Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Rakkaat naapurit, osa 14

Naapurin Kyllikki on saanut tarpeekseen!
Taustatietoja: Tinolla on ollut toistuvia ongelmia naapurinsa Kyllikin kanssa. Rakkaat naapurit, osa 14

Arkiston aarre

  • Nimi Juuri nyt
    Tulos: 0 (0 ääntä)

    Kommentti

  • 49 kommenttia

      Ei kommentteja
    1. Tulos: +690 (790 ääntä)
      Kyllä tuossa vaiheessa se olis Kyllikki jolle se vuokraisäntä saisi käydä jotain sanomassa.

      Lainaa

    2. yövuorolainen 15.5.2014 2:57
      Tulos: -200 (314 ääntä)
      Höperö vanhus mutta luultavasti melko harmiton.

      Lainaa

    3. Tulos: +405 (513 ääntä)
      Suosittelisin tekemään valituksen häirinnästä. Siis tuosta akasta. (Vaihtoehtoisesti suosittelisin ostamaan huuliharpun, ja harjoittelemaan sen soittoa "Kyllikin" makuuhuoneen kohdalla.)

      Lainaa

    4. Tulos: +534 (572 ääntä)
      Tarkottaahan Kyllikki nyt ihan ehtaa pierua? ja jos tarkottaa, niin on muuten kovat taistelukaasut kyseessä, kun noin haiskahtaa.. :D

      Lainaa

    5. Tulos: +302 (386 ääntä)
      Mistä sen tietää jos Tino haiseekin ihan hirveälle? Kannattaisi varmaan harkita haisematta olemista? Hähhää

      Lainaa

    6. Entäs jos... 15.5.2014 3:38
      Tulos: +158 (214 ääntä)
      Mutta entäs jos Timo onki suomenniemen pahin haisuli? :D

      Lainaa

    7. RaakaRampe 15.5.2014 3:44
      Tulos: +89 (223 ääntä)
      Tekisin kyllikistä ruokaa ja sanoisin oikeudessa, että tilanteeseen nähden se tuntui sopivalta.

      Lainaa

    8. Tulos: +25 (147 ääntä)
      Tino? jaa, ettei vaan kulmahousu jengi se siellä käryäis.

      Lainaa

    9. Tulos: +429 (453 ääntä)
      Mutta Kyllikki-mummulla on kyllä todella kaunis käsiala!

      Lainaa

    10. Niinpä niin 15.5.2014 6:34
      Tulos: +299 (441 ääntä)
      En tunne Tinoa enkä väitä mitään, mutta jotkut hänen ikäisensä esimerkiksi viljelevät kannabista. Siitäkin voi paha haju tulla. Mahtavaa kun täällä jo tuomittiin tuo Kyllikki, vaikkei kellään ole asiasta oikeasti mitään tietoa (niin kuin ei mullakaan).

      Lainaa

    11. Tulos: +294 (332 ääntä)
      Kyllikillä on loistava logiikka: jos minun keittiössäni haisee, sen pakko johtua haisevasta naapurista. Vai auttaiskohan oman kämpän siivous?

      Lainaa

    12. Tulos: +113 (123 ääntä)
      Kyseessä ei liene ilokaasu, kun kerta toinen on vetänyt herneen nenään.

      Lainaa

    13. pers reikä 15.5.2014 7:58
      Tulos: +87 (107 ääntä)
      Tinon kannattaisi joskus käydä suihkussa.

      Lainaa

    14. Tulos: +212 (246 ääntä)
      Veikkaisin että Kyllikillä on kissa tai koira unohtunut jonnekkin kaapin nurkkaan ruokkimatta ja sen takia kämppä haisee. Ei voi ihminen niin pahasti haista että sitä naapureille riittäis niin että _monta kertaa yössä_ tarvitsisi ruveta tuulettamaan???

