Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Vanhempainilta, osa 131

Lapseni uhkaa haastaa minut oikeuteen.
Vanhempainilta, osa 131

Arkiston aarre

 • Nimi Juuri nyt
  Tulos: 0 (0 ääntä)

  Kommentti

 • 42 kommenttia

   Ei kommentteja
  1. Riihikuiva hyönteinen 25.1.2024 0:44
   Tulos: +213 (271 ääntä)
   Hetkinen, tommoinenkin ryhmä kuin Selvänäkö ja intuitio löytyy? Huhhuh kaikkea sitä. Toivottavasti siellä ei joku pumppaa rahaa herkkäuskoisilta 🤷‍♀️. Itse voisin "nähdä" että Sarin lapsi on tyttö 50% varmuudella. Näin niin kuin ilmaisena konsultaationa 😉.

   Lainaa

  2. Hassu kantojuhta 25.1.2024 0:44
   Tulos: +251 (295 ääntä)
   Hei Sari. Minun kristallipallo näyttää että lapsenlapsesi on 49% todennäköisyydellä poika, 49% todennäköisyydellä tyttö, ja loput pari prosenttia siltä väliltä. Ei tarvitse kiittää.

   Lainaa

  3. Poikkeava mango 25.1.2024 1:30
   Tulos: +78 (92 ääntä)
   Riihikuiva hyönteinen: Hetkinen, tommoinenkin ryhmä kuin Selvänäkö ja intuitio löytyy? Huhhuh kaikkea sitä. Toivottavasti siellä ei joku pumppaa rahaa herkkäuskoisilta 🤷‍♀️. Itse voisin "nähdä" että Sarin lapsi on tyttö 50% varmuudella. Näin niin kuin ilmaisena konsultaationa 😉.
   Paraneeko tarkkuus rahaa vastaan? 🤔

   Lainaa

  4. Tulos: +333 (341 ääntä)
   Henna, sinulla on ihan normaali teini. Eikä ole mitään lapsityövoiman käyttöä, vaan normaalia perhe-arkea. Olisihan se tietenkin teinille hyvä opetus, jos tuomari määräisi teinin tekemään ne kotityöt, mitä äiti haluaa :D

   Lainaa

  5. Sipulinhajuinen aasi 25.1.2024 6:12
   Tulos: +48 (52 ääntä)
   Voi virpiä

   Lainaa

  6. Sipulinhajuinen aasi 25.1.2024 6:13
   Tulos: -17 (117 ääntä)
   Ei saa olla ilkee, ihana mummi

   Lainaa

  7. Vastapuikea meduusa 25.1.2024 6:34
   Tulos: +143 (145 ääntä)
   Poikkeava mango: Paraneeko tarkkuus rahaa vastaan? 🤔
   Tavallaan, koska sanonnan mukaan aika on rahaa ja kun aikaa kuluu noin 9 kuukautta saadan ennusteesta jo todella tarkka.

   Lainaa

  8. Tulos: +115 (135 ääntä)
   Riihikuiva hyönteinen: Hetkinen, tommoinenkin ryhmä kuin Selvänäkö ja intuitio löytyy? Huhhuh kaikkea sitä. Toivottavasti siellä ei joku pumppaa rahaa herkkäuskoisilta 🤷‍♀️. Itse voisin "nähdä" että Sarin lapsi on tyttö 50% varmuudella. Näin niin kuin ilmaisena konsultaationa 😉.
     Tietysti siellä joku pumppaa rahaa herkkäuskoisilta. Luultavasti kehottaa välttämään lasten rokottamista mennessään ja esittää lisärahan antamista jollekin kultille, hoitamaan syöpää megavitamiineilla, ja uskomaan venäläisiä trollitehtaita. Ei ole harmitonta söpösti uskoa järjenvastaisiin.

   Lainaa

  9. Tulos: +87 (93 ääntä)
   Riihikuiva hyönteinen: Hetkinen, tommoinenkin ryhmä kuin Selvänäkö ja intuitio löytyy? Huhhuh kaikkea sitä. Toivottavasti siellä ei joku pumppaa rahaa herkkäuskoisilta 🤷‍♀️. Itse voisin "nähdä" että Sarin lapsi on tyttö 50% varmuudella. Näin niin kuin ilmaisena konsultaationa 😉.
   Hyvä savolainen ennustaja kuittaisi "Suattaapi olla tyttö, mutta suottaapi olla olemattakin."

