Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Naistenhuoneen ovi jäi auki, osa 271

Oletko koskaan miettinyt, miten liukumäet siivotaan?
Naistenhuoneen ovi jäi auki, osa 271

Arkiston aarre

 • Nimi Juuri nyt
  Tulos: 0 (0 ääntä)

  Kommentti

 • 60 kommenttia

   Ei kommentteja
  1. Yötön taikuri 22.8.2023 0:18
   Tulos: +582 (608 ääntä)
   Ja Kristiinalla on lapsia?! Ei huhheijaa. Taas huomaa, että niitä voi valitettavasti tehtailla kuka vaan kilari.

   Lainaa

  2. Osittainen ankerias 22.8.2023 0:19
   Tulos: +406 (412 ääntä)
   Kristiinalla vati pahimman kerran läikkyy yli ja alkaa melkein olemaan jo poliisille vihjattavaa touhua... Asiatonta käytöstä.

   Lainaa

  3. Harmiton näyttelijä 22.8.2023 0:23
   Tulos: +311 (317 ääntä)
   Ohhoh, menipä Kristiinalla tunteisiin. Ja mitäpä se lipuilla tekisi kun kotona lapset ja vanhempien, jotka potentiaalisesti olisivat lapsenvahteina, mainitseminen nosti kierrokset entisestään.

   Lainaa

  4. Laskuvarjoton ämpäri 22.8.2023 0:39
   Tulos: +300 (302 ääntä)
   Noni nyt alko kiinnostamaan ne hyppyrimäen ladut. Hoplopissa liukuminen puhdistusliina persauksen alla voisi kyllä toimia? Vähän erilaisempaa siivoamista siistijöillä. Sinne liukumäkeen päästäkseen vaan voi joutua konttamaan melkoisen radan läpi.

   Lainaa

  5. Vahva pupu 22.8.2023 0:43
   Tulos: +293 (295 ääntä)
   Kristiina kuulostaa hyvin raskaalta ihmiseltä.Toivon että lapsensa ovat ihan täyspäisiä.

   Lainaa

  6. Pesty hämähäkki 22.8.2023 0:44
   Tulos: +8 (220 ääntä)
   Ei tuohon flow-viikonloppuun kyllä ollut todellakaan vuosi aika valmistautua, kun ei ainakaan omalla alueella jaettu mitään tiedotetta asiasta ja festivaalin siirtyminen Vermoon paljastui kun haki googlesta selitystä jumputukselle ja ilotulitukselle. Eikä tällaiset vanhat, väsyneet ja yksinäiset jaksa seurata kaupungin menovinkkejä vain siltä varalta, että oman asuinalueen naapuriin tulee festarit.

   Lainaa

  7. Urbaani fretti 22.8.2023 1:11
   Tulos: +180 (184 ääntä)
   Fiilaan Marjukkaa... Oli koulussa joskus tylsää niin pistin tyyliin Electoluxille mailia että mitä matskua ton meidän kutomon imurin harjakset on koska mun on näin tekstiilimuotoilun opiskelijana pakko saada tietää. Sain vastauksen muistaakseni parin tunnin kuluessa. :D

   Lainaa

  8. Nuiva norppa 22.8.2023 1:41
   Tulos: +213 (249 ääntä)
   Vaihtoehtojahan riittää, jos haluaa festareita pakoon. Kaikki ei käy kaikille, mutta kaikille käy joku. Voit esimerkiksi… … mennä kaverille. … mennä vanhemmille. … mennä kaverin vanhemmille. … mennä vanhempien kaverille. … mennä muun tutun tai sukulaisen luokse. … mennä metsään. … mennä hotelliin. … mennä mökille. … mennä toimistolle. … mennä puistoon. … mennä Tallinnaan, Pieksämäelle tai Nairobiin. … vetää herneen nenään ja mennä putkaan, kuten Kristiina ilmeisesti yrittää.

   Lainaa

  9. Tulos: +394 (396 ääntä)
   Vahvistan hoplopin entisenä työntekijänä, että kyllä. Liukumalla puhdistetaan :D

   Lainaa

  10. Kätsy koira 22.8.2023 2:02
   Tulos: +140 (142 ääntä)
   https://www.mtvuutiset.fi/artikkeli/karmiva-vaaratilanne-makihypyn-maailmancupissa-olisi-voinut-kayda-todella-huonosti/8632080 No tässäpähän tuo hyppää

   Lainaa

  11. Tulos: +163 (165 ääntä)
   Jos ne hiihtoliitossa tarvii latukonehyppääjää hyppyrimäkeen ni minä olen käytettävissä, jos saan käyttää viittaa.

