Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Löytötavaratoimisto Facebook, osa 68

Kun puhelimesi vihdoin löytyy, mutta mysteeri vain syvenee.
Löytötavaratoimisto Facebook, osa 68

Arkiston aarre

 • Nimi Juuri nyt
  Tulos: 0 (0 ääntä)

  Kommentti

 • 33 kommenttia

   Ei kommentteja
  1. Syömätön menninkäinen 26.9.2023 0:06
   Tulos: -4 (104 ääntä)
   Yritetty kännykkäkameralla kurkkia postilaatikkoon ja livennyt käsistä?

   Lainaa

  2. Maanalainen satuhahmo 26.9.2023 0:07
   Tulos: +232 (240 ääntä)
   Emilin tarinaan saattaapi liittyä vahvasti alkoholi

   Lainaa

  3. Tornipöllö 26.9.2023 0:12
   Tulos: +48 (88 ääntä)
   Voi Rasmus-parkaa.

   Lainaa

  4. Valittu mestari 26.9.2023 0:27
   Tulos: +90 (162 ääntä)
   Lupsakat savolaiset vaan toteaa risteykseen unohtuneen peräkärryn kun Helsingissä paikalla olisi jo poliisi, palokunta ja rajavartio.

   Lainaa

  5. Liukuva gorillaz 26.9.2023 0:43
   Tulos: +95 (105 ääntä)
   Tornipöllö: Voi Rasmus-parkaa.
   Vielä tuollainen kallis Longchamp-laukku. Toivottavasti pitkäkyntiset eivät ole vieneet. Sitten eivät rukouksetkaan pelastaisi Rasmusta 😐.

   Lainaa

  6. Lukutaidoton hiiri 26.9.2023 1:07
   Tulos: +76 (94 ääntä)
   RIP Rasmus

   Lainaa

  7. Rujo hevonen 26.9.2023 1:31
   Tulos: +82 (98 ääntä)
   Veikkaan että Rasmusta odottaa tulinen nainen ja kylmä kyyti. Rasmuksen muistoa kunnioittaen

   Lainaa

  8. Tulos: -46 (64 ääntä)
   Rasmus on mun toteemieläin.

   Lainaa

  9. Painoton patsas 26.9.2023 6:44
   Tulos: +180 (182 ääntä)
   Ei mennyt kaikki kuin Drumsössä.

   Lainaa

  10. Ravinteeton haisunäätä 26.9.2023 9:30
   Tulos: -4 (52 ääntä)
   Syömätön menninkäinen: Yritetty kännykkäkameralla kurkkia postilaatikkoon ja livennyt käsistä?
   Ihan hyvä teoria mielestäni. Miksi niin paljon negatiivisia ääniä? :D

   Lainaa

  11. Tulos: -33 (55 ääntä)
   Ravinteeton haisunäätä: Ihan hyvä teoria mielestäni. Miksi niin paljon negatiivisia ääniä? 😁
   Jaa-a, varmaan tuo "kännykkäkamera"? En tiiä.

   Lainaa

  12. Esteetön maito 26.9.2023 10:04
   Tulos: +22 (46 ääntä)
   Emilin tyttöystävä pudottanut luurin postilaatikkoon että saa sen vihdoin lopettamaan Pokemonien perässä juoksemisen kesken treffien?

   Lainaa

  13. Litteä roska 26.9.2023 10:30
   Tulos: +22 (86 ääntä)
   metro-asema 10 vuotias

   Lainaa

  14. Söpö tonttu 26.9.2023 11:27
   Tulos: -101 (117 ääntä)
   Liukuva gorillaz: Vielä tuollainen kallis Longchamp-laukku. Toivottavasti pitkäkyntiset eivät ole vieneet. Sitten eivät rukouksetkaan pelastaisi Rasmusta 😐.
   Oppiipahan vaimo pitämään itse huolen räteistään, eikä sysää niitä muille :)

   Lainaa

  15. Tulos: +75 (77 ääntä)
   Kaveri oli aikanaan Postin toimipisteessä töissä. kertoi että oli saanut kunnon sydärin yks aamu kun hyllyssä olevasta paketista alkoi kuulua puhelimen herätysääni, joskus aamu 6 aikaan. 😅 Ilmeisesti tää on siis mahdollista, jos lähettää vaikka puhelimen huoltoon tms ja unohtaa sulkea ajastetut herätykset.

