Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Vuokradiili

Näitä netin vastustamattomia tarjouksia.
Vuokradiili

Arkiston aarre

 • Nimi Juuri nyt
  Tulos: 0 (0 ääntä)

  Kommentti

 • 61 kommenttia

   Ei kommentteja
  1. Tulos: +838 (852 ääntä)
   tämäkö? vielä tosissaan? :D

   Lainaa

  2. ääliö... 15.5.2014 2:26
   Tulos: +669 (679 ääntä)
   Tarjoan sohvamajoitusta 200€ kuussa. Parvekettakin voisin vuokrata ulkoilmaihmiselle 100€. Vessanlattialtakin löytyy tilaa ja häkkivarastoakin vois hyödyntää... Hmm...

   Lainaa

  3. Tulos: +684 (704 ääntä)
   "mun vastuulla", hohhoijaa. Ihan yhtälailla se kämppiskin on vastuussa, mikäli asiasta kirjoitetaan viralliset paperit. Ihan mielenkiintoista matematiikkaa kieltämättä.

   Lainaa

  4. Tulos: +694 (704 ääntä)
   Jos Piia pyytäisi tonnin kuussa, olisi kyseessä vielä parempi diili.

   Lainaa

  5. Tulos: +244 (268 ääntä)
   Saa olla muuten helvetin hieno ja mukava ja timantein koristeltu sohva / sänky olohuoneessa, että ton verran pitää maksaa.. :D

   Lainaa

  6. Tulos: -22 (108 ääntä)
   Ariana nyt ei vaan tajuu hei...

   Lainaa

  7. Tulos: +301 (317 ääntä)
   Pointti: Jos Piia pyytäisi tonnin kuussa, olisi kyseessä vielä parempi diili.
   Nimenomaan! Pitäähän sitä nyt vähän rahaa tehä sivussa, koska "vastuu".

   Lainaa

  8. Niinpä niin 15.5.2014 6:29
   Tulos: -161 (221 ääntä)
   Ihan oikeassahan Piia on, ei se ole tyhmä joka pyytää...

   Lainaa

  9. Tulos: -92 (168 ääntä)
   Vastuukysymyshän on ihan asiallinen, joskin se päättely hinnaksi on mennyt metsään. Jotenkin reilusti jaetussa asunnossa (=kolmio) tuo jako voisi hyvinkin olla 600/300 tai 500/400, ihan vain siksi että alivuokralaisen lähtiessä päävuokralaiselle jää koko vuokra maksettavaksi kunnes on uusi alivuokralainen löytynyt. Kaksion kohdalla tuo nyt on ihan puhtaasti pöljää, tosin niin on sen oman vuokran paljastaminen kyselijöillekin. "Eiks ois hyvä" kyllä vie pisteet kotiin =)

   Lainaa

  10. Tulos: +121 (133 ääntä)
   Piia ei nää omaa napaansa pidemmälle...

   Lainaa

  11. Tulos: -54 (96 ääntä)
   Olis ihan kiva tietää minkä ikäinen tämä Piia on.. Toisaalta, ei se tyhmä oo, joka pyytää..

   Lainaa

  12. pers reikä 15.5.2014 7:55
   Tulos: +51 (89 ääntä)
   Mistä näitä urpoja sikiää?

   Lainaa

  13. Tulos: +270 (284 ääntä)
   Niinpä niin: Ihan oikeassahan Piia on, ei se ole tyhmä joka pyytää…
   No kyllä se tässä tapauksessa vaan on tyhmä se pyytäjä -.-

   Lainaa

  14. Tulos: +125 (141 ääntä)
   Jeessus et on kallis kämppä..... ehkä kannattaa miettiä pois muuttoa keskustasta niin saattas säästääkkin muutaman huntin..... eiks ois hyvä :P

