Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Koiranomistajat, osa 52

Nämä kuvassa olevat luut löytyivät tänä aamuna.
Koiranomistajat, osa 52

Arkiston aarre

 • Nimi Juuri nyt
  Tulos: 0 (0 ääntä)

  Kommentti

 • 25 kommenttia

   Ei kommentteja
  1. Tulos: +103 (169 ääntä)
   En olekaan aikoihin nauranut ääneen feissarimokia selatessa, kiitos Teemu!

   Lainaa

  2. Jytky pulu 13.7.2023 0:24
   Tulos: +196 (220 ääntä)
   Nyt on kyllä koiralla mainio ilme isännän perseilyyn :D

   Lainaa

  3. Hinnakas karhu 13.7.2023 0:24
   Tulos: +61 (125 ääntä)
   Ja seuraavaksi flexaillaan kellä on eniten kokemusta koirista. Näin on taas nähty normipäivä sosiaalisessa mediassa.

   Lainaa

  4. Ajatukseton etana 13.7.2023 0:28
   Tulos: -72 (166 ääntä)
   Jytky pulu: Nyt on kyllä koiralla mainio ilme isännän perseilyyn 😁
   Lol, se on kuvituskuva.

   Lainaa

  5. Kuutamokka 13.7.2023 0:48
   Tulos: -19 (35 ääntä)
   Fiksua, Jutta :D

   Lainaa

  6. Hauska norppa 13.7.2023 1:19
   Tulos: +244 (256 ääntä)
   Ajatukseton etana: Lol, se on kuvituskuva.
   Tietenkin. Mutta hyvä kuva valittu, toimittajalla välähtänyt.

   Lainaa

  7. heimosenkeimo 13.7.2023 6:51
   Tulos: -56 (66 ääntä)
   Noi eläinten luut heitetään usein pellolle kun niistä irtoo kalkkia joka neutralisoi liian hapanta maaperää missä mikään ei tykkää kasvaa. Tää on ihan mutuilua kylläkin.

   Lainaa

  8. Iäkäs kavioeläin 13.7.2023 8:47
   Tulos: +72 (74 ääntä)
   heimosenkeimo: Noi eläinten luut heitetään usein pellolle kun niistä irtoo kalkkia joka neutralisoi liian hapanta maaperää missä mikään ei tykkää kasvaa. Tää on ihan mutuilua kylläkin.
   Harvoin niitä silti lenkkipoluille heitetään

   Lainaa

  9. Tulos: +193 (193 ääntä)
   heimosenkeimo: Noi eläinten luut heitetään usein pellolle kun niistä irtoo kalkkia joka neutralisoi liian hapanta maaperää missä mikään ei tykkää kasvaa. Tää on ihan mutuilua kylläkin.
   Hei, saimme ihanat viestisi. Rauhoitu. Jos kommenttisi katoaa heti julkaisun jälkeen, se ei tarkoita sitä, että se olisi poistettu. Kommenttisi on silloin mennyt tarkistukseen tai joko selaimesi tai palvelimen välimuisti ei ole vielä päivittynyt. Ihon väri ei liity tähän millään tavalla. 

   Lainaa

  10. Liittoutumaton pussieläin 13.7.2023 11:29
   Tulos: +9 (25 ääntä)
   Tarjan huumoria ei ymmärretty joten hän päätti uhriutua.

   Lainaa

  11. Mehevä vesimeloni 13.7.2023 13:35
   Tulos: +26 (48 ääntä)
   FMteam: Hei, saimme ihanat viestisi. Rauhoitu. Jos kommenttisi katoaa heti julkaisun jälkeen, se ei tarkoita sitä, että se olisi poistettu. Kommenttisi on silloin mennyt tarkistukseen tai joko selaimesi tai palvelimen välimuisti ei ole vielä päivittynyt. Ihon väri ei liity tähän millään tavalla. 
   Anteeksi mitä?

   Lainaa

  12. Juotu kuguaari 13.7.2023 14:10
   Tulos: +127 (129 ääntä)
   FMteam: Hei, saimme ihanat viestisi. Rauhoitu. Jos kommenttisi katoaa heti julkaisun jälkeen, se ei tarkoita sitä, että se olisi poistettu. Kommenttisi on silloin mennyt tarkistukseen tai joko selaimesi tai palvelimen välimuisti ei ole vielä päivittynyt. Ihon väri ei liity tähän millään tavalla. 
   Kansa vaatii nää viestit näytille, haluamme tietää miten paljon jollain voi mennä tunteisiin, jos omat viestit ei heti ilmaannu feissarimokien takasivulle :D :D

