Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Naistenhuoneen ovi jäi auki, osa 284

Toivottavasti lähipiirini ei kuule tästä.
Naistenhuoneen ovi jäi auki, osa 284

Arkiston aarre

 • Nimi Juuri nyt
  Tulos: 0 (0 ääntä)

  Kommentti

 • 78 kommenttia

   Ei kommentteja
  1. Internetitön mato 30.11.2023 0:11
   Tulos: -109 (293 ääntä)
   Taitaa nimettömällä jäsenellä olla kyllä melkoinen messuhalli. Kommentti nimettömänä kun on tuttuja internetissä

   Lainaa

  2. Napiton maksamakkara 30.11.2023 0:25
   Tulos: -172 (330 ääntä)
   Kuinkahan hyvin nimetön jäsen pitää intiimihygieniastaan huolta jos tuollainen kalikka on ollut sisällä ilmeisesti useamman päivän.

   Lainaa

  3. Hoidettu mehiläinen 30.11.2023 0:30
   Tulos: +469 (509 ääntä)
   Napiton maksamakkara: Kuinkahan hyvin nimetön jäsen pitää intiimihygieniastaan huolta jos tuollainen kalikka on ollut sisällä ilmeisesti useamman päivän.
   Mitä hemmettiä? Ei sitä pimppiä todellakaan sisältä kuulu pestä vaikka olisi miten hygieeninen.

   Lainaa

  4. Pysyvästi kivi 30.11.2023 0:32
   Tulos: +241 (289 ääntä)
   Napiton maksamakkara: Kuinkahan hyvin nimetön jäsen pitää intiimihygieniastaan huolta jos tuollainen kalikka on ollut sisällä ilmeisesti useamman päivän.
   Ei emätintä kuulu suihkuttaa sisäpuolelta millään. Itse en sinne työnnä sormia juuri koskaan, joten jos on sellaisessa paikassa ettei tunnu kävellessä tms ni ei tota välttämättä huomaa ennen kuukautisia tai seuraavaa s*ksikertaa. On monia joilla tamponi on unohtunut sisään ja sitten on tullut joku tulehdus tai vähintäänkin kamala haju ja siinä huomaa että tamponi unoitui ottaa pois.

   Lainaa

  5. Suojaton sateenvarjo 30.11.2023 0:42
   Tulos: -21 (47 ääntä)
   Internetitön mato: Taitaa nimettömällä jäsenellä olla kyllä melkoinen messuhalli. Kommentti nimettömänä kun on tuttuja internetissä
   Miten sä Mato tapaat niitä tuttujasi...

   Lainaa

  6. Napiton maksamakkara 30.11.2023 0:44
   Tulos: -283 (359 ääntä)
   Pysyvästi kivi: Ei emätintä kuulu suihkuttaa sisäpuolelta millään. Itse en sinne työnnä sormia juuri koskaan, joten jos on sellaisessa paikassa ettei tunnu kävellessä tms ni ei tota välttämättä huomaa ennen kuukautisia tai seuraavaa s*ksikertaa. On monia joilla tamponi on unohtunut sisään ja sitten on tullut joku tulehdus tai vähintäänkin kamala haju ja siinä huomaa että tamponi unoitui ottaa pois.
   Jotenkin vaan ajattelin, että jos jonkun randomseksikumppanin kanssa on eritteitä vaihdettu niin olisi syystä vähän paikkoja putsata. Kai sitä sitten voi odotella seuraavaa kertaa, että joku hoonaa paikat puhtaaksi.

   Lainaa

  7. Jalkineeton kiivi 30.11.2023 0:48
   Tulos: +131 (179 ääntä)
   Melkoiset meiningit jos tommonen menee sisään huomaamatta, siis siinä nakin ohessa. Ja toisaalta luulisi että mies olisi ihmetellut että mihin v*ttuun se vibra katos kesken kaiken? Jos se siis oli käynnissä, kyllä se sen verran kuitenkin tuntuu. Jos ei, niin sehän olisi ollut ihan turhaan renkaassa kiinni. Luulisi myös että käynnissä ollessa tuo vibra olisi tuntunut nakkipiilossakin? WTF? 🤷‍♀️

   Lainaa

  8. Valoisa luumu 30.11.2023 0:50
   Tulos: +355 (383 ääntä)
   Napiton maksamakkara: Jotenkin vaan ajattelin, että jos jonkun randomseksikumppanin kanssa on eritteitä vaihdettu niin olisi syystä vähän paikkoja putsata. Kai sitä sitten voi odotella seuraavaa kertaa, että joku hoonaa paikat puhtaaksi.
   Ei. Sitä ei "hoonata" sisältä "puhtaaksi" oli tuttu tai vieras seksikumppani. Vain ulkopuolelta, miedolla, mielellään intiimipesuun tarkoitetulla pesuaineella.

   Lainaa

  9. Napiton maksamakkara 30.11.2023 0:55
   Tulos: -156 (274 ääntä)
   Valoisa luumu: Ei. Sitä ei "hoonata" sisältä "puhtaaksi" oli tuttu tai vieras seksikumppani. Vain ulkopuolelta, miedolla, mielellään intiimipesuun tarkoitetulla pesuaineella.
   Sen verran minäkin tiedän, ettei ole suositeltavaa käyttää mitään pesuaineita vaan pelkkä vesi riittää. Mutta onko tosiaan niin että jätätte kaverin lastit vaan sisälle (joo, tiedän suurin osa valuu pois) ilman mitään putsausta.

   Lainaa

  10. Tulos: +295 (323 ääntä)
   Napiton maksamakkara: Sen verran minäkin tiedän, ettei ole suositeltavaa käyttää mitään pesuaineita vaan pelkkä vesi riittää. Mutta onko tosiaan niin että jätätte kaverin lastit vaan sisälle (joo, tiedän suurin osa valuu pois) ilman mitään putsausta.
   Kyllä. Ei siitä mitään pahaa tapahdu (jos tapahtuu niin se tapahtuu heti kun se kondomiton penis työnnetään sinne sisään). Edelleenkään suihkua ei sinne työnnetä.

