Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Ikuisesti iholla, osa 55

Tatuoinnin kuuluukin olla huono!
Ikuisesti iholla, osa 55

Arkiston aarre

  • Nimi Juuri nyt
    Tulos: 0 (0 ääntä)

    Kommentti

  • 87 kommenttia

      Ei kommentteja
    1. Johdoitettu pähkinä 1.8.2023 0:11
      Tulos: +490 (494 ääntä)
      "Ihan tarkoituksella on tuolla tavalla tehty." Miksihän tämä vakioselitys kuullaan aina, kun tatuoinnin lopputulosta arvioidaan? No kukin näyttäköön juuri siltä miltä itse haluaa, mutta kuinkahan montaa oikeasti ärsyttää se, että on maksanut itsensä kipeästi ja laatu on tuollaista? Eivät vaan kehtaa myöntää, että tais olla yks elämän surkeimpia idean toteutuksia.

      Lainaa

    2. Tuottelias ahma 1.8.2023 0:20
      Tulos: +363 (369 ääntä)
      Miksi, voi miksi ei voi ostaa harjoittelunahkaa - tai aloittaa vaikka ihan kynällä....

      Lainaa

    3. Seurattu kauris 1.8.2023 0:23
      Tulos: +45 (69 ääntä)
      Olis kyllä aivan mahtavaa jos joku viittis muokata Skyrimin logosta tuommoisen :D

      Lainaa

    4. Poksahtava papukaija 1.8.2023 0:40
      Tulos: +153 (161 ääntä)
      Iholla ikuisesti. Jos koskaan ottaisin tatskan niin antaisin vain luotettavan ammattilaisen, joka on tehnyt niitä satoja on hyvässä maineessa, piirtää.

      Lainaa

    5. Naulitseva nauta 1.8.2023 0:46
      Tulos: -33 (99 ääntä)
      Tero vaikuttaa ihan symppikseltä, jos joku antaa tatskata niin menkööt, ei veloita mitään eikä väittele että "tarkoituksella" paskaa jälkeä. Toki vähemmän pysyviä harjoitteluvaihtoehtoja löytyy. Tsemppiä Terolle.

      Lainaa

    6. Koeajettu leopardi 1.8.2023 2:05
      Tulos: -15 (81 ääntä)
      Huonoa jälkeä, mutta: OBLIVION > SKYRIM Hienoa, että molemmat edustettuna.

      Lainaa

    7. Maaton kivi 1.8.2023 2:06
      Tulos: -47 (225 ääntä)
      Taas isänmaan toivot vauhdissa. Kyllä huomaa Virvestä ja lapsesta että wt periytyy. Miten voi äiti olla ylpeä tatuoinneista? Ei taida olla niitä kuuluisia originelleja tatuointeja ottavia juristeja tai lääkäreitä?

      Lainaa

    8. Alin mango 1.8.2023 2:28
      Tulos: +56 (108 ääntä)
      Maaton kivi: Taas isänmaan toivot vauhdissa. Kyllä huomaa Virvestä ja lapsesta että wt periytyy. Miten voi äiti olla ylpeä tatuoinneista? Ei taida olla niitä kuuluisia originelleja tatuointeja ottavia juristeja tai lääkäreitä?
      Mitä.

      Lainaa

    9. Sietämätön kesyaasi 1.8.2023 3:07
      Tulos: +170 (208 ääntä)
      Alin mango: Mitä.
      Tää on tää joku sama heppu joka käy jokaisessa tatuointeihin liittyvässä mokassa puhumassa sarkastisesti ”tatuointeja ottavista juristeista ja lääkäreistä” kun ei usko keskiluokkaisten tai muiden parempiosaisten ottavan leimoja. Kertoo vaan siitä ettei ole vaikkapa yliopistoon jalallaan astunut vuosiin – me kaikki muut kun tiedetään että tatuointeja ottaa nykyään monet, ihan sosioekonomiseen asemaan katsomatta.

      Lainaa

    10. Tulos: +48 (60 ääntä)
      En ole skyrimiä pelannut mutta pitänee kokeilla jos kerran joku on sitä mieltä että on niin hyvä peli jotta ottaa tatuointeja siihen liittyen. Ehkä kohta mullakin on nahka musteessa, ehkä ei.

      Lainaa

    11. Tornipöllö 1.8.2023 5:39
      Tulos: +126 (128 ääntä)
      Pojan kämmenselässä oleva kuvio (Skyrimin Nightingale-symboli) on kaiken lisäksi keskeneräinen, tuossa linnun siipien välissä kuuluisi olla ympyrä. Tosin muun jäljen huomioonottaen on ehkä parempi, ettei tatuoija edes yrittänyt tehdä sitä, todennäköisesti lopputulos olisi muistuttanut enemmänkin tärisevää soikiota kuin ympyrää.

      Lainaa

    12. Räkäpää 1.8.2023 6:36
      Tulos: +31 (35 ääntä)
      Koeajettu leopardi: Huonoa jälkeä, mutta: OBLIVION > SKYRIM Hienoa, että molemmat edustettuna.
      Have you heard of the high elves?

      Lainaa

    13. Tulos: +40 (46 ääntä)
      Höpö: En ole skyrimiä pelannut mutta pitänee kokeilla jos kerran joku on sitä mieltä että on niin hyvä peli jotta ottaa tatuointeja siihen liittyen. Ehkä kohta mullakin on nahka musteessa, ehkä ei.
      Kannattaa pelata!