   Lainaa

  12. Puristettu sankari 22.8.2023 2:42
   Tulos: +80 (88 ääntä)
   Hirveä fontti ensimmäisessä.

   Lainaa

  13. Selkeä kiivi 22.8.2023 2:54
   Tulos: +126 (152 ääntä)
   Kristiina on perinteinen ÄiTyLi, ei tietenkään hänen lastensa äänet haittaa, mutta annapa olla jos jostain muualta kuuluu ääniä. Jos muuttaa jonnekin Helsinkiin, niin onko yllätys että saattaa kuulua ääniä :D

   Lainaa

  14. Säädötön rätti 22.8.2023 2:56
   Tulos: +43 (69 ääntä)
   Pesty hämähäkki: Ei tuohon flow-viikonloppuun kyllä ollut todellakaan vuosi aika valmistautua, kun ei ainakaan omalla alueella jaettu mitään tiedotetta asiasta ja festivaalin siirtyminen Vermoon paljastui kun haki googlesta selitystä jumputukselle ja ilotulitukselle. Eikä tällaiset vanhat, väsyneet ja [...]
   Jos siirto tuli yllärinä niin voihan siinä tulla kiire tehdä muita suunnitelmia. Toisaalta jospa sen yhden Flown kestää, ei se tapahdu kuin kerran vuodessa. Tsemppiä!

   Lainaa

  15. Innoton ämpäri 22.8.2023 4:06
   Tulos: +64 (90 ääntä)
   Nuiva norppa: Vaihtoehtojahan riittää, jos haluaa festareita pakoon. Kaikki ei käy kaikille, mutta kaikille käy joku. Voit esimerkiksi… … mennä kaverille. … mennä vanhemmille. … mennä kaverin vanhemmille. … mennä vanhempien kaverille. … mennä muun tutun tai sukulaisen luokse. … mennä metsään. … mennä [...]
   Mutta kun kaikilla ei ole kavereita, vanhempia, jne, mieti vähän mitä kirjoitat! Ja metsäkin varmaan vastaisi että "suksi suolle" eikä puistonuokkujatkaan huolisi Kristiinaa seuraksi. Yhyy.

   Lainaa

  16. Näköjään vesimeloni 22.8.2023 4:37
   Tulos: +66 (80 ääntä)
   Yötön taikuri: Ja Kristiinalla on lapsia?! Ei huhheijaa. Taas huomaa, että niitä voi valitettavasti tehtailla kuka vaan kilari.
   Tämähän se onkin yksi pelottavimpia asioita maailmassa.

   Lainaa

  17. Aliarvostettu alpakka 22.8.2023 5:27
   Tulos: +168 (172 ääntä)
   En tiiä johtuuko vaan omista traumoista ettei yhtään siedä riehuvia ihmisiä, mutta pelkästään Kristiinan kommenttien lukeminen aiheutti jo epämukavan olon. Pelottava ihminen.

   Lainaa

  18. Vieras kärpänen 22.8.2023 5:49
   Tulos: +110 (114 ääntä)
   Yötön taikuri: Ja Kristiinalla on lapsia?! Ei huhheijaa. Taas huomaa, että niitä voi valitettavasti tehtailla kuka vaan kilari.
   Lapsilla varmasti hyvät oltavat kun äiti vetelee nassuun, jos sanot väärän sanan täi Kristiina itse ymmärtää asiat väärin.

   Lainaa

  19. Uraton mehiläinen 22.8.2023 6:52
   Tulos: +83 (85 ääntä)
   Kristiinan käytöksestä ei varmaan tarvii sanoa enempää, mutta itse asiassa esimerkiksi Vaasa Festivalille ois naapurustossa asuvat voineet laittaa hakemuksen ilmaisista "meluhaittalipuista"! Asiasta ilmestyi tiedote rappukäytävään, sitä en tiedä kuinka tiukoilla kriteereillä näitä lippuja sitten jaettiin.

