koska on esim. kiinnostusta samanlaiseen musiikkiin. Elämässä on niin paljon muutakin kuin sukupuoli ja seksi.

   Lainaa

  34. Tuntematon oliivi 7.3.2024 15:17
   Tulos: -9 (27 ääntä)
   Typistetty opas: Ne karvat on siellä persvaossa ihan syystä, haihduttavat kosteutta ja siten vähentävät bakteerinkasvua: pienempi tulehdusriski, vähemmän kutinaa ja muuta epämukavuutta. Ihmiset jotka pitävät karvattomuutta seksikkäämpänä kuin hygieniaa ja hyvinvointia voisivat hieman tunnustella mistä tällainen vinouma on saanut alkunsa.
   Meitä on ehkä moneen junaan, mutta itselläni ainakin hikoaa haaroväli nimenomaan karvojen kanssa, ei ilman.

   Lainaa

  35. Röyhkeä kameli 7.3.2024 16:22
   Tulos: -2 (18 ääntä)
   Kivi:   Niin, mies toimi ehdottomasti huonosti, joko teeskennellessään sinkkuutta tai vetäessään aivan viattoman Miian sotkuun mukaan. Muuta en sanoisi. Mutta Miia ei voinut tietää että näin outo olio oli liikkeellä -puolustin vain naisen (tai miehen miksei) oikeutta olla platonisissa tekemisissä ja lähettää viestiä ilman, [...]

   Ei, vaan kaikessa on kyse seksistä paitsi seksissä, jossa on kyse vallasta.

   Lainaa

  36. Harvakarvainen hampuusi 7.3.2024 16:49
   Tulos: +39 (47 ääntä)
   Toj Karin: Niin.. Miksi leikata ja värjätä tukkaa, miksi peittää naama meikkivoiteella, miksi käyttää vaatteita, jne? Kaikki nuo peittävät tai poistavat asioita mitä on "luonnollisia". Luonnollisuus on aika huono peruste minkään tuon kaltaisen tekemättä jättämiselle. Jopa sen enmpää perustelematon "en halua [...]
   Mulla syynä on terveys. Kainaloitteni ja nivustaipeitteni iho pysyy huomattavasti miellyttävämmän tuntuisena ja terveempänä kun en sheivaa. Ei hankausta, punoitusta tai näppylöintiä. Karvat myös pitävät ei-toivotut bakteerit poissa sieltä minne ne eivät kuulu ja vähentävät omalta osaltaan tulehdusvaaraa. 
   Vastoin todella monien ihmisten käsitystä, ne myös pitävät hajut kurissa (tämä vaatii tietenkin sen että ylläpidetään päivittäistä perushygieniaa). Yllätyin itse miten valtavasti hien haju alkoikaan levitä kainaloistani kun ajelin ne muutama vuosi sitten pitkästä aikaa ja tämä ongelma poistui kun karvat kasvoivat entiselleen. 
   Jalat epiloin kerran kesässä mutta aika suotta koska olen niin harvakarvainen etteivät karvat edes näy. 

   Lainaa

  37. Tulos: -2 (12 ääntä)
   Napael: Hieman aiheen vierestä, mutta itse ainakin jouduin repimään karvoja sieltä nyrkkikaupalla, kun alkoi paska koko ajan takertua karvoihin. On niistä siis enemmän käytännön haittaa kuin säärikarvoista.
   Pesisit peppusi.

   Lainaa

  38. Typistetty opas 7.3.2024 18:01
   Tulos: +30 (34 ääntä)
   Tuntematon oliivi: Meitä on ehkä moneen junaan, mutta itselläni ainakin hikoaa haaroväli nimenomaan karvojen kanssa, ei ilman.
   Iho hikoilee päivittäin tietyillä alueilla mukaan lukien kainalot ja nivuset, siihen ei yleensä kiinnitä paljon huomiota ellei tule yhtäkkiä erityisen kuuma tms. Näille alueille on evolvoitunut tietynlainen huokoinen karvoitus, joka imee kosteutta iholta ja pitää näinollen ihon pinnan kuivempana.

   Lainaa

  39. Syötävä metsämarja 7.3.2024 18:31
   Tulos: +41 (43 ääntä)
   Typistetty opas: Iho hikoilee päivittäin tietyillä alueilla mukaan lukien kainalot ja nivuset, siihen ei yleensä kiinnitä paljon huomiota ellei tule yhtäkkiä erityisen kuuma tms. Näille alueille on evolvoitunut tietynlainen huokoinen karvoitus, joka imee kosteutta iholta ja pitää näinollen ihon pinnan kuivempana.
   Ja ennen kaikkea se ehkäisee hankaumia, kun on sellainen luonnollinen välikerros.

