Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Yrittänyttä ei laiteta

Yrittäjän mainoskampanjalle käy klassisen nolosti. 😬
Yrittänyttä ei laiteta

Tästä tulee väkisin mieleen legendaarinen Alex julkaisusta Omakehu haisee

.

Arkiston aarre

 • Nimi Juuri nyt
  Tulos: 0 (0 ääntä)

  Kommentti

 • 19 kommenttia

   Ei kommentteja
  1. Jalkineeton kiivi 30.11.2023 0:41
   Tulos: +649 (651 ääntä)
   Pääsi positiivisella tavalla yllättämään että heti myönnettiin virhe ilman venkulointia, vastaväitteitä ja muiden syyttelyä 👍.

   Lainaa

  2. Tulos: +454 (456 ääntä)
   Kivaa vaihtelua niihin yleisempiin "ite oot feikki", "oot vain kade horo" ja "haastan teidät kaikki kunnianloukkauksesta" vastauksiin joita täällä yleensä näkee, kun joku jää kiinni housut kintuissa. Onnea yrittäjälle, näinä vaikeina aikoina.

   Lainaa

  3. Itseasiassa 30.11.2023 5:59
   Tulos: +149 (157 ääntä)
   Mut sai tää sai googlettelemaan, et mikä on lash lift, mutta en nyt lähde Turkuun asti testaamaan. Onnea näinä aikoina kaikille pienyrittäjille!

   Lainaa

  4. Tulos: +115 (119 ääntä)
   Kyseinen ryhmä on vertaistukiryhmä jokaiselle äidille, jopa yrittäjille. Ryhmän potentiaali on valtava ja ryhmässä on paljon asiakkaita. Ryhmä on Mannerheimin lastensuojeluliiton alainen. Ennen se oli vain mamit. Mainostaminen ryhmässä on kiellettyä, ellei se hyödytä rahallisesti mll:llää. Pienyrittäjillä ei ole varaa lahjoa, mutta mainosta tarvitsevat. Itse annan siunaukseni tälle yrittäjälle. Kaikki näkyvysyys on aina näkyvyyttä. Isot bonukset siitä että myöntää heti housujen olevan nilkassa ja toivon todellakin, että hän sai asiakkaita.

   Lainaa

  5. Sipulinhajuinen aasi 30.11.2023 6:47
   Tulos: +151 (151 ääntä)
   Hei respektiä että myönsi ja ei jäänyt jankkaamaan. Onnea hänelle

   Lainaa

  6. Tulos: +109 (113 ääntä)
   Napael: Kivaa vaihtelua niihin yleisempiin "ite oot feikki", "oot vain kade horo" ja "haastan teidät kaikki kunnianloukkauksesta" vastauksiin joita täällä yleensä näkee, kun joku jää kiinni housut kintuissa. Onnea yrittäjälle, näinä vaikeina aikoina.
   Taitaa ollla ehkä ensimmäinen yritys joka päätyy Feissarimokiin vastaavasta, mutta mokaa lukiessa ei jää paskan maku suuhun. Yksityishenkilöitä muistan nähneeni joitain kertoja, mutta en yrityksiä.

   Lainaa

  7. Subwooferilla höystetty kenguru 30.11.2023 8:12
   Tulos: +136 (136 ääntä)
   Jäi kyllä yllättäen hyvä mieli tästä mokasta. Naruttaja myönsi heti ja selitti, mikä tässä taustalla ja muutkin osasi ottaa hyvin huumorilla. Toivottavasti saa hommat rullaamaan eikä tarvitsisi enää jatkossa näitä yritelmiä.

   Lainaa

  8. Tulos: +42 (62 ääntä)
   "Käyneet meillä liikkeellä assuna" - Mitä?

   Lainaa

  9. Tulos: -8 (26 ääntä)
   Uusi sovellutus kaupallisesta yhteistyöstä sosiaalisessa mediassa. Ei oikeastaan eroa mitenkään siitä että joku somejulkkis kirjoittaa palkkiota vastaan samanlaisen kehun paikasta missä ei ole koskaan asioinut. Toivottavasti löytää uutta asiakaskuntaa, veikkaan että hän on parempi kauneudenhoidossa kuin sosiaalisen median käyttämisessä.

   Lainaa

  10. Valakka kyyhky 30.11.2023 9:49
   Tulos: +129 (129 ääntä)
   "jäi kiinni housut jalassa" 🤔 yleensä kyllä kuullut että housut kintussa, mitä pahaa on jäädä kiinni housut jalassa :D

   Lainaa

  11. Viisas paarma 30.11.2023 10:01
   Tulos: +42 (42 ääntä)
   jukkapalmu: "Käyneet meillä liikkeellä assuna" - Mitä?
   Oisko uudempi sanamuoto asiakkaalle?