   Lainaa

  15. Taas meni pohdinta vähän överiksi... 15.5.2014 9:12
   Tulos: +196 (268 ääntä)
   Niinpä niin: Ihan oikeassahan Piia on, ei se ole tyhmä joka pyytää…
   Jostain käsittämättömästä syystä suomalaisista tuntuu ihanalta, kun he tajuavat tilanteeseen edes jotenkuten sopivan kuluneen sanonnan ja pääsevät sitä käyttämään julkisesti. En ymmärrä yhtään miksi, varsinkin kuin näissä sanonnoissa harvemmin edes on mitään järkeä, kun niitä tarkemmin pohtii sana sanalta. "Ei se ole tyhmä joka pyytää" Miten niin ei ole? Mieti nyt vähän missä tilanteissa tätä sanontaa tavanomaisimmin käytetään. Useimmiten silloin kuin joku pyytää toiselta jotain aivan kohtuutonta. Eikö niin? Mielestäni näissä tapauksissa se joka pyytää on useimmiten harvinaisen yksinkertainen ja todellisuudesta vieraantunut sekä ihan aina hyvin röyhkeä ja täysin kohtuuton. Jos oletetaan että kysyjä ei tällä kertaa olisi ns. tyhmä niin onko toisen ihmisen sumuttaminen sitten jotenkin niin kunniakasta käytöstä, että tuota huijaria kannattaa ryhtyä puolstamaan huomauttamalla, ettei hän ole tyhmä? Pelkästään epäkohtelias valehtelija...

   Lainaa

  16. Tulos: +93 (135 ääntä)
   Minusta tuo 900e/kk kaksiosta kuulosti jo jumalattomalta. Ellei siinä sitten ole neliöitä lähemmäs sata.

   Lainaa

  17. Hörhöjä kaikkialla 15.5.2014 9:28
   Tulos: +66 (72 ääntä)
   Ymmärtäisin vähän paremmin jos olisi edes omistuskämppä.

   Lainaa

  18. Tyhmä on se, joka sanoo noin 15.5.2014 9:30
   Tulos: +234 (236 ääntä)
   Niinpä niin: Ihan oikeassahan Piia on, ei se ole tyhmä joka pyytää…
   Kyllä tyhmä on se, joka pyytää 750e eikä saa mitään, kun voisi pyytää 450e ja saada sen.

   Lainaa

  19. Tulos: +23 (37 ääntä)
   Turhake: “mun vastuulla”, hohhoijaa. Ihan yhtälailla se kämppiskin on vastuussa, mikäli asiasta kirjoitetaan viralliset paperit. Ihan mielenkiintoista matematiikkaa kieltämättä.
   Ei muuten ole jos kyseessä on alivuokralainen. Päävuokralaisella on oma vuokrasopimus asunnon omistajan kanssa, alivuokralaisella taas sopimus päävuokralaisen kanssa. Mikäli alivuokralainen päättää tehdä kusiset ja vaikkapa jättää vuokran maksamatta tai hajottaa jotain, on vastuu täysin päävuokralaisella Mikäli ei siis saa itse hoidettua asiaa aliuokralaisensa kanssa.

   Lainaa

  20. Tulos: -23 (69 ääntä)
   Miten Ariana ei nyt tajuu, et ku Piia yrittää jo muutenki säästää, niin tolla diilillä se sais säästettyä sen 750 euroa kuussa? Mikä tässä nyt on niin vaikeeta?

   Lainaa

  21. Tulos: +81 (89 ääntä)
   Morska: Minusta tuo 900e/kk kaksiosta kuulosti jo jumalattomalta. Ellei siinä sitten ole neliöitä lähemmäs sata.
   Tervetuloa Helsinkiin. Kyllä täällä saa ihan helposti maksaa 800e semmosesta 40-50 neliöisestä asunnosta, eikä edes keskustasta. Siihen pari neliötä lisää ja sijainta paremmaksi niin lähestytään tonnia.

   Lainaa

  22. Tulos: +67 (83 ääntä)
   Varmaan vielä laiton alivuokralainen olisi, tuskin Pia on mitään lupia kysellyt vuokranantajalta. Oletan että hän on itsekin vuokralainen, eikä omistaja.

   Lainaa

  23. Tulos: -22 (40 ääntä)
   riesa: Miten Ariana ei nyt tajuu, et ku Piia yrittää jo muutenki säästää, niin tolla diilillä se sais säästettyä sen 750 euroa kuussa? Mikä tässä nyt on niin vaikeeta?
   Koska tuo "säästötyyli" on samanlainen, kun katkaisisit asunnostasi sähköt, säästäksesi sähköä. Kukaan täysipäinen ei tee niin.

