Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Omakehu haisee

Myötähäpeä kohoaa kattoon, kun kaunottaren salaisuus paljastuu.
Omakehu haisee

Arkiston aarre

 • Nimi Juuri nyt
  Tulos: 0 (0 ääntä)

  Kommentti

 • 110 kommenttia

   Ei kommentteja
  1. Tulos: +3121 (3179 ääntä)
   No johan on.. mennyt sometus niinkin pitkälle, että tehdään feikkiprofiileja kehumaan itseään??

   Lainaa

  2. Tulos: +1567 (1589 ääntä)
   Smooth...

   Lainaa

  3. (T)reissaaja 26.8.2014 1:45
   Tulos: +939 (1031 ääntä)
   Joo (T)reissaajan Gravatar-kuva on tosi ihana ja seksikäs. En oo nähny kauniimpaa kuvaa pitkiin aikoihin... Kiitos (T)reissaaja.

   Lainaa

  4. PowerSurge 26.8.2014 1:49
   Tulos: +1495 (1553 ääntä)
   PowerSurge on tosi fiksu ja hauska kommentoija :) Netistä ei paljon parempia tyyppejä löydy!

   Lainaa

  5. PowerSurge 26.8.2014 1:51
   Tulos: +2037 (2081 ääntä)
   Oho. Feissarimokat sekoilee, tän piti tulla yheltä toiselta...

   Lainaa

  6. Tulos: -679 (1167 ääntä)
   Ei siinä, kyllähän tuon päälle vois ruiskutella...

   Lainaa

  7. Tulos: +824 (850 ääntä)
   Ole hyvä vaan Nella

   Lainaa

  8. Tulos: +583 (651 ääntä)
   Omakehu HAISEE? Kesähelteillä jätin bioroskapussin viikoksi vaihtamatta ja mätin sinne kalaa, lihoja ja muuta mukavaa. Nellan omakehu ei haise, se löyhkää samalta kuin se biopussi, jonka aromit yritän yhä aktiivisesti unohtaa.

   Lainaa

  9. Tulos: +272 (342 ääntä)
   Miten tollasen vinon cleavagen saa?

   Lainaa

  10. yövuorolainen 26.8.2014 2:09
   Tulos: +599 (613 ääntä)
   Missähän Nella itse asuu, kun mielikuvituskaveri Alex asuu Oulussa? Mielikuvituskaverit on siitä hyviä, että ne on useimmiten samaa mieltä sun kanssa.

   Lainaa

  11. Tulos: +224 (248 ääntä)
   Ei saatana.

   Lainaa

  12. Tulos: +757 (769 ääntä)
   Nauroin ääneen tälle. KIITOS ALEX.

   Lainaa

  13. Tulos: +166 (174 ääntä)
   Loistavat kommentit :D

   Lainaa

  14. Tulos: +469 (491 ääntä)
   Auts. Olisi edes heittänyt pari samantyylistä kommenttia ja yrittänyt näyttää siltä että läpällä ja tarkoituksella. Pari kolme ylistyskommenttia ja sitten "ja muuta teiniylistystä" -tyyppinen kommentti niin olisi edes voinut yrittää pelastaa tilanteen ja näyttää kyyniseltä pissistendissaajalta.

   Lainaa

  15. Tulos: +349 (363 ääntä)
   Tämä veti jo sanattomaksi. Mikä itsetunto tuolla tytöllä on, niin kuin ensimmäinen jutun kommentoijakin kirjoitti, että pitää feikkiprofiileja tehdä itseään kehumaan. Oh my god :DDD

   Lainaa

  16. Tulos: -150 (254 ääntä)
   Ampuis itteensä vaikka nilkkaan..

   Lainaa

  17. Tulos: +506 (518 ääntä)
   Ei jumalauta eipä oo aikoihin tullu pahempaa myötähäpeää.

   Lainaa

  18. Tulos: +440 (460 ääntä)
   ensimmäinen oikea feissarimoka.

   Lainaa

  19. Tulos: +240 (260 ääntä)
   Voi hyvä luoja sentään. Apuahan tuo tarvitsee.

   Lainaa

  20. Tulos: +274 (318 ääntä)
   Kala on paras. Ja tuo tuli ihan minulta itseltäni, ajattelin että tämä olisi kerrankin oikea rako lyödä faktat pöytään, ettei keneltäkään vain jäisi huomaamatta :)

   Lainaa

  21. Tulos: -145 (285 ääntä)
   Mukavasti käteen sopivat tisut sulla. Kiitos Mölö.

   Lainaa

  22. nakkikakku 26.8.2014 7:28
   Tulos: +85 (107 ääntä)
   mihin tää maailma on menossa

   Lainaa

  23. Tulos: -77 (215 ääntä)
   Huoh, teiniämmät..

   Lainaa

  24. Tulos: +435 (457 ääntä)
   "Kiitos Alex." Huutonaurua lattialla kierien.

   Lainaa

  25. Tulos: +79 (93 ääntä)
   Hei Tää oo todellista! :D

   Lainaa

  26. KikkeliTuoksuu 26.8.2014 8:37
   Tulos: +307 (321 ääntä)
   Voi tätä myötähäpeän määrää. Olis edes tarkistanu kommenttia kirjoittaessa, että kenen profiilissa on -_- Helvetin nolo

   Lainaa

  27. Tulos: +188 (210 ääntä)
   Voi Nella, olet idiootti.

   Lainaa

  28. Tulos: +161 (221 ääntä)
   Hienosti muokattu tissivako! (Y)

   Lainaa

  29. Tulos: +158 (170 ääntä)
   Kyllä vaikuttaa niin aidolta että huhhuh. Minkälainen ihminen tekee toisia profiileja kehuakseen itseään.....

