Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Puskaradio suhisee, osa 39

Kallis tavara liikkuu Keravalle – jokin ei nyt täsmää.
Puskaradio suhisee, osa 39

Arkiston aarre

 • Nimi Juuri nyt
  Tulos: 0 (0 ääntä)

  Kommentti

 • 46 kommenttia

   Ei kommentteja
  1. Laajahko haltija 15.6.2023 0:26
   Tulos: +96 (172 ääntä)
   Ami sitten päättää julkaista kuva someen ilman, että kysyy pyörän vieressä istuvalta onko hänen pyörä. Veikkaan että Lisbeth on työtön loisija, joka kuvittelee töitä oikeasti tekevien lusmuilevan.

   Lainaa

  2. Absurdi ilonpilaaja 15.6.2023 0:28
   Tulos: -66 (110 ääntä)
   Näyttää ihan siltä niinkuin ois sähkäri VR:n latauksessa. Onhan se tapa tuokin laittaa akkua täyteen.

   Lainaa

  3. Kofeiiniton sonni 15.6.2023 0:28
   Tulos: +271 (273 ääntä)
   Honeyboy.

   Lainaa

  4. Pöpi sonni 15.6.2023 0:50
   Tulos: +250 (250 ääntä)
   Kai siellä kiirevastaanotolla pitää näyttääkin kiireiseltä ja rampata ovista.

   Lainaa

  5. Suulas neuvonantaja 15.6.2023 0:54
   Tulos: +303 (307 ääntä)
   Ymmärsinkö nyt oikein? A oli mennyt kauppaan ja jättänyt koiransa ulos odottamaan. Siitä oli ajanut sitten ohi mopoporukka ja koira oli pelastynyt mopoista lähtenyttä ääntä. Vanhempi rouva oli huomannut peläästyneen koiran ja mennyt tämän viereen silittelemään tätä, jotta tämä rauhoittuisi. Omistaja oli tullut pihalle, nähnyt vieraan naisen lohduttamassa koiraansa ja siitä oli syntynyt sanaharkka.

   Lainaa

  6. Moitteeton henkilö 15.6.2023 1:06
   Tulos: +225 (225 ääntä)
   Kenen kunniaa tässä on loukattu, omistajan vai koiran?

   Lainaa

  7. Skitso lammas 15.6.2023 1:18
   Tulos: +221 (225 ääntä)
   Eihän Ami väittänyt pyörän olevan pöllitty. Hän vain havainnoi ympäristöään ja ilmoittelee satunnaisia havaintoja Facebookiin. - Tällainen pyörä on matkalla Keravalle. - Söin aamiaiseksi muroja. - Näin käärijänvihreän auton ajavan Hämeenkadun parkkihalliin. - Lihava orava piilotti kävyn kuivumassa olleiden housujeni taskuun. - Naapuriin muutti tämännäköinen tyyppi.

   Lainaa

  8. Huomattava hauki 15.6.2023 1:29
   Tulos: +14 (30 ääntä)
   Absurdi ilonpilaaja: Näyttää ihan siltä niinkuin ois sähkäri VR:n latauksessa. Onhan se tapa tuokin laittaa akkua täyteen.
   Ilmaista sähköä.

   Lainaa

  9. Tulos: +133 (145 ääntä)
   Kyllä minuakin olisi ottanut aivoon jos koiraa "käsiteltäisiin" mitenkään ilman lupaa mutta ehkäpä sanoisin asiasta kohteliaasti paikan päällä enkä vetäisi pultteja jossain puskaradiossa. Sanoma saattaisi mennä jopa perille ilman mitään huutoa ja kunnianloukkaus juttuja. Lispetti taas lukee vissiin aikas vähän uutisia kun ei ymmärrä miksi kiirellisellä on kiire tänäpäivänä. Mutta mä nyt oonkin aika tylsä tyyppi.