   Lainaa

  24. kallista on 15.5.2014 11:33
   Tulos: +76 (76 ääntä)
   Morska: Minusta tuo 900e/kk kaksiosta kuulosti jo jumalattomalta. Ellei siinä sitten ole neliöitä lähemmäs sata.
   Onhan se älytön hinta, muttei mitenkään tavatonta ainakaan Helsingissä, asuin ennen alle 50m2 kämpässä jossa vuokra oli juurikin 900. Eikä nyt puhuta edes keskustasta, vaan muista kaupunginosista. Yritä siinä nyt sitten säästää omaan asuntoon, kun tulot menee tommosiin vuokriin. Voi miettiä onko siinä mitään järkeä. Pidemmälle muuttaessa vaan tarttis auton, ja siihen se asumisen säästö sit meneekin.

   Lainaa

  25. Tulos: +8 (22 ääntä)
   Piia maksaa veden, eli sit myös varmaan veden kahdelta jos sinne muuttaa toinen? Vai eikö se tiedä että vesimaksu on henkilöä kohden?

   Lainaa

  26. Tulos: -42 (50 ääntä)
   750 €/kk olisi jo ryöstöä kaksiosta, saati sitten 900 €/kk. Ei tästä nyt ole kauhean montaa vuotta, kun maksettiin 400-450 €/kk ihan mukavasta 59,5 m^2 kaksiosta. Toisella paikkakunnalla pienemmästä kaksiosta sisältäen sähkön ja netin joutui maksamaan viime vuonna vähän yli 500 €.

   Lainaa

  27. Tulos: -2 (14 ääntä)
   hekomopo: Koska tuo “säästötyyli” on samanlainen, kun katkaisisit asunnostasi sähköt, säästäksesi sähköä. Kukaan täysipäinen ei tee niin.
   Niinkö luulet?

   Lainaa

  28. Tulos: +25 (27 ääntä)
   Asumme kaksiossa, ja vuokra on hieman yli 900/kk. Emmekä edes asu keskustassa. Tosin nämä kämpät on rakennettu vuonna 2011 ja muutenkin koko lähialue pistetty kokonaan uuteen uskoon, joten kyllä se sitä hintaa taitaa nostaa..

   Lainaa

  29. Tulos: +66 (70 ääntä)
   lkr: 750 €/kk olisi jo ryöstöä kaksiosta, saati sitten 900 €/kk. Ei tästä nyt ole kauhean montaa vuotta, kun maksettiin 400-450 €/kk ihan mukavasta 59,5 m↑2 kaksiosta. Toisella paikkakunnalla pienemmästä kaksiosta sisältäen sähkön ja netin joutui maksamaan viime vuonna vähän yli 500 €.
   Joo hei onneksi olkoon, asutte eri vuokratason kaupungissa. Suomen harvoissa isommissa kaupungeissa toi 900 egeä on aika normihinta, ja esmes Helsingin seudulla kaksiosta vieläpä siitä halvemmasta päästä.

   Lainaa

  30. yli opistö hörhö 15.5.2014 16:47
   Tulos: +23 (31 ääntä)
   On varmasti hirveä kasa ehdokkaita. Ikäänkuin ei olis sama sitten vuokrata oma kämppä tuolla hinnalla kun varmasti saa jo ihan hyvän.

   Lainaa

  31. Tulos: +43 (45 ääntä)
   tantta: Varmaan vielä laiton alivuokralainen olisi, tuskin Pia on mitään lupia kysellyt vuokranantajalta. Oletan että hän on itsekin vuokralainen, eikä omistaja.
   Pia voi olla sitä jengiä jonka mielestä kaikki mikä ei ole erikseen kiellettyä on sallittua. Kohteliasta olisi pyytää lupa ja ilmoittaa nimet asunnon omistajalle mutta pakollista se ei ole. Muistakaa siksi sijoitusasunnoissanne laittaa sopimukseen ehto "ei edelleen- tai alivuokrausta ilman erillistä lupaa". Etsikääpä muuten vuokrailmoituksia joissa mainitaan "ettei asuntoon ole mahdollista tehdä muuttoilmoitusta." Ilmoituksia on paljon. Ne ovat sosiaalitukien kuppaajilta jotka vuokraavat suuria perheasuntoja eteenpäin ulkomaalaisille työläisille huone kerrallaan. Muuttoilmoitusta ei voi tehdä koska vuokranantaja on itse kirjoilla asuntoon suurperheensä kanssa vaikka asuu muualla.

