Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Jäätelökesä, osa 2

Lapsilta täytyy kieltää jäätelö.
Jäätelökesä, osa 2

Edellisessä osassa opimme, miten jäätelöllä voi laihduttaa.

Arkiston aarre

 • Nimi Juuri nyt
  Tulos: 0 (0 ääntä)

  Kommentti

 • 69 kommenttia

   Ei kommentteja
  1. Notkea ampiainen 27.7.2023 0:40
   Tulos: +768 (774 ääntä)
   Nyt vetää hiljaiseksi aivan uudella tavalla. 🤨

   Lainaa

  2. Tarvittava ananas 27.7.2023 0:44
   Tulos: +616 (634 ääntä)
   Mitä *ttua Teija? Pedarit on pedareita huolimatta siitä syökö lapset jäätelöä, tikkaria tai banaania. Se on sairaus. Se että lapset tekee niin julkisella paikalla ei tee kenestäkään ei-pedarista pedaria.

   Lainaa

  3. Tulos: +395 (433 ääntä)
   Ei kukaan muu, kuin joku oikeasti pedofiili voi ajatella noin, kuin Teija...

   Lainaa

  4. Syyntakeeton marsu 27.7.2023 1:06
   Tulos: +294 (306 ääntä)
   Keisari A: Ei kukaan muu, kuin joku oikeasti pedofiili voi ajatella noin, kuin Teija...
   Tai sitten on vaan niin kieroutunut mielikuvitus että näkee mörköjä kaikkialla ja päättää asiasta lähteä internetiin muita ohjeistamaan ja väittelemään.

   Lainaa

  5. Rujo hevonen 27.7.2023 1:23
   Tulos: +298 (306 ääntä)
   Kielletään alle 18-vuotiaat julkisilla paikoilla, ehdoton kotiaresti siihen asti että on 18. Sitä odotellessa lapset pidettävä ikkunattomissa huoneissa, mielellään pimeässä ja patterin ja seinän välissä... Voi helvetti nykyajan ihmisiä

   Lainaa

  6. Tulos: +244 (248 ääntä)
   Toivottavasti kukaan ei päästä Teijaa lähellekään lapsia.

   Lainaa

  7. Karvas vadelma 27.7.2023 3:41
   Tulos: +310 (312 ääntä)
   Entä tuttipullosta imevät vauvat? Joku pedofiili kuitenki kuvittelee tattinsa tutin tilalle! Vauvat paastolle julkisilla paikoilla.

   Lainaa

  8. Pipi kalkkuna 27.7.2023 4:18
   Tulos: +273 (275 ääntä)
   Karvas vadelma: Entä tuttipullosta imevät vauvat? Joku pedofiili kuitenki kuvittelee tattinsa tutin tilalle! Vauvat paastolle julkisilla paikoilla.
   Saati tissiä imevät! Teija sekoaa!

   Lainaa

  9. Tornipöllö 27.7.2023 4:21
   Tulos: +283 (287 ääntä)
   Tässä mokassa ei kyllä ole ketään muuta kieroutunutta tai sairasta kuin Teija itse. Mitä helvettiä oikeesti?

   Lainaa

  10. Hyökkäävä liitu 27.7.2023 4:39
   Tulos: +167 (185 ääntä)
   Ainoa asia (mitä mokailija ei edes maininnut) missä ikäänkuin olen samaa mieltä Teijan kanssa on se että vanhemmat saavat olla nykyään tarkkoja millaisia kuvia laittavat lapsistaan nettiin.

   Lainaa

  11. Kokematon norppa 27.7.2023 5:13
   Tulos: +249 (255 ääntä)
   Teija vie uhrien häpäisyn uusiin ulottuvuuksiin. Tällaisten ihmisten mielestä minihame houkuttaa raiskaamaan, nyt ilmeisesti myös "siveetön syöminen" julkisesti vaikuttaa seksirikollisten uhriksi joutumiseen

   Lainaa

  12. Rockositio 27.7.2023 5:24
   Tulos: -30 (60 ääntä)
   Jätskiä saa myös pikareissa ja banaanin voi pilkko. Mutta tehkää te mitä teette sairaaaaat. Noi 2 lausetta ei oikei sovi yhteen. Kumoaisiko ne toisensa tai jotaim en tiedä mutta en vakuuttyunut sittä kuka on sairas.

   Lainaa

  13. Tulos: +136 (138 ääntä)
   Kyllä pitää olla sairas mieleltään, jos edes keksii tuollaista kuvasta, missä lapset syövät jäätölöä. Mutta tämähän on tätä päivää, että aletaan netissa vouhottaan toisten kuvista, vain sen takia, että pääsee itse esille.