   Lainaa

  11. Letittämätön sitruuna 30.11.2023 1:24
   Tulos: +296 (308 ääntä)
   Napiton maksamakkara: Sen verran minäkin tiedän, ettei ole suositeltavaa käyttää mitään pesuaineita vaan pelkkä vesi riittää. Mutta onko tosiaan niin että jätätte kaverin lastit vaan sisälle (joo, tiedän suurin osa valuu pois) ilman mitään putsausta.
   Emätin puhdistaa itse itsensä. Nimenomaan ei suositella, että emättimeen sisälle suihkutetaan vettä, koska se altistaa tulehduksille.
   Ulkoisesti toki alapää pestään vedellä tai intiimipesuun tarkoitetulla pesunesteellä, jonka ph-arvo on mahdollisimman lähellä emättimen omaa ph-arvoa.

   Lainaa

  12. Terve neuvonantaja 30.11.2023 1:50
   Tulos: +104 (108 ääntä)
   Vissiinkin olisi tarvetta ryhmälle nimeltä Anonyymit saunojat (sensuroimaton)?

   Lainaa

  13. Kukkahattuinen setä 30.11.2023 1:59
   Tulos: -69 (87 ääntä)
   Hyi, pervoja juttuja harrastettu tokan mokan mukaan. Jumala rankasoo kyllä.

   Lainaa

  14. Pelkkä preeriasusi 30.11.2023 2:00
   Tulos: +261 (275 ääntä)
   Napiton maksamakkara: Sen verran minäkin tiedän, ettei ole suositeltavaa käyttää mitään pesuaineita vaan pelkkä vesi riittää. Mutta onko tosiaan niin että jätätte kaverin lastit vaan sisälle (joo, tiedän suurin osa valuu pois) ilman mitään putsausta.
   Tällä logiikalla kuukautisvuotokin pitäisi painepestä sieltä pois :D mutta toivottavasti nyt valaistuit.

   Lainaa

  15. Hinnakas sateenvarjo 30.11.2023 2:13
   Tulos: -110 (218 ääntä)
   Minä kuulun siihen koulukuntaan, joka mieluummin putsaa pahimmat mällit emättimestä ulos. Ei tunnu minusta mukavalta jättää niitä sinne pyörimään (enkä esim. pidä mällin hajusta). Ja en siis missään nimessä suihkuttele sinne suoraan mitään, mutta session jälkeen esim. suihkussa tai käsisuihkun äärellä pyöräytän puhtaalla sormella "seiniä pitkin" sisältä, huutelen, pyöräytän tarvittaessa uudelleen, jne. Ei sitä nyt kovin monesti tarvitse tehdä, että tuntuu jo puhtaammalta. Ja mitä jonkun mainitsemiin pesuaineisiin tulee, niin ulkoisesti (ei limakalvoille) käytän ihan mitä tahansa peruspesuainetta. Ei ongelmia.

   Lainaa

  16. Miksi aina koira 30.11.2023 3:54
   Tulos: +213 (233 ääntä)
   Jos tampoonia tai kuukautiskuppia ei sisällään tunne kun ne on oikein laitettu, niin miksi tuntisi tuollaisen pienemmän laitteen? Ja sehän on onkalo joka on "pystysuora", joten painovoima hoitaa nesteet ulos, ei se mikään korva ole, että kaikki jäis zinne muhimaan vuosiksi. Esim. Kuukautiset valuu ulos ilman avustusta, kuten mällit, mutta eihän mokailija siitä puhunut mitään..

   Lainaa

  17. Mis on Mr Ällö 30.11.2023 3:56
   Tulos: -65 (87 ääntä)
   Napiton maksamakkara: Kuinkahan hyvin nimetön jäsen pitää intiimihygieniastaan huolta jos tuollainen kalikka on ollut sisällä ilmeisesti useamman päivän.
   Siks kato on sanonta 'jälkiliukkaat', kun naine pannu viis vuotta sitte ni meet jälkiliukkailla ;) namnam

   Lainaa

  18. Tulos: +70 (80 ääntä)
   Mulla tulee viimeisestä saunojasta vaan mielikuva, että hän lorottaa saunatuoksua suoraan saunakauhaan, missä ei ole vettä, ja heittää sen raakana kiukaalle :/

   Lainaa

  19. Tulos: +178 (184 ääntä)
   Napiton maksamakkara: Jotenkin vaan ajattelin, että jos jonkun randomseksikumppanin kanssa on eritteitä vaihdettu niin olisi syystä vähän paikkoja putsata. Kai sitä sitten voi odotella seuraavaa kertaa, että joku hoonaa paikat puhtaaksi.
   Toosa hoonaa itse itsensä puhtaaksi. Tosi kätevä vehje.

   Lainaa

  20. Tulos: +33 (65 ääntä)
   Napiton maksamakkara: Sen verran minäkin tiedän, ettei ole suositeltavaa käyttää mitään pesuaineita vaan pelkkä vesi riittää. Mutta onko tosiaan niin että jätätte kaverin lastit vaan sisälle (joo, tiedän suurin osa valuu pois) ilman mitään putsausta.
     Jos tämä on miehen kanssa niinkin läheisissä väleissä ettei saa tähän yhteyttä, niin todella toivoisin, että ne miehen sotkut ovat päätyneet kondomin sisällä roskikseen, eivät suinkaan kenenkään sisälle. 
     Kyllä itsekin kuulun siihen koulukuntaan jonka mielestä tuon ei pitäisi olla mahdollista. Epäilemättä kunnolla laitettua kuukuppia/ tamponia ei tunne, joten miksei sitten tuollaistakin, eikä emätintä pidä pestä sisältä, mutta kai nyt yhdynnässä tuntee mitä sisälle laitetaan? Mitä järkeä muuten koko yhdynnässä?

   Lainaa

  21. Itseasiassa 30.11.2023 5:52
   Tulos: +60 (62 ääntä)
   Napiton maksamakkara: Jotenkin vaan ajattelin, että jos jonkun randomseksikumppanin kanssa on eritteitä vaihdettu niin olisi syystä vähän paikkoja putsata. Kai sitä sitten voi odotella seuraavaa kertaa, että joku hoonaa paikat puhtaaksi.
   Tuossa on voinut olla kondomi käytössä, joten eritteitä ei silloin pitäisi olla sisällä. Mies on voinut myös sen kortsun vuoksi käyttää penisrengata, joskus peniksen malli voi olla sellainen ettei pysy hyvin päällä, tai miehen touhitipat voivat kostuttaa kumia liikaa sisäpuolelta. Mutta penisrengas on joskus muutenkin kiva lisä seksiin, viralla tai ilman.

