Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Sekalaisia, osa 625

Tarvitseeko ukkosta pelätä kerrostalossa?
Sekalaisia, osa 625

Arkiston aarre

 • Nimi Juuri nyt
  Tulos: 0 (0 ääntä)

  Kommentti

 • 41 kommenttia

   Ei kommentteja
  1. Sateenkaareva sitruuna 15.6.2023 0:24
   Tulos: +289 (301 ääntä)
   Perus-mummut. Mistäpä sitä voi kaikkea tietää. Ihme ettei kukaan ehtiny mummoa kentän laidalla pysäyttämään.

   Lainaa

  2. Laajahko haltija 15.6.2023 0:29
   Tulos: -35 (55 ääntä)
   Atte Kaleva, is it you?

   Lainaa

  3. Sähköpostiton hampurilainen 15.6.2023 1:31
   Tulos: +81 (105 ääntä)
   Aika anorektinen iltapuku. Saattaa sisältää vilautusvaaran.

   Lainaa

  4. Tulos: +239 (269 ääntä)
   Anne vaikuttaa hyvältä tyypiltä. Häslää menemään niin sen seurassa varmaan sattuu ja tapahtuu, mutta ei vaikuta ottavan itseään tai asioita liian tosissaan. Voi olla ettei pojan suosiosta nauti kyllä hetkeen.

   Lainaa

  5. Haudanvakava hampurilainen 15.6.2023 4:22
   Tulos: -57 (99 ääntä)
   Tiina seisoo keskellä järveä puun vieressä. Ei siinä.

   Lainaa

  6. Reiätön seepra 15.6.2023 6:07
   Tulos: +55 (89 ääntä)
   Haudanvakava hampurilainen: Tiina seisoo keskellä järveä puun vieressä. Ei siinä.
   Huomasitko pilkun tuossa välissä?

   Lainaa

  7. Tulos: -55 (143 ääntä)
   Onneksi aito avioliitto ei ole seksuaalivähemmistöjä vastaan :)) (Näin mulle on jotkut kyseistä liikettä tukevat kertoneet; kuulemma haluavat vain puolustaa perinteistä perhemallia, mutta heillä ei ole mitään yksilöitä vastaan)

   Lainaa

  8. Luokaton hyeena 15.6.2023 7:32
   Tulos: -40 (48 ääntä)
   HUUTISTA

   Lainaa

  9. Hiuksenhieno hylje 15.6.2023 7:48
   Tulos: +120 (142 ääntä)
   Luokaton hyeena: HUUTISTA
   Voidaanko kieltää huutis, tarkotettiin sillä sitten huutokauppaa, huutonaurua tai huutelua!

   Lainaa

  10. Hävytön gorilla 15.6.2023 7:55
   Tulos: +67 (93 ääntä)
   Reiätön seepra: Huomasitko pilkun tuossa välissä?
   Jos nyt pilkkua aletaan viilaamaan niin edelleen tuo tarkoittaa sitä että seistään puun vieressä keskellä järveä. Jos noiden jälkeen olisi vielä vaikka "tai talon katolla" niin siitä tulisi listaus, tuolla lauserakenteella se "puun vieressä" kuitenkin vain täsmentää sitä edellistä asiaa. Eli kyllä, Tiinan järven keskellä kasvaa puu.

   Lainaa

  11. Suonensisäinen lokki 15.6.2023 7:57
   Tulos: +59 (119 ääntä)
   Anne meni kesken pelin seisomaan kentällä ottamaan kuvia, eikä KUKAAN sanonut mitään, ei lapset eikä aikuiset? Ainoa huomautus oli pojan lähettämä viesti? Taisi nyt vähän olla keksittyä....

   Lainaa

  12. Tulos: -31 (47 ääntä)
   Olen maalta ja omakotitalosta kotoisin. Meillä ukkoselta oltiin suojassa autossa jos oikein pelotti. Mikä tämä kerrostalon taika mahtaa olla, ettei ukkosta tarvitse pelätä? Perustuuko se siihen, ettei tiilinen rakennus syty palamaan vai onko kyse jostakin muusta?

