Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Asiakaspalvelun aarteita, osa 8

Vuoden asiakaspalvelija? Kynsihoitolan omistaja vastaa kritiikkiin jäätävällä tavalla.
Asiakaspalvelun aarteita, osa 8

Arkiston aarre

 • Nimi Juuri nyt
  Tulos: 0 (0 ääntä)

  Kommentti

 • 42 kommenttia

   Ei kommentteja
  1. Hämy kantojuhta 19.10.2023 0:31
   Tulos: +425 (435 ääntä)
   Minun tytär oli nuorempana todella innostunut kynsien laittamisesta, ja lopputulos oli suurin piirtein samanlainen kun kuvassa. Ikää hänellä oli silloin n. 6 v.

   Lainaa

  2. Sulatettu pingviini 19.10.2023 0:41
   Tulos: +476 (478 ääntä)
   No ohhoh, jopas siellä Inna lähti asiakkaille vittuilemaan ihan henkilökohtaisella tasolla. Ja on kyllä "korjatuksi" aika hirveät kynnet. Minkähänlaiset oli ne mitä piti korjata?

   Lainaa

  3. Ääretön preeriasusi 19.10.2023 0:56
   Tulos: -99 (181 ääntä)
   Eikait siinä, mattavalkoisen päälle vähän kivoja kukkakuvioita ja kiiltävä lakka päälle niin saisihan noista jotain.

   Lainaa

  4. Hinnakas maksamato 19.10.2023 2:05
   Tulos: +309 (311 ääntä)
   Miten nää Innat ei tajua mitä asiakkaiden mollaaminen tekee bisnekselle? Yrittäjä ainakaan ei saisi provosoitua ja palkollisten ei pitäisi kommentoida työpaikan asioita ellei se tehtävänkuvaan kuulu.

   Lainaa

  5. Tulos: +207 (211 ääntä)
   Mä lakkaan väärälläkin kädellä siistimmin... Pitäis vissiin laittaa bisnes pystyyn kun kerran asiakkaita riittää tollasillekin.

   Lainaa

  6. Sipulinhajuinen aasi 19.10.2023 4:06
   Tulos: +138 (150 ääntä)
   Eniten tässä käy opiskelijaa sääliksi

   Lainaa

  7. Tulos: +270 (274 ääntä)
   Voi hyvänen aika Inna miten rumasti kohtelet potentiaalisia asiakkaita. Tuon bisneksen vois lyödä pystyyn sen Oululaisen alusvaatemyymälän viereen :D

   Lainaa

  8. Tarvittava orja 19.10.2023 5:43
   Tulos: -129 (131 ääntä)
   Tukisin Innaa.

   Lainaa

  9. Satulaton hanki 19.10.2023 5:48
   Tulos: +59 (73 ääntä)
   Minun, 29-vuotiaan, itse itselleni lakkaamat kynnet näyttävät aina suunnilleen tuolta. Miten niistä saa siistimmät? 😄

   Lainaa

  10. Kuiduton hämähäkki 19.10.2023 7:42
   Tulos: +125 (129 ääntä)
   Satulaton hanki: Minun, 29-vuotiaan, itse itselleni lakkaamat kynnet näyttävät aina suunnilleen tuolta. Miten niistä saa siistimmät? 😄
   Laadukkaammalla lakalla ja koko kynnen mittaisilla, pitkilläsiveltimen vedoilla. Eikä saa lakata aivan ihoon kiinni reunoilta.

