Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Puhelimesi tuntee sinut

Ovatko ahvenet juonessa mukana, vai onko ihminen näin ennalta-arvattava?
Puhelimesi tuntee sinut

Arkiston aarre

 • Nimi Juuri nyt
  Tulos: 0 (0 ääntä)

  Kommentti

 • 59 kommenttia

   Ei kommentteja
  1. Puhas pulu 3.8.2023 0:11
   Tulos: +776 (826 ääntä)
   En oikein osaa arvioida onko päivitys täällä varsinaisen sisällön vai silkan horrifyingin languagen takia.

   Lainaa

  2. Tohlo näätä 3.8.2023 0:19
   Tulos: +159 (241 ääntä)
   Oli hankala pysyä mukana tätä lukiessa, voi johtua jo kellonajasta ja väsymyksestäkin mutta jouduin tavaamaan kyllä useamman kerran mitä nyt on tapahtunut. Kirjoitusasulla voi olla osuutensa asiaan.

   Lainaa

  3. Saatanan vajaaälyinen lehmä 3.8.2023 0:23
   Tulos: +379 (397 ääntä)
   "Ei oo hirveen leffa bro" Ok brä asia tiili, ota ihan 🐇 äläkä oo 💨🫳🤞 fr

   Lainaa

  4. Suomennettu hamsteri 3.8.2023 0:25
   Tulos: +6 (106 ääntä)
   Uskopuhetta, mutta paskon

   Lainaa

  5. Lystikäs lisko 3.8.2023 0:42
   Tulos: -130 (218 ääntä)
   Olihan teksti ja samaa mieltä yllä olevien kanssa sekavuudesta. Mutta mikä tuo lastenlaulu oikein on? En omasta lapsuudesta muista että olisi noin iloisia uppoavan laivan biisejä missään kuullut saati laulettu päiväkodissa? Pikku-Matin puhjenneen kumin paikkaamisen purukumilla muistan hämärästi.

   Lainaa

  6. Imelä käärme 3.8.2023 0:46
   Tulos: +291 (303 ääntä)
   Lystikäs lisko: Olihan teksti ja samaa mieltä yllä olevien kanssa sekavuudesta. Mutta mikä tuo lastenlaulu oikein on? En omasta lapsuudesta muista että olisi noin iloisia uppoavan laivan biisejä missään kuullut saati laulettu päiväkodissa? Pikku-Matin puhjenneen kumin paikkaamisen purukumilla muistan hämärästi.
   Vanha kunnon Pumppulaulu. Ei oo hirveen leffa bro, mut kantsii kattoo nopee.

   Lainaa

  7. Tulos: -47 (101 ääntä)
   Olen täysin tympääntynyt tekoälyn nimivalintaan. Tekoäly on vain vähän monimutkaisempaan prosessiin kykenevä tietokoneohjelma, ja aivan yhtä tyhmä. Se tekee vain mitä sille sanotaan ja mitään "älyä" ei varsinaisesti ole siinä mielessä, jossa sen käsitämme. Ihmisten suurin uhka on ja tulee jatkossakin olemaan toiset ihmiset, jotka ne ohjelmat asioilleen laittavat. Terminaattori ei ilmesty lähitulevaisuudessa kolkuttelemaan. Lopettakaa niiden omituisen pelottelevien lehtiartikkeleiden kirjoitus, joissa faktat on enintään viitteinä. Hyvä lähde on esimerkiksi Utelias Mieli -podcastin tekoälyä käsittelevä jakso, jos aiheeseen haluaa tutustua. Olen kyllä huomannut samanlaisia piirteitä mainosalgoritmien suhteen. Eräs päivä muutama vuosi sitten totesin ääneen, että pitäisi varmaan ostas uusi retkireppu, kun edellinen hajosi, ja vaikken ollut ikinä katsonut reppuja netistä, niitä tarjottiin minulle etusivulla kun avasin somen. Muttä tämä päivitys oli kyllä niin ärsyttävästi kirjoitettu.

