Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Sekalaisia, osa 631

Laitetaan koko internet suoraan roskiin.
Sekalaisia, osa 631

EIKÄ TÄSSÄ VIELÄ KAIKKI! Julkaisuja on tänään poikkeuksellisesti yksi enemmän. 👇

Arkiston aarre

 • Nimi Juuri nyt
  Tulos: 0 (0 ääntä)

  Kommentti

 • 47 kommenttia

   Ei kommentteja
  1. Suomennettu hamsteri 3.8.2023 0:22
   Tulos: +300 (310 ääntä)
   Narkki ihan varmasti näyttää poliiseille kuvaa ja kertoo, että tältä tyypiltä ostan aina huumeet.

   Lainaa

  2. Synkkä bataatti 3.8.2023 0:25
   Tulos: +221 (231 ääntä)
   2012 joku äijä otti Kiinassa kadulla musta naamakuvan. Jäädyin ja en osannut tehdä mitään. Ahdistanut siitä asti että minnehän se kuva on päätynyt.

   Lainaa

  3. Lystikäs lisko 3.8.2023 0:45
   Tulos: +35 (77 ääntä)
   Toivottavasti Pirjo oli mukana ja voitti.

   Lainaa

  4. Lystikäs lisko 3.8.2023 0:46
   Tulos: +83 (111 ääntä)
   Aaronin kommenttiin voisi lisätä että jäisikö välimerkkejäkään jäljelle. Kuulemma nykynuorisolle piste on myös tyly merkki eikä sitä saisi käyttää.

   Lainaa

  5. Jumalaton gorilla 3.8.2023 1:39
   Tulos: +142 (148 ääntä)
   Tuossa kuuntelin pari viikkoa sitten äänikirjan juuri ihmisten keskittymiseen liittyen. Eli kuinka se on heikentynyt ajan saatossa ja osana syytä on älylaitteet ja some. Ja tottahan se on, että osalla ihmisiä keskittyminen ei enää riitä edes parin rivin ohjeen lukemiseen ja sitten just huudellaan facebookissa että mukana ollaan tai jotain sellaista. Parhaita on nämä esimerkit missä ohje alkaa esim älä vastaa tähän tai tämä ei ole kilpailu ja sitten porukkaa kuitenkin ymmärtää väärin. Lause alkaa älä hyppää... ja sitten siihen tulee ne muutama jotka heti hyppäisi.

   Lainaa

  6. Tulos: +116 (120 ääntä)
   Lystikäs lisko: Toivottavasti Pirjo oli mukana ja voitti.
   Mukana

   Lainaa

  7. Himmeä norppa 3.8.2023 3:57
   Tulos: +8 (18 ääntä)
   Synkkä bataatti: 2012 joku äijä otti Kiinassa kadulla musta naamakuvan. Jäädyin ja en osannut tehdä mitään. Ahdistanut siitä asti että minnehän se kuva on päätynyt.
   Varmaan jossain hyvin epämääräisessä paikassa...

   Lainaa

  8. Inha mandariini 3.8.2023 5:15
   Tulos: +78 (82 ääntä)
   Synkkä bataatti: 2012 joku äijä otti Kiinassa kadulla musta naamakuvan. Jäädyin ja en osannut tehdä mitään. Ahdistanut siitä asti että minnehän se kuva on päätynyt.
   Minusta kuulemma otettiin vauvana paljon kuvia Lapissa japanilaisten turistien toimesta. Joskus sitä miettii että mitä ihmettä niille kuville on käynyt😂