   Lainaa

  40. Tulos: +6 (16 ääntä)
   Harvakarvainen hampuusi: Mulla syynä on terveys. Kainaloitteni ja nivustaipeitteni iho pysyy huomattavasti miellyttävämmän tuntuisena ja terveempänä kun en sheivaa. Ei hankausta, punoitusta tai näppylöintiä. Karvat myös pitävät ei-toivotut bakteerit poissa sieltä minne ne eivät kuulu ja vähentävät omalta osaltaan tulehdusvaaraa.  Vastoin [...]
   Terveys on kanssa hyvä syy ja varmaan niitä löytyy vielä muitakin mitä kukaan ei ole vielä maininnut. Tarkoituksenani ei ollut sanoa että "koska minä haluan" olisi ainoa tai paras syy.

   Lainaa

  41. Mönjässä kierinyt ämpäri 7.3.2024 20:04
   Tulos: +5 (19 ääntä)
   antakaa niitten vtun karvojen olla kyllä parisuhteessa muu on tärkeämpää ku jotku kusiset karvat

   Lainaa

  42. Nuutunut kivi 7.3.2024 20:51
   Tulos: -14 (20 ääntä)
   Osaamaton hauki: Nimetön jäsen voisi ehdottaa muijalle sellaista hauskaa yhteistä ajanvietettä, että molemmat näyttävät sheiveriä toistensa pakaraväleille. Jos nimetön ei uskalla päästää muijaa teräaseen kanssa omaan pakaraväliinsä, hän voi näyttää mallia, että "katsos, näin minä sen teen. Kokeilepa tehdä perässä" .
   Ei Tosi Mies karvojaan ajele. Se on naisten ja homojen hommaa. Hiukset ja parta on aaaaivan eri asia. Nih kerta.

   Lainaa

  43. Nuutunut kivi 7.3.2024 20:54
   Tulos: +4 (4 ääntä)
   Laura: Olen nyt varmaan vähemmistössä mielipiteeni kanssa, mutta mielestäni ihan hyvin päättyi tuo Miia-juttu. 🤔 Jos Saran mies juoksee baareissa kertomassa naisille olevansa eronnut (”eksä oli erittäin kaunis, vink vink”) - ja esittelee muilta naisilta saamiaan (ihan viattomia) viestejä Saralle [...]
   Jospa Miian kihlattu tiesi tämän uudesta ystävästä?

   Lainaa

  44. Maidoton orava 7.3.2024 23:15
   Tulos: -20 (22 ääntä)
   Sheivaan kaiken kaulasta alaspäin 1-2 kertaa viikossa. Tosi monet sheivaavat jalat mutta antavat käsivarsikarvojen rehottaa. Minusta tämä on outoa, koska ainakin itselläni näin Suomen olosuhteissa käsivarret ovat enemmän näkyvillä kuin koivet. Mutta jokainen tavallaan. Itse olen vähän sellainen all or nothing.

   Lainaa

  45. Apea mandariini 8.3.2024 1:19
   Tulos: +45 (49 ääntä)
   Jos Nimetön jäsen olisi koskaan itse sheivannut persvakonsa, sen sijaan että vaatii sitä vain kumppaniltaan, hän tietäisi miksi monet eivät sitä halua tehdä. Kun pitää sheivata sokkona, haavoja tulee tosi helposti etenkin persreiän seudulle missä iho on rypyillä. Viiltohaavat takapuolessa tuntuu tosi kivalta, etenkin yhdistettynä kutisevaan sänkeen ja sisäänpäin kasvaneisiin karvoihin. Jos ei kestä sitä, että kumppanilla on karvoja eikä voi arvostaa sitä että hän on ne päättänyt myös pitää, voi hankkia seksinuken mallia extraposliini.

   Lainaa

  46. Kujeileva apina 8.3.2024 2:23
   Tulos: +19 (19 ääntä)
   Mä vitsailen usein puolisolleni, että voisin pestautua sirkukseen parrakkaaksi naiseksi, mulla nimittäin kasvaa leuan ja kaulan alueella karvoja. Mä ajelen ne miehen partakoneella säännöllisesti, ne kun häiritsee mua. Toisinaan karvat kasvaa ja ajelen ne sit ku ne alkaa itteäni ärsyttää. Mulle on ihan sama mitä muut mun karvoistani ajattelee. En minäkään vahtaa onko muilla karvoja. Se on jokaisen henkilökohtainen asia ajeleeko karvansa vai eikö ajele.

