Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Mitä tänään syötäisiin? Osa 95

Viisasta vai röyhkeää? Isäntä meuhkaa, mutta emäntä säästää neljä euroa.
Mitä tänään syötäisiin? Osa 95

Arkiston aarre

 • Nimi Juuri nyt
  Tulos: 0 (0 ääntä)

  Kommentti

 • 78 kommenttia

   Ei kommentteja
  1. Älykäs etana 3.10.2023 0:05
   Tulos: +195 (225 ääntä)
   Yöperhosteetä? Nam...

   Lainaa

  2. Mukava maksamakkara 3.10.2023 0:09
   Tulos: +62 (246 ääntä)
   Huoh, jättäisipä aiheesta tietämättömät ihonhoidosta puhumisen niille jotka tietää mistä puhuu. Toki moni tuote on pelkkää rahastusta mutta niitä oikeasti toimiva tuotteita on sitten senkin edestä. Jos iho on täysin terve niin ihminen ei tarvitse ihonsa terveyden ylläpitämiseen muuta kuin aurinkovoiteen, kosteusvoiteen ja puhdistusaineen, mutta meitä ihotauteja sairastavia on myös olemassa ja mikään määrä lohta ei ruusufinniä paranna.

   Lainaa

  3. Saunatonttu 3.10.2023 0:09
   Tulos: +568 (594 ääntä)
   Pasin mielestä majoneesin korvaaminen eritteillä on verrattavissa eri ketsuppimerkin käyttämiseen, hieno mies!

   Lainaa

  4. Lomaton nuija 3.10.2023 0:10
   Tulos: +288 (292 ääntä)
   Yöperhostee pääsi kyllä hieman yllättämään! 😄

   Lainaa

  5. Tornipöllö 3.10.2023 0:13
   Tulos: +351 (367 ääntä)
   Onko Pasilla jotain suurempiakin traumoja halpisketsupista, jos sellaisen syöminen tietämättään on hänestä suoraan verrannollista tilanteeseen, jossa yksi puoliso salaa pistää toisen syömään omia ruumiineritteitään?

   Lainaa

  6. Hulluhansitäonjoseisuoltatarjoa 3.10.2023 0:17
   Tulos: -29 (35 ääntä)
   Pasi on kova poika lassottamaan.

   Lainaa

  7. Lomaton nuija 3.10.2023 0:19
   Tulos: +297 (319 ääntä)
   Ja Pasi ei näe mitään eroa sillä että syöttää toiselle salaa halvempaa elintarviketta vs. ruumiineritteitä? Ei sillä, kaikki nämä salaa syöttämiset on vähintäänkin kyseenalaisia, jokaisen pitää saada ihan itse päättää mitä haluaa pistää suustaan alas. Mitenkähän suhtauduttaisiin jos perheen mies salaa vaihtaisi elintarvikkeet vaikkapa rasvaisempiin versioihin ja salaa syöttäisi naiselle jotain mitä tämä ei haluaisi syödä? Kyllähän ne varmaan hyvältä maistuisi, mutta kyllä minulla ja kaikilla muillakin joka tapauksessa on ihan oikeus itse päättää miten paljon rasvaa, sokeria tai lisäaineita syön. Silti tuo Pasin vertaus oli aika överiksi vedetty ja typerä.

   Lainaa

  8. Syvä panda 3.10.2023 0:20
   Tulos: +132 (158 ääntä)
   Myönnetäänkö, että pilat joissa vaihdetaan salaa toisen ruokia, saattavat olla erittäin vaarallisia. Toki tässä tapauksessa hauska ja harmiton pila. Mutta esim. Kaverin sisko ei saa saada vähääkään määrää pähkinää.

   Lainaa

  9. Hullu tiikeri 3.10.2023 0:25
   Tulos: +41 (85 ääntä)
   Syvä panda: Myönnetäänkö, että pilat joissa vaihdetaan salaa toisen ruokia, saattavat olla erittäin vaarallisia. Toki tässä tapauksessa hauska ja harmiton pila. Mutta esim. Kaverin sisko ei saa saada vähääkään määrää pähkinää.
   No nut November

   Lainaa

  10. Ehjä kesyhanhi 3.10.2023 0:30
   Tulos: +134 (160 ääntä)
   Lomaton nuija: Ja Pasi ei näe mitään eroa sillä että syöttää toiselle salaa halvempaa elintarviketta vs. ruumiineritteitä? Ei sillä, kaikki nämä salaa syöttämiset on vähintäänkin kyseenalaisia, jokaisen pitää saada ihan itse päättää mitä haluaa pistää suustaan alas. Mitenkähän suhtauduttaisiin jos perheen [...]
   Itsekään en lämpene yhtään sille että kusetetaan elintarvikkeiden suhteen. Se olisi avioliittoneuvojan paikka jos tommoinen paljastuisi. Pitäähän sitä toiseen voida luottaa. Ei ole kivoja piloja nämä.

   Lainaa

  11. Läpimätä ahma 3.10.2023 0:35
   Tulos: -67 (161 ääntä)
   Mukava maksamakkara: Huoh, jättäisipä aiheesta tietämättömät ihonhoidosta puhumisen niille jotka tietää mistä puhuu. Toki moni tuote on pelkkää rahastusta mutta niitä oikeasti toimiva tuotteita on sitten senkin edestä. Jos iho on täysin terve niin ihminen ei tarvitse ihonsa terveyden ylläpitämiseen muuta kuin [...]
   Jos iho on täysin terve, ei ihminen tarvitse yhtään mitään voiteita. Aurinkorasvaa en varsinaisena ihonhoitotuotteena pidä.

   Lainaa

  12. Normaali sitruuna 3.10.2023 0:50
   Tulos: +244 (252 ääntä)
   Eikö sinne kaappiin mahdu kahta eri merkin ketsuppia jos toinen tykkää toisesta ja toinen toisesta?

   Lainaa

  13. Vehnätön banaani 3.10.2023 0:55
   Tulos: +142 (150 ääntä)
   Normaali sitruuna: Eikö sinne kaappiin mahdu kahta eri merkin ketsuppia jos toinen tykkää toisesta ja toinen toisesta?
   Tämä. Yleensä pariskunnilla ja perheillä voi olla useampaa eri juustoa, makkaraa, kinkkua jne. muutenkin ettei pari erilaista ketsuppia ja sinappia haittaa ketään.