   Lainaa

  13. Tulos: +68 (68 ääntä)
   Juotu kuguaari: Kansa vaatii nää viestit näytille, haluamme tietää miten paljon jollain voi mennä tunteisiin, jos omat viestit ei heti ilmaannu feissarimokien takasivulle 😁 😁
     Useinhan täällä joku riehuu että heitä "sensuroidaan" jos viesti ei ilmaannu heti (noin mutulla, suunnilleen joka viides viesti menee tarkastukseen. Myös minulla, joka kirjoitan sovittelevasti ja ilman allcapseja). Laitoin mainokset viimeisimmän jälkeen päälle Feissarimokiin, vaikka muuten käytän blokkia, sillä teorialla että tiimillä on tosiaan töitä...
     Mutta tuo on kyllä hyvä idea, varsinainen metamoka raivota FM-tiimille :D 

   Lainaa

  14. Lisäaineeton orja 13.7.2023 19:21
   Tulos: +5 (31 ääntä)
   Juotu kuguaari: Kansa vaatii nää viestit näytille, haluamme tietää miten paljon jollain voi mennä tunteisiin, jos omat viestit ei heti ilmaannu feissarimokien takasivulle 😁 😁
   Eiköhän se tuossa ole jo näkyvissä. Todellakin niin tärkeä kommentti että minullakin menisi hermot jos en heti saisi tuollaista ajatusten virtaa näkyville.

   Lainaa

  15. Saatanan vajaaälyinen lehmä 14.7.2023 1:28
   Tulos: -8 (14 ääntä)
   Tarja voi haistaa paskan

   Lainaa

  16. Mietteliäs kani 14.7.2023 9:41
   Tulos: +14 (14 ääntä)
   Eikös koiravero ole jo olemassa?

   Lainaa

  17. Sulkainen ihminen 14.7.2023 10:33
   Tulos: +11 (11 ääntä)
   Mietteliäs kani: Eikös koiravero ole jo olemassa?
   Ei enää. Helsinki oli viimeinen kaupunki, jossa se oli käytössä.

   Lainaa

  18. Monenlaenen sotilas 14.7.2023 11:15
   Tulos: +24 (30 ääntä)
   Sulkainen ihminen: Ei enää. Helsinki oli viimeinen kaupunki, jossa se oli käytössä.
   Kohta saadaan takaisin, eli sille Ruokaviraston koirarekisterille muuta järjellistä selitystä ole kuin veron pohjustus.
   Noihin luihin... kyllä se vituttaa joskus kaivella koiran suusta grillikyljen tai -kanan luita, jotka joku imbesilli on jättänyt puskaan.

   Lainaa

  19. Tulos: +35 (43 ääntä)
   Monenlaenen sotilas: Kohta saadaan takaisin, eli sille Ruokaviraston koirarekisterille muuta järjellistä selitystä ole kuin veron pohjustus. Noihin luihin... kyllä se vituttaa joskus kaivella koiran suusta grillikyljen tai -kanan luita, jotka joku imbesilli on jättänyt puskaan.
     No sille on erittäin järjellinen selitys: ihme tunarit ostavat laittomasti rajan yli tuotuja pentutehtailtuja koiria, jotka ovat kaikin mahdollisin tavoin sairaita. Se on ongelma kuluttajansuojan kannalta, yleisen hygienian kannalta (toisin kuin laillisesti maahantuotavat rescuet ja muut ulkomaanelävät, näillä ei ole papereita tai paperit ovat väärennetyt. Niiden mukana siis tulee kaiken maailman hyppykuppaa). Ja sitten tietysti on eläimille itselleen aiheutuva kärsimys -ei ole kiva olla saastaisessa häkissä synnytyskoneena pennuille jotka kuolevat parvoon kuitenkin.
     Jos saataisiin joku tolkku siihen, että kaikki eläimet pitäisi hankkia tunnetulta kasvattajalta tai vastuulliselta rescue-järjestöltä, niin pitkällä oltaisiin. Mielestäni myös kissojen rekisteröinti pitäisi saada pikimmiten pakolliseksi -ei se meille vastuullisille omistajille aiheuttaisi mitään ylimääräistä, kissoilla on rokotukset ja sirut jo, mutta niitä hörhöjä jotka päästävät hoitamattomat navettakissansa tuottamaan sadan kissan sairaita, sisäsiittoisia populaatioita, ehkä voitaisiin paremmin estää.

   Lainaa

  20. Tulos: +13 (21 ääntä)
   Lisäaineeton orja: Eiköhän se tuossa ole jo näkyvissä. Todellakin niin tärkeä kommentti että minullakin menisi hermot jos en heti saisi tuollaista ajatusten virtaa näkyville.
   Ei, ne sen Feissarimokille lähettämät möykkäykset ei ole tässä julkistettu.