   Lainaa

  47. Tummanpuhuva roska 8.3.2024 6:31
   Tulos: -43 (51 ääntä)
   Typistetty opas: Ne karvat on siellä persvaossa ihan syystä, haihduttavat kosteutta ja siten vähentävät bakteerinkasvua: pienempi tulehdusriski, vähemmän kutinaa ja muuta epämukavuutta. Ihmiset jotka pitävät karvattomuutta seksikkäämpänä kuin hygieniaa ja hyvinvointia voisivat hieman tunnustella mistä tällainen vinouma on saanut alkunsa.
   Sitten on myös meitä, jotka emme jätä hygieniaamme karvojen varaan, vaan pesemme myös sheivatun persvaon suihkussa käydessämme kerran-pari päivässä. Jos hygieniasi on "kyllä karvoitus hoitaa, koska se hoiti esi-isillämmekin" - tasolla, niin pliis, älä tule mun lähelleni.

   Lainaa

  48. Hapeton päärynä 8.3.2024 9:11
   Tulos: -17 (17 ääntä)
   Sara vaikuttaa henkilöltä joka juhlii jamalin kanssa heti jos päähän tupsahtaa edes ajatutus renttuilusta tai hänen kokemastaan vääryydestä. Toivottavasti lapsi ei ollut miehen

   Lainaa

  49. Hapeton päärynä 8.3.2024 9:13
   Tulos: -16 (16 ääntä)
   Marsu: Ja mitähän nimettömän omasta persvaosta löytyy...
   Miten liittyy? Tuskin häneltä on kysytty karvojen ajelua

   Lainaa

  50. Kidukseton seuraeläin 8.3.2024 9:23
   Tulos: +14 (14 ääntä)
   Kumma sika: Samasta syystä kuin jaloista, käsivarsista, kainaloista, jne....
   Eli siis ei mistään oikeasta syystä?

   Lainaa

  51. Meluisa aprikoosi 8.3.2024 11:40
   Tulos: -20 (24 ääntä)
   karvapersemuijan miehelle: nyppäise kesken puuhien yksi karva irti, ja kun muija älähtää kivusta, sano että ei hätää, vielä jäi paljon jäljelle.

   Lainaa

  52. Meluisa aprikoosi 8.3.2024 11:46
   Tulos: -21 (29 ääntä)
   Vaatelias maksamakkara: Miksi sieltä persvaosta pitäisi poistaa mitään mikä sinne luonnollisesti kuuluu? Sama pätee jalkoihin, kainaloihin, jne.
   ei ole pakko, jos on jotain sitä vastaan. Mutta jos se tekee seksistä nautinnollisempaa jommalle kummalle tai molemmille, niin onko se keltään pois? Kyllä minä olen valmis olemaan enemmän tai vähemmän karvainen tai tekemään monta muutakin asiaa, jos se saa puolisoni haluamaan minua enemmän. Miksi ei? Ymmärrän pointin, että ei tarvitse jonkun yleisen tai tuntemattomien mielipiteen takia väkisin ajella karvoja, mutta sitten kun pitää olla feminismin nimissä väkisin karvainen, niin en sitäkään ymmärrä. Se on ihan ok jos tykkää, mutta ihan minkälainen vain ehostautuminen on mielestäni erittäin suotavaa kun usein se tekee seksielämästä mielekkäämpää, kun ihmisillä on erilaisia preferenssejä millaisista asioista ne tykkää. Siihen on syynsä miksi ihmiset on aina ehostautuneet ja kaunistautuneet eri tavoin, ja karvojen ajelu on vain yksi tapa niistä. Siinä ei ole mitään väärää, että jotkut tykkäävät tietyistä kehonosista enemmän posliinina.

   Lainaa

  53. Meluisa aprikoosi 8.3.2024 11:47
   Tulos: -30 (38 ääntä)
   Tummanpuhuva roska: Sitten on myös meitä, jotka emme jätä hygieniaamme karvojen varaan, vaan pesemme myös sheivatun persvaon suihkussa käydessämme kerran-pari päivässä. Jos hygieniasi on "kyllä karvoitus hoitaa, koska se hoiti esi-isillämmekin" - tasolla, niin pliis, älä tule mun lähelleni.
   miksi tästä ei ole tykätty? erittäin hyvä kommentti.

