Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Roskalavalla rapisee, osa 172

Opiskelija tarvitsee sängyn. Opiskelija järjestää kuljetuksen.
Roskalavalla rapisee, osa 172

Arkiston aarre

 • Nimi Juuri nyt
  Tulos: 0 (0 ääntä)

  Kommentti

 • 24 kommenttia

   Ei kommentteja
  1. Pesty hämähäkki 31.8.2023 0:50
   Tulos: +225 (227 ääntä)
   Nää on niin klassikoita. Metrin halkaisijaltaan olevaa pyöreää pöytää tullaan hakemaan bussilla ja täyspuista lipastoa kävellen vain 3km päästä. Ei sillä, itsekin olen mm. sängyn, juoksumaton ja jääkaapin yksin kantanut ja survonut henkilöautoon.

   Lainaa

  2. Suojaton sateenvarjo 31.8.2023 1:13
   Tulos: -16 (26 ääntä)
   Schrödingerin ääni.

   Lainaa

  3. Paljonpuhuva riikinkukko 31.8.2023 1:23
   Tulos: +145 (147 ääntä)
   Velin kommentti hymyilytti. :)

   Lainaa

  4. Kamala öykkäri 31.8.2023 2:07
   Tulos: +120 (120 ääntä)
   Paljonpuhuva riikinkukko: Velin kommentti hymyilytti. 😊
   Kyseisen roskalavan reilut säännöt mahdollistavat pienimuotoisen velmuilun 😂

   Lainaa

  5. Tiheähkö herukka 31.8.2023 2:32
   Tulos: +201 (203 ääntä)
   Victorian sänkyä sentään tuli loppupelissä hakemaan ne omat kantajat - ja autokuljetus. Mikähän idea oli edes yrittää pyörällä? Jos sängyssä olisi renkaat niin hinata kotiin?

   Lainaa

  6. Vallaton pulu 31.8.2023 7:39
   Tulos: +76 (76 ääntä)
   Tiheähkö herukka: Victorian sänkyä sentään tuli loppupelissä hakemaan ne omat kantajat - ja autokuljetus. Mikähän idea oli edes yrittää pyörällä? Jos sängyssä olisi renkaat niin hinata kotiin?
   Jos kuvitteli että saa pelkän patjan nostettua satulan ja sarvien varaan ja talutettua kotiin?

   Lainaa

  7. Tulos: +23 (47 ääntä)
   Miksi Lilin profiilikuvan päivitys näkyy jossain ryhmässä? Sen pitäisi näkyä vain omalla seinällä ja tuo ei ainakaan omaan silmään näytä siltä että olisi jakanut sen päivityksen tuolla. Vai onko tuossa jotain mitä en ymmärrä?

   Lainaa

  8. Löydetty koira 31.8.2023 8:40
   Tulos: +11 (55 ääntä)
   Ei talvikunnossapitoa... Kyllä talvii

   Lainaa

  9. Mietteliäs kani 31.8.2023 8:52
   Tulos: +59 (59 ääntä)
   Toj Karin: Miksi Lilin profiilikuvan päivitys näkyy jossain ryhmässä? Sen pitäisi näkyä vain omalla seinällä ja tuo ei ainakaan omaan silmään näytä siltä että olisi jakanut sen päivityksen tuolla. Vai onko tuossa jotain mitä en ymmärrä?
   Kyllä tuossa näkyy että Lili itse on jakanut profiilikuvan päivityksensä tuohon ryhmään

   Lainaa

  10. Valittu mestari 31.8.2023 10:07
   Tulos: +62 (62 ääntä)
   Opiskelijapoika ehkä luuli ostavansa vain patjan. Ehkä.

   Lainaa

  11. Peilityyni rätti 31.8.2023 10:33
   Tulos: +56 (58 ääntä)
   Kerran tuli eräs etelän herra hakemaan 300 litran säiliöllä varustettua kompuraa (n. 2m pitkä) Nissan Navaralla. Ei ihan mahtunut sisälle. En tiedä oliko kielimuuri vai mikä, kun tuli kaksi kertaa samalla autolla, kunnes tajusi kolmannella kerralla tulla pakulla.