      Lainaa

    14. Tulos: +139 (141 ääntä)
      Johdoitettu pähkinä: "Ihan tarkoituksella on tuolla tavalla tehty." Miksihän tämä vakioselitys kuullaan aina, kun tatuoinnin lopputulosta arvioidaan? No kukin näyttäköön juuri siltä miltä itse haluaa, mutta kuinkahan montaa oikeasti ärsyttää se, että on maksanut itsensä kipeästi ja laatu on tuollaista? Eivät [...]
      Älä unohda "kamera vääristää ja se ei ole vielä valmis/parantunut"

      Lainaa

    15. Tulos: -30 (64 ääntä)
      Itse asiassa kyllä, nuo skyrimin iconien linjat "kuuluukin" olla epäselviä. Ainakin menussa nämä iconien linjat ovat hieman väriseviä jos ja kun niiden välillä vaihtelee. Joten periaatteessa ymmärrän alla olevan tatuoinnin tarkoituksen. Toki laitoin kuuluukin olla epäselviä hipsuihin sillä aina voi käyttää taiteilijan vapautta; ne joko voi olla värisevät tai sitten täysin selkeälinjaiset halutessaan.

      Lainaa

    16. Kilokalori 1.8.2023 7:54
      Tulos: +69 (75 ääntä)
      irkku: Itse asiassa kyllä, nuo skyrimin iconien linjat "kuuluukin" olla epäselviä. Ainakin menussa nämä iconien linjat ovat hieman väriseviä jos ja kun niiden välillä vaihtelee. Joten periaatteessa ymmärrän alla olevan tatuoinnin tarkoituksen. Toki laitoin kuuluukin olla epäselviä hipsuihin sillä aina voi käyttää [...]
      Joo nuo oblivion ja skyrim logot ei tosiaan ole mitään skarppeja viivoja pelissäkään vaan "kivimäisiä" logoja joissa reuna elää. Mutta toi linnunsiipi on vaan huono tatska.

      Lainaa

    17. Nurja päärynä 1.8.2023 8:02
      Tulos: +71 (73 ääntä)
      Nyt kiinnostaa paljonkohan noista sitten maksettiin...

      Lainaa

    18. Tinkimätön unikeko 1.8.2023 8:17
      Tulos: +45 (63 ääntä)
      Kyllä näkee jo Virven pojan Sandels-laatikosta ja turvonneista sormista että ei ole välttämättä selvin päin päätöstä tahi kuvaa tehty.

      Lainaa

    19. Varoittava maito 1.8.2023 8:43
      Tulos: +35 (47 ääntä)
      Jos se tatska on kantajalleen hyvä semmoisena kuin se on niin se on hyvä vaikka viivat olis vinot ja väritys pielessä.

      Lainaa

    20. Säteilevä unikeko 1.8.2023 8:43
      Tulos: +48 (50 ääntä)
      Poksahtava papukaija: Iholla ikuisesti. Jos koskaan ottaisin tatskan niin antaisin vain luotettavan ammattilaisen, joka on tehnyt niitä satoja on hyvässä maineessa, piirtää.
      Internetin hyötypuolia on, että aika monen tatuoijan portfolio löytyy sieltä.
      Itse valitsin juuri tällä tavalla missä ja kenen luona kävin omani ottamassa. Kävi vielä tuuri, että tatuoija halusi ottaa jotain kivaa ja helppoa työtä väliin ja pääsin nopeasti, koska kyseiselle tatuoijalle jonot ovat pitkät, syystäkin.

      Lainaa

    21. Sukka majava 1.8.2023 8:53
      Tulos: -38 (58 ääntä)
      Poksahtava papukaija: Iholla ikuisesti. Jos koskaan ottaisin tatskan niin antaisin vain luotettavan ammattilaisen, joka on tehnyt niitä satoja on hyvässä maineessa, piirtää.
      Jostakinhan tatuoijien on aloitettava, että kyllä niitäkin tolloja tarvitaan, jotka antavat tehdä halvalla huonoja harjoitusvaiheessa 😌

      Lainaa

    22. Tulos: +87 (89 ääntä)
      Eniten ihmetyttää se, että kun ei osata yhtään piirtää kynällä ja paperilla mutta kuvitellaan että opitaan piirtäminen tatuoimalla. Ja noista värisevistä viivoista, voi olla tyylillinen juttu, mutta siitä huolimatta todella kömpelö vaikutelma, eikä varmasti missään tatuointistudiossa tehty. Kaikki tatuoijat jotka tiedän ovat kulkeneet piirustuskansion kanssa paikasta toiseen kysymässä harjoittelupaikkaa studioilta. Aika paljon saa olla näyttöä ennenkuin pääsee asiakkaaseen yhtään värisevää viivaa piirtämään.

      Lainaa

    23. Niin sanottu ämpäri 1.8.2023 9:14
      Tulos: +44 (44 ääntä)
      irkku: Itse asiassa kyllä, nuo skyrimin iconien linjat "kuuluukin" olla epäselviä. Ainakin menussa nämä iconien linjat ovat hieman väriseviä jos ja kun niiden välillä vaihtelee. Joten periaatteessa ymmärrän alla olevan tatuoinnin tarkoituksen. Toki laitoin kuuluukin olla epäselviä hipsuihin sillä aina voi käyttää [...]
      Ei ne kyllä noin "värisevät" ole oikeastikaan. Pelin sisällä se riippuu lähinnä siitä millä koneella niitä katsot, ja näytöstä. Jollain x360 se ehkä on vähän samanlainen.. Sellaista puolen millin paksuista "värinää" niissä on mutta sen sijaan että lähtisin itse sitä kopioimaan (koska tatuointikoneella ei pysty tekemään selkeästi) niin laittaisin ihan ilman niitä. Esim. tuo Oblivionin logo on ihan perseellään tatuoinnissa, todellakin huomaa että tatuoija ei osaa piirtää tarkkoja linjoja.
      Nightingale-logosta puhumattakaan. Ei voi olla kovin hyvä "ammattilainen" jos ei vapaalla kädellä pysty piirtämään puoliympyrää.

      Lainaa

    24. Tämmönen metso 1.8.2023 9:25
      Tulos: +20 (20 ääntä)
      Nurja päärynä: Nyt kiinnostaa paljonkohan noista sitten maksettiin...
      Aika hyvin...