   Lainaa

  54. Typistetty opas 8.3.2024 16:00
   Tulos: +33 (33 ääntä)
   Tummanpuhuva roska: Sitten on myös meitä, jotka emme jätä hygieniaamme karvojen varaan, vaan pesemme myös sheivatun persvaon suihkussa käydessämme kerran-pari päivässä. Jos hygieniasi on "kyllä karvoitus hoitaa, koska se hoiti esi-isillämmekin" - tasolla, niin pliis, älä tule mun lähelleni.
   Joka kerta kun sitä erityisen pehmeää ihoa raapii terällä, syntyy paljon mikroskooppisen pieniä haavoja joissa bakteerit muhivat. Jokapäiväinen pesu vielä kuivattaa ihoa ja limakalvoja ja tekee niistä entistäkin alttiimmat haavaumille ja hankaumille. Riski virtsaputkentulehduksiin, hiivatulehduksiin ja bakteerivaginoosiin moninkertaistuu. Nämä tiedot gynekologien vahvistamia.

   Lainaa

  55. Monilaenen jääkarhu 8.3.2024 16:25
   Tulos: +24 (30 ääntä)
   Tummanpuhuva roska: Sitten on myös meitä, jotka emme jätä hygieniaamme karvojen varaan, vaan pesemme myös sheivatun persvaon suihkussa käydessämme kerran-pari päivässä. Jos hygieniasi on "kyllä karvoitus hoitaa, koska se hoiti esi-isillämmekin" - tasolla, niin pliis, älä tule mun lähelleni.
   Pari kertaa päivässä suihkussa? Kyllä se ongelma taitaa olla siellä puolella.

   Lainaa

  56. Monilaenen jääkarhu 8.3.2024 16:26
   Tulos: +21 (27 ääntä)
   Tuntematon oliivi: Meitä on ehkä moneen junaan, mutta itselläni ainakin hikoaa haaroväli nimenomaan karvojen kanssa, ei ilman.
   Kuvitelmaa. Iho hikoaa ihoa vasten, kun ei pääse hengittämään. Laitapa jotain väliin, niin hikoaminen loppuu. Ihan turha esittää mitään muuta. Ootko koskaan istunut nahkasohvalla ilman housuja? Halinut toista ihmistä ilman vaatteita? Kantanut kassia käsi koukussa?

   Lainaa

  57. Kirjoitettu ylioppilas 8.3.2024 23:51
   Tulos: -6 (12 ääntä)
   Vaatelias maksamakkara: Miksi sieltä persvaosta pitäisi poistaa mitään mikä sinne luonnollisesti kuuluu? Sama pätee jalkoihin, kainaloihin, jne.
   Niin. Kaikilla miehillähän rehottaa naamalla hoitamaton liki puolimetrinen parta.

   Lainaa

  58. Raitti karjalanpiirakka 9.3.2024 7:01
   Tulos: -5 (9 ääntä)
   Kirjoitettu ylioppilas: Niin. Kaikilla miehillähän rehottaa naamalla hoitamaton liki puolimetrinen parta.
   Joka väpättää ja näyttää siltä, että haisee sinapilta?

   Lainaa

  59. Kudottu paimen 9.3.2024 10:31
   Tulos: -6 (16 ääntä)
   Monilaenen jääkarhu: Kuvitelmaa. Iho hikoaa ihoa vasten, kun ei pääse hengittämään. Laitapa jotain väliin, niin hikoaminen loppuu. Ihan turha esittää mitään muuta. Ootko koskaan istunut nahkasohvalla ilman housuja? Halinut toista ihmistä ilman vaatteita? Kantanut kassia käsi koukussa?
   Itselläni perskannikat eivät hinkkaa toisiaan vasten, eikä reidetkään. Anatomian ovat erilaisia.

