Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Kissaihmiset, osa 55

Eläimiäkin voi nykyään hoitaa etänä.
Kissaihmiset, osa 55

Seuraa meitä myös Facebookissa @feissarimokat ja Instagramissa @feissarimokat.official. Instagramin typerä englanninkielinen .official -pääte johtuu Metaan liittyvästä syystä. 😩

Arkiston aarre

 • Nimi Juuri nyt
  Tulos: 0 (0 ääntä)

  Kommentti

 • 43 kommenttia

   Ei kommentteja
  1. Tornipöllö 29.6.2023 0:16
   Tulos: +342 (352 ääntä)
   Pitää kissoille seuraa... Voi elämän kevät. Sitä kissan mahdollista seurantarvetta varmasti helpottaakin ventovieraan höpöttely tietokoneen kajareista.

   Lainaa

  2. Yötön taikuri 29.6.2023 0:19
   Tulos: +282 (286 ääntä)
   Enemmän sitä mietti, millaset kamerasysteemit pitäis olla himassa. Vissiin vaan yksiöihin?

   Lainaa

  3. Älytön oppilas 29.6.2023 0:32
   Tulos: +83 (139 ääntä)
   Venla summaa nyt hyvin. Kaikenlaista mutta jos joku tuosta maksaa niin ei se väärin ole. Toivottavasti Saara ilmoittaa tulot ja maksaa verot. Onpahan poissa työkkäristä ja kelasta.

   Lainaa

  4. Laajahko haltija 29.6.2023 0:38
   Tulos: +114 (124 ääntä)
   Älytön oppilas: Venla summaa nyt hyvin. Kaikenlaista mutta jos joku tuosta maksaa niin ei se väärin ole. Toivottavasti Saara ilmoittaa tulot ja maksaa verot. Onpahan poissa työkkäristä ja kelasta.
   Paitsi että tuskin on paljon tuloja mitä ilmoitella.

   Lainaa

  5. Laahustava jänis 29.6.2023 1:03
   Tulos: +13 (67 ääntä)
   Laajahko haltija: Paitsi että tuskin on paljon tuloja mitä ilmoitella.
   Aina voi toivoa... Intoa ainakin on. Lieneekö toimii kissoille tommonen etähuutelu?

   Lainaa

  6. Inha mandariini 29.6.2023 5:08
   Tulos: +157 (163 ääntä)
   Tuomitsematta ideaa, mutta mun kissa saattaa nukkua koko päivän niin höpöttelisikö tämä silloinkin kissalle?

   Lainaa

  7. Tukintolvana 29.6.2023 5:33
   Tulos: +117 (123 ääntä)
   Inha mandariini: Tuomitsematta ideaa, mutta mun kissa saattaa nukkua koko päivän niin höpöttelisikö tämä silloinkin kissalle?
   Olin tulossa kommentoimaan samaa että kissat nukkuu noin 16 tuntia päivässä. Ei niitä silloin saa häiritä vaikka miten tekisi mieli höpötellä.

   Lainaa

  8. Tulos: +71 (73 ääntä)
   Mie oon käyttäny pitkinä työpäivinä tai retkillä kittynannya, mut en kyl tollasta taukoamatonta pölötystä. Ei nyt vakuuttanu minua kuluttajana.

   Lainaa

  9. Hanakka hedelmä 29.6.2023 6:17
   Tulos: +102 (108 ääntä)
   Mites toi ruokinta sujuu etänä?

   Lainaa

  10. Kouluttamaton muurahainen 29.6.2023 6:48
   Tulos: +120 (128 ääntä)
   Hanakka hedelmä: Mites toi ruokinta sujuu etänä?
   Ruokintaa tuossa ei luvattu, vaan seuranpito ja vahdinta. Mistä herää kysymys, että mitenkäs vahdit etänä. "Äläs Mirri nyt hypi siinä hellalla, ettei levy mene päälle. No, nyt semeni. Koita saada se pois takaisin. Eikö kiinnosta? Siirry edes vähän sivuun, että et itse pala heti..." Ja videoidussa kissavahdissa kohta 2:44:20: kissa syttyi tuleen juuri kun paloauton äänet taustalla kuuluvat tulevan pihaan. No, kai tuokin on vahtimista. Ja onhan se hyvä, että paloauton voi soittaa myös etänä. Noin yleisesti vain minä toivoisin vahdilta mahdollisuutta myös puuttua tilanteisiin, jos jotain vahtimista tarvittavaa tapahtuu. (Pitäisiköhän alkaa myydä loma-ajan palovahtipalvelua etänä?)