   Lainaa

  14. Sinapiton lihapiirakka 3.10.2023 1:42
   Tulos: +153 (169 ääntä)
   Syvä panda: Myönnetäänkö, että pilat joissa vaihdetaan salaa toisen ruokia, saattavat olla erittäin vaarallisia. Toki tässä tapauksessa hauska ja harmiton pila. Mutta esim. Kaverin sisko ei saa saada vähääkään määrää pähkinää.
   Voivat olla suorastaan vaarallisia tai vähemmässä määrässä haitallisia. Mutta vaikka eivät olisikaan, niin jokaisella on oikeus päättää mitä syö. Jokaisella oma ruumis ja elimistö jonka kanssa elää ja jonka sairaudet, ongelmat ja vastuun syömisistään vain itse kantaa, ja sen takia jokainen aikuinen ihminen saa itse tehdä päätöksen mitä haluaa syödä ja tarkoituksellinen huijaaminen sen suhteen ei ole ok. Eikä myöskään terveen parisuhteen tai oman kumppanin kunnioittamisen merkki, etenkin kun kyseessä ei ole mikään "prank" tai kertatempaus vaan pitempään jatkuva koijaus josta somessa toisen selän takana naureskellaan.  Tähän nyt varmaan joku sanoo että ketsuppimerkkien väliset eroavuudet ei niin merkittäviä ole eikä sitä niin suuria määriä syödä, että sillä mitään todellista merkitystä olisi kenenkään hyvinvointiin tai terveyteen. Ja näin sanova todennäköisesti on oikeassakin, mutta siitä huolimatta syömisten pitäisi olla jokaisen ihmisen itsensä päätettävissä. Sitä paitsi pienistä puroista kasvaa suuri joki. Tuo Felixin ketsuppi on 60-prosenttisesti tomaattipyreetä vs. Xtran ketsuppi vain 16-prosenttisesti. Felixin ketsupissa 0 e-koodia, kun taas Xtran ketsupissa neljä, joista kaksi luonnollista ja kaksi kemiallista. E-koodit sinällään ei ole mikään mörkö vaan monet niistä ovat ihan harmittomia ja luonnollisia aineita, mutta kyllä nuo ketsupit ihan eri kamaa ovat. Jos mies haluaa syödä niistä sitä luonnollisempaa, ei todellakaan ole ok sitä salaa vaihtaa toiseen. Jos ei hinta miellytä niin maksakoon molemmat omat ketsuppinsa, sillähän siitä ongelmasta päästään ihan rehdisti.

   Lainaa

  15. Norski pöllö 3.10.2023 1:46
   Tulos: +79 (115 ääntä)
   Läpimätä ahma: Jos iho on täysin terve, ei ihminen tarvitse yhtään mitään voiteita. Aurinkorasvaa en varsinaisena ihonhoitotuotteena pidä.
   Höpö höpö. Ihan vaikkapa ilmastonvaihtelut ja patterien kuivattama sisäilma saavat monen terveen ihon kuivumaan ja todellakin tarvitsee voidetta.

   Lainaa

  16. Läpimätä ahma 3.10.2023 2:13
   Tulos: -56 (94 ääntä)
   Norski pöllö: Höpö höpö. Ihan vaikkapa ilmastonvaihtelut ja patterien kuivattama sisäilma saavat monen terveen ihon kuivumaan ja todellakin tarvitsee voidetta.
   Itse en käytä rasvaa juuri koskaan. Joskus jos esim. joku liuotin on kuivattanut kädet laitan pari kertaa rasvaa ja se siitä. En käytä edes huulirasvaa. Ensimmäisillä pakkaskelillä kun huulet kuivuu, laitan kertaalleen bepanthenia ja tilanne korjaantuu. Kuten sanoin terve iho ei tarvitse rasvaa, eikä sitä kannata turhaan siihen totuttaa.

   Lainaa

  17. Työntyvä sirkka 3.10.2023 6:23
   Tulos: -62 (72 ääntä)
   Aikamoisia incel:eitä taas liikenteessä.

   Lainaa

  18. Kutsumaton pöllö 3.10.2023 6:24
   Tulos: -15 (31 ääntä)
   Normaali sitruuna: Eikö sinne kaappiin mahdu kahta eri merkin ketsuppia jos toinen tykkää toisesta ja toinen toisesta?
   Mut kato kun se säästö!

   Lainaa

  19. Tulos: -75 (109 ääntä)
   Tornipöllö: Onko Pasilla jotain suurempiakin traumoja halpisketsupista, jos sellaisen syöminen tietämättään on hänestä suoraan verrannollista tilanteeseen, jossa yksi puoliso salaa pistää toisen syömään omia ruumiineritteitään?
   No ei se ruumiin eritteiden syöminen suurinta osaa ihmisistä haittaa, kun mm juovat maitoa ja syövät kananmunia.

   Lainaa

  20. Rajoittunut hamsteri 3.10.2023 7:59
   Tulos: -9 (59 ääntä)
   Lomaton nuija: Ja Pasi ei näe mitään eroa sillä että syöttää toiselle salaa halvempaa elintarviketta vs. ruumiineritteitä? Ei sillä, kaikki nämä salaa syöttämiset on vähintäänkin kyseenalaisia, jokaisen pitää saada ihan itse päättää mitä haluaa pistää suustaan alas. Mitenkähän suhtauduttaisiin jos perheen [...]
   Miksi ihmeessä esimerkkinä "mies syöttää salaa naiselle" piti keksiä rasva? Naiset haluaa vaan rasvatonta?
   Siinä mielessä Karjalaisessa oltiin oikeassa, että ihan oikeaa rasvaa kannattaa jokaisen syödä.

   Lainaa

  21. Rajoittunut hamsteri 3.10.2023 7:59
   Tulos: -32 (64 ääntä)
   Sinapiton lihapiirakka: Voivat olla suorastaan vaarallisia tai vähemmässä määrässä haitallisia. Mutta vaikka eivät olisikaan, niin jokaisella on oikeus päättää mitä syö. Jokaisella oma ruumis ja elimistö jonka kanssa elää ja jonka sairaudet, ongelmat ja vastuun syömisistään vain itse kantaa, ja sen takia jokainen aikuinen ihminen saa itse [...]
   E-koodit joko luonnollisia tai kemiallisia?
   Kemialliset ovat siis yliluonnollisia vai mitä ihmettä.