   Lainaa

  9. Tulos: +74 (76 ääntä)
   Pirjoa ei kiinnostanut voittaa. Hän halus olla vaa mukana.

   Lainaa

  10. Opiskeleva taikuri 3.8.2023 7:44
   Tulos: +112 (118 ääntä)
   Jumalaton gorilla: Tuossa kuuntelin pari viikkoa sitten äänikirjan juuri ihmisten keskittymiseen liittyen. Eli kuinka se on heikentynyt ajan saatossa ja osana syytä on älylaitteet ja some. Ja tottahan se on, että osalla ihmisiä keskittyminen ei enää riitä edes parin rivin ohjeen lukemiseen ja sitten just [...]
   Sitähän sanotaan että lapsille ja lemmikeille ei kannata antaa kieltolauseita vaan käskylauseita, menevät vaan sekasin kieltolauseista, koska niissä sanotaan se mitä ei pitäis tehdä. 
   Siis tyyliin ei kannata huutaa ”älä mene tielle!”, koska niille jää vaan päähän ’mene tielle’, vaan ”mene tien reunaan!” Tuli siis mieleen tuosta ”älä hyppää..”, pitäis olla ”varo reunaa” jne ei nyt muuten tainnut tähän liittyä

   Lainaa

  11. Toj Karin 3.8.2023 7:56
   Tulos: +25 (29 ääntä)
   Himmeä norppa: Varmaan jossain hyvin epämääräisessä paikassa...
   Jos olet vielä elossa, ei sulla ole mitään hätää.

   Lainaa

  12. Kiva vesinokkaeläin 3.8.2023 7:57
   Tulos: +37 (45 ääntä)
   Synkkä bataatti: 2012 joku äijä otti Kiinassa kadulla musta naamakuvan. Jäädyin ja en osannut tehdä mitään. Ahdistanut siitä asti että minnehän se kuva on päätynyt.
   Kun olin ernu, jotkut samanikäiset tai nuoremmat kundit ottivat musta salakuvan junassa. Eivät vaan tajunneet, että sulkijasta tuli ääni. Heidän reaktionsa sen oikeastaan paljasti. En sanonut mitään, mutta mulkaisin sen verran pahasti, että toivon, että poistivat. 
   No ei oo tullu netissä vastaan, en mä nyt niin erikoiselta näyttänyt. Nykyisiin verrattuna ihan normi.

   Lainaa

  13. Asuttu kilpikonna 3.8.2023 8:12
   Tulos: +10 (58 ääntä)
   Opiskeleva taikuri: Sitähän sanotaan että lapsille ja lemmikeille ei kannata antaa kieltolauseita vaan käskylauseita, menevät vaan sekasin kieltolauseista, koska niissä sanotaan se mitä ei pitäis tehdä.  Siis tyyliin ei kannata huutaa ”älä mene tielle!”, koska niille jää vaan päähän ’mene tielle’, vaan ”mene tien reunaan!” Tuli siis [...]
   Pätee myös miehiin :D

   Lainaa

  14. Lihava Tiikeri 3.8.2023 8:57
   Tulos: +57 (59 ääntä)
   Jumalaton gorilla: Tuossa kuuntelin pari viikkoa sitten äänikirjan juuri ihmisten keskittymiseen liittyen. Eli kuinka se on heikentynyt ajan saatossa ja osana syytä on älylaitteet ja some. Ja tottahan se on, että osalla ihmisiä keskittyminen ei enää riitä edes parin rivin ohjeen lukemiseen ja sitten just [...]
   Eihän ne pysty parin rivin mittaisia ohjeita lukemaan kun se keskittyminen (tai järki) ei riitä edes tarkistamaan päivämäärää. Viime viikolla oli useampi kaveri innoissaan mukana arvonnassa vuodelta 2016.

   Lainaa

  15. Reseptivapaa ampiainen 3.8.2023 9:07
   Tulos: +24 (44 ääntä)
   Asuttu kilpikonna: Pätee myös miehiin 😁
   Paitsi että on aivan sama, miten asian miehelle muotoilee. Miehelläni on pieni toiminimiyritys ja pyysin tätä ostamaan firmalle neljä kansiota vuoden kirjanpitotositteita varten. Mies kysyi, onko värillä väliä ja sanoin että ei, kunhan ovat kaikki samanvärisiä. Mies tuli kotiin neljän erivärisen kansion kanssa. 😂

   Lainaa

  16. Hapeton greippi 3.8.2023 9:49
   Tulos: +10 (32 ääntä)
   Asuttu kilpikonna: Pätee myös miehiin 😁
   Me miehet pidämme käskyjä jakavista naisista!