   Lainaa

  13. Tulos: -37 (41 ääntä)
   Hävytön gorilla: Jos nyt pilkkua aletaan viilaamaan niin edelleen tuo tarkoittaa sitä että seistään puun vieressä keskellä järveä. Jos noiden jälkeen olisi vielä vaikka "tai talon katolla" niin siitä tulisi listaus, tuolla lauserakenteella se "puun vieressä" kuitenkin vain täsmentää sitä edellistä asiaa. Eli kyllä, Tiinan järven keskellä kasvaa puu.
   Muuisttsaaako joku Ärrtsy Häikiön, Suomen vmäiisin mies. Eero laatu lehti teki hänestä jutunkin, Pahkasika. Hän elää kuten yllä olevasta voimme päätellä.

   Lainaa

  14. Mieleenpainuva metsämarja 15.6.2023 8:30
   Tulos: +72 (82 ääntä)
   Reiätön seepra: Huomasitko pilkun tuossa välissä?
   "Keskellä järveä, puun vieressä" ei kyllä tarkoita "keskellä järveä tai puun vieressä" vaikka siinä se pilkku onkin.

   Lainaa

  15. Tulos: +12 (84 ääntä)
   Kuka ajattelee vuonna 2023, että blondi = tyhmä?

   Lainaa

  16. Tulos: +106 (106 ääntä)
   Hävytön gorilla: Jos nyt pilkkua aletaan viilaamaan niin edelleen tuo tarkoittaa sitä että seistään puun vieressä keskellä järveä. Jos noiden jälkeen olisi vielä vaikka "tai talon katolla" niin siitä tulisi listaus, tuolla lauserakenteella se "puun vieressä" kuitenkin vain täsmentää sitä edellistä asiaa. Eli kyllä, Tiinan järven keskellä kasvaa puu.
   Eikä siinäkään ole mitään ihmeellistä, jos siellä järven keskellä on saari.

   Lainaa

  17. Mieleenpainuva metsämarja 15.6.2023 8:37
   Tulos: +48 (56 ääntä)
   Jooei: Olen maalta ja omakotitalosta kotoisin. Meillä ukkoselta oltiin suojassa autossa jos oikein pelotti. Mikä tämä kerrostalon taika mahtaa olla, ettei ukkosta tarvitse pelätä? Perustuuko se siihen, ettei tiilinen rakennus syty palamaan vai onko kyse jostakin muusta?
   Jos ukkonen pelottaa niin ainoa varma paikka on sellainen missä ei edes tiedä että sellainen on meneillään. Mutta tässä tosiaan puhuttiin sähkölaitteiden hajoamisesta, ei ukkosen pelosta. 
   Kerrostalossa ei ole huolta siitä että sähkölaitteet hajoaa jos salama iskee taloon. En tosin tiedä miten todennäköistä niiden hajoaminen on nykyään omakotitaloissakaan, kun vanhemmat asuivat parikymmentä vuotta omakotitalossa eikä nekään repineet modeemia ja telkkaria irti seinästä kun jyrinä alkoi. Ainakaan ensimmäisten viiden vuoden jälkeen.

   Lainaa

  18. Tupakoiva hanki 15.6.2023 8:57
   Tulos: -18 (34 ääntä)
   Mimmi: Kuka ajattelee vuonna 2023, että blondi = tyhmä?
   Vanhanaikaista ajattelua tosiaan. Tekoälyäkin saa nykyään kaupan hiusvärihyllystä helposti.

   Lainaa

  19. Suljettu kissa 15.6.2023 9:33
   Tulos: -37 (77 ääntä)
   Miksi ruotsalainen blondi ei käytä minihametta talvella? Koska munat jäätyy.

   Lainaa

  20. Esiintyvä käärme 15.6.2023 9:35
   Tulos: +60 (70 ääntä)
   Haudanvakava hampurilainen: Tiina seisoo keskellä järveä puun vieressä. Ei siinä.
   Minä tulkitsin tuon niin, että Tiina luuli kt-asumisen suojelevan häntä, vaikka olisi hankkiutunut miten riskialttiiseen paikkaan. Samaan tyyliin kuin sarkastisesti matkitaan niitä repomiehiä jotka toitottaa että Ennen Oli Kunnollista, koska silloin hiihdettiin kouluun 30 km kesät talvet ja aina oli ylämäki.