   Lainaa

  30. Tulos: +63 (107 ääntä)
   hmm: Miten tollasen vinon cleavagen saa?
   Siten että ko on tarpeeksi pienet tissit ja koittaa kyynärpäillä puskea niitä yhteen. Tiedän siitä ko itellänikään ei ole mitkään DDD-kupin tissit :c Mutta testatkaa huviksenne, sanokaa joskus tytölle, jolla on antava kaula-aukko, että koittaa saaha kyynärpäät yhteen navan kohalta (y) Toimii.

   Lainaa

  31. Tulos: -32 (58 ääntä)
   Tsibu: Hienosti muokattu tissivako! (Y)
   "tissivako" näyttäis mun mielestä enemmänki muutamalta hiukselta siinä

   Lainaa

  32. Tulos: +262 (266 ääntä)
   Ainakaan Nella ei kehunut itseään Suomen fiksuimmaksi.

   Lainaa

  33. Tulos: +42 (48 ääntä)
   Hampaita kiristää.

   Lainaa

  34. Hörhöjä kaikkialla 26.8.2014 10:23
   Tulos: +47 (95 ääntä)
   Nolo pissis liivitoppauksineen.

   Lainaa

  35. Hörhöjä kaikkialla 26.8.2014 10:26
   Tulos: +231 (249 ääntä)
   Ei helvetti, nyt vasta huomasin, että tuo on 20 vuotias?! Kuka voi olla noin lapsellinen siinä iässä?!

   Lainaa

  36. Tulos: -110 (168 ääntä)
   Aliiine: Omakehu HAISEE? Kesähelteillä jätin bioroskapussin viikoksi vaihtamatta ja mätin sinne kalaa, lihoja ja muuta mukavaa. Nellan omakehu ei haise, se löyhkää samalta kuin se biopussi, jonka aromit yritän yhä aktiivisesti unohtaa.
   Mitä vittua sää selität

   Lainaa

  37. Tulos: +34 (76 ääntä)
   Ja vinoon piirretty tissivako (y)

   Lainaa

  38. Tulos: +184 (190 ääntä)
   "Kiitos Alex" kruunaa :D

   Lainaa

  39. Tulos: +86 (94 ääntä)
   Awkward

   Lainaa

  40. Hilavitkutin 26.8.2014 11:25
   Tulos: +67 (79 ääntä)
   Tosielämän catfish! Busted! JES!

   Lainaa

  41. Tulos: +139 (139 ääntä)
   Kiitos alex :DDDDDD loppu kruunaa ton

   Lainaa

  42. Tulos: +17 (59 ääntä)
   Siis toi tissivako näyttää lähinnä muokatulta kuvankäsittelyohjelmalla.

   Lainaa

  43. Tulos: +214 (218 ääntä)
   Joskus kun Facebookissa olin niin oli mullakin monta feikkiprofiilia joita sitten käytin pelaamisessa et sai lähetettyä itte itelleen Farmville kamaa kun kukaa kaverilistalla ei pelannu tarpeeks aktiiviseks. Luulin sillo olevani noloin tapaus, mutta nyt voin huokasta helpotuksesta kun en sentään kehunut itseäni tai kommentoinu itselleni feikkiprofiileilla niinkuin olis oikeita ihmisiä. Huh huh, mahtaako tolla tytöllä olla ketään joka kehuis ihan oikeesti...

   Lainaa

  44. Tulos: +87 (91 ääntä)
   Vajoan maan rakoon silkasta myötähäpeästä...

   Lainaa

  45. Tulos: +143 (149 ääntä)
   Yleensä pystyn näkemään noloimmissakin mokissa jotain jolla puolustaa naurun ja yleisen pilkan kohteeksi jotunutta mokailijaa. Nyt olen kerrankin sanaton.

   Lainaa

  46. Tulos: +127 (133 ääntä)
   Kyllä se varmaan ihan nätti on, en vaan tiedä millä tavalla sen itsetuntoa buustaa hänen itsensä kirjoittama kommentti...? Odottiko myötäileviä muita kommentteja, tyyliin "Joo tosi kaunis oot"... Nella tuu selventämään :D

   Lainaa

  47. Tulos: +149 (151 ääntä)
   Kaksien tunnusten kanssa on kyllä hankala handlata facebookissa. Pitäis olla toiset tunnarit auki mielellään eri selaimella. Disclaimer: mulla oli joskius kahdet tunnukset että voisin auttaa itseäni yhdessä pelissä. Jep, säälittävää. Mutta kuitenkin ihan hitusen vähemmän säälittävää kun toisen tunnarin tekeminen, että voi kehua itseään päivityksissä.

   Lainaa

  48. Tulos: +280 (280 ääntä)
   Jos nyt hetki mielikuvitusleikitään, että Facebook voisi tosiaan bugittaa noin pahasti, että kommentit näyttävät tulleen väärältä käyttäjätililtä... miten Nella tiesi, kuka kommentin oikea kirjoittaja oli? Jos mun profiilikuvaan tulisi viesti "Hauki on kala" mun omalta käyttäjätunnukselta, mistä helvetistä voisin tietää, kuka viestin on kirjoittanut? Nella, tarkkuutta nyt vähän tohon paskanjauhantaan! P.S. ei myöskään ole kauhean uskottavaa, jos sä olet Alexin ainoa facebook-kaveri.

   Lainaa

  49. Tulos: +86 (88 ääntä)
   Voi Nella pien. On varmaan (toivottavasti sen verran älliä löytyy) poistanut koko postauksen, mutta tänne nettiinhän tuo jää elämään ikuisesti.

   Lainaa

  50. irokeesiankka 26.8.2014 15:52
   Tulos: -24 (52 ääntä)
   Oonko mä ainoa, joka ihmettelee tota vinoa tissivakoa?

   Lainaa

  51. irokeesiankka 26.8.2014 15:55
   Tulos: +65 (99 ääntä)
   Ps. Hienosti oot Nella löytäny hiuksias vastaavan pidennysten värin.