   Lainaa

  20. Tulos: +74 (76 ääntä)
   Uraton mehiläinen: Kristiinan käytöksestä ei varmaan tarvii sanoa enempää, mutta itse asiassa esimerkiksi Vaasa Festivalille ois naapurustossa asuvat voineet laittaa hakemuksen ilmaisista "meluhaittalipuista"! Asiasta ilmestyi tiedote rappukäytävään, sitä en tiedä kuinka tiukoilla kriteereillä näitä lippuja sitten jaettiin.
   Sama käytäntö myös Hämeenlinnan Mellakka festivaaleilla, välittömässä läheisyydessä asuvat voivat hakea ilmaisliput. En hakenut lippua, vaikka lähellä asunkin, ei haitannut yksi viikonloppu (tai siis kaksi, koska Wanaja festivaali järjestettiin myös noina aikoina), kivahan se on että on tapahtumia ja että ihmisillä on mukavaa.

   Lainaa

  21. Tulos: +62 (64 ääntä)
   Viuhvauh: Vahvistan hoplopin entisenä työntekijänä, että kyllä. Liukumalla puhdistetaan 😁
   Hauskaa!

   Lainaa

  22. Pilkkopimeä kala 22.8.2023 7:37
   Tulos: +102 (106 ääntä)
   Pesty hämähäkki: Ei tuohon flow-viikonloppuun kyllä ollut todellakaan vuosi aika valmistautua, kun ei ainakaan omalla alueella jaettu mitään tiedotetta asiasta ja festivaalin siirtyminen Vermoon paljastui kun haki googlesta selitystä jumputukselle ja ilotulitukselle. Eikä tällaiset vanhat, väsyneet ja [...]
   Ja sekin Vermon festari oli Weekend, jos nyt lillukanvarret ketään kiinnostaa

   Lainaa

  23. Hameeseen pukeutuva monni 22.8.2023 7:52
   Tulos: +84 (90 ääntä)
   Pesty hämähäkki: Ei tuohon flow-viikonloppuun kyllä ollut todellakaan vuosi aika valmistautua, kun ei ainakaan omalla alueella jaettu mitään tiedotetta asiasta ja festivaalin siirtyminen Vermoon paljastui kun haki googlesta selitystä jumputukselle ja ilotulitukselle. Eikä tällaiset vanhat, väsyneet ja [...]
   Flow on järjestetty samassa paikka samana viikonloppuna vuosikausia. Samalla alueella on vuosia järjestetty myös Tuska ja useita muita festareita, joten jos alueen käyttö tapahtumiin on tullut alueelle muuttaneelle yllätyksenä, ei voi kun katsoa peiliin. Helsingissä ei saa järjestää lähes missään yli klo 22 kestäviä tapahtumia asukkaiden unirauhan takia, onneksi on sentään ollut Suvilahti nyt vielä ennen kuin sekin rakennetaan täyteen.

   Lainaa

  24. Tulos: +27 (79 ääntä)
   Nuiva norppa: Vaihtoehtojahan riittää, jos haluaa festareita pakoon. Kaikki ei käy kaikille, mutta kaikille käy joku. Voit esimerkiksi… … mennä kaverille. … mennä vanhemmille. … mennä kaverin vanhemmille. … mennä vanhempien kaverille. … mennä muun tutun tai sukulaisen luokse. … mennä metsään. … mennä [...]
   Mille kaverille? Ei minulla ole. Mille vanhemmille? Ei ole. Ei ole kavereiden vanhempia. Ei ole vanhemmilla kavereita. En tunne ketään eikä minulla ole sukulaisia. Metsään? Ai pyörätuolillako? Koko viikonlopuksi? Millä rahalla hotelliin kun olen työtön? Kenen mökille? Mihin toimistoon minun pitäisi mennä aulaan istuskelemaan koko viikonlopuksi? Mihin puistoon? Lähin puisto on kaupungissa 150 km päässä ja minulla ei ole autoa eikä täältä kulje busseja eikä junia. Vai ulkomaille/-paikkakunnille, millä rahalla? Ja mikä herne, kun olen herneallerginen? Mihin sieraimeen, kun kärsin synnynnäisestä sierainten alikehittymisestä? Ja mihin putkaan, kun poliisit eivät enää suostu lähtemään liikkeelle minua varten kun soitin hätäkeskukseen liian monta kertaa siitä kun pupujussit söivät kirjaston kukkaistutukset? Mieti vähän mitä ehdottelet. Ethän halua olla ableistinen, orphan-phoobinen, klassistinen bigotti >:( Väännä se Mozart hiljemmalle ja chekkaa privilegesi.

