Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Ryhmän jäsenellä on asiaa, osa 11

Kun et ymmärrä Facebookin vanhinta kiertoviestiä.
Ryhmän jäsenellä on asiaa, osa 11

Arkiston aarre

  • Nimi Juuri nyt
    Tulos: 0 (0 ääntä)

    Kommentti

  • 21 kommenttia

      Ei kommentteja
    1. Tuuleton dinosaurus 24.10.2023 0:54
      Tulos: +249 (251 ääntä)
      Harri sitten siinä lähtökohtaisestikin ruikuttaa siitä että muut ruikuttaa. Ja näköjään löytyi vielä historiasta omaa vanhaa ruikutusta.

      Lainaa

    2. Epäilevä delfiini 24.10.2023 1:50
      Tulos: +43 (227 ääntä)
      Aina joku ottaa vitsit tosissaan. Sarkasmi on haastava laji 😆

      Lainaa

    3. Turha rotta 24.10.2023 4:32
      Tulos: +60 (76 ääntä)
      Mulla on ystävä, joka ottaa vitsit tosissaan eikä ymmärrä sarkasmia. Tässä kohtaa olisi miettinyt kuitenkin, että mitä palveluksia noin halvalla että vain puhelimen sai.

      Lainaa

    4. Lämmin tomaatti 24.10.2023 5:43
      Tulos: +71 (81 ääntä)
      Näin alkuperäisen keskustelun. Karoliina kyllä tiesi tämän vitsiksi, mutta piti typeränä tehdä tuollaisesta asiasta pilaa ja piti viestiä ryhmään kuulumattomana. Asiaa selventävä viesti on vain tästä leikattu irti.

      Lainaa

    5. Säälittävä tyyny 24.10.2023 6:34
      Tulos: +107 (175 ääntä)
      Epäilevä delfiini: Aina joku ottaa vitsit tosissaan. Sarkasmi on haastava laji 😆
      Missä mokassa oli mielestäsi sarkasmia?

      Lainaa

    6. Tulos: -34 (82 ääntä)
      Epäilevä delfiini: Aina joku ottaa vitsit tosissaan. Sarkasmi on haastava laji 😆
      Ei se ole haastavaa kuin heikkolahjaisille.

      Lainaa

    7. Tulos: +19 (53 ääntä)
      Irvikisu: Ei se ole haastavaa kuin heikkolahjaisille.
      Kokeileppa heittää stereotyyppinen vitsi ihan mistä aiheesta tahansa niin huomaat kuinka massiivinen joukko tuo "vain heikkolahjaiset" on.

      Lainaa

    8. Tulos: +53 (73 ääntä)
      Tulkki: Kokeileppa heittää stereotyyppinen vitsi ihan mistä aiheesta tahansa niin huomaat kuinka massiivinen joukko tuo "vain heikkolahjaiset" on.
      No se on ihan tutkittu juttu että puolet ihmisistä on tyhmempiä kuin puolet. Eli keskimäärin joka toinen on tyhmempi kuin joka toinen. Mietipä sitä.

      Lainaa

    9. Kurja pomelo 24.10.2023 7:37
      Tulos: +128 (134 ääntä)
      Sarkasmi on vaikea laji, mutta sitä se on myös sarkasmin käyttäjälle. Kaikissa tilanteissa ei voi pahoittaa mieltään siitä, että toinen ei ymmärrä sarkasmia, jos sarkasmi on esitetty väärässä tilanteessa tai huonosti.
      Irvikisu: Ei se ole haastavaa kuin heikkolahjaisille.

      Lainaa

    10. Tulos: +73 (75 ääntä)
      Yksinäisyyttä potevalle tuskin riittää, että vain näkee ihmisiä. Monelle lienee helpompaa saada uusia ystäviä (tai kumppania tai mitä siellä nyt on tarkoituskaan etsiä) etsimällä seuraa yksinäisten someryhmistä, kuin menemällä ulos juttelemaan tuntemattomille. Moni ei myöskään pidä siitä, että joku tuntematon tunkee seuraan, jos on vaikkapa lenkillä. Ilmeisesti Harrillakaan ei ole lykästänyt omia neuvojaan noudattaessaan.

      Lainaa

    11. Kuutioitu hyönteinen 24.10.2023 8:43
      Tulos: +54 (62 ääntä)
      Tulkki: Kokeileppa heittää stereotyyppinen vitsi ihan mistä aiheesta tahansa niin huomaat kuinka massiivinen joukko tuo "vain heikkolahjaiset" on.
      Stereotyyppiset vitsit nyt vaan on huonoja, siksi et saa toivomaasi palautetta niistä.

      Lainaa

    12. Symppis ämpäri 24.10.2023 9:34
      Tulos: +43 (157 ääntä)
      Säälittävä tyyny: Missä mokassa oli mielestäsi sarkasmia?
      Tanjan CAPSLOCK muka-avautuminen on sarkastiseen tyyliin kettuilua CAPS-huutajille. Esittää olevansa vähemmän lahjakas, avautuu muka häirinnästä, menee itse muka ansaan ja saa palkinnoksi huonomman tuotteen kun on luvattu, mitä syyttää - jälleen hyvin kettuillen - sitä huonompaa ja hitaampaa tuotetta. Klassikkotyylinen vitsi "loukkaamaan" kevyesti (=sarkasmin pointti) somen vähemmän osaavia, jotka kuitenkin osaavat kirjoittaa "tyhmät" omat juttunsa ja muut kommentoivat. Tässä tapauksessa mukatyhmä juttu. No nyt tuo on avattu että itsekin ehkä tiedät? Ellei oma kommentisi ollut sarkasmia ja ajoin miinaan 😁.