   Lainaa

  12. Makaileva haisunäätä 31.8.2023 10:37
   Tulos: +112 (112 ääntä)
   Joskus Turun Yo-kylässä lenkkeilin Nummen suunnalla, ja matkalla tuli vastaan kaksi poikaa, jotka kantoivat kävellen kolmen istuttavaa sohvaa. Aina välillä laskivat alas ja jatkoivat sitten taas. Kävi kyllä mielessä, mistä asti ovat sen mahtaneet hakea ja mihin viemässä, kun lähimpäänkin asuntoon oli tietä pitkin varmaan kilometri. Itselläkin oli opiskelijana raha tiukalla, mutta tuo oli jopa omasta näkökulmasta kunnioitettava suoritus käytetyn sohvan eteen.

   Lainaa

  13. It's a deal 31.8.2023 10:53
   Tulos: +100 (100 ääntä)
   Makaileva haisunäätä: Joskus Turun Yo-kylässä lenkkeilin Nummen suunnalla, ja matkalla tuli vastaan kaksi poikaa, jotka kantoivat kävellen kolmen istuttavaa sohvaa. Aina välillä laskivat alas ja jatkoivat sitten taas.
   Teimme saman takavuosina Jyväskylän opiskelija-alueella. Kaljalavan kanssa hakemaan ja tasaisin välein istuttiin pitämään tauko puolentoista kilometrin reissulla.

   Lainaa

  14. Vähennetty marsu 31.8.2023 11:44
   Tulos: +119 (119 ääntä)
   Minulla oli keväällä myynnissä vanha iskun aivan helkkarin painava toimistotuoli, just sellanen mitä on kiva työnnellä mutta se nostaminen syliin on aivan prseestä. Vaivoin kannoin sen alakerrasta yläkertaan kun ostaja oli tulossa. Laittoi vielä viestiä että on hieman myöhässä bussin takia. Mietin jo että hetkinen miten hitossa bussi tähän liittyy (pysäkki kilsan päässä). Tuli sitten paikalle, hintelä lyhyt mies eikä edes halunnut istua tuolilla. Kysyin että tulitko autolla, vastaus oli että ei kun bussilla kun asuu eri puolella kaupunkia. Sanoin että on sitten todella painava tämä ja ekat 400m tästä on hiekkatietä, eipä tuota haitannut. Katsoin ikkunasta kun jaksoi 5m kantaa tuolia ja tiputti, pohti hetken ja pikkuhiljaa sitten rullaili sitä eteenpäin hiekkatiellä. Luulen että hän on vieläkin matkalla bussiin

   Lainaa

  15. Kotoisa marja 31.8.2023 12:49
   Tulos: +57 (63 ääntä)
   Kantamalla tavaraa on kuljetettu läpi historian. Ei se yhtäkkiä ole mahdottomaksi muuttunut, vain koska auto on keksitty.

   Lainaa

  16. Huoltovapaa persoona 31.8.2023 14:57
   Tulos: +67 (71 ääntä)
   Makaileva haisunäätä: Joskus Turun Yo-kylässä lenkkeilin Nummen suunnalla, ja matkalla tuli vastaan kaksi poikaa, jotka kantoivat kävellen kolmen istuttavaa sohvaa. Aina välillä laskivat alas ja jatkoivat sitten taas. Kävi kyllä mielessä, mistä asti ovat sen mahtaneet hakea ja mihin viemässä, kun lähimpäänkin [...]
   Tästä tulee mieleen menneen ajan teekkarijäynä, josta olen lukenut. Kaksi Otaniemen teekkaria olivat ostaneet Helsingin kaupungilta puistonpenkin, jonka mallisia Helsingin kaupunki on sijoittanut puistoihin. Kantoivat sitä päivän ja illan aikana kaksistaan teekkarilakit päässä kaupungilla, ja aina välillä vastaan tullut poliisipartio pysäytti ja kyseli "Mitäs te tuolla penkillä teette?". Näyttivät sitten kuittia, että ovat penkin ostaneet, ja poliisit toivottivat hyvää päivänjatkoa. Sen jälkeen kun tarpeeksi moni partio oli pysäyttänyt, viestivät poliisit keskenään, että jos näettä kaksi teekkaria kantamassa penkkiä, ei siitä tarvitse välittää kun ovat sen laillisesti ostaneet. Seuraavana aamuna huomattiin, että kaikki Helsingin puistonpenkit olivat yön aikana siirtyneet Otaniemeen. :D Teekkarit tietenkin palauttivat lainaamansa penkit takaisin Helsingin puistoihin.