   Lainaa

  8. Tulos: +178 (194 ääntä)
   Avasin Tiktokin tossa jonkin aikaa sitten ja taisi tulla sama video vastaan, vaikka en ollut ajatellut mitään lastenlauluja vähään aikaan. Ehkä Fröbelin Palikat on vain yksinkertaisesti tekemässä paluuta listojen ykköseksi?

   Lainaa

  9. Vahva pupu 3.8.2023 1:11
   Tulos: +25 (105 ääntä)
   Tekoälyjuttu oli niin huonosti kirjoitettu että ihan silmiin sattui. Otettu jostain netin syövereistä ja käännetty Googlella.Lopulta ylilaudan kautta päätynyt tänne,en yllättyisi yhtään.

   Lainaa

  10. Aatteeton näyttelijä 3.8.2023 1:32
   Tulos: +92 (128 ääntä)
   Tämän tyyliset "tarina" kerronnat on rasittavaa lukea. Tarkoitus on kai tuoda hauskuutta tai väriä juttuu, mutta tulee vain skipattua nuo turhat lisäykset. Lisäksi näitä "kännykkä kuuntelee" päivityksiä on kirjoiteltu jo vuosia ja iltalehti/sanomat on kirjoittanut asiasta, mutta silti vielä joku yrittää repiä tästä tarinaa.

   Lainaa

  11. Loputon viikuna 3.8.2023 1:42
   Tulos: +191 (207 ääntä)
   Tätä juttua lukiessa came mieleen the ohjelma, missä veistettiin the potkuria 24 episodes.

   Lainaa

  12. Tyly nektariini 3.8.2023 2:09
   Tulos: +52 (64 ääntä)
   Cool tarina veli!

   Lainaa

  13. Arveluttava vadelma 3.8.2023 3:19
   Tulos: +69 (77 ääntä)
   Imelä käärme: Vanha kunnon Pumppulaulu. Ei oo hirveen leffa bro, mut kantsii kattoo nopee.
   Ylös alas näin ja näin, ykköspumppu nyt jo käy, ylös alas näin ja näin, kakkospumppukin jo käy...

   Lainaa

  14. Nauhoitettu taikuri 3.8.2023 3:24
   Tulos: +13 (47 ääntä)
   Imelä käärme: Vanha kunnon Pumppulaulu. Ei oo hirveen leffa bro, mut kantsii kattoo nopee.
   Ei siis Pumppalaalaa-laulu, veli? Fresh. Viilee #1, man!

   Lainaa

  15. Arkistoitu järvisieni 3.8.2023 3:49
   Tulos: +44 (70 ääntä)
   Loputon viikuna: Tätä juttua lukiessa came mieleen the ohjelma, missä veistettiin the potkuria 24 episodes.
   That's right Hande! Because sul on rumimmat kuseet ja pisin naama. 
   Mutta niin, ihan järkyttävää tuo teksti. Onko tällaista nykynuorison puhe?  

   Lainaa

  16. Himmeä norppa 3.8.2023 4:01
   Tulos: +46 (54 ääntä)
   Lystikäs lisko: Olihan teksti ja samaa mieltä yllä olevien kanssa sekavuudesta. Mutta mikä tuo lastenlaulu oikein on? En omasta lapsuudesta muista että olisi noin iloisia uppoavan laivan biisejä missään kuullut saati laulettu päiväkodissa? Pikku-Matin puhjenneen kumin paikkaamisen purukumilla muistan hämärästi.
   Höh, Fröbelin palikat bro snaijaatsä.

   Lainaa

  17. Levyttämätön jääkarhu 3.8.2023 4:26
   Tulos: +75 (81 ääntä)
   Voikohan ajatuksen voimalla lähettää mainoksia myös toiselle? Toivon Chrisille vastustamattomia mainoksia suomen kielen kursseista. Like bitch please, learn your mother tongue, yo.