   Lainaa

  11. Tulos: +173 (179 ääntä)
   Jostain syystä noilla kampaamoiden ja hoitoloiden omistajilla ja työntekijöillä on kova tarve arvostella asiakkaitaan. Oma viimeinen keskustelu kampaajan kanssa, jonka jälkeen totesin että osaan kätevänä emäntänä itsekin leikata yli vyötäröpitkät hiuslatvat: "Onpas sinulla tosi paksut ja kauniit ja hyvinvoivat hiukset, mikä väri näissä on" "Hennaa olen käyttänyt kun nuorena herkistyin hiusväreille" "Jaa voi kuule hiukset saattaa tippua hennalla kokonaan jos käyttää, ainakin ohenee ja menee ihan pilalle ja päänahka tulehtuu, kyllä huomaa aina kadullakin jos jollakin on hennaa kun hiukset tippuu ihan kävellessä" "No nyt 20 vuotta olen käyttänyt tätä samaa väriä" "Joo se lopulta kaikilla lähtee sitten hiukset pois jos hennaa käyttää. Sullakin alkaa olla jo vähän kuivia latvoja täällä" "Niin kun niitä kuivia latvoja tulin leikkauttamaan" -leikkauksen ajan loputon paapatus miten vain kampaamossa tehty värjäys on oikea tapa värjätä hiuksia, kampaamossa ei voi saada allergiaa väreistä (??), ja syyllistämistä siitä ettei kampaamot menesty, ja heillä olisi tälläinen kemiallinen luomuvärisarja jolla superpitkien ja paksujen hiusten värjäys maksaisi vain 220e/kerta mutta ennen sitä paha hennaväri pitää poistaa kemiallisella värinpoistolla jonka hinta määräytyy sen mukaan montako kertaa hiukset pitää "avata" kemikaalilla- Henna maksaa lähi-s-marketissa 6 euroa pussi ja sillä värjää kaksi kertaa. Pitäkööt tunkkinsa.

   Lainaa

  12. Meluisa aprikoosi 19.10.2023 9:33
   Tulos: -41 (99 ääntä)
   Olen kerran lakannut kynnet (joukkueen väreihin urheilutapahtumassa). Enkä ymmärrä kynsi- tai muita kauneussalonki hommia. Enkä pidä kauniina naisia joilla on tekokynnet ja -ripset. yliarvostettua rahan tuhlausta. mutta tehkööt jos kiinnostaa, ei oo minulta pois. Mutta se vain piti sanoa että tekisin VARMASTI itse parempaa jälkeä kuin tuo "ammattilainen" joka nuo kynnet "korjasi". olisi hauska nähdä ne opiskelijan tekemät kynnet.

   Lainaa

  13. Viriili karjalanpiirakka 19.10.2023 9:45
   Tulos: +50 (110 ääntä)
   Onneks kerroit vaikkei kukaan kysynytkään. Huh
   Meluisa aprikoosi: Olen kerran lakannut kynnet (joukkueen väreihin urheilutapahtumassa). Enkä ymmärrä kynsi- tai muita kauneussalonki hommia. Enkä pidä kauniina naisia joilla on tekokynnet ja -ripset. yliarvostettua rahan tuhlausta. mutta tehkööt jos kiinnostaa, ei oo minulta pois. Mutta se vain piti sanoa [...]

   Lainaa

  14. Tulos: +66 (76 ääntä)
   Meluisa aprikoosi: Olen kerran lakannut kynnet (joukkueen väreihin urheilutapahtumassa). Enkä ymmärrä kynsi- tai muita kauneussalonki hommia. Enkä pidä kauniina naisia joilla on tekokynnet ja -ripset. yliarvostettua rahan tuhlausta. mutta tehkööt jos kiinnostaa, ei oo minulta pois. Mutta se vain piti sanoa [...]
     Nojaa, itse olen aika arka omaamaan mitään mielipidettä muiden ulkomuodosta: se on vähän kuin menisi gootille sanomaan että "hei, et näytä puhtoiselta elovenatytöltä!!!". Kyllä hän sen tietää, ja taisi olla tarkoituskin -makuja on niin eri lähtöihin. (Ei ole tekojuttuja itsellänikään, ylläpito liian kallista siihen nähden, mitä saa. Ripsarin voi levittää itsekin aamuisin, ei minun aikani niin kallista ole). 
     Olisin kauneusalan opiskelijalle vielä voinut sanoa että ei se mitään, ei kukaan ole seppä syntyessään. Tuo "asiakaspalvelu" tässä on hiuksianostattavaa. 
     Niin kyllä sekin tieto, että joku sai tuosta puljusta antibioottikuurin. Ylipäänsä on aika kamalaa, että koska kauneus on naisten juttu ja sellaisena turhamaisuutta, niin aika hurjia kemikaaleja voidaan levittää ihmisiin ilman minkään valtakunnan osaamista. Jos kalliista autosta hajoaisi jarrut ja sillä ajaisi päin seinää ja loukkaantuisi, niin se olisi aika iso juttu, ei yleinen mielipide olisi että haha, typerys, mitäs hankit tuollaisen peniksenpidennyksen. Mutta ripsiliimalla saa vaikka liimata jonkun silmät kiinni tai erilaisilla piikkihoidolla saada aikaiseksi hirviömäisyyksiä, eikä siihen kummemmin puututa, koska asia on lähtökohtaisesti tyttöjen höpötystä. Siitä huolimatta, että eri aloilla tietynlainen ulkonäkö voi olla joko erittäin hyvä idea, tai pakollinenkin. (Luojan kiitos omalla alallani toivottu ulkomuoto on "hiukan räjähtänyt". Kuten kollegani sanoi: "et halua näyttää siltä että tulet HR'stä, ei niistä kukaan pidä". Tai toinen kollegani, astetta hysteerisemmin: "Eivät ne voi siirtää minua (rakennukseen x).Ne pitävät siellä pukuja! Ne eivät ole ihmisiä!!!")
     Eli onhan se vähän outoa, että ihmisiä tuomitaan kovin innokkaasti ulkomuodon perusteella, mutta silti ulkomuotopalvelut ovat ihan villi länsi. 