   Lainaa

  17. Vakava sorsa 31.8.2023 15:22
   Tulos: +28 (28 ääntä)
   Makaileva haisunäätä: Joskus Turun Yo-kylässä lenkkeilin Nummen suunnalla, ja matkalla tuli vastaan kaksi poikaa, jotka kantoivat kävellen kolmen istuttavaa sohvaa. Aina välillä laskivat alas ja jatkoivat sitten taas. Kävi kyllä mielessä, mistä asti ovat sen mahtaneet hakea ja mihin viemässä, kun lähimpäänkin [...]
   Mistähän tiiät, että oli käytettynä ostettu sohva, eikä vaikka muutto?
   Ite oon sänkyä muuttanut kävellen, kun oli vaan pieni henkilöauto lainassa. Se kun oli isoin esine silloin.

   Lainaa

  18. Tulos: +30 (32 ääntä)
   Vakava sorsa: Mistähän tiiät, että oli käytettynä ostettu sohva, eikä vaikka muutto?Ite oon sänkyä muuttanut kävellen, kun oli vaan pieni henkilöauto lainassa. Se kun oli isoin esine silloin.
     Itse olen muuttanut tavaraa ostoskärryllä, kun en muuttanut kovin kauas, tavaraa ei ollut paljoa, ja opiskelijabudjetti. Varmaankin hämmästytti ohikulkijoita (ostoskärrylle ei tapahtunut vahinkoa, ja vein sen takaisin paikalleen). Ja kaksisteen kannettiin myös kolmenistuttava sohva kotiin (ei tuntunut järkevältä vuokrata mitään tai maksaa kuljetuksesta, kun kierrätyskeskus josta se tuli on tuossa kulman takana). Katu on kyllä kiireinen, että varmaankin ihmettelivät, mitä nuo puuhaavat. Mutta lopuksi hankalampaa oli saada se hissiin.

   Lainaa

  19. Kouluttamaton muurahainen 1.9.2023 7:30
   Tulos: +69 (69 ääntä)
   It's a deal: Teimme saman takavuosina Jyväskylän opiskelija-alueella. Kaljalavan kanssa hakemaan ja tasaisin välein istuttiin pitämään tauko puolentoista kilometrin reissulla.
   Tämä on yksi niistä asioista, mitä arvostan nuorissa. Kun jotain halutaan, niin ihan pienet esteet ei sitä estä, eikä sekään, mitä muut ajattelevat. Jos kerran jotain on pakko tehdä, niin tehdään siitä hauskaa. Pitäisiköhän viikonloppuna pitää viini-ilta ja kantaa porukalla sohvaa ympäri kylää viinipullon kanssa. Ihan vain, koska voi ja koska se kuulostaa paljon hauskemmalta kuin juoda viiniä ja istua sohvalla. Kuka tulee mukaan?

   Lainaa

  20. Savolaiska 1.9.2023 9:24
   Tulos: +8 (10 ääntä)
   Paljonpuhuva riikinkukko: Velin kommentti hymyilytti. 😊
   Suoranainen hörönauru pääsi :D

   Lainaa

  21. Piparjuuri 1.9.2023 12:04
   Tulos: +23 (23 ääntä)
   Itse olen talvella viereiseen taloon muuttaessa kuljettanut tavaroita tavallisella muovisella lasten pulkalla (: aika isojakin kamoja sillä sai vietyä, ei tosin sänkyä kuitenkaan (ehkä jos olisi ollut useampi pulkka alla).

   Lainaa

  22. Vihattava pähkinä 3.9.2023 3:42
   Tulos: -14 (22 ääntä)
   Ensimmäisessä nyt ei ole mitään hauskaa. "Huumorilla" heitettyä seksuaalista häirintää, ööh ei jatkoon.

   Lainaa

  23. Tulos: +11 (11 ääntä)
   Löydetty koira: Ei talvikunnossapitoa... Kyllä talvii
   Ei talvi
   kunnossapitoa
   Talviipas

   Lainaa

  24. Tulos: -6 (8 ääntä)
   Tässä ensimmäisessä jutussa taisi olla insinööriopiskelija kyseessä.

   Lainaa

  Lue lisää

  Kommentoi

  Avatar

  Vastaa

  Nimikone

  Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

  Avainsanat: auto, clio, kaksimielinen, kirppari, kirppis, kirpputori, korjaus, kuljetus, kuva, pesukone, profiilikuva, pyykinpesukone, pyörä, roskalava, sänky, tavara, vaatia