   Lainaa

  10. Tukintolvana 15.6.2023 5:09
   Tulos: +162 (178 ääntä)
   Suulas neuvonantaja: Ymmärsinkö nyt oikein? A oli mennyt kauppaan ja jättänyt koiransa ulos odottamaan. Siitä oli ajanut sitten ohi mopoporukka ja koira oli pelastynyt mopoista lähtenyttä ääntä. Vanhempi rouva oli huomannut peläästyneen koiran ja mennyt tämän viereen silittelemään tätä, jotta tämä rauhoittuisi. [...]
   Vierasta koiraa ei saa KOSKAAN mennä koskemaan ilman lupaa. Ihan aiheesta omistaja huomautti. 
   Tosin toi ulosanti ei saa minulta pisteitä, koska se oli myös törppöä. Olisi voinut asiallisesti huomauttaa että hei, älä koske koiraani.

   Lainaa

  11. Saatanan vajaaälyinen lehmä 15.6.2023 5:19
   Tulos: +6 (12 ääntä)
   Mitä helvettiä

   Lainaa

  12. jukkapalmu 15.6.2023 5:35
   Tulos: +219 (223 ääntä)
   Yhdyssanavirheet on monelle arkipäivää enkä niistä jaksa yleensä valittaa, mutta kuka onnistuu noin lahjakkaasti, että saa aikaseksi sanat "kiirevastaan otolla"?

   Lainaa

  13. Painoton lammas 15.6.2023 7:47
   Tulos: +38 (44 ääntä)
   Onpa härpäkettä saatu yhteen pyörään mahtumaan

   Lainaa

  14. Suonensisäinen lokki 15.6.2023 7:53
   Tulos: +58 (64 ääntä)
   Huomattava hauki: Ilmaista sähköä.
   Tulee mieleen YLEn artikkeli viime vuodelta, kun sähkönhinta alkoi nousemaan reippaasti. Haastateltiin perhettä, joka oli _juuri_ ostanut kaksi täyssähköautoa ja rouvan kommenntti oli et käydään muualla lataamassa.
   Ei jokun toisen laskuun?

   Lainaa

  15. Hinnakas oppilas 15.6.2023 7:54
   Tulos: +81 (85 ääntä)
   Vieläkin muistan kun mikrotukihenkilönä kävin yksi aamu päivittämässä ohjelmia valtion virastossa. Jonoja on ja tuokin vain kävelee sanan paperin kanssa huoneesta toiseen joku kommentoi. Paperilla oli asennuskoodit. Mieli sanoa että yhtään asiakasta en ole vastaanottanut, enkä ota. Oon voinut kirjoittaa tämän ennenkin. Minulla oli ihan töitä ylläpidossa, asennuksissa ja virkailijoiden neuvonnassa silloin tarpeeksi. Jos jäi luppoaikaa tein paperitöitä taustalla.

   Lainaa

  16. Tulos: +30 (34 ääntä)
   Moitteeton henkilö: Kenen kunniaa tässä on loukattu, omistajan vai koiran?
   Sillä nyt ole niin suurta merkitystä mutta syytten haluan kyllä tästä nyt jollekin. Kuinkahan moni Suomessa rikosilmoituksista ja kunnianloukkaus syytteistä koskaan etenee muualla kuin hlön mielessä? Ja toisaalta olisi kiva jos joku taho hastattelisi poliisia aiheesta onko turhien rikosilmoitusten määrä noussut suomen myötä.

   Lainaa

  17. Itsestäänselvä lammas 15.6.2023 8:06
   Tulos: -7 (75 ääntä)
   Höpö: Kyllä minuakin olisi ottanut aivoon jos koiraa "käsiteltäisiin" mitenkään ilman lupaa mutta ehkäpä sanoisin asiasta kohteliaasti paikan päällä enkä vetäisi pultteja jossain puskaradiossa. Sanoma saattaisi mennä jopa perille ilman mitään huutoa ja kunnianloukkaus juttuja. Lispetti taas lukee [...]
   Koiraa ei pidä jättää yksin kaupan eteen, koskaan. Tai autoon.

   Lainaa

  18. Mieleenpainuva metsämarja 15.6.2023 8:54
   Tulos: +105 (105 ääntä)
   Absurdi ilonpilaaja: Näyttää ihan siltä niinkuin ois sähkäri VR:n latauksessa. Onhan se tapa tuokin laittaa akkua täyteen.
   Niinpä näyttää. Mutta onko se edes väärin? Käsittääkseni asiaa ei ole kielletty mitenkään. Saathan ladata läppärin, powerbankin ja kännykänkin jos haluat joten miksei sähköpyörää?