   Lainaa

  14. jukkapalmu 27.7.2023 6:57
   Tulos: +276 (282 ääntä)
   Teijalle tulee siis banaanin tai jäätelön syömisestä mieleen kikkelin nuoleminen ja sitten samaan aikaan huutelee että kaikenlaisia perverssejä on liikkeellä...?

   Lainaa

  15. Tulos: +125 (141 ääntä)
   Se on jotenkin niin jännä näissä aina että kaikki on väärin ja sairasta "nykyään". Kai se aika kultaa muistot ja selvitymisharha vahvana omasta lapsuudesta, mutta omasta mielestä ollaan vaan menty parempaan suuntaan lasten suojelemisen ja turvallisuudesta valistamisen kanssa. Ellei sitten tietysti Teija kuulu näihin sateenkaarivastaisiin ihmisiin joiden mielestä heidän olemassaolokin on vaarallista lapsille. Samaa mieltä kyllä muiden kanssa, että Teijalla on oman pään sisällä jotakin josta olisi hyvä käydä jututtamassa ammattilaisen kanssa. Oli se sitten olemattomat pedarimöröt kaikkialla tai se, että itse näkee lasten banaanin syönnissä jotain pervoa.

   Lainaa

  16. Lihava Tiikeri 27.7.2023 8:27
   Tulos: +84 (112 ääntä)
   Hyökkäävä liitu: Ainoa asia (mitä mokailija ei edes maininnut) missä ikäänkuin olen samaa mieltä Teijan kanssa on se että vanhemmat saavat olla nykyään tarkkoja millaisia kuvia laittavat lapsistaan nettiin.
   Lapsesta ei kuulu laittaa kuvia nettiin ollenkaan ilman lapsen lupaa ja sen luvakin kanssa miettisin onko lapsi riittävän vanha ymmärtämään, että se kuva jää netin syövereihin ikuisesti pyörimään.

   Lainaa

  17. Vakavissaan näätä 27.7.2023 8:32
   Tulos: +115 (117 ääntä)
   "Lapset on viattomia mutta vanhemmilla kieroutunut mieli". Teija itse on tästä hyvä esimerkki.

   Lainaa

  18. Vaikeudeton lisko 27.7.2023 8:33
   Tulos: +113 (117 ääntä)
   Kuinka suuri todennäköisyys on, että pedofiili on katsomassa kun lapsi syö jäätelöä? Naiset myös pois julkisista paikoista, koska raiskaajat? Tai mitä jos kukaan ei liikkuisi ulkona, kun siellähän on ryöstäjiä ja murhaajia jne jne.

   Lainaa

  19. Tulos: +77 (79 ääntä)
   Sheldon: "Who eats a banana horizontally!?" Amy: "My mother said that's how good girls do it." Teija, oletko Amyn äiti?

   Lainaa

  20. Tulos: +82 (88 ääntä)
   Ymmärrän asian niin, että Teija kauhistelee asiaa siksi, että Teijalle jäätelö on jonkinlainen seksuaalinen objekti, mutta vain jos sen syö tötteröstä, mutta ei pikarista (samoin banaani, jos sitä ei pilkota). Teijalle suosittelen asian puheeksi ottamista makuuhuoneessa oman kumppanin kanssa, ei mielellään julkisilla foorumeilla...

   Lainaa

  21. Vastarannan kiiski 27.7.2023 9:11
   Tulos: +60 (62 ääntä)
   Teijalla taisi kone leikata kiinni viimeisessä kommentissa. Öljyn vähyys paistoi kyllä ensimmäisestä kommentista alkaen.

   Lainaa

  22. Tulos: +90 (96 ääntä)
   Vaikeudeton lisko: Kuinka suuri todennäköisyys on, että pedofiili on katsomassa kun lapsi syö jäätelöä? Naiset myös pois julkisista paikoista, koska raiskaajat? Tai mitä jos kukaan ei liikkuisi ulkona, kun siellähän on ryöstäjiä ja murhaajia jne jne.
   No tämähän on ihan yleisesti olemassa ja käytössä oleva syyllistämisen muoto, että raiskauksen uhri antoi ymmärtää (lyhyt hame, yksin kadulla, humalassa jne.).

   Lainaa

  23. Kukkura hämähäkki 27.7.2023 9:29
   Tulos: +63 (73 ääntä)
   Mielenkiintoinen on kyllä tuo toinenkin esimerkki, eli jos lapsi jää auton alle niin se on nimenomaan lapsen eikä autoilijan vika. Mitäs meni autotielle, vaikka siinä suojatie olisikin. Ei ole Teijalla kyllä ihan kaikki kunnossa.