      Lainaa

    25. Tulos: +69 (71 ääntä)
      Sukka majava: Jostakinhan tatuoijien on aloitettava, että kyllä niitäkin tolloja tarvitaan, jotka antavat tehdä halvalla huonoja harjoitusvaiheessa 😌
        Ensin opetellaan ihan piirtämään. Sitten kun se on hallussa ja voi hankkia tatuointikamat, hankitaan myös riittävä määrä harjoitusnahkoja. Jos ei halua eläimen nahkaa, niin voi tatuoida tarvittaessa vaikka appelsiineja tai vesimeloneja. Ei ole mitään syytä altistaa kanssaihmisiään tuollaiselle. 
        Sitten kun on harjoitellut tarpeeksi, voi hakea kokeneemman tatuoijan oppipojaksi/ tytöksi, joka toivottavasti puuttuu asiaan, jos kauheita on tapahtumassa. Oma tatuoijani teki vielä iholle siirrettävän mallin, jota venkslailtiin niin kauan, että sijoitus oli hyvin (kuvahan ei näytä samalta kaksiulotteisella paperilla ja kolmiulotteisella iholla). Sitten kun malli on varmasti hyvin ja näyttää kaikista kulmista kunnolliselta, ryhdytään tatuoimaan. 
        Vapaalla kädellä ihan tuosta vaan piirtävät a/ vuosien tai vuosikymmenien kokemuksen omaavat mestarit b/ tunarit.

      Lainaa

    26. Unohtumaton koira 1.8.2023 9:50
      Tulos: +88 (90 ääntä)
      Tainnut poika huijata äidiltä isot rahat "ammattilaisen tekemiin tatuointeihin" ja teetättänyt tatuoinnit kaverin sohvalla sen sijaan.

      Lainaa

    27. totuuden_torvi 1.8.2023 10:32
      Tulos: +4 (32 ääntä)
      Tinkimätön unikeko: Kyllä näkee jo Virven pojan Sandels-laatikosta ja turvonneista sormista että ei ole välttämättä selvin päin päätöstä tahi kuvaa tehty.
      Katsoin tsekin, että vähän mielenkiintoinen on kämmen kaverilla ja sormet kuin nippu talousnakkeja. Kukaan ei tietysti käsiensä perusrakenteelle mitään voi mutta turvonneilta vaikuttaa sormet. Erikoisen lyhyt nimetön verrattuna keskisormeen.

      Lainaa

    28. Itseasiassa 1.8.2023 10:50
      Tulos: +35 (35 ääntä)
      Tuottelias ahma: Miksi, voi miksi ei voi ostaa harjoittelunahkaa - tai aloittaa vaikka ihan kynällä....
      Mäkin mietin, että onko sen harjoittelunahan hankkiminen niin työlästä ja kallista, että on vaan helpompi kokeilla omaan nahkaan? Kai sitten voi itse myöhemmin harjoitella myös niiden peittoa tai poistoa.

      Lainaa

    29. It's a deal 1.8.2023 11:04
      Tulos: +58 (60 ääntä)
      Tekisi mieli ostaa harjoitusnahkaa ja ihan vaan kokeilla, pärjäisikö Terolle kuukauden treenaamisella.

      Lainaa

    30. Tulos: +26 (36 ääntä)
      Maaton kivi: Taas isänmaan toivot vauhdissa. Kyllä huomaa Virvestä ja lapsesta että wt periytyy. Miten voi äiti olla ylpeä tatuoinneista? Ei taida olla niitä kuuluisia originelleja tatuointeja ottavia juristeja tai lääkäreitä?
      Kotikkylässä oli pankinjohtaja aikoinaan jo 80-luvulla ihan tatuoitu. Ei tosin näkyvästi mutta t-paidan kans näki jo että kädet ihan täynnä mustetta.

      Lainaa

    31. Arkkienkeli 1.8.2023 11:24
      Tulos: -1 (15 ääntä)
      Ei jumalauta! Piirrän vasemmalla jalallakin paremmin kuin nämä. Ja miksi pelkkä plus-merkki? 1+1=2 olisi parempi.

      Lainaa

    32. Notkea vadelma 1.8.2023 11:25
      Tulos: +28 (30 ääntä)
      Kilokalori: Joo nuo oblivion ja skyrim logot ei tosiaan ole mitään skarppeja viivoja pelissäkään vaan "kivimäisiä" logoja joissa reuna elää. Mutta toi linnunsiipi on vaan huono tatska.
      No jaa. Jos tarkoitus on tehdä kiviversio, niin sitten tuo on perseellään myös koska murtunut osa puuttuu. Ja typeräähän se olisi tehdö ääriviivoina tuollainen objekti joka perustuu myös tekstuuriin. Varsinkin kun siistimpi versio on yleinen. Ja Oblivion on jotain syystä toisin päin?

      Lainaa

    33. Tulos: +15 (27 ääntä)
      Nuo paksummalla viivalla tehdyt pikkusymbolit ranteen ympärillä näyttää mielestäni ihan asiallisilta. Ne on varmaan joku oikea tatuoija tehnytkin, toisin kuin nuo ohuemmat vapisevat piirrokset 🤔

      Lainaa

    34. Mikronkestävä hedelmä 1.8.2023 12:13
      Tulos: +27 (29 ääntä)
      Nyt ei oo vain paske kamera, on paske tatuointi.

      Lainaa

    35. Arkkienkeli 1.8.2023 12:26
      Tulos: -4 (30 ääntä)
      Maaton kivi: Taas isänmaan toivot vauhdissa. Kyllä huomaa Virvestä ja lapsesta että wt periytyy. Miten voi äiti olla ylpeä tatuoinneista? Ei taida olla niitä kuuluisia originelleja tatuointeja ottavia juristeja tai lääkäreitä?
      White Trash = perussuomalainen petsinalle.

