Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Sekalaisia, osa 644

Onko tällaista sovellusta vielä keksitty?
Sekalaisia, osa 644

Arkiston aarre

 • Nimi Juuri nyt
  Tulos: 0 (0 ääntä)

  Kommentti

 • 46 kommenttia

   Ei kommentteja
  1. Kuutamokka 25.1.2024 0:18
   Tulos: +115 (133 ääntä)
   Nyt tuli takauma, mulla oli useampia vuosia takaperin puhelimessa semmonen päiväkirjan tyyppinen sovellus. Muistaakseni siinä pysty jotenki valitsemaan kuvista mitä on tehny päivän aikana, nii semmonenhan toimis ku näkis mille päiville ei oo laittanu merkintää sipseistä, karkeista, limuista... jos ne nyt on pystyttävä puhelimesta kahtomaan. Paperikalenterit kunniaan

   Lainaa

  2. Valittu mestari 25.1.2024 0:23
   Tulos: +246 (252 ääntä)
   Todellinen suurperhe kun eivät huomaa edes sekaan ujuttautunutta aikuista miestä.

   Lainaa

  3. Pumaska leopardi 25.1.2024 0:25
   Tulos: -105 (121 ääntä)
   Olipa tylsiä

   Lainaa

  4. Riihikuiva hyönteinen 25.1.2024 0:33
   Tulos: +134 (142 ääntä)
   Valittu mestari: Todellinen suurperhe kun eivät huomaa edes sekaan ujuttautunutta aikuista miestä.
   Se on nykyaikaa tommoinen uusperheily ja aikuisten adoptointi. Aina yks bonusiskä menee 😆.

   Lainaa

  5. Alin kettu 25.1.2024 0:36
   Tulos: +85 (95 ääntä)
   Hakusanalla päiväkirja löytyy varmasti mieleinen vaihtoehto yli sadasta erilaisesta sovelluksesta

   Lainaa

  6. Hassu kantojuhta 25.1.2024 0:49
   Tulos: +39 (83 ääntä)
   Aapeeseelle.

   Lainaa

  7. Melkoisen kärpänen 25.1.2024 1:32
   Tulos: +89 (139 ääntä)
   Hassu kantojuhta: Aapeeseelle.
   Tämä kieltoon 🤐

   Lainaa

  8. Talvehtiva järvisieni 25.1.2024 5:17
   Tulos: -26 (32 ääntä)
   Merjan kommenttia en ymmärrä

   Lainaa

  9. Sipulinhajuinen aasi 25.1.2024 6:09
   Tulos: +91 (97 ääntä)
   Nyt on kyllä hetero olo, pitäskö käydä lääkärillä?

   Lainaa

  10. Pennitön kolibri 25.1.2024 6:28
   Tulos: +17 (29 ääntä)
   Melkoisen kärpänen: Tämä kieltoon 🤐
   Kannatetaan!

   Lainaa

  11. Tulos: +100 (120 ääntä)
   Talvehtiva järvisieni: Merjan kommenttia en ymmärrä
     Miestä ei adoptoitu jonkun toimesta, vaan adoptoitui itse vieraaseen perheeseen. Yleensä adoptoitavat eivät ole niin oma-aloitteisia, huomauttaa Merja. 
     Mistä tietää, että joku on hetero? -Ei tarvitse tietää, hän kertoo sinulle kyllä. 

   Lainaa

  12. Vastapuikea meduusa 25.1.2024 6:37
   Tulos: +53 (55 ääntä)
   Pumaska leopardi: Olipa tylsiä
   Kyllä, rahat takas tai teen rikosilmotuksen!

   Lainaa

  13. Lunki papaija 25.1.2024 6:45
   Tulos: +168 (172 ääntä)
   Arvostan, että migreeniryhmän kuvassa lukee "jää yksin". (Oletan, että siitä on leikkaantunut "älä" pois, mutta silti) Kunnon migrenissä kun ei todellakaan seuraa kaipaa, tekee vaan mieli hautautua johonkin mahdollisimman pimeään ja hiljaiseen nurkkaan kuolemaan tai odottaman särkylääkkeiden vaikutusta, kumpi vaan tuleekaan ensin.