   Lainaa

  24. Kuminauhaton hirmulisko 27.7.2023 9:53
   Tulos: +93 (95 ääntä)
   Öööh saanko mä syödä julkisella paikalla jädeä? Vai onko sekin jotenkin pervoa? Olen siis aikuinen?

   Lainaa

  25. Reseptivapaa Dinosaurus 27.7.2023 10:21
   Tulos: +64 (66 ääntä)
   Olen sanaton. Mitä pitää aivoissa nyrjähtää, että logiikka rupeaa pelaamaan tuolla tavalla?

   Lainaa

  26. Tulos: +38 (56 ääntä)
   Vain sellaiselle ihmiselle, jolla on ”taipumuksia” tulee edes mieleen tuommoiset asiat.

   Lainaa

  27. Veneilevä monni 27.7.2023 10:44
   Tulos: -71 (79 ääntä)
   Yksi päivä näin pienen pojan nuolemassa jäätelötötteröä, joka oli kuorrutettu jonkinlaisella kiiltävällä vaaleanpunaisella suklaakuorella. Se näky kyllä hetkeksi hätkäytti, lähinnä mietin että mitähän jäätelön valmistaja oli ajatellut jäätelön ulkomuotoa suunnitellessaan. Tuskin mitään ihmeempää.

   Lainaa

  28. Tulos: +80 (82 ääntä)
   Odotin otsikon perusteella, että joku taas kauhistelee sitä, että lapsille annetaan sokeria. Olisipa ollutkin niin. Jotenkin epäilen, että yksikään halujaan toteuttava pedofiili olisi päätynyt valitsemaan uhrinsa jäätelön tai banaanin syönnin perusteella.

   Lainaa

  29. Seurattu kauris 27.7.2023 11:15
   Tulos: +69 (71 ääntä)
   Teija taitaa myös haluta naiset Burkhaan jotta ei miehet vain näkisi. Sitähän saattaisi muutem joutua vaikka ahdistelluksi.

   Lainaa

  30. Armoton hanki 27.7.2023 11:22
   Tulos: +46 (52 ääntä)
   Naiset myös sit varmaam saa raiskata, jos satutaan syömään banaania normaalisti?

   Lainaa

  31. Saatanan vajaaälyinen lehmä 27.7.2023 11:42
   Tulos: +11 (19 ääntä)
   Voi vittu, Teija, tuu pois sieltä siellä on peli käynnissä

   Lainaa

  32. Aimo hyeena 27.7.2023 13:25
   Tulos: +55 (57 ääntä)
   Kielletään lapsilta myös uima-asut julkisilla rannoilla. Pitää olla kehoamyötäilemättömät kokopeittävät säkit päällä jos menee uimaan julkisesti, koska muuten on heti pedarit kyttäilemässä ja se on lasten vika kun käyttäytyvät niin.

   Lainaa

  33. Räväkkä hamsteri 27.7.2023 14:08
   Tulos: -8 (30 ääntä)
   Aimo hyeena: Kielletään lapsilta myös uima-asut julkisilla rannoilla. Pitää olla kehoamyötäilemättömät kokopeittävät säkit päällä jos menee uimaan julkisesti, koska muuten on heti pedarit kyttäilemässä ja se on lasten vika kun käyttäytyvät niin.
   Ei nyt välttämättä lasten vika, mutta täysin verrattavissa siihen, että juoksisi auton alle. 😅

   Lainaa

  34. Tulos: +48 (58 ääntä)
   Teija antaa ymmärtää, että hänelläkin on lapsia(?) Helvetin huolestuttavaa kun tyyppi itse kuulostaa pedofiililtä 😨😬 Ja ei, jäätelön syöminen ei tee lapsesta ”pedo-houkutinta” - vaan se, että lapsi on lapsi.

   Lainaa

  35. Tulos: +36 (42 ääntä)
   Seurattu kauris: Teija taitaa myös haluta naiset Burkhaan jotta ei miehet vain näkisi. Sitähän saattaisi muutem joutua vaikka ahdistelluksi.
     Jotkut haluavat naiset peitetysti puetuksi (ihan ääritapauksessa burkhaan, yleensä vähempi riittää), siveellisyyssyistä. Mutta edes ihan äärimmäisimmätkään eivät sentään ole verhoamassa niihin pikkulapsia. 
     Tämä on äärimmäisin ja seonnein tapaus "uhrin vika" ajattelua, jonka olen tähän mennessä nähnyt. 
     (Ja noin ihan käytännöllisesti ajatellen, lapset ovat varmaan aika hyvin turvassa pedofiileiltä, jos äiti juuri katsoo heitä, kameran kanssa, metrin parin päästä. Miten se pedari pääsisi ilman näkymättömyysviittaa väliin?)