   Lainaa

  19. Tulos: +66 (70 ääntä)
   Suulas neuvonantaja: Ymmärsinkö nyt oikein? A oli mennyt kauppaan ja jättänyt koiransa ulos odottamaan. Siitä oli ajanut sitten ohi mopoporukka ja koira oli pelastynyt mopoista lähtenyttä ääntä. Vanhempi rouva oli huomannut peläästyneen koiran ja mennyt tämän viereen silittelemään tätä, jotta tämä rauhoittuisi. [...]
   Tarkennus: vanhempi rouva, joka OSTI VIELÄ ALKOHOLIA. Tuntemattomia koiria ei pidä mennä silittelemään ilman lupaa, siinä olen A:n kanssa samaa mieltä. Tarkoitus oli varmaan hyvä, jos koira oli pelästynyt, mutta silti. Muilta osin tuo A:n vuodatus oli melkoisen sekavaa.

   Lainaa

  20. Tulos: +55 (57 ääntä)
   MINÄ TAHDON TÄSTÄ KUNNIANLOUKKAUS SYYTTEEN lol

   Lainaa

  21. Itseasiassa 15.6.2023 10:32
   Tulos: +63 (63 ääntä)
   Moitteeton henkilö: Kenen kunniaa tässä on loukattu, omistajan vai koiran?
   A:n kirjoitustavasta päätellen sen vanhemman rouvan.

   Lainaa

  22. Kujeilematon ämpäri 15.6.2023 10:42
   Tulos: +85 (85 ääntä)
   Kaikki arvokas, joka on Keravalla tai matkalla Keravalle, täytyy olla pöllitty.

   Lainaa

  23. Tarkoitukseton kavioeläin 15.6.2023 10:44
   Tulos: +69 (69 ääntä)
   Moitteeton henkilö: Kenen kunniaa tässä on loukattu, omistajan vai koiran?
   Minun. Silmiin sattuu ja kunnia loukkaantuu kun joudun lukemaan A:n tajunnanvirtaa.
   Onneksi hän ilmoittaa haluavansa tästä  syytteen.

   Lainaa

  24. Tulos: +72 (72 ääntä)
   jukkapalmu: Yhdyssanavirheet on monelle arkipäivää enkä niistä jaksa yleensä valittaa, mutta kuka onnistuu noin lahjakkaasti, että saa aikaseksi sanat "kiirevastaan otolla"?
   Otto Kiirevasta, joku tuntematon lääkäri?

   Lainaa

  25. Letittämätön banaani 15.6.2023 11:56
   Tulos: +31 (35 ääntä)
   Suulas neuvonantaja: Ymmärsinkö nyt oikein? A oli mennyt kauppaan ja jättänyt koiransa ulos odottamaan. Siitä oli ajanut sitten ohi mopoporukka ja koira oli pelastynyt mopoista lähtenyttä ääntä. Vanhempi rouva oli huomannut peläästyneen koiran ja mennyt tämän viereen silittelemään tätä, jotta tämä rauhoittuisi. [...]
   Vanhempi rouva oli haukkunut A:ta narkkariksi eli ilmeisesti huutoa ja haukkumista oli ollut molemmin puolin.

   Lainaa

  26. Näkinkenkiä keräilevä aasi 15.6.2023 13:02
   Tulos: -23 (25 ääntä)
   Peterin kommentti on mielestäni ala-arvoinen. Mitenhän elämässä kävis, jos ajattelisi aina noin, eikä huolehdittaisi muista. Kuka muutenkaan määrittää sen mikä kuuluu kenellekin? Lisbethin tekstin lopetuksessa pieni särähdys. Mutta teksti ei näytä motiivia kunnolla: Tarkoittiko kysymyksellään mitään pahaa, vai ihmettelikö vilpittömästi mitä on tekeillä. Peter ei käytöksellään yhtään sen parempi, olettamalla ja aloittamalla heti vääntämisen. Vaikuttaa vihamieliseltä uteliaisuutta kohtaan muutenkin.