   Lainaa

  22. Vastarannan kiiski 3.10.2023 8:06
   Tulos: +20 (46 ääntä)
   Mukava maksamakkara: Huoh, jättäisipä aiheesta tietämättömät ihonhoidosta puhumisen niille jotka tietää mistä puhuu. Toki moni tuote on pelkkää rahastusta mutta niitä oikeasti toimiva tuotteita on sitten senkin edestä. Jos iho on täysin terve niin ihminen ei tarvitse ihonsa terveyden ylläpitämiseen muuta kuin [...]
    Olisko se vitsi ollut tuossa sanajäjestyksessä…

   Lainaa

  23. Itseasiassa 3.10.2023 8:33
   Tulos: +26 (36 ääntä)
   Mulla on ollut hammaslääkäri- ja verikammot. Pitääkö nyt koista kehitellä jotain tarjottavaa vieraille? Multa löytyy kyllä pari maitohammasta, jotka kyllä mielummin säästäisin. Ja voivat verenluovutuksessa katsoa vähän oudosti, jos haluan tuotteen itselle mukaan. Kylläpäs alkoi aamu ällöttävillä aatoksilla.

   Lainaa

  24. Peitettävä albatrossi 3.10.2023 8:40
   Tulos: -18 (36 ääntä)
   Rajoittunut hamsteri: Miksi ihmeessä esimerkkinä "mies syöttää salaa naiselle" piti keksiä rasva? Naiset haluaa vaan rasvatonta?Siinä mielessä Karjalaisessa oltiin oikeassa, että ihan oikeaa rasvaa kannattaa jokaisen syödä.
   Totta. Itse syön paljonkin rasvaa, koska olen ketolla. Iho on voi paremmin kuin koskaan.

   Lainaa

  25. Tulos: +39 (43 ääntä)
   Sinapiton lihapiirakka: Voivat olla suorastaan vaarallisia tai vähemmässä määrässä haitallisia. Mutta vaikka eivät olisikaan, niin jokaisella on oikeus päättää mitä syö. Jokaisella oma ruumis ja elimistö jonka kanssa elää ja jonka sairaudet, ongelmat ja vastuun syömisistään vain itse kantaa, ja sen takia jokainen aikuinen ihminen saa itse [...]
   Kaikki lisäaineet ovat kemiallisia. Myös luonnollisesti esiintyvät. Kemiallisesti valmistettu ja kemiallinen aine tarkoittavat eri asioita. Ensimmäistä käytetään ruokaviraston sivuilla ja se tarkoittaa että aine on valmistettu synteettisesti kemiallisin prosessein. Lisähuomiona, vain kaliumsorbaatti on niistä sellaista jota ei ilmeisesti esiinny ollenkaan luonnossa. Tästä huolimatta kaikkia neljää voidaan valmistaa synteettisesti ja on todennäköistä että näin tehdään, sillä niiden "kasvattaminen luonnossa" on niin paljon kalliimpaa verrattuna kemiallisiin prosesseihin.

   Lainaa

  26. Tulos: -41 (61 ääntä)
   Oonko mä ainut joka tulkitsi Pasin kommentin vitsiksi? Ei käynyt ees mielessä että olis ollut tosissaan.

   Lainaa

  27. Pasi Fisti 3.10.2023 9:29
   Tulos: +55 (61 ääntä)
   Maija: Oonko mä ainut joka tulkitsi Pasin kommentin vitsiksi? Ei käynyt ees mielessä että olis ollut tosissaan.
   Ei noista Paseista koskaan tiedä. Melkoinen Pasi mieheksi.

   Lainaa

  28. Arkkienkeli 3.10.2023 9:34
   Tulos: -26 (46 ääntä)
   Mukava maksamakkara: Huoh, jättäisipä aiheesta tietämättömät ihonhoidosta puhumisen niille jotka tietää mistä puhuu. Toki moni tuote on pelkkää rahastusta mutta niitä oikeasti toimiva tuotteita on sitten senkin edestä. Jos iho on täysin terve niin ihminen ei tarvitse ihonsa terveyden ylläpitämiseen muuta kuin [...]
   Kommenttisi on ehtaa Feissarimoka-ainesta. Mitäpä jos sattuu olemaan atooppinen iho ja/tai psoriasis?

   Lainaa

  29. Tulos: +21 (27 ääntä)
   Syvä panda: Myönnetäänkö, että pilat joissa vaihdetaan salaa toisen ruokia, saattavat olla erittäin vaarallisia. Toki tässä tapauksessa hauska ja harmiton pila. Mutta esim. Kaverin sisko ei saa saada vähääkään määrää pähkinää.
   Joo ja esim. karkkivalikoima on aika pieni silloin.

   Lainaa

  30. Hilarius Hiiri 3.10.2023 10:08
   Tulos: +40 (50 ääntä)
   Älykäs etana: Yöperhosteetä? Nam...
   Jumalauta, ei helvetti. Tommoista olekaan. Psykoosit tai hypnoosit tulilla.

   Lainaa

  31. Loskasta märkä vesinokkaeläin 3.10.2023 10:12
   Tulos: +30 (44 ääntä)
   Syvä panda: Mutta esim. Kaverin sisko ei saa saada vähääkään määrää pähkinää.
   Eikös jo aiemmin sovittu ettei kavereiden siskoille tarjota pähkinää?

   Lainaa

  32. Esteetön maito 3.10.2023 10:31
   Tulos: -16 (50 ääntä)
   Normaali sitruuna: Eikö sinne kaappiin mahdu kahta eri merkin ketsuppia jos toinen tykkää toisesta ja toinen toisesta?
   Koska jos rahat ovat tiukalla, siihenhän auttaa se kun ostaa yhden ketsupin sijaan kaksi? Hyvä keino säästää se neljä euroa. Eihän mies edes erota ketsuppeja toisistaan, parasta ikinä edelleen vaikka täytetty Xtralla. Kunhan fanittaa nimeä pullon kyljessä.