   Lainaa

  22. Loistelias kesyhanhi 30.11.2023 6:31
   Tulos: -13 (93 ääntä)
   Hinnakas sateenvarjo: Minä kuulun siihen koulukuntaan, joka mieluummin putsaa pahimmat mällit emättimestä ulos. Ei tunnu minusta mukavalta jättää niitä sinne pyörimään (enkä esim. pidä mällin hajusta). Ja en siis missään nimessä suihkuttele sinne suoraan mitään, mutta session jälkeen esim. suihkussa tai [...]
   Teen myös näin. En pidä siitä, että mällit valahtaa jossain vaiheessa ulos ja sitten saa pikkarit ja toosa limassa mennä uudestaan pesulle.

   Lainaa

  23. Keksejä naposteleva ankka 30.11.2023 7:29
   Tulos: +95 (107 ääntä)
   Napiton maksamakkara: Jotenkin vaan ajattelin, että jos jonkun randomseksikumppanin kanssa on eritteitä vaihdettu niin olisi syystä vähän paikkoja putsata. Kai sitä sitten voi odotella seuraavaa kertaa, että joku hoonaa paikat puhtaaksi.
   Toivon mukaan jokainen vähänkään ajatteleva aikuinen käyttää uuden kumppanin kanssa kortsua, niin ei ole mitään "hoonattavaa".

   Lainaa

  24. Tyytymätön pomelo 30.11.2023 7:36
   Tulos: +107 (151 ääntä)
   Loistelias kesyhanhi: Teen myös näin. En pidä siitä, että mällit valahtaa jossain vaiheessa ulos ja sitten saa pikkarit ja toosa limassa mennä uudestaan pesulle.
   Ne mällit kyllä valahtaa ulos samalla reissulla kun käy aktin jälkeen pissalla (ihan suositeltu toimenpide, huom.).

   Lainaa

  25. Tulos: +98 (98 ääntä)
   En kyllä todellakaan heittäisi suoraan kiukaalle jotain saunatuoksua! On nimittäin aika tujut hajut sen jälkeen ja se on muutenkin tarkoitettu laimennettavaksi että voi hyvin kärähtää saunakiukaisiin kiinni siltään. Tai ainakin näin ymmärsin kysyttävän että laitetaanko vesikiuluun vai voiko heittää suoraan vain tuoksua kiukaalle.

   Lainaa

  26. Vastarannan kiiski 30.11.2023 8:19
   Tulos: +79 (79 ääntä)
   Tarja, tuo suvun saunova musta lammas

   Lainaa

  27. Toimiva vesimeloni 30.11.2023 8:26
   Tulos: +83 (85 ääntä)
   Eihän tollasella vipstaskilla ole pahemmin kokoa. Emättimessä on myös syvemmällä suhteellisen vähän tuntoa, niin ei sitä sen kummemmin huomaa. Muutenhan tamponit ja kupit olisi aika hirveitä käyttää. Hyvin kyllä ollut jumissa, että noin kauan meni.

   Lainaa

  28. Tulos: +102 (110 ääntä)
   Napiton maksamakkara: Kuinkahan hyvin nimetön jäsen pitää intiimihygieniastaan huolta jos tuollainen kalikka on ollut sisällä ilmeisesti useamman päivän.
   Ei sitä pimsaa huuhdella sisältä niinkun jotain mehupulloa.

   Lainaa

  29. Tulos: +29 (45 ääntä)
   Tuoksua laitetaan tippa/kaksi kauhaan ja heitetään kiukaalle. Jos sitä laittaa suoraan kiuluun se seisoo siellä sen aikaa että se tarttuu kiulun reunoihin sellaseksi tahmaksi joka ei irtoa kun astianpesukoneessa. Näin kävi mulle kun laitoin teräksiseen kiuluun tervan tuoksuista hajua. Kai se vähän siitä hajustakin riippuu että millanen koostumus siinä on, mutta ainakin se terva tarttuu teräskiulun reunoihin jo yhdellä saunomiskerralla.

   Lainaa

  30. Pysyvästi kivi 30.11.2023 8:39
   Tulos: +47 (67 ääntä)
   Loistelias kesyhanhi: Teen myös näin. En pidä siitä, että mällit valahtaa jossain vaiheessa ulos ja sitten saa pikkarit ja toosa limassa mennä uudestaan pesulle.
   Mä ainakin työnnän ne ulos lantionpohjan lihaksilla ja suihkutan vedellä ulkoa ni ei sitä enää sit jälkikäteen valu

   Lainaa

  31. Tulos: -103 (117 ääntä)
   Tyytymätön pomelo: Ne mällit kyllä valahtaa ulos samalla reissulla kun käy aktin jälkeen pissalla (ihan suositeltu toimenpide, huom.).
   Pissalla käydään ennen seksiä jos yhtään tuntuu että on aihetta käydä.

   Lainaa

  32. Halukas etana 30.11.2023 8:53
   Tulos: +190 (194 ääntä)
   jukkapalmu: Pissalla käydään ennen seksiä jos yhtään tuntuu että on aihetta käydä.
   Pissaaminen seksin jälkeen suojaa naisia virtsatientulehduksilta, katsos kun siinä tuppaa joutumaan vieraita bakteereja ympäriinsä. Pissaaminen ennen seksiä ei oikein auta tähän.

   Lainaa

  33. Rapsakka sitruuna 30.11.2023 9:17
   Tulos: +153 (159 ääntä)
   Monet kommentit täällä ovat tyyliä: "Kerro että et tiedä mitään naisen anatomiasta, kertomatta, että et tiedä mitään naisen anatomiasta". Se tosiaan ei ole mikään kuoppa jonne työnnetään joku letku ja suihkutetaan ympäriinsä.

   Lainaa

  34. Maksuunpantu maahinen 30.11.2023 9:31
   Tulos: +44 (64 ääntä)
   Tyytymätön pomelo: Ne mällit kyllä valahtaa ulos samalla reissulla kun käy aktin jälkeen pissalla (ihan suositeltu toimenpide, huom.).
   Jep, en oo ite koskaan huomannut että mälliä valuisi enää myöhemmin lisää kun on pöntöllä käynyt ja huuhtaissut vulvan alueen puhtaaksi

   Lainaa

  35. Raihnas herkkuruoka 30.11.2023 9:51
   Tulos: +50 (76 ääntä)
   Hinnakas sateenvarjo: Minä kuulun siihen koulukuntaan, joka mieluummin putsaa pahimmat mällit emättimestä ulos. Ei tunnu minusta mukavalta jättää niitä sinne pyörimään (enkä esim. pidä mällin hajusta). Ja en siis missään nimessä suihkuttele sinne suoraan mitään, mutta session jälkeen esim. suihkussa tai [...]
   Jos on noin "mälliallerginen", niin olisiko helpompi käyttää kumia että jäisi ne törsteet sinne?