   Lainaa

  32. Tulos: +18 (24 ääntä)
   "Ketään kiinnostunut"

   Lainaa

  33. Tulos: +35 (39 ääntä)
   lkr: 750 €/kk olisi jo ryöstöä kaksiosta, saati sitten 900 €/kk. Ei tästä nyt ole kauhean montaa vuotta, kun maksettiin 400-450 €/kk ihan mukavasta 59,5 m↑2 kaksiosta. Toisella paikkakunnalla pienemmästä kaksiosta sisältäen sähkön ja netin joutui maksamaan viime vuonna vähän yli 500 €.
   Joo, kyl mäki oon maksanu pienellä kotipaikkakunnallani 420e 60m2 kaksiosta autopaikalla. Täällä Helsingissä 24m2 yksiö kantakaupungista 700€ :) Kaikki on suhteellista, kun kaverit valittaa et 450€ on sikakallis yksiö ja yhy opintotuilla ei pärjää. Semmosta se vaan on, enkä oo voinu ite valita asuinpaikkaani (opinnot). Jotain toki pitäs tälle Helsingin vuokratasolle tehdä. Alkaa mennä jo ihan hulluksi koko touhu, kun missään muussa "isossa" kaupungissa ei oo tällasia vuokria. Elämä on epäreilua.

   Lainaa

  34. Tulos: +39 (49 ääntä)
   Niinpä niin: Ihan oikeassahan Piia on, ei se ole tyhmä joka pyytää…
   Maailman ärsyttävin hokema tuo "ei ole tyhmä joka pyytää..."

   Lainaa

  35. Tulos: +36 (42 ääntä)
   Ylipäätänsä, minkä vitun takia tuo menee vuokralle semmoseen kämppään mis on 900e/kk vuokra, jos ei ole varaa maksaa sitä -.-"

   Lainaa

  36. Tulos: +13 (27 ääntä)
   500e ois ihan kiva diili, netti ja muutkin korvaantuu ja säästäähän se jokatapauksessa jos ei maksa itse koko vuokraa. Tosin en tiedä missä kukaan maksaisi 500e tai edes 450e jonkun olkkarissa elämisestä. Eikai Helsingissäkään ole vielä niin paha tilanne?

   Lainaa

  37. Tulos: -8 (18 ääntä)
   shut-up-and-take-my-money.jpg

   Lainaa

  38. Tulos: -25 (49 ääntä)
   Urpo: Joo hei onneksi olkoon, asutte eri vuokratason kaupungissa. Suomen harvoissa isommissa kaupungeissa toi 900 egeä on aika normihinta, ja esmes Helsingin seudulla kaksiosta vieläpä siitä halvemmasta päästä.
   No Helsingissä en sentään suostuisi neljää sataa euroa kaksiosta maksamaan. Vähiten haluttava asuinpaikkahan se on, joten paljon vähemmän siellä olisi valmis maksamaan kuin muualla.

   Lainaa

  39. Tulos: -6 (12 ääntä)
   Ariana ei nyt vaan tajuu.

   Lainaa

  40. Tulos: +8 (22 ääntä)
   kallista on: Onhan se älytön hinta, muttei mitenkään tavatonta ainakaan Helsingissä, asuin ennen alle 50m2 kämpässä jossa vuokra oli juurikin 900. Eikä nyt puhuta edes keskustasta, vaan muista kaupunginosista. Yritä siinä nyt sitten säästää omaan asuntoon, kun tulot menee tommosiin vuokriin. Voi miettiä onko siinä mitään järkeä. Pidemmälle muuttaessa vaan tarttis auton, ja siihen se asumisen säästö sit meneekin.
   No jaa. Kyllä esimerkiksi Tampereella saa kaksion alle 600e/kk, eikä siellä autoa tarvitse. Bussit kulkee kylän sisällä riittävän laajalle ja tihein vuorovälein, ja kaiken lisäksi ne bussiliput on halvempia kuin Helsingissä. Halutessaan pääkaupunkiinkin sieltä pääsee, matka sinne on kätevä niin kestoltaan kuin hinnaltaankin sekä junalla että bussilla. Helsingissä kyllä vielä vuokriakin pahempi asia on se ettei kämppiä yksinkertaisesti ole kaikille halukkaille. Ja siksipä ne vuokratkin ovat mitä ovat, kun kaikki haluavat asua Helsingissä ja suurin osa tahtoo yksiön tai kaksion; porukka on valmis maksamaan lähes mitä vain.