   Lainaa

  33. Tulos: +100 (108 ääntä)
   Maija: Oonko mä ainut joka tulkitsi Pasin kommentin vitsiksi? Ei käynyt ees mielessä että olis ollut tosissaan.
   Tietysti se oli vitsi, ei kukaan tosissaan kuvittele että Pasi noin tekisi. Itselle tulee kuitenkin hyvin inhottava olo näistä miehistä, joilla on aina vitseissä mukana joku seksuaalinen vire, ja vielä tuollaisella todella ällöttävällä tavalla. Olisi ihan yhtä hyvin voinut sanoa että laittaa mutakakkuun mutaa tms. mutta pakko oli päästä hekumoimaan ajatuksilla siitä että pakottaa naisen tietämättään syömään intiimejä eritteitä.

   Lainaa

  34. Tulos: -34 (36 ääntä)
   Mitä vixxua syökö joku ihorasvaa ja jos niin miksi?

   Lainaa

  35. Tulos: +12 (18 ääntä)
   Mukava maksamakkara: Huoh, jättäisipä aiheesta tietämättömät ihonhoidosta puhumisen niille jotka tietää mistä puhuu. Toki moni tuote on pelkkää rahastusta mutta niitä oikeasti toimiva tuotteita on sitten senkin edestä. Jos iho on täysin terve niin ihminen ei tarvitse ihonsa terveyden ylläpitämiseen muuta kuin [...]
   Tossa taidettiin puhua ikääntyvästä ihosta, varmaan tarkoitettiin ryppyjen ehkäisyä tms. Ryppyjen ehkäisyssä kyl varmaan tärkein asia on just kosteuttavat voiteet. Ja hyaluronihappo. Ja aurinkorasva. 
   Mutta on tietty ruokavaliolla jotain merkitystä myös. Vettä pitäis juoda paljon ja C-vitamiini kannattaa kuulemma saada mieluummin ravinnon kautta kuin voiteena/seerumina, koska se ei imeydy ihon kautta. (Näin muistan lukeneeni, jos joku tietää paremmin niin saa valaista 😅)

   Lainaa

  36. Tulos: +50 (56 ääntä)
   Saunatonttu: Pasin mielestä majoneesin korvaaminen eritteillä on verrattavissa eri ketsuppimerkin käyttämiseen, hieno mies!
   Joo, noi olis verrattavissa vain siinä tapauksessa että nainenkin olisi laittanut ketsupin sekaan omia eritteitään. Vaikka sitä punertavaa jota tulee kerran kuussa. 🤢🤮 Anteeksi mielikuva.

   Lainaa

  37. Ohennettu hyttynen 3.10.2023 11:57
   Tulos: +19 (39 ääntä)
   Vastarannan kiiski:  Olisko se vitsi ollut tuossa sanajäjestyksessä…
   Olis, muttei jengi tajuu. Mennään sillä. Eihän ne ihorasvat niin hyvälle maistuiskaan.

   Lainaa

  38. Tulos: +12 (50 ääntä)
   Toki saa tykätä mistä haluaa, mutta tollasten "lisukkeiden" kuten Majoneesi, ketsuppi, sinappi, hillot jne. kanssa on kyllä aikalailla se että halvat on aika paskoja. Mistä päästäänkin mun yhteen lempi ränttäämisaiheeseen eli "penninvenyttäjät" joiden harrastus on syödä aina sitä paskinta mitä kaupasta saa. Ei vaan voi käsittää miksi joku tekee ittelleen sellasta.

   Lainaa

  39. Tulos: -3 (17 ääntä)
   Laura: Joo, noi olis verrattavissa vain siinä tapauksessa että nainenkin olisi laittanut ketsupin sekaan omia eritteitään. Vaikka sitä punertavaa jota tulee kerran kuussa. 🤢🤮 Anteeksi mielikuva.
   Siitäpä seuraava säästövinkki, tulee vielä halvemmaksi täyttää purkit noin kerran kuussa kuin ostaa jotain euron ketsuppia. Ja jos kukaan ei huomaa maussa eroa niin missä ongelma?!

   Lainaa

  40. Tulos: +9 (11 ääntä)
   Mukava maksamakkara: Huoh, jättäisipä aiheesta tietämättömät ihonhoidosta puhumisen niille jotka tietää mistä puhuu. Toki moni tuote on pelkkää rahastusta mutta niitä oikeasti toimiva tuotteita on sitten senkin edestä. Jos iho on täysin terve niin ihminen ei tarvitse ihonsa terveyden ylläpitämiseen muuta kuin [...]
   No tuskin rasvojen sisäistäminenkään tilannetta korjaa.

   Lainaa

  41. Tulos: +24 (42 ääntä)
   Läpimätä ahma: Itse en käytä rasvaa juuri koskaan. Joskus jos esim. joku liuotin on kuivattanut kädet laitan pari kertaa rasvaa ja se siitä. En käytä edes huulirasvaa. Ensimmäisillä pakkaskelillä kun huulet kuivuu, laitan kertaalleen bepanthenia ja tilanne korjaantuu. Kuten sanoin terve iho ei tarvitse rasvaa, eikä sitä kannata turhaan siihen totuttaa.
   Onko tämä taas joku typerä trolli. En käytä huulirasvaa mutta laitan rasvaa huuliin. Loogisesti joku muu voisi ajatella että käytät siis huulirasvaa.

   Lainaa

  42. It's a deal 3.10.2023 13:11
   Tulos: +42 (54 ääntä)
   Pasilla on fantasia, jossa joku tietämättään kehuisi hänen siemennesteensä makua ja haluaisi sitä lisää. Sen verran usein näkee aasinsillan juuri tuohon vertaukseen, ettei hän ole edes ainoa. Ikävästi kalskahtaa se "tykkäät kuitenkin kun näet/tunnet"-ajatusmaailma, jolla niitä dickpiccejä lähetellään tai kouritaan ihmisiä. Hypnotisoijalle annan täydet viisi tähteä, mutta välttäisin menemistä jos on fobia kuolemisesta. "Juoksi suoraan vastaanotolta raiteille riemusta kiljuen!" olisi klikkiotsikkona.