   Lainaa

  10. Kilokalori 25.1.2024 7:43
   Tulos: +137 (141 ääntä)
   Voin vaan kuvitella että Sari on tuota ennen "muutaman" kerran yrittänyt lapseltaan udella tulevan lapsen sukupuolta. Eikä ole hyväksynyt "kerromme sitten kun syntyy" vastaukseksi.

   Lainaa

  11. Jäätynyt sakaali 25.1.2024 7:54
   Tulos: -40 (76 ääntä)
   Riihikuiva hyönteinen: Hetkinen, tommoinenkin ryhmä kuin Selvänäkö ja intuitio löytyy? Huhhuh kaikkea sitä. Toivottavasti siellä ei joku pumppaa rahaa herkkäuskoisilta 🤷‍♀️. Itse voisin "nähdä" että Sarin lapsi on tyttö 50% varmuudella. Näin niin kuin ilmaisena konsultaationa 😉.
   Kyllä tyhmiltä saa rahaa pumpata.

   Lainaa

  12. Tiheä guava 25.1.2024 8:06
   Tulos: +93 (97 ääntä)
   Kilokalori: Voin vaan kuvitella että Sari on tuota ennen "muutaman" kerran yrittänyt lapseltaan udella tulevan lapsen sukupuolta. Eikä ole hyväksynyt "kerromme sitten kun syntyy" vastaukseksi.
   No kappas, niinhän siinä lukee että lapsenlapsen sukupuolta kyselee. Ekalla lukukerralla meni täysin ohi.

   Lainaa

  13. Tulos: +85 (101 ääntä)
   Kävin kerran selvännäkijällä. Meni usko heti siihen kun se laittoi lukulasit päähän.

   Lainaa

  14. Tulos: +120 (124 ääntä)
   Janen FB-kommentista pystyi melkein tuntemaan ne sydämentykytykset mitä väärin tägätty mies on kokenut ennen kuin on ymmärtänyt että nyt on vaan käynyt sydänkohtauksen aiheuttava moka

   Lainaa

  15. Simppeli sarvikuono 25.1.2024 9:07
   Tulos: +55 (61 ääntä)
   Riihikuiva hyönteinen: Hetkinen, tommoinenkin ryhmä kuin Selvänäkö ja intuitio löytyy? Huhhuh kaikkea sitä. Toivottavasti siellä ei joku pumppaa rahaa herkkäuskoisilta 🤷‍♀️. Itse voisin "nähdä" että Sarin lapsi on tyttö 50% varmuudella. Näin niin kuin ilmaisena konsultaationa 😉.
   Todennäköisyys pojalle on hieman suurempi. Poikalapsia syntyy vähän enemmän. Lisäksi etenkin kriisiaikojen jälkeen ero on jo huomattava, se on jännää.

   Lainaa

  16. Lihava kala 25.1.2024 9:09
   Tulos: +58 (64 ääntä)
   Toj Karin: Kävin kerran selvännäkijällä. Meni usko heti siihen kun se laittoi lukulasit päähän.
   Ei varmaan ollut selväkään? 😁

   Lainaa

  17. Itseasiassa 25.1.2024 9:22
   Tulos: +107 (115 ääntä)
   Kilokalori: Voin vaan kuvitella että Sari on tuota ennen "muutaman" kerran yrittänyt lapseltaan udella tulevan lapsen sukupuolta. Eikä ole hyväksynyt "kerromme sitten kun syntyy" vastaukseksi.
   Haluaa kuitenkin tietää, jotta osaa ostaa "oikean väristä" krääsää vauvalle nurkat täyteen. Ei sitten mene pilalle, kun pojalle olisikin mobilessa vahingossa punaista.

   Lainaa

  18. Ponne Jarkka 25.1.2024 10:08
   Tulos: -19 (57 ääntä)
   Sipulinhajuinen aasi: Ei saa olla ilkee, ihana mummi
   Ärsyttävän tyypillinen vanhus. Sen sijaan, että poistaisi selkeästi väärään paikkaan laittamansa julkaisun vaikka "Hups, tuli väärään paikkaan" -saatesanoilla alkaakin vänkäämään vastaan ja vetää herneet nenäänsä.