   Lainaa

  15. Tulos: +33 (69 ääntä)
   Viriili karjalanpiirakka: Onneks kerroit vaikkei kukaan kysynytkään. Huh
   Joo, tää kommenttipalsta on sitä varten että täällä voi keskustella aiheesta ja joskus aiheen vierestä. EIkä kaikista kommenteista ole pakko pitää. Niistä voi siirtyä vaikka seuraavaan.

   Lainaa

  16. Peruuttamaton riikinkukko 19.10.2023 11:47
   Tulos: +60 (64 ääntä)
   Kilokalori: Jostain syystä noilla kampaamoiden ja hoitoloiden omistajilla ja työntekijöillä on kova tarve arvostella asiakkaitaan. Oma viimeinen keskustelu kampaajan kanssa, jonka jälkeen totesin että osaan kätevänä emäntänä itsekin leikata yli vyötäröpitkät hiuslatvat: "Onpas sinulla tosi paksut ja kauniit ja hyvinvoivat [...]
   Kuulostaa samalta kampaajalta jolle itse kerran osuin. Menin kysymään hintaa latvojen tasaukselle, huomasin istuvani tuolissa, kuuntelin koko session ajan, miten mun hiukset on niin paksut, että niiden on pakko olla hankalat, lisäksi ko. ammattilainen haukkui kollegansa hiukset, motkotti lisää mun hiuksista ja lopulta kassalla ilmoitti, että "mun on kyllä pakko ottaa sulta muotoonleikkauksen hinta, kun sun hiukset on niin paksut." En tiiä kumpi ärsyttää enemmän, se, että maksoin vaaditun hinnan vai se, että se vietävä oli oikeesti siinä saksien käsittelyssään todella hyvä.

   Lainaa

  17. Tulos: +24 (30 ääntä)
   Satulaton hanki: Minun, 29-vuotiaan, itse itselleni lakkaamat kynnet näyttävät aina suunnilleen tuolta. Miten niistä saa siistimmät? 😄
   Ainakin semmoinen vinkki toimii mulla, että aloita ”työntämällä” väri ensin kynnen noin puolivälistä tyveen (eli siihen ihon viereen) Koita tehdä mahdollisimman siisti reuna.
   Kun kynnen tyvi on värjätty, lakkaa loppu kynsi pitkillä yksittäisillä vedoilla. Kynsilakasta riippuen tee toinen kerros ekan kuivuttua (jos on jäänyt raitoja tms) ja viimeistele päällyslakalla (niin ei lohkeile heti pois).

   Lainaa

  18. Tulos: +40 (40 ääntä)
   Zippo: Voi hyvänen aika Inna miten rumasti kohtelet potentiaalisia asiakkaita. Tuon bisneksen vois lyödä pystyyn sen Oululaisen alusvaatemyymälän viereen 😁
   Varsinainen hemmottelu- laitos 😬😆

   Lainaa

  19. Tulos: +80 (82 ääntä)
   Mielenkiintosesti väittää että nuorta olisi haukuttu, vaikka kritiikki (oikein hyvä ja rakentava kritiikki) kohdistui täysin häneen itseensä. Kai sen on tarkoitus saada kritiikki kuulostamaan epäreilulta ja pelkältä kiusaamiselta. Ja sitten heti perään sanoo jotain, mikä on oikeasti kuin koulukiusaajan suusta. Onnistunutta!