   Lainaa

  11. Tulos: +103 (109 ääntä)
   Tämähän kiskoo hoidosta parempaa palkkaa kuin minä ja näiden minun satunnaisten lemmikkivahtikeikkojen työosuutta ei todellakaan kuitata pelkkää livestreamia kyttäämällä. Kyllä niitä eläimiä pitää käydä ihan oikeasti hoitamassa, ei ne klikkauksilla, tykkäyksillä ja kauniilla sanoilla elä.

   Lainaa

  12. Kilokalori 29.6.2023 7:02
   Tulos: +85 (109 ääntä)
   Älytön oppilas: Venla summaa nyt hyvin. Kaikenlaista mutta jos joku tuosta maksaa niin ei se väärin ole. Toivottavasti Saara ilmoittaa tulot ja maksaa verot. Onpahan poissa työkkäristä ja kelasta.
   Erityisen suomalaista alkaa heti nillittää veroista jollekin pari tuntia kissoja vahtivalle teinille. "Kyllä sillekin pitää opettaa ettei pätkätyönteko kannata."
   Hauskinta näissä nilleissä on yleensä se, että esim. mustikoista, villasukista tai kirpparimyynneistä ei verottajan ohjeen mukaan tarvitse ilmoittaa maksaa veroja, jos niitä ei päivätyökseen tee ja tuhansia euroja voittoa tienaa. Silti AINA joku nillittää.
   Ps: Ootko kysynyt mutsiltasi, huolehtihan hekin veroista kun naapurin likka vahti sua ollessasi tenava? Ois supernoloa jos olisit itse harmaan talouden kasvattama.

   Lainaa

  13. Tulos: +66 (68 ääntä)
   Aika absurdi ketju. Oma huolenaihe oli lähinnä tuo täällä kommenteissakin mainittu, että onko siitä etävahtimisesta hyötyä, ja löytyykö varsinkaan noilla hinnoilla maksajaa. Mutta ei nyt heti herännyt kysymys, että eikö Saara pidä taukoja 12 tunnin työpäivän aikana, tai ottaako padin mukaan vessaan... Ja sitten Saara vielä vastaakin, että juuri näin asia on.

   Lainaa

  14. Askarruttava taikuri 29.6.2023 7:55
   Tulos: +34 (48 ääntä)
   Ei eläintä voi todellakaan hoitaa etänä. Seura eläimille etänä on ihan eri asia. Kuten ylläoleva totesi, miten vahdit jos kissa aiheuttaa esim tulipalovaaran? Vahtiminen on nimenomaan sitä että ennakoidaan ettei mitään tapahdu. Verratkaapa vaikka lastenhoitoon etänä, miltä kuulostaisi? Miksi eläimen kohdalla se on hyväksyttävää? Ilmoituksessa puhutaan kissanhoidosta, miten wcn puhdistus sekä kissan ruokinta onnistuu? Nämä ovat osana hoitoa. Eri asia omistajan pois ollessa hoitaja käy ruokkimassa ja siivoamassa wcn pari kertaa päivässä. Vasta tämän lisäksi tuo "seuranpitäjä etänä" on mahdollista.

   Lainaa

  15. Lehtevä sarvikuono 29.6.2023 8:14
   Tulos: +89 (89 ääntä)
   Mitäs hyötyä siitä kissavahdista on jos se on jossain toisella puolella maata? Uskaltaisin väittää että suurinta osaa kissoista ei voisi vähempää kiinnostaa mitä kaiuttimista kuuluu. Ennemmin joku joka käy paikan päällä niin se voi leikittää niitä ja katsoa onko tullut vahinkoja tai puhdistaa hiekkalaatikon. On kyllä turha.