      Lainaa

    36. Härski haltija 1.8.2023 12:59
      Tulos: +52 (54 ääntä)
      Tuottelias ahma: Miksi, voi miksi ei voi ostaa harjoittelunahkaa - tai aloittaa vaikka ihan kynällä....
      Itse artistina haluan sanoa, että piirtämistaito ei ole todellakaan sama asia kuin tatuointitaito. Itsellä jo perus lyijykynä vs. digipiirtäminen on jo niin erilaista, että ei ole täysin sama kumpaa teen. Mutta en todellakaan lähtisi ikinä tatuointikoneella piirtämään minnekkään muualle kuin harjoitusnahkaan, jos edes siihenkään. Piirtäessä on tärkeää tehdä varmoja, nopeita liikkeitä, joita et voi tehdä tatuoidessa - tatuoinnin tekeminen on taas todella hidasta ja vaatii enemmän tarkkuutta ja vakaata kättä. Noin muuten piirtämistaito on todella tärkeää tatuoinnin suunnittelussa ynnä muussa, mutta tekniikka piirtämisessä ja tatuoidessa on täysin eri. Vähän niinkuin maratonijuoksussa ja pikajuoksussa.

      Lainaa

    37. McTyöntekijä 1.8.2023 13:45
      Tulos: -17 (25 ääntä)
      Tälleen ihmisenä, jolla on ranteissa tatuoinnit, jotka eivät näytä "priimalta", joskus niiden ON tarkoitus näyttää siltä. Tekstit on nimittäin kopioitu allekirjoittaneen omasta käsialasta, joka ei ole koskaan ollut mitenkään hyvä xD

      Lainaa

    38. Jääkauden viimeinen papukaija 1.8.2023 14:33
      Tulos: -56 (70 ääntä)
      Jos Virven lapsi olisi ollut naispuoleinen, niin olisi voinut sanoa että kyllä nyt markkina-arvo romahti. Mutta kun on miespuolinen, niin ei sitä markkina-arvoa ole koskaan ollutkaan. Epäilen että äidin markkina-arvo ei ole myöskään kovin korkea.

      Lainaa

    39. Tulos: +22 (22 ääntä)
      Tornipöllö: Pojan kämmenselässä oleva kuvio (Skyrimin Nightingale-symboli) on kaiken lisäksi keskeneräinen, tuossa linnun siipien välissä kuuluisi olla ympyrä. Tosin muun jäljen huomioonottaen on ehkä parempi, ettei tatuoija edes yrittänyt tehdä sitä, todennäköisesti lopputulos olisi muistuttanut enemmänkin tärisevää soikiota kuin ympyrää.
      Ai se on lintu, katoin että onpa surkea hämähäkki. Skyrim ei ole tuttu niin en osannut päätellä paremmin.

      Lainaa

    40. Avautuva salaatti 1.8.2023 15:02
      Tulos: +25 (25 ääntä)
      Tämmönen metso: Aika hyvin...
      Ehkä "tatskaaja" maksoi pojalle "aika hyvin", että saisi tehdä leiman harjoituksena? :D

      Lainaa

    41. Tulos: +2 (4 ääntä)
      Alin mango: Mitä.
      Jep, mitä?

      Lainaa

    42. Saatanan vajaaälyinen lehmä 1.8.2023 15:48
      Tulos: +11 (21 ääntä)
      Voi vittu, elämäm kolu ja kootut meri selitykset

      Lainaa

    43. Lomaton ampiainen 1.8.2023 16:02
      Tulos: +13 (15 ääntä)
      Ohoo, aika hyvä idea tatskalle, Oblivion-symboli. Muuten kyllä näyttää ehkä vähän hölmöltä noi shadowmarksit sun muut tolleen ripoteltuna pitkin kättä...

      Lainaa

    44. Likomärkä sotilas 1.8.2023 18:19
      Tulos: -26 (36 ääntä)
      Katos, katos! Siellä on taas kirurgit, lääkärit ja asianajajat kokoontuneet.

      Lainaa

    45. Uneton meduusa 1.8.2023 19:35
      Tulos: +35 (37 ääntä)
      Okei, en ole iso tatuointifani, mutta: tatuointitekniikat ovat kehittyneet valtavasti viime vuosina, ja nykyään osaava tatuoija pystyy tekemään aivan hiuksenhentoista viivaa, varjostuksia, 3D-efektejä (jos sellaisesta pitää), jne. Joten kysymys kuuluu, MIKSI kukaan nykyaikana ottaa huonon ja kömpelön tatskan???

      Lainaa

    46. Nuutunut kivi 1.8.2023 20:49
      Tulos: +17 (19 ääntä)
      Säteilevä unikeko: Internetin hyötypuolia on, että aika monen tatuoijan portfolio löytyy sieltä.Itse valitsin juuri tällä tavalla missä ja kenen luona kävin omani ottamassa. Kävi vielä tuuri, että tatuoija halusi ottaa jotain kivaa ja helppoa työtä väliin ja pääsin nopeasti, koska kyseiselle tatuoijalle jonot ovat pitkät, syystäkin.
      Internetin haittapuoli on se, että tunari tatuoija voi täyttää portofolionsa muitten töillä.

      Lainaa

    47. Nuutunut kivi 1.8.2023 20:50
      Tulos: +3 (15 ääntä)
      Likomärkä sotilas: Katos, katos! Siellä on taas kirurgit, lääkärit ja asianajajat kokoontuneet.
      Opettele kirjoittamaan se on lääkärikirurgi.

      Lainaa

    48. Tulos: +15 (15 ääntä)
      Nurja päärynä: Nyt kiinnostaa paljonkohan noista sitten maksettiin...
      Liikaa.

      Lainaa

    49. Jakoon laitettu tyyny 1.8.2023 23:08
      Tulos: +25 (25 ääntä)
      Uneton meduusa: Okei, en ole iso tatuointifani, mutta: tatuointitekniikat ovat kehittyneet valtavasti viime vuosina, ja nykyään osaava tatuoija pystyy tekemään aivan hiuksenhentoista viivaa, varjostuksia, 3D-efektejä (jos sellaisesta pitää), jne. Joten kysymys kuuluu, MIKSI kukaan nykyaikana ottaa huonon ja kömpelön tatskan???
      Koska osaava tatuoija maksaa rahaa. Aina joku kaverin serkun kummin kaima tuntee jonkun jolla on tatuointikone joka tekee paljon halvemmalla.