   Lainaa

  41. Tulos: +28 (36 ääntä)
   Taas meni pohdinta vähän överiksi…: Jostain käsittämättömästä syystä suomalaisista tuntuu ihanalta, kun he tajuavat tilanteeseen edes jotenkuten sopivan kuluneen sanonnan ja pääsevät sitä käyttämään julkisesti. En ymmärrä yhtään miksi, varsinkin kuin näissä sanonnoissa harvemmin edes on mitään järkeä, kun niitä tarkemmin pohtii sana sanalta. “Ei se ole tyhmä joka pyytää” Miten niin ei ole? Mieti nyt vähän missä tilanteissa tätä sanontaa tavanomaisimmin käytetään. Useimmiten silloin kuin joku pyytää toiselta jotain aivan kohtuutonta. Eikö niin? Mielestäni näissä tapauksissa se joka pyytää on useimmiten harvinaisen yksinkertainen ja todellisuudesta vieraantunut sekä ihan aina hyvin röyhkeä ja täysin kohtuuton. Jos oletetaan että kysyjä ei tällä kertaa olisi ns. tyhmä niin onko toisen ihmisen sumuttaminen sitten jotenkin niin kunniakasta käytöstä, että tuota huijaria kannattaa ryhtyä puolstamaan huomauttamalla, ettei hän ole tyhmä? Pelkästään epäkohtelias valehtelija…
   Onko kukaan miettinyt koko sanontaa? "Ei se ole tyhmä joka pyytää, vaan se joka maksaa." Sanonnan alkuperäinen tarkotus on pilakata maksajaa, joka suostuu johonkin älyttömään kauppaan. Ei myyjää. Henk.koht. olen itsekin sitä mieltä että pyytäjäkin voi olla tyhmä. Kuten Piia.

   Lainaa

  42. Tulos: -41 (53 ääntä)
   Naisten logiikka

   Lainaa

  43. Tulos: -28 (34 ääntä)
   "Dude"? Poika nimeltä Piia?

   Lainaa

  44. Tulos: +18 (22 ääntä)
   suprnova: “Dude”? Poika nimeltä Piia?
   Et ole sattunut kuulemaan että se usein myös kääntyy sanaksi "tyyppi" (vaikka onhan sille "naisversiokin", mutten ole koskaan kuulut kenekään sanovan "dudette").

   Lainaa

  45. aamun naurut 17.5.2014 11:13
   Tulos: -3 (9 ääntä)
   Ei ole kaikki muumit laaksossa ei......

   Lainaa

  46. Tulos: +16 (16 ääntä)
   Minilaama: Hels
   Ainakin TKL:n sivujen hinnaston mukaan Tampereen kuukausilippu on Helsinkiä kalliimpi. Ja Helsingin lipulla voi kulkea myös metroilla, junilla ja ratikoilla.....

   Lainaa

  47. Tulos: +5 (25 ääntä)
   suosittelen muuttamaan pois sieltä stadista, ite asun mukavasti 80neliön saunallisessa kolmiossa, ja vuokra ei oo silti kuin vähän yli 500e/kk. ^^

   Lainaa

  48. Tulos: -23 (29 ääntä)
   Taas meni pohdinta vähän överiksi…: Jostain käsittämättömästä syystä suomalaisista tuntuu ihanalta, kun he tajuavat tilanteeseen edes jotenkuten sopivan kuluneen sanonnan ja pääsevät sitä käyttämään julkisesti. En ymmärrä yhtään miksi, varsinkin kuin näissä sanonnoissa harvemmin edes on mitään järkeä, kun niitä tarkemmin pohtii sana sanalta. “Ei se ole tyhmä joka pyytää” Miten niin ei ole? Mieti nyt vähän missä tilanteissa tätä sanontaa tavanomaisimmin käytetään. Useimmiten silloin kuin joku pyytää toiselta jotain aivan kohtuutonta. Eikö niin? Mielestäni näissä tapauksissa se joka pyytää on useimmiten harvinaisen yksinkertainen ja todellisuudesta vieraantunut sekä ihan aina hyvin röyhkeä ja täysin kohtuuton. Jos oletetaan että kysyjä ei tällä kertaa olisi ns. tyhmä niin onko toisen ihmisen sumuttaminen sitten jotenkin niin kunniakasta käytöstä, että tuota huijaria kannattaa ryhtyä puolstamaan huomauttamalla, ettei hän ole tyhmä? Pelkästään epäkohtelias valehtelija…
   se on hauska ja osuva sanonta. taitaa olla vain niin ettet tajua piilomerkitystä. itse ajattelen tuon niin että pyytäjä on vähän outo mutta maksaja vielä oudompi. käytin nätimpää ilmaisua kuin "hullu" tai "tyhmä". ja huumorintaju on ihan ilmaista hupia:). joiltakin sitä löytyy, toisilta taas ei näköjään millään.