   Lainaa

  16. Keittiömestarin vihaama gorilla 26.9.2023 11:58
   Tulos: +13 (23 ääntä)
   Laura: Kaveri oli aikanaan Postin toimipisteessä töissä. kertoi että oli saanut kunnon sydärin yks aamu kun hyllyssä olevasta paketista alkoi kuulua puhelimen herätysääni, joskus aamu 6 aikaan. 😅 Ilmeisesti tää on siis mahdollista, jos lähettää vaikka puhelimen huoltoon tms ja unohtaa sulkea ajastetut herätykset.
   Onhan siinä ylläriä. Miten se ohje akullisten laitteiden lähetykseen, pitikö olla virrattomana mutta myös akku tyhjänä?

   Lainaa

  17. syömätön susi 26.9.2023 14:28
   Tulos: +63 (67 ääntä)
   Ensimmäisenä tuosta postitetusta kännykästä tuli mieleen, että on ajatuksissaan mennyt laittamaan kännykän laatikkoon ja kirje on jäänyt käteen. Kuitenkin tunnisti heti itsensä tapauksesta. Jos olisi joku hyvä känni-idea, niin voi olla että katoamispaikka ei olisi välttämättä niin selkeänä mielessä.

   Lainaa

  18. Hallituksen lehmä 26.9.2023 16:02
   Tulos: +38 (40 ääntä)
   Mulle tuli tuosta soivasta postilaatikosta ekana mieleen "mahtuisko tää tästä?" tai sitten kannettu samassa kädessä puhelinta ja posteja, ja puhelin mennyt samalla.

   Lainaa

  19. Tulos: -45 (63 ääntä)
   Tää olis tosi hyvä paikka opettaa kymmenvuotiasta lasta vastuusta, mutta näköjään täälläkin kommentoijat hyväksyvät idean että väkivalta (henkinen tai fyysinen) on ratkaisu kaikkeen. Se nyt on viimeinen asia mitä tässä pitäisi tehdä.

   Lainaa

  20. Tulos: +49 (61 ääntä)
   Toj Karin: Tää olis tosi hyvä paikka opettaa kymmenvuotiasta lasta vastuusta, mutta näköjään täälläkin kommentoijat hyväksyvät idean että väkivalta (henkinen tai fyysinen) on ratkaisu kaikkeen. Se nyt on viimeinen asia mitä tässä pitäisi tehdä.
   Mistäköhän sä väkivallan tähän keksit?

   Lainaa

  21. Jurpo greippi 26.9.2023 18:38
   Tulos: +71 (75 ääntä)
   Toj Karin: Tää olis tosi hyvä paikka opettaa kymmenvuotiasta lasta vastuusta, mutta näköjään täälläkin kommentoijat hyväksyvät idean että väkivalta (henkinen tai fyysinen) on ratkaisu kaikkeen. Se nyt on viimeinen asia mitä tässä pitäisi tehdä.
   Jos puoliso sössii oikein urakalla, sille saa olla vihainen, eikä se ole henkistä väkivaltaa. Jos virheestä pitää passiivis-aggressivisesti huomautella jokaisessa sopivassa välissä seuraavat 30 vuotta, se taas voipi ollakin.