   Lainaa

  43. Rajoittunut hamsteri 3.10.2023 13:18
   Tulos: +20 (24 ääntä)
   Ohennettu hyttynen: Olis, muttei jengi tajuu. Mennään sillä. Eihän ne ihorasvat niin hyvälle maistuiskaan.
   Ihan sama miksi teksti on täällä, mutta alunperinkin joku maansiirtofirmalainen jauhaa naisille, että teette väärin. Miksei siitä saisi keskustella?

   Lainaa

  44. Tulos: +56 (62 ääntä)
   Minäkin olen joskus kokenut tämän Xtra-ketsuppia kalliimpaan purkkiin -"kokeen". Minun normaali ketsuppivalintani on tosin Heinz ja vain satunnaisesti Felix. Luulin ketsupin pilaantuneen, enkä sitten syönyt sitä enää olleenkaan. Kokeilija väitti, että "mitään et kyllä huomannut!", kun en hänelle maininnut mitään asiasta. Kyllä huomasin, nimittäin vihani Xtran ketsuppia kohtaan.

   Lainaa

  45. Tulos: +20 (30 ääntä)
   Sinapiton lihapiirakka: Voivat olla suorastaan vaarallisia tai vähemmässä määrässä haitallisia. Mutta vaikka eivät olisikaan, niin jokaisella on oikeus päättää mitä syö. Jokaisella oma ruumis ja elimistö jonka kanssa elää ja jonka sairaudet, ongelmat ja vastuun syömisistään vain itse kantaa, ja sen takia jokainen aikuinen ihminen saa itse [...]
   Kannattaa lukea Maria Nordin juttuja niin pääsee alkuun. Sitten muutama tuhat erilaisiin "kursseihin" niin ei paljon pähkinä tms allergiat vaivaa. Tietysti vakavammat, miksi nyt kutsuisi kun eihän ne sairauksia ole vain jotain inbalanssia(un?) Kuten syöpä vaatii taas muutaman tuhannen euron arvosta 
   lisää kurssitusta. Mutta kun paha thl ja muut vaan kusettaa sua saadakseen rahaa. No onneksi kaukoparantajat ja muut tekee sen hyvää hyvyyttään ~20€/h. Ja turha tulla sanoo ettei toimi kun et joko usko oikeasti tai tarpeeksi usein käy näillä äiti Nordin tyypeillä. Eli vika on sun, ei "hoitometodin". Taas niin helppoa olisi mutta kun uskotaan valtamediaan jne niin siksi ne ei toimi. /S
   Mun petrock näyttää surulliselta ni oisko jollain vinkkiä miten saada se piristymään? Traumcityä mulla on jopa ikävä mutta älä vastaa vaikka tän huomaat koska sä kuulut vielä enemmän kuin minä sinne antenniosastolle. Muut vinkit kyllä huomioin.

   Lainaa

  46. It's a deal 3.10.2023 14:22
   Tulos: +37 (41 ääntä)
   Normaali sitruuna: Eikö sinne kaappiin mahdu kahta eri merkin ketsuppia jos toinen tykkää toisesta ja toinen toisesta?
   Noin sanoo normaalijärki, mutta joillain on pakonomainen tarve haukkua toisten valintoja ja toistuvasti kertoa, miten X-tra ketsupin tai maksamakkaran näkeminenkin pilaa heidän ruokahalunsa, hajuista puhumattakaan. Jos he tekevät sitä aina työpaikan taukohuoneessa, ei se tapa kotimatkalla mihinkään katoa.
   Ihmiset eivät tajua, millainen rikkaus ja voimavara parisuhteessa erilaiset makumieltymykset ovat, kun ei ikinä arvitse jakaa omia suosikkejaan.

   Lainaa

  47. Tulos: +37 (49 ääntä)
   jukkapalmu: Toki saa tykätä mistä haluaa, mutta tollasten "lisukkeiden" kuten Majoneesi, ketsuppi, sinappi, hillot jne. kanssa on kyllä aikalailla se että halvat on aika paskoja. Mistä päästäänkin mun yhteen lempi ränttäämisaiheeseen eli "penninvenyttäjät" joiden harrastus on syödä aina sitä paskinta [...]
   Rahat. Tiukilla. Yllättävän vaikeaa joillekin ymmärtää, että oma tulotaso ei ole sama kuin kaikilla muilla.

   Lainaa

  48. Läpimätä ahma 3.10.2023 14:33
   Tulos: -12 (32 ääntä)
   Pluri: Onko tämä taas joku typerä trolli. En käytä huulirasvaa mutta laitan rasvaa huuliin. Loogisesti joku muu voisi ajatella että käytät siis huulirasvaa.
   Niin, no. Tunnen useita jotka käyttävät huulirasvaa jatkuvasti ja moni on suorastaan riippuvainen siitä. Itse en käytä huulirasvaa kuin pahimmassa tilanteessa jolloin kerta rasvaus riittää. 
   Ajatus tässä on siis se, että tervettä ihoa on ihan turha rasvata ja totuttaa sitä siihen. Atoopikot ym. ihosairaudet ovat tottakai asia erikseen. 

   Lainaa

  49. Tulos: +25 (35 ääntä)
   Läpimätä ahma: Jos iho on täysin terve, ei ihminen tarvitse yhtään mitään voiteita. Aurinkorasvaa en varsinaisena ihonhoitotuotteena pidä.
   Kyllä ne ilmansaasteet ja likaisilla käsillä klähminnät on välillä ihan hyvä pestä pois kasvoiltakin. Ja se aurinkorasva. Ja se saattaa kuivattaa, jolloin kosteusvoide on ihan jees.

   Lainaa

  50. Vallaton lintu 3.10.2023 16:49
   Tulos: +15 (19 ääntä)
   Rajoittunut hamsteri: Ihan sama miksi teksti on täällä, mutta alunperinkin joku maansiirtofirmalainen jauhaa naisille, että teette väärin. Miksei siitä saisi keskustella?
   Ai se oli se Jorma-Mauri Pasi-Antero. Kuviahan sille piti lähettää.

   Lainaa

  51. Hallituksen lehmä 3.10.2023 16:50
   Tulos: +13 (21 ääntä)
   Isäntä meuhkaa ketsupista eli taitaa olla hänelle oikeasti tärkeä asia. Sitten tulee Heli ja nauraa toisen tärkeälle asialle somessa.