   Lainaa

  17. Nidottu norsu 3.8.2023 9:52
   Tulos: -28 (54 ääntä)
   Opiskeleva taikuri: Sitähän sanotaan että lapsille ja lemmikeille ei kannata antaa kieltolauseita vaan käskylauseita, menevät vaan sekasin kieltolauseista, koska niissä sanotaan se mitä ei pitäis tehdä.  Siis tyyliin ei kannata huutaa ”älä mene tielle!”, koska niille jää vaan päähän ’mene tielle’, vaan ”mene tien reunaan!” Tuli siis [...]
   Mikä lemmikki ymmärtää ohjeen "mene tien reunaan!"

   Lainaa

  18. Tulos: +55 (57 ääntä)
   Joskus vuosia sitten olin vapaaehtoisena Maailma kylässä-festareilla yhden kansalaisjärjestön tiskillä. Sinne tuli hiippari, joka kiersi pöytiä ja valokuvasi kaikki henkilöt jotka pöytien takana seisoivat. Liikkui nopeasti pöydästä toiseen, ei vastannut kysymyksiin ja lopulta häipyi. Siinä kävi mielessä, että mihinköhän nuo kuvat päätyvät... hengissä tosin ollaan edelleen *kop kop*

   Lainaa

  19. Likomärkä harakka 3.8.2023 10:39
   Tulos: +17 (29 ääntä)
   Tips: Joskus vuosia sitten olin vapaaehtoisena Maailma kylässä-festareilla yhden kansalaisjärjestön tiskillä. Sinne tuli hiippari, joka kiersi pöytiä ja valokuvasi kaikki henkilöt jotka pöytien takana seisoivat. Liikkui nopeasti pöydästä toiseen, ei vastannut kysymyksiin ja lopulta häipyi. Siinä [...]
   Joo ei se kamera sielua vie, saati henkeä.

   Lainaa

  20. Tulos: -33 (49 ääntä)
   Mikä on pälli? Joku lemmikki? Koiraa mä täällä arvailen mutta eip oo tuo sana tullut ennen eteen. Toinen oli ernu jonkun kommentissa. Se on salee erittäin nuori, ehkä. Jos joku randomi ottaa naamakuvia susta niin luultavasti siellä kiinassa on jotain mainoksia jossa kerrotaan kuinka myös saksalainen Diedrich on todennut tuotteen x paremmaksi kuin " iso merkki" ja osta siis itekin.

   Lainaa

  21. Itseasiassa 3.8.2023 10:44
   Tulos: +30 (34 ääntä)
   Lystikäs lisko: Aaronin kommenttiin voisi lisätä että jäisikö välimerkkejäkään jäljelle. Kuulemma nykynuorisolle piste on myös tyly merkki eikä sitä saisi käyttää.
   Se oli että viestiä ei saa lopettaa pisteeseen, koska se antaa tylyn vaikutelman. Tästä on tullut itselleni ongelma, kun ei tiedä mikä tässä on sitten ikäraja, kun vanhemmat ihmiset eivät väl ymmärrä pisteettämyyttä (tai huomaavatkonefes asiaa). Tietysti on WhatsApp-ryhmiä, joissa on monen ikäisiä ihmisiä, joten vaikeuttaa tuota kommunikaatiota. Jos laittaa emojin perään, niin pisteen puuttuminen ei haittaa. Paitsi on ihmisiä, jota eivät taas tykkää emojeista (nää on yleensä jotain entisiä irkkaaja ja/tai insinöörejä, joihin kyllä myös itse lukeudun). 
   Ei pitäisi paljon stressata, meni syteen tai saveen, niin toivottavasti edes viesti meni perille. 