   Lainaa

  18. Kätsy minkki 3.8.2023 6:18
   Tulos: +62 (70 ääntä)
   Aatteeton näyttelijä: Tämän tyyliset "tarina" kerronnat on rasittavaa lukea. Tarkoitus on kai tuoda hauskuutta tai väriä juttuu, mutta tulee vain skipattua nuo turhat lisäykset. Lisäksi näitä "kännykkä kuuntelee" päivityksiä on kirjoiteltu jo vuosia ja iltalehti/sanomat on kirjoittanut asiasta, mutta silti vielä joku yrittää repiä tästä tarinaa.
   Seuraan facebookissa ryhmää "Länsimaalaisen ihmisen ahdinko", jossa näkee paljon tämän tyylisiä päivityksiä, samat jutut olisivat paljon hauskempia ihan normaalisti kirjoitettuna. Joku oli kirjoittanut novellin mittaisen sepustuksen siitä kun ilmankostutin levisi käsiin kun sitä siirsi.

   Lainaa

  19. Tulos: +34 (34 ääntä)
   Kätsy minkki: Seuraan facebookissa ryhmää "Länsimaalaisen ihmisen ahdinko", jossa näkee paljon tämän tyylisiä päivityksiä, samat jutut olisivat paljon hauskempia ihan normaalisti kirjoitettuna. Joku oli kirjoittanut novellin mittaisen sepustuksen siitä kun ilmankostutin levisi käsiin kun sitä siirsi.
   Sitähän on olemassa Klikinsäästäjä. Ehkä siinä ryhmässä pitäisi olla Ahdinkopostinyksinkertaistaja, mieluiten tekoälynä bro.

   Lainaa

  20. Kahen kilon kalori 3.8.2023 7:43
   Tulos: +21 (55 ääntä)
   Ei olisi tänään tarvinnut olla yhtä ylimääräistä julkaisua. Ei tuota kielten sekamelskaa jaksanut paljoa alkua pidemmälle lukea ja nämä pitköt kertomukset muutenkin ovat yleensä mukahauskaa liioittelua.

   Lainaa

  21. Littana katkarapu 3.8.2023 7:48
   Tulos: +6 (60 ääntä)
   Lystikäs lisko: Olihan teksti ja samaa mieltä yllä olevien kanssa sekavuudesta. Mutta mikä tuo lastenlaulu oikein on? En omasta lapsuudesta muista että olisi noin iloisia uppoavan laivan biisejä missään kuullut saati laulettu päiväkodissa? Pikku-Matin puhjenneen kumin paikkaamisen purukumilla muistan hämärästi.
   Joo koska uusia lastenlaulujahan ei oo sinun lapsuuden jälkeen tehty niin pakko olla joku sinun lapsuudesta tuttu!

   Lainaa

  22. Toj Karin 3.8.2023 8:19
   Tulos: +27 (43 ääntä)
   Vihanta:  [...]"älyä" ei varsinaisesti ole siinä mielessä, jossa sen käsitämme.  [...]
   Älyä on hyvin monenlaista. Ei ole mitään universaalia määritelmää "siinä mielessä jossa sen käsitämme". Jotta voit sanoa että tekoäly ei ole älykäs, sinun täytyy ensin määritellä minkälaista älyä tarkoitat.  Teköäly kykenee suorittamaan todella monimutkaisia ja vaikeita operaatioita. Sellaisia joiden suorittamisesta "tyhmä" ihminen ei voi edes unelmoida. Se kykenee myös tekemään sen oppimalla, eli tekoälylle ei ole kerrottu miten tehtävä tulee tehdä, vaan se on oppinut sen seuraamalla joko itseään tai jotain toista tehtävän suorittajaa. Voitko sanoa että oppiminen ei ole minkäänlaista älyä? Kyllä, tekoälyt on vielä kaukana ihmisen kyvystä prosessoida asioita, mutta on väärin väittää ettei niissä olisi älyä ollenkaan. Tällä hetkellä tekoälyt eivät kykene mm. samanlaiseen abstraktiin ajatteluun kuin ihmiset. Kun generatiivinen tekoäly esittää väitteen, se ei kykene tarkistamaan onko väite tosi, sillä se ei kykene hakemaan ja omaksumaan uusia asioita oman treenidatan lisäksi, tai käsittelemään hakemaansa dataa rakentavasti tarpeeksi laajassa kontekstissa. Tuossa on nyt kaksi erilaista tilannetta tekoälyn älystä. Toinen puolesta ja toinen vastaan. Kuten huomaan, jos älyä ei määrittele tarkasti, ei siitä voi tehdä yleistäviä väitteitä.