   Lainaa

  14. Järjestyksetön kala 25.1.2024 8:04
   Tulos: +82 (94 ääntä)
   "Ommuute hetero olo, sitä ei enää julisteta". Kiinnostaisi kyllä millä vuosisadalla on ollut tavallista julistaa heteroa oloa? Ja vaihteleeko tämä olo sitten välillä siitä heterosta johonkin muuhun, että pitää erikseen julistaa, että nytpä on muuten hetero olo? Jotenkin tuntuu myös erikoiselta, että juuri ahdasmieliset olisi aina niin laumaeläimiä, että heidänkin omasta mielestään on pakko muuttua homoiksi, jos homoja maailmassa on. En vielä ole kohdannut tällaisia pakkokäännyttäjiä, mutta ehkä ne ei sitten tiedä mun olemassa olosta, kun en ole tajunnut julistaa heteroa oloani.

   Lainaa

  15. Subwooferilla höystetty ananas 25.1.2024 8:30
   Tulos: +36 (40 ääntä)
   Kuutamokka: Nyt tuli takauma, mulla oli useampia vuosia takaperin puhelimessa semmonen päiväkirjan tyyppinen sovellus. Muistaakseni siinä pysty jotenki valitsemaan kuvista mitä on tehny päivän aikana, nii semmonenhan toimis ku näkis mille päiville ei oo laittanu merkintää sipseistä, karkeista, [...]
   Daylio on ainakin tälläinen sovellus, johon saa merkattua myös mielialoja yms

   Lainaa

  16. Tulos: +61 (71 ääntä)
   Melkoisen kärpänen: Tämä kieltoon 🤐
   Kielletään mieluummin ensimmäisenä tuo "ommuuten".

   Lainaa

  17. Itseasiassa 25.1.2024 9:34
   Tulos: +36 (50 ääntä)
   Järjestyksetön kala: "Ommuute hetero olo, sitä ei enää julisteta". Kiinnostaisi kyllä millä vuosisadalla on ollut tavallista julistaa heteroa oloa? Ja vaihteleeko tämä olo sitten välillä siitä heterosta johonkin muuhun, että pitää erikseen julistaa, että nytpä on muuten hetero olo? Jotenkin tuntuu myös [...]
   Varmaan ainakin viime sotien jälkeen. Poikkeusoloissa kun seksisuhteet alkavat kukoistamaan vähän kaikkien kesken, sodasta on paljon tarinoita miesten välisistäkin kohtaamisista. Sodan jälkeen kaikki tungettiin kaappiin, täällä oli homoille niin ahdistavaa että monet lähtivät ulkomaille asti. Useille riitti Ruotsi, mutta mm. yksi Suomen kuuluisimmista taiteilijoista lähti USAhan.

   Lainaa

  18. Tulos: +68 (72 ääntä)
   Lunki papaija: Arvostan, että migreeniryhmän kuvassa lukee "jää yksin". (Oletan, että siitä on leikkaantunut "älä" pois, mutta silti) Kunnon migrenissä kun ei todellakaan seuraa kaipaa, tekee vaan mieli hautautua johonkin mahdollisimman pimeään ja hiljaiseen nurkkaan kuolemaan tai odottaman särkylääkkeiden vaikutusta, kumpi vaan tuleekaan ensin.
   Tämä. Ekaa kertaa kun tuli kohtaus poikaystävän luona ollessa, se olisi kamalasti halunnut helliä ja olla tukena. Ja mä oon ihan että rakas, en haluais sanoa ilkeästi, mutta mee pois. :D Kohtauksen jälkeen kommunikoin selkeämmin tulevaisuutta varten, että tarvitsen todellakin vaan tilaa ja rauhaa siinä tilanteessa, vettä voin pyytää välillä. Kun mulla on kohtaus päällä, ajatteleminen ja puhuminenkin tekee kipeää, meen johonkin ihme harhaiseen tilaan.