   Lainaa

  52. Tulos: +78 (78 ääntä)
   voi luoja :D sopivaa piristystä päivään, en tosin tiiä pitäskö sääliä nellaa vai tukehtua tähän nauruun. :D

   Lainaa

  53. Tulos: +74 (78 ääntä)
   Vaikka en kasvoja näe, niin luulisin Nellan omaavan piirteet että ihmiset kehuvat ulkonäköä jo kohteliaisuuden vuoksi...Miksi sitten tehdä feikkiprofiili, jolla itseään kehuisi?

   Lainaa

  54. Tulos: +56 (78 ääntä)
   hmm: Miten tollasen vinon cleavagen saa?
   Niitä myydään Paintshopissa. Nellalla on kuppikokoon nähden huima rintavako..

   Lainaa

  55. Tulos: +180 (182 ääntä)
   Parempi selitys olis ollut että fb heitti sen kommentin omaan kuvaan ku piti mennä kaverin kuvaan.

   Lainaa

  56. Tulos: +200 (202 ääntä)
   yövuorolainen: Missähän Nella itse asuu, kun mielikuvituskaveri Alex asuu Oulussa? Mielikuvituskaverit on siitä hyviä, että ne on useimmiten samaa mieltä sun kanssa.
   Mäkin haluan sellaisen mielikuvituskaverin, omani vain vittuilee koko ajan. Turpa kiinni, Simo.

   Lainaa

  57. Tulos: -33 (57 ääntä)
   Tissivako näyttää enemmänkin haava-arvelta, jonka lisäksi oikea tissi näyttää olevan vasempaa suurempi. Miks toi kaula näyttää jotenkin omituiselta? Vaikka kuvassa sensuuri onkin ja selkeää modista niin tyttö näyttäs olevan perusolemukseltaan silti ihan hyvän näköinen. Ei ainakaa ulkonäön puolesta pitäs olla itsetunnon kanssa ongelmia. Eri asia sitten jos kyse on narsismista.

   Lainaa

  58. Tulos: +55 (57 ääntä)
   Myötähäpeä on suuri.

   Lainaa

  59. Tulos: +68 (72 ääntä)
   joop: Tissivako näyttää enemmänkin haava-arvelta, jonka lisäksi oikea tissi näyttää olevan vasempaa suurempi. Miks toi kaula näyttää jotenkin omituiselta? Vaikka kuvassa sensuuri onkin ja selkeää modista niin tyttö näyttäs olevan perusolemukseltaan silti ihan hyvän näköinen. Ei ainakaa ulkonäön puolesta pitäs olla itsetunnon kanssa ongelmia. Eri asia sitten jos kyse on narsismista.
   Ei tuo nyt narsismilta haise varsinaisesti, enemmän se itsetuntohommeli. Ja itsetunto ei liity välttämättä yhtään siihen miltä näyttää. Mua sanotaan jatkuvasti hyvännäköseksi mutten tunne sitä itessäni ollenkaan. Joskaan en kyllä tollasell tempauksella ikänä hakis sitä pönkitystä.

   Lainaa

  60. Tulos: +66 (66 ääntä)
   Hyvin harvoin nauran ääneen näille feissarimokille mutta nyt kyllä tipuin ja pahasti.

   Lainaa

  61. Tulos: +57 (89 ääntä)
   Muistin taas miksi en tee lapsia. Jokeen pitäisi kävellä, jos tuollaisen brainiac-teinixin saisi omasta munasolustaan vahingossa puserrettua aikaan. Nyt Nella, keskity! Tämä on pahempi myötähäpeähetki kuin Salkkarileffa.

   Lainaa

  62. Tulos: +55 (59 ääntä)
   Mua lähinnä vaan säälittää.

   Lainaa

  63. Oakenshield 26.8.2014 20:11
   Tulos: -30 (90 ääntä)
   Varmaan puoletkaan kommentoijista nähneet oikeasti rintoja, kun ihmisanatomian tuntemus on noin vähäinen... Tytön rintavako on sen verran leveä verrattuna rintojen kokoon, että varsinaista vakoviirua ei ole näkyvissä; kyseessä on vasemman rinnan varjo, eikä varsinaisesti vako. Mitään photoshoppailuja ei ole siis tehty. Vähän sama efekti näissä kuvissa: http://www.demotivationalposters.org/image/demotivational-poster/1201/yeah-thats-it-heidi-klum-cleavage-demotivational-posters-1326386224.jpg sekä http://2.bp.blogspot.com/_tWqvsW7WRl0/TEjUNDYjwUI/AAAAAAAAVT0/rDjyNUq0dQ0/s640/Krstin+Cavallari+vs.+%27Salt%27+Premiere+Hot+%26+Revealing+Side+Candids+2.jpg

   Lainaa

  64. Tulos: +102 (104 ääntä)
   ois ees sanonu että joo joku tosiaan oli hänen koneellan, eikä ollu tajunnu mennä omilla tunnuksillaan, vaan vahingossa kirjotti nellan tunnuksilla nella sivulle.

   Lainaa

  65. Tulos: +47 (51 ääntä)
   Onkos täälä ketää nellan tunteneita? Tekis mieli tietää onko tommonen myös tutuille

   Lainaa

  66. Tulos: +191 (191 ääntä)
   ninsq: Onkos täälä ketää nellan tunteneita? Tekis mieli tietää onko tommonen myös tutuille
   Tunnen Nellan, mutten ymmärtänyt kysymystä. Minkälainen tutuille? Parasta tässä episodissa oli kuitenkin se, että kun kävi Nellan seinän läpi, niin siellä oli useampikin tällainen Nellan ja "Alexin" välinen keskustelu... ja useassa vastaava moka. Moni vaan varmaan aiemmin jaksanut lukea ja keskittyä niiden höpinöihin, että olis tajunnut. Keskustelujen lukeminen nyt tässä valossa tuottaa suunnatonta myötähäpeää... eikä Nella edelleen myönnä olevansa Alex :D

   Lainaa

  67. Tulos: +60 (106 ääntä)
   Mutta kyllähän tuo ihan oikeastikin aika kaunis on.

   Lainaa

  68. Tulos: +92 (96 ääntä)
   Tam: Tunnen Nellan, mutten ymmärtänyt kysymystä. Minkälainen tutuille? Parasta tässä episodissa oli kuitenkin se, että kun kävi Nellan seinän läpi, niin siellä oli useampikin tällainen Nellan ja “Alexin” välinen keskustelu… ja useassa vastaava moka. Moni vaan varmaan aiemmin jaksanut lukea ja keskittyä niiden höpinöihin, että olis tajunnut. Keskustelujen lukeminen nyt tässä valossa tuottaa suunnatonta myötähäpeää… eikä Nella edelleen myönnä olevansa Alex
   Kansa vaatii jatko-osia :) Vaik eihän me kyllä olla semmonen kansakunta, joka lyö lyötyä.