   Lainaa

  36. Herjaava roska 27.7.2023 14:57
   Tulos: +76 (78 ääntä)
   Sujuvasti Teijalta unohtuu (muun sekoilun ohessa) se melko oleellinen pointti, että suurin osa pienten lasten hyväksikäyttäjistä valitsee kohteekseen jonkun lapsen lähipiiristään. Jäätelönsyönnin kieltäminen julkisella paikalla ei vaikuta yhtään mitään siihen, jos lapsen vanhemman, isovanhemman, sedän, enon, tädin, vanhempien läheisen ystävän tai jonkun muun ihan siellä lapsen kotona pyörivän aikuisen päässä liikkuu vaarallisia asioita. Jos on noin huolissaan pedofiileista, luulisi tämän sentään olevan tiedossa.

   Lainaa

  37. Epäsiisti albatrossi 27.7.2023 15:03
   Tulos: +27 (33 ääntä)
   Kuminauhaton hirmulisko: Öööh saanko mä syödä julkisella paikalla jädeä? Vai onko sekin jotenkin pervoa? Olen siis aikuinen?
   Saat syödä jos ei haittaa että mä oo katsomassa ajatellen jotain irstasta. Olen siis vain pervo aikuinen

   Lainaa

  38. Itseasiassa 27.7.2023 15:39
   Tulos: +40 (46 ääntä)
   Lapsena meillä oli ihan todellinen pedarivaara asuinalueellamme, siellä siis liikkui tuomiota kärsivä pedofiili, joka sai hyvän käytöksen ansiosta kulkea vapaasti ulkona. Mutta silti meille puhuttiin vain namusedistä ja niiden tarjoamista karkeista, ei sentään ettei itse saanut syödä ulkona kaupasta haettuja herkkuja.

   Lainaa

  39. Tulos: +31 (39 ääntä)
   Teijalla on samanlainen suhtautuminen lapsiin kuin islamisteilla naisiin.

   Lainaa

  40. Nuutunut kivi 27.7.2023 18:12
   Tulos: -20 (26 ääntä)
   Pipi kalkkuna: Saati tissiä imevät! Teija sekoaa!
   Ei pedofilit naisten tisseistä välitä.

   Lainaa

  41. Nuutunut kivi 27.7.2023 18:15
   Tulos: +15 (21 ääntä)
   jukkapalmu: Teijalle tulee siis banaanin tai jäätelön syömisestä mieleen kikkelin nuoleminen ja sitten samaan aikaan huutelee että kaikenlaisia perverssejä on liikkeellä...?
   Ymmärrän banaanin vartauskuvallisuuden, mutta siitä yleensä haukataan paloja, että tuota  se siitä ja sen pituinen.

   Lainaa

  42. Nuutunut kivi 27.7.2023 18:17
   Tulos: +9 (17 ääntä)
   Veneilevä monni: Yksi päivä näin pienen pojan nuolemassa jäätelötötteröä, joka oli kuorrutettu jonkinlaisella kiiltävällä vaaleanpunaisella suklaakuorella. Se näky kyllä hetkeksi hätkäytti, lähinnä mietin että mitähän jäätelön valmistaja oli ajatellut jäätelön ulkomuotoa suunnitellessaan. Tuskin mitään ihmeempää.
   Olisiko ollut vähemmän paha jos tyttö oli nuollut kysestä jäätelöä?

   Lainaa

  43. Sovittamaton lintu 27.7.2023 19:16
   Tulos: -39 (43 ääntä)
   No Teijalla mitä ilmeisimmin on jotain käsittelemättä jääneitä traumoja liittyen pedofiliaan (joka muuten ei ole sairaus; sairautta voi hoitaa, pedofiliaa tutkitusti ei, sillä se on vain tietoinen päätös esineellistää ja seksualisoida lasta) ja minä ainakin toivon että hän saa apua mitä pikimmin, varsinkin jos hänellä tosiaan on lapsia. Tuollainen trauma heijastuu todella voimakkaasti lapseen, kenties Teija on itsekin perinyt sen omalta vanhemmaltaan. Mutta täysin valheellista teeskennellä etteikö jäätelön (tai banaanin) syömistä kulttuurissamme seksualisoitaisi aivan törkeästi. Juuri törmäsin nettikeskusteluun jossa naista syyllistettiin ja pilkattiin kymmenien joukolla koska hän julkaisi videon jossa syö jäätelöä ihan normaalisti niin kuin sitä nyt yleensä syödään.

   Lainaa

  44. Timmi makkara 27.7.2023 20:38
   Tulos: +19 (23 ääntä)
   Keisari A: Ei kukaan muu, kuin joku oikeasti pedofiili voi ajatella noin, kuin Teija...
   Joo, itelle tuli kans ekana mieleen, että Teija saa jotain kiksejä jäätelötötterö lipovista mukuloista ja haluaa kieltää tämän pervouden itsestään.