   Lainaa

  20. Tulos: +24 (24 ääntä)
   Sellainen vinkki vielä lakkaajille joilla tahtoo mennä epätasaisesti kynsinauhaan lakka. Hommatkaa sellainen pieni ja litteä (osa tykkää niistä jotka on leikattu viistoon, osa pyöreistä) sivellin jota dipata kynsilakanpoistoaineeseen, imeyttää ylimääräinen poistoaine paperiin jotta sivellin on vain hieman kostea, ja sitten varovasti "kiertää" sen lakan reunus tehden sen tasaisemmaksi tuollaisen klimppisen näköisen sijaan. Plussaa jos sivellin kestää asetonia niin säilyy hyvänä pidempään. Jos sekavasta kuvailustani ei saa selvää, niin googlaamalla "how to use nail polish clean up brush" löytyy hyviä esimerkkejä videona. Itsellä ainakin on haastavaa osalla lakkojen omilla siveltimillä maalata siististi kynsinauhan vierestä, ja tämä auttaa myös niitä joilla tärisee kädet maalatessa.

   Lainaa

  21. Suopa kiivi 19.10.2023 14:52
   Tulos: +47 (47 ääntä)
   Peruuttamaton riikinkukko: Kuulostaa samalta kampaajalta jolle itse kerran osuin. Menin kysymään hintaa latvojen tasaukselle, huomasin istuvani tuolissa, kuuntelin koko session ajan, miten mun hiukset on niin paksut, että niiden on pakko olla hankalat, lisäksi ko. ammattilainen haukkui kollegansa hiukset, motkotti lisää mun hiuksista ja [...]
   Ai saakeli taidan seuraavan kerran maksaa omalle kampaajalle ekstraa tai viedä ruusuja! Muksusta asti aina vaan saanu kehuja pitkästä paksusta tukasta, osannu suositella tpimia tuotteita ja pitänyt hinnat kurissa. Turku Halinen ja kampaamo punatukka!

   Lainaa

  22. Raukea metsämarja 19.10.2023 14:56
   Tulos: -24 (40 ääntä)
   Kilokalori: Jostain syystä noilla kampaamoiden ja hoitoloiden omistajilla ja työntekijöillä on kova tarve arvostella asiakkaitaan. Oma viimeinen keskustelu kampaajan kanssa, jonka jälkeen totesin että osaan kätevänä emäntänä itsekin leikata yli vyötäröpitkät hiuslatvat: "Onpas sinulla tosi paksut ja kauniit ja hyvinvoivat [...]
   Niin en tiedä paljonko kampaamoyrittäjä itse maksaa niistä väreistä mutta onhan se aivan naurettavaa pistää sadan euron (tai enemmänkin) hintalappu sellaiselle hommalle. Tietysti jos on jotain erikoisempaa, esim. ns. liukuvaa väriä niin sellaisesta sietääkin maksaa vähän enemmän. Mutta saat ne samat perusvärit alle viidellä kympillä kaupasta tai kampaamosta. Kai siihen tulee joku viidenkympin tuntipalkka päälle vaikka 30-45 min kampaaja ei edes tee mitään kun odotellaan että se väri kuivuu.

   Lainaa

  23. Tulos: -34 (38 ääntä)
   Toj Karin: Joo, tää kommenttipalsta on sitä varten että täällä voi keskustella aiheesta ja joskus aiheen vierestä. EIkä kaikista kommenteista ole pakko pitää. Niistä voi siirtyä vaikka seuraavaan.
   Joo, ei. Tämän kommenttipalstan tarkoitusta ei ole missään määritelty, eikä sinulla varsinkaan ole siihen mahdollisuuttakaan.

   Lainaa

  24. Mietitty tyyny 19.10.2023 16:43
   Tulos: +56 (60 ääntä)
   Meluisa aprikoosi: Olen kerran lakannut kynnet (joukkueen väreihin urheilutapahtumassa). Enkä ymmärrä kynsi- tai muita kauneussalonki hommia. Enkä pidä kauniina naisia joilla on tekokynnet ja -ripset. yliarvostettua rahan tuhlausta. mutta tehkööt jos kiinnostaa, ei oo minulta pois. Mutta se vain piti sanoa [...]
   Tiedoksi, että monesti ihmiset ottavat niitä tekokynsiä ja ripsiä ensisijaisesti itseään ilahduttaakseen ja saavat niistä oikeasti iloa. Jos se on turhaa niin samalla logiikalla esim hyvä ruoka, oluella käyminen, sisustaminen, viihde ja mikä muu vaan ilahduttava tai piristävä asia pitäisi myös olla turhaa. Itselleni on ruhtinaalliset kaksi kertaa eloni aikana tehty geelikynnet ammattilaisella. Voi  kuulostaa oudolta jos ei ole itse kokeillut, mutta kyllä ne itseäni arjessa ilahdutti yllättävänkin paljon.