   Lainaa

  23. Epäuskottava sitruuna 3.8.2023 8:53
   Tulos: +58 (86 ääntä)
   Mielestäni tarina olisi ollut parempi tai vähintään yhtä hyvä jos olisi vain kirjoittanut "olen ammatiltani sukeltaja, ja veden alla tässä yhtenä päivänä ilman puhelinta lauleskelin erästä hyvin vanhaa lastenlaulua ääneen ja sitten yllätyksekseni kotiin palatessani tiktok antoi samaisen laulun feediini". Loppuun ehkä joku "sattumaa, vai joko puhelimet sieppaavat ääniä satojen metrien päästä?!?!" kevennykseksi.

   Lainaa

  24. Jussi Pattitussi 3.8.2023 9:03
   Tulos: +89 (93 ääntä)
   Puhas pulu: En oikein osaa arvioida onko päivitys täällä varsinaisen sisällön vai silkan horrifyingin languagen takia.
   Mä mietin, että pitäisikö forgive vähäsen tuosta, koska etunimi näyttää olevan Chris. But voihan olla, että for real se on Risto ja hän vaan on sen verran international. Vähän niinku Canna back in the day.

   Lainaa

  25. Tulos: -13 (25 ääntä)
   Vihanta: Olen täysin tympääntynyt tekoälyn nimivalintaan. Tekoäly on vain vähän monimutkaisempaan prosessiin kykenevä tietokoneohjelma, ja aivan yhtä tyhmä. Se tekee vain mitä sille sanotaan ja mitään "älyä" ei varsinaisesti ole siinä mielessä, jossa sen käsitämme. Ihmisten suurin uhka on ja tulee [...]
   On tosiaan aika pieleen käännetty. AI:n oikeampi käännös olis vaikka AIA (ajatteleminen ilman aivoja). Nyt yleisesti käytössä olevat palvelut on tosin vain yksi tekoälyn osa-alue eli koneoppiminen. Mutta ei taida ihan lähitulevaisuudessa olla tulossa varsinaista tekoälyä mikä erottaisi oikean väärästä. Se lienee kaiken älyllisen toiminnan  peruslähtökohta.

   Lainaa

  26. Loppumaton peto 3.8.2023 9:46
   Tulos: +50 (60 ääntä)
   Vittufuck ku oli haardi stoori luettavaks.

   Lainaa

  27. Hissitön kobra 3.8.2023 9:57
   Tulos: -1 (27 ääntä)
   Ei vaan pysty lukemaan. Varmaan hauska tarina.

   Lainaa

  28. Sujuva seppä 3.8.2023 10:26
   Tulos: +5 (39 ääntä)
   Kertokaa joku miten veden alla voi puhua ja laulaa????!

   Lainaa

  29. Jorma Ralli-Kukkula 3.8.2023 10:32
   Tulos: +10 (38 ääntä)
   Ei Saatana. Too pitkä; en readannut.

   Lainaa

  30. Tulos: -4 (40 ääntä)
   Jos ylimääräisten juttujen taso on tämmöinen, niin parempi julkaista vain se normaalimäärä. Oli yksi turhimmista mokista koskaan.

   Lainaa

  31. Säteilevä unikeko 3.8.2023 10:39
   Tulos: +47 (47 ääntä)
   Sujuva seppä: Kertokaa joku miten veden alla voi puhua ja laulaa????!
   Sukelluslaitteet ja ihan kunnolliset sellaiset, kuvittelisi, että jos työkseen tekee sukellustyötä ja korjaa, niin nimenomaan sellaiset on. Ei omakohtaista kokemusta, mutta käsittääkseni joissakin on radio, millä voi keskustella. Korjatkaa joku, jos olen väärässä.