   Lainaa

  60. Valtionhoitaja 9.3.2024 15:23
   Tulos: -2 (8 ääntä)
   Toj Karin: Niin.. Miksi leikata ja värjätä tukkaa, miksi peittää naama meikkivoiteella, miksi käyttää vaatteita, jne? Kaikki nuo peittävät tai poistavat asioita mitä on "luonnollisia". Luonnollisuus on aika huono peruste minkään tuon kaltaisen tekemättä jättämiselle. Jopa sen enmpää perustelematon "en halua [...]
   Niin, sama asia. Miksi niin monet värjäävät hiuksiaan? Itse en niin tee. Miksi leikkaavat hiuksiaan? No, kerran vuodessa huonot, rumaksi menneet latvat pois, siinä syy. Monet vain tekevät sitä ilman muuta kuin turhamaisia syitä. 
   Miksi ihmiset meikkaavat? Ilmeisesti, koska luulevat olevansa rumia. Eivät ole. Itse en meikkaa kuin ryhmäpaineen takia erityistilaisuuksiin. Muutoin pärjää ilman. Karvoja poistan ryhmäpaineen takia ja se harmittaa. Ei vähääkään kiinnosta ajella säärikarvoja. Eihän niiden poistamiseen ole mitään järkevää syytä. Se, että kyselee lisää, miksi, ei vastaa kysymykseen. Miksi ihmiset haluavat tuhlata kemikaaleja turhaan hiustensa värjäämiseen, kun luonnollinen hiustenväri on kuitenkin kaikille se sopivin? Ja oikein nättejä ovat, värjääminen saa näyttämään lähinnä luonnottoman typerältä.

   Lainaa

  61. Ompeleeton ankka 9.3.2024 21:34
   Tulos: +1 (7 ääntä)
   Valtionhoitaja: Niin, sama asia. Miksi niin monet värjäävät hiuksiaan? Itse en niin tee. Miksi leikkaavat hiuksiaan? No, kerran vuodessa huonot, rumaksi menneet latvat pois, siinä syy. Monet vain tekevät sitä ilman muuta kuin turhamaisia syitä. Miksi ihmiset meikkaavat? Ilmeisesti, koska luulevat olevansa rumia. Eivät ole. Itse en [...]
   Eli kaikki saavat olla omia itsejään, kunhan tekevät sen vain luonnollisesti, koska se on TEIDÄN mielestä oikein? Jos ihminen HALUAAA värjätä hiuksia, ripsiä kulmia tai alapääkarvoja, hankkia tatuointeija/ lävistyksiä, meikata/ olla meikkaamatta, tai tehdä jotain muuta keholleen, niin senkus tekee. Minua ei liikuta pätkääkään mitä muut tekevät tai ovat tekemättä, mutta omalle keholle teen just niinkuin itse haluan. Vaikka sitten leikkaisin toisen puolen päästäni kaljuksi ja toisen puolen värjään sateenkaariväreillä, leikkaisin käteni irti tai tatuoisin silmämunani, niin omatpahan ovat päätökseni. Vaikka nämä olisi kaukana luonnollisuudesta, mitä jotkut pitävät kauniina, se ei ole kaikkien yksi ja ainoa oikea mielipide. Mielipiteitä ja kehon huoltotoimenpiteitä on juuri niin monta vaihtoehtoa,  kuin maapallolla on ihmisiä. Ja kaikki saavat olla juuri sellaisia kuin ovat. Luonnollisia ja luonnottomia. Tai molempia tai siltä väliltä. Tai sellaisia, joille ei ole edes mitään määrettä, mitä ovat tai mitä ei ole. Annetaan kaikkien olla mitä ovat, se ei kuulu muille.

   Lainaa

  62. Huijaamava luovuttaja 9.3.2024 23:30
   Tulos: +12 (14 ääntä)
   Ompeleeton ankka: Eli kaikki saavat olla omia itsejään, kunhan tekevät sen vain luonnollisesti, koska se on TEIDÄN mielestä oikein? Jos ihminen HALUAAA värjätä hiuksia, ripsiä kulmia tai alapääkarvoja, hankkia tatuointeija/ lävistyksiä, meikata/ olla meikkaamatta, tai tehdä jotain muuta keholleen, niin senkus tekee. Minua ei liikuta [...]
   No tuota... Jos olisit aikeissa leikata kätesi irti kuten jotkut ovat tehneet niin taitaa kuulua ihan kansalaisvelvollisuuksiin puuttua asiaan ja hankkia sinulle tarvitsemasi terveydenhoito, jotta säilytät raajasi. Jos amputaatio olisi todella aiheellinen niin kirurgi suorittaisi sen. Amputaatioanekdootti on toki äärimmäinen esimerkki, mutta on myös ihan hyvä että huolehdimme toisistamme sen verran että puutumme esim. haitallisella tavalla virheelliseen tietoon hygieniasta, silloin kun se on asiallista.