   Lainaa

  36. Pehmyt katkarapu 30.11.2023 9:57
   Tulos: +54 (68 ääntä)
   Tyytymätön pomelo: Ne mällit kyllä valahtaa ulos samalla reissulla kun käy aktin jälkeen pissalla (ihan suositeltu toimenpide, huom.).
   Ainakin suurin osa. Jonkin verranhan aina menee syvemmälle, jopa kohtuun asti ja munanjohtimiin, eihän sitä muuten lapsia tulisikaan, ja valuu sitten aikanaan hitaammin ulos. Ei se pesukaan auttaisi noihin eli ei toimi ehkäisymenetelmänä pestä spermaa pois, tiedoksi vaan jollekin joka sai ideoita. Eikä siis tarvitse muutenkaan pestä sisältä. Jälkipissa ja perushuuhtelu päältä kuten pissallakin käydessä. Ja jos jälkivalumaa pelkää että sotkee, niin voi niitä pikkarinsuojiakin käyttää.

   Lainaa

  37. Ansaittu myyrä 30.11.2023 10:32
   Tulos: +22 (32 ääntä)
   Toimiva vesimeloni: Eihän tollasella vipstaskilla ole pahemmin kokoa. Emättimessä on myös syvemmällä suhteellisen vähän tuntoa, niin ei sitä sen kummemmin huomaa. Muutenhan tamponit ja kupit olisi aika hirveitä käyttää. Hyvin kyllä ollut jumissa, että noin kauan meni.
   Olisiko semmoinen 1 sentin halkaisijaltaan ja 4 senttiä pitkä? Syvällä ei varmaan tunnukaan mutta jotenkin sen olisi pitänyt yhdynnän ohessa mennä siitä penisrenkaasta, joka siis on vehkeen juuressa, mukana sisään ja kyllä siinä aukolla on tunto että ainakin teoriassa pitäisi huomata, jos siellä menee vierasesine mukana. Sinällään varmaan mahtuu mutta jotakin reunaa se kyllä hieman venyttää. Ellei sitten ole irronnut niin että penis on käynyt ulkona ja vibra siinä välissä mennyt huulille ja penis painaa sen sisään. Toisaalta tuon pitäisi tuntua miehelläkin jos jotain edellä painaa sisälle ja varsinkin jos siinä sivussa on jotain menossa. Kärki on aika herkkä. Joskus riittää että siellä on hius tai karva välissä niin tatti kyllä ilmoittaa.

   Lainaa

  38. Intiimi peura 30.11.2023 10:37
   Tulos: +42 (48 ääntä)
   Pysyvästi kivi: Ei emätintä kuulu suihkuttaa sisäpuolelta millään. Itse en sinne työnnä sormia juuri koskaan, joten jos on sellaisessa paikassa ettei tunnu kävellessä tms ni ei tota välttämättä huomaa ennen kuukautisia tai seuraavaa s*ksikertaa. On monia joilla tamponi on unohtunut sisään ja sitten on tullut joku tulehdus tai vähintäänkin kamala haju ja siinä huomaa että tamponi unoitui ottaa pois.
   Miksi sensuroit sanan "seksikerta"?

   Lainaa

  39. It's a deal 30.11.2023 11:52
   Tulos: -15 (37 ääntä)
   Rapsakka sitruuna: Monet kommentit täällä ovat tyyliä: "Kerro että et tiedä mitään naisen anatomiasta, kertomatta, että et tiedä mitään naisen anatomiasta". 
   Sama ajatusmalli on siinä, että kaikilla on kokemusta miehenä virtsaamisesta. Anatomisia eroja ei ole ja eturauhasen toiminnalla ei ole vaikutusta mihinkään.

   Lainaa

  40. Tulos: +65 (71 ääntä)
   Napiton maksamakkara: Sen verran minäkin tiedän, ettei ole suositeltavaa käyttää mitään pesuaineita vaan pelkkä vesi riittää. Mutta onko tosiaan niin että jätätte kaverin lastit vaan sisälle (joo, tiedän suurin osa valuu pois) ilman mitään putsausta.
   Onpas taas hienosti biologia hallussa. Vaginassa on kuules herkkä ekosysteemi, jonka häiritseminen helposti johtaa bakteerikantojen epätasapainoon ja ei-toivottavien bakteerien liikakasvuun ja mahdollisesti jopa tulehdukseen. Suihkuttelu on yksi tällainen häiriötekijä. Tämä naisen alakerta on niin hienosti suunniteltu systeemi, ettei sitä tarvi erikseen putsailla. Oli sitten sperma, kuukautisveri tms., niin se kyllä siivoutuu sieltä pois ilman huuhtelua. Eipä se kumppanin lasti ainakaan omaa menoa hidasta. Mitä nyt on "kavereita" ollut joskus muinoin, niin niiden lastit jäi kumiin. 
   Jos se mahdollinen aiemman miehen lasti häiritsee sua, niin laita säkin kuravaatteet päälle ennen leikkejä. 

   Lainaa

  41. Tahriintunut dinosaurus 30.11.2023 13:30
   Tulos: +37 (43 ääntä)
   Intiimi peura: Miksi sensuroit sanan "seksikerta"?
   Mä luulin että kyseessä oli joko suksikerta tai saksikerta.

   Lainaa

  42. Viinaton lepakko 30.11.2023 14:03
   Tulos: -8 (24 ääntä)
   Ansaittu myyrä: Olisiko semmoinen 1 sentin halkaisijaltaan ja 4 senttiä pitkä? Syvällä ei varmaan tunnukaan mutta jotenkin sen olisi pitänyt yhdynnän ohessa mennä siitä penisrenkaasta, joka siis on vehkeen juuressa, mukana sisään ja kyllä siinä aukolla on tunto että ainakin teoriassa pitäisi huomata, jos siellä menee vierasesine [...]
   Ei ole noin isoja noi, tai en tietysti voi sanoa jokaikisestä mallista mutta yleensä ne on jotain 5mm halkaisijaltaan ja 2cm pitkiä.