   Lainaa

  27. Tulos: +22 (22 ääntä)
   Kana: Otto Kiirevasta, joku tuntematon lääkäri?
   Sama kun eräässä vastaanottokeskuksen hississä on kerrosnappien kohdalla tekstit mitä löytyy mistäkin ja kolmosessa vastaanottoa pitää hoitaja Nurse. :D

   Lainaa

  28. Ajatteleva vesimeloni 15.6.2023 18:21
   Tulos: +39 (41 ääntä)
   Näkinkenkiä keräilevä aasi: Peterin kommentti on mielestäni ala-arvoinen. Mitenhän elämässä kävis, jos ajattelisi aina noin, eikä huolehdittaisi muista. Kuka muutenkaan määrittää sen mikä kuuluu kenellekin? Lisbethin tekstin lopetuksessa pieni särähdys. Mutta teksti ei näytä motiivia kunnolla: Tarkoittiko kysymyksellään mitään pahaa, vai [...]
   Älä viitsi. Kuluttaako ylityöllistetyt ja kiireiset hoitajat kiirevastaanotolla huvikseen vaan saranoita? Tiedät täysin hyvin että tuo ei ole vilpittömästi ja hyvällä tahdolla esitetty kysymys.

   Lainaa

  29. Tunkunen kissa 15.6.2023 18:27
   Tulos: -16 (26 ääntä)
   Tukintolvana: Vierasta koiraa ei saa KOSKAAN mennä koskemaan ilman lupaa. Ihan aiheesta omistaja huomautti.  Tosin toi ulosanti ei saa minulta pisteitä, koska se oli myös törppöä. Olisi voinut asiallisesti huomauttaa että hei, älä koske koiraani.
   Minäpä olen mennyt koskemaan ja menen vastakin jos tarvis tulee. Teen niin vain silloin jos eläin vinkuu ikävissään, näyttää tuskaiselta tai erityisen pelokkaalta (silloin en kokse, vaan puhelen rauhoittavasti) tai hakee huomiota. Kuunaan ei oo tullu omistajien kanssa sanaharkkaa kun olen heti anteeks pyytäny ja selittäny miksi olen koiraa/kissaa silitttelemässä ja sille hupattamassa. Amin päivityksestä sai kuvan että nainen oli ensin alkanut haukkua omistajaa,  koska koira oli yksin ja pelästynyt mopojen ääntä. Siiitä vissiin rähinä sitten repesi. Koiran omistaja ei ilmiselvästi ole syntyjään suomalainen joten kielioppivirheet ja alkoholin ostamisen äimistely johtunee siitä.

   Lainaa

  30. Tulos: -1 (15 ääntä)
   Absurdi ilonpilaaja: Näyttää ihan siltä niinkuin ois sähkäri VR:n latauksessa. Onhan se tapa tuokin laittaa akkua täyteen.
   Voi kauhia joku lataa pyöräänsä junassa. Tuota itsekkin teen sähkö potkulaudalla. Tuo sähkön kulutus on todella pientä, ja jos matkaan kuuluu pistorasia eikä vr tuota ole kieltänyt niin miten se on sinulta pois? Kannattaa itsekkin ostaa tosi iso akku ja matkustaa junalla, niin saa koko asunnon sähköt tuotettua näppärästi.
   Sen lisäksi että junassa lataan lautaani, niin latailen töissä sähköpyörän akkua. Yleensä en edes kysele lupia vaan lataan kahvihuoneessa tai muussa näkyvässä paikassa. Ei siitä ole sanomista tullut.
   Edellisessä paikassa päätin kysäistä pomolta, niin vastaus oli juuri tuota samaa tasoa. Tarvittaessa voit mutta ei jatkuvasti kun työkaverit tulee kateellisiksi. Nauroinpa asiasta sitten parille työkaverille ja olihan niistä osa juuri tuota mieltä. 
   Kyseisessä paikassa ei ollut miesten suihkua niin heitinpä vitsillä että kun naisten pukuhuoneessa on suihku ja kun työehtoihin kuuluu suihku. Että jos en kerran saa akkua ladata niin ei se auta kun polkea ilman sähköä töihin ja käydä suihkussa.
   Työkavereista yksi kahdestakymmenestä oli miehiä, joten idea ei kuulemma ollut heidän mieleen. Kuulemma työkavereiden mielestä olisi sittenkin ollut reilua että lataan pyöräni akkua. 
   Päädyin kuitenkin ratkaisuun ettei kehtaa ladata akkua kun ei oikein ollut turvallista paikkaa siihen hommaan.

