Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Naistenhuoneen ovi jäi auki, osa 264

Allekirjoitin vuokrasopimuksen, mutta en halua muuttaa.
Naistenhuoneen ovi jäi auki, osa 264

Muistatko vielä tämän vastustamattoman vuokradiilin?

Arkiston aarre

 • Nimi Juuri nyt
  Tulos: 0 (0 ääntä)

  Kommentti

 • 45 kommenttia

   Ei kommentteja
  1. Erääntynyt minkki 20.6.2023 0:19
   Tulos: +495 (499 ääntä)
   Kyllä voi laskuttaa. Lukee sopimusehdoissa, jotka kannattaisi lukea!

   Lainaa

  2. Liukas hampurilainen 20.6.2023 0:31
   Tulos: -83 (227 ääntä)
   Heh, Naistenhuoneella naisetkin on toisille just tommosia ettei kerro mikä se ongelma on. "Ei mikään" ja selvästi näkee että jotain vaivaa. Hankalaa, jopa Naistenhuoneella.

   Lainaa

  3. Tulos: +396 (400 ääntä)
   'Ei sanottu mitään, että jos ei haluakaan muuttaa niin joutuu maksamaan...' niin no, rakas nimetön, kun allekirjoitatte sopimuksen ja maksatten vakuuden, niin silloin vähän niinkuin oletetaan, että olette jo kohtalaisen varmoja, että haluatte muuttaa. Plus, ne yllämainitut ehdot. Lukekaa peruutusehtoja, ihmiset, oikeesti.

   Lainaa

  4. Kivulias matelija 20.6.2023 0:41
   Tulos: +309 (315 ääntä)
   Jos vakuus on maksettu toukokuun lopussa niin katumapäälle on varmaan tultu vasta kesäkuussa. Silloin ihan normaali vuokrasopparin irtisanomisaika kattaa heinäkuun. Homma menee nyt justiinsa pykälien mukaan kun on nimet jo paperissa.

   Lainaa

  5. Tulos: +137 (167 ääntä)
   Usein vuokra-asunnoissa vaaditaan aluksi 12 kuukauden määräaikainen sopimus, joka jatkuu sen jälkeen toistaiseksi voimassaolevana. Nimettömän jäsenen onneksi YH-asunnoilla ei ole tota käytössä tai ne olis voinut niin halutessaan vaatia koko vuoden vuokrat ja tämäkin olisi ihan laillista. Joitainkin poikkeuksia tohon löytyy joilla se voidaan saada tuomioistuimen kautta irtisanottua, mutta toi ei kyllä kelpaa perusteluksi että en nyt sittenkään halua.

   Lainaa

  6. Sökö haisunäätä 20.6.2023 5:22
   Tulos: +79 (101 ääntä)
   Juhani: Usein vuokra-asunnoissa vaaditaan aluksi 12 kuukauden määräaikainen sopimus, joka jatkuu sen jälkeen toistaiseksi voimassaolevana. Nimettömän jäsenen onneksi YH-asunnoilla ei ole tota käytössä tai ne olis voinut niin halutessaan vaatia koko vuoden vuokrat ja tämäkin olisi ihan laillista. [...]
   Määräaikaisestakin vuokrasopimuksesta pääsee eroon, mutta sopimussakkona on normaalia vaatia 1 kk vuokra.

   Lainaa

  7. Ikinuori lihapulla 20.6.2023 5:31
   Tulos: +93 (113 ääntä)
   Niille joita kiinnostaa: Kyseinen Piia on eräs "värikäs" värittäjä, joka julkaisi blogissaan videon todella huonokuntoisesta ja kärsivän oloisesta kissastaan ja vain naureskeli sille.

   Lainaa

  8. Hinnakas oppilas 20.6.2023 5:43
   Tulos: +81 (83 ääntä)
   Oikein menee. Itse irtisanoin aikoinaan hyvästä syystä, kun pääsinkin kouluun varasijalta. Työnantajan kanssa tämä huomioitiin etukäteen ja vuokra-asunnon kohdalla otin riskin. Maksoin kiltisti.