   Lainaa

  19. Tulos: +32 (38 ääntä)
   Riihikuiva hyönteinen: Hetkinen, tommoinenkin ryhmä kuin Selvänäkö ja intuitio löytyy? Huhhuh kaikkea sitä. Toivottavasti siellä ei joku pumppaa rahaa herkkäuskoisilta 🤷‍♀️. Itse voisin "nähdä" että Sarin lapsi on tyttö 50% varmuudella. Näin niin kuin ilmaisena konsultaationa 😉.
   Itseasiassa tytön todennäköisyys on alle 50%.

   Lainaa

  20. Valitsematon piirroshahmo 25.1.2024 10:19
   Tulos: +76 (82 ääntä)
   Kade käy sellaisille jonka vanhemmat ovat opettaneet rutiineja siivoukseen yms, näin aikuisiällä niitä on todella vaikea oppia kun on elänyt lapsuuden ja nuoruuden rutiinikammoisen vanhemman kanssa.

   Lainaa

  21. Maailmankuulu kantojuhta 25.1.2024 10:29
   Tulos: +34 (50 ääntä)
   Kilokalori: Voin vaan kuvitella että Sari on tuota ennen "muutaman" kerran yrittänyt lapseltaan udella tulevan lapsen sukupuolta. Eikä ole hyväksynyt "kerromme sitten kun syntyy" vastaukseksi.
   Odotan itse vauvaa, jonka laskettu aika on kesällä. En vielä tiedä sukupuolta itse, koska se ultra on vasta parin viikon päästä. Kun saan sukupuolen selville kerron läheisille, joita asia kiinnostaa. Että ehkä tässä on vain mummo halunnut vähän aiemmin jo tietää, vaikka tapa ei kyllä ole luotettavimmasta päästä...

   Lainaa

  22. Tulos: +47 (59 ääntä)
   Jäätynyt sakaali: Kyllä tyhmiltä saa rahaa pumpata.
   Älykkyysosamäärä on vahvasti periytyvä piirre ja ihminen ei voi sille juuri mitään, vaan on niin älykäs kuin sattuu olemaan. Usein huijaukset kohdistuvat nimenomaan niihin, joilla on huonot lähtökohdat tai elämässä on sellainen tilanne, että huijauksiin on helpompi langeta. Näitten ihmisten huijaaminen on vain väärin. Sitten, jos ihmisellä on kaikki lähtökohdat kunnossa, mutta ei jaksa ajatella ja toheltavat vain eteenpäin, heiltä on ehkä parempi ottaa rahat pois ennen kuin satuttavat itsensä sen kanssa... Jos nyt joku on 100 % vakuuttunut, että "valtamedia", "koululääketiede" tai "virallisterveellinen ruokavalio" ovat luotu vain huijaamaan ihmisiä ja he omistavat elämänsä tämän gospelin julistamiseen somessa, minun puolestani heille saa myydä juuri niin paljon kristalleja, yksisarvisia ja eteerisiä öljyjä kuin sielu sietää.

   Lainaa

  23. Naimaton herkkuruoka 25.1.2024 11:47
   Tulos: +45 (49 ääntä)
   Poikkeava mango: Paraneeko tarkkuus rahaa vastaan? 🤔
   Vain optikolla 😁

   Lainaa

  24. Lupsakka leopardi 25.1.2024 11:49
   Tulos: +27 (33 ääntä)
   Tiheä guava: No kappas, niinhän siinä lukee että lapsenlapsen sukupuolta kyselee. Ekalla lukukerralla meni täysin ohi.
   Ehkä se on tuo yhdyssana virhe. Itsekin piti lukea uudelleen.

   Lainaa

  25. Noudettu meduusa 25.1.2024 13:04
   Tulos: +46 (56 ääntä)
   Valitsematon piirroshahmo: Kade käy sellaisille jonka vanhemmat ovat opettaneet rutiineja siivoukseen yms, näin aikuisiällä niitä on todella vaikea oppia kun on elänyt lapsuuden ja nuoruuden rutiinikammoisen vanhemman kanssa.
   Oli rutiinit junnuna, ja nyt ei siivous maistu. Tuntui pakkopullalta aina ja sen takia vaikeeta aloittaa siivoaminen nykyään.