   Lainaa

  52. Sitoutumaton kivi 3.10.2023 18:36
   Tulos: +4 (36 ääntä)
   Öm: Rahat. Tiukilla. Yllättävän vaikeaa joillekin ymmärtää, että oma tulotaso ei ole sama kuin kaikilla muilla.
   Jos on rahat tiukilla, niin miksi on valinta joku halpisversio vaikka nyt majoneesin tapaisesta tuotteesta. Halvemmaksi tulee kun tekee majoneesin itse. Saa juuri oikean makuista ja tekee kerralla vain sen verran kun tarvitsee. Hilloissa tietysti halpishillot on halvempia kun marjat, mutta ei niissä toisaalta marjaa olekaan kuin purkin etiketissä.

   Lainaa

  53. Perforoitu guava 3.10.2023 22:49
   Tulos: +7 (15 ääntä)
   Kala ja vispikerma. Yyh mikä yhdistelmä.

   Lainaa

  54. Tulos: +34 (44 ääntä)
   Yllättävän moni ihminen vaikuttaa kuvittelevan että tämmöinen ketsuppipullon sisällön vaihtaminen menisi oikeasti läpi, tai että esimerkiksi kolajuomien ystävälle voi vaihtaa lasiin tavallisen sijaan zeroa eikä tämä tajua mitään, tai että kahvinjuoja ei huomaa eroa suomalaisessa ja ruotsalaisessa paahdossa. Veikkaan että tämä johtuu siitä että näillä ihmisillä itsellään on hieman erilainen makuaisti ja koska heitä tosiaan voisikin huijata näin, niin saman pitää toki päteä kaikkiin muihinkin ihmisiin. Itsellenihän esimerkiksi tuo ketsuppitemppu aiheuttaisi välittömästi reaktion että hyi helvetti, mitä mun Felixille on tapahtunut, ja jos olisi juuri avattu pullo niin luultavasti seuraavaksi olisin palauttamassa sitä kauppaan "pilalle menneenä tuotteena" tjsp.

   Lainaa

  55. Epäreilu norppa 4.10.2023 0:17
   Tulos: -5 (13 ääntä)
   Normaali sitruuna: Eikö sinne kaappiin mahdu kahta eri merkin ketsuppia jos toinen tykkää toisesta ja toinen toisesta?
   Tässä taitaa olla vain kyse penninvenytyksestä.

   Lainaa

  56. Johdoitettu pähkinä 4.10.2023 1:24
   Tulos: +20 (32 ääntä)
   Kuka ihminen huijaa rakastaan millään tavalla? Miksi he ovat edes yhdessä? Mulla ja puolisolla on hyvin erilainen makuaisti. Itse tykkään vain miedoista juustoista, hän myös vahvemmista. Itse en tykkää tulisesta ruuasta, mutta hän pitää. Minä tykkään kurkkumajoneesista, hän chilimajoneesista. Margariini on ainoa tuote, jonka kohdalla hän on sanonut: "Kunhan on margariinia, muuten ei väliä mitä margariinia." Muutoin meidän jääkaapissa on yhtä hänelle ja toista minulle. Meillä on jopa päiviä, jolloin minä vartavasten valmistan kahta ruokaa, sellaista mistä vain hän pitää ja sellaista mistä vain minä pidän. Koska se on mielestäni todellista rakkautta, hyväksymistä että me olemme erilaisia ja suomme toiselle mahdollisuuden omiin mielipiteisiinsä ja ajatuksiinsa. Teoilla me osoitamme, miten me ajattelemme muista ja jos kokee oikeasti tarpeelliseksi huijata jotakuta toista, vaikka vaan ketsupilla, niin tuo pienikin ele osoittaa, ettei hän ansaitse toisen kunnioitusta ja rakkautta, koska ei selvästi itsekään kunnioita toista.

   Lainaa

  57. Päällystetty persoona 4.10.2023 6:29
   Tulos: -15 (23 ääntä)
   Arkkienkeli: Kommenttisi on ehtaa Feissarimoka-ainesta. Mitäpä jos sattuu olemaan atooppinen iho ja/tai psoriasis?
   Mitäpä jos ei satu olemaan?

   Lainaa

  58. Pyyntihinnasta tinkivä peto 4.10.2023 7:05
   Tulos: -31 (47 ääntä)
   Johdoitettu pähkinä: Kuka ihminen huijaa rakastaan millään tavalla? Miksi he ovat edes yhdessä? Mulla ja puolisolla on hyvin erilainen makuaisti. Itse tykkään vain miedoista juustoista, hän myös vahvemmista. Itse en tykkää tulisesta ruuasta, mutta hän pitää. Minä tykkään kurkkumajoneesista, hän chilimajoneesista. Margariini on ainoa [...]
   Toisin sanoen se on rakkautta että sinä teet niin kuin hän tahtoo. Joopa joo. Hyvin on orja koulutettu.

   Lainaa

  59. Öljytty papaija 4.10.2023 10:25
   Tulos: +23 (31 ääntä)
   Läpimätä ahma: Itse en käytä rasvaa juuri koskaan. Joskus jos esim. joku liuotin on kuivattanut kädet laitan pari kertaa rasvaa ja se siitä. En käytä edes huulirasvaa. Ensimmäisillä pakkaskelillä kun huulet kuivuu, laitan kertaalleen bepanthenia ja tilanne korjaantuu. Kuten sanoin terve iho ei tarvitse rasvaa, eikä sitä kannata turhaan siihen totuttaa.
   Sinä taidan olla enemmänkin poikkeus, kuin sääntö. Itselläsi näyttäisi olevan parempi iho muihin verrattuna. Joten et voi lytätä muita käyttäen itseäsi esimerkkinä "normista".