   Lainaa

  32. Abstrakti fretti 3.8.2023 10:43
   Tulos: +78 (78 ääntä)
   Mua ilahdutti tässä jammailevat ahvenet

   Lainaa

  33. Kahdestaan metso 3.8.2023 10:54
   Tulos: +60 (60 ääntä)
   Jussi Pattitussi: Mä mietin, että pitäisikö forgive vähäsen tuosta, koska etunimi näyttää olevan Chris. But voihan olla, että for real se on Risto ja hän vaan on sen verran international. Vähän niinku Canna back in the day.
   Tiedän kaverin, on jenkki-suomalainen. Puhuu aikalailla noin ihan livenäkin. Ihan yhtä sekavaa settiä sieltä aina tulee 😂 terkkuja!

   Lainaa

  34. Kaksipitkä joutsen 3.8.2023 11:00
   Tulos: +36 (54 ääntä)
   Kirjoittaako joku oikeasti noin? Pliiis, älä rape my language!

   Lainaa

  35. Itseasiassa 3.8.2023 11:02
   Tulos: +25 (27 ääntä)
   tonique: Sitähän on olemassa Klikinsäästäjä. Ehkä siinä ryhmässä pitäisi olla Ahdinkopostinyksinkertaistaja, mieluiten tekoälynä bro.
   Paitsi Klikinsäästäjä ei ole valitettavasti enää aktiivinen. Sinällään harmi, että iskivät noihin klikkiotsikoihin ja saivat painostuksesta niihin aikoinaan edes vähän rotia. Mäkin pysyin (vähän tahtomattani) mukana joissain juökkisjuoruissa, kun en muuten suostu avaamaan iltapäivälehtien artikkeleita.

   Lainaa

  36. Vesiselvä jänis 3.8.2023 14:02
   Tulos: +37 (41 ääntä)
   Littana katkarapu: Joo koska uusia lastenlaulujahan ei oo sinun lapsuuden jälkeen tehty niin pakko olla joku sinun lapsuudesta tuttu!
   Siksihän siinä kysyttiin että mikä juttu? Ei kaikille ole Frööbelin Palikat tuttuja. Osa täällä on yli 50 vuotiaita.

   Lainaa

  37. Siivottu metso 3.8.2023 14:24
   Tulos: +29 (37 ääntä)
   Lystikäs lisko: Olihan teksti ja samaa mieltä yllä olevien kanssa sekavuudesta. Mutta mikä tuo lastenlaulu oikein on? En omasta lapsuudesta muista että olisi noin iloisia uppoavan laivan biisejä missään kuullut saati laulettu päiväkodissa? Pikku-Matin puhjenneen kumin paikkaamisen purukumilla muistan hämärästi.
   Bro kerää miinuksia ku ei snaijaa Fröbeleit. Pumppulaulu creepy as hell, kuuntele sitä veli.

   Lainaa

  38. Luodinkestävä lihapiirakka 3.8.2023 14:25
   Tulos: +15 (29 ääntä)
   En kyl nyt ihan understandannu. Ei oo hirveen leffa bro?

   Lainaa

  39. Tulos: +14 (20 ääntä)
   Arveluttava vadelma: Ylös alas näin ja näin, ykköspumppu nyt jo käy, ylös alas näin ja näin, kakkospumppukin jo käy...
   Eiii! Tää korvamato jää taas soimaan päähän! 😖 ainoa vielä pahempi korvamato Fröbelin Palikoilta on se hiton perhoslaulu! 😐🦋🐛

   Lainaa

  40. Konstikas panda 3.8.2023 16:02
   Tulos: -9 (29 ääntä)
   Kaksipitkä joutsen: Kirjoittaako joku oikeasti noin? Pliiis, älä rape my language!
   Nimestä päätellen suomi ei välttämättä ole kaverin first language. Ei oo freshii dissata kieliopista, jos kaveri ei edes kirjoita äidinkielellään.