   Lainaa

  63. Taidoton kesyhanhi 10.3.2024 19:35
   Tulos: +18 (20 ääntä)
   Itselläni ainakaan kutiseva sänki pyllyvaossa ei mitenkään lisää seksitunnelmaa, joka on kumma homma kyllä kiinni ensisijaisesti siitä että itsellä on hyvä olo eikä siitä miltä ulospäin näytän. En ymmärrä miksi noin typerä juttu on täällä, onko tuon Mikaelin vastauksen jonkun mielestä tarkoitus olla niin hassunhauska että ansaitsisi päästä Feissarimokiin? Maailmassa on valitettavan paljon tuollaisia typeryksiä jotka ajattelevat että heillä on joku oikeus vaatia kumppanilta tietynlaista karvoitusta, joten tämä ei ole mitenkään kiinnostava moka edes siltä kannalta.

   Lainaa

  64. Monilaenen jääkarhu 10.3.2024 22:50
   Tulos: 0 (12 ääntä)
   Kudottu paimen: Itselläni perskannikat eivät hinkkaa toisiaan vasten, eikä reidetkään. Anatomian ovat erilaisia.
   En puhunut reisistä yhdessä, vaan alustaa vasten. Tai esim. risti-istunta lyhyissä lahkeissa, eli jalat taitettuna. Iho vasten ihoa hikoaa.
   Sulla ei ole persvakoa siis? Erikoista.

   Lainaa

  65. Hinnakas manaatti 10.3.2024 23:30
   Tulos: -2 (10 ääntä)
   Monilaenen jääkarhu: En puhunut reisistä yhdessä, vaan alustaa vasten. Tai esim. risti-istunta lyhyissä lahkeissa, eli jalat taitettuna. Iho vasten ihoa hikoaa. Sulla ei ole persvakoa siis? Erikoista.
   Itse en istu koskaan risti-istunnassa. Ja vako on ja kunnon vako onkin, mutta laakson reunat ei kosketa toisiaan. Pallerot on puolillaan.

   Lainaa

  66. Vetelä haltija 12.3.2024 10:10
   Tulos: -2 (4 ääntä)
   Mistäpä tuota tietää mitä tuo Sara on tehny, kolikoilla on aina kaksi puolta.

   Lainaa

  67. Monilaenen jääkarhu 12.3.2024 19:57
   Tulos: -2 (6 ääntä)
   Hinnakas manaatti: Itse en istu koskaan risti-istunnassa. Ja vako on ja kunnon vako onkin, mutta laakson reunat ei kosketa toisiaan. Pallerot on puolillaan.
   Ja miten tää liittyy sanomaani siitä, että iho hikoaa ihoa vasten? En puhunut edes perseestä mitään. 
   Kyseessä toki oli perskarvat.

   Lainaa

  68. Kuulu hyeena 24.3.2024 10:59
   Tulos: -4 (6 ääntä)
   Monilaenen jääkarhu: Pari kertaa päivässä suihkussa?
   Joo. Aamulla ja illalla. Lisäksi esim. liikunnan jälkeen. Kuumina kesäpäivinä tulee käytyä useamminkin, varsinkin jos tekee jotain fyysistä ja hikoilee. Ei tulisi mieleenkään jättää hygieniaa perskarvojen hoidettavaksi, mutta meitä on tosiaan moneen junaan.

   Lainaa

  69. Parantava katkarapu 24.3.2024 11:03
   Tulos: -3 (7 ääntä)
   Typistetty opas: Joka kerta kun sitä erityisen pehmeää ihoa raapii terällä, syntyy paljon mikroskooppisen pieniä haavoja joissa bakteerit muhivat. Jokapäiväinen pesu vielä kuivattaa ihoa ja limakalvoja ja tekee niistä entistäkin alttiimmat haavaumille ja hankaumille. Riski virtsaputkentulehduksiin, hiivatulehduksiin ja bakteerivaginoosiin moninkertaistuu. Nämä tiedot gynekologien vahvistamia.
   Argumentum ad auctoritatem. Kysäise näiltä mielikuvitusgynekologeiltasi myös kumpi on parempi vaihtoehto: käydä suihkussa vai olla käymättä.

   Lainaa

  Lue lisää

  Kommentoi

  Avatar

  Vastaa

  Nimikone

  Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

  Avainsanat: exä, indiana jones, jäljittää, karvat, pettää, sheivata, suhde, viesti

 • Uusimmat

 • Kategoriat