      Lainaa

    15. Tulos: +147 (163 ääntä)
      Huoh: Kyllikillä on loistava logiikka: jos minun keittiössäni haisee, sen pakko johtua haisevasta naapurista. Vai auttaiskohan oman kämpän siivous?
      Voihan se olla mahdollista, mutta vissiin molempien pitäisi asua maan tasossa. Joskus ollaan korjattua keittiötä, missä joku uuno oli jättänyt sulut tekemättä, joten kaikki tupakanhaju meni jonkun perheen keittiöön...Mutta se oli talonyhtiön ongelma, ei naapurin. En keksi miksi paskaa ilmaa kierrätettäisiin kämpästä toiseen, joten Kyllikki voi etsiä hajun aiheuttajaa omasta luukustaan. Ehkä ne 20-vuotta sitten ostetut aamutohvelit kannattais pestä tässä kohti, tai sitten oma silakka. Kaikki hajut menisi rapun kautta, jolloin muutama muukin naapuri joutuisi yötuulettamaan. Lisäksi Tinon peukalonkynnen alunen näyttää puhtaltaa, eli tuskin mistään epähygienasta on kyse :P

      Lainaa

    16. Tulos: +81 (91 ääntä)
      Mr. Jouko: Tarkottaahan Kyllikki nyt ihan ehtaa pierua? ja jos tarkottaa, niin on muuten kovat taistelukaasut kyseessä, kun noin haiskahtaa..
      Meillä muuten vessa haisee aina paskalta heti sen jälkeen kun yläkerran naapuri on käynyt asioimassa omassaan. Vaan eipä tulisi mieleenkään siitä valittaa.

      Lainaa

    17. Hörhöjä kaikkialla 15.5.2014 9:30
      Tulos: -63 (121 ääntä)
      Tino? No juu, se kertookin jo oleellisen.

      Lainaa

    18. Pieruista ja väärästä syytöksestä naureskellaan kannabiksesta kiinni jäämisestä ei... 15.5.2014 9:38
      Tulos: +207 (225 ääntä)
      Niinpä niin: En tunne Tinoa enkä väitä mitään, mutta jotkut hänen ikäisensä esimerkiksi viljelevät kannabista. Siitäkin voi paha haju tulla. Mahtavaa kun täällä jo tuomittiin tuo Kyllikki, vaikkei kellään ole asiasta oikeasti mitään tietoa (niin kuin ei mullakaan).
      Tunnustan näin heti alkuun, etten ole suorittanut tutkintoa ihmisen psykologiasta MUTTA... Jos Tino kasvattaisi kannabista ja olisi vaarassa jäädä siitä kiinni naapurin havaittua outoa hajua, niin eihän Tino sitä fb:ssä naureskelisi vaan siirtäisi kasvit parempaan piiloon, pysyisi hiiren hiljaa asiasta ja panostaisi asunnon tuuletukseen.

      Lainaa

    19. Tulos: +77 (97 ääntä)
      Kannattaa kutsua Kyllikki kylään, keittää vaikka kaffet ja tarjota nisua samalla. Eiköhän tupatarkastuksen ja hetulan heiton jälkeen stalkkaus ja kaasuhaitat vähene.

      Lainaa

    20. Tulos: +60 (68 ääntä)
      Kyllikki on tainnut unohtaa viedä roskat. Hajunlähde lienee lähempänä kuin Kyllikki aavistaakaan.

      Lainaa

    21. Tulos: +88 (94 ääntä)
      omassa talossa oli yksi nuori naiskaksikko joka noin kuukausi taloon muuton jälkeen pudotti jokaiseen rapun postiluukkuun vittuilukirjeen kun joku oli saanut tarpeekseen kellon ympäri haukkuvasta koirasta sekä kuoroon yhtyvästä emännästä, lapussa luki jotain tapaan "ollaan molemmat järjestyksenvalvojia joten turha yrittää hankkia meille häätöä", sitten jossain vaiheessa alkoi rapussa haista, ja hajun lähteeksi paljastui sitten se samainen kämppä, suhteellisen voimakkaat ammoniakkikäryt aina kun ovi aukesi. Kaksikko sitten häädettiin ja kämppä remontoitiin viime kesänä/alkusyksystä (ainakin matot sekä jokunen keittiön kaapinovi meni vaihtoon), ilmeisesti se epämääräinen, raadolta haiseva raahausjälki kämpän ovelta alaovelle oli viimeinen pisara, rapun ikkunat ja alaovi oli kuukauden päivät auki kellon ympäri että haju lähtisi. Ei riittänyt kuukausi.

      Lainaa

    22. Jeff Jagert 15.5.2014 12:26
      Tulos: +49 (63 ääntä)
      Kuinkahan paljon TINO pieree vai eikö hän ikinä käy suihkussa tai siivoa. Kyllä se paskan katku voi leijua yläkertaan, nimim kokemusta on : alakerrassa asui joskus deeku joka ei koskaan vieny roskia ulos ja mikä paskan haju leiju sieltä asunnosta !