   Lainaa

  16. Itseasiassa 29.6.2023 8:21
   Tulos: +46 (50 ääntä)
   Muhveli: Aika absurdi ketju. Oma huolenaihe oli lähinnä tuo täällä kommenteissakin mainittu, että onko siitä etävahtimisesta hyötyä, ja löytyykö varsinkaan noilla hinnoilla maksajaa. Mutta ei nyt heti herännyt kysymys, että eikö Saara pidä taukoja 12 tunnin työpäivän aikana, tai ottaako padin mukaan [...]
   En ole asiaan perehtynyt, mutta kuulostaa suurimman hyötyjän olevan Saara itse. Voi rahalla rakastaa muiden kissoja kotisohvalta ja vessanpöntöltä. Olisiko Saaralla jotain sivua jossa olisi käyttäjäkokemuksia ja palautteita?

   Lainaa

  17. Tulostettu kissa 29.6.2023 8:40
   Tulos: +77 (79 ääntä)
   Tuohan saisi parempaa palkkaa kissojen hoitamisesta etänä kuin minä vanhusten hoitamisesta livenä. Ja minun täytyy sentään hieman muutakin tehdä kuin höpötellä. Tosin ei ole sanottu että kukaan tuosta oikeasti maksaa, mutta jos näin olisi, taitaisin vaihtaa alaa.

   Lainaa

  18. Pirteä hyeena 29.6.2023 8:43
   Tulos: +58 (58 ääntä)
   En mäkään kyllä nyt löydä mitään funktiota jollekin etävahdille. Eikö sitä nyt voi itse laittaa kamerat kämppään ja vilkuilla niitä elukoita. Niin minä ainakin teen aina kun olen vähän pitempään poissa, vaikka kissan hoitajatkin käyvät tiheään hoitamassa ja pitämässä seuraa niin antaa itsellekin paremmin mielenrauhaa kun voi nopeammin reagoida, jos jotain sattuu ja hälyttää paikalle. Aika iso osa niistä videoista on juuri tuijotella kissan nukkumista, joten melkoisen kova etävahtimisen hinta, jos vielä laskutetaan koko ajalta seuran pitämisestä.

   Lainaa

  19. Tulos: +32 (32 ääntä)
   Oma katti ainakin hermostuisi, jos vieras ihminen höpöttäisi. Ja ihmettelisi mitä juttu tää oikein on. Tosin, oon vuodessa erossa katista ehkä vain muutaman yön, koska ollaan niin tiiviisti yhdessä, että eipä tälle palvelulle olisi tarvettakaan. Mummo hoitaa kissaa, jos itselle tulee pakollinen reissu.

   Lainaa

  20. Uusiutumaton ilves 29.6.2023 10:04
   Tulos: -25 (33 ääntä)
   Vai on feissarimokat mennyt myös naamakirjaan. Vähän niinkuin lammas leijonien luolaan? Luulin että fm tiimillä olisi ollut selkärankaa pysyä poissa kyseisestä hullujenhuoneesta. Kaikkea sitä näkee kun pitkään elää.

   Lainaa

  21. Anova perhonen 29.6.2023 10:34
   Tulos: -4 (16 ääntä)
   Kilokalori: Erityisen suomalaista alkaa heti nillittää veroista jollekin pari tuntia kissoja vahtivalle teinille. "Kyllä sillekin pitää opettaa ettei pätkätyönteko kannata." Hauskinta näissä nilleissä on yleensä se, että esim. mustikoista, villasukista tai kirpparimyynneistä ei verottajan ohjeen mukaan tarvitse ilmoittaa maksaa [...]
   Olisiko ollut sarkasmia? Tuolla työllä tuskin oikeasti tienaa yhtään mitään ja jos onnistuisi jotakuta huijaamaan niin tuskin maksettaisiin kuitin kera vaan MobilePaylla. Kuten tuossa joku toinen sanoikin enempi hyötyä olisi jutella yksinäisten vanhusten kanssa videopuhelussa. Se ei toki käy koska Saara on kissafani.