   Lainaa

  45. Lentävä pupu 27.7.2023 20:48
   Tulos: +37 (39 ääntä)
   Kukkura hämähäkki: Mielenkiintoinen on kyllä tuo toinenkin esimerkki, eli jos lapsi jää auton alle niin se on nimenomaan lapsen eikä autoilijan vika. Mitäs meni autotielle, vaikka siinä suojatie olisikin. Ei ole Teijalla kyllä ihan kaikki kunnossa.
   Mun mielestä vähän ontuva vertaus. Mulle aikoinaan äiti opetti, ettei pidä rynnätä suinpäin vaikka olisikin suojatie. Pitää katsoa, että autoilija huomaa mut ja hidastaa. Nykyään näkee ihan liikaa ettei edes katsota sivuille suojatielle astuessa. Ja en todellakaan puolustele kenenkään päälle ajamista. Oman turvallisuuden takia vaan kannattaa katsoa, että kuljettaja on huomannut sinut.

   Lainaa

  46. Lentävä pupu 27.7.2023 21:00
   Tulos: +26 (28 ääntä)
   Lentävä pupu: Mun mielestä vähän ontuva vertaus. Mulle aikoinaan äiti opetti, ettei pidä rynnätä suinpäin vaikka olisikin suojatie. Pitää katsoa, että autoilija huomaa mut ja hidastaa. Nykyään näkee ihan liikaa ettei edes katsota sivuille suojatielle astuessa. Ja en todellakaan puolustele kenenkään päälle ajamista. Oman turvallisuuden takia vaan kannattaa katsoa, että kuljettaja on huomannut sinut.
   Unohtui laittaa loppuun, että olen samaa mieltä Teijasta. Normaalilla ihmisellä ei pitäisi tulla tuollaista mieleen jäätelöä syövistä lapsista.

   Lainaa

  47. Tulos: +8 (10 ääntä)
   Mitähän vi**ua tuo mamma on vetänyt??

   Lainaa

  48. Väkitukko hampurilainen 28.7.2023 4:11
   Tulos: -28 (38 ääntä)
   plop: Teijalla on samanlainen suhtautuminen lapsiin kuin islamisteilla naisiin.
   Niin millä "islamisteilla"? Ovatko nämä "islamistit" tällä hetkellä huoneessa kanssasi?
   Myös valtionvarainministerillämme on ongelma näiden "islamistien" kanssa. Vaan hänkin pukee vaatteet lähtiessään töihin. Jostain syystä vain "islamistien" vaatteet sortavat naisia.
   Lähetätkö vaimosi alasti töihin vai verhoutuuko hän vaatteisiin kuten "islamisti"? Sortoa!
   Juuri muuta ei tosin voi odottaa. Nämä samat "islamistit" kun purkivat lentokoneilla WTC-tornit hallitummin kuin räjäytysalan ammattilaiset. "Islamisteille" ei Newtonin kolmas lakikaan mahtanut mitään. Uskoo ken tahtoo.

   Lainaa

  49. Esko Ilmari Tuohiruuvi 28.7.2023 4:14
   Tulos: +3 (9 ääntä)
   Keisari A: Ei kukaan muu, kuin joku oikeasti pedofiili voi ajatella noin, kuin Teija...
   Vähän mietin, että ton vouhottajan viestintälaitteet ei varmaan kestäis viranomaisten lähempää tarkastelua. Tuli sellanen vahvan projisoinnin haisu noista viesteistä. Tai sit se on vaan ihan sekasin.

   Lainaa

  50. Sietämätön kesyaasi 28.7.2023 4:54
   Tulos: +50 (56 ääntä)
   Sovittamaton lintu: No Teijalla mitä ilmeisimmin on jotain käsittelemättä jääneitä traumoja liittyen pedofiliaan (joka muuten ei ole sairaus; sairautta voi hoitaa, pedofiliaa tutkitusti ei, sillä se on vain tietoinen päätös esineellistää ja seksualisoida lasta) ja minä ainakin toivon että hän saa apua mitä pikimmin, varsinkin jos hänellä [...]
   Nyt puhut läpiä päähäsi. Pedofiliaa itse asiassa on ihan onnistuneesti hoidettu intensiivisen terapian keinoin; suuntausta ei välttämättä voida kokonaan poistaa, mutta terapian myötä on onnistuttu muuttamaan kiinnostusta kohti aikuisia ja estämään pedofiilisia tekoja. Pedofilia, eli lapsikohteinen seksuaalinen kiinnostus, ei myöskään todellakaan ole valinta tai tietoinen päätös. Se sen sijaan kuitenkin on, toimiiko tuon kiinnostuksensa mukaisesti. Moni, käsittääkseni jopa suurin osa, ei toimi, koska ymmärtää sen olevan väärin, eikä lapsikohteisuudestaan huolimatta todellakaan halua satuttaa lapsia.