      Lainaa

    50. Tallentumaton noita 2.8.2023 9:14
      Tulos: +11 (15 ääntä)
      Oon niin onnellinen että vanhemmat ei antanut mun hankkia kakarana tatuointeja, nyt niitä mun suunnitelmia muistellessa naurattaa vähän helvetisti. Taitaa Virven poikakin katua näitä myöhemmin.

      Lainaa

    51. Makea riesa 2.8.2023 9:56
      Tulos: -10 (24 ääntä)
      Nuutunut kivi: Opettele kirjoittamaan se on lääkärikirurgi.
      Kun elämäm koululaiset puolustelevat noita tuherruksiaan, niin se eka argumentti menee näin: "On niitä lääkäri kirurgeja ja asian ajajiakin jolla on tatulointi!!!"

      Lainaa

    52. Tulos: +6 (8 ääntä)
      Tallentumaton noita: Oon niin onnellinen että vanhemmat ei antanut mun hankkia kakarana tatuointeja, nyt niitä mun suunnitelmia muistellessa naurattaa vähän helvetisti. Taitaa Virven poikakin katua näitä myöhemmin.
      Onneksi tuon pojan tatuoinnit on vielä helppo saada peitettyä paremmalla sitten joskus. Sentään pelkät ohuet ääriviivat.

      Lainaa

    53. Kammottava siili 2.8.2023 13:59
      Tulos: +16 (18 ääntä)
      Makea riesa: Kun elämäm koululaiset puolustelevat noita tuherruksiaan, niin se eka argumentti menee näin: "On niitä lääkäri kirurgeja ja asian ajajiakin jolla on tatulointi!!!"
      Lääkäreillä on varaa maksaa oikealle tekijälle.

      Lainaa

    54. Obeesi banaani 2.8.2023 14:01
      Tulos: +16 (22 ääntä)
      Makea riesa: Kun elämäm koululaiset puolustelevat noita tuherruksiaan, niin se eka argumentti menee näin: "On niitä lääkäri kirurgeja ja asian ajajiakin jolla on tatulointi!!!"
      Olen itse maisteri ja tatuoitu henkilö, ja ainakin seuraavilla akateemisilla ammattikuntien edustajilla olen tatuointeja nähnyt:
      - lääkäri
      - hammaslääkäri (mies, kasvotatuointeja, 60+ ikää pitkään toiminut ja arvostettu hammaslääkäri jonne aina kuukauden jonot vastaanotolle). Toisella hammaslääkärillä tatuointi ja silikonit.
      - arkkitehdeilla varmaan vähintään puolella tuntemistani, näitä tunnen puolison kautta monta
      - DI
      - opettajakoulutus
      - matemaatikko
      - käräjäoikeuden tuomari
      - museologi
      Mutta ei kai siinä. Ehkä eläkeikäiset edelleen ajattelee tatuointeja vain wt-asiana, jos jossain Hirvaskoskella tai Petäjävedellä asuvat.

      Lainaa

    55. Kämänen sankari 2.8.2023 18:02
      Tulos: -20 (36 ääntä)
      Obeesi banaani: Olen itse maisteri ja tatuoitu henkilö, ja ainakin seuraavilla akateemisilla ammattikuntien edustajilla olen tatuointeja nähnyt:- lääkäri- hammaslääkäri (mies, kasvotatuointeja, 60+ ikää pitkään toiminut ja arvostettu hammaslääkäri jonne aina kuukauden jonot vastaanotolle). Toisella hammaslääkärillä tatuointi ja [...]
      Kiva lista ja kiva että kerroit tuon liikuttavan tarinasi, koska se kiinnostaa meitä kaikkia. Et kuitenkaan ymmärtänyt lainaamaasi viestiä ollenkaan. Siinähän on sama asia kerrottu. Roskasakki on roskasakkia. Ihan sama oletko maisteri vai pultsari.

      Lainaa

    56. Kannatettava lisko 2.8.2023 20:59
      Tulos: +15 (25 ääntä)
      Jääkauden viimeinen papukaija: Jos Virven lapsi olisi ollut naispuoleinen, niin olisi voinut sanoa että kyllä nyt markkina-arvo romahti. Mutta kun on miespuolinen, niin ei sitä markkina-arvoa ole koskaan ollutkaan. Epäilen että äidin markkina-arvo ei ole myöskään kovin korkea.
      Sä sovellat jotain markkina-arvoajattelua ihmisiin? Hyi helvetti

      Lainaa

    57. Tulos: +1 (9 ääntä)
      Sietämätön kesyaasi: Tää on tää joku sama heppu joka käy jokaisessa tatuointeihin liittyvässä mokassa puhumassa sarkastisesti ”tatuointeja ottavista juristeista ja lääkäreistä” kun ei usko keskiluokkaisten tai muiden parempiosaisten ottavan leimoja. Kertoo vaan siitä ettei ole vaikkapa yliopistoon jalallaan astunut vuosiin – me kaikki [...]
      Tatuointeja on ottanut kaikki yhteiskuntaluokat jo ainakin viimeiset kaksi vuosisataa, esimerkiksi itänaapurin viimeisellä tsaarilla ja Britannian kuningas Edward VII:llä oli molemmilla Japanissa vieraillessa hankitut tatuoinnit.