   Lainaa

  12. Itseasiassa 30.11.2023 10:32
   Tulos: +25 (39 ääntä)
   Valakka kyyhky: "jäi kiinni housut jalassa" 🤔 yleensä kyllä kuullut että housut kintussa, mitä pahaa on jäädä kiinni housut jalassa 😁
   Joku kuvittelee, että naisten pitää edelleen pukeutua pelkkiin hameisiin?

   Lainaa

  13. Viaton hylje 30.11.2023 13:15
   Tulos: +38 (42 ääntä)
   Heti kun on "nimetön jäsen" kehumassa jotain firmaa niin kyllä se alkaa haiskahtamaan aika kovasti. Yleensä noi vielä ampuu omaan nilkkaansa sillä, kun ei itselleni ainakaan herätä luottamusta jos yrittäjä feikkaa tyytyväisiä asiakkaita itselleen.. Mut no, ainakin myönsi huijauksen enkä tiedä kannattaako olla niin pikkumainen että silti välttelisi yrittäjää kuin ruttoa.

   Lainaa

  14. Trendikäs mehiläinen 30.11.2023 13:18
   Tulos: 0 (16 ääntä)
   Tuli tuosta aiemmasta kommentista mieleen: Miksi se sanotaan "housut kintuissa", eli monikossa kun sitten sanotaan "housut jalassa" yksikössä? Vai onko tää jotain pohjois-karjalan/savon murretta kun mummo ja hänen sisaruksensa ovat aina puhuneet nimenomaan "kintuista" eikä "kintusta".

   Lainaa

  15. Esteetön maito 30.11.2023 14:25
   Tulos: +48 (50 ääntä)
   Trendikäs mehiläinen: Tuli tuosta aiemmasta kommentista mieleen: Miksi se sanotaan "housut kintuissa", eli monikossa kun sitten sanotaan "housut jalassa" yksikössä? Vai onko tää jotain pohjois-karjalan/savon murretta kun mummo ja hänen sisaruksensa ovat aina puhuneet nimenomaan "kintuista" eikä "kintusta".
   Lisää miettimisen aihetta kun on ensin päässyt pähkäillemästä miksi sanotaan "housut jalassa" vaikka oikeasti jalat ovat housuissa.

   Lainaa

  16. Harmiton papaija 1.12.2023 19:35
   Tulos: +33 (33 ääntä)
   Eniten mun korvaan riitasointua aiheutti "Säästän kauneudenhoidosta, mutta otan lash liftin" kun itse ajattelin kauneushoidoista säästämisen tarkoittavan niiden vähentämistä, en halvemmalla hankkimista. Mutta noin yleisesti tästä jäi kyllä lämmin fiilis - moka myönnettiin ja nekin joita oli yritetty viilata linssiin suhtautuivat ymmärtäväisesti ja yrittäjää tukien. Olispa kaikki postaukset tällaisia!

   Lainaa

  17. Tulos: -1 (1 ääni)
   Voisko joku nyt avata kun en sadannellakaan lukukerralla ymmärrä mitä tuossa tapahtuu tai mikä se moka on?

   Lainaa

  18. Joukkoon kuulumaton oliivi 3.12.2023 9:57
   Tulos: +2 (4 ääntä)
   Kerrankin ihminen joka mokaa ni myöntää suoraan ja kyllä minuakin alkoi kiinnostaa mikä kauneuden hoito toi on. Ei välttämättä siksi että lähtisin ny Turkuun asti vaan Että jos itsekin joskus menis tuollaisen kauneuden hoitoon hemmottelee itseäni.

   Lainaa

  19. Rikki meni, sanoi näyttelijä 3.12.2023 10:57
   Tulos: +10 (10 ääntä)
   Boomeri: Voisko joku nyt avata kun en sadannellakaan lukukerralla ymmärrä mitä tuossa tapahtuu tai mikä se moka on?
   Yrittäjä esittää aloituksessa asiakasta, joka nimettömänä muka kehuu ko. kotihoitolaa. Hän liittää julkaisuun screenshotin hoitolan Instagramista tajuamatta, että esim "muokkaa profiilia" -painike ei näkyisi asiakkaille. 
   Kiinni jäätyään yrittäjä myöntää tilanteen. 

   Lainaa

  Lue lisää

  Kommentoi

  Avatar

  Vastaa

  Nimikone

  Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

  Avainsanat: instagram, kauneudenhoito, kauneus, kotihoito, mainos, nimetön, omakehu haisee, ripset, yrittäjät