      Lainaa

    13. Sammutettu hevonen 24.10.2023 10:02
      Tulos: -16 (54 ääntä)
      Kuutioitu hyönteinen: Stereotyyppiset vitsit nyt vaan on huonoja, siksi et saa toivomaasi palautetta niistä.
      Ne on yksiä parhaimmista, koska perustuvat totuuteen.

      Lainaa

    14. Jonninjoutava hiiri 24.10.2023 11:02
      Tulos: +38 (42 ääntä)
      Lämmin tomaatti: Näin alkuperäisen keskustelun. Karoliina kyllä tiesi tämän vitsiksi, mutta piti typeränä tehdä tuollaisesta asiasta pilaa ja piti viestiä ryhmään kuulumattomana. Asiaa selventävä viesti on vain tästä leikattu irti.
      Kyllä hän sen rautalangan jälkeen ymmärsi, mutta olen sata varma, että tuossa vaiheessa ei.

      Lainaa

    15. Tulos: +5 (33 ääntä)
      Toi Caps- osio vois olla pois kun se viimestään paljastaa ton vitsiksi. Jättäis vaikka ä:n ja ö:n pois/ korvaisi aalla jne ja kiroaisi että joku saatanan väärä näppäimistöasetus päällä mitä ei osaa vaihtaa.

      Lainaa

    16. Mietitty tyyny 24.10.2023 13:40
      Tulos: +27 (31 ääntä)
      Lila herne: Yksinäisyyttä potevalle tuskin riittää, että vain näkee ihmisiä. Monelle lienee helpompaa saada uusia ystäviä (tai kumppania tai mitä siellä nyt on tarkoituskaan etsiä) etsimällä seuraa yksinäisten someryhmistä, kuin menemällä ulos juttelemaan tuntemattomille. Moni ei myöskään pidä siitä, [...]
      Jep. Itseä kyllä useimmiten ärsyttää nämä julkisilla paikoilla seuraan tuppautujat ja keskustelun aloittajat. Useimmiten heidän lähestymisensä on todella tönkköä ja tungettelevaa ja toivonkin, ettei jossain lenkkipolulla itseä tultaisi riivailemaan. Harri vaikuttaa kirjoitusten perusteella myös ihmiseltä, jonka oma käytös selittää varmaan aika paljon hänen yksinäisyyden syitään. Itse ainakin pysyisin ko. henkilöstä kaukana jo ihan vaan näiden hänen viestien perusteella.

      Lainaa

    17. Kujeilematon ylioppilas 24.10.2023 14:23
      Tulos: +27 (29 ääntä)
      Täytyy sanoa että itse vihaan lukea samoja kiertovitsejä ryhmistä mihin ne ei kuulu. Onneksi osassa ryhmistä on käytäntönä että yp:t lukee viestit ennen kuin ne julkaistaan. Voihan ne olla ihan hauskoja mutta sitten kun 20,000 tyyppiä alkaa levittämään niitä samoja juttuja uudestaan ja uudestaan niin voisi FB Kokit ryhmäkin olla vähän erilainen.

      Lainaa

    18. Työkyvytön karjalanpiirakka 25.10.2023 8:28
      Tulos: +16 (18 ääntä)
      Kujeilematon ylioppilas: Täytyy sanoa että itse vihaan lukea samoja kiertovitsejä ryhmistä mihin ne ei kuulu. Onneksi osassa ryhmistä on käytäntönä että yp:t lukee viestit ennen kuin ne julkaistaan. Voihan ne olla ihan hauskoja mutta sitten kun 20,000 tyyppiä alkaa levittämään niitä samoja juttuja uudestaan ja uudestaan niin voisi FB Kokit ryhmäkin olla vähän erilainen.
      En ymmärrä mitä hauskaa tuossa vitsissä oli. 99% kiertovitseistä on täyttä kuraa ja sama vitsi ja lähettäjä alkaa pyörimään eri ryhmissä, niin blokkaan lähettäjän.

      Lainaa

    19. Suomalainen 26.10.2023 14:34
      Tulos: +15 (17 ääntä)
      "CAPSLOCK ON KOKOAJAN PÄÄLLÄ"..Kaikkea se kokoaja joutuukin sietämään, yhtä mittaa joku facebookissa joku mainitsee tämän mystisen ammattiryhmän.

      Lainaa

    20. Jörö karhu 26.10.2023 18:44
      Tulos: -80 (94 ääntä)
      Symppis ämpäri: Tanjan CAPSLOCK muka-avautuminen on sarkastiseen tyyliin kettuilua CAPS-huutajille. Esittää olevansa vähemmän lahjakas, avautuu muka häirinnästä, menee itse muka ansaan ja saa palkinnoksi huonomman tuotteen kun on luvattu, mitä syyttää - jälleen hyvin kettuillen - sitä huonompaa ja hitaampaa tuotetta. [...]
      Sarkasmi on kieltämättä vaikea laji. Todistit, todistelemalla juuri itsekin, ettet tiedä yhtään, mitä on sarkasmi 🙃

      Lainaa

    21. Valvomaton dinosaurus 26.10.2023 19:47
      Tulos: -72 (96 ääntä)
      Epäilevä delfiini: Aina joku ottaa vitsit tosissaan. Sarkasmi on haastava laji 😆
      Sarkasmi on haastava laji, mutta vitsi ei sisältänyt sarkasmia. Niin haastavaa sarkasmi ilmeisesti on, että ihmiset, jotka luulevat ymmärtävänsä sarkasmia, eivät edes tiedä mitä se on.

      Lainaa

    Lue lisää

    Kommentoi

    Avatar

    Vastaa

    Nimikone

    Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

    Avainsanat: caps lock, kietoviesti, ruikuttaa, samsung, vitsi, yksinäiset, ylläpito, yv