   Lainaa

  43. Tulos: +23 (41 ääntä)
   Kyllä voisi himotus lopahtaa jos petikumppanista löytyy edellisen kävijän elektroniikkaa.

   Lainaa

  44. Onnekas robotti 30.11.2023 15:20
   Tulos: +10 (18 ääntä)
   Keksejä naposteleva ankka: Toivon mukaan jokainen vähänkään ajatteleva aikuinen käyttää uuden kumppanin kanssa kortsua, niin ei ole mitään "hoonattavaa".
   Ja vanhankin kumppanin kanssa, jos ei ole sovittu, ettei muiden kanssa hoonailla, ja on käyty testeissä.

   Lainaa

  45. Onnekas robotti 30.11.2023 15:26
   Tulos: -13 (23 ääntä)
   Saunatuoksujen käyttäjät, lukekaapa seuraavalla kerralla putelin kyljestä sisällysluettelo, ja hämmästykää siitä mitä kaikkea höyryhengitätte keuhkoihinne.

   Lainaa

  46. Nukkavieru taistelija 30.11.2023 17:37
   Tulos: +26 (28 ääntä)
   Viinaton lepakko: Ei ole noin isoja noi, tai en tietysti voi sanoa jokaikisestä mallista mutta yleensä ne on jotain 5mm halkaisijaltaan ja 2cm pitkiä.
   Perus bullet vibra on semmoinen pikkurillin kokoinen, siis paksuus ja pituus parin nivelen verran. 5 milliä olisi aika vähän, semmoinen lääkekapselin verran. Sellainen toki menisi hukkaan helposti. Vaan ei sinne häävin kokoista paristoa mahdu, pienin nappiparisto tai pari ehkä.

   Lainaa

  47. Napiton maksamakkara 30.11.2023 19:12
   Tulos: -78 (88 ääntä)
   On täällä erikoista porukkaa. Kun epäilen naisen intiimihygieniaa, niin jengi olettaa että tarkoitan jotain painepesuripesua sinne. Oletus nyt oli lähinnä, että kyllä kai sitä värkkiä sen verran putsaillaan aktin jälkeen jonka aikana luulisi tuollaisen muovikikkareen tuleva ulos.

   Lainaa

  48. Korvamerkitty henkilö 30.11.2023 19:32
   Tulos: +67 (71 ääntä)
   Napiton maksamakkara: On täällä erikoista porukkaa. Kun epäilen naisen intiimihygieniaa, niin jengi olettaa että tarkoitan jotain painepesuripesua sinne. Oletus nyt oli lähinnä, että kyllä kai sitä värkkiä sen verran putsaillaan aktin jälkeen jonka aikana luulisi tuollaisen muovikikkareen tuleva ulos.

   Ei sitä edelleenkään putsata mitenkään sisältä, se värkki putsaa ite itsensä :) kätevä vehje. 

   Lainaa

  49. Nuutunut kivi 30.11.2023 21:34
   Tulos: +11 (13 ääntä)
   Tarja: Otatko teetä vai kahvia? Mira: Kyllä.

   Lainaa

  50. Nuutunut kivi 30.11.2023 21:36
   Tulos: +18 (20 ääntä)
   5G siruissa ei vissiin tehot riitä. Nyt ihmisiin aletaan lykkiä gps paikantimia.

   Lainaa

  51. Tiheä guava 30.11.2023 22:38
   Tulos: -18 (24 ääntä)
   jukkapalmu: Pissalla käydään ennen seksiä jos yhtään tuntuu että on aihetta käydä.
   Miksi ihmeessä? Etkö itse osaa pidätellä ollenkaan?

   Lainaa

  52. Parantava gaselli 30.11.2023 23:13
   Tulos: +61 (65 ääntä)
   Napiton maksamakkara: On täällä erikoista porukkaa. Kun epäilen naisen intiimihygieniaa, niin jengi olettaa että tarkoitan jotain painepesuripesua sinne. Oletus nyt oli lähinnä, että kyllä kai sitä värkkiä sen verran putsaillaan aktin jälkeen jonka aikana luulisi tuollaisen muovikikkareen tuleva ulos.
   Jäin vain kuvittelelemaan, miten itse peset peräsuolesi, nenäsi ja korvakäytäväsi.

   Lainaa

  53. Napiton maksamakkara 1.12.2023 3:16
   Tulos: -52 (74 ääntä)
   Parantava gaselli: Jäin vain kuvittelelemaan, miten itse peset peräsuolesi, nenäsi ja korvakäytäväsi.
   Ja sehän onkin aivan sama asia. Toki jos tykkäät ottaa siemennesteet nenään, niin ei kai siinä. 
   Tein tuossa tutkimustyötä eli siis googlailin. Jonkin verran löytyi tuota, ettei kannata pestä, vagina putsaa itse itsensä. 
   Vähintään yhtä paljon löytyi kuitenkin sitä, että siemennesteet kannattaa pestä pois, koska sen pH on huomattavasti emäksisempi kuin vaginan. Eli onko nuo saamani lähes 100% miinukset sittenkään aivan aiheellisia. 

   Lainaa

  54. Häävi flamingo 1.12.2023 6:37
   Tulos: -2 (14 ääntä)
   Parantava gaselli: Jäin vain kuvittelelemaan, miten itse peset peräsuolesi, nenäsi ja korvakäytäväsi.
   Seksin jälkeen? Kerro tarkemm... ööö.. älä kerrokaan.

   Lainaa

  55. Parantava gaselli 1.12.2023 9:00
   Tulos: +35 (37 ääntä)
   Napiton maksamakkara: Ja sehän onkin aivan sama asia. Toki jos tykkäät ottaa siemennesteet nenään, niin ei kai siinä.  Tein tuossa tutkimustyötä eli siis googlailin. Jonkin verran löytyi tuota, ettei kannata pestä, vagina putsaa itse itsensä. Vähintään yhtä paljon löytyi kuitenkin sitä, että siemennesteet kannattaa pestä pois, koska sen [...]
   Onhan niissäkin ihmisen eritteitä, vaikkakin yleensä omaa tuotosta. Mutta etkö siis halua räkää pois nenästä? Aika... mielenkiintoista. 
   Ei siemennestettä voi pestä pois, siittiöt tosiaan lähtevät uimaan sisään. Ne voivat elää useita vuorokausia. Kieltämättä en tiedä mitä sitten tapahtuu, mutta kai aina olettanut niiden vain hajoavan, samoista alkuaineistahan meidät on tehty.
   Pillu pestään toki muuten. Kyllä sitä sormeakin voi vähän käyttää, mutta välttis ei pääse sinne asti, missä tavara on. Valuminen riippuu kaikesta.