      Lainaa

    58. Saatanan vajaaälyinen lehmä 3.8.2023 0:26
      Tulos: +10 (14 ääntä)
      Obeesi banaani: Olen itse maisteri ja tatuoitu henkilö, ja ainakin seuraavilla akateemisilla ammattikuntien edustajilla olen tatuointeja nähnyt:- lääkäri- hammaslääkäri (mies, kasvotatuointeja, 60+ ikää pitkään toiminut ja arvostettu hammaslääkäri jonne aina kuukauden jonot vastaanotolle). Toisella hammaslääkärillä tatuointi ja [...]
      "jonne aina kuukauden jonot vastaanotolle"
      Mikä ihmeen flexaus toi on hammaslääkärin taidoista ja arvostuksesta? Kuukausien hammaslääkärijonot ovat enemmän sääntö kuin poikkeus, lol

      Lainaa

    59. Kiva vesinokkaeläin 3.8.2023 8:12
      Tulos: -3 (15 ääntä)
      Tallentumaton noita: Oon niin onnellinen että vanhemmat ei antanut mun hankkia kakarana tatuointeja, nyt niitä mun suunnitelmia muistellessa naurattaa vähän helvetisti. Taitaa Virven poikakin katua näitä myöhemmin.
      Mitä helvettiä se sua liikuttaa, katuuko joku tuntematon jotain? Mua kaduttaa, etten lähtenyt au-pairiksi Eurooppaan, paikka oli mut vanhempi sairastui. No, vanhempi on vieläkin elossa.
      Sä et ole koskaan katunut mitään? Jokainen ratkaisu jokaisessa mielentilassa ja tilanteessa on aina ollut täydellinen? Voin kertoa, että jo tuo yksi kommenttisi ei ollut. Ei ehkä katumisen arvoinen,  mutta kertoo niin paljon enemmän.
      Juu, mulla on tatskoja, yhtäkään en kadu. Jos joskus mietin et onpa tyhmä, en siltikään näe mitään syytä katua silloista päätöstäni ja sitä iloa, mitä se toi. 
      Aina on naurettu myös entiselle muodille, lollol kasaripermis ja mulletti, mitämäoikeinajattelin. Ja nyt ne on muotia taas ja nuoret tekee saman "virheen". Tulevat vielä katumaan hahhaa!!!!111

      Lainaa

    60. Väsynyt Pupu 3.8.2023 8:30
      Tulos: -4 (4 ääntä)
      Ranteen ekat tatskat varmaan onkin tarkoituksella ns. epäsiistit, koska se näyttää oikeasti tarkoituksella tehdyltä :D ja uskon ihan kunnon artistin sen tehneen, jälki on tasaista- taisiis että sama laatu toistuu kaikissa symboleissa, sama paksuus ja keskenään sijoiteltu taitavasti. Kämmenselkä ja kyynärvarsi taas selvästi kotitekijällä "frendi tuntee yhen joka tekee halvalla himassa"

      Lainaa

    61. Väsynyt Pupu 3.8.2023 8:37
      Tulos: 0 (4 ääntä)
      Lomaton ampiainen: Ohoo, aika hyvä idea tatskalle, Oblivion-symboli. Muuten kyllä näyttää ehkä vähän hölmöltä noi shadowmarksit sun muut tolleen ripoteltuna pitkin kättä...
      Mun silmään näyttää kyllä hyvin sijoitetuilta, tasaisin välin toisistaan ja näyttäisi menevän ranteen ympäri. Oblivion ja Skyrim vie pois ranteen symbolien laadusta, olisi ollut parempi mennä samalle tekijälle niin yhtenäisyys näkyisi

      Lainaa

    62. Roosa kavioeläin 3.8.2023 9:34
      Tulos: -20 (30 ääntä)
      Kannatettava lisko: Sä sovellat jotain markkina-arvoajattelua ihmisiin? Hyi helvetti
      Jokaisella on markkina-arvonsa. Ei se ole mitään soveltamista. Joko ymmärrät sen tai et ymmärrä. Sekin kertoo markkina-arvostasi.

      Lainaa

    63. Kostumaton tohtori 3.8.2023 9:59
      Tulos: -9 (17 ääntä)
      Kiva vesinokkaeläin: Mitä helvettiä se sua liikuttaa, katuuko joku tuntematon jotain? Mua kaduttaa, etten lähtenyt au-pairiksi Eurooppaan, paikka oli mut vanhempi sairastui. No, vanhempi on vieläkin elossa. Sä et ole koskaan katunut mitään? Jokainen ratkaisu jokaisessa mielentilassa ja tilanteessa on aina ollut täydellinen? Voin kertoa, [...]
      Kertookin ihan riittävästi millä älykkyyden tasolla tatuoitu surffaa menemään, jos hiustyyli ja tatuointi on keskenään verrokkeja. Kuvittelit ilmeisesti olevasi kovinkin pätevä, vaikka todellisuudessa vain vahvistit sen, millaisina älyn jättiläisinä teitä pidetään.

      Lainaa

    64. Sisällötön vesinokkaeläin 3.8.2023 10:01
      Tulos: -3 (3 ääntä)
      Saatanan vajaaälyinen lehmä: "jonne aina kuukauden jonot vastaanotolle" Mikä ihmeen flexaus toi on hammaslääkärin taidoista ja arvostuksesta? Kuukausien hammaslääkärijonot ovat enemmän sääntö kuin poikkeus, lol
      Kyseessä on eläkeikäinen taatto, kunnallisessa hammashoidossa töissä. Tuntomerkit täsmäävät.