   Lainaa

  19. Aiempi huonekalu 25.1.2024 10:14
   Tulos: +11 (15 ääntä)
   Kuutamokka: Nyt tuli takauma, mulla oli useampia vuosia takaperin puhelimessa semmonen päiväkirjan tyyppinen sovellus. Muistaakseni siinä pysty jotenki valitsemaan kuvista mitä on tehny päivän aikana, nii semmonenhan toimis ku näkis mille päiville ei oo laittanu merkintää sipseistä, karkeista, [...]
   Daylio 👍🏻

   Lainaa

  20. Pokaalin voittanut kurkku 25.1.2024 10:14
   Tulos: +10 (14 ääntä)
   Subwooferilla höystetty ananas: Daylio on ainakin tälläinen sovellus, johon saa merkattua myös mielialoja yms
   Yaziossa voi kanssa seurata esimerkiksi karkkilakkoa

   Lainaa

  21. Lerppu menninkäinen 25.1.2024 10:29
   Tulos: +32 (36 ääntä)
   Hassu kantojuhta: Aapeeseelle.
   Ainoastaan Alavurella on aapeesee.

   Lainaa

  22. Tulos: +45 (49 ääntä)
   Älä, Jetta, huoli: ei kerta heteroo tee.

   Lainaa

  23. Tulos: +86 (92 ääntä)
   Miikka kuuluu varmasti niihin ihmisiin jotka luulevat että ihmisoikeudet ovat jotain nollasummapeliä joten kaikki oikeudet jotka homoilla on ovat sitten heteroilta pois, ja että se että nykyään on sallittua olla homo tarkoittaa myös että olisi jotenkin kiellettyä olla hetero.

   Lainaa

  24. Lupsakka leopardi 25.1.2024 11:53
   Tulos: +30 (36 ääntä)
   Lerppu menninkäinen: Ainoastaan Alavurella on aapeesee.
   Ja sen pihassa Ratsuni, Rotke ja riisseli-Mersu.

   Lainaa

  25. Noudettu meduusa 25.1.2024 13:10
   Tulos: +32 (36 ääntä)
   Melkoisen kärpänen: Tämä kieltoon 🤐
   Jengi puhui ABC:stä aikoinaan että, mennään absille, ja S-mafia luo apsi burgerin eikä absi burgeria.

   Lainaa

  26. Lupsakka leopardi 25.1.2024 14:09
   Tulos: +32 (42 ääntä)
   Noudettu meduusa: Jengi puhui ABC:stä aikoinaan että, mennään absille, ja S-mafia luo apsi burgerin eikä absi burgeria.
   Muistaako joku ensimmäiset Lidl-mainokset? Siinä lausuttiin "Liidel". Ehkä joku oli miettinyt että ois helpompi suomalaisille. Se kyllä jäi äkkiä pois ja on vain "Lidl" eli i lyhyenä eikä loppuun mitään e:tä.

   Lainaa

  27. Tulos: +20 (40 ääntä)
   Pikkusen olen Miikkan tekstistä tulkitsevani että vähän tekis mieli kikkeliä.

   Lainaa

  28. Alustavasti jääkarhu 25.1.2024 14:45
   Tulos: +17 (29 ääntä)
   Lupsakka leopardi: Muistaako joku ensimmäiset Lidl-mainokset? Siinä lausuttiin "Liidel". Ehkä joku oli miettinyt että ois helpompi suomalaisille. Se kyllä jäi äkkiä pois ja on vain "Lidl" eli i lyhyenä eikä loppuun mitään e:tä.
   Kyllä minä vieläkin "Liidelistä" puhun. Ihan vaan sen tähden kun kuulosti aikoinaan niin tyhmältä, nykyään jo korva tottunut liiallisen käytön tähden.

   Lainaa

  29. Katuva lokki 25.1.2024 16:14
   Tulos: -3 (23 ääntä)
   Lupsakka leopardi: Muistaako joku ensimmäiset Lidl-mainokset? Siinä lausuttiin "Liidel". Ehkä joku oli miettinyt että ois helpompi suomalaisille. Se kyllä jäi äkkiä pois ja on vain "Lidl" eli i lyhyenä eikä loppuun mitään e:tä.
   Lintti 😁

   Lainaa

  30. Esteetön maito 25.1.2024 17:20
   Tulos: -38 (46 ääntä)
   Lupsakka leopardi: Muistaako joku ensimmäiset Lidl-mainokset? Siinä lausuttiin "Liidel". Ehkä joku oli miettinyt että ois helpompi suomalaisille. Se kyllä jäi äkkiä pois ja on vain "Lidl" eli i lyhyenä eikä loppuun mitään e:tä.
   Eikä ole. Tänä joulunakin se oli mainoksissa Litukka. Kyllä mainosfirmat tietää miten suomalaiset puhuu. En tunne ketään joka sanoisi "Lidl," kyllä siihen ihan minimissäkin vähintään se suomalainen vakio i tulee perään.