   Lainaa

  22. Kiteetön herne 3.8.2023 11:09
   Tulos: +36 (40 ääntä)
   Parin viikon päästä Pirjo on julkaisussa itkemässä että miksei hän voita koskaan mitään, vaikka ahkerasti osallistuu. "Aina samat voittaa"

   Lainaa

  23. Tulos: +22 (26 ääntä)
   Itseasiassa: Se oli että viestiä ei saa lopettaa pisteeseen, koska se antaa tylyn vaikutelman. Tästä on tullut itselleni ongelma, kun ei tiedä mikä tässä on sitten ikäraja, kun vanhemmat ihmiset eivät väl ymmärrä pisteettämyyttä (tai huomaavatkonefes asiaa). Tietysti on WhatsApp-ryhmiä, joissa on monen ikäisiä ihmisiä, joten [...]
   Toisaalta viesti kuulostaa erilaiselta, jos lukee tyyliin pelkkä "Ei." pisteellä kuin jos ihan normisti usean lauseen viestissä käyttää välimerkkinä. Enemmän tässä taitaa olla kyse siitä, jos normaalisti pistettä käyttämätön laittaa just jotain yhden tai parin sanan viestejä pisteellä, jolloin ne kuulostaa yhtäkkiä paljon painokkaammilta. Tosin mua ei varmaan enää lueta nuoriin.

   Lainaa

  24. Haalea luovuttaja 3.8.2023 13:19
   Tulos: +52 (54 ääntä)
   Nidottu norsu: Mikä lemmikki ymmärtää ohjeen "mene tien reunaan!"
   Meillä ainakin koira osaa mennä tien  reunaan, kun sanoo noin. Lyhyempi on kuitenkin sanoa pelkkä reunaan. Myös käskyt vasen ja oikea onnistuvat, kun niitä on harjoiteltu.

   Lainaa

  25. Vaisu papukaija 3.8.2023 13:24
   Tulos: +24 (24 ääntä)
   Höpö: Mikä on pälli? Joku lemmikki? Koiraa mä täällä arvailen mutta eip oo tuo sana tullut ennen eteen. Toinen oli ernu jonkun kommentissa. Se on salee erittäin nuori, ehkä. Jos joku randomi ottaa naamakuvia susta niin luultavasti siellä kiinassa on jotain mainoksia jossa kerrotaan kuinka myös [...]
   Ernu on erilainen nuori. Olen kuullut sanan pällitesti, joten pälli taitaa tarkoittaa älykkyyttä/tyhmyyttä, mutta varmaksi en voi väittää, että tietäisin.

   Lainaa

  26. Lentävä pelikaani 3.8.2023 13:56
   Tulos: +44 (44 ääntä)
   Zippo: Pirjoa ei kiinnostanut voittaa. Hän halus olla vaa mukana.
   Tää on tärkeetä. FOMO on nykyajan ilmiö. Fear of missing out. Kannattaa aina olla mukana niin ei ainakaan jää ulos mistään. Joissakin tapauksissa voi myös voittaa, ainakin on ilmoittaa mukana olemisen oikeaan paikkaan. Sinällään eihän siitä haittaa ole että ilmoittaa sen joka paikkaan, voi vaan päätyä tälle sivustolle :D

   Lainaa

  27. Tulos: +36 (38 ääntä)
   Haalea luovuttaja: Meillä ainakin koira osaa mennä tien  reunaan, kun sanoo noin. Lyhyempi on kuitenkin sanoa pelkkä reunaan. Myös käskyt vasen ja oikea onnistuvat, kun niitä on harjoiteltu.
   Sillävälin minä, aikuinen ihminen, en vaan osaa ajatella vasenta ja oikeaa. Eli jos joku sanoo ”käänny seuraavasta oikealle” aivot alkaa kuumeisesti pyörittää ”Oota, okei. Oikea… se on tänne päin koska tää on se käsi jolla kirjoitan. Joo, oikea. Aha no niin se risteys menikin jo” 🤦‍♀️😅
   Eli tiedän kyllä mikä on vasen ja mikä oikea, mutta ne pitää aina ns ”hakea” eikä tule kuin apteekin hyllyltä - toisin kuin esim kellonaika 😅