   Lainaa

  26. Hankala lohikäärme 25.1.2024 14:07
   Tulos: +35 (43 ääntä)
   Valitsematon piirroshahmo: Kade käy sellaisille jonka vanhemmat ovat opettaneet rutiineja siivoukseen yms, näin aikuisiällä niitä on todella vaikea oppia kun on elänyt lapsuuden ja nuoruuden rutiinikammoisen vanhemman kanssa.
   Toimii se niinkin että jos pitää kolmekerroksinen omakotitalo imuroida kaksi kertaa kuussa "tai ei saa kuukausirahaa/ei pääse mukaan koko perheen yhteiselle reissulle/tms" niin ei varmasti ihan hirveän usein huvita aikuisiällä imuroida. Varsinkin jos perheessä on muitakin lapsia joihin kyseinen sääntö ei päde.

   Lainaa

  27. Tulos: -25 (53 ääntä)
   Suomessa ei voi haastaa oikeuteen. Täällä tehdään rikosilmoitus ja JOS se menee syyteharkintaan niin sitten katsotaan onko siinä aihetta juttuun ja jos on niin sitten se menee oikeuden päätettäväksi. Tollasessa teinin vouvaamisessa tulee todennäköisesti vastuaus takaisin että "Älä vingu"

   Lainaa

  28. Konstikas panda 25.1.2024 14:57
   Tulos: +43 (47 ääntä)
   jukkapalmu: Suomessa ei voi haastaa oikeuteen. Täällä tehdään rikosilmoitus ja JOS se menee syyteharkintaan niin sitten katsotaan onko siinä aihetta juttuun ja jos on niin sitten se menee oikeuden päätettäväksi. Tollasessa teinin vouvaamisessa tulee todennäköisesti vastuaus takaisin että "Älä vingu"
   Mistä tuollaista keksit? Kyllä suomessakin voi siviilikanteen nostaa. Eli kansan kielellä "haastaa oikeuteen".

   Lainaa

  29. Yötön vaatekappale 25.1.2024 19:57
   Tulos: +61 (63 ääntä)
   Vaikka en oo Petran serkku ni veikkaan ettei tuosta oikeusjuttua tule.

   Lainaa

  30. Kaulapannaton pingviini 26.1.2024 4:38
   Tulos: +31 (33 ääntä)
   Ponne Jarkka: Ärsyttävän tyypillinen vanhus. Sen sijaan, että poistaisi selkeästi väärään paikkaan laittamansa julkaisun vaikka "Hups, tuli väärään paikkaan" -saatesanoilla alkaakin vänkäämään vastaan ja vetää herneet nenäänsä.
   Eiköhän tämä oo laitettu ihan tarkoituksella puskaradioon. Samalla tyylillä niinkuin ennen laitettiin onnittelut lehteen...

   Lainaa

  31. Höveli preeriasusi 26.1.2024 16:57
   Tulos: +25 (27 ääntä)
   Hankala lohikäärme: Toimii se niinkin että jos pitää kolmekerroksinen omakotitalo imuroida kaksi kertaa kuussa "tai ei saa kuukausirahaa/ei pääse mukaan koko perheen yhteiselle reissulle/tms" niin ei varmasti ihan hirveän usein huvita aikuisiällä imuroida. Varsinkin jos perheessä on muitakin lapsia joihin kyseinen sääntö ei päde.
   Pahin virhe vanhemmilta on eri säännöt eri lapsille ts. eriarvoistetaan jos pienestä pitäen. Toki eri ikäluokilla on eri kotityöt, velvollisuudet ja oikeudet, mutta periaatteiden pitäisi olla samat. Jos yksi saa koko ajan luistaa, saa kaiken periksi eikä rangaista mistään, niin saa ihan väärän kuvan miten aikuisena pitäisi pärjätä kun ei ole enää äidin ja isän "suojeluksessa".