   Lainaa

  41. Keski-ikäistyvä millenniaali 4.8.2023 8:44
   Tulos: +1 (9 ääntä)
   Epäuskottava sitruuna: Mielestäni tarina olisi ollut parempi tai vähintään yhtä hyvä jos olisi vain kirjoittanut "olen ammatiltani sukeltaja, ja veden alla tässä yhtenä päivänä ilman puhelinta lauleskelin erästä hyvin vanhaa lastenlaulua ääneen ja sitten yllätyksekseni kotiin palatessani tiktok antoi samaisen [...]
   Hyvin vanhaa 😭

   Lainaa

  42. Arkkienkeli 4.8.2023 9:16
   Tulos: -8 (14 ääntä)
   Tohlo näätä: Oli hankala pysyä mukana tätä lukiessa, voi johtua jo kellonajasta ja väsymyksestäkin mutta jouduin tavaamaan kyllä useamman kerran mitä nyt on tapahtunut. Kirjoitusasulla voi olla osuutensa asiaan.
   Veikkaan ettei lääkityksesi ollut samalla tasolla kuin kirjoittajan.

   Lainaa

  43. Kampura kirjohylje 4.8.2023 9:38
   Tulos: +28 (32 ääntä)
   Oon huomannu tääl feissarimokissakin ihmisten keskittymiskyvyn vähentyneen, koska tähänkin mokaan tullut monta "liian pitkä, ei jaksa lukee" -kommenttia. Toki teksti oli myös mun mielestä suht kamalaa luettavaa, mutta ei sieltä pahimmasta päästä, eikä niin järkyttävän pitkäkään. Kukaan ei kuitenkaan kommentoinut olevansa "mukana".

   Lainaa

  44. Otettu patsas 4.8.2023 12:44
   Tulos: -7 (27 ääntä)
   Ihan hyvinhän tuo oli kirjoitettu, englannin kielen käyttö seassa on tyylivalinta (ja makuasia). Ette vaan someaivoinenne jaksa lukea noin pitkiä tekstejä ja syytätte sitten kirjoittajaa.

   Lainaa

  45. Nuutunut kivi 4.8.2023 19:21
   Tulos: +10 (10 ääntä)
   Arkistoitu järvisieni: That's right Hande! Because sul on rumimmat kuseet ja pisin naama.  Mutta niin, ihan järkyttävää tuo teksti. Onko tällaista nykynuorison puhe?  
   Kiitos tästä. Olin ihan unohtanut tuon 'rumimmat kuteet ja pisin naama'.

   Lainaa

  46. Vanhahko muurahainen 5.8.2023 22:05
   Tulos: +7 (17 ääntä)
   Nää pitkät jutut on aina huonoimpia mokia

   Lainaa

  47. Ilmiselvä piirroshahmo 6.8.2023 9:54
   Tulos: -6 (16 ääntä)
   Otettu patsas: Ihan hyvinhän tuo oli kirjoitettu, englannin kielen käyttö seassa on tyylivalinta (ja makuasia). Ette vaan someaivoinenne jaksa lukea noin pitkiä tekstejä ja syytätte sitten kirjoittajaa.
   MOIKKU, Chris!

   Lainaa

  48. Tulos: +6 (10 ääntä)
   Monta kertaa törmännyt samaan; esim. puhun puhelimessa kaverin kanssa jostakin auton varaosasta ja avaan netin niin ensimmäinen mainos tarjoilee just kyseistä palikkaa. Jos olis taipuvainen uskomaan salaliittoteorioihin niin täysin sekaisinhan sitä menisi moisesta yhteensattumasta.

   Lainaa

  49. Esiintyvä salaatti 7.8.2023 20:13
   Tulos: +7 (13 ääntä)
   Tää oli niitä mokia missä commentsit on bestiä ja moka melko shittiä. Sorry bro mun myöhäsestä osallistumisesta ketjuun, olin vacationillä eikä reading rutiinit oo wörkkiny hetkeen.

   Lainaa

  50. Ainoa dinosaurus 8.8.2023 10:21
   Tulos: +9 (11 ääntä)
   Arkistoitu järvisieni: That's right Hande! Because sul on rumimmat kuseet ja pisin naama.  Mutta niin, ihan järkyttävää tuo teksti. Onko tällaista nykynuorison puhe?  
   80-vuotiaiden mielestä minä olen nuoriso. Ikää 58.