   Lainaa

  9. Kilokalori 20.6.2023 7:21
   Tulos: -88 (134 ääntä)
   Sökö haisunäätä: Määräaikaisestakin vuokrasopimuksesta pääsee eroon, mutta sopimussakkona on normaalia vaatia 1 kk vuokra.
   Höpö höpö, olet allekirjoittanut sopimuksen jossa suostut maksamaan 12x vuokran. Jos vuokranantaja ei halua päästää sinua siitä irti ilman että esität kunnon syytä (esim. sairastut ja joudut sairaalaan, ei pelkkä muutto muualle), niin maksat sen 12x vuokran oikeuden määräyksellä perintätoimiston kautta.
   Hauskaa myös että puhut miten on "normaalia". Oletko montakin sopimusta tehnyt ja jättänyt maksuvelvoitteesi kesken? 

   Lainaa

  10. Vastarannan kiiski 20.6.2023 7:58
   Tulos: +73 (83 ääntä)
   Arvoisa mimetön: esim. vuikranantajat tai muut ulkopuoliset tahot eivät ole kuten esimerkiksi vanhempasi, joiden olet tottunut venyvän kaikkiin mahdollisiin ja mahdottomiin vaatimuksiisi ja oikkuihisi. Tervetuloa maailmaan!

   Lainaa

  11. Tulos: -26 (58 ääntä)
   Kilokalori: Höpö höpö, olet allekirjoittanut sopimuksen jossa suostut maksamaan 12x vuokran. Jos vuokranantaja ei halua päästää sinua siitä irti ilman että esität kunnon syytä (esim. sairastut ja joudut sairaalaan, ei pelkkä muutto muualle), niin maksat sen 12x vuokran oikeuden määräyksellä perintätoimiston kautta. Hauskaa myös [...]
   Ne semmoset sopimukset on laittomia. Mitkään ihmisten väliset sopimukset eivät voi mennä lain ohi. Tosin voi olla että se laki on muuttunut 🤔

   Lainaa

  12. Kilokalori 20.6.2023 8:14
   Tulos: +56 (76 ääntä)
   Uus metso: Ne semmoset sopimukset on laittomia. Mitkään ihmisten väliset sopimukset eivät voi mennä lain ohi. Tosin voi olla että se laki on muuttunut 🤔
   Ei ole laiton. Määräaikaisen sopimuksen sitoo osapuolia ja sopimuksen jättäminen kesken on sopimusrikkomus, määräaikaisen vuokrasopimuksen voi purkaa vain "erityisellä perusteella" - kuten sairaus tai muutto kauas toiselle paikkakunnalle työn tai opiskelupaikan vuoksi (ei huvikseen). Tällöinkin vuokranantajalla on oikeus saada jotain korvausta kesken jääneestä sopimuksesta.
   Suomalaisten tietotaso sopimusoikeudesta on näköjään aika heikkoa. Moni esim. teki niitä määräaikaisia kalliita sähkösopimuksia ja nyt maksaa vuosia kallista sähköä. Samoin usein näkee uutisia että määräaikaiset kännykkäliittymät yllättävät ihmiset kun pitääkin pitää liittymää se sovitut 2 vuotta.

   Lainaa

  13. Tulos: +57 (59 ääntä)
   Sökö haisunäätä: Määräaikaisestakin vuokrasopimuksesta pääsee eroon, mutta sopimussakkona on normaalia vaatia 1 kk vuokra.
   Mikäli vuokrasopimuksessa ei ole erillistä pykälää sopimussakosta, niin vuokranantaja voi kyllä vaatia maksamaan koko 12 kk vuokran. Jos ei tosiaan ole hyväksyttävää syytä irtisanomiseen, minkä loppupeleissä päättää tuomioistuin jos ei muuten sopua löydy.
   Ja tietenkin aina voi yrittää sopia vuokranantajan kanssa jostain ratkaisusta jos tommosta pykälää ei ole. Usein varmasti vuokranantajallekin kannattavampaa päästä asukas extraa maksamalla pois, ja ottaa uusi asukas niin voi saada joltain ajalta tuplavuokran.