   Lainaa

  25. Tolerantti vesimeloni 22.8.2023 8:05
   Tulos: +64 (70 ääntä)
   Kalsari: Mille kaverille? Ei minulla ole. Mille vanhemmille? Ei ole. Ei ole kavereiden vanhempia. Ei ole vanhemmilla kavereita. En tunne ketään eikä minulla ole sukulaisia. Metsään? Ai pyörätuolillako? Koko viikonlopuksi? Millä rahalla hotelliin kun olen työtön? Kenen mökille? Mihin toimistoon minun pitäisi mennä aulaan [...]
   Unohdit haastaa oikeuteen!!!

   Lainaa

  26. Hiirakko sirkka 22.8.2023 8:06
   Tulos: +52 (58 ääntä)
   Vahva pupu: Kristiina kuulostaa hyvin raskaalta ihmiseltä.Toivon että lapsensa ovat ihan täyspäisiä.
   Hänen tapauksessaan on parempi olla raskas kuin taas raskaana.

   Lainaa

  27. Tulos: +58 (64 ääntä)
   Vaakku: Sama käytäntö myös Hämeenlinnan Mellakka festivaaleilla, välittömässä läheisyydessä asuvat voivat hakea ilmaisliput. En hakenut lippua, vaikka lähellä asunkin, ei haitannut yksi viikonloppu (tai siis kaksi, koska Wanaja festivaali järjestettiin myös noina aikoina), kivahan se on että on tapahtumia ja että ihmisillä on mukavaa.
   Itse asuin aikanaan lähellä Kuopiorockia ja kyllähän se vitutti joka ikinen kerta. Mutta koska en ole täysi idiootti, omassakin vaakakupissa painaa paljon enemmän tapahtumien tuomat hyvät puolet kuin yhden viikonlopun kestävät univaikeudet.

   Lainaa

  28. Tulos: +62 (66 ääntä)
   Urbaani fretti: Fiilaan Marjukkaa... Oli koulussa joskus tylsää niin pistin tyyliin Electoluxille mailia että mitä matskua ton meidän kutomon imurin harjakset on koska mun on näin tekstiilimuotoilun opiskelijana pakko saada tietää. Sain vastauksen muistaakseni parin tunnin kuluessa. 😁
   Noh?! Älä jätä meitä jännitykseen. Mitä materiaalia se on?

   Lainaa

  29. Tulos: +44 (44 ääntä)
   Pesty hämähäkki: Ei tuohon flow-viikonloppuun kyllä ollut todellakaan vuosi aika valmistautua, kun ei ainakaan omalla alueella jaettu mitään tiedotetta asiasta ja festivaalin siirtyminen Vermoon paljastui kun haki googlesta selitystä jumputukselle ja ilotulitukselle. Eikä tällaiset vanhat, väsyneet ja [...]
   Ei ollu Flow Vermossa.

   Lainaa

  30. Massiton päärynä 22.8.2023 9:42
   Tulos: +38 (42 ääntä)
   Toj Karin: Itse asuin aikanaan lähellä Kuopiorockia ja kyllähän se vitutti joka ikinen kerta. Mutta koska en ole täysi idiootti, omassakin vaakakupissa painaa paljon enemmän tapahtumien tuomat hyvät puolet kuin yhden viikonlopun kestävät univaikeudet.
   Työnantaja on varmaan innoissaan kun lauantaina saapuu paikalle uninen leikkaushoitaja. 
   Ps. Nukuin seuraavat yöt sairaalassa.
   Harmi että musiikin soittaminen ei ole se pahin ongelma vaan paikaltava poistuva yleisö ei osaa olla hiljaa tai jäävät jatkoille lähimpään puistoon konsertin loputtua.

   Lainaa

  31. Litteä roska 22.8.2023 9:59
   Tulos: +52 (52 ääntä)
   Laskuvarjoton ämpäri: Noni nyt alko kiinnostamaan ne hyppyrimäen ladut. Hoplopissa liukuminen puhdistusliina persauksen alla voisi kyllä toimia? Vähän erilaisempaa siivoamista siistijöillä. Sinne liukumäkeen päästäkseen vaan voi joutua konttamaan melkoisen radan läpi.
   Pitää se ratakin siivota