      Lainaa

    23. Tulos: -91 (107 ääntä)
      Kerrostalokopit on köyhille xD

      Lainaa

    24. Notta pohojolaane 15.5.2014 14:28
      Tulos: +30 (42 ääntä)
      tikkari: ei vaan kulmahousu jengi se siellä käryäis.
      Tuskinpa. Ei yhtään yhdyssanavirheitä. "Kulmahousu jengi" tekee aina yhdyssanavirheitä!

      Lainaa

    25. Tulos: +150 (166 ääntä)
      Tunnen Tinon. Kyllikin omassa asunnossa paljastui myöhemmin muistaakseni homevaurioita tjsp joista haju oli peräisin.

      Lainaa

    26. Tulos: +72 (78 ääntä)
      Muutin vasta, ja tuli havaittua että naapurissa asuvat jätkät haisee ihan jumalattoman pahalle. Ehkä onni että asuvat ensimmäisessä kerroksessa, sillä kun ne on kävelly siitä käytävältä niin se haju jää siihen uskomattoman pitkäksi aikaa. Jopa mun poikaystävä kommentoi siitä mulle että meinaa taju lähteä kun noi tulee ovesta... Onneksi se haju ei kuitenkaan tule huoneeseen asti, ilmastointi pelaa sen verran. Se on niin käsittämättömän härski paha miehen haju, en muista koskaan haistaneeni yhtä pahaa...

      Lainaa

    27. Tulos: -25 (39 ääntä)
      Hyi, hyi, hyi, hyi Eksä pese sitä koskaan? Hyi, hyi, hyi, hyi Eksä pese sitä koskaan?)

      Lainaa

    28. Terve Kaveri 15.5.2014 16:06
      Tulos: +34 (44 ääntä)
      Tino ei kyllä haise, eikä taatusti kannabistakaan kasvata :'D Täytyypä tarkistella kaapit seuraavan kerran kun kylään menen, jos se on kasvattamon jemmannut jonnekin komeroon. xD

      Lainaa

    29. Tulos: +100 (106 ääntä)
      Mulla asuu vähän samantyylinen vanhempi rouvashenkilö naapurissa. Pari vuotta jaksoi pudotella postiluukusta lappusia (tosin niin surkealla käsialalla raapustettuja, ettei niistä useinkaan ottanut selkoa paria sanaa enempää). Täältä kuuluva meteli kuulemma muistutti "jättiläisen sydämen hakkaamista", mainitakseni yhden niistä hienoista kielikuvista. Näitä huomautuksia siis tuli silläkin välin, kun olin vaikkapa kuukauden ulkomailla. Lopulta kyllästyin, ja kävin jututtamassa mummua. Olikin oikein herttainen tapaus, sumpitkin keitti. Luultavasti silkkaa yksinäisyyttään / tylsyyttään harrasti kyseistä toimintaa. Sen jälkeen pidellyt hiljaista valitusrintamalla.

      Lainaa

    30. Tulos: +86 (94 ääntä)
      saddsasda: Kerrostalokopit on köyhille xD
      Sano se Marskin kadulla asuville miljonäärimummoille...

      Lainaa

    31. Tulos: -55 (101 ääntä)
      Tino on nimensä puolesta mustalainen ja sehän selittää kaiken.

      Lainaa

    32. Tulos: +38 (40 ääntä)
      Taitaa olla useammalla vanhuksella kyseenalainen hajuaisti. Meidän talon mummo haistaa paprikakaasuja, syytökset saa kaikki talon asukkaat yksi kerrallaan. Kehui nukkuvansa maski naamalla ja ulko-ovi avonaisena käytävään (jälkimmäisen kyllä tekikin).