   Lainaa

  60. Esteetön maito 4.10.2023 11:31
   Tulos: +13 (17 ääntä)
   Juomari: Yllättävän moni ihminen vaikuttaa kuvittelevan että tämmöinen ketsuppipullon sisällön vaihtaminen menisi oikeasti läpi, tai että esimerkiksi kolajuomien ystävälle voi vaihtaa lasiin tavallisen sijaan zeroa eikä tämä tajua mitään, tai että kahvinjuoja ei huomaa eroa suomalaisessa ja [...]
   Koska joillekkin ne oikeasti menee läpi, kuten mokassa. Toimii myös toisinpäin, se ainoa oikea kallis merkki alkaa maistua "paskalle" jos ne näkee jossain Xtran tai Pirkan purkin ja luulee että sitä käytetty. Plasebovaikutusta.

   Lainaa

  61. Yliherkkä alpakka 4.10.2023 12:11
   Tulos: +35 (37 ääntä)
   Laura: Joo, noi olis verrattavissa vain siinä tapauksessa että nainenkin olisi laittanut ketsupin sekaan omia eritteitään. Vaikka sitä punertavaa jota tulee kerran kuussa. 🤢🤮 Anteeksi mielikuva.
   Ja vauvalta sinapit 🤮
   Oikeasti ihmiset. Joku roti. Majoneesivitsi oli tuore yläasteella.

   Lainaa

  62. Soinnukas matelija 5.10.2023 1:24
   Tulos: +14 (18 ääntä)
   Esteetön maito: Koska joillekkin ne oikeasti menee läpi, kuten mokassa. Toimii myös toisinpäin, se ainoa oikea kallis merkki alkaa maistua "paskalle" jos ne näkee jossain Xtran tai Pirkan purkin ja luulee että sitä käytetty. Plasebovaikutusta.
   Joillekin menee, mutta ainakin oma makuaisti on niin herkkä, että huomaa kyllä jos jokin on muuttunut. Ketsupeissa jopa se koostumus voi olla erilainen. Sinapeissa on selkeät erot myös. Margariinit erityisesti on erilaisia. Eikä pelkkä makuaisti vaan kyllähän hajuaistikin osallistuu toimintaan. Jos kovasti maku eroaa totutusta niin tuleehan se fiilis, että onko mennyt pilalle. Puoliso tietää että friikkaisin täysin jos koittaisi jäynätä niin tietää olla tekemättä.

   Lainaa

  63. Tulos: +10 (16 ääntä)
   MITEN voi edes olla huomaamatta eroa xtran ja Felixin ketsupin välillä? :D Paitsi ehkä kai jos tupakoi. Tai on lenssussa. Siinä tapauksessa sillä ketsupilla nyt ei mitään merkitystä taida ollakaan, jos sitä ei edes kunnolla maista. Harva ruoka sitä ketsuppia muutenkaan oikeasti tarvitsee, joten kyllä menisin kokonaan ilman siinä vaiheessa kun Felix-purkista tulisi kummallisen makuista tavaraa. Kohta joku vielä väittää, että Turun sinappi ja K-Menu sinappi ovat indenttisiä suutuntumaltaan ja maultaan. Eivätkä helvetissä ole.

   Lainaa

  64. Putipuhdas peto 5.10.2023 7:02
   Tulos: -6 (14 ääntä)
   clover: Kohta joku vielä väittää, että Turun sinappi ja K-Menu sinappi ovat indenttisiä suutuntumaltaan ja maultaan. Eivätkä helvetissä ole.
   Onnea voitit juuri väittelyn... itsesi kanssa. Ehkä huonoin olkinukke pitkään aikaan.

   Lainaa

  65. Keuhkoton menninkäinen 5.10.2023 8:43
   Tulos: +1 (9 ääntä)
   clover: MITEN voi edes olla huomaamatta eroa xtran ja Felixin ketsupin välillä? 😁 Paitsi ehkä kai jos tupakoi. Tai on lenssussa. Siinä tapauksessa sillä ketsupilla nyt ei mitään merkitystä taida ollakaan, jos sitä ei edes kunnolla maista. Harva ruoka sitä ketsuppia muutenkaan oikeasti tarvitsee, joten kyllä menisin kokonaan [...]
   Minä en huomaisi, mutta se johtuu siitä, että vain Heinz on oikeaa ketsuppia. Muut ovat sitten... no jotain muuta.

   Lainaa

  66. Työkyvytön karjalanpiirakka 5.10.2023 9:47
   Tulos: +18 (20 ääntä)
   Osassa ketsupeissa on selleriä, joka allergiselle voi aiheuttaa anafylaksiaoireita kuten kurkun turpoamisen umpeen.

   Lainaa

  67. Punnittu leopardi 5.10.2023 11:17
   Tulos: +5 (9 ääntä)
   Keuhkoton menninkäinen: Minä en huomaisi, mutta se johtuu siitä, että vain Heinz on oikeaa ketsuppia. Muut ovat sitten... no jotain muuta.
   Heinz on ok maulta mutta sitä ei tahdo saada sotkematta purkista. Felix tulee paremmin kunnes sitä on enää vähän jäljellä ja alkaa pärskiminen.

   Lainaa

  68. Kiiltävä kauris 5.10.2023 11:20
   Tulos: +6 (8 ääntä)
   Punnittu leopardi: Heinz on ok maulta mutta sitä ei tahdo saada sotkematta purkista. Felix tulee paremmin kunnes sitä on enää vähän jäljellä ja alkaa pärskiminen.
   Heinz siinä topdown-pullossa toimii loistavasti. Ja topdown pulloa kuuluu nimensä mukaisesti säilyttää korkki alas, siinä on etikettikin tulostettu niin. Raivostuttaa, kun sitä näkee niin usein säilytettävän ylösalaisin, eli korkki ylhäällä 🤯

   Lainaa

  69. Erotettu avokado 5.10.2023 12:13
   Tulos: +15 (19 ääntä)
   Ois entinen parisuhde, jos oma kumppani ei kunnioittas toiveita vaan huijais ja vielä nolais Facebook sivullaan. Onnea teille!

   Lainaa

  70. Onnekas robotti 5.10.2023 15:30
   Tulos: +17 (21 ääntä)
   Noin yleisesti ottaen, huijaaminen siinä, mitä toinen ihminen laittaa elimistöönsä, on väärin. Mutta lähtökohtaisesti Helin mies voisi vaikka ihan vaihtelun vuoksi käydä itse kaupassa ja tehdä perheen ruuat.