   Lainaa

  32. Itseasiassa 22.8.2023 10:29
   Tulos: +42 (42 ääntä)
   Kristiina tarvis ainakin kunnon yöunet.

   Lainaa

  33. Ankea omena 22.8.2023 11:26
   Tulos: +41 (41 ääntä)
   Hameeseen pukeutuva monni: Flow on järjestetty samassa paikka samana viikonloppuna vuosikausia. Samalla alueella on vuosia järjestetty myös Tuska ja useita muita festareita, joten jos alueen käyttö tapahtumiin on tullut alueelle muuttaneelle yllätyksenä, ei voi kun katsoa peiliin. Helsingissä ei saa järjestää lähes missään yli klo 22 kestäviä [...]
   Malmin lentokenttä olis tähän oiva alue. Tattarisuo teollisuusaluetta, eli ei melu haittaa. Myös muissa suunnissa välimatkaa tieheään asutukseen. Lähijunalla pääsee suht lähelle. Alue valmiiksi aidattu. Kun ymmärtäisivät ottaa alueen virkistyskäyttöön mieluummin kuin rakentaisivat täyteen kerrostaloja. Lentokäytössä palvelee varsin pientä määrää ihmisiä.

   Lainaa

  34. Kutsumaton pöllö 22.8.2023 12:08
   Tulos: +83 (83 ääntä)
   Osittainen ankerias: Kristiinalla vati pahimman kerran läikkyy yli ja alkaa melkein olemaan jo poliisille vihjattavaa touhua... Asiatonta käytöstä.
   Ilmeisesti tuo uhkailtu teki rikosilmoituksen, mikä olikin aivan oikein.

   Lainaa

  35. Väsymätön koira 22.8.2023 12:17
   Tulos: +24 (24 ääntä)
   Nuiva norppa: Vaihtoehtojahan riittää, jos haluaa festareita pakoon. Kaikki ei käy kaikille, mutta kaikille käy joku. Voit esimerkiksi… … mennä kaverille. … mennä vanhemmille. … mennä kaverin vanhemmille. … mennä vanhempien kaverille. … mennä muun tutun tai sukulaisen luokse. … mennä metsään. … mennä [...]
   Pieksämäki mainittu, torille!
   Tai uudelle asemalle.

   Lainaa

  36. It's a deal 22.8.2023 12:28
   Tulos: +19 (19 ääntä)
   Näin 1987 livenä Artsi Nyqvistin hyppäävän hyppyrimäestä rättisitikalla. Oletan, että nykyisin hän hankkii eläkkeen päälle lisärahaa hyppimällä sillä latukelkalla.

   Lainaa

  37. Tulos: +26 (28 ääntä)
   Yötön taikuri: Ja Kristiinalla on lapsia?! Ei huhheijaa. Taas huomaa, että niitä voi valitettavasti tehtailla kuka vaan kilari.
   No eipä se järin vaikeeta ole fyysisesti perusterveelle ihmiselle. Valitettavasti.

   Lainaa

  38. Tulos: +33 (35 ääntä)
   Sanmperi: Jos ne hiihtoliitossa tarvii latukonehyppääjää hyppyrimäkeen ni minä olen käytettävissä, jos saan käyttää viittaa.
   Saanko tulla kuvaamaan tän hidastettuna? Laitetaan sit editoinnissa vielä eeppiset musiikit taustalle!

   Lainaa

  39. Tulos: +69 (69 ääntä)
   Mitenköhän Kristiina reagoi ku saa tietää päässeensä feissarimokiin :)

   Lainaa

  40. Hameeseen pukeutuva monni 22.8.2023 13:41
   Tulos: +33 (39 ääntä)
   Ankea omena: Malmin lentokenttä olis tähän oiva alue. Tattarisuo teollisuusaluetta, eli ei melu haittaa. Myös muissa suunnissa välimatkaa tieheään asutukseen. Lähijunalla pääsee suht lähelle. Alue valmiiksi aidattu. Kun ymmärtäisivät ottaa alueen virkistyskäyttöön mieluummin kuin rakentaisivat täyteen kerrostaloja. Lentokäytössä palvelee varsin pientä määrää ihmisiä.
   Paitsi että Malmin lentokenttä on jo kaavoitettu asuntorakentamiselle ja nyt kun valitukset on vihdoin käyty läpi on myös rakentaminen vihdoin alkanut. Näen myös arvon siinä, että kaupungissa on elämää ja tapahtumia ja nukkumalähiöt pysyvät hiljaisina, kukin voi sitten valita missä asuu. Pointtina kuitenkin, että jos muuttaa kaupungin ainoan ison tapahtuma-alueen viereen, on aika ikävä veto alkaa vaatia hiljaisuutta joka ikiseen viikonloppuun. Jossain sitä elämää pitää saada olla kaupungissakin.