      Lainaa

    65. Tulos: +8 (8 ääntä)
      Johdoitettu pähkinä: "Ihan tarkoituksella on tuolla tavalla tehty." Miksihän tämä vakioselitys kuullaan aina, kun tatuoinnin lopputulosta arvioidaan? No kukin näyttäköön juuri siltä miltä itse haluaa, mutta kuinkahan montaa oikeasti ärsyttää se, että on maksanut itsensä kipeästi ja laatu on tuollaista? Eivät [...]
      Tai sitten äiti luulee pojan käyneen liikkeessä, ottanut rahat itselleen ja maksanut "kaverille" vähemmän 😀

      Lainaa

    66. Kiva vesinokkaeläin 3.8.2023 13:04
      Tulos: -2 (10 ääntä)
      Kostumaton tohtori: Kertookin ihan riittävästi millä älykkyyden tasolla tatuoitu surffaa menemään, jos hiustyyli ja tatuointi on keskenään verrokkeja. Kuvittelit ilmeisesti olevasi kovinkin pätevä, vaikka todellisuudessa vain vahvistit sen, millaisina älyn jättiläisinä teitä pidetään.
      Enhän mä verrannutkaan niitä keskenään, vaan keskustelin katumisesta esimerkein. Tais mennä sisuskaluihin.
      Ollut ihan hyviä keskusteluja ihmisten tatskoista tässä kesällä, kun ollaan korkeakoulutetussa toimistossa tutustuttu lomien aikana vähän yli osastorajojen. Onneks ei oo tollasia änkyröitä täällä. 🥲

      Lainaa

    67. Kiva vesinokkaeläin 3.8.2023 13:06
      Tulos: +2 (10 ääntä)
      Joka kerta nää samat trollit täällä liikenteessä. Jos tulee yllätyksenä: ei, meitä tatuoituja ette loukkaa. Jos joku tatuoitu etsii esim. puolisoa, tuollainen trolli ei millään tasolla omaa positiivista lukua "markkina-arvossaan".

      Lainaa

    68. Neulottu ilonpilaaja 3.8.2023 13:39
      Tulos: +4 (8 ääntä)
      Likomärkä sotilas: Katos, katos! Siellä on taas kirurgit, lääkärit ja asianajajat kokoontuneet.
      Ymmärräthän et ne kirurgit, lääkärit ja asianajajat käy ihan ammattilaisella. Nää sankarit taitaa kuulua ennemmin sun kaveripiiriin sossun asiakkaana.

      Lainaa

    69. Innostunut jääkarhu 3.8.2023 14:05
      Tulos: -3 (7 ääntä)
      Neulottu ilonpilaaja: Ymmärräthän et ne kirurgit, lääkärit ja asianajajat käy ihan ammattilaisella. Nää sankarit taitaa kuulua ennemmin sun kaveripiiriin sossun asiakkaana.
      Sinähän näytät hyvin tietävän heidänsossuasiansa. Lienee sukulaisiasi vai oletko itse joku noista?

      Lainaa

    70. Säteilevä unikeko 3.8.2023 15:11
      Tulos: +1 (3 ääntä)
      Nuutunut kivi: Internetin haittapuoli on se, että tunari tatuoija voi täyttää portofolionsa muitten töillä.
      Totta tämäkin. Ja valitettavan totta. Mutta väittäisin kyllä, että kyllä sen erottaa, tarpeeksi pitkälle kun tutkii, joskus ei edes tarvitse sitäkään, onko työ kopioitu kuva vai itse tehty. Ja varmasti monella tatuoijalla on myös nettisivut ja se itse liike, jossa voi myös piipahtaa käymään.

      Lainaa

    71. Paljas kotieläin 4.8.2023 0:32
      Tulos: -4 (14 ääntä)
      Kiva vesinokkaeläin: Enhän mä verrannutkaan niitä keskenään, vaan keskustelin katumisesta esimerkein. Tais mennä sisuskaluihin. Ollut ihan hyviä keskusteluja ihmisten tatskoista tässä kesällä, kun ollaan korkeakoulutetussa toimistossa tutustuttu lomien aikana vähän yli osastorajojen. Onneks ei oo tollasia änkyröitä täällä. 🥲
      "Korkeakoulutettu toimisto" onkin ihan uusi argumentaatiovirhe. Tuollaiseen auktoriteettiin en olekaan ennen törmännyt. Suht noloa esittää jotain korkeakoulutettua muutenkin, kun äidinkielen osaaminen on peruskoulun alakoulutasoa. Jaksamisia vaan sinne kuntoumisyksikön osastoille ja terveisiä naapuripunkan tohtori Reiskalle. Se on se, jolla on se ankkuri tatuoituna otsaan.

      Lainaa

    72. Kiva vesinokkaeläin 4.8.2023 7:32
      Tulos: -1 (7 ääntä)
      Paljas kotieläin: "Korkeakoulutettu toimisto" onkin ihan uusi argumentaatiovirhe. Tuollaiseen auktoriteettiin en olekaan ennen törmännyt. Suht noloa esittää jotain korkeakoulutettua muutenkin, kun äidinkielen osaaminen on peruskoulun alakoulutasoa. Jaksamisia vaan sinne kuntoumisyksikön osastoille ja terveisiä naapuripunkan tohtori Reiskalle. Se on se, jolla on se ankkuri tatuoituna otsaan.
      Ymmärsit oikein hyvin, mutta en vaadi sulta yhtään enempää kuin tän pipetillisen. Valvoit näköjään yli nukkumaanmenoajan ja varmasti se kiukuttaa.

      Lainaa

    73. Joidenkin mielestä delfiini 4.8.2023 13:15
      Tulos: -1 (3 ääntä)
      Kiva vesinokkaeläin: Ymmärsit oikein hyvin, mutta en vaadi sulta yhtään enempää kuin tän pipetillisen. Valvoit näköjään yli nukkumaanmenoajan ja varmasti se kiukuttaa.
      Vai niin te siellä tuumasitte, sinä ja Korkeakoulutettu toimisto.

      Lainaa

    74. Tulos: -2 (4 ääntä)
      Maaton kivi: Taas isänmaan toivot vauhdissa. Kyllä huomaa Virvestä ja lapsesta että wt periytyy. Miten voi äiti olla ylpeä tatuoinneista? Ei taida olla niitä kuuluisia originelleja tatuointeja ottavia juristeja tai lääkäreitä?
      Kyllä tatuointeja on nykyään ihan kaikilla. Voit itse googlettaa tatuoidut juristit/lääkärit, kyllä niitä löytyy.