   Lainaa

  56. Hinnakas sateenvarjo 1.12.2023 10:26
   Tulos: -10 (18 ääntä)
   Joku mainitsi kuukautisveret, niin lisättäköön aiempaan, että sama toimii hyvin pahimpina vuotopäivinä. Sitten on mukavampi laittaa kuukuppi takaisin paikoilleen ja pysyy taas siistinä seuraavaan iltaan/aamuun.

   Lainaa

  57. Tahriintunut pelikaani 1.12.2023 12:47
   Tulos: +21 (31 ääntä)
   Onnekas robotti: Ja vanhankin kumppanin kanssa, jos ei ole sovittu, ettei muiden kanssa hoonailla, ja on käyty testeissä.
   Kerran tapasin netissä naisen, joka vannotti käyneensä testeissä ja kävin myös itse, sillä oli tarkoitus touhuilla jotain ensimmäistä kertaa tämän kanssa.
   Tämä kuitenkin kertoo touhuilleensa muiden kanssa testien jälkeen, mutta ei tuntunut ymmärtävän, miksi niissä testeissä käydään.
   Hemmetti, että pelotti viikkojen ajan tuliko "yllätyksiä".
   Onneksi sillä kerralla ei tullut. Mutta tuon tapauksen jälkeen totesin, että toisen sanalla ei ole paskaakaan painoarvoa, ja jatkossa se kortsu menee päälle jokaisen kanssa.

   Lainaa

  58. Päivettynyt kirahvi 1.12.2023 13:18
   Tulos: +14 (22 ääntä)
   Tiheä guava: Miksi ihmeessä? Etkö itse osaa pidätellä ollenkaan?
   Jos pissattaa niin ei kannata seksihommiin ryhtyä, siinä ei paljon pidätellä kun saa orkun. Ellei sitten ole tarkoituskin harrastaa watersporttia.

   Lainaa

  59. Runneltu hai 1.12.2023 13:26
   Tulos: +38 (42 ääntä)
   Napiton maksamakkara: Ja sehän onkin aivan sama asia. Toki jos tykkäät ottaa siemennesteet nenään, niin ei kai siinä.  Tein tuossa tutkimustyötä eli siis googlailin. Jonkin verran löytyi tuota, ettei kannata pestä, vagina putsaa itse itsensä. Vähintään yhtä paljon löytyi kuitenkin sitä, että siemennesteet kannattaa pestä pois, koska sen [...]
   Ei sitä pestä sisältä. Kuten joku jo sanoi, ne ylimääräiset siemennesteet valuu pois kun käy pissalla aktin jälkeen. Se siemenneste on tavallaan tarkoitettu meneväksi sinne, sillä tavalla ihmissuku jatkuu.

   Lainaa

  60. Tulos: +21 (23 ääntä)
   Ansaittu myyrä: Olisiko semmoinen 1 sentin halkaisijaltaan ja 4 senttiä pitkä? Syvällä ei varmaan tunnukaan mutta jotenkin sen olisi pitänyt yhdynnän ohessa mennä siitä penisrenkaasta, joka siis on vehkeen juuressa, mukana sisään ja kyllä siinä aukolla on tunto että ainakin teoriassa pitäisi huomata, jos siellä menee vierasesine [...]
   Luulen kans että jotain tuon tyylistä on tapahtunut 🤔 että toi on päätynyt jotenkin peniksen työntämänä sisään. Selittäisi ainakin miten se on voinut pysyä siellä niin kauan, jos on saman tien mennyt tarpeeksi syvälle. Ehkä mies ei ole tuntenut sitä, jos on ollut vaikka kondomi + penisrengas kombo vähentämäss tuntoherkkyyttä 🤷‍♀️
   Sitä vaan ihmettelen ettei mies ole jälkikäteen, penisrengasta (toivottavasti!) puhdistaessaan ihmetellyt puuttuvaa osaa? Vai onko ollut liian kiusallista vaivata yhden yön tuttua kadonneella minivibralla? 😅

   Lainaa

  61. Tulos: -69 (73 ääntä)
   Akrasia: Kyllä. Ei siitä mitään pahaa tapahdu (jos tapahtuu niin se tapahtuu heti kun se kondomiton penis työnnetään sinne sisään). Edelleenkään suihkua ei sinne työnnetä.
   Hyi saatana. Tämmöset visvahaisulit täällä jokaisessa kommenttiosiossa, ettei vaan jää keltään näkemättä haisulineidin mielipide :D Ihan oikeasti, huuhtele se pillus.

   Lainaa

  62. Huvittava alligaattori 1.12.2023 16:21
   Tulos: +47 (51 ääntä)
   Napiton maksamakkara: Ja sehän onkin aivan sama asia. Toki jos tykkäät ottaa siemennesteet nenään, niin ei kai siinä.  Tein tuossa tutkimustyötä eli siis googlailin. Jonkin verran löytyi tuota, ettei kannata pestä, vagina putsaa itse itsensä. Vähintään yhtä paljon löytyi kuitenkin sitä, että siemennesteet kannattaa pestä pois, koska sen [...]
   Tässä huomaa, että et tiedä naisista mitään. Ei sitä värkkiä oikeasti kukaan pese sisältä, se on oikeastaan täysin mahdotontakin. Tuo peräreikä vertaus on tosi hyvä. Sama toimintaperiaate puhdistuksessa (pidee tai paperi). Uskomatonta miten joku voi olla noin tietämätön.

   Lainaa

  63. Kuivakka maahinen 1.12.2023 20:41
   Tulos: +4 (14 ääntä)
   jukkapalmu: Tuoksua laitetaan tippa/kaksi kauhaan ja heitetään kiukaalle. Jos sitä laittaa suoraan kiuluun se seisoo siellä sen aikaa että se tarttuu kiulun reunoihin sellaseksi tahmaksi joka ei irtoa kun astianpesukoneessa. Näin kävi mulle kun laitoin teräksiseen kiuluun tervan tuoksuista hajua. Kai se [...]
   Jos tuoksuja käyttää, niin ne laitetaan sinne kiuluun ja ihan muutama tippa. Kiulu toki tyhjennetään ja pestään sen jälkeen. Niinkuin myös, jos ei käytä tuoksuja.