   Lainaa

  21. Tulos: +20 (22 ääntä)
   Voin kuvitella iltapäivälehden otsikon, Nainen löysi maastosta jälkiä elämästä ja ihmettelee kuka moisesta on vastuussa. Armeijan metsäleirillä piti yrittää olla kuin ikinä kukaan, siis me sotilaat, ei olisi ollutkaan siellä koska muuten vihollisen tiedustelu saa vihiä. No ei siinä me tehtiin työtä käskettyä mutta meidän kouluttaja halusi että siivotaan oksat ja kävyt pois sieltä missä leiriydettiin. On varmaan näyttänyt siltä ettei täällä koskaan ole kukaan liikkunut kun metsän keskeltä ryteiköstä löytyy alue joka on kuin kaupungin puisto.

   Lainaa

  22. Kesytön timantti 18.7.2023 17:56
   Tulos: +6 (18 ääntä)
   Kivi:   No sille on erittäin järjellinen selitys: ihme tunarit ostavat laittomasti rajan yli tuotuja pentutehtailtuja koiria, jotka ovat kaikin mahdollisin tavoin sairaita. Se on ongelma kuluttajansuojan kannalta, yleisen hygienian kannalta (toisin kuin laillisesti maahantuotavat rescuet ja muut ulkomaanelävät, näillä ei [...]
   Ei tänne tarvitsisi tuoda yhtään rescueta, ihan samanlaista venäläistä rulettia nekin ovat. Usein joku Pentti tuo tällaisen traumatisoituneen ja käytöshäiriöisen koiran maahan vain hyvesignaloidakseen muille, vaikkei hänellä ole taitoa eikä kykyä käsitellä tai kouluttaa tällaista eläintä. Lisäksi näiden koirien tänne roijaamisesta koituu hirveät päästöt. Vain rotukoiria pitäisi saada tuoda muualta ja koiravero säätää heti voimaan.

   Lainaa

  23. Monenlaenen sotilas 20.7.2023 13:57
   Tulos: +2 (6 ääntä)
   Kivi:   No sille on erittäin järjellinen selitys: ihme tunarit ostavat laittomasti rajan yli tuotuja pentutehtailtuja koiria, jotka ovat kaikin mahdollisin tavoin sairaita. Se on ongelma kuluttajansuojan kannalta, yleisen hygienian kannalta (toisin kuin laillisesti maahantuotavat rescuet ja muut ulkomaanelävät, näillä ei [...]
   Ja mikä estää rekisteröimästä niitä rajanyli tuotavia tai kotimaisissa pentutehtaissa tuotettuja pentuja Ruokaviraston rekisteriin?
   Entistä helpompaa kusettaa tavan tallaajia kun voi myydä rekisteröityjä pentuja. Rekisteriin olisi pitänyt sisällyttää vähintäänkin tieto koiran emästä, jolloin samalle emälle jatkuvasti teetytyistä pennuista olisi edes saattanut jäädä kiinni.
   Itse kannatan lemmikkien rekisteröintiä, omani ovat toistaiseksi Kennelliitossa ja Turvasiru.fi:ssä. Ruokaviraston rekisteri nyt vaan on täysi torso, joka ei tuo parannusta mihinkään mihin sen väitetään vaikuttavan.
   Kissojen kohdalla asia olisi sikäli eri, että kissoja hylätään aivan erilailla kuin koiria ja pakollinen rekisteröinti auttaisi saamaan hylkääjät kiinni. Koirilla tätä ongelmaa ei juuri ilmene, vaan lähes aina kiinniotetun koiran omistaja saadaan nytkin selville.

   Lainaa

  24. Tulos: +10 (12 ääntä)
   Kivi:   Useinhan täällä joku riehuu että heitä "sensuroidaan" jos viesti ei ilmaannu heti (noin mutulla, suunnilleen joka viides viesti menee tarkastukseen. Myös minulla, joka kirjoitan sovittelevasti ja ilman allcapseja). Laitoin mainokset viimeisimmän jälkeen päälle Feissarimokiin, vaikka muuten käytän blokkia, sillä [...]
   Veikkaan ihan lonkalta tämänkin ihmisen vakiolauseisiin kuuluu ”On se saatana kun ei saa mitään enää nykyään sanoa” 🤦‍♀️

   Lainaa

  25. Tulos: +3 (3 ääntä)
   Ekan kuvan koira näyttää olevan husky... niiden ilmeilyyn voi aina luottaa, omat eläinmaailman koomikkoja.

   Lainaa

  Lue lisää

  Kommentoi

  Avatar

  Vastaa

  Nimikone

  Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

  Avainsanat: koirat, koiravero, kuollut eläin, kuva, lavastaa, lemmikkivero, luut, tatuoinnit