   Lainaa

  41. Tapetoitu tiikeri 22.8.2023 13:53
   Tulos: +22 (32 ääntä)
   Säädötön rätti: Jos siirto tuli yllärinä niin voihan siinä tulla kiire tehdä muita suunnitelmia. Toisaalta jospa sen yhden Flown kestää, ei se tapahdu kuin kerran vuodessa. Tsemppiä!
   Noista festivaaleista tiedotetaan valittavan huonosti. Jos ei satu olemaan kohderyhmää, eikä lue niiden mainoksia ja/tai sattuu asumaan juuri sen verran kauempana, että ei kuulu paikallisiin asukkaisiin, joille jaettaisiin tiedotteita, voi ihan oikeasti tulla yllätyksenä, että jossain on festivaali, jonka ääni häiritsee. Joskus samalla alueella järjestetään useita viikonlopun mittaisia tapahtumia, eikä häiriö rajoitu vain yhteen viiikonloppuun kesässä. Aivan festivaalialueen kupeessa häiriöt ovat aika ilmeisiä ja niistä varmastikin varoitetaan. Vähän kauempana meteli voi oikeasti häiritä ja tulla yllätyksenä.  Oman kokemuksen perusteella musiikiksi selvästi tunnistettava ääni häiritsee paljon vähemmän kuin hyvinkin kauaksi kantautuva bassojytke. Ääni etenee välillä hyvinkin jännittävästi.  Muistan erittäin hyvin sen vuoden, kun Weekend Festival järjestettiin ensimmäisen kerran siellä Kalasataman kupeessa. Vaikka asuimme Marjaniemessä n. 5 km päässä, Festivaalin ääni kantautui meille asti erittäin selvästi. Silloin viranomaisilla oli ollut jotain huomauttamasti lopetusajasta, joten festivaali tietysti päätti seuraavana päivänä protestoida asiaa lopettamalla "musisoinnin" hieman myöhässä ja sen jälkeen piti tietysti kuuluttaa jotain asiaan liittyvää. Ääni oli niin kovalla, että vielä 5 km etäisyydellä ko. monologista sai ajoittain selvää ja puheeksi sen tunnisti koko ajan. Weekend Festival kunnostautui silloin ja myös muita vuosina bassojumputuksessa. Kun muista suunnilleen samalla alueella järjestetyistä tapahtumista ei kuulunut juuri mitään edes ulkona, Weekendin bassojytke tunkeutui sisälle niin voimakkaana, että päiväkoti-ikäisillä lapsilla oli vaikeuksia nukahtaa, vaikka heille sanottiin, että se TUMPS ääTUMPSTUMPSni, jTUMPSoka kuuTUMPSTUMPSluu, ei TUMPS ole vaTUTUTUMPSSarallisTUMPSta. Päivällä ulkona bassojytke kuului niin kovaa, että edes matalalla yli lentävän suihkukoneen ääni ei sitä peittänyt. Omalla pihalla hiljaa soitettu musiikki peittyi festivaalin jumputukseen. Erikoista tuossa oli se, että vähän lähempänä Roihuvuoressa ääni oli hiljaisempi, mutta Itiksessä ja Marjaniemessa kauempana tapahtumapaikasta ääni oli häiritsevän voimakas. Viranomaisten kanta (ilman mittauksia tai edes kuuntelua) oli se, että ääni ei voi häiritä noin kaukana. Ymmärrän siksi jossain määrin festivaalien ja tapahtumien vahvistetusta äänestä häiriintyviä. Äänentoisto on kohtuuttoman usein suunniteltu huonosti ja liian voimakkaaksi. En silti ymmärrä tuota raivostumista ja uhkailua, johon jutun päähenkilö syyllistyi.

   Lainaa

  42. Säädytön lehmä 22.8.2023 14:05
   Tulos: +10 (14 ääntä)
   Mutta kuka käy joka vuos iskemässä pientareelle aurauskepit ja vastaavasti ne sieltä poistamassa?

   Lainaa

  43. Itseasiassa 22.8.2023 14:10
   Tulos: +26 (28 ääntä)
   Säädytön lehmä: Mutta kuka käy joka vuos iskemässä pientareelle aurauskepit ja vastaavasti ne sieltä poistamassa?
   Tienpitäjän työntekijät. Eli ihan ne auraajat tai niiden työkaverit. Yleensä ei poisteta, samat pitäisi laittaa kuitenkin taas ensi talveksi ja suuri osa on jo lähtenyt talvella itsekseen kävelemään.