   Lainaa

  64. Määrätty maksamato 1.12.2023 21:09
   Tulos: +38 (44 ääntä)
   kekkers: Hyi saatana. Tämmöset visvahaisulit täällä jokaisessa kommenttiosiossa, ettei vaan jää keltään näkemättä haisulineidin mielipide :D Ihan oikeasti, huuhtele se pillus.
   Bruh, opiskele anatomiaa luotettavista lähteistä.

   Lainaa

  65. Suonensisäinen lokki 1.12.2023 22:07
   Tulos: +16 (24 ääntä)
   Hinnakas sateenvarjo: Minä kuulun siihen koulukuntaan, joka mieluummin putsaa pahimmat mällit emättimestä ulos. Ei tunnu minusta mukavalta jättää niitä sinne pyörimään (enkä esim. pidä mällin hajusta). Ja en siis missään nimessä suihkuttele sinne suoraan mitään, mutta session jälkeen esim. suihkussa tai [...]
   Kun käyttää kumia niin ei tarvi kaivella mällejä ulos.
   On myös hyvä muistaa, että hormonaalisen ehkäisyn todellinen teho on 90%-93% eikä suinkaan 99%

   Lainaa

  66. Suonensisäinen lokki 1.12.2023 22:13
   Tulos: +11 (23 ääntä)
   Tahriintunut pelikaani: Kerran tapasin netissä naisen, joka vannotti käyneensä testeissä ja kävin myös itse, sillä oli tarkoitus touhuilla jotain ensimmäistä kertaa tämän kanssa. Tämä kuitenkin kertoo touhuilleensa muiden kanssa testien jälkeen, mutta ei tuntunut ymmärtävän, miksi niissä testeissä käydään.Hemmetti, että pelotti viikkojen [...]
   Niiin eikä ne isyyskanteetkaan mitään hauskoja ole.
   Mua hämmentää edelleen kuinka moni mies ja nainen kuvittelee että pelkän hormonaalisen ehkäisyn teho on 99%/99.9% kun se todellisuudessa on 90%-93%, joka ihan selvästi todetaan niissä tuotteissa. Eli raskauden mahdollisuus on 7%-10%. Ja se on sama pillereille, kierukoille, kapseleille jne. 
   Kortsu siihen päälle nostaa sen siihen 99%
   Sit just nää "ikään ollut mitään" kun ne miehet ja naiset ei todellakaan käy jokaisen uuden kaa testeissä.  No mitäpä sitte ku on? Ja pahimmillaan oot jo sen johonkin tartuttanut. Klamydiassa 60% on oireetonta. 
   Ja unohtuu viel se että tarttuvat taudit myös nieluun ja anaaliin.

   Lainaa

  67. Tulos: +17 (19 ääntä)
   Parantava gaselli: Jäin vain kuvittelelemaan, miten itse peset peräsuolesi, nenäsi ja korvakäytäväsi.
   Mäntysuovalla ja juuriharjalla, ensin kylmällä, sitten kuumalla ja lopuksi vielä kerran kylmällä vedellä.

   Lainaa

  68. Ylisuuri mandariini 2.12.2023 18:01
   Tulos: +6 (8 ääntä)
   Kuivakka maahinen: Jos tuoksuja käyttää, niin ne laitetaan sinne kiuluun ja ihan muutama tippa.
   Muuten meni ihan oikein, mutta meni vain täysin väärin.

   Lainaa

  69. Päheä ämpäri 2.12.2023 22:29
   Tulos: -37 (43 ääntä)
   Näitä kommentteja lukiessa tuntuu, että olen koko aikuisikäni pessyt pimppini ihan väärin. Koska minä ainakin otan bidehanan, suuntaan suihkun pimppiin, levitän sormilla häppärit reunoille, työnnän keskisormen emättimen sisään ihan kohdunnapukkaan saakka ja pyöräyttelen sormea sisällä ja napukan ympärillä niin, että saan huuhdottua sillä vedellä emättimen sisustan kaikesta limaisesta (valkovuodosta, kuukautisverestä, siemennesteestä). En voi edes kuvitella, etten pesisi emätintä sisäpuolelta, ei tule puhdas olo muutoin. Kuukuppiakin käyttäessä saa pidemmän pitovälin, kun pesee tyhjennyksen aikana kunnolla.

   Lainaa

  70. Ihmeellinen piikkisika 3.12.2023 0:21
   Tulos: +24 (28 ääntä)
   Päheä ämpäri: Näitä kommentteja lukiessa tuntuu, että olen koko aikuisikäni pessyt pimppini ihan väärin. Koska minä ainakin otan bidehanan, suuntaan suihkun pimppiin, levitän sormilla häppärit reunoille, työnnän keskisormen emättimen sisään ihan kohdunnapukkaan saakka ja pyöräyttelen sormea sisällä ja [...]
   😂😂😂 vittu kuolen

   Lainaa

  71. Horisko vesimeloni 3.12.2023 3:10
   Tulos: +30 (30 ääntä)
   Päheä ämpäri: Näitä kommentteja lukiessa tuntuu, että olen koko aikuisikäni pessyt pimppini ihan väärin. Koska minä ainakin otan bidehanan, suuntaan suihkun pimppiin, levitän sormilla häppärit reunoille, työnnän keskisormen emättimen sisään ihan kohdunnapukkaan saakka ja pyöräyttelen sormea sisällä ja [...]
   Tostahan sais klikkiotsikon iltapäivälehtiin: Oletko aina pessyt pimppisi väärin? Katso nyt ammattilaisen 5 vinkkiä.

   Lainaa

  72. Suljettu valas 3.12.2023 16:28
   Tulos: +27 (27 ääntä)
   kekkers: Hyi saatana. Tämmöset visvahaisulit täällä jokaisessa kommenttiosiossa, ettei vaan jää keltään näkemättä haisulineidin mielipide :D Ihan oikeasti, huuhtele se pillus.
   Pesemällä liian innokkaasti saa helposti bakteerivaginoosin. Se haisee. 
   Se tulee siitä, että ne omat, hyvät, vähän happamat bakteerit korvautui haitallisilla. 
   Se on hajua se. Normaali emättimen vähän hapan tuoksu on ihan jees. 