   Lainaa

  69. Tulos: +31 (39 ääntä)
   Nolotus: Joskus kun Facebookissa olin niin oli mullakin monta feikkiprofiilia joita sitten käytin pelaamisessa et sai lähetettyä itte itelleen Farmville kamaa kun kukaa kaverilistalla ei pelannu tarpeeks aktiiviseks. Luulin sillo olevani noloin tapaus, mutta nyt voin huokasta helpotuksesta kun en sentään kehunut itseäni tai kommentoinu itselleni feikkiprofiileilla niinkuin olis oikeita ihmisiä. Huh huh, mahtaako tolla tytöllä olla ketään joka kehuis ihan oikeesti…
   Heh, mitään en myönnä mutta kyllä tätä on tehnyt aika monet muutkin :D Tai no its.. siis kaverilla oli kyllä hyvin selkeä feikkiprofiili, eli ei olisi voinut kukana edes kuvitella takana olevan todellista henkilöllisyyttä. Usealla oli esimerkiski lemmikillään profiili tms jotta sai tarpeeksi niitä kavereita peleihin. Mutta noloa se oli silti jo silloin, vaikkei omia kuvia tullutkaan kehuskeltua.

   Lainaa

  70. Kääväkäs 27.8.2014 0:15
   Tulos: -21 (35 ääntä)
   No ei Nellasta ainakaan ihmistä taida tulla...

   Lainaa

  71. Tulos: +33 (41 ääntä)
   Tam: Tunnen Nellan, mutten ymmärtänyt kysymystä. Minkälainen tutuille?  
   Meinasin et onko itserakas/hakee kehuja yms, mitä tää moka saa ymmärtämää

   Lainaa

  72. Tulos: +2 (34 ääntä)
   Oakenshield: Varmaan puoletkaan kommentoijista nähneet oikeasti rintoja, kun ihmisanatomian tuntemus on noin vähäinen… Tytön rintavako on sen verran leveä verrattuna rintojen kokoon, että varsinaista vakoviirua ei ole näkyvissä; kyseessä on vasemman rinnan varjo, eikä varsinaisesti vako. Mitään photoshoppailuja ei ole siis tehty. Vähän sama efekti näissä kuvissa: http://www.demotivationalposters.org/image/demotivational-poster/1201/yeah-thats-it-heidi-klum-cleavage-demotivational-posters-1326386224.jpg sekä http://2.bp.blogspot.com/_tWqvsW7WRl0/TEjUNDYjwUI/AAAAAAAAVT0/rDjyNUq0dQ0/s640/Krstin+Cavallari+vs.+%27Salt%27+Premiere+Hot+%26+Revealing+Side+Candids+2.jpg
   Suurin osa kommentoijista taitanut kylläkin kommentoida tuota vinoa viirua rintojen välissä joka hämmentävästi huonosti muokatulta tissivaolta näyttää, mutta kuten täälläkin on jo monesti sanottu, on tämä "tissivako" todellisuudessa kasa hiuksia, kun tarkemmin katsoo. :)

   Lainaa

  73. Tulos: +14 (22 ääntä)
   soikku

   Lainaa

  74. Tulos: +42 (46 ääntä)
   Facebook-tykkäyksiä 9.6 tuhatta? WTF? :D:D:D

   Lainaa

  75. Tulos: +57 (57 ääntä)
   20v? :D

   Lainaa

  76. Tulos: +83 (87 ääntä)
   Surullista, että jollain on itsetunto näin matalalla, että tarvitsee luoda feikkiprofiilin jotta voisi kehua itseään, jotta muutkin ehkä saattaisi samalla kehua. Tää oli hauskaa sen 15s kun tälle hihitteli, mutta kun alkoi ajattelemaan syitä tolle, niin musta tuntuu että tällä tytöllä ei ihan asiat ole kondiksessa elämässään. :/

   Lainaa

  77. SellaastaSeOn 27.8.2014 23:41
   Tulos: +69 (71 ääntä)
   Pisteiden ja pilkkujen käyttökin tuntuu nykyisin olevan monille niin perkeleen työlästä. facebook sekoilee tän piti tulla yheltä toiselta yks jätkä kirjoitti ton en tiedä miks se näkyy noin et oisin ite laittanu

   Lainaa

  78. Vapaan kanan muna 27.8.2014 23:44
   Tulos: +48 (64 ääntä)
   ..: Yleensä pystyn näkemään noloimmissakin mokissa jotain jolla puolustaa naurun ja yleisen pilkan kohteeksi jotunutta mokailijaa. Nyt olen kerrankin sanaton.
   Mä voin tehdä sen sun puolesta. Kaiken tämän myötähäpeän aalloissa olen myös surullinen siitä, että näitä epävarmoja tytyjä on suomi pullollaan. Näiden tapausten kotiolojen on oltava sellaset ettei vanhemmat ole koskaan oikein arvostanut tai huomioinut eikä näin ollen ole syntynyt luottoa siihen, että joku kommentoisi kivasti (se täytyy tehdä itse) tai että toisten arvostus perustuisi siihen ymmärrykseen et ne pitää susta just siksi ku olet sä eikä siksi kun olet hemaiseva. Tiedän mistä puhun, itselläkin monesti houkuttaa huomiohuoraus vaikka ikääkin on. Toistaiseksi olen saanut pidettyä itseni kurissa. Mutta kotiolot oli mitä oli. Terkuin vapaasti kasvatettu.