   Lainaa

  49. TulinNäinMuutin 17.5.2014 20:59
   Tulos: -37 (59 ääntä)
   firefox: suosittelen muuttamaan pois sieltä stadista, ite asun mukavasti 80neliön saunallisessa kolmiossa, ja vuokra ei oo silti kuin vähän yli 500e/kk. ↑↑
   Joo työttömyyskorvaus riittää just vuokraan, haha. Pääkaupunkiseudulle muutetaan tekemään niitä töitä joita jossain pöndellä ei ole. Palvelut, liikenne ja nettinopeudetkin on ihan eri tasolla kuin jossain Mikkelissä. Työpaikat on suomen parhaimpia ja rahakkaimpia ja kansainvälisten kontaktien tekeminen onnistuu helposti. Lisäksi kulttuuritarjonta ja muu tekeminen kaupungilla lyö 100-0 sen netissä 3g yhteydellä kärvistelyn. Helsinki nyt vain on parempi paikka jossa asuu parempia ihmisiä.

   Lainaa

  50. Tulos: +17 (23 ääntä)
   TulinNäinMuutin: Joo työttömyyskorvaus riittää just vuokraan, haha. Pääkaupunkiseudulle muutetaan tekemään niitä töitä joita jossain pöndellä ei ole. Palvelut, liikenne ja nettinopeudetkin on ihan eri tasolla kuin jossain Mikkelissä. Työpaikat on suomen parhaimpia ja rahakkaimpia ja kansainvälisten kontaktien tekeminen onnistuu helposti. Lisäksi kulttuuritarjonta ja muu tekeminen kaupungilla lyö 100-0 sen netissä 3g yhteydellä kärvistelyn. Helsinki nyt vain on parempi paikka jossa asuu parempia ihmisiä.
   :D Loistava trollaus, hetken jo luin että ei saatana mikä tyyppi.

   Lainaa

  51. Tulos: +4 (14 ääntä)
   fuu: Vastuukysymyshän on ihan asiallinen, joskin se päättely hinnaksi on mennyt metsään. Jotenkin reilusti jaetussa asunnossa (=kolmio) tuo jako voisi hyvinkin olla 600/300 tai 500/400, ihan vain siksi että alivuokralaisen lähtiessä päävuokralaiselle jää koko vuokra maksettavaksi kunnes on uusi alivuokralainen löytynyt. Kaksion kohdalla tuo nyt on ihan puhtaasti pöljää, tosin niin on sen oman vuokran paljastaminen kyselijöillekin. “Eiks ois hyvä” kyllä vie pisteet kotiin =)
   No 600/300 ei kyllä siltikään olisi kohtuullista.

   Lainaa

  52. Tulos: -14 (20 ääntä)
   patu: No 600/300 ei kyllä siltikään olisi kohtuullista.
   Musta tuo 750/150 oli alkuun aivan naurettava mutta jos miettii tarkemmin niin jos päävuokralainen maksaa sähkön, veden ja netin, kyllä niistäkin se 100e+ hintaa tulee ja mahdollisesta kotivakuutuksesta vielä lisää. 600/300 kuulostaa varsin kohtuulliselta tietenkin riippuen erinäisistä tekijöistä.

   Lainaa

  53. Chandelure 19.5.2014 9:29
   Tulos: -23 (25 ääntä)
   Ihan hyvin voi itse pyytää alivuokralaiselta suurempaa osuutta vuokrasta, jos niin haluaa, Ei se ole tyhmä, joka pyytää vaan se, joka sen hinnan on valmis maksamaan.

   Lainaa

  54. Tulos: +2 (16 ääntä)
   Tuli vaan mieleen että Pian kannattaisi etsiä sellaista kolopesijää, vanhempaa varakasta herrasmiestä joka tuolla hinnalla köyrisi ylivuokralaista muutaman kerran viikossa, ja muuten olisi näkymättömissä. Itseasiassa tuohan voisi olla ihan laillistakin, prostituutiota.