   Lainaa

  14. Itseasiassa 20.6.2023 8:50
   Tulos: +49 (49 ääntä)
   Liukas hampurilainen: Heh, Naistenhuoneella naisetkin on toisille just tommosia ettei kerro mikä se ongelma on. "Ei mikään" ja selvästi näkee että jotain vaivaa. Hankalaa, jopa Naistenhuoneella.
   Ei,, kyllä tää on vaan joku oma ryhmänsä ihmisiä, jotka rakastavat niitä "vitsi kun menee taas kurjasti" -päivityksiä. Sitten porukka alkaa voivotella ja kysellä kommenteissa, että mikä nyt on vikana, vastausta ei tule ikinä. Rasittavia.

   Lainaa

  15. Itseasiassa 20.6.2023 8:56
   Tulos: +37 (39 ääntä)
   Karoliina: 'Ei sanottu mitään, että jos ei haluakaan muuttaa niin joutuu maksamaan...' niin no, rakas nimetön, kun allekirjoitatte sopimuksen ja maksatten vakuuden, niin silloin vähän niinkuin oletetaan, että olette jo kohtalaisen varmoja, että haluatte muuttaa. Plus, ne yllämainitut ehdot. Lukekaa peruutusehtoja, ihmiset, oikeesti.
   Olen puhunut ajansaatossa ihan liian monen ihmisen kanssa, jotka kuvittelevat ettei heitä sopimukset sido. Oikein klassinen on puhelinten kytkykaupat ja määräaikaiset työsopimukset (mulla on ollut siinä mainittu irtisanomisaika, mutta ilman sitä määräaikaisuus sitoo siihen loppupäivämäärään asti molempia).
   Mutta tuo nimetön jäsen tuskin on irtisanonut edellistäkään kämppää, että nyt olisi sitten kaksin ensi kuussa kappalein asuntoja ja vuokria? 

   Lainaa

  16. Vesiselvä hyönteinen 20.6.2023 8:59
   Tulos: +22 (36 ääntä)
   Kilokalori: Höpö höpö, olet allekirjoittanut sopimuksen jossa suostut maksamaan 12x vuokran. Jos vuokranantaja ei halua päästää sinua siitä irti ilman että esität kunnon syytä (esim. sairastut ja joudut sairaalaan, ei pelkkä muutto muualle), niin maksat sen 12x vuokran oikeuden määräyksellä perintätoimiston kautta. Hauskaa myös [...]
   Terveiset täältä todellisesta maailmasta! https://jurinet.fi/vuokrasopimuksen-irtisanominen/ " Irtisanominen voi kuitenkin olla mahdollista, jos sille on olemassa laissa määritelty erityinen peruste. [...] Vuokralaisella voi olla erityinen peruste, jos vuokralainen esimerkiksi muuttaa toiselle paikkakunnalle opintojensa, työnsä tai puolison työn takia."

   Lainaa

  17. Jumalaton mustikka 20.6.2023 9:16
   Tulos: +98 (110 ääntä)
   Tuohon Piiaan liittyen, kyseessä on somettaja Värikäs Pipsa. Julkaisi joulukuussa videon, missä hänen kissansa oli sairaalloisen huonossa kunnossa. Seuraajat laittoi sitten viestiä, että onko kissa kunnossa ja käytetty eläinlääkärissä, mutta kissa katosi somesta kuin tuhka tuuleen. Uskomattoman vastuuton kissanomistaja kyseessä, talouden kaikki viisi kissaa ovat kuolleet nuorina lyhyen ajan sisällä. https://youtu.be/llzUCdaCtJI Asianomaisen mukaan väitteet eivät pidä paikkaansa ja video on harhaanjohtavasti muokattu. Feissarimokat ei voi ottaa kantaa tai vahvistaa väitteitä puolin tai toisin.  - Ylläpito 