   Lainaa

  79. Tulos: +51 (57 ääntä)
   Äääh, onhan toi nyt aika surullista ku alkaa miettimään et mitä some tekee tollasille epävarmoille nuorille. Tissit ja perse edellä iigees ja sit viel näitä tällasia älynväläyksiä :(

   Lainaa

  80. calbert amus 28.8.2014 13:16
   Tulos: -49 (65 ääntä)
   meh: Surullista, että jollain on itsetunto näin matalalla, että tarvitsee luoda feikkiprofiilin jotta voisi kehua itseään, jotta muutkin ehkä saattaisi samalla kehua. Tää oli hauskaa sen 15s kun tälle hihitteli, mutta kun alkoi ajattelemaan syitä tolle, niin musta tuntuu että tällä tytöllä ei ihan asiat ole kondiksessa elämässään.
   kunnon keittiöpsykologi aina tommosta sekoilua on harrastettu nykyään vain julkista touhua. Eniten sekaisin tässäkin keississä on tämä tyyppi joka päätti postata tämän kuvakaappauksen tänne.

   Lainaa

  81. Tulos: +54 (62 ääntä)
   calbert amus: kunnon keittiöpsykologi aina tommosta sekoilua on harrastettu nykyään vain julkista touhua. Eniten sekaisin tässäkin keississä on tämä tyyppi joka päätti postata tämän kuvakaappauksen tänne.
   Aina tommosta on harrastettu? Kirjoteltu omaan kaverikirjaan mielikuvituskavereilta terkkuja "Isotooppi, oot parasta mitä maailmassa on<3 Oot tosi kaunis ja ihana<3<3" ja lähetelty rakkauskirjeitä itselle? Hmm, toi taitaisi olla vielä enemmän säälittävää : D

   Lainaa

  82. Tulos: +36 (48 ääntä)
   Tam: Tunnen Nellan, mutten ymmärtänyt kysymystä. Minkälainen tutuille? Parasta tässä episodissa oli kuitenkin se, että kun kävi Nellan seinän läpi, niin siellä oli useampikin tällainen Nellan ja “Alexin” välinen keskustelu… ja useassa vastaava moka. Moni vaan varmaan aiemmin jaksanut lukea ja keskittyä niiden höpinöihin, että olis tajunnut. Keskustelujen lukeminen nyt tässä valossa tuottaa suunnatonta myötähäpeää… eikä Nella edelleen myönnä olevansa Alex
   No mutta! Ehkä Nella puhuu totta ja Alex on hänen sivupersoonansa? Nellalla ei ole muistikuvia siitä, että kirjautuu Lärvikirjaan Alexina! Pikkusen ymmärrystä nyt monista persoonista kärsivälle Nellalle, heei.

   Lainaa

  83. Tulos: +18 (28 ääntä)
   minävain: No johan on.. mennyt sometus niinkin pitkälle, että tehdään feikkiprofiileja kehumaan itseään??
   Mutta pääasia, että joku kehuu :) musta on surullisempaa, että pitää ottaa itsestään kuvia, tai laitta someen surullisia kommentteja tyyliin "olen niin kamala ei musta kukaan tykkää" joilla kalastella kehuja... miksei vois vaan oikeesti kehua ihmisiä ihan muuten vaan.... oon varmaan tosi paha, mutta ei multa ole pois jos tykkään jonkun teinin kuvasta tai vaikka kehtaan kirjoittaa että ihana kuva! Vaikka en itse tykkää tollasista pissiskuvista, mutta jos se auttaa mun kummitytön itsetuntoa (eikä oo mikään törkykuva, niistä kyllä saa kuulla ihan kasvotustena jos laittas!), niin mitä pahaa siinä on

   Lainaa

  84. Tulos: +42 (44 ääntä)
   calbert amus: kunnon keittiöpsykologi aina tommosta sekoilua on harrastettu nykyään vain julkista touhua. Eniten sekaisin tässäkin keississä on tämä tyyppi joka päätti postata tämän kuvakaappauksen tänne.
   Täysin terve ihminen, jolla on elämässä kaikki hyvin ei yleensä tee tommoista. Kyllä tästä voi todeta, että itsetunto on tytöllä alhaalla. Miksi ihminen jolla on itsetunto korkealla, tarvisi luoda profiilin jolla kehuskella itseään? Toivottavasti kukaan läheisistäsi ei esim. ala viiltelemään itseään ja sitten ajattelet, että "toi on vaa tommonen trendi".

   Lainaa

  85. Tulos: +29 (45 ääntä)
   Kröhöm, ei tuossa mitään vinoa tissivakoa ole. Ettekö muka näe oikean rinnan kaarta? Vasen rinta taasen on lytyssä, johtuen vasemman käden asennosta. Likinäköisiäkö olette, vai vaan tyhmiä? Joku sanoi myös, että toinen tissi olisi isompi kuin toinen. Kuvakulmasta ja toisen tissin puristuksissa olemisen vuoksi ei kyllä voi tällaista olettamusta tehdä. Kuva voi toki olla muokattu jollain muulla tapaa, mutta tuommosien tätien kuvista sen jäljet yleensä huomaa. Keskittykää mokaan, se on tarpeeksi herkullinen ilman, että siihen tarttis väkisin keksiä muutakin :D

   Lainaa

  86. Tulos: +14 (20 ääntä)
   hmm: Miten tollasen vinon cleavagen saa?
   Piirtämällä. Ja rintojen "varjostukset" aurinkopuuterilla...