   Lainaa

  21. Hirveä riesa 15.6.2023 9:41
   Tulos: -15 (31 ääntä)
   Miksi Sanni huutaa huutonettiä?

   Lainaa

  22. Tulos: +48 (66 ääntä)
   Vaakku: Onneksi aito avioliitto ei ole seksuaalivähemmistöjä vastaan :)) (Näin mulle on jotkut kyseistä liikettä tukevat kertoneet; kuulemma haluavat vain puolustaa perinteistä perhemallia, mutta heillä ei ole mitään yksilöitä vastaan)
   Kuvittelin, että tähän ei tarvitsisi erikseen kertoa, että kyse on sarkasmista. Olin väärässä. Pahoittelut.

   Lainaa

  23. Tulos: +57 (59 ääntä)
   Hävytön gorilla: Jos nyt pilkkua aletaan viilaamaan niin edelleen tuo tarkoittaa sitä että seistään puun vieressä keskellä järveä. Jos noiden jälkeen olisi vielä vaikka "tai talon katolla" niin siitä tulisi listaus, tuolla lauserakenteella se "puun vieressä" kuitenkin vain täsmentää sitä edellistä asiaa. Eli kyllä, Tiinan järven keskellä kasvaa puu.
   Voihan keskellä järveä olla vaikka kari, johon on kasvanut puu.

   Lainaa

  24. Tulos: +40 (40 ääntä)
   Mieleenpainuva metsämarja: Jos ukkonen pelottaa niin ainoa varma paikka on sellainen missä ei edes tiedä että sellainen on meneillään. Mutta tässä tosiaan puhuttiin sähkölaitteiden hajoamisesta, ei ukkosen pelosta.  Kerrostalossa ei ole huolta siitä että sähkölaitteet hajoaa jos salama iskee taloon. En tosin tiedä miten todennäköistä niiden [...]
   Ja meillä taas hajosi dvd-soitin ja "ylijännitesuojattu" jatkojohto, kun olivat omakotitalossa seinässä ukkosella.

   Lainaa

  25. Letittämätön banaani 15.6.2023 10:51
   Tulos: +26 (46 ääntä)
   Esiintyvä käärme: Minä tulkitsin tuon niin, että Tiina luuli kt-asumisen suojelevan häntä, vaikka olisi hankkiutunut miten riskialttiiseen paikkaan. Samaan tyyliin kuin sarkastisesti matkitaan niitä repomiehiä jotka toitottaa että Ennen Oli Kunnollista, koska silloin hiihdettiin kouluun 30 km kesät talvet ja aina oli ylämäki.
   No sitähän se tietysti tarkoitti ja varmasti kaikki sen niin ymmärsivät. Se ei kuitenkaan poista sitä kirjoitusvirhettä, mitä täällä on yritetty selittää.

   Lainaa

  26. Räkäpää 15.6.2023 12:18
   Tulos: +52 (52 ääntä)
   Jooei: Olen maalta ja omakotitalosta kotoisin. Meillä ukkoselta oltiin suojassa autossa jos oikein pelotti. Mikä tämä kerrostalon taika mahtaa olla, ettei ukkosta tarvitse pelätä? Perustuuko se siihen, ettei tiilinen rakennus syty palamaan vai onko kyse jostakin muusta?
   Siitä, että salamanisku jakautuu useampaan piiriin kerrostaloalueella kuin omakotialueella johto-osumassa, ja suojaukset on tehty uudemmissa taloissa suhteellisen hyvin. Lisäksi kaupunkialueella, ja enenevissä määrin maaseudulla käytetään maakaapelia, johon ei iskekään yhtä helposti. Eihän se vieläkään riskejä poista, mutta pienentää niitä niin paljon, ettei monetkaan jaksa enää asiaa miettiä. Suoralta osumalta taas ei edelleenkään suojaa mikään ja sitten salama tekeekin mitä haluaa. Ukkonen on siitä kuspiä, ettei se aina noudata sähkön yleissääntöjä, vaan toimittaa poikkeustilanteita turhan usein.

   Lainaa

  27. Itseasiassa 15.6.2023 13:04
   Tulos: -19 (39 ääntä)
   Anna juttu ei voi olla totta, koska se on käsittämättömän huonosti kerrottu. Tuo on lopputulos, kun keksit tarinaan uutta juonta, kun kerrot sitä. Mutta oikoluku on yhtä turhaa, kun muiden kuuntelu tai jättämättä menemättä kentälle kesken pelin.