      Lainaa

    33. Tulos: +23 (33 ääntä)
      Ahma: Taitaa olla useammalla vanhuksella kyseenalainen hajuaisti. Meidän talon mummo haistaa paprikakaasuja, syytökset saa kaikki talon asukkaat yksi kerrallaan. Kehui nukkuvansa maski naamalla ja ulko-ovi avonaisena käytävään (jälkimmäisen kyllä tekikin).
      kerrohan vielä tarkka osoite sekä rapun mahdollinen ovikoodi, josko vaikka joku yöllinen siivooja tahtoisi tulla kylään

      Lainaa

    34. Tulos: +35 (39 ääntä)
      Ahma: Taitaa olla useammalla vanhuksella kyseenalainen hajuaisti. Meidän talon mummo haistaa paprikakaasuja, syytökset saa kaikki talon asukkaat yksi kerrallaan. Kehui nukkuvansa maski naamalla ja ulko-ovi avonaisena käytävään (jälkimmäisen kyllä tekikin).
      Näitä hulluja riittää. Poliisille nämä monesti soittelevat, kertovat kuinka pistorasioista tulee kaasua tai kuinka naapurit tekevät sitä ja tätä, yleensä syyksi paljastuu horjunut mielenterveys vanhoilla ihmisillä, eikä ole sukulaisia tai muita hoitamassa muoreja ja vaareja sopivaan hoitoon.

      Lainaa

    35. Tulos: -4 (30 ääntä)
      Saattaisin tässä tilanteessa jämerästi, mutta ystävällisesti pyytää kyseistä mummoa haistamaan paskan, jollei hän olisi kerennyt niin jo tekemään.

      Lainaa

    36. Tulos: +43 (47 ääntä)
      Sattumoisin erään sukulaiseni luona ensimmäisessä kerroksessa asuu nainen, joka haisee niin pahalle, että haju tulee rappukäytävssä 5. kerrokseen saakka. Kyseessä ei tosin ole mikään ruumiillisten kaasujen haju, vaan vuosikausien suihkuttomuuden tulos. Haju on niin paha, että kerran veljeni kanssa pohdimme jo onko kyseinen asukas mahtanut kuolla asuntoonsa, kunnes sukulaisemme kertoi että kyseessä on nainen joka on aina muutostaan lähtien haissut tuolta (joutunut kerran samaan bussiin tämän kanssa, siksi tietää tarkalleen kenestä kyse). Haju on aivan uskomaton. Jos joku omista naapureistani haisisi tuolta, niin muuttaisin pois tai vähintään valittaisin taloyhtiöön, tai voisinpa jopa lähttää tuollaisen lappusenkin asukkalle.

      Lainaa

    37. Tulos: +22 (32 ääntä)
      NT: Saattaisin tässä tilanteessa jämerästi, mutta ystävällisesti pyytää kyseistä mummoa haistamaan paskan, jollei hän olisi kerennyt niin jo tekemään.
      On viestistä päätellen ilmeisesti haistanut jo.

      Lainaa

    38. Tulos: +60 (60 ääntä)
      Kokemus opiskeluajoilta soluasunnosta: Yhdessä solussa asui mieshenkilö joka (meidän muiden arvion mukaan) kävi suihkussa Jouluna ja Juhannuksena. Jos ko. henkilö avasi huoneensa oven, KAIKKI muut kiskaisivat omansa heti kiinni. Siis se haju oli jotain avian käsittämätöntä eikä kyseinen henkilö kyennyt ymmärtämään mistä puhumme kun yritimme asiasta vihjata (ja sanoa suoraan). Kukkahattutädit ovat asia erikseen mutta oikeasti yksin asuva ihminen joka ei koskaan siivoa kämppäänsä tai itseään kykenee tuottamaan infernaalista lemua ja olemaan samalla (ilmeisesti) immuuni omalle lemulleen. Just sayin'.

      Lainaa

    39. Tulos: -20 (38 ääntä)
      Mahtavatkohan nuo muut talon fiksut naapurit olla syntyperältään suomalaisia kun tajuavat olla haisematta

      Lainaa

    40. Tulos: +32 (34 ääntä)
      itellä oli kanssa joskus vastaava mamma alakerrassa, joka millon mistäkin keksi valituksenaiheita, ko. idiootti soitti joskus poliisitkin kylään ja jepet vaan totes, et ei he oikeen ymmärrä miks he täällä on, ja suosittelin käymään mieluummin alakerrassa, sieltä se suurin riesa löytyy. ja sinnehän ne sitten menikin seuraavaks jututtaa. :D

      Lainaa

    41. Tulos: +11 (17 ääntä)
      On taas niin oleellinen tieto kuvaa ajatellen mutta jäi häiritsemään, että miten tuosta signeerauksesta saa väännettyä Kyllikin, näyttää niin epämääräiseltä omaan silmään :D

      Lainaa

    42. Tulos: +13 (27 ääntä)
      Tarkennettakoon, että Tino on ulkomaalaistaustainen. Oikein mukava (ja ei haiseva) ihminen kylläkin!