   Lainaa

  22. Kastunut mato 26.9.2023 18:42
   Tulos: +58 (64 ääntä)
   Toj Karin: Tää olis tosi hyvä paikka opettaa kymmenvuotiasta lasta vastuusta, mutta näköjään täälläkin kommentoijat hyväksyvät idean että väkivalta (henkinen tai fyysinen) on ratkaisu kaikkeen. Se nyt on viimeinen asia mitä tässä pitäisi tehdä.
   rasmus ja tää 10-vuotias mahtavat olla eri ihmisiä, jos statuksen ihan kunnolla ja ajatuksella lukee

   Lainaa

  23. Nuutunut kivi 26.9.2023 20:24
   Tulos: +51 (59 ääntä)
   Valittu mestari: Lupsakat savolaiset vaan toteaa risteykseen unohtuneen peräkärryn kun Helsingissä paikalla olisi jo poliisi, palokunta ja rajavartio.
   Helsinkiläinen olisi ilmoittanut ottaneensa mukaan ja saa tulla hakemaan tuntomerkkejä vastaan. Siihen joku olisi sanonut, että vie poliisille ja toinen, ettei saa ottaa mukaan. Lopuksi ap paiskaa koko kärryn roskikseen tai ojaan.

   Lainaa

  24. Viitteetön kolibri 26.9.2023 20:59
   Tulos: +28 (34 ääntä)
   Toj Karin: Tää olis tosi hyvä paikka opettaa kymmenvuotiasta lasta vastuusta, mutta näköjään täälläkin kommentoijat hyväksyvät idean että väkivalta (henkinen tai fyysinen) on ratkaisu kaikkeen. Se nyt on viimeinen asia mitä tässä pitäisi tehdä.
   Sä olet vaihteeksi täysin kujalla.

   Lainaa

  25. Tulos: -25 (31 ääntä)
   Jurpo greippi: Jos puoliso sössii oikein urakalla, sille saa olla vihainen, eikä se ole henkistä väkivaltaa. Jos virheestä pitää passiivis-aggressivisesti huomautella jokaisessa sopivassa välissä seuraavat 30 vuotta, se taas voipi ollakin.
   Eipä noista kommenteista saanut kuvaa sellaisesta "terveestä" vihan tunteesta, vaan ihan jostain muusta. Allekirjoitan kommenttisi, ja pitäisi olla melko selvää että tuo ei ollut se mistä minä puhuin.

   Lainaa

  26. Tulos: -14 (24 ääntä)
   Kastunut mato: rasmus ja tää 10-vuotias mahtavat olla eri ihmisiä, jos statuksen ihan kunnolla ja ajatuksella lukee
   Niin? Lapsi on se joka laukun hävitti ja Rasmus on sen isä, tai perheen toinen vanhempi. Kannattaa opetella lukemaan. En missään kohtaa väittänytkään Rasmuksen olevan se lapsi.

   Lainaa

  27. Tulos: -18 (24 ääntä)
   Viitteetön kolibri: Sä olet vaihteeksi täysin kujalla.
   Hyvin mahdollista. Ei olisi eka kerta. En ole kuitenkaan ainoa kujalla oleva, minkä huomaa noista vastauksista minulle.

   Lainaa

  28. Kouluttamaton muurahainen 27.9.2023 12:48
   Tulos: +30 (34 ääntä)
   Toj Karin: Tää olis tosi hyvä paikka opettaa kymmenvuotiasta lasta vastuusta, mutta näköjään täälläkin kommentoijat hyväksyvät idean että väkivalta (henkinen tai fyysinen) on ratkaisu kaikkeen. Se nyt on viimeinen asia mitä tässä pitäisi tehdä.
   Mitä tekemistä väkivallalla, henkisellä tai fyysisellä, on tämän kanssa? Tuossa etsitään vaatteita ja selvästi huomaa, ettei kymmenvuotiasta syytetä mistään. Hänen (oletettavasti) isänsä on luottanut vaatteet lapsen huomaan huonolla seuraksella, mutta en minä tuossa väkivaltaa häntäkään kohtaan lue. Tuskin kukaan puolisoaan pahoinpitelevä pyytää ketään rukoilemaan puolisonsa puolesta. Hän vielä linkkasi puolisonsa viestiin, joten selvä viite siitä, että kyse on heidän huumoristaan. Kymmenvuotias sai vastuuta eikä selvinnyt siitä. Ei siis ollut vielä valmis kyseiseen vastuuseen, mutta tavaroiden hävittäminen luultavasti opettaa kyllä.