   Lainaa

  28. Tulos: +3 (11 ääntä)
   Hävytön gorilla: Jos nyt pilkkua aletaan viilaamaan niin edelleen tuo tarkoittaa sitä että seistään puun vieressä keskellä järveä. Jos noiden jälkeen olisi vielä vaikka "tai talon katolla" niin siitä tulisi listaus, tuolla lauserakenteella se "puun vieressä" kuitenkin vain täsmentää sitä edellistä asiaa. Eli kyllä, Tiinan järven keskellä kasvaa puu.
   Jos haluttaisiin sanoa että joku asia on keskellä järveä puun vieressä, niin siihen ei kieliopin mukaan tulisi pilkkua.

   Lainaa

  29. Kunnon näätä 15.6.2023 18:39
   Tulos: +34 (36 ääntä)
   Harm: Jos haluttaisiin sanoa että joku asia on keskellä järveä puun vieressä, niin siihen ei kieliopin mukaan tulisi pilkkua.
   Kyllä kaksi samanarvoista, rinnasteista adverbiaalia lauseen sisällä voidaan erottaa pilkulla. Käytännössä vähän tyylikysymys tässä tapauksessa.

   Lainaa

  30. Rakastettu henkilö 15.6.2023 21:19
   Tulos: +19 (19 ääntä)
   Jooei: Olen maalta ja omakotitalosta kotoisin. Meillä ukkoselta oltiin suojassa autossa jos oikein pelotti. Mikä tämä kerrostalon taika mahtaa olla, ettei ukkosta tarvitse pelätä? Perustuuko se siihen, ettei tiilinen rakennus syty palamaan vai onko kyse jostakin muusta?
   Ukkosenjohdattimet on kerrostaloissa.

   Lainaa

  31. Nuutunut kivi 16.6.2023 15:45
   Tulos: +8 (8 ääntä)
   En tiedä haluanko nähdä sitä, jolle tuo iltapuku sopii.

   Lainaa

  32. Nuutunut kivi 16.6.2023 15:45
   Tulos: +9 (9 ääntä)
   Voin niin kuvitella, että oma äitini toimisi samoin, kuin Anne.

   Lainaa

  33. Nuutunut kivi 16.6.2023 15:48
   Tulos: +2 (10 ääntä)
   Mieleenpainuva metsämarja: Jos ukkonen pelottaa niin ainoa varma paikka on sellainen missä ei edes tiedä että sellainen on meneillään. Mutta tässä tosiaan puhuttiin sähkölaitteiden hajoamisesta, ei ukkosen pelosta.  Kerrostalossa ei ole huolta siitä että sähkölaitteet hajoaa jos salama iskee taloon. En tosin tiedä miten todennäköistä niiden [...]
   Meillä meni omakotitalossa yhtenä kesänä kolme lankapuhelinta rikki ukkosen takia. Päätettiin siitä luopua, kun kännykät.

   Lainaa

  34. Tulos: +8 (12 ääntä)
   Mieleenpainuva metsämarja: Jos ukkonen pelottaa niin ainoa varma paikka on sellainen missä ei edes tiedä että sellainen on meneillään. Mutta tässä tosiaan puhuttiin sähkölaitteiden hajoamisesta, ei ukkosen pelosta.  Kerrostalossa ei ole huolta siitä että sähkölaitteet hajoaa jos salama iskee taloon. En tosin tiedä miten todennäköistä niiden [...]
   Jos salama osuu "tarpeeksi" lähelle, sen indusoima sähkökenttä särkee kaiken joissa kiinni johto. Ethernet, antenni, sähkö, ... ihan sama mikä. Kerrostalo tekee todennäköisyyden pienemmäksi, mutta tuskin nollaksi.