   Lainaa

  18. Nova Earth 20.6.2023 9:29
   Tulos: +80 (86 ääntä)
   Jumalaton mustikka: Tuohon Piiaan liittyen, kyseessä on somettaja Värikäs Pipsa. Julkaisi joulukuussa videon, missä hänen kissansa oli sairaalloisen huonossa kunnossa. Seuraajat laittoi sitten viestiä, että onko kissa kunnossa ja käytetty eläinlääkärissä, mutta kissa katosi somesta kuin tuhka tuuleen. Uskomattoman vastuuton [...]
   Olin juuri tulossa kirjoittamaan samaa. Kissasta huolestuneet seuraajat kysyivät onhan kissa saanut hoitoa koska tosiaan kuvasi kuolinkamppailuaan kituvaa kissaansa YouTubeen. Tästä huolesteet kyselyt ovat Pipsan mielestä kiusaamista. Piialla oli myös ennestään useampi kissa jotka kaikki ovat kuolleet nuorina sekä lyhyen ajan sisällä.

   Lainaa

  19. Päivettynyt minkki 20.6.2023 10:42
   Tulos: +34 (38 ääntä)
   Liukas hampurilainen: Heh, Naistenhuoneella naisetkin on toisille just tommosia ettei kerro mikä se ongelma on. "Ei mikään" ja selvästi näkee että jotain vaivaa. Hankalaa, jopa Naistenhuoneella.
   Pointti olikin julkaisussa se, että ap halusi tietää tähän Piian liittyvästä draamasta enemmänkin, meni vaan ihmisillä vähän ohi. Ap oli siis huomannut, että tän kyseisen Piian julkaisuihin tulee usein kyselyä kissasta ja välillä on tosi ilkeitäkin komennetteja, ja halus tietää mistä on kyse. Olis tietysti voinu vastata noihin saamiinsa kysymyksiin selvemminkin.

   Lainaa

  20. Vaakasuora panda 20.6.2023 10:56
   Tulos: +16 (28 ääntä)
   Kilokalori: Höpö höpö, olet allekirjoittanut sopimuksen jossa suostut maksamaan 12x vuokran. Jos vuokranantaja ei halua päästää sinua siitä irti ilman että esität kunnon syytä (esim. sairastut ja joudut sairaalaan, ei pelkkä muutto muualle), niin maksat sen 12x vuokran oikeuden määräyksellä perintätoimiston kautta. Hauskaa myös [...]
   Ei nyt herranjumala kukaan vaadi ketään maksamaan koko vuoden vuokria jos syynä on vaikka koulupaikan saaminen toiselta paikkakunnalta. Mietihän vähän. Tuo ei nimittäin kanna missään oikeudessa.

   Lainaa

  21. Tulos: +28 (34 ääntä)
   Kilokalori: Höpö höpö, olet allekirjoittanut sopimuksen jossa suostut maksamaan 12x vuokran. Jos vuokranantaja ei halua päästää sinua siitä irti ilman että esität kunnon syytä (esim. sairastut ja joudut sairaalaan, ei pelkkä muutto muualle), niin maksat sen 12x vuokran oikeuden määräyksellä perintätoimiston kautta. Hauskaa myös [...]
   Just viime aikoina seurannut useammankin nuoren aikuisen vuokrakodin etsintöjä parilla paikkakunnalla. Lähinnä kyllä Helsingissä. 
   Näissä kaikissa on ollut se 12 kuukauden määräaikainen alku ja sen rikkomisesta sovittu sopimussakko, joka on ollut 1 (tai 2) kuukauden ylimääräinen vuokra. Eli voi lähteä aiemmin ja maksaa silloin sopimussakoksi sovitun summan. Aika yleiseltä käytännöltä tämä vaikuttaa.