   Lainaa

  25. Tunnoton paprika 19.10.2023 17:22
   Tulos: +18 (20 ääntä)
   Mulla oli pitkään sama luottokannasta. Sitten kerra alkoi haukkua harjoittelijaansa. Oli viimeinen kerta siellä. Palaute annetaan asianomaiselle ja opettajalle, ei asiakkaalle.

   Lainaa

  26. Vastuuton pupu 19.10.2023 19:27
   Tulos: +27 (27 ääntä)
   Kilokalori: Jostain syystä noilla kampaamoiden ja hoitoloiden omistajilla ja työntekijöillä on kova tarve arvostella asiakkaitaan. Oma viimeinen keskustelu kampaajan kanssa, jonka jälkeen totesin että osaan kätevänä emäntänä itsekin leikata yli vyötäröpitkät hiuslatvat: "Onpas sinulla tosi paksut ja kauniit ja hyvinvoivat [...]
   Mulla vähän samantyyppisiä kokemuksia kahdeltakin kampaajalta. En viitsinyt enää maksaa satasia siitä ilosta, että kuulen kuinka väärin olen toiminut hiusteni kanssa, ja kuinka kamalat ja huonokuntoiset ne on. Luonnonmukaisilla kasviväreillä, hiusöljyillä ja shampoolla nyt reilun vuoden itse hoitanut, ja hiukseni kasvavat nopeammin kuin koskaan, ja ovat terveemmät ja tuuheammat kuin koskaan. Bonuksena rahaa säästyy, eikä tarvitse kuunnella kuinka huono ihminen olen.

   Lainaa

  27. Surumielinen mäyrä 19.10.2023 19:47
   Tulos: +34 (36 ääntä)
   Raukea metsämarja: Niin en tiedä paljonko kampaamoyrittäjä itse maksaa niistä väreistä mutta onhan se aivan naurettavaa pistää sadan euron (tai enemmänkin) hintalappu sellaiselle hommalle. Tietysti jos on jotain erikoisempaa, esim. ns. liukuvaa väriä niin sellaisesta sietääkin maksaa vähän enemmän. Mutta saat ne samat perusvärit alle [...]
   Ammattitaidosta siinä maksetaan. Kyllä sen eron huomaa aina kun on tiukempina aikoina värjäillyt itse ja sitten pääsee kampaajalle. Eikä ole kaikki naapurin kissaa myöden siinä värissä. Väri jota minulle laitetaan maksaa verkkokaupassakin 70e, sillä varmaan kaksi tai kolme kertaa laittaisi minun hiukset + muut aineet mitä kampaaja käyttää. Ja kyllä sitä väri päähän laitetaan tunnin verran. Mutta en menisi kampaajalle, joka narisisi ja nalkuttaisi omavärjäyksestä, minun kampaaja on ainakin tosi kiva.

   Lainaa

  28. Tulos: +32 (34 ääntä)
   Ne opiskelijan tekemät kynnet oli paremmat, vaikka nekään ei ollu hyvät. Kommenteissa moni luuli (minä mukaan lukien) just niitä "korjattuja" kynsiä alkuperäisiksi.

   Lainaa

  29. Tulos: +7 (23 ääntä)
   Kilokalori: Jostain syystä noilla kampaamoiden ja hoitoloiden omistajilla ja työntekijöillä on kova tarve arvostella asiakkaitaan. Oma viimeinen keskustelu kampaajan kanssa, jonka jälkeen totesin että osaan kätevänä emäntänä itsekin leikata yli vyötäröpitkät hiuslatvat: "Onpas sinulla tosi paksut ja kauniit ja hyvinvoivat [...]
     Olen pysynyt hoitamoista poissa -osaan itsekin lakata kynteni, laittaa ripsiväriä ja värjätä tukkani. Olen luonnostani taloudellinen, mutta on siinä sekin, että silloin kun äit vielä pakotti käymään kampaajalla, tulos oli aina jotain aina täysin muuta kun toivoin. "Tämä sopii sinulle paremmin, älä selitä". (Menee kotiin, käyttää viikkorahansa hiusväripakettiin, ja tarttuu keittiösaksiin). 
     Nyt kun on hiukan varaa, olin ajatellut laittaa hiukseni kampaajalla, kai ne aikuista kuuntelisivat. Tällä perusteella, pysyn keittiövärissä ja -saksissa (kukaan ei koskaan ole huomannut, pitkien latvojen tasoitus ja tasaväri on helppo juttu). 