   Lainaa

  35. Konstikas panda 17.6.2023 3:38
   Tulos: -5 (15 ääntä)
   Mikähän lienee tuon ekan mokan työpaikka, joka vaatii seksin harrastamista nimenomaan vastakkaisen sukupuolen kanssa

   Lainaa

  36. Tulos: +4 (10 ääntä)
   Konstikas panda: Mikähän lienee tuon ekan mokan työpaikka, joka vaatii seksin harrastamista nimenomaan vastakkaisen sukupuolen kanssa
     Varmaan niitä on. Varmastikin, voihan yrityksen omistaa ihan mikä tahansa hyypiö. Toki erottamisen syyksi heidän pitäisi keksiä jotain muuta, mutta ainahan sitä keksiä voi.
    Sori alapeukusta, Vaakku, mutta internetissä on se paha vika, että monet sanovat tuollaista ihan vakavissaan. "Ei haittaa homot, olen tosi ok, ystävissäni on homoja -kunhan eivät sitä julkisesti harrasta" (millä tarkoittavat, etteivät tee jotain aivan normaalia, kuten esittele kumppaniaan kumppanina eikä kämppiksenä, tai totea viikonlopputiedusteluun "joo, mennään vaimon ja muksun kanssa Lintsille". Ei seksin harrastamista keskellä Mannerheimintietä). 

   Lainaa

  37. Nurja jyrsijä 17.6.2023 22:39
   Tulos: +26 (26 ääntä)
   Konstikas panda: Mikähän lienee tuon ekan mokan työpaikka, joka vaatii seksin harrastamista nimenomaan vastakkaisen sukupuolen kanssa
   Kaikissa työpaikoissa saa sairauslomaa, jos on sairas. Jos homoseksuaalisuus on sairaus, homotus on sairastumista ja silloin tarvitaan sairauslomaa.

   Lainaa

  38. Kirpeä ahven 18.6.2023 0:08
   Tulos: +8 (10 ääntä)
   Nurja jyrsijä: Kaikissa työpaikoissa saa sairauslomaa, jos on sairas. Jos homoseksuaalisuus on sairaus, homotus on sairastumista ja silloin tarvitaan sairauslomaa.
   Kyseessä on vanha Ismo Leikolan vitsi, jota molemmat osapuolet tuossa mokassa vehnästelivät. Tälla kertaa moka taisi enemmän olla kommenttiosion puolella, kun ei tuota voi millään tavoin vakavassa mielessä ottaa kun tietää asiayhteyden.

   Lainaa

  39. Tulos: -1 (3 ääntä)
   Vaakku: Kuvittelin, että tähän ei tarvitsisi erikseen kertoa, että kyse on sarkasmista. Olin väärässä. Pahoittelut.
   Kyllähän sen sarkasmiksi tajusi. En kuitenkaan antanut peukkua suuntaan enkä toiseen, pohtisin vain että jäikö sulta huomaamatta, että kyseinen postaus itse pilkkasi Aito avioliitto-tyyppejä (ryhmän nimikin on Aito avioliitto-väen julkiset aivopierut)?

   Lainaa

  40. rottanpää 22.6.2023 18:25
   Tulos: 0 (2 ääntä)
   Nurja jyrsijä: Kaikissa työpaikoissa saa sairauslomaa, jos on sairas. Jos homoseksuaalisuus on sairaus, homotus on sairastumista ja silloin tarvitaan sairauslomaa.
   Homouden väittäminen sairaudeksi on tietenkin täysin pöljää, mutta tämä sairauspoissaolovitsi on silti melkein yhtä pöljä, koska eihän sairaus automaattisesti tarkoita työkyvyttömyyttä. Jos sairaus ei haittaa työntekoa, niin eihän siitä silloin mitään saikkuakaan pyydetä.

   Lainaa

  41. Nuutunut kivi 23.6.2023 18:13
   Tulos: +5 (5 ääntä)
   rottanpää: Homouden väittäminen sairaudeksi on tietenkin täysin pöljää, mutta tämä sairauspoissaolovitsi on silti melkein yhtä pöljä, koska eihän sairaus automaattisesti tarkoita työkyvyttömyyttä. Jos sairaus ei haittaa työntekoa, niin eihän siitä silloin mitään saikkuakaan pyydetä.
   Toisaalta moni, joka on sairas ja tarvitsisi saikkua ei sitä pyydä. Yrittää vaan sinnillä tehdä työt. Että menee varmaan aika tasan.

   Lainaa

  Lue lisää

  Kommentoi

  Avatar

  Vastaa

  Nimikone

  Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

  Avainsanat: homot, jalkapallo, kerrostalo, kuva, kuvata, mekko, pride, salama, slim fit, sähkölaitteet, ukkonen