   Lainaa

  51. Kristitty aprikoosi 28.7.2023 6:48
   Tulos: +22 (30 ääntä)
   Vaikeudeton lisko: Kuinka suuri todennäköisyys on, että pedofiili on katsomassa kun lapsi syö jäätelöä? Naiset myös pois julkisista paikoista, koska raiskaajat? Tai mitä jos kukaan ei liikkuisi ulkona, kun siellähän on ryöstäjiä ja murhaajia jne jne.
   Miehiäkin raiskataan
   Sietämätön kesyaasi: Nyt puhut läpiä päähäsi. Pedofiliaa itse asiassa on ihan onnistuneesti hoidettu intensiivisen terapian keinoin; suuntausta ei välttämättä voida kokonaan poistaa, mutta terapian myötä on onnistuttu muuttamaan kiinnostusta kohti aikuisia ja estämään pedofiilisia tekoja. Pedofilia, eli lapsikohteinen seksuaalinen [...]
   Jep, monet pedofiilit pitävät itseään sairaana siis sellaisena oksettavana ällötyksenä, että siksi joko satuttavat itseään tai tekevät itsemurhan. Koska eivät kestä sitä, kuinka oksettavia ovat. 
   Tää jo kertoo sen, että pedofilia on sairaus ja suurimalla osalla on sairaudentunto ja ymmärtävät, että heidän halut on väärin. Mutta eivät kehtaa hakea apua, koska leimautuminen ja nolous, joten kuvittelevat päässään, että mieluummin satuttaa itseään. 
   Jos sulla on mikä tahansa sairaus, pliis hae apua siihen. 

   Lainaa

  52. Aikailematon valas 28.7.2023 10:46
   Tulos: +19 (25 ääntä)
   Hyökkäävä liitu: Ainoa asia (mitä mokailija ei edes maininnut) missä ikäänkuin olen samaa mieltä Teijan kanssa on se että vanhemmat saavat olla nykyään tarkkoja millaisia kuvia laittavat lapsistaan nettiin.
   Tai siis mieluiten niitä lapsia ei laiteta ollenkaan nettiin - heilläkin kuuluisi olla yksityisyydensuoja ja sananvalta siihen, mitä heistä julkaistaan. Lapsi ei välttämättä kasvettuaan enää arvosta sitä, että hänestä on netissä kuvia, eikä niitä jälkeen päin välttämättä saa poistettua netin syövereistä. Puhumattakaan jostain aikuisten mielestä niin suloisista hassuttelukuvista, joista varmasti saa lokaa niskaan ikätovereilta jossain alakoulussa.

   Lainaa

  53. Mäntylahti-Piiras 28.7.2023 22:02
   Tulos: +2 (10 ääntä)
   Teijalle: LÄÄKKEET!

   Lainaa

  54. Tulos: +15 (17 ääntä)
   On kyllä sairaita ihmisiä kieltämättä. Jotkut jopa kieltäisi lapsilta jäätelönsyönnin kun se on heistä jotenkin seksuaalista touhua

   Lainaa

  55. Ketterä peruna 29.7.2023 11:24
   Tulos: +5 (7 ääntä)
   Nyt oli jo rankkaa settiä. Uskaltaako edes arvailla mistä nämä ajatukset kumpuaa.

   Lainaa

  56. Lahjakas haukka 29.7.2023 14:01
   Tulos: -29 (35 ääntä)
   "Lapsikohteinen suuntaus" on homofobista paskapuhetta, eikä yksikään lapseen kohdistuneesta seksuaalirikoksesta kärähtänyt henkilö ole koskaan parantanut tapojaan "hoitoyrityksistä" huolimatta. Pedofilia ei ole seksuaalinen suuntaus tai sairaus eivätkä Teijankaltaiset ihmiset joilla on seksuaalisävytteisiä pakkoajatuksia lapsiin liittyen ole pedofiileja. Pedofiili on henkilö joka satuttaa tai haluaisi satuttaa lasta saadakseen siitä seksuaalista mielihyvää, pakkoajatukset taas ovat traumaoireilua ja traumaa voi tietysti hoitaa. Lähes kaikilla lapsina seksuaalisen hyväksikäytön uhriksi joutuneilla on seksuaalisävytteisiä pakkoajatuksia lapsiin liittyen, ja te jotka syyllistätte uhreja heidän traumaoireidensa takia olette valtava osa ongelmaa. Pedofilia on kulttuurissamme todella yleistä ja normalisoitua. Keskiverto heteromies esineellistää teini-ikäisiä tyttölapsia ihan päivittäin, joten ei mikään ihme, että suurin osa haluaisi hämmentää ja hämärtää sanan merkityksen ja mystifioida koko ilmiön, joka on pohjimmiltaan todella simppeli: jotkut aikuiset haluavat käyttää lapsia hyväkseen. Se on pedofiliaa.