   Lainaa

  87. Tulos: +28 (46 ääntä)
   Nyt pojat hankkikaa vähän näppituntumaa tisseistä. Ihan normaalit ne on eikä muokattu.

   Lainaa

  88. Mikä teitä vaivaa?? 31.8.2014 18:09
   Tulos: -48 (70 ääntä)
   Joo, selvä NARSISTI. Huomiohuora. Ehkä. Ehkä ei. Mua on koko ikäni kehuttu kauniiksi (olen 26v.) Voi hyvin olla, että olisin aikoinaan tehnyt samalla tavalla. Epätoivoinen huomionhaku, kun sitä huomiota ei saa tarpeeksi muualta. Taas kerran, kukaan samaa kokenut ei näemmä pysty samaistumaan.

   Lainaa

  89. Mikki Hiiri 1.9.2014 15:59
   Tulos: -11 (21 ääntä)
   ei oo photoshopattu tissivako. VAAN siinä on hiustuppo. Tarkistaakseni asian kännykällä kuvaa zoomasin ja selvästi näkyy hiussuortuvat.

   Lainaa

  90. Viiden lapsen iskä 2.9.2014 15:26
   Tulos: +76 (92 ääntä)
   Vapaan kanan muna: Mä voin tehdä sen sun puolesta. Kaiken tämän myötähäpeän aalloissa olen myös surullinen siitä, että näitä epävarmoja tytyjä on suomi pullollaan. Näiden tapausten kotiolojen on oltava sellaset ettei vanhemmat ole koskaan oikein arvostanut tai huomioinut eikä näin ollen ole syntynyt luottoa siihen, että joku kommentoisi kivasti (se täytyy tehdä itse) tai että toisten arvostus perustuisi siihen ymmärrykseen et ne pitää susta just siksi ku olet sä eikä siksi kun olet hemaiseva. Tiedän mistä puhun, itselläkin monesti houkuttaa huomiohuoraus vaikka ikääkin on. Toistaiseksi olen saanut pidettyä itseni kurissa. Mutta kotiolot oli mitä oli. Terkuin vapaasti kasvatettu.
   Itseasiassa olen kummastellut sitä, miten kouluaikana tyttöjen itsetunto onnistutaan tässä maassa romuttamaan. Olen lähettänyt kaksi vahvan itsetunnon omistavaa tytärtä koulutielle, mutta kovin epävarmoiksi muuttuivat koulun aikana. Matematiikkaa osasivat yhtä hyvin kuin veljensä, mutta koulussa alkoi muutaman vuoden jälkeen tulla huonompaa tulosta. Kehuja onnistumisista ei juurikaan kuulunut, mutta moitteita helposti jos ei ollut käyttäytynyt "tyttömäisesti". Kavereiden mielipide tuntui olevan tyttärille niin tärkeä, ettei mitään rajaa. Opettajat eivät antaneet apua jos kysyi ja kuulemma piti olla tunnilla hiljaa koska tyttö. Vieressä pojat saivat meluta ja pelata ja katsella pornoa kännyköillään. Tietyssä vaiheessa piti saada juuri samanlaiset tavarat/vaatteet kuin muillakin ja omat vanhemmat hävettivät kun poikkesivat kaavasta. Poikalapsilla on jostakin syystä ollut helpompi luovia läpi omina itseinään ilman kummempia paineita. Ovat vaan tuumanneet - yläasteelle saakka - että välillä teki tiukkaa olla idioottien ympäröimänä. Tiedä sitten miten nuorimman tyttären koulutien kanssa käy, mutta jotakin tässä yhteiskunnassa on, joka tyttärien itsetuntoa latistaa.

   Lainaa

  91. Hörhöjä kaikkialla 4.9.2014 8:52
   Tulos: +33 (63 ääntä)
   "piti olla tunnilla hiljaa koska tyttö" Ei mitään uutta, pojille annetaan aina anteeksi joka asiassa. Muistan tämän hyvin omilta kouluvuosilta. Jos oli "se aika kuusta" niin silloinkaan ei saanut valittaa kipuja jne.

   Lainaa

  92. Tulos: -36 (38 ääntä)
   Panisin!

   Lainaa

  93. Tulos: -26 (38 ääntä)
   Viiden lapsen iskä: Itseasiassa olen kummastellut sitä, miten kouluaikana tyttöjen itsetunto onnistutaan tässä maassa romuttamaan. Olen lähettänyt kaksi vahvan itsetunnon omistavaa tytärtä koulutielle, mutta kovin epävarmoiksi muuttuivat koulun aikana. Matematiikkaa osasivat yhtä hyvin kuin veljensä, mutta koulussa alkoi muutaman vuoden jälkeen tulla huonompaa tulosta. Kehuja onnistumisista ei juurikaan kuulunut, mutta moitteita helposti jos ei ollut käyttäytynyt “tyttömäisesti”. Kavereiden mielipide tuntui olevan tyttärille niin tärkeä, ettei mitään rajaa. Opettajat eivät antaneet apua jos kysyi ja kuulemma piti olla tunnilla hiljaa koska tyttö. Vieressä pojat saivat meluta ja pelata ja katsella pornoa kännyköillään. Tietyssä vaiheessa piti saada juuri samanlaiset tavarat/vaatteet kuin muillakin ja omat vanhemmat hävettivät kun poikkesivat kaavasta. Poikalapsilla on jostakin syystä ollut helpompi luovia läpi omina itseinään ilman kummempia paineita. Ovat vaan tuumanneet – yläasteelle saakka – että välillä teki tiukkaa olla idioottien ympäröimänä. Tiedä sitten miten nuorimman tyttären koulutien kanssa käy, mutta jotakin tässä yhteiskunnassa on, joka tyttärien itsetuntoa latistaa.
   Sitä kutsutaan murrosiäksi.