   Lainaa

  51. Moottoroitu laama 8.8.2023 10:33
   Tulos: +3 (11 ääntä)
   Eihän kukaan työikäinen oikeasti kirjoita noin? Meni ainakin päivä hyvin pilalle!

   Lainaa

  52. Ilkkuva jyrsijä 10.8.2023 12:16
   Tulos: +6 (8 ääntä)
   Mukana

   Lainaa

  53. Elmer Ruigulsaar 11.8.2023 4:39
   Tulos: +5 (7 ääntä)
   freak me The fuck out

   Lainaa

  54. Tylsä alokas 13.8.2023 9:41
   Tulos: +4 (8 ääntä)
   Vanhahko muurahainen: Nää pitkät jutut on aina huonoimpia mokia
   True.

   Lainaa

  55. Ilkkuva kettu 21.8.2023 18:06
   Tulos: +1 (1 ääni)
   Epäuskottava sitruuna: Mielestäni tarina olisi ollut parempi tai vähintään yhtä hyvä jos olisi vain kirjoittanut "olen ammatiltani sukeltaja, ja veden alla tässä yhtenä päivänä ilman puhelinta lauleskelin erästä hyvin vanhaa lastenlaulua ääneen ja sitten yllätyksekseni kotiin palatessani tiktok antoi samaisen [...]
   Muuten hyvä, mutta tuossahan nimenomaan sanottiin että laulu alkoi soimaan päässä, mutta missään vaiheessa hän ei sitä ääneen laulanut. Eli mainos "luki ajatukset". Mutta joo, ois voinu lyhyemminkin asian ilmaista. :)

   Lainaa

  56. Ravinteeton haisunäätä 24.8.2023 12:43
   Tulos: -1 (3 ääntä)
   Taas yksi mukamas hauska.

   Lainaa

  57. Tulos: 0 (0 ääntä)
   ...En ole koskaan ennen nähnyt kenenkään kirjoittavan noin. Tulee aivan mieleen somettajien viljelemä termi "weeb"; tarkoittaa ihmistä, jolla on tapana sotkea oman kielensä joukkoon japanilaisia termejä (ei näytä aivan järjen touhulta, ja kaikenlainen "ooh that's so kawaii" saa vain pään särkemään; jos aikoo käyttää kieltä, käytä ainoastaan sitä yhtä kieltä... älä sotke niitä kuin joku tampio). Toisaalta minäkin olen saanut osakseni noita weeb-kommentteja vain sen takia että katson animea... ihmiset kun eivät tajua mitä tuo termi oikeasti tarkoittaa.

   Lainaa

  58. Kielevä alpakka 27.9.2023 2:43
   Tulos: 0 (2 ääntä)
   Kahdestaan metso: Tiedän kaverin, on jenkki-suomalainen. Puhuu aikalailla noin ihan livenäkin. Ihan yhtä sekavaa settiä sieltä aina tulee 😂 terkkuja!
   Tulee vaan mieleen että pitää aina ja kaikkialla tuoda se oma jenkkiys esiin, koska ei voi olla tuomatta. Kirjottas vaikka sitten kokonaan jenkiks jos ei voi jättää sitä pois. Sekamelska kuulostaa nykyisten turhien julkkisten finglishille, jota ei pysty kuuntelee.

   Lainaa

  59. Tahaton seppä 28.12.2023 5:54
   Tulos: -1 (1 ääni)
   Arkistoitu järvisieni: That's right Hande! Because sul on rumimmat kuseet ja pisin naama.  Mutta niin, ihan järkyttävää tuo teksti. Onko tällaista nykynuorison puhe?  
   Ei oo nykynuorison puhetta. Veikkaan että on sellaisen joka on käyny vasta pari kertaa ulkomailla, ja yrittää näin kertoa käynneistään kaikille.

   Lainaa

  Lue lisää

  Kommentoi

  Avatar

  Vastaa

  Nimikone

  Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

  Avainsanat: ahvenet, fröbelin palikat, kappale, meidän laivassa, musiikki, puhelin, salakuuntelu, sukeltaa, tekoäly, tiktok