   Lainaa

  57. Tulos: +4 (10 ääntä)
   Hyökkäävä liitu: Ainoa asia (mitä mokailija ei edes maininnut) missä ikäänkuin olen samaa mieltä Teijan kanssa on se että vanhemmat saavat olla nykyään tarkkoja millaisia kuvia laittavat lapsistaan nettiin.
   Ei pitäisi laittaa mitään ilman lapsen lupaa. Jokaisella pitäisi olla oikeus yksityisyyteen.

   Lainaa

  58. Rockositio 30.7.2023 0:53
   Tulos: +7 (9 ääntä)
   Tornipöllö: Tässä mokassa ei kyllä ole ketään muuta kieroutunutta tai sairasta kuin Teija itse. Mitä helvettiä oikeesti?
   Varmaan tää on siksi tänne lähetettykkin.

   Lainaa

  59. Kuoleva näätä 30.7.2023 9:21
   Tulos: -9 (19 ääntä)
   Hyökkäävä liitu: Ainoa asia (mitä mokailija ei edes maininnut) missä ikäänkuin olen samaa mieltä Teijan kanssa on se että vanhemmat saavat olla nykyään tarkkoja millaisia kuvia laittavat lapsistaan nettiin.
   Kerrotko, miksi? Oletetaan, että joku pedariksi kutsuttu näkisi lapsen kuvan netissä, kun vanhempi on sen kuvan sinne jo valinnut ja pannut. Millä tavalla lasta satuttaa, häiritsee tai haittaa se, että pedariksi kutsuttu näkee kuvan eikä lapsi tiedä asiasta yhtään mitään? Annatko ymmärtää, että kyseessä on jokin telepaattinen linkki, joka pilaa lapsen elämän?

   Lainaa

  60. Kuoleva näätä 30.7.2023 9:31
   Tulos: -8 (26 ääntä)
   Itseasiassa: Lapsena meillä oli ihan todellinen pedarivaara asuinalueellamme, siellä siis liikkui tuomiota kärsivä pedofiili, joka sai hyvän käytöksen ansiosta kulkea vapaasti ulkona. Mutta silti meille puhuttiin vain namusedistä ja niiden tarjoamista karkeista, ei sentään ettei itse saanut syödä ulkona kaupasta haettuja herkkuja.
   Teillä oli pedarivaara, koska hyväkäytöksinen henkilö käveli vapaalla? Moniko teistä tuli lapsenraiskaajan raiskaamaksi? Miksi oletat, että pedari on sama kuin lapsenraiskaaja?

   Lainaa

  61. Kuoleva näätä 30.7.2023 9:32
   Tulos: +19 (23 ääntä)
   Sovittamaton lintu: No Teijalla mitä ilmeisimmin on jotain käsittelemättä jääneitä traumoja liittyen pedofiliaan (joka muuten ei ole sairaus; sairautta voi hoitaa, pedofiliaa tutkitusti ei, sillä se on vain tietoinen päätös esineellistää ja seksualisoida lasta) ja minä ainakin toivon että hän saa apua mitä pikimmin, varsinkin jos hänellä [...]
   ja homous on tietoinen päätös seksualisoida miehiä ja mieheys on tietoinen päätös seksualisoida naisia?

   Lainaa

  62. Kompetentti metsämarja 30.7.2023 12:52
   Tulos: +29 (33 ääntä)
   Lahjakas haukka: "Lapsikohteinen suuntaus" on homofobista paskapuhetta, eikä yksikään lapseen kohdistuneesta seksuaalirikoksesta kärähtänyt henkilö ole koskaan parantanut tapojaan "hoitoyrityksistä" huolimatta. Pedofilia ei ole seksuaalinen suuntaus tai sairaus eivätkä Teijankaltaiset ihmiset joilla on seksuaalisävytteisiä [...]
   Ainakin Duodecimin mukaan (https://www.duodecimlehti.fi/duo94600) pedofilia tarkoittaa nimenomaan seksuaalista kiinnostusta lapsiin - ei välttämättä halua vahingoittaa lapsia.