   Lainaa

  31. Tulos: +20 (24 ääntä)
   Jos asiassa olisi jotain väärää, kyllä vr henkilökunta asiasta huolehtii. Kateelliset ihmiset ovat kyllä raskaita.

   Lainaa

  32. Viisto ilves 15.6.2023 21:50
   Tulos: +28 (28 ääntä)
   Huomattava hauki: Ilmaista sähköä.
   VR:n lippuhinnoilla ei kovin ilmaista.

   Lainaa

  33. Tulos: -19 (21 ääntä)
   Viisto ilves: VR:n lippuhinnoilla ei kovin ilmaista.
   Näinköhän on kaveri lippua ostanut jos on viemässä varastettuoletettua sähköpyörää Keravalle ja lataa sitä pistorasiasta jossa ei lue että on tarkoitettu sähköpyörille. Tuossa kohdassa junaa oli taannoin herrasmies ajamassa partaansa. Lentokenttäjunassa siis, ei Keravan. Ilmeisesti oli kiire liikeneuvotteluun ja oli sänki päässyt yllättämään lennolla. En tiennyt että joku todellakin käyttää vielä verkkovirralla toimivaa rakapparatia. Kulman takana oli WC jossa olisi päässyt ajamaan partansa peilin edessä. Mutta siinä se vaan istui ja ajeli.

   Lainaa

  34. Johdoitettu varis 15.6.2023 23:45
   Tulos: +12 (12 ääntä)
   Mieleenpainuva metsämarja: Niinpä näyttää. Mutta onko se edes väärin? Käsittääkseni asiaa ei ole kielletty mitenkään. Saathan ladata läppärin, powerbankin ja kännykänkin jos haluat joten miksei sähköpyörää?
   Ei kai se ole väärin jos sitä ei ole kielletty eikä tuossa taidettu niin edes sanoa. Katetta lipun hinnalle.

   Lainaa

  35. Kunnioitettava sotilas 16.6.2023 9:49
   Tulos: -2 (6 ääntä)
   Huomattava hauki: Ilmaista sähköä.
   Täytyykin ostaa junalippu kun saa ilmaista sähköä, tulee halvaksi

   Lainaa

  36. Pätemätön omena 16.6.2023 10:25
   Tulos: +11 (11 ääntä)
   Kana: Otto Kiirevasta, joku tuntematon lääkäri?
   Lisbet oli ottamassa 'kiirevastaa'. Ihan vaan pikaset löylyt.

   Lainaa

  37. Kiinteä hiiri 16.6.2023 11:30
   Tulos: +16 (16 ääntä)
   Tukintolvana: Vierasta koiraa ei saa KOSKAAN mennä koskemaan ilman lupaa. Ihan aiheesta omistaja huomautti.  Tosin toi ulosanti ei saa minulta pisteitä, koska se oli myös törppöä. Olisi voinut asiallisesti huomauttaa että hei, älä koske koiraani.
   Maalaisjärkeä saa käyttää, kun kyseessä on aikuiset ihmiset. Itse otin tuntemattoman pentukoiran kiinni, joka tuli leikkisästi juosten kohti kadulla ja omistaja tulikin perässä kiitellen kun koira pääsi irti. Koirat yleensä antavat hyvin selkeät merkit siitä, että haluavatko ihmisen tulevan lähelle vai ei, lapset ja ihmiset, jotka eivät tunne koiria ei vältämättä osaa lukea koiran kehonkieltä. Ei voida tietää miten tarina oikeasti meni - se voi olla, että koira yritti pyrkiä pois hihnasta ja tämä nainen juuri esti sen, että koira ei lähde karkuun.

   Lainaa

  38. Viisto ilves 16.6.2023 15:17
   Tulos: +24 (24 ääntä)
   Pätemätön omena: Lisbet oli ottamassa 'kiirevastaa'. Ihan vaan pikaset löylyt.
   Mutta löylyistä ei tullut mitään kun sinipukuiset hoitsut avasivat kokoajan saunan ovea.