      Lainaa

    43. Tulos: -3 (13 ääntä)
      ruffel: Voihan se olla mahdollista, mutta vissiin molempien pitäisi asua maan tasossa. Joskus ollaan korjattua keittiötä, missä joku uuno oli jättänyt sulut tekemättä, joten kaikki tupakanhaju meni jonkun perheen keittiöön…Mutta se oli talonyhtiön ongelma, ei naapurin. En keksi miksi paskaa ilmaa kierrätettäisiin kämpästä toiseen, joten Kyllikki voi etsiä hajun aiheuttajaa omasta luukustaan. Ehkä ne 20-vuotta sitten ostetut aamutohvelit kannattais pestä tässä kohti, tai sitten oma silakka. Kaikki hajut menisi rapun kautta, jolloin muutama muukin naapuri joutuisi yötuulettamaan. Lisäksi Tinon peukalonkynnen alunen näyttää puhtaltaa, eli tuskin mistään epähygienasta on kyse
      Otapa selvää ennenkuin arvostelet. Kun taloyhtiöllä on yhteinen ilmanvaihto, leviää naapurien hajut samassa linjassa asuvien kesken - kokemusta samanlaisesta hajuhaitasta nääs on. Ja ainoa konsti näyttää olevan pois muuttaminen mielellään taloon, jossa on asuntokohtainen ilmanvaihto tai sitten omakotitaloon, koska näille hajuhäiriköille ei nimittäin mitään voi. Kuten monesta Tinoa puoltavasta kommentista täällä voi päätellä.

      Lainaa

    44. Tulos: +8 (16 ääntä)
      Turhake: Kyllä tuossa vaiheessa se olis Kyllikki jolle se vuokraisäntä saisi käydä jotain sanomassa.
      Haitta se on siisteyshaittakin. Jos ei naapurin kohtelias kirje tepsi, tepsii asuntoon tehtävä vuokraisännän, isännöitsijän ja terveystarkastajan täsmäisku. Siivoton kämppä määrätään siivottavaksi ja asumiskieltoon määräajaksi; ellei asukas kykene siivoamaan, taloyhtiö palkkaa siivoojan ja velkoo kulut asukkaalta. Hajun kulku asuntojen välillä vaatii aina hajun lähteen ja kulkureitin selvittämistä. Häiritsevä haju ei saa kulkea asunnosta toiseen. Hajun lähde voi olla esim. asuntojen yhteiseen tuuletushormiin asennettu luvaton liesituuletin, hormiin kuollut lintu tai asukkaan jätteet. On näitä nähty; ihmisiä jotka keräävät kymmeniä jätesäkkejä kämppäänsä haisemaan ja heittävät ne sitten ikkunasta ulos, kun käy ahtaaksi.

      Lainaa

    45. Tulos: +28 (30 ääntä)
      Ei tule vanhuus yksin, ikävä kyllä. Minulle on alakerran mummo valittanut jo monta kertaa että kämpästä valuu vettä hänen asuntoonsa, ja tarkastettaessa on sitten paljastunut että läikyttelee ilmeisesti itse vesilaseja lattialle eikä huomaa.

      Lainaa

    46. Tulos: 0 (12 ääntä)
      Kyllähän se kannabis haiseekin aika pahalle

      Lainaa

    47. Tulos: +13 (15 ääntä)
      yövuorolainen: Höperö vanhus mutta luultavasti melko harmiton.
      Ai harmitonta häiriköidä naapureitaan jatkuvasti?

      Lainaa

    48. Tulos: 0 (8 ääntä)
      Taitaa mummolla olla psykoosin tulilla.

      Lainaa

    49. Huokea haisunäätä 18.1.2022 5:24
      Tulos: +3 (3 ääntä)
      https://ircquotes.fi/?92653

      Lainaa

    Lue lisää

    Kommentoi

    Avatar

    Vastaa

    Nimikone

    Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

    Avainsanat: mummo, naapuri, kuva, lappu, viesti, haju, Kyllikki

  • Uusimmat

  • Kategoriat