   Lainaa

  44. Kloorattu rakki 22.8.2023 14:10
   Tulos: +6 (12 ääntä)
   Toj Karin: Itse asuin aikanaan lähellä Kuopiorockia ja kyllähän se vitutti joka ikinen kerta. Mutta koska en ole täysi idiootti, omassakin vaakakupissa painaa paljon enemmän tapahtumien tuomat hyvät puolet kuin yhden viikonlopun kestävät univaikeudet.
   En haluaisi asua satamassa tai missään siinä Kuopionlahden lähellä. Jos asut vielä sataman ja Vänärin välissä niin yhteensä yli viikon joutuu joka kesä kuuntelemaan sitä meteliä, kun ensin on Viinijuhlat satamassa (muistaakseni viisi päivää) ja seuraavassa kuussa Kuopiorock Vänärillä (kolme päivää).

   Lainaa

  45. Iäkäs etana 22.8.2023 16:45
   Tulos: +17 (31 ääntä)
   Toivottavasti Kristiinalta otetaan lapset pois. Epäkelpo äiti kasvattaa vain epäkelpoja lapsia.

   Lainaa

  46. Tulos: +17 (27 ääntä)
   Oon yllättynyt, että hiihtoliitolla oli sähköpostiosoite vuonna 2002

   Lainaa

  47. Tajuton kani 22.8.2023 16:56
   Tulos: +40 (42 ääntä)
   JP: Oon yllättynyt, että hiihtoliitolla oli sähköpostiosoite vuonna 2002
   Ne on vaan unohtaneet lukea sitä. No, sattuuhan sitä hiihtopiireissä että jotain unohtuu... vaikka Shellille.

   Lainaa

  48. Tajuton kani 22.8.2023 16:57
   Tulos: +28 (30 ääntä)
   Kloorattu rakki: En haluaisi asua satamassa tai missään siinä Kuopionlahden lähellä. Jos asut vielä sataman ja Vänärin välissä niin yhteensä yli viikon joutuu joka kesä kuuntelemaan sitä meteliä, kun ensin on Viinijuhlat satamassa (muistaakseni viisi päivää) ja seuraavassa kuussa Kuopiorock Vänärillä (kolme päivää).
   Toisaalta jos joku tykkää tommosesta elämästä niin siitä on lyhyt matka viihteelle. Ja kuulee meiningit kotiin asti. Ei huono 👍

   Lainaa

  49. Seksikäs kumisaapas 22.8.2023 18:11
   Tulos: +18 (20 ääntä)
   Kätsy koira: mtvuutiset.fi/artikkeli/karmiva-vaaratilanne-makihypyn-maailmancupissa-olisi-voinut-kayda-todella-huonosti/8632080 No tässäpähän tuo hyppää
   Silmämääräisesti arvioiden sanoisin, että ei päässyt palkintopallille tuo latukone.

   Lainaa

  50. Kuiva hämähäkki 22.8.2023 19:55
   Tulos: +24 (28 ääntä)
   Pesty hämähäkki: Ei tuohon flow-viikonloppuun kyllä ollut todellakaan vuosi aika valmistautua, kun ei ainakaan omalla alueella jaettu mitään tiedotetta asiasta ja festivaalin siirtyminen Vermoon paljastui kun haki googlesta selitystä jumputukselle ja ilotulitukselle. Eikä tällaiset vanhat, väsyneet ja [...]
   Ei se flow mihkään siirtyny vaan weekend joka sai häädön suvilahdesta ja hietsusta. Vermo &espoo tiedotti asiasta alkuvuodesta ekan kerran vasta eli oli siinä se 8kk aikaa ettiä korvatulppia

   Lainaa

  51. Viritetty mehiläinen 23.8.2023 0:25
   Tulos: +29 (31 ääntä)
   Pandariini: Mitenköhän Kristiina reagoi ku saa tietää päässeensä feissarimokiin 😊
   Atomipommia se tuolla jo toivoi että jää nähtäväksi millainen "Kristiina kuulee" tästä vielä tulee 🤔

   Lainaa

  52. Venttiilitön järvisieni 23.8.2023 8:36
   Tulos: +5 (11 ääntä)
   Laskuvarjoton ämpäri: Noni nyt alko kiinnostamaan ne hyppyrimäen ladut. Hoplopissa liukuminen puhdistusliina persauksen alla voisi kyllä toimia? Vähän erilaisempaa siivoamista siistijöillä. Sinne liukumäkeen päästäkseen vaan voi joutua konttamaan melkoisen radan läpi.
   Kysyn tästä puolisolta, joka on parhaillaan Hoplopissa huoltohommissa.