   Lainaa

  28. Tulos: +10 (26 ääntä)
   Synkkä bataatti: 2012 joku äijä otti Kiinassa kadulla musta naamakuvan. Jäädyin ja en osannut tehdä mitään. Ahdistanut siitä asti että minnehän se kuva on päätynyt.
   Tänä keväänä joku kiinalaisoletettu naiskaksikko otti K-marketissa minun lapsestani kuvan ensin ihasteltuaan häntä siinä samalla kun itse pakkasin ostoksia. Olin sen verran väsynyt ja tilanne pääsi yllättämään, että jäädyin myös ihan täysin ja meni hetki ihan prosessoida mitä just kävi (mikä siis harmittaa jälkeenpäin tosi paljon, olisi pitänyt juosta vaikka perään ja käskeä poistamaan se kuva kun olen itsekin tarkka, etten laita lapsen kuvaa nettiin). Eli joo, ymmärrän ahdistuksesi täysin ja arvostaisin kulttuurillisista eriäväisyyksistä huolimatta sitä, että pyydettäisin lupa aina kun halutaan kuva tuntemattomasta ihmisestä.

   Lainaa

  29. Aurattu ahma 3.8.2023 17:36
   Tulos: +25 (27 ääntä)
   Zippo: Pirjoa ei kiinnostanut voittaa. Hän halus olla vaa mukana.
   Pirjo oli mukana vaan keskustelussa

   Lainaa

  30. pesty oppilas 3.8.2023 17:49
   Tulos: +19 (21 ääntä)
   mistä tuo Hanna otettiin mukaan?

   Lainaa

  31. pesty oppilas 3.8.2023 17:51
   Tulos: +24 (26 ääntä)
   Asuttu kilpikonna: Pätee myös miehiin 😁
   hieno nimi. Onko asumaton kilpikonna pelkkä tyhjä kuori? surullista

   Lainaa

  32. Indifferentti etana 3.8.2023 18:59
   Tulos: +29 (31 ääntä)
   Vaisu papukaija: Ernu on erilainen nuori. Olen kuullut sanan pällitesti, joten pälli taitaa tarkoittaa älykkyyttä/tyhmyyttä, mutta varmaksi en voi väittää, että tietäisin.
   Pälli tarkoittanee tässä naamaa. Jollain murrealueella tarkoittaa tyhmää, samaan sävyyn kuin peelo tai tampio.

   Lainaa

  33. Tulos: +12 (18 ääntä)
   Nimi: Tänä keväänä joku kiinalaisoletettu naiskaksikko otti K-marketissa minun lapsestani kuvan ensin ihasteltuaan häntä siinä samalla kun itse pakkasin ostoksia. Olin sen verran väsynyt ja tilanne pääsi yllättämään, että jäädyin myös ihan täysin ja meni hetki ihan prosessoida mitä just kävi (mikä siis harmittaa [...]
     En sinuna turhaan huolisi. Itsekään en laita lapsestani nettiin kuvia, enkä salli muidenkaan laittavan, mutta luulen, että algoritmi keksii kuka kukin on aika lailla sen perusteella, mitä olemme itse sukulaisuus- tai ystävyyssuhteistamme kertoneet. Se ei varmaankaan arvaa, että jonkun aivan satunnaisen tuntemattoman maailman toiselta puolen lomakuva voisi esittää lastasi?

   Lainaa

  34. Tulos: +13 (17 ääntä)
   Kivi:   En sinuna turhaan huolisi. Itsekään en laita lapsestani nettiin kuvia, enkä salli muidenkaan laittavan, mutta luulen, että algoritmi keksii kuka kukin on aika lailla sen perusteella, mitä olemme itse sukulaisuus- tai ystävyyssuhteistamme kertoneet. Se ei varmaankaan arvaa, että jonkun aivan satunnaisen tuntemattoman maailman toiselta puolen lomakuva voisi esittää lastasi?
   Tuskinpa arvaa, mutta voi nettiin päätynyt kuva silti joutua ikäviin käyttötarkoituksiin eikä se tunnu ajatuksena hyvältä.
   Olen tottunut vääntämään näistä säännöistä sukulaisten ja tuttavien kanssa vaan enpä arvannut, että myös tuntemattomat turistit olisivat ongelma. 