   Lainaa

  63. Kapeahko muurahainen 30.7.2023 16:37
   Tulos: +28 (32 ääntä)
   Kun minä olin lapsi ja vaihdoin huoneessani vaatteita verhot auki, äiti suuttui minulle siitä, koska hänen naapurissa asuva setänsä saattaisi kuulemma ohi kulkiessaan nähdä, ja jos näkisi, saattaisi tulla tirkistelemään ikkunan taakse. Eli tiedossa on, että naapurissa asuu potentiaalisesti pedofiili sukulainen, ja jollain aukottomalla logiikalla minä, 10-vuotias lapsi, olen tilanteessa syyllinen. Minusta se oli tähän asti älyttömintä uhrin syyllistämistä koskaan, mutta sitten kuulin Teijasta ja jäätelökiellosta.

   Lainaa

  64. It's a deal 31.7.2023 12:39
   Tulos: +9 (13 ääntä)
   Kapeahko muurahainen: Kun minä olin lapsi ja vaihdoin huoneessani vaatteita verhot auki, äiti suuttui minulle siitä, koska hänen naapurissa asuva setänsä saattaisi kuulemma ohi kulkiessaan nähdä, ja jos näkisi, saattaisi tulla tirkistelemään ikkunan taakse. Eli tiedossa on, että naapurissa asuu potentiaalisesti [...]
   Vanhemmilla on joskus tapana purkaa paniikkinsa ulos suuttumuksena, koska oikeaa tapaa ei sillä hetkellä löydy. He saattavat ajatella, että hysteerinen itku pelottaisi lasta enemmän kuin huutaminen. Lisäksi ilman todisteita on hankala toimia, vaikka suvussa puhutaankin Reino-sedän työntäneen sormiaan mökillä vääriin paikkoihin. Pelkkä ajatuskin "lapsuuden lopettamisesta" tuollaisella keskustelulla 10-vuotiaan kanssa voi lyödä aivot totaalisesti lukkoon.

   Lainaa

  65. Arkkienkeli 1.8.2023 11:21
   Tulos: +10 (14 ääntä)
   Itse tykkään julkisilla paikoilla nuolla kuumaa vastaleivottua karjalanpiirakkaa voisilmällä. Puumia pitää hätistellä ympäriltä, vaikka eivät kuulu suomen luontoon.

   Lainaa

  66. Tulos: -7 (11 ääntä)
   Sietämätön kesyaasi: Pedofiliaa itse asiassa on ihan onnistuneesti hoidettu intensiivisen terapian keinoin; suuntausta ei välttämättä voida kokonaan poistaa, mutta terapian myötä on onnistuttu muuttamaan kiinnostusta kohti aikuisia ja estämään pedofiilisia tekoja. [...]
   Kuulostaa eheytykseltä.

   Lainaa

  67. Kloorattu persoona 3.8.2023 10:19
   Tulos: +4 (6 ääntä)
   Lahjakas haukka: "Lapsikohteinen suuntaus" on homofobista paskapuhetta, eikä yksikään lapseen kohdistuneesta seksuaalirikoksesta kärähtänyt henkilö ole koskaan parantanut tapojaan "hoitoyrityksistä" huolimatta. Pedofilia ei ole seksuaalinen suuntaus tai sairaus eivätkä Teijankaltaiset ihmiset joilla on seksuaalisävytteisiä [...]
   Olipas paljon virheellistä tietoa noinkin lyhyessä kannanotossa.

   Lainaa

  68. Tulos: +1 (1 ääni)
   Jos lasten valokuvista tulee ensimmäisenä mieleen pedofiili kyttäämässä, niin täytyy kyllä ihmisen itsensä olla sairas. 💀 Omille vanhemmille ja itselle ei tullut kyllä koskaan mieleen 90-luvun Messilän reissulla, että nekun syöminen saisi irstaiden ukkojen näpit syyhyämään.

   Lainaa

  69. Paljo näyttelijä 6.1.2024 12:37
   Tulos: +2 (2 ääntä)
   Lahjakas haukka: "Lapsikohteinen suuntaus" on homofobista paskapuhetta, eikä yksikään lapseen kohdistuneesta seksuaalirikoksesta kärähtänyt henkilö ole koskaan parantanut tapojaan "hoitoyrityksistä" huolimatta. Pedofilia ei ole seksuaalinen suuntaus tai sairaus eivätkä Teijankaltaiset ihmiset joilla on seksuaalisävytteisiä [...]
   Nyt kuulostaa kyllä niin totaaliselta höpö höpö paskalta, että kaipaisi kyllä ihan oikein lähdeviittauksia. Ja miten lapsikohteinen suuntaus millään logiikalla olisi homofobista? Toisaalta tuo sun tietämys vaikuttaa siltä, ettet tiedä mitä homofobia edes tarkoittaa.

   Lainaa

  Lue lisää

  Kommentoi

  Avatar

  Vastaa

  Nimikone

  Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

  Avainsanat: jätski, jäätelö, käytös, lapset, pumpuli