      Lainaa

    75. Kiva vesinokkaeläin 4.8.2023 18:45
      Tulos: 0 (4 ääntä)
      Joidenkin mielestä delfiini: Vai niin te siellä tuumasitte, sinä ja Korkeakoulutettu toimisto.
      Ens viikolla pääset jo takas sinne peruskouluun! 🤩 Koetahan kestää!

      Lainaa

    76. Solmuton kissa 4.8.2023 20:59
      Tulos: -2 (4 ääntä)
      Kiva vesinokkaeläin: Ens viikolla pääset jo takas sinne peruskouluun! 🤩 Koetahan kestää!
      Onkohan sielläkin sinun kaverinasi tuo Korkeakoulutettu toimisto?

      Lainaa

    77. Tulos: -6 (8 ääntä)
      Itseasiassa: Mäkin mietin, että onko sen harjoittelunahan hankkiminen niin työlästä ja kallista, että on vaan helpompi kokeilla omaan nahkaan? Kai sitten voi itse myöhemmin harjoitella myös niiden peittoa tai poistoa.
      YEAH 🤟 Pääsinhä mä tännekki 🤣 Tuos ei tosiaan selkene et harjoitusnahka löytyy ja jostakin omast ihost se o aloitettava ja harjoiteltava 🤪 vaikka sit korjailemal ommoo ihoo. Ovh = 0€

      Lainaa

    78. Jumalan Totuus 5.8.2023 23:38
      Tulos: -9 (9 ääntä)
      Arkkienkeli: White Trash = perussuomalainen petsinalle.
      WT = kommari saastaa.

      Lainaa

    79. Kamelinruskea ämpäri 6.8.2023 9:48
      Tulos: +1 (1 ääni)
      Jumalan Totuus: WT = kommari saastaa.
      Arvasit väärin. Kaksi vaihtoehtoa, ja sinä arvasit väärin. Ei taida olla ihan ensimmäinen kerta.

      Lainaa

    80. DOVAHKIIN 8.8.2023 2:34
      Tulos: 0 (0 ääntä)
      Höpö: En ole skyrimiä pelannut mutta pitänee kokeilla jos kerran joku on sitä mieltä että on niin hyvä peli jotta ottaa tatuointeja siihen liittyen. Ehkä kohta mullakin on nahka musteessa, ehkä ei.
      Miun miehellä kanssa skyrim-tatuointi :D

      Lainaa

    81. Proteiiniton alligaattori 8.8.2023 17:35
      Tulos: -5 (5 ääntä)
      DOVAHKIIN: Miun miehellä kanssa skyrim-tatuointi 😁
      "Miehellä"

      Lainaa

    82. Kiva vesinokkaeläin 9.8.2023 7:34
      Tulos: +2 (6 ääntä)
      Solmuton kissa: Onkohan sielläkin sinun kaverinasi tuo Korkeakoulutettu toimisto?
      Kohta pääset takas kouluun, näköjään teillä ei ollut vielä erisnimiä käsitelty tunnilla. Tsemppiä aamuihin! Täällä näytit valvovan vähän liian myöhään.

      Lainaa

    83. Viinaton ampiainen 3.9.2023 15:44
      Tulos: +1 (1 ääni)
      Jos on pakko mennä tatuointi ottamaan harjoittelijalta, niin vaatikaa herran tähren nähtäväksi kuvia valmiista töistä!

      Lainaa

    84. Tulos: 0 (0 ääntä)
      Höpö: En ole skyrimiä pelannut mutta pitänee kokeilla jos kerran joku on sitä mieltä että on niin hyvä peli jotta ottaa tatuointeja siihen liittyen. Ehkä kohta mullakin on nahka musteessa, ehkä ei.
      Skyrim on aivan hyvä peli, mutta en minä kyllä tatuointia siitä haluaisi. Tatuoinnit eivät ylipäätään kiinnosta yhtään... äiti kerran hankki jonkun ruusun rintakehään, niin nyt tuo ruusu on haalistunut ja näyttää tummalta läiskältä.

      Lainaa

    85. Kielevä alpakka 27.9.2023 2:51
      Tulos: 0 (0 ääntä)
      Taitaa alimman jutun äiti olla elämänkoulua käyny jos ylpeydellä esittelee kuinka alaikäinen poikansa pilaa ihonsa jo 17-vuotiaana ottamalla tällästä harjoituspaskaa noin näkyvälle paikalle.. Poikaparka. Ei ne tuossa iässä tajua.

      Lainaa

    86. Tahaton seppä 28.12.2023 6:01
      Tulos: 0 (0 ääntä)
      Millanen äiti antaa lapsensa tatuoida jotain helvetin pelisymboleita iholleen ja vielä noin näkyvälle paikalle.. Ei tuon ikäinen tiedä vielä ettei pelaa tuota peliä enää 5 vuoden päästä..

      Lainaa

    87. Tulos: 0 (0 ääntä)
      Tahaton seppä: Millanen äiti antaa lapsensa tatuoida jotain helvetin pelisymboleita iholleen ja vielä noin näkyvälle paikalle.. Ei tuon ikäinen tiedä vielä ettei pelaa tuota peliä enää 5 vuoden päästä..
      Eh, ei sitä tiedä miten monta vuotta noita pelejä loppujen lopuksi pelaa. Olen itse pelannut Super Robot Wars -sarjan pelejä jotakin kahdeksan vuotta nyt, ja Fire Emblem -sarjaa suurin piirtein kaksitoista vuotta.
      En silti ottaisi tatuointeja niistä, turhaa ihon pilaamista.

      Lainaa

    Lue lisää

    Kommentoi

    Avatar

    Vastaa

    Nimikone

    Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

    Avainsanat: ammattilainen, harjoittelija, jälki paranee, kuva, skyrim, tärisevä