   Lainaa

  35. Epäilyttävä kirsikka 4.8.2023 0:10
   Tulos: +32 (34 ääntä)
   Laura: Sillävälin minä, aikuinen ihminen, en vaan osaa ajatella vasenta ja oikeaa. Eli jos joku sanoo ”käänny seuraavasta oikealle” aivot alkaa kuumeisesti pyörittää ”Oota, okei. Oikea… se on tänne päin koska tää on se käsi jolla kirjoitan. Joo, oikea. Aha no niin se risteys menikin jo” 🤦‍♀️😅 Eli tiedän kyllä mikä on [...]
   Suosittelen autoksi Volvoa, siinä on näppärästi ratissa logossa V vasemmalla ja O oikealla. Ainakin silloin kun ratti on suorassa. Tietty ei sitä rattia saa koko aikaa tuijottaa mutta välissä kun voi vähän vilkaista ja pitää suunnat mielessä :D

   Lainaa

  36. Mattiteppo 4.8.2023 0:51
   Tulos: +4 (10 ääntä)
   Laura: Sillävälin minä, aikuinen ihminen, en vaan osaa ajatella vasenta ja oikeaa. Eli jos joku sanoo ”käänny seuraavasta oikealle” aivot alkaa kuumeisesti pyörittää ”Oota, okei. Oikea… se on tänne päin koska tää on se käsi jolla kirjoitan. Joo, oikea. Aha no niin se risteys menikin jo” 🤦‍♀️😅 Eli tiedän kyllä mikä on [...]
   Tälle ilmiölle on muistaakseni ihan oma diagnoosinsa ja sanansa. Joku erno jos jaksaisi googlata puolesta.

   Lainaa

  37. Nukkainen lintu 4.8.2023 2:36
   Tulos: +14 (16 ääntä)
   mukana

   Lainaa

  38. Tulos: -19 (19 ääntä)
   Kiva vesinokkaeläin: Kun olin ernu, jotkut samanikäiset tai nuoremmat kundit ottivat musta salakuvan junassa. Eivät vaan tajunneet, että sulkijasta tuli ääni. Heidän reaktionsa sen oikeastaan paljasti. En sanonut mitään, mutta mulkaisin sen verran pahasti, että toivon, että poistivat.  No ei oo tullu netissä vastaan, en mä nyt niin erikoiselta näyttänyt. Nykyisiin verrattuna ihan normi.
   Oletko varma ettet sittenkin ollut strutsi?

   Lainaa

  39. Möyheä kultakala 4.8.2023 20:27
   Tulos: +32 (34 ääntä)
   Kun olin noin 25-vuotias ja aivan tavalliselta näyttävä nainen ja kävelin pikkukaupungissa varmaan kauppaan tai kirjastoon tms, niin yhtäkkiä joku iloinen teinipoika hyppäsi mun viereen, poseerasi ja otti selfien. Näytti sen vielä minulle, se näytti siltä että pirteä teini poseeraa nyrpeän tätinsä kanssa. Poika oli suomalainen ja varmaan samasta pikkukaupungista mutta emme millään tavalla tunteneet toisiamme. Häkeltyneenä kysyin vaan miksi, poika vastasi vähän loukkaantuneen näköisenä "voin mä poistaa" ja jatkoi matkaa. Tämän luettuani vieläkin vailla vastausta oleva kysymys palasi mieleeni. Miksi?

   Lainaa

  40. Tulos: +3 (11 ääntä)
   foo: Oletko varma ettet sittenkin ollut strutsi?
   Minun olisi varmaan kannattanut lukea tarkemmin. Pahuksen tiheään kirjoitettu fontti. =)

   Lainaa

  41. Tulos: +3 (5 ääntä)
   Tuosta viimeisestä tuli mieleen Netflixissä oleva (korealainen?) sarja Delete, jossa kännykän näköisellä kameralla otetaan kuva ihmisestä ja silloin se ihminen häviää. Kamera vie sielun tms. Yksi henkilö pyysi ottamaan siinä kuvan itsestään.