   Lainaa

  53. Tulos: +26 (28 ääntä)
   Osittainen ankerias: Kristiinalla vati pahimman kerran läikkyy yli ja alkaa melkein olemaan jo poliisille vihjattavaa touhua... Asiatonta käytöstä.
   Tais toi Jenni ainaki mainita tehneensä rikosilmotuksen ja hyvä niin. Ihan hullua touhua oli koko postauksen kaikki kommentit Kristiinalta

   Lainaa

  54. Vuoreton keiju 23.8.2023 17:10
   Tulos: +13 (15 ääntä)
   Seksikäs kumisaapas: Silmämääräisesti arvioiden sanoisin, että ei päässyt palkintopallille tuo latukone.
   Ei sitä tiedä vaikka rysäyttäisi palkintopallin paskaksi kun tuolta vauhdilla hyökkää 😁

   Lainaa

  55. Äreä sateenvarjo 23.8.2023 19:04
   Tulos: +2 (22 ääntä)
   I mean, älkää sekoittako enkkusanoja suomenkielisiin lauseisiin, se näyttää ihan vammaselta.

   Lainaa

  56. Nuutunut kivi 23.8.2023 20:59
   Tulos: +16 (16 ääntä)
   Hameeseen pukeutuva monni: Paitsi että Malmin lentokenttä on jo kaavoitettu asuntorakentamiselle ja nyt kun valitukset on vihdoin käyty läpi on myös rakentaminen vihdoin alkanut. Näen myös arvon siinä, että kaupungissa on elämää ja tapahtumia ja nukkumalähiöt pysyvät hiljaisina, kukin voi sitten valita missä asuu. Pointtina kuitenkin, että jos [...]
   Normimeininkiä maalla. Muutetaan maatilan/kennelin/joku muu ääntä ja/tai hajuja aiheuttavan viereen ja aletaan valittaa. Näistä on muutamia surullisia tapauksi, missä valittaja on voittanut.

   Lainaa

  57. Tulos: +6 (6 ääntä)
   Toj Karin: Itse asuin aikanaan lähellä Kuopiorockia ja kyllähän se vitutti joka ikinen kerta. Mutta koska en ole täysi idiootti, omassakin vaakakupissa painaa paljon enemmän tapahtumien tuomat hyvät puolet kuin yhden viikonlopun kestävät univaikeudet.
   Joo, itsekin asuin aikoinaan liki RMJ:n festarialuetta. Jos ei kuulunut musiikki niin sitten jatkobileet. Kyllähän se ärsytti kun oli vielä aikainen herätys töihin aamulla.  Mutta kyllä sen kesti.

   Lainaa

  58. Väsynyt Pupu 27.8.2023 22:14
   Tulos: +5 (7 ääntä)
   On se jännä jos festarit tulee lähialueen asukeille jotenkin yllätyksenä. Missä ihmiset on sen viikon ennen kyseistä tapahtumaa kun festarialuetta rakennetaan? Mainoksiakin tuppaa aina kun kävi kaupassa. Flowsta tuli kans lappunen postiluukusta missä kerrottiin meluhaitasta ja tiesulusta. Ilmeisesti Tuskalla oli sama juttu mutta mulle ei lappunen päässy perille, ei se mitään, mä olin ite rakentamassa Tuskaa niin en tarvinnut infoa 😆

   Lainaa

  59. Tulos: +2 (2 ääntä)
   Kristiina taas sitä laatua, ettei luetunymmärtäminen ole koulussa ollut niitä vahvuuksia. Todennäköisesti niitä takarivin meikkaavia juoruilijoita, jotka eivät tunnilla tehneet mitään... 2000-luvun alussa niitä oli ainakin omalla luokalla.

   Lainaa

  60. Järeä ahven 19.9.2023 14:59
   Tulos: +1 (1 ääni)
   Kristiina on saleen se 2013 vuoden 16v kristiina joka kommentoi "kaverinsa" kuvaa

   Lainaa

  Lue lisää

  Kommentoi

  Avatar

  Vastaa

  Nimikone

  Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

  Avainsanat: festarit, flow, hyppytorni, latu, latukone, liukumäki, melu, meteli, mykkä, mäkihyppy, siivota, siivous, äänet