   Lainaa

  22. Räkäpää 20.6.2023 11:56
   Tulos: -3 (15 ääntä)
   Jumalaton mustikka: Tuohon Piiaan liittyen, kyseessä on somettaja Värikäs Pipsa. Julkaisi joulukuussa videon, missä hänen kissansa oli sairaalloisen huonossa kunnossa. Seuraajat laittoi sitten viestiä, että onko kissa kunnossa ja käytetty eläinlääkärissä, mutta kissa katosi somesta kuin tuhka tuuleen. Uskomattoman vastuuton [...]
   Oivoi. Selvästi epäonninen yksilö. Ehkä talon lähellä on pahoja energioita, jotka vaivaavat kissoja tai jotain. 5G-verkon vika, sanoisin. /s

   Lainaa

  23. Tulos: -52 (56 ääntä)
   Itseasiassa: Ei,, kyllä tää on vaan joku oma ryhmänsä ihmisiä, jotka rakastavat niitä "vitsi kun menee taas kurjasti" -päivityksiä. Sitten porukka alkaa voivotella ja kysellä kommenteissa, että mikä nyt on vikana, vastausta ei tule ikinä. Rasittavia.
   "Oma ryhmänsä ihmisiä"
   Niin, naisia.

   Lainaa

  24. Valittu mestari 20.6.2023 12:34
   Tulos: +48 (52 ääntä)
   Eikö ihmiset oikeasti nykyään ymmärrä edes mitä tekevät kun allekirjoittavat sopimuksen?

   Lainaa

  25. Ruuviton sirkka 20.6.2023 13:06
   Tulos: +69 (75 ääntä)
   Tämä "värikäs pipsa" on kyllä uskomaton tyyppi, valitti kun selkeästi sairas kissa seurasi häntä kuin takiainen. Päästi kissan todella huonoon kuntoon, ja jopa latasi sen someen. Kun tästä ymmärretysti tunnahdettiin, Pipsa lakaisi koko asian maton alle eikä kissasta ole tähän päivään mennessä mitään kuulunut. Todennäköisesti kissa on kitunut kuoliaaksi tai toivon mukaan eläinsuojelu sai kissaparan pelastettua parempaan kotiin. Kaiken tämän vuoksi Pipsa uhriutuu kuinka häntä kiusataan.

   Lainaa

  26. Globaali joutsen 20.6.2023 13:25
   Tulos: +47 (53 ääntä)
   Kai te tän Piian tuntevat olette ottaneet eläinsuojelevalvojasn yhteyttä?

   Lainaa

  27. Tulos: +46 (54 ääntä)
   Ruuviton sirkka: Tämä "värikäs pipsa" on kyllä uskomaton tyyppi, valitti kun selkeästi sairas kissa seurasi häntä kuin takiainen. Päästi kissan todella huonoon kuntoon, ja jopa latasi sen someen. Kun tästä ymmärretysti tunnahdettiin, Pipsa lakaisi koko asian maton alle eikä kissasta ole tähän päivään mennessä [...]
   Hyi mitä?? 😢 eläinparka yrittänyt hakea apua ja lohtua omistajalta, voi! Saako eläimen heitteillejätöstä tai rääkkäyksestä jonkun merkinnän jonnekin, jotta kissojen myyjät voisi tarkistaa millainen potentiaalinen ostaja on? (Vai tarvittaisko tähän kissarekisteri? Kuten nyt on se uusi koirarekisteri? 🤔)

   Lainaa

  28. Tulos: +39 (39 ääntä)
   Karoliina: 'Ei sanottu mitään, että jos ei haluakaan muuttaa niin joutuu maksamaan...' niin no, rakas nimetön, kun allekirjoitatte sopimuksen ja maksatten vakuuden, niin silloin vähän niinkuin oletetaan, että olette jo kohtalaisen varmoja, että haluatte muuttaa. Plus, ne yllämainitut ehdot. Lukekaa peruutusehtoja, ihmiset, oikeesti.
   Mitä varten ihmiset luulee että se vuokravakuus on? (Spoiler: juuri näitä tilanteita varten joissa vuokralainen jättääkin maksamatta tai tekee tuhoja asunnossa tms)