   Lainaa

  94. Tulos: -18 (54 ääntä)
   Hörhöjä kaikkialla: “piti olla tunnilla hiljaa koska tyttö” Ei mitään uutta, pojille annetaan aina anteeksi joka asiassa. Muistan tämän hyvin omilta kouluvuosilta. Jos oli “se aika kuusta” niin silloinkaan ei saanut valittaa kipuja jne.
   Joko muistat väärin tai sitten olet ollut jossain todella ihmeellisessä koulussa. Kun minä olin koulussa, niin tyttöjen pahantekoa katsottiin paljon enemmän läi sormien kuin poikien pahantekoa. Tytöt sai myös käyttää lakkia sisällä, mutta pojat eivät.

   Lainaa

  95. Tulos: +36 (40 ääntä)
   joo: Joko muistat väärin tai sitten olet ollut jossain todella ihmeellisessä koulussa. Kun minä olin koulussa, niin tyttöjen pahantekoa katsottiin paljon enemmän läi sormien kuin poikien pahantekoa. Tytöt sai myös käyttää lakkia sisällä, mutta pojat eivät.
   Koulujakin on monenlaisia ja niiden "kasvatusilmapiiri" muokkautuu sen mukaan minkälaisia opettajia siellä on. Se, että sinä olet käynyt tietynlaista koulua, ei tarkoita etteikö muunlaisia ole olemassa. Meillä pojat sai yläasteella (ja samoin myös toki ala-asteella) rymytä ja riekkua, painia ja välillä rikkoa paikkojakin, "pojat on poikia"-mentaliteetilla. Tytöille taas sallittiin se ikävämpi käytös sosiaalisella puolella, eli toisten nälviminen, selän takana naureskelu yms.. Pojille sallittiin paremmin luokassa epäkeskittyneempi käytös, eli kiikkuminen tuolilla, toisten potkiskelu, paperitollojen heittely ja niin eespäin. Tyttöjen kohdalla pidettiin itsestäänselvyytenä, että heitä on vaikeampi saada olemaan kälkättämättä, hihittelemästä ja lähettämästä lippulappusia kavereille toisella puolen luokkaa. Tottakai näihin puututtiin parhaimman kyvyn mukaan, mutta jotenkin tietynlaista käytöstä pidettiin enemmän normaalina jommalle kummalle sukupuolelle. Sitä katsottiin siis siltä kantilta enemmän läpi sormien ja siihen reagoitiin vähemmän. Ja tyttöjen se aika kuusta oli vain asia jonka kanssa piti pystyä elämään, niinkuin se tietenkin onkin, mutta tiettyjen opettajien tunneilta päästettiin tosi nihkeästi vessaan vaikka side oli falskaamassa tai juuri huomasi kesken tunnin sen ihanan ajan alkaneen. Ellei sitten suostunut julistamaan sitä koko luokalle, miksi on pakko päästä just nyt. Kivut nyt eivät olleet mitään, se ei saanut vaikutta keskittymiskykyyn eikä hyvään tuuleen. Eikä sen puoleen myöskään aktiivisuuteen jumppatunneilla. Meitä muuten ala-asteella seisotettiin joka ainoa aamu jumppasalissa kuuntelemassa jumalan sanaa ja laulamassa virsiä. Samoin ruokailussa ensin jonotettiin, sitten seisottiin odottamassa niin kauan, että koko luokka (toisinaan odotettiin koko koulun oppilaat) oli ruokansa saanut ja päässyt pöydän äären, sitten lausuttiin ruokarukous. Sen jälkeen sai istua ja syödä ruokansa. Hyvin voimakkaasti myös kannustettiin, että kaikki lautaselle keittiötädin toimesta annosteltu myös syötiin. Ja kaikki tämä 90-luvun alkupuolella, jolloin moinen ei enää ollut edes laillista. Kaikki koulut eivät ole yhtä hyviä...

   Lainaa

  96. Tulos: +21 (27 ääntä)
   Nella parka. Ei tämä ainakaan itsetunto-ongelmia paranna.

   Lainaa

  97. Tulos: +61 (61 ääntä)
   Tuli mieleen miten ala-asteella kirjoitin ystäväkirjaan mielikuvitusystävän puolesta, kun olisin halunnut että olisi ollut semmoinen cool paras kaveri!

   Lainaa

  98. Muulahainen 13.9.2014 22:05
   Tulos: +8 (12 ääntä)
   Nauran niin paljon, en kestä XDXDXD

   Lainaa

  99. Tulos: +28 (32 ääntä)
   Mikä teitä vaivaa??: Joo, selvä NARSISTI. Huomiohuora. Ehkä. Ehkä ei. Mua on koko ikäni kehuttu kauniiksi (olen 26v.) Voi hyvin olla, että olisin aikoinaan tehnyt samalla tavalla. Epätoivoinen huomionhaku, kun sitä huomiota ei saa tarpeeksi muualta. Taas kerran, kukaan samaa kokenut ei näemmä pysty samaistumaan.
   Siis miksi sitä huomiota pitää hakea näin, jos on koko ikä kehuttu kauniiksi muutenkin?

   Lainaa

  100. Tulos: +13 (27 ääntä)
   Joo tuota noin.... Tein tälläistä itsekin ollessani about 14 - 15- vuotias. Minulla oli toinen käyttäjä jolla esitin hyvää ystävääni. Tarkoitus oli kuitenkin tehdä huomionhakuisena kaverit mustasukkaisiksi, ei kehua itseään mutta näköjään meitä on moneen junaan :o Järkyttävää minun mielestäni.....

   Lainaa

  101. takaisin päiväkotiin 1.11.2015 20:19
   Tulos: +1 (9 ääntä)
   Sprinkles: Jos nyt hetki mielikuvitusleikitään, että Facebook voisi tosiaan bugittaa noin pahasti, että kommentit näyttävät tulleen väärältä käyttäjätililtä… miten Nella tiesi, kuka kommentin oikea kirjoittaja oli? Jos mun profiilikuvaan tulisi viesti “Hauki on kala” mun omalta käyttäjätunnukselta, mistä helvetistä voisin tietää, kuka viestin on kirjoittanut? Nella, tarkkuutta nyt vähän tohon paskanjauhantaan! P.S. ei myöskään ole kauhean uskottavaa, jos sä olet Alexin ainoa facebook-kaveri.
   Nellalla ei ihan ole mielen teoria vielä hallussa. Tiedättehän, kyky ajatella tiedonkäsittelyä muiden kuin itsensä näkökulmasta... Ks. taitohan handlataan yleensä siinä 2-3 vuoden paikkeilla.