   Lainaa

  32. Tuntematon ankerias 26.1.2024 17:32
   Tulos: +26 (28 ääntä)
   Tää on minusta mielenkiintoinen ilmiö, että aikuinen ihminen on noin sormi suussa, kun teini känisee kotitöiden tekemisestä. Kyllä kai jokainen peruskoulun käynyt aikuinen osaa kertoa vetelälle teinilleen että ehei, tämä ei ole työ- eikä virkasuhteessa, kun osallistuu perheen yhteisiin kotiaskareisiin, jolloin ei myöskään mitään, mihin soveltaisi lakia nuorista työntekijöistä. Antaa teinin haaveilla oikeusprosessista ihan rauhassa. Jos on yhtään äitiinsä tullut, niin tokkopa osaa käydä jättämässä haastetta käräjäoikeuteen, kun ei lakiakaan osaa lukea.

   Lainaa

  33. Yötön vaatekappale 27.1.2024 0:04
   Tulos: +13 (15 ääntä)
   Noudettu meduusa: Oli rutiinit junnuna, ja nyt ei siivous maistu. Tuntui pakkopullalta aina ja sen takia vaikeeta aloittaa siivoaminen nykyään.
   Aika harvalle siivous varmaan mitään kivaa puuhaa on, vaan asia joka vaan on tehtävä. Itseä ei kotona siihen opetettu ja suht laiska olin siivoamisen suhteen, kunnes edellisessä vuokrakämpässä koiperhoset levis asuntoon talon kellarista. Taloyhtiö ja isännöitsijä eivät olleet järin kiinnostuneita asian hoitoon niin muutettiin pois. Mutta siitä oppi itse sen että imuroi ja siivoaa/tsekkaa paikat tarkkaan kerran viikossa ja siten huolehtii ettei perhosille muodostu paikkaa mihin pesiytyä. Vaikka muuton jälkeen pariin perhoseen törmättiin, ollaan niistä päästy nyttemmin kokonaan eroon. Mutta kyllä se toi motivaatiota siivoamiseen – koiperhoset kun on ihan julmettu riesa jos pääsevät kunnolla asettumaan taloksi.

   Lainaa

  34. Siveä pähkinä 27.1.2024 7:13
   Tulos: +9 (15 ääntä)
   Konstikas panda: Mistä tuollaista keksit? Kyllä suomessakin voi siviilikanteen nostaa. Eli kansan kielellä "haastaa oikeuteen".
   Jep tai oikeammin, jos sinne "oikeuteen" eli käräjille haluaa niin tehdään haastehakemus. Usein vaan näiltä oikeuteen haastajilta unohtuu, että pitää olla jonkin verran rahaa taskussa kun lähtee haastelemaan. Pelkkä oikeudenkäyntimaksu on 500€, ja siihen päälle asianajokulut jos haluaa jotain mahdollisuuksia itselleen.

   Lainaa

  35. Mattiteppo 28.1.2024 2:34
   Tulos: +18 (20 ääntä)
   Kaulapannaton pingviini: Eiköhän tämä oo laitettu ihan tarkoituksella puskaradioon. Samalla tyylillä niinkuin ennen laitettiin onnittelut lehteen...
   Sama tuli mieleen, että ennen julkaistiin paikallislehdessä, nykyään facen paikallisryhmässä. Ei väliä, tuliko lehteä asianomaisille, tai ovatko facessa. Logiikka pysyy samana.

   Lainaa

  36. Pystysuora flamingo 29.1.2024 22:05
   Tulos: +5 (5 ääntä)
   Ponne Jarkka: Ärsyttävän tyypillinen vanhus. Sen sijaan, että poistaisi selkeästi väärään paikkaan laittamansa julkaisun vaikka "Hups, tuli väärään paikkaan" -saatesanoilla alkaakin vänkäämään vastaan ja vetää herneet nenäänsä.
   Pohdin, olisiko hän ajatellut puskaradioryhmää samantyyppisenä kuin paperilehtien perheilmoituspalsta? Ilmoituksen näkee ehkä sen kohde, ehkä ei, ja iso kasa muita ihmisiä.