   Lainaa

  71. Tulos: +8 (10 ääntä)
   Hullu tiikeri: No nut November
   Enemmänkin no nut neverber

   Lainaa

  72. Toimeton rotta 6.10.2023 17:25
   Tulos: +3 (7 ääntä)
   Juomari: Yllättävän moni ihminen vaikuttaa kuvittelevan että tämmöinen ketsuppipullon sisällön vaihtaminen menisi oikeasti läpi, tai että esimerkiksi kolajuomien ystävälle voi vaihtaa lasiin tavallisen sijaan zeroa eikä tämä tajua mitään, tai että kahvinjuoja ei huomaa eroa suomalaisessa ja [...]
   Nimenomaan nämä mahtailevat tyypit, jotka vakuuttavat jonkun tuotteen nimeen, koska se kallein on paras, ovat niitä, jotka eivät oikeasti maista tai huomaa eroa. Siis vaativat kallista saippuaa, mutta eivät huomaa, kun alkuperäistä purkkia aletaan täyttää halvalla täyttöpakkauksella ja erikseen huomaamattaan kehuvat sitä halvempaa. 
   Tai ostavat kalliin tuotteen ja kun kuvittelevat toisen jo käyttävän sitä uutta jo, vaikka vanhaa on käytetty, kun sitä on vielä jäljellä ja kehuvat sitten ylitsevuotavasti, kuinka parempi tämä uusi maku/näkö/mikätahansa on, vaikka mikään ei olisi muuttunut. 
   Jotkut meistä ovat vain pellejä. Niille vaihdetaan se ketsuppi. Eikä ne ole sille allergisia, vaan kauheita tuhlureita, jotka yrittävät esittää parempia kuin ovat ja elävät yli varojensa. Silloin puolisot puuttuvat yhteisten rahojen riittävyyden nimissä tuhlailuun.

   Lainaa

  73. Sairaslomasta nauttiva hedelmä 7.10.2023 21:49
   Tulos: -4 (8 ääntä)
   Mukava maksamakkara: Huoh, jättäisipä aiheesta tietämättömät ihonhoidosta puhumisen niille jotka tietää mistä puhuu. Toki moni tuote on pelkkää rahastusta mutta niitä oikeasti toimiva tuotteita on sitten senkin edestä. Jos iho on täysin terve niin ihminen ei tarvitse ihonsa terveyden ylläpitämiseen muuta kuin [...]
   Laitoin miinusta tällä kertaa, koska terve iho ei tarvitse mitään. Evoluutio on kehittänyt sen ilman kosmetiikkatuotteita mielessä.

   Lainaa

  74. Johdoitettu pähkinä 7.10.2023 23:09
   Tulos: +4 (10 ääntä)
   Pyyntihinnasta tinkivä peto: Toisin sanoen se on rakkautta että sinä teet niin kuin hän tahtoo. Joopa joo. Hyvin on orja koulutettu.
   Kiitos, nauruista, me on puolison kaa naurettu tälle kommentille monta päivää 😅 Olisit nähnyt puolisoni ilmeen kun mä yks ilta, tän luettuani sanoin hänelle: "Hyvää yötä master." 😅 Oli meinaan tosi tyrmistyneen näköinen. Onhan se niin todella orjuuttavaa, kun kysyn häntä, haluaako hän jotain tiettyä kaupasta tai sitten vaihtoehtoisesti kerran kuussa intoudun keittiössä laittamaan kahta eri ruokaa.  Ihan tiedoksi, että orja ei saisi työstään kiitosta, orja joutuisi tekemään kaiken, mutta tiedätkös... Minä saan joka päivä kiitosta ja minä en joudu tekemään kaikkea. 💗

   Lainaa

  75. Paljo hirvi 8.10.2023 10:06
   Tulos: -5 (11 ääntä)
   Johdoitettu pähkinä: Kiitos, nauruista, me on puolison kaa naurettu tälle kommentille monta päivää 😅 Olisit nähnyt puolisoni ilmeen kun mä yks ilta, tän luettuani sanoin hänelle: "Hyvää yötä master." 😅 Oli meinaan tosi tyrmistyneen näköinen. Onhan se niin todella orjuuttavaa, kun kysyn häntä, haluaako hän jotain tiettyä kaupasta tai [...]
   Kuten todettu, hyvin on orja koulutettu.

   Lainaa

  76. Kujeileva apina 8.10.2023 11:52
   Tulos: +4 (4 ääntä)
   Sairaslomasta nauttiva hedelmä: Laitoin miinusta tällä kertaa, koska terve iho ei tarvitse mitään. Evoluutio on kehittänyt sen ilman kosmetiikkatuotteita mielessä.
   Mutta ihmiskunta on tehnyt kauan aikaa sellaisia valintoja, mitkä osittain aiheuttavat myös iho-ongelmia. Toisilla enemmä ja toisilla vähemmän. 
   Itse asiassa, ihmiskunnan tekemät valinnat ovat yksi syy useimpiin terveysongelmiin. 

   Lainaa

  77. Johdoitettu pähkinä 8.10.2023 23:46
   Tulos: -2 (4 ääntä)
   Paljo hirvi: Kuten todettu, hyvin on orja koulutettu.
   😅😅😅

   Lainaa

  78. Sairaslomasta nauttiva hedelmä 10.10.2023 23:37
   Tulos: -1 (1 ääni)
   Kujeileva apina: Mutta ihmiskunta on tehnyt kauan aikaa sellaisia valintoja, mitkä osittain aiheuttavat myös iho-ongelmia. Toisilla enemmä ja toisilla vähemmän.  Itse asiassa, ihmiskunnan tekemät valinnat ovat yksi syy useimpiin terveysongelmiin. 
   Näihin ihmiskunnan valintoihin eivät kai kuulu puista alas laskeutuminen, maatalouden ja viljelyn aloittaminen, eikä edes kaupungistuminen. Lähinnä  mainostelevisio ja missikisat.

   Lainaa

  Lue lisää

  Kommentoi

  Avatar

  Vastaa

  Nimikone

  Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

  Avainsanat: felix, fobia, hoito, huijaus, hypnoosi, kala, ketsuppi, paniikki, perhoskammo, rasvat, ruoka, sentinvenyttäjät, säästää, tee, voiteet, xtra, yöperhoset, yöperhoskammo