   Lainaa

  31. Tulos: +57 (59 ääntä)
   Muhveli: Tämä. Ekaa kertaa kun tuli kohtaus poikaystävän luona ollessa, se olisi kamalasti halunnut helliä ja olla tukena. Ja mä oon ihan että rakas, en haluais sanoa ilkeästi, mutta mee pois. 😁 Kohtauksen jälkeen kommunikoin selkeämmin tulevaisuutta varten, että tarvitsen todellakin vaan tilaa ja rauhaa siinä tilanteessa, [...]
   En lukenut aluksi mihin vastasit ja jotenkin ajattelin että se liittyi heteroon oloon niin tekstisi muuttui kertaheitolla hauskaksi.

   Lainaa

  32. Tulenarka panda 25.1.2024 19:23
   Tulos: +26 (30 ääntä)
   Esteetön maito: Eikä ole. Tänä joulunakin se oli mainoksissa Litukka. Kyllä mainosfirmat tietää miten suomalaiset puhuu. En tunne ketään joka sanoisi "Lidl," kyllä siihen ihan minimissäkin vähintään se suomalainen vakio i tulee perään.
   Mainoksessa se on virallisesti tuo Lidl eivätkä yritä kikkailla. Ihmiset saa puhua sitten ihan miten vaan. Itsekin läpällä (ilman känniäkin) käytän joskus sitä Liideliä 😆. Muuten se on puhekielessä Lidli.

   Lainaa

  33. Tukintolvana 25.1.2024 20:32
   Tulos: +6 (10 ääntä)
   Hetero olo, ei saatana [olo?].

   Lainaa

  34. Epärö muovipussi 26.1.2024 7:41
   Tulos: +7 (13 ääntä)
   Abc = peukkubaari

   Lainaa

  35. Tulos: +34 (36 ääntä)
   foo: Miikka kuuluu varmasti niihin ihmisiin jotka luulevat että ihmisoikeudet ovat jotain nollasummapeliä joten kaikki oikeudet jotka homoilla on ovat sitten heteroilta pois, ja että se että nykyään on sallittua olla homo tarkoittaa myös että olisi jotenkin kiellettyä olla hetero.
   Eli pelkäävät heteroille samaa kohtaloa kuin ei-heteroilla aikoinaan. Aika ironista 🧐

   Lainaa

  36. Intiimi peura 26.1.2024 10:04
   Tulos: +7 (13 ääntä)
   "Liikkistä" kieltoon. Tarun kommentista ei osaa sanoa onko tosissaan vai vittuileeko, koska sovellustahan siinä pyydettiin.

   Lainaa

  37. Intiimi peura 26.1.2024 10:13
   Tulos: +2 (4 ääntä)
   Alin kettu: Hakusanalla päiväkirja löytyy varmasti mieleinen vaihtoehto yli sadasta erilaisesta sovelluksesta
   Ei se päiväkirjaa etsi, hakusanalla "päivälaskuri" löytyy varmasti mieleinen vaihtoehto.

   Lainaa

  38. Tulos: +17 (19 ääntä)
   Intiimi peura: Ei se päiväkirjaa etsi, hakusanalla "päivälaskuri" löytyy varmasti mieleinen vaihtoehto.
   Päivälaskurilla löytyy vain laskureita, jotka laskee kuinka monta päivää johonkin on jäljellä.
   Etsin kauan ja eri hakusanoilla, ennen kuin keksin, että syntymäpäivälaskuria pystyn käyttämään pitämään kirjaa montako päivää olen ollut juomatta.
   Puoltoista kuukautta tänään! 🥳

   Lainaa

  39. Tulos: +5 (7 ääntä)
   Intiimi peura: Ei se päiväkirjaa etsi, hakusanalla "päivälaskuri" löytyy varmasti mieleinen vaihtoehto.
   Ainakin englanniksi on termi ”habit tracker”, en sit tiedä onko sille mitään suomenkielistä vastinetta.