   Lainaa

  37. Huolestuttava papukaija 30.1.2024 23:07
   Tulos: +1 (5 ääntä)
   Noudettu meduusa: Oli rutiinit junnuna, ja nyt ei siivous maistu. Tuntui pakkopullalta aina ja sen takia vaikeeta aloittaa siivoaminen nykyään.
   Äiti huusi aina kun piti siivota, ihan sama olitko vai etkö ollut pitänyt huonetta siistinä ennen hänen ilmoittamaansa (lue: aamulla huusi, että nyt sitten siivoatte!) ajankohtaa siivoukselle. Pelkkä imurin ääni aiheutti pitkään ahdistusta, siskolle aiheuttaa yhä. Ja kyllä, rutiininomaisesti tuli se siivous ja huuto... Nyt en haluaisi siivota lainkaan.

   Lainaa

  38. Tulos: +3 (3 ääntä)
   Siveä pähkinä: Jep tai oikeammin, jos sinne "oikeuteen" eli käräjille haluaa niin tehdään haastehakemus. Usein vaan näiltä oikeuteen haastajilta unohtuu, että pitää olla jonkin verran rahaa taskussa kun lähtee haastelemaan. Pelkkä oikeudenkäyntimaksu on 500€, ja siihen päälle asianajokulut jos haluaa jotain mahdollisuuksia itselleen.
   Eli toisinsanoen, jos olet riittävän köyhä niin sinulla ei yksinkertaisesti ole varaa haastaa ketään oikeuteen edes asiassa, jossa olet täysin kiistattomasti oikeassa ja kärsinyt vääryyttä.

   Lainaa

  39. Tulos: -5 (5 ääntä)
   Pakko myöntää, että Hennan teinillä on kyllä tavallaan pointti. Koska jossakinhan sen rajan on kuljettava, missä vaiheessa kotityöt muuttuvat lapsityövoiman hyväksikäytöksi, ja tarpeen vaatiessa tämä raja on oikeudessa koeponnistettava. Normaalit kevyet kotityöt tavallisessa perheessä eivät tietenkään sitä ole, mutta esimerkkinä voisi olla ehkä se että lapsi otetaan pois koulusta jotta tämä pääsisi tehokkaammin osallistumaan "kotitöihin", tai milloin näistä "kotitöistä" saadaan merkittävää taloudellista hyötyä, esimerkiksi kotoa käsin pyöritetään vaikkapa pitopalvelua tai kotileipomoa, ja kotityöt ja "kotityöt" menevät hups vähän sekaisin ja lapsi tekee 12-tuntisia päiviä "kotitöissä".

   Lainaa

  40. Tulos: +2 (2 ääntä)
   Juomari: Pakko myöntää, että Hennan teinillä on kyllä tavallaan pointti. Koska jossakinhan sen rajan on kuljettava, missä vaiheessa kotityöt muuttuvat lapsityövoiman hyväksikäytöksi, ja tarpeen vaatiessa tämä raja on oikeudessa koeponnistettava. Normaalit kevyet kotityöt tavallisessa perheessä eivät [...]
   Tuskin oli tuollaisesta kyse ja tuskin kukaan tuollaisesta eri mieltä olisikaan. Eli oliko tuollaisen skenaarion tuominen juttuun mukaan tarpeellista?

   Lainaa

  41. rottanpää 1.2.2024 20:35
   Tulos: +1 (1 ääni)
   No tuo lapsen sukupuolipa olisikin käynyt kätevästi, ei olisi tarvinnut kuin 3 selvännäkijää. Yksi olisi ennustanut tyttöä, toinen poikaa ja kolmas intersukupuolista, ja katsos vaan! Kylläpä vaan yksi tiesi! Tai ehkäpä, jos jokaisen ennusteen määrän olisi moninkertaistanut, olisi intuitio ollut paljon uskottavampaa. Olisi isovanhempi päässyt myhäilemään, että "No niinhän sitä moni ennustikin!"

   Lainaa

  42. Päällystetty dinosaurus 6.2.2024 8:06
   Tulos: +1 (1 ääni)
   Minä käsitin tuon mummon toivotukset niin, että häneen on katkaistu välit jostain syystä, ja nyt tämä on ainoa tapa toivottaa hyvää syntymäpäivää lapsenlapselleen.

   Lainaa

  Lue lisää

  Kommentoi

  Avatar

  Vastaa

  Nimikone

  Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

  Avainsanat: ennustaa, ennuste, kotityöt, lapsityövoima, mummo, selvänäkijä, selvänäkö, sukupuoli, työt, ultra, ultraääni