   Lainaa

  73. Parantava gaselli 3.12.2023 17:02
   Tulos: +30 (30 ääntä)
   Päheä ämpäri: Näitä kommentteja lukiessa tuntuu, että olen koko aikuisikäni pessyt pimppini ihan väärin. Koska minä ainakin otan bidehanan, suuntaan suihkun pimppiin, levitän sormilla häppärit reunoille, työnnän keskisormen emättimen sisään ihan kohdunnapukkaan saakka ja pyöräyttelen sormea sisällä ja [...]
   Miksi teet niin? Olethan kuurannut muuten sen sormesi ja kynnenalusesi ennen pilluun laittamista?

   Lainaa

  74. Pliisu hanki (Kivi, eri koneella) 4.12.2023 10:02
   Tulos: +19 (21 ääntä)
   Napiton maksamakkara: On täällä erikoista porukkaa. Kun epäilen naisen intiimihygieniaa, niin jengi olettaa että tarkoitan jotain painepesuripesua sinne. Oletus nyt oli lähinnä, että kyllä kai sitä värkkiä sen verran putsaillaan aktin jälkeen jonka aikana luulisi tuollaisen muovikikkareen tuleva ulos.
     No kun ei putsailla. En voi kuvitella, että mikään voisi mennä sisääni niin etten huomaisi -kunnolla laitettua kuukautissuojaa ei tunne, mutta sen laittamisen tuntee kyllä. Mutta tosiaan emätintä ei pestä sisältä. Siihen ei saa koskea ollenkaan paitsi puhtain käsin tai puhtain muin osin. Siinä on äärimmäisen hieno mikrobitasapaino joka menee rikki, jos alkaa sorkkia miten tahansa, ja sitten saa hiivan, bakteerivaginoosin tai muuta kivaa. Kaikki hassunhauskat "vitsit" kalanhajusta ja muusta johtuvat juuri siitä, että tätä ei aikaisemmin yleisesti tiedetty, ja naiset pesivät itsensä sairaiksi. Terve toosa ei valu ja tuoksuu raikkaalta, jos muuten niin lääkäriin.   (Ysärillä vielä mainostettiin hajusteita jotka olisi pitänyt sinne tunkea. 50-luvulla esitettiin,että olisi pitänyt laittaa alkoholihuuhdetta. Sairastin itse kerran bakteerivaginoosin -huolimaton senaikainen poikaystävä -ja tosiaan, hämmästys oli suunnaton kun havaitsin, että tuoksun epäkelvolta kalalta -olin ennen luullut sellaista vain vitseiksi niiltä, jotka eivät pidä naisista laisinkaan. Onneksi en alkanut pahentaa asiaa hajustepesuin, vaan menin suoraan lääkäriin, koska tiesin että ei sen niin kuulu olla).

   Lainaa

  75. Tulos: +2 (2 ääntä)
   Nuutunut kivi: 5G siruissa ei vissiin tehot riitä. Nyt ihmisiin aletaan lykkiä gps paikantimia.
   Jos tuommoinen toimii täällä peräkylän metiköissä paremmin kuin puhelimen GPS, mulle tänne kiitos.

   Lainaa

  76. Neulottu ilonpilaaja 7.12.2023 6:26
   Tulos: +14 (14 ääntä)
   kekkers: Hyi saatana. Tämmöset visvahaisulit täällä jokaisessa kommenttiosiossa, ettei vaan jää keltään näkemättä haisulineidin mielipide :D Ihan oikeasti, huuhtele se pillus.
   Painu takas kouluun

   Lainaa

  77. Antelias orja 12.12.2023 9:34
   Tulos: +1 (1 ääni)
   Loistelias kesyhanhi: Teen myös näin. En pidä siitä, että mällit valahtaa jossain vaiheessa ulos ja sitten saa pikkarit ja toosa limassa mennä uudestaan pesulle.
   Niin minäki. Mutta mitään pesuaineita en tod. käytä niinku aiempi peesattava mainitsi.

   Lainaa

  78. Antelias orja 12.12.2023 10:26
   Tulos: 0 (4 ääntä)
   Pitää vielä kommentoida: näemmä moni nainenkaan ei ymmärrä, että ne värkit tuppaa olemaan erilaisia. Omani on sellainen "syväkurkku" että lääkäreilläkin on välillä haasteita yltää perille asti. En tiiä huvittaako vai kadehduttaako enemmän nuo "ne rojut valuu sieltä ulos ku käy pissalla". Joo, osa toki, jo matkalla sinne pissalle. Mutta loput jämät holahtelee sieltä randomisti seuraavien 2 vrk aikana, ellen sormillani kurkottele niitä kaivelemaan ulos. Ja inhoan sitä värkissä lojuneen mällin hajua, kuin myös koostumusta! En siis missään nimessä ja todellakaan suihkuta emättimeen yhtään mitään. Mutta ensin pestään kädet huolellisesti, sitten alapesun yhteydessä suihkua suunnataan alaspäin pyttyyn samalla kun sormella tai parilla juurikin pyöräytellen vedetään ulos se roju joka irti saadaan. Sen jälkeen huuhdellaan sormet ja tehdään normaali alapesu (pelkällä vedellä!). Näin olen nelikymppiseksi säästynyt ilman bakteerivaginoosia. Hiivatulehduksetkin loppui kun vaihdoin tamponit kuukuppiin. Summa summarum: emätintä ei tarvitse eikä pidäkään pestä millään. Muistelen, että se on jopa potentiaalisen vaarallista, mikäli emättimeen on tullut pienikin nirhauma ja veden paine työntää siitä vesipisaran verenkiertoon (vrt. lapsivesiembolia). Samasta syystä emättimeen ei myöskään missään nimessä saa puhaltaa. Myönnän auliisti etten löytänyt tähän hätään minkäänlaista lähdettä tuolle riskille, mutta olen elämässäni lukenut tuhansia ja taas tuhansia artikkeleita naisen lisääntymisterveydestä, joten ehkä en vain keksinyt oikeaa hakusanaa, tai ehkä tieto on peräisin jostain painetusta kirjasta tai lehdestä. Joka tapauksessa se käy järkeen tuon lapsivesiembolian ja puhaltamisesta syntyvän riskin rinnalla, joten rohkenen sen tähän jättää pyytäen, että joku ammattilainen asian oikaisee jos oon ihan väärässä. Mutta puhtain käsin emättimen sisälle saa koskea. Itse pidän sitä jopa suotavana, ainakin joskus, koska oma anatomia on hyvä tuntea.

   Lainaa

  Lue lisää

  Kommentoi

  Avatar

  Vastaa

  Nimikone

  Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

  Avainsanat: aika, kello, kuva, nimetön, puhelin, puhelu, sauna, saunatuoksu, värinä