   Lainaa

  30. Kintsana haisunäätä 20.10.2023 7:49
   Tulos: -37 (43 ääntä)
   Kivi:   Olen pysynyt hoitamoista poissa -osaan itsekin lakata kynteni, laittaa ripsiväriä ja värjätä tukkani. Olen luonnostani taloudellinen, mutta on siinä sekin, että silloin kun äit vielä pakotti käymään kampaajalla, tulos oli aina jotain aina täysin muuta kun toivoin. "Tämä sopii sinulle paremmin, älä selitä". (Menee [...]
   Tätä juuri kysyttiinkin.

   Lainaa

  31. Roosa norsu 20.10.2023 15:25
   Tulos: +42 (44 ääntä)
   Zippo: Voi hyvänen aika Inna miten rumasti kohtelet potentiaalisia asiakkaita. Tuon bisneksen vois lyödä pystyyn sen Oululaisen alusvaatemyymälän viereen 😁
   Tuon teille kommenttikenttäläisille ikäviä uutisia täältä Oulusta. Sinikaarre on lopettanut toimintansa kivijalkamyymälässä, ja toimii ainostaan netissä enää.

   Lainaa

  32. Estoton apina 20.10.2023 18:15
   Tulos: +24 (24 ääntä)
   Vastuuton pupu: Mulla vähän samantyyppisiä kokemuksia kahdeltakin kampaajalta. En viitsinyt enää maksaa satasia siitä ilosta, että kuulen kuinka väärin olen toiminut hiusteni kanssa, ja kuinka kamalat ja huonokuntoiset ne on. Luonnonmukaisilla kasviväreillä, hiusöljyillä ja shampoolla nyt reilun vuoden itse hoitanut, ja hiukseni [...]
   Itsellä on tämmöisiä kokemuksia suomalaisista kosmetologeista: ei oo kiva mennä hakemaan rentouttavaa hoitoa ja pientä hemmottelua kun saa kuulla miten siellä ja täällä on epäpuhtauksia ja couperoosaa ja pitäisi tehdä sitä ja tätä ja tuota iholle. Tavalliset ihmiset yleensä on vaan kehuneet ihoani ja itse en huomaa mitään isoja ongelmia. En tiedä sitten mikä asiakaspalvelutyyli tämä on... en ole enää käynyt kun en halua maksaa 100e moittimisesta.
   kerran oli oikea iho-ongelma vuosia sitten ja juhlat tulossa niin kävin virolaisella kosmetologilla (suomessa) ja hän ei haukkunut vaan auttoi ja antoi näytepaketteja tuotteesta niin että sain hoidettua ihon kuntoon ajoissa.

   Lainaa

  33. Aurattu ahma 20.10.2023 20:00
   Tulos: +14 (20 ääntä)
   Hinnakas maksamato: Miten nää Innat ei tajua mitä asiakkaiden mollaaminen tekee bisnekselle? Yrittäjä ainakaan ei saisi provosoitua ja palkollisten ei pitäisi kommentoida työpaikan asioita ellei se tehtävänkuvaan kuulu.
   Eikä tossa arvostelussa ollut mitään ilkeilyä tai haukkumista mistä provosoitua. Ihan asiallinen kertomus saadusta palvelusta.

   Lainaa

  34. Tulos: +19 (21 ääntä)
   Kilokalori: Jostain syystä noilla kampaamoiden ja hoitoloiden omistajilla ja työntekijöillä on kova tarve arvostella asiakkaitaan. Oma viimeinen keskustelu kampaajan kanssa, jonka jälkeen totesin että osaan kätevänä emäntänä itsekin leikata yli vyötäröpitkät hiuslatvat: "Onpas sinulla tosi paksut ja kauniit ja hyvinvoivat [...]
   Mulle on kampaaja selittänyt aivan samaa. Olin hennannut hiuksia vuosia ja hän alkoi selittämään, kuinka olen pilannut hiukseni lopullisesti. Että hennaaminen on perustavanlaatuinen virhe, joka yleensä tehdään nuorena hetken mielijohteesta. Sanomattakin selvää, että jätin menemättä kyseiselle yrittäjälle enää uudelleen.