   Lainaa

  22. Tulos: +20 (20 ääntä)
   Jossu: Oma katti ainakin hermostuisi, jos vieras ihminen höpöttäisi. Ja ihmettelisi mitä juttu tää oikein on. Tosin, oon vuodessa erossa katista ehkä vain muutaman yön, koska ollaan niin tiiviisti yhdessä, että eipä tälle palvelulle olisi tarvettakaan. Mummo hoitaa kissaa, jos itselle tulee pakollinen reissu.
   Samaa olin tulossa sanomaan. Luultavasti menis piilottelemaan lauteitten alle hermostuksissaan, toisinaan kuuntelee jo sitä korvat höröllään jos puhun kaverille puhelimessa kaiutin päällä.

   Lainaa

  23. Tulos: +3 (5 ääntä)
   Jossu: Oma katti ainakin hermostuisi, jos vieras ihminen höpöttäisi. Ja ihmettelisi mitä juttu tää oikein on. Tosin, oon vuodessa erossa katista ehkä vain muutaman yön, koska ollaan niin tiiviisti yhdessä, että eipä tälle palvelulle olisi tarvettakaan. Mummo hoitaa kissaa, jos itselle tulee pakollinen reissu.
   Samaa olin tulossa sanomaan. Luultavasti menis piilottelemaan lauteitten alle hermostuksissaan, toisinaan kuuntelee jo sitä korvat höröllään jos puhun kaverille puhelimessa kaiutin päällä.

   Lainaa

  24. Viimi seuraeläin 29.6.2023 11:44
   Tulos: +45 (45 ääntä)
   Olen itse monien tuttavien ja naapureiden "vakiokissanhoitaja", koska tykkään oikeasti tutustua hoitokissoihin ja viettää niiden kanssa aikaa. Hoidan ruokinnan, hiekkalaatikon ja vastaavat asiat, mutta otan aina myös hieman aikaa kissalle seuran pitämiseen joka päivä. On se sitten rapsuttamista, leikkimistä, tai ihan vaan läsnä olemista. Mutta en voisi edes kuvitella tekeväni tätä etänä. Kaiuttimien kautta juttelu ei pahemmin kissoja kiinnosta, eivät ne tajua etäpuheluista mitään. Todennäköisesti moni kissa vain turhautuisi tästä.

   Lainaa

  25. Tulos: -15 (25 ääntä)
   Anova perhonen: Olisiko ollut sarkasmia? Tuolla työllä tuskin oikeasti tienaa yhtään mitään ja jos onnistuisi jotakuta huijaamaan niin tuskin maksettaisiin kuitin kera vaan MobilePaylla. Kuten tuossa joku toinen sanoikin enempi hyötyä olisi jutella yksinäisten vanhusten kanssa videopuhelussa. Se ei toki käy koska Saara on kissafani.
   Eli ihminen, joka haluaisi tehdä jotain, netistä hänelle kerrotaan että kuule väärin teet, mielummin tätä kuin sitä mitä itse vapaa-ajallasi halusit tehdä. Kissojen hoitoa? Ei, kyllä mummoille pitää mielummin puhua!
   Mielenosoitus ilmaston vuoksi? Keräisitte roskia minun kotikadulla. Puolustat saimaannorppia? Kuule alakoulussa ei ole riittävästi ruokailuavustajia menisit sinne mielummin porkkanaraastetta jakamaan.
   (Ja jos tuo ei ollut sarkasmia, niin muistisairaan omaisena totean että videopuhelu ei toimi, varsinkaan tuntemattomalta. Se muistisairas elää jotain 70-lukua ja kuvapuhelin on heille ihan avaruusajan utopiaa. Puhelinta pidetään muistisairaan mielestä korvalla.
   Vanhustenkodeissa ei nykyisin tehostamisen myötä enää ole kuin täysin muistisairaita ja niin monisairaita, että he eivät varsinaisesti enää osata kaivata videopuheluita.)