   Lainaa

  29. Tulos: +23 (23 ääntä)
   Laura: Hyi mitä?? 😢 eläinparka yrittänyt hakea apua ja lohtua omistajalta, voi! Saako eläimen heitteillejätöstä tai rääkkäyksestä jonkun merkinnän jonnekin, jotta kissojen myyjät voisi tarkistaa millainen potentiaalinen ostaja on? (Vai tarvittaisko tähän kissarekisteri? Kuten nyt on se uusi koirarekisteri? 🤔)
   Kissarekisteri tosiaan on olemassa, mutta maatiaisille rekisteröinti ei ole pakollista. En kyllä usko, että sinnekään omistajasta mitään yhteystietoja kummempia merkintöjä saisi. Kasvattajat varmasti jakavat keskenään tällaisia tietoja, mutta jonkun tyyliin maatiaisia myyvän yksityishenkilön kanssa varmaan aika hankalaa tietää ennalta, jos kissoja hankkiessa vaikuttaa normaalilta ihmiseltä, eikä ole sattunut törmäämään somepäivityksiin. Olettaen siis, että joku perus tori.fi-kauppias edes vaivautuu tapaamaan ostajan ja selvittämään tulevia oloja etukäteen.  Eläintenpitokieltoahan tuommoisesta voisi periaatteessa saada, mutta toisaalta en kyllä tiedä, miten joku yksityishenkilö saisi sellaisestakaan tietoja. Eikä sitä tunnuta kovin helposti annettavan silloinkaan, kun olisi syytä.

   Lainaa

  30. Arkkienkeli 20.6.2023 17:49
   Tulos: -13 (15 ääntä)
   Narkkarit, ne ovat aina kivoja. Epävarmalla suomella jaarittelevat ilmaisessa naamakirjassa harhaisia messujaan... Saa aina nauraa urakalla.

   Lainaa

  31. Nuutunut kivi 20.6.2023 18:48
   Tulos: +4 (10 ääntä)
   Uus metso: Ne semmoset sopimukset on laittomia. Mitkään ihmisten väliset sopimukset eivät voi mennä lain ohi. Tosin voi olla että se laki on muuttunut 🤔
   Eiköhän laitkin ole ihmisten välisiä sopimuksia.

   Lainaa

  32. Viimi eläin 20.6.2023 19:28
   Tulos: +24 (28 ääntä)
   Hakekaa nyt joku jo Petran serkku paikalle!

   Lainaa

  33. Tulos: -9 (17 ääntä)
   Juhani: Usein vuokra-asunnoissa vaaditaan aluksi 12 kuukauden määräaikainen sopimus, joka jatkuu sen jälkeen toistaiseksi voimassaolevana. Nimettömän jäsenen onneksi YH-asunnoilla ei ole tota käytössä tai ne olis voinut niin halutessaan vaatia koko vuoden vuokrat ja tämäkin olisi ihan laillista. [...]
   Itsellä ei ikinä ole ollut määräaikaista vuokrasopimusta vaan aina toistaiseksi voimassa oleva. En ikinä tekisi vuokrasopimusta määräaikaisena jos on aikomus sillä hetkellä asua pidempään. Miten noissa menee se vuokrasuhteen purku jos vuokranantaja haluaa purkaa sen vuoden jälkeen? Onko se silti se perus 6kk vai? Itse en ole ikinä moisesta edes kuullut ja ihmetyttää jos tämä on muka joku yleinen käytäntö. Oletkohan ymmärtänyt jotain väärin?

   Lainaa

  34. Uniikki sohvaperuna 21.6.2023 3:09
   Tulos: +35 (37 ääntä)
   Pia julkaisi videon selvästi sairaasta kissasta, joka hengitti erittäin huonosti. Kun seuraaja kehotti Piaa viemään kissan lääkäriin, vastasi Pia, että "mulla on just nyt joulunvietto menossa tässä". Huomautettakoon, että Pia vietti joulua kotona kaksin miehensä kanssa. Aiemmin jo eläinlääkäri huomautti toisesta kissasta pariskunnalle, että se tuotiin liian myöhään lääkäriin.