   Lainaa

  55. Tulos: -2 (16 ääntä)
   : tämäkö? vielä tosissaan?
   Vastuu on raskas ja käsittämätön asia sellaiselle, joka ei sitä kykene kantamaan. Riitatilanteissa todellakin vuokrasopimuksessa mainittu päävuokralainen maksaa vahingot, joita idiootti-alivuokralainen viikonloppuna 60 kaverinsa kanssa teki. Hakee sitten saataviaan käräjäoikeudessa tulottomalta, vastuuttomalta alivuokralaiselta, jolla on ziljoona ulosotossa ennestään ja siksi ei saa omaa kämppää. Näin se maailma pyörii, vai luulitteko, että se pyörisi niin, että te kaikki loisitte ilman vastuuta?

   Lainaa

  56. Tulos: +1 (15 ääntä)
   Taas meni pohdinta vähän överiksi…: Jostain käsittämättömästä syystä suomalaisista tuntuu ihanalta, kun he tajuavat tilanteeseen edes jotenkuten sopivan kuluneen sanonnan ja pääsevät sitä käyttämään julkisesti. En ymmärrä yhtään miksi, varsinkin kuin näissä sanonnoissa harvemmin edes on mitään järkeä, kun niitä tarkemmin pohtii sana sanalta. “Ei se ole tyhmä joka pyytää” Miten niin ei ole? Mieti nyt vähän missä tilanteissa tätä sanontaa tavanomaisimmin käytetään. Useimmiten silloin kuin joku pyytää toiselta jotain aivan kohtuutonta. Eikö niin? Mielestäni näissä tapauksissa se joka pyytää on useimmiten harvinaisen yksinkertainen ja todellisuudesta vieraantunut sekä ihan aina hyvin röyhkeä ja täysin kohtuuton. Jos oletetaan että kysyjä ei tällä kertaa olisi ns. tyhmä niin onko toisen ihmisen sumuttaminen sitten jotenkin niin kunniakasta käytöstä, että tuota huijaria kannattaa ryhtyä puolstamaan huomauttamalla, ettei hän ole tyhmä? Pelkästään epäkohtelias valehtelija…
   Olen täydellisen samaa mieltä. Aina kun tämänkaltaisia sanontoja tulee vastaan, en malta olla miettimättä niiden oikeaa merkitystä. Harvoin se erityisen järkevä tai tilanteeseen sopiva on. Alkaa oikein harmittaa, kun muistelee niitä tilanteita, missä henkilö on yrittänyt päteä lausumalla perinteikkään sanonnan ja tekemällä sen "heh, olinpas nokkela, enkö ollutkin?" -ilmeen. Ja vaikka se vanha, kulunut sanonta sopisikin täydellisesti johonkin toiseen tilanteeseen, on myös olemassa mahdollisuus keksiä itse omat sanansa. Olkaa luovia. Vanhat sanonnat ovat kiusallisia enkä jaksa kuunnella niitä enää, kiitos.

   Lainaa

  57. Tulos: +10 (10 ääntä)
   Niinpä niin: Ihan oikeassahan Piia on, ei se ole tyhmä joka pyytää…
   Mutta tyhmä on se joka luulee saavansa tommosella pyynnöllä.

   Lainaa

  58. Tulos: +7 (7 ääntä)
   lasis: Jeessus et on kallis kämppä….. ehkä kannattaa miettiä pois muuttoa keskustasta niin saattas säästääkkin muutaman huntin….. eiks ois hyvä
   Helsingissä toi on kaksioksi ainakin aika halpa :D

   Lainaa

  59. Tulos: +4 (8 ääntä)
   Elämän koulun matematiikan opinnot kiitettävästi suoritettu.

   Lainaa

  60. Kikkihiiri 5.8.2016 23:24
   Tulos: +5 (7 ääntä)
   ääliö…: Tarjoan sohvamajoitusta 200€ kuussa. Parvekettakin voisin vuokrata ulkoilmaihmiselle 100€. Vessanlattialtakin löytyy tilaa ja häkkivarastoakin vois hyödyntää… Hmm…
   Tiskialtaan altakin löytyis tilaa:D

   Lainaa

  61. heimosenkeimo 9.1.2022 13:39
   Tulos: -2 (2 ääntä)
   Köyhät vinkuu täällä:D Bisnes se on joka kannattaa.

   Lainaa

  Lue lisää

  Kommentoi

  Avatar

  Vastaa

  Nimikone

  Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

  Avainsanat: vuokra, asunto, kämppis, kämppäkaveri, alivuokralainen