   Lainaa

  26. Raskauttava näätä 29.6.2023 14:10
   Tulos: +42 (42 ääntä)
   Siis 15 euroa/tunti siitä että joku lätisee asiakkaan kissalle ja saa suoran näköyhteyden tämän asuntoon? Eiköhän olisi järkevämpää nauhoittaa vaikka omaa, tuttua ääntä jos kissa stressaa yksinoloa.

   Lainaa

  27. Tulos: +5 (17 ääntä)
   Anova perhonen: Olisiko ollut sarkasmia? Tuolla työllä tuskin oikeasti tienaa yhtään mitään ja jos onnistuisi jotakuta huijaamaan niin tuskin maksettaisiin kuitin kera vaan MobilePaylla. Kuten tuossa joku toinen sanoikin enempi hyötyä olisi jutella yksinäisten vanhusten kanssa videopuhelussa. Se ei toki käy koska Saara on kissafani.
     On aika alentavaa sanoa, että yksinäiset vanhukset olisivat sama asia kuin kissat, niin paljon kuin kissoja rakastankin. Oikeastaan on kissojen hyvä puoli, että niille voi puhua kaiken maailman puuta heinää -vanhukselle, ellei hän ole jo aivan kuutamolla, pitäisi puhua asioista, jotka häntä kiinnostavat tavalla, joka häntä miellyttää, eikä se ole ollenkaan niin helppoa kuin kissalässytys. Vanhukset kun ovat ihmisiä, eivätkä minun seuraeläimiäni.
     Mutta tosiaan tämä idea on kuolleena syntynyt -kissat eivät ymmärrä videopuheluita, eikä kissan omistaja ymmärrä, että sellaisesta maksettaisiin enemmän kuin vaikkapa oikeasta vanhustenhoidosta, vaippoineen kaikkineen. Mitä olen kissavahteja palkannut (tutuntuttuja toki), palkka juoksee siltä ajalta, kun haetaan kaupasta kissanruokaa, tai siivotaan hiekkalaatikkoa, se, että saa seurustella kissan kanssa, on luontaisetu eikä suinkaan työtä. Ei siinä tuntipalkoille pääse, mutta kissojahan pidetään seuran vuoksi.

   Lainaa

  28. Norja kurkku 29.6.2023 16:21
   Tulos: +27 (33 ääntä)
   Kivi:Mitä olen kissavahteja palkannut (tutuntuttuja toki), palkka juoksee siltä ajalta, kun haetaan kaupasta kissanruokaa, tai siivotaan hiekkalaatikkoa, se, että saa seurustella kissan kanssa, on luontaisetu eikä suinkaan työtä. Ei siinä tuntipalkoille pääse, mutta kissojahan pidetään seuran vuoksi.
   Inhottava ajatus, että jos työ on mukavaa, siitä ei makseta. Seura on kissalle tärkeää ja jos olen itse pois, niin ehdottomasti maksan kissavahdille siitä että leikittää, silittelee ja vaikka makoilee kissan seurana. Kissat on kyllä itsenäisiä, mutta ei läheskään niin itsenäisiä kun kuvitellaan, pelkkä läsnäolokin on tarpeellista.  "Ei siinä tuntipalkoille pääse, mutta kissojahan pidetään seuran vuoksi." - Ei se kissavahti sitä ole seuran vuoksi ottanut, vaan sinä, ja silloin sinä maksat että kissalla on hyvät oltavat vaikka itse joudut olemaan muualla. Ugh mau.

   Lainaa

  29. Tulos: -13 (17 ääntä)
   Ei toi välttis pöllömpi idea ole. Mikäs siin jos jaksaa ja omistaja on huolissaan että kissalla on tylsää :D

   Lainaa

  30. Tulos: +13 (21 ääntä)
   Kyllä toi parempi on kun jotkut enkelihoidot yms paska

   Lainaa

  31. Reseptivapaa Dinosaurus 29.6.2023 17:59
   Tulos: +13 (15 ääntä)
   No, kysynnän ja tarjonnan lakihan se tämänkin sanelee! Mikäs siinä, rehtiä hommaa ja työllistää itsensä.