   Lainaa

  42. Tiine persoona 6.8.2023 13:01
   Tulos: +8 (10 ääntä)
   Möyheä kultakala: Kun olin noin 25-vuotias ja aivan tavalliselta näyttävä nainen ja kävelin pikkukaupungissa varmaan kauppaan tai kirjastoon tms, niin yhtäkkiä joku iloinen teinipoika hyppäsi mun viereen, poseerasi ja otti selfien. Näytti sen vielä minulle, se näytti siltä että pirteä teini poseeraa nyrpeän [...]
   Ehkä et näytäkään niin tavalliselta <3

   Lainaa

  43. Tulos: +7 (15 ääntä)
   Synkkä bataatti: 2012 joku äijä otti Kiinassa kadulla musta naamakuvan. Jäädyin ja en osannut tehdä mitään. Ahdistanut siitä asti että minnehän se kuva on päätynyt.
   1992 talvella olin tulossa kotia ja Taunuksella driftailin likemmäs kahdeksaa kymppiä kahva edellä kotikadulla. Juuri kun olin lähdössä heittämään auton vauhdista käsijarrukäännöksellä parkkiin kadun toiselle puolen näin japanilaisen turistin joka oli pudottautunut korkeaan polviasentoon ja räpsytteli järjestelmäkameralla kaahailuani.
   Kuinka ollakaan käsijarrukäännöskin onnistui täydellisesti ja auto kertaheitolla just oikeaan asentoon kadunvarteen niin että lumi vaan pöllysi.
   Nousin autosta ja hovikumarsin turistille jonka kamera jatkoi räpsymistään ja käppäilin kotia.
   Ei ahdistanut yhtään mutta olisipa ollut hauska olla kärpäsenä katossa kun kaveri esittelee kotona että "näin ne hullut suomalaiset parkkeeraa" XDXD

   Lainaa

  44. Kouluttamaton muurahainen 7.8.2023 8:19
   Tulos: +13 (15 ääntä)
   Laura: Sillävälin minä, aikuinen ihminen, en vaan osaa ajatella vasenta ja oikeaa. Eli jos joku sanoo ”käänny seuraavasta oikealle” aivot alkaa kuumeisesti pyörittää ”Oota, okei. Oikea… se on tänne päin koska tää on se käsi jolla kirjoitan. Joo, oikea. Aha no niin se risteys menikin jo” 🤦‍♀️😅 Eli tiedän kyllä mikä on [...]
   Mä olen myös ihmetellyt, että miten mun koira osaa aina kääntyä oikealle tai vasemmalle oikein (siis sen mukaan, mitä sanon, ei sen mukaan, mitä tarkoitan), kun eihän se edes osaa kirjoittaa.

   Lainaa

  45. Epäsuotuisa flamingo 7.8.2023 12:29
   Tulos: +27 (29 ääntä)
   Heippalappu auton alla olleesta munasta vielä käsittelemättä? Siihenhän ois voinu piirtää tussilla silmät ja suun ja jättää löydettäväksi :D

   Lainaa

  46. Osaamaton omena 10.8.2023 12:00
   Tulos: +25 (27 ääntä)
   Heippa, Voisitko pitää munasi pois autoni alta?

   Lainaa

  47. Tulos: 0 (0 ääntä)
   Iso Hoo: 1992 talvella olin tulossa kotia ja Taunuksella driftailin likemmäs kahdeksaa kymppiä kahva edellä kotikadulla. Juuri kun olin lähdössä heittämään auton vauhdista käsijarrukäännöksellä parkkiin kadun toiselle puolen näin japanilaisen turistin joka oli pudottautunut korkeaan polviasentoon ja räpsytteli [...]
   On tainnut olla turistilla ihmettelemistä, kun suomalaiset osaavat driftata... noihin aikoihin japanilainen heebo nimeltä Keiichi Tsuchiya (Drift King) kun nosti koko driftauksen maailmankartalle. :D Tuossa on tainnut olla yksi syy sille kuvaukselle, että kattokaa, ne osaa Euroopassakin!

   Lainaa

  Lue lisää

  Kommentoi

  Avatar

  Vastaa

  Nimikone

  Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

  Avainsanat: 4g, 5g, arvonta, heippalappu, heippalaput, internet, kananmuna, kuva, lahjakortti, mainos, moi, mukana, narkkipiirit, verkko, välimerkit