   Lainaa

  29. Absurdi sateenvarjo 28.9.2023 12:11
   Tulos: -12 (14 ääntä)
   Ravinteeton haisunäätä: Ihan hyvä teoria mielestäni. Miksi niin paljon negatiivisia ääniä? 😁
   Hiekkaa pillussa

   Lainaa

  30. Sammutettu vesimeloni 28.9.2023 13:12
   Tulos: +7 (9 ääntä)
   Laura: Kaveri oli aikanaan Postin toimipisteessä töissä. kertoi että oli saanut kunnon sydärin yks aamu kun hyllyssä olevasta paketista alkoi kuulua puhelimen herätysääni, joskus aamu 6 aikaan. 😅 Ilmeisesti tää on siis mahdollista, jos lähettää vaikka puhelimen huoltoon tms ja unohtaa sulkea ajastetut herätykset.
   Tai jos vaikkapa näyttö rikki, niin ei ole voinut poistaa toistuvia herätyksiä.

   Lainaa

  31. Tulos: -17 (19 ääntä)
   Kouluttamaton muurahainen: Mitä tekemistä väkivallalla, henkisellä tai fyysisellä, on tämän kanssa? Tuossa etsitään vaatteita ja selvästi huomaa, ettei kymmenvuotiasta syytetä mistään. Hänen (oletettavasti) isänsä on luottanut vaatteet lapsen huomaan huonolla seuraksella, mutta en minä tuossa väkivaltaa häntäkään kohtaan lue. Tuskin kukaan [...]
   En puhunut tuossa itse jutusta, vaan feissarimokien kommenteista. Minä ihan erikseen mainitsen kommentissa mistä minä puhuin, mutta silti et ymmärtänyt. Opettele lukemaan.

   Lainaa

  32. Tulos: -8 (12 ääntä)
   Litteä roska: metro-asema 10 vuotias
   About sen ikäisenä mä oon ekoja kertoja saanut mennä saman ikäisen serkkuni kanssa itiksen Carrolssiin syömään kun oli tuttu reitti ym. Tosin jo se että mainitsin kyseisen lafkan kertonee että tästä on aikaa ja maailma oli erilainen, kai, ja lapset kehittyy hyvin eri tahtia. Et en mä mitään ihmeellistä tässä näe.
   Laura: Kaveri oli aikanaan Postin toimipisteessä töissä. kertoi että oli saanut kunnon sydärin yks aamu kun hyllyssä olevasta paketista alkoi kuulua puhelimen herätysääni, joskus aamu 6 aikaan. 😅 Ilmeisesti tää on siis mahdollista, jos lähettää vaikka puhelimen huoltoon tms ja unohtaa sulkea ajastetut herätykset.
   Mä olin lentoasemalla duunissa ja kun laukku rupeskin yhtäkkiä tärisemään tai pirisemään hetken välillä mietti että nytkö tuli näyttävä lähtö Höpölle. Yleisin oikeasti oli dildo mikä siellä surisi.

   Lainaa

  33. Lukematon avokado 5.10.2023 12:47
   Tulos: +9 (11 ääntä)
   Höpö: About sen ikäisenä mä oon ekoja kertoja saanut mennä saman ikäisen serkkuni kanssa itiksen Carrolssiin syömään kun oli tuttu reitti ym. Tosin jo se että mainitsin kyseisen lafkan kertonee että tästä on aikaa ja maailma oli erilainen, kai, ja lapset kehittyy hyvin eri tahtia. Et en mä mitään ihmeellistä tässä näe. Mä [...]
   Tässä viitattiin ehkä kuitenkin siihen, miten metroasema on jostain syystä kirjoitettu väliviivalla "metro-asema", kun taas sanasta 10-vuotias se puuttuu.

   Lainaa

  Lue lisää

  Kommentoi

  Avatar

  Vastaa

  Nimikone

  Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

  Avainsanat: k-market, kuva, kännykkä, laukku, longchamp, löytötavarat, mökki, peräkärry, perävaunu, posti, postilaatikko, puhelin, risteys, vaatteet, vaimo