   Lainaa

  40. Tulos: -4 (4 ääntä)
   Kuutamokka: Nyt tuli takauma, mulla oli useampia vuosia takaperin puhelimessa semmonen päiväkirjan tyyppinen sovellus. Muistaakseni siinä pysty jotenki valitsemaan kuvista mitä on tehny päivän aikana, nii semmonenhan toimis ku näkis mille päiville ei oo laittanu merkintää sipseistä, karkeista, [...]
   Daylio?

   Lainaa

  41. Syyntakeeton mustikkamehukeitto 26.1.2024 18:25
   Tulos: +10 (16 ääntä)
   Akrasia: Päivälaskurilla löytyy vain laskureita, jotka laskee kuinka monta päivää johonkin on jäljellä.Etsin kauan ja eri hakusanoilla, ennen kuin keksin, että syntymäpäivälaskuria pystyn käyttämään pitämään kirjaa montako päivää olen ollut juomatta.Puoltoista kuukautta tänään! 🥳
   Hyvä sinä! ❤️

   Lainaa

  42. Avaimeton paprika 26.1.2024 20:34
   Tulos: +6 (8 ääntä)
   Rupesin visioimaan sovellusta, joka Duolingon tyyliin laskisi ja näyttäisi komeasti ja huomiota herättävästi puhelimen etusivulla, kuinka monta päivää putkeen käyttäjä on onnistunut tavoitteessaan. Yhden päivän kömmähdyksen voisi paikata jollain Duolingon Streak freezen kaltaisella paikalla. Näitä paikkoja saisi vaikka aina kahden viikon putken jälkeen uuden ja sellaisen saisi halutessaan käyttää vaikka silloin kun perheenjäsenellä on synttärit. Joko ruvetaan kehittämään? :D

   Lainaa

  43. Intiimi peura 27.1.2024 12:05
   Tulos: -1 (3 ääntä)
   Akrasia: Päivälaskurilla löytyy vain laskureita, jotka laskee kuinka monta päivää johonkin on jäljellä.Etsin kauan ja eri hakusanoilla, ennen kuin keksin, että syntymäpäivälaskuria pystyn käyttämään pitämään kirjaa montako päivää olen ollut juomatta.Puoltoista kuukautta tänään! 🥳
   Google play kaupasta löytyy tuolla hakusanalla ensimmäisten joukosta useampikin sovellus joka laskee myös päivien kulumista. 11. tulos on I am sober -sovellus joka laskee päiviä ilman alkoholia tai muita aineita.

   Lainaa

  44. Hiilenmusta papaija 29.1.2024 11:30
   Tulos: +4 (6 ääntä)
   Noudettu meduusa: Jengi puhui ABC:stä aikoinaan että, mennään absille, ja S-mafia luo apsi burgerin eikä absi burgeria.
   Itse käytän edelleen absia (beellä). Mutta onhan se vähän jännä että se lasten apinamaskottikin on Apsi-apina kun voisi olla Absi-apina. Ellei sitten S-mafia ole tuomassa kuntosaliketjua missä laitetaan absit (vatsalihakset) kuntoon 😁

   Lainaa

  45. Raukea keiju 29.1.2024 15:03
   Tulos: 0 (0 ääntä)
   Suosittelen sellaista sovellusta kun Loop Habit Tracker, on ilmainen ja mainokseton.

   Lainaa

  46. Tulos: 0 (0 ääntä)
   Kuutamokka: Nyt tuli takauma, mulla oli useampia vuosia takaperin puhelimessa semmonen päiväkirjan tyyppinen sovellus. Muistaakseni siinä pysty jotenki valitsemaan kuvista mitä on tehny päivän aikana, nii semmonenhan toimis ku näkis mille päiville ei oo laittanu merkintää sipseistä, karkeista, [...]
   Daily-o oli yks 🤔

   Lainaa

  Lue lisää

  Kommentoi

  Avatar

  Vastaa

  Nimikone

  Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

  Avainsanat: hetero olo, heterot, jää yksin, kalenteri, kirjoitusvirhe, kuva, mies, migreeni, perhe, ryhmä, seinäkalenteri, sovellus, takki