   Lainaa

  35. Avautuva salaatti 21.6.2023 6:58
   Tulos: +12 (12 ääntä)
   Pluri: Itsellä ei ikinä ole ollut määräaikaista vuokrasopimusta vaan aina toistaiseksi voimassa oleva. En ikinä tekisi vuokrasopimusta määräaikaisena jos on aikomus sillä hetkellä asua pidempään. Miten noissa menee se vuokrasuhteen purku jos vuokranantaja haluaa purkaa sen vuoden jälkeen? Onko se silti se perus 6kk vai? [...]
   On ihan yleinen käytäntö ja laajalti käytössä. 12 kk määräaikaisena, jonka jälkeen jatkuu automaatilla toistaiseksi voimassaolevana. Käyppä lukemassa vuokrailmoituksia niin törmäät kyllä.

   Lainaa

  36. Avautuva salaatti 21.6.2023 7:06
   Tulos: +40 (42 ääntä)
   Jumalaton mustikka: Tuohon Piiaan liittyen, kyseessä on somettaja Värikäs Pipsa. Julkaisi joulukuussa videon, missä hänen kissansa oli sairaalloisen huonossa kunnossa. Seuraajat laittoi sitten viestiä, että onko kissa kunnossa ja käytetty eläinlääkärissä, mutta kissa katosi somesta kuin tuhka tuuleen. Uskomattoman vastuuton [...]
   Asianomistaja voisi hyvin helposti ja nopeasti julkaista lyhyen videon hyvinvoivasta kissasta ja näin todistaa videon olevan hevonkukkua ja aiheesta paasavien olevan kiusaajia.
   Jostakin syystä asianomistaja ei näin tee, vaan mieluummin ylläpitää kuvaa itsestään eläinrääkkääjänä ja valehtelijana. Kukin voi miettiä tahollaan, miksi kukaan valitsisi tämmöisen tien?
   Vastaus: ihminen jolla ei enää ole kissaa tai kissa on niin pahassa kunnossa (siis vielä pahemmassa mitä joulun videolla), ettei videota voi julkaista.

   Lainaa

  37. Joidenkin mielestä varis 21.6.2023 16:42
   Tulos: -7 (17 ääntä)
   Mua vähän harmittaa kommentoijien tervetuloa maailmaan -henkinen kylmyys. Joo, on itsestään selvää, että ehdot on ehdot, mutta haluaisin pienten ihmisten olevan toisten pienten ihmisten puolella näissä, eikä vuokra-asuntoyhtiön. Emme edes tiedä, kuinka relevantti syy vuokrasopimuksen perumiseen on. Mutta joka tapauksessa asiasta aiheutuneet kulut ovat vuokranantajafirmalle olemattomat suhteessa pieneen ihmiseen. Ymmärrän, että moni haluaa tuoda esille omaan arjessa selviämisen ja kaiken huomioimisen ky

   Lainaa

  38. Joidenkin mielestä varis 21.6.2023 16:49
   Tulos: +3 (7 ääntä)
   ... kykyään, mutta huomaan olevani tympääntynyt tällaiseen "kilpailuasetelmaan", jossa ähäkuttia hierotaan ihmisten naamaan, jos he eivät oo joka perhanan asiassa skrarppeja ja kartalla siinä määrin kuin kritisoijat itse. Vähäisemmin ärryin iänikuisista köyhä -tarinoista leikkelegateen liittyen. Ruokailutottumukset ovat kovin yksilöllisiä, ja ihmettelen, että sitä jaksetaan ihmetellä, kun niissä on hyvin laaja kirjo kunkin ihmisen tulojen, eettisyyden ja tottumusten pohjalta. Tätä listaa voisi jatkaa pitkästi, joten tyydyn toteamaan keskustelun aiheesta turhaksi, jos kantava teema on toisten hämmästely.