   Lainaa

  32. Säkkipimeä siili 29.6.2023 20:15
   Tulos: +20 (20 ääntä)
   Siitake: Tämähän kiskoo hoidosta parempaa palkkaa kuin minä ja näiden minun satunnaisten lemmikkivahtikeikkojen työosuutta ei todellakaan kuitata pelkkää livestreamia kyttäämällä. Kyllä niitä eläimiä pitää käydä ihan oikeasti hoitamassa, ei ne klikkauksilla, tykkäyksillä ja kauniilla sanoilla elä.
   Mä oon just kissavahtina kaks ja puoli viikkoa. En saa palkkaa vaan tuliaisia.

   Lainaa

  33. Hellyytävä vadelma 29.6.2023 21:00
   Tulos: +15 (15 ääntä)
   Mä lähinnä mietin et jos kissarakkaalla saaralla on omia kissoja, niin kuka niitä hoitaa kun Saara lässyttää hoitokissalle 12 h päivässä. Vai onko hän allerginen kissojen rakastaja?

   Lainaa

  34. Kaukaa viisas norsu 29.6.2023 22:10
   Tulos: -11 (15 ääntä)
   Laajahko haltija: Paitsi että tuskin on paljon tuloja mitä ilmoitella.
   Kissaihmiset ei usein ole terävimmästä päästä.

   Lainaa

  35. Pyöreä tonttu 29.6.2023 22:21
   Tulos: +30 (30 ääntä)
   Kissat tuskin välittäisi tuosta enempää kuin auki jätetystä telkkarista.

   Lainaa

  36. Ylisuuri herkkuruoka 30.6.2023 10:38
   Tulos: +22 (22 ääntä)
   Mäkin haluan, että mulle maksetaan kissavideoiden katselusta! Mut tosissaan itsekin mietin, että miten se kamera sitten toimii toisessa päässä. Joko kissa vaan kävelee ruudusta ulos ensimmäisen 15min aikana tai sitten pitää olla sellainen koko kämpän kattava turvakamerasysteemi, jossa kissa näkyy ehkä just ja just epämääräisenä täplänä jonkun sohvan kulmassa. Näkyvyys toki riippuu täysin kissan väristä.

   Lainaa

  37. Ihana matelija 30.6.2023 11:26
   Tulos: +18 (20 ääntä)
   Taitaapa olla "mun asiakkaat" tässä tapauksessa juksupuhetta. Kukaan ei ole koskaan maksanut Saaralle tuosta hommasta yhtään mitään, eikä tule maksamaankaan, koska hänen tarjoamansa palvelu ei tarjoa asiakkaalle mitään. Jos kämppään on jo asennettu kattavasti valvontakamerat, liiketunnistimet tekevät automaattisesti sen ainoan lisäarvon, mitä Saaralla on tarjota, eli tarjota helposti "parhaat palat". Eli ei muuta kun takaisin suunnittelupöydälle. Paremmin uskoisin käyvän kaupaksi palvelun, jossa joku maksaisi siitä, että saisi tehdä sen, mistä Saara haluaisi palkkaa, eli kameran ja äänentoiston kautta pääsisi lässyttämään kissoille. Joku Onlyfans-kisu kyhäelmä.