   Lainaa

  102. Tulos: -10 (14 ääntä)
   suchan: Siten että ko on tarpeeksi pienet tissit ja koittaa kyynärpäillä puskea niitä yhteen. Tiedän siitä ko itellänikään ei ole mitkään DDD-kupin tissit :c Mutta testatkaa huviksenne, sanokaa joskus tytölle, jolla on antava kaula-aukko, että koittaa saaha kyynärpäät yhteen navan kohalta (y) Toimii.
   Ei toimi, kun ei yllä kyynärpäät yhteen jos on rintavahko.

   Lainaa

  103. Tulos: +27 (27 ääntä)
   Kiitos Axl! Ei kun Peter! Mitä tää sekoilee, mä olen Trevor.

   Lainaa

  104. Tulos: +10 (10 ääntä)
   Miss K.: Kröhöm, ei tuossa mitään vinoa tissivakoa ole. Ettekö muka näe oikean rinnan kaarta? Vasen rinta taasen on lytyssä, johtuen vasemman käden asennosta. Likinäköisiäkö olette, vai vaan tyhmiä? Joku sanoi myös, että toinen tissi olisi isompi kuin toinen. Kuvakulmasta ja toisen tissin puristuksissa olemisen vuoksi ei kyllä voi tällaista olettamusta tehdä. Kuva voi toki olla muokattu jollain muulla tapaa, mutta tuommosien tätien kuvista sen jäljet yleensä huomaa. Keskittykää mokaan, se on tarpeeksi herkullinen ilman, että siihen tarttis väkisin keksiä muutakin
   KIITOS! Mä olen ihmetellyt koko ajan tätä täällä käytyä tissikeskustelua. Itse omaan noin keskikokoiset rinnat ja riippuen rintaliiveistä, niiden koosta ja mallista, taikka siitä onko niitä ollenkaan päällä, vaatetuksesta, valaistuksesta, käsien ja ruumiin asennosta/ryhdistä, niin se tissivako saattaa näyttää vaikka miltä.

   Lainaa

  105. Tulos: +23 (23 ääntä)
   Aika erikoista että vielä parikymppisenä tarvitsee mielikuvituspojan itsetuntoaan nostattamaan.Yläasteella kaveripiiriini kuului tyttö,jolla oli myös kuvitteellinen poikaystävä.Tyypin ikä ja silmienväri vaihteli,hiustenväriä tyttö ei tiennyt kun pojalla oli sängyssäkin pipo päässä.Varmistuimme siitä,että poikaystävä oli mielikuvituksen tuote,kun hänellä oli hiihtoloma samaan aikaan kuin meillä,vaikka pojan kotikaupungissa se oli eri viikolla.En saanut koskaan selville,hakiko tämä tyttö jotain hyväksyntää keksityllä poikaystävällä vai uskoiko itsekin juttuihinsa.Siihen aikaan tosin ei ollut facebookkia,joten tyttö nolasi itsensä vain muutamien ihmisten silmissä,ei noin julkisesti kuin Nella.

   Lainaa

  106. Tulos: -22 (28 ääntä)
   Voi herranjestas ! Kaamee teini! Ja toi paita...oikeen 2 minuuttia aseteltu alaspäin tarkasti että kaikki näkyy. Ton ihmisen ku tuntisin livenä niin... nauraisin päin naamaa.

   Lainaa

  107. Tulos: -7 (13 ääntä)
   takaisin päiväkotiin: Nellalla ei ihan ole mielen teoria vielä hallussa. Tiedättehän, kyky ajatella tiedonkäsittelyä muiden kuin itsensä näkökulmasta… Ks. taitohan handlataan yleensä siinä 2-3 vuoden paikkeilla.
   Nella..siis.. tää teini teki itselleen ihan feikki kehuja profiilin.

   Lainaa

  108. Fakta homma 16.2.2018 9:10
   Tulos: +8 (18 ääntä)
   Mats: Ei siinä, kyllähän tuon päälle vois ruiskutella…
   Herne: Siis miksi sitä huomiota pitää hakea näin, jos on koko ikä kehuttu kauniiksi muutenkin?
   Mikseivät nuoret sitten anna toisilleen lainkaan positiivista palautetta? Tekeekö toksinen maskuliinisuus nuorista pojista niin häijyjä, että tytöt sairastuvat heidän takiaan? Suomeen pitäisi perustaa erikseen tyttö- ja poikakoulut, ainakin yläasteelle. Poikien seura on pahaksi tyttöjen opiskelulle ja elämänhallinnalle.

   Lainaa

  109. Tulos: +9 (13 ääntä)
   joo: Joko muistat väärin tai sitten olet ollut jossain todella ihmeellisessä koulussa. Kun minä olin koulussa, niin tyttöjen pahantekoa katsottiin paljon enemmän läi sormien kuin poikien pahantekoa. Tytöt sai myös käyttää lakkia sisällä, mutta pojat eivät.
   Sehän kuuluu ihan yleisiin käytöstapoihin että miesten pitää ottaa hattu pois päästä sisätiloissa, naisten ei.

   Lainaa

  110. Tulos: +8 (10 ääntä)
   Ensin nauratti. Sitten tuli vähän surullinen olo Nellan puolesta.

   Lainaa

  Lue lisää

  Kommentoi

  Avatar

  Vastaa

  Nimikone

  Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

  Avainsanat: kuva, kaveri, kehua, kaunis, blondi, alex

 • Uusimmat

 • Kategoriat