   Lainaa

  39. Räjähtävä hai 21.6.2023 17:17
   Tulos: +2 (4 ääntä)
   Uniikki sohvaperuna: Pia julkaisi videon selvästi sairaasta kissasta, joka hengitti erittäin huonosti. Kun seuraaja kehotti Piaa viemään kissan lääkäriin, vastasi Pia, että "mulla on just nyt joulunvietto menossa tässä". Huomautettakoon, että Pia vietti joulua kotona kaksin miehensä kanssa. Aiemmin jo [...]

   PIIA. Ei PIA. 

   Lainaa

  40. Murehduttava makkara 21.6.2023 17:20
   Tulos: +35 (35 ääntä)
   Jumalaton mustikka: Tuohon Piiaan liittyen, kyseessä on somettaja Värikäs Pipsa. Julkaisi joulukuussa videon, missä hänen kissansa oli sairaalloisen huonossa kunnossa. Seuraajat laittoi sitten viestiä, että onko kissa kunnossa ja käytetty eläinlääkärissä, mutta kissa katosi somesta kuin tuhka tuuleen. Uskomattoman vastuuton [...]

   Ylläpidolle:

   Videota ei ole todellakaan "muokattu harhaanjohtavasti", sen voi jokainen todentaa ihan itse. Videolla on pätkiä Asianomaisen ITSE julkaisemalta videolta, ihan sellaisenaan. Kyseinen video on ainakin näihin päiviin saakka ollut edelleen kaikkien nähtävillä Asianomaisen omalla Youtube-kanavalla.

   Lainaa

  41. Ainoa dinosaurus 21.6.2023 17:59
   Tulos: +5 (15 ääntä)
   Liukas hampurilainen: Heh, Naistenhuoneella naisetkin on toisille just tommosia ettei kerro mikä se ongelma on. "Ei mikään" ja selvästi näkee että jotain vaivaa. Hankalaa, jopa Naistenhuoneella.
   Ihan kaikki naiset aina? Haista paska, incel.

   Lainaa

  42. Sanoiko joku herukka 21.6.2023 21:32
   Tulos: +14 (14 ääntä)
   Sitova sopimus on sopimus, joka on sitova. Onko niin vaikeaa?

   Lainaa

  43. Vuotava nuija 22.6.2023 7:35
   Tulos: +7 (7 ääntä)
   Tollasessa tilanteessa kannattaa laittaa se vikatikki asunto ton kuukauden ajaksi air bnb kämpäks. Toki sinne tarvitaan vähän kalusteita.

   Lainaa

  44. Askarruttava taikuri 22.6.2023 12:23
   Tulos: +19 (19 ääntä)
   Murehduttava makkara: Ylläpidolle:Videota ei ole todellakaan "muokattu harhaanjohtavasti", sen voi jokainen todentaa ihan itse. Videolla on pätkiä Asianomaisen ITSE julkaisemalta videolta, ihan sellaisenaan. Kyseinen video on ainakin näihin päiviin saakka ollut edelleen kaikkien nähtävillä Asianomaisen omalla Youtube-kanavalla.
   Kyllä. Yli kolme tuntia kestävä "joulutervehdys" on edelleenkin Pipsan YouTube kanavalla. Videolla näkyy kuolemaa tekevä kissa joka pyytää apua omistajaltaan, joka vaan nauraa tilanteelle 😢 toivon sydämeni pohjasta että kissa saatiin pelastettua tuolta vastuuttomasta taloudesta.

   Lainaa

  45. Tulos: -5 (5 ääntä)
   Avautuva salaatti: On ihan yleinen käytäntö ja laajalti käytössä. 12 kk määräaikaisena, jonka jälkeen jatkuu automaatilla toistaiseksi voimassaolevana. Käyppä lukemassa vuokrailmoituksia niin törmäät kyllä.
   No eipä tullut pikaisella vilkaisulla yhtäkään vastaan. Laita ihmeessä vaikka linkki kun itse katsoin kymmenisen ilmoitusta eikä yhdessäkään ollut.

   Lainaa

  Lue lisää

  Kommentoi

  Avatar

  Vastaa

  Nimikone

  Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

  Avainsanat: asunto, asuntomarkkinat, muuttaa, muutto, ongelma, vuokra, vuokrasopimus