   Lainaa

  38. Tulos: +5 (7 ääntä)
   Norja kurkku: Inhottava ajatus, että jos työ on mukavaa, siitä ei makseta. Seura on kissalle tärkeää ja jos olen itse pois, niin ehdottomasti maksan kissavahdille siitä että leikittää, silittelee ja vaikka makoilee kissan seurana. Kissat on kyllä itsenäisiä, mutta ei läheskään niin itsenäisiä kun kuvitellaan, pelkkä läsnäolokin on [...]
     Älä nyt ymmärrä (tahallasi?) väärin. Kissavahtini ovat juurikin täällä seuran vuoksi: uskollisin haluaisi epätoivoisesti kissan, mutta ei voi ottaa kun avokkinsa on allerginen. Hän ilahtuisi, jos olisin poissa enemmän. Luonnollisesti, sen ainoan kerran kun jouduin palkkaamaan ihan ammattilaisen, hänellä oli toiminimi ja maksu meni sen mukaan (joskin hänen täytyi myös ilmaantua tiettyyn kellonaikaan ja lähettää video, jossa kissat voivat hyvin, kuten tunnettujen kissanystävien ei täydy).
     Täällä on keskusteltu vaikka millä mitalla palkattomasta/ huonopalkkaisesta tekemisestä, ja yleinen mielipide lie, että kaverille tekisin, jollekin randomille jonka mielestä "ei siinä mene kuin hetki" en todellakaan tee, eikä kenenkään pidä. Olen itse oikolukenut sekä väitöskirjan että runoteoksen englanninkäännöksen ilmaiseksi (meni aika monta hetkeä) -yhden siskolleni ja toisen aviomiehelleni. Se, että puolelle Facea tai jollekin baarissa tavatulle ei tehdä ystävähintaan, eikä sitä ikinä pidä pyytää, ei tarkoita, että jossain asioissa ei vapaaehtoisia löytyisi.

   Lainaa

  39. Altis kantojuhta 30.6.2023 13:26
   Tulos: -7 (19 ääntä)
   Laahustava jänis: Aina voi toivoa... Intoa ainakin on. Lieneekö toimii kissoille tommonen etähuutelu?
   Mene äidinkielentunneille siitä senkin jänis.

   Lainaa

  40. Tulos: +3 (11 ääntä)
   Laahustava jänis: Aina voi toivoa... Intoa ainakin on. Lieneekö toimii kissoille tommonen etähuutelu?
   "Lieneekö toimii"?
   Toimineekohan, tai mahtaakohan toimia.
   Miksi käyttää sanaa jota ei lainkaan ymmärrä?

   Lainaa

  41. Tulos: +5 (5 ääntä)
   Inha mandariini: Tuomitsematta ideaa, mutta mun kissa saattaa nukkua koko päivän niin höpöttelisikö tämä silloinkin kissalle?
   tai mitä tekee, jos kissa päättää siirtyä paikkaan mihin kameralla ei näe? Versio 2.0 on kiinnittää robottiimuriin kamera ja innokas yrittäjä voi ohjailla roboa kissan perässä.

   Lainaa

  42. Tulos: 0 (0 ääntä)
   Lehtevä sarvikuono: Mitäs hyötyä siitä kissavahdista on jos se on jossain toisella puolella maata? Uskaltaisin väittää että suurinta osaa kissoista ei voisi vähempää kiinnostaa mitä kaiuttimista kuuluu. Ennemmin joku joka käy paikan päällä niin se voi leikittää niitä ja katsoa onko tullut vahinkoja tai puhdistaa hiekkalaatikon. On kyllä turha.
   Naapurustossa kissanvahtina toimiminen kannattaa enemmän... varsinkin meillä päin kun tässä kuuden talon taloyhtiössä kolmella on kissa. Pääsi yksi naapuripariskunta yöksi "lomalle" kun olin lukioikäisenä heidän kissojaan hoitamassa; ja vaikka oli oma koti ihan vieressä, niin vietin yön siellä heidän vierashuoneessaan. Aamulla herättyä oli yksi kissoista käpertynyt jalkojen päälle nukkumaan.

   Lainaa

  43. Tahaton seppä 4.1.2024 12:22
   Tulos: +1 (1 ääni)
   Ei jestas.. Meillä ravintola-alalla huitelee palkka siinä 13€/h tietämillä ja välillä saa juosta pää kolmantena jalkana. Jos kissalle höpöttämisellä omassa kotonaan saa 15€/h niin vaihdan kyllä ehdottomasti alaa 😂

   Lainaa

  Lue lisää

  Kommentoi

  Avatar

  Vastaa

  Nimikone

  Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

  Avainsanat: eläimet, etänä, etäyhteys, idea, ipad, kissanhoitaja, kissat, kissavahti, tauko