   Lainaa

  35. Tulos: +23 (25 ääntä)
   Jotenkin kuvaavaa mestan laadusta kun täysin alaa tuntemattomien setämiesten silmissäkin kuvassa on niin käsittämätön kötöstys että automaattisesti luuli kyseessä olevan se "before" eikä suinkaan "after" -kuva... Tai joku vitsijulkaisu. Ihanko nyt aikuisten oikeasti kyseinen yrittäjä kuvittelee että laittaa ilmaistyövoima -harjoittelijan tekemään täyteen rahaan duunia ja läästii sitten silmät kiinni jäätelötikulla peltikattomaalia päälle jos joku asiakas urputtaa lopputuloksesta? Ja kettuilee netissä vielä päälle? XD Kuten sanonta menee: "Onnea valitsemallenne tielle"

   Lainaa

  36. Rajoittunut hamsteri 21.10.2023 9:16
   Tulos: -4 (10 ääntä)
   Toj Karin: Joo, tää kommenttipalsta on sitä varten että täällä voi keskustella aiheesta ja joskus aiheen vierestä. EIkä kaikista kommenteista ole pakko pitää. Niistä voi siirtyä vaikka seuraavaan.
   Hauska, että itse olit mollaamassa omaa kommenttiani toisaalla.

   Lainaa

  37. Esteetön maito 22.10.2023 0:16
   Tulos: +25 (27 ääntä)
   Mistä tietää satavarmasti, että jonkun firman palvelun haukut pitää paikkaansa? Aspa tulee haukkumaan takaisin.

   Lainaa

  38. Nimekäs lepakko 22.10.2023 10:40
   Tulos: -12 (14 ääntä)
   Yrittäjien pitäisi useammin antaa takaisin samalla mitalla½

   Lainaa

  39. Pinkki karhu 23.10.2023 0:46
   Tulos: +9 (11 ääntä)
   Olen muille mainostanut että voin tehdä kynnet, mutta taso ei tule olemaan mitään kallista salonkilaatua. Mutta ainakin ne näyttää paremmalta ku nuo...

   Lainaa

  40. Rikas kilpikonna 23.10.2023 12:27
   Tulos: +21 (23 ääntä)
   Roosa norsu: Tuon teille kommenttikenttäläisille ikäviä uutisia täältä Oulusta. Sinikaarre on lopettanut toimintansa kivijalkamyymälässä, ja toimii ainostaan netissä enää.
   Ohhoh, mitenhän omistajarouva nyt pärjää kun ei ole fyysisiä asiakkaita ohjeistettavaksi. Sähköpostissa ei ole samanlaista särmää.

   Lainaa

  41. Neulottu ilonpilaaja 25.10.2023 11:22
   Tulos: +3 (3 ääntä)
   Kintsana haisunäätä: Tätä juuri kysyttiinkin.
   Mitä kysyttiin? Ei ainakaan tuota kommenttia

   Lainaa

  42. Vika oliivi 20.11.2023 16:18
   Tulos: +2 (2 ääntä)
   Kilokalori: Jostain syystä noilla kampaamoiden ja hoitoloiden omistajilla ja työntekijöillä on kova tarve arvostella asiakkaitaan. Oma viimeinen keskustelu kampaajan kanssa, jonka jälkeen totesin että osaan kätevänä emäntänä itsekin leikata yli vyötäröpitkät hiuslatvat: "Onpas sinulla tosi paksut ja kauniit ja hyvinvoivat [...]
   En tiedä liittyykö tämä asiaan, mutta itse eri alalla aikoinani opiskellessa kuulin, että juurikin kauneuspuolella kiusaaminen oli suurempi ongelma kuin muilla koulutuksella.

   Lainaa

  Lue lisää

  Kommentoi

  Avatar

  Vastaa

  Nimikone

  Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

  Avainsanat: asiakaspalvelu, friikki, kasvohoito, kuva, kynnet, kynsihoitola, nimitellä, opiskelija, palaute, ulkonäkö