   Lainaa

  39. Nuutunut kivi 16.6.2023 15:30
   Tulos: +10 (20 ääntä)
   Itsestäänselvä lammas: Koiraa ei pidä jättää yksin kaupan eteen, koskaan. Tai autoon.
   Pitääkö ne ottaa mukaan kauppaan? 

   Lainaa

  40. Nuutunut kivi 16.6.2023 15:34
   Tulos: +17 (17 ääntä)
   Pätemätön omena: Lisbet oli ottamassa 'kiirevastaa'. Ihan vaan pikaset löylyt.
   Nyt ymmärrän paremmin, Lissua ärsytti kun ihmisiä lappas eestaas ja lämpö karkaa.

   Lainaa

  41. Risteytetty pähkinä 17.6.2023 12:29
   Tulos: +8 (16 ääntä)
   Nuutunut kivi: Pitääkö ne ottaa mukaan kauppaan? 
   Sen koiran voi ihan vain jättää kotiin kauppareissun ajaksi, jos ei halua että koira varastetaan tai että siihen muut ylipäätään koskee.

   Lainaa

  42. Tulos: +6 (12 ääntä)
   Risteytetty pähkinä: Sen koiran voi ihan vain jättää kotiin kauppareissun ajaksi, jos ei halua että koira varastetaan tai että siihen muut ylipäätään koskee.
   Miksi kaupoissa on sitten koiraparkit? Miten toimisit jos olet menossa vaikka vaeltamaan 200km päähän autolla ja muistat tarvitsevasi jotain kaupasta ja olet jo loppupäässä ajomatkaa? Ajat takaisin kotiin ja käyt sitten kaupassa?

   Lainaa

  43. Kunniakas pulu 17.6.2023 14:22
   Tulos: +7 (7 ääntä)
   Ei tolla tekstillä kyllä saa kunnianloukkaussyytettä.

   Lainaa

  44. Tulos: +5 (7 ääntä)
   Itsestäänselvä lammas: Koiraa ei pidä jättää yksin kaupan eteen, koskaan. Tai autoon.
   Ei pidä myöskään koskaan kaatua. Mutta elämä on. Aina kaikki ei mene kuten suunniteltu ja asioita sattuu ihan sattumanvaraisesti. En mäkään tieten tahtoen ole lähiöostatarille koiraa jättämässä klo21 illalla mutta etteikö koira voisi olla mukana kaupungilla, jotain rajaa kuinka pahasti rajoittaa elämää koska jotain voi joskus tapahtua.

   Lainaa

  45. Onnekas robotti 20.6.2023 15:37
   Tulos: +4 (6 ääntä)
   Tukintolvana: Vierasta koiraa ei saa KOSKAAN mennä koskemaan ilman lupaa. Ihan aiheesta omistaja huomautti.  Tosin toi ulosanti ei saa minulta pisteitä, koska se oli myös törppöä. Olisi voinut asiallisesti huomauttaa että hei, älä koske koiraani.
   On myös hyvin kyseenalaista jättää oma rakas puolustuskyvytön perheenjäsen kaupan eteen remmiin kytkettynä odottamaan kaiken maailman kaheleita käsiksi käymään.

   Lainaa

  46. Tulos: 0 (0 ääntä)
   Kyllä minuakin kiinnostaa tietää, mitä ne sairaanhoitajat ja lääkärit oikein tekevät oman kunnan terveysasemalla... jatkuvasti ramppaavat edestakaisin ovista ja käytäviä pitkin, mutta ikinä niissä huoneissa ei käy yhtään asiakasta. Ainoastaan muutama hoitaja/lääkäri hoitaa varsinaiset asiakkaat ja kaikki muut tuntuvat reissaavan tyhjien huoneiden väliä.

   Lainaa

  Lue lisää

  Kommentoi

  Avatar

  Vastaa

  Nimikone

  Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

  Avainsanat: hoitajat, juna, kallis, kaupassa, kauppa, kerava, koirat, kunnianloukkaus, kuva, paulig, pyörä, saranat