Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Sekalaisia, osa 629

Jättäkää säästöpossut rauhaan!
Sekalaisia, osa 629

Arkiston aarre

 • Nimi Juuri nyt
  Tulos: 0 (0 ääntä)

  Kommentti

 • 61 kommenttia

   Ei kommentteja
  1. Beige peura 4.7.2023 0:07
   Tulos: +149 (157 ääntä)
   Ilmeisestikään koskaan ei ole "liian aikaisin".

   Lainaa

  2. Lässy satuhahmo 4.7.2023 0:17
   Tulos: +285 (315 ääntä)
   bride-viikko tekee kissasta possun? kun kissa menee naimisiin, se muuttuu possuksi? uusia kyseenalaisia evoluutioteorioita öyhöttäjiltä taas tänä tiistaina.

   Lainaa

  3. Pitkänhuiskea seuraeläin 4.7.2023 0:22
   Tulos: +432 (434 ääntä)
   Morsianviha taitaa olla nousussa. 😩 Olen jo useamman kerran tänä kesänä kuullut, että kaikki bride-tapahtumat tulisi kieltää.

   Lainaa

  4. Pikkuvanha mansikka 4.7.2023 0:28
   Tulos: -389 (411 ääntä)
   Pitkänhuiskea seuraeläin: Morsianviha taitaa olla nousussa. 😩 Olen jo useamman kerran tänä kesänä kuullut, että kaikki bride-tapahtumat tulisi kieltää.
   Niillä on mennyt vaan pride ja bride sekaisin. Suomalaisille yleistä sekoittaa p ja b.

   Lainaa

  5. Hiivaton hevonen 4.7.2023 0:32
   Tulos: +500 (514 ääntä)
   Pikkuvanha mansikka: Niillä on mennyt vaan pride ja bride sekaisin. Suomalaisille yleistä sekoittaa p ja b.
   Jaahas, onkos siellä Watson vai jopa Sherlock itse? 🧐

   Lainaa

  6. Meluisa norppa 4.7.2023 1:09
   Tulos: +216 (220 ääntä)
   Seuraaviin kalsarikänneihin juomapeli! Selaa facea ja joka kerta kun näet aiheeseen liittymätöntä öyhötystä, ota shotti! Peli päättyy kun maksa räjähtää. Voi bride minkä teit.

   Lainaa

  7. Rääkivä rätti 4.7.2023 1:10
   Tulos: +153 (277 ääntä)
   Näitä titanic vitsejä on nyt netti pullollaan. Muhun ei oikein uppoa tällainen huumori

   Lainaa

  8. Ms. Marple 4.7.2023 1:21
   Tulos: +215 (235 ääntä)
   Rääkivä rätti: Näitä titanic vitsejä on nyt netti pullollaan. Muhun ei oikein uppoa tällainen huumori
   Näen mitä tässä juuri tapahtui ;D

   Lainaa

  9. Kujeileva apina 4.7.2023 1:25
   Tulos: -101 (171 ääntä)
   Rääkivä rätti: Näitä titanic vitsejä on nyt netti pullollaan. Muhun ei oikein uppoa tällainen huumori
   Niinpä. Yks fb ryhmä, jossa on kaikenlaista huumoria, niin ryhmän yp on mielestäni ottanut hyvän linjan ja silloin kun kohtalo oli vielä epäselvä, joku oli julkaissut jotain sukellusvenehuumoria ja mielestäni yp teki oikein, kun sanoi silloin: "Sukellusvenehuumoria ei hyväksytä, kyse on ihmishengistä." Ja käsittääkseni se linjaus jatkuu ja hyvä niin. 👍🏻

   Lainaa

  10. Rääkivä rätti 4.7.2023 1:39
   Tulos: +131 (165 ääntä)
   Kujeileva apina: Niinpä. Yks fb ryhmä, jossa on kaikenlaista huumoria, niin ryhmän yp on mielestäni ottanut hyvän linjan ja silloin kun kohtalo oli vielä epäselvä, joku oli julkaissut jotain sukellusvenehuumoria ja mielestäni yp teki oikein, kun sanoi silloin: "Sukellusvenehuumoria ei hyväksytä, kyse on ihmishengistä." Ja käsittääkseni se linjaus jatkuu ja hyvä niin. 👍🏻
   On tosi ikävää kun porukka räjähtelee nykyään niin herkästi jos vähänkin on erimieltä.

   Lainaa

  11. Kolea sammakko 4.7.2023 1:53
   Tulos: +100 (106 ääntä)
   Kujeileva apina: Niinpä. Yks fb ryhmä, jossa on kaikenlaista huumoria, niin ryhmän yp on mielestäni ottanut hyvän linjan ja silloin kun kohtalo oli vielä epäselvä, joku oli julkaissut jotain sukellusvenehuumoria ja mielestäni yp teki oikein, kun sanoi silloin: "Sukellusvenehuumoria ei hyväksytä, kyse on ihmishengistä." Ja käsittääkseni se linjaus jatkuu ja hyvä niin. 👍🏻
   Toki näin, että aika huumoria. Silti toisaalta ymmärrän sen. Miljönääri lähtee kyseiseen reissuun, minkä epäonnistuminen oli etukäteenkin jopa todennäköistä. Ei voi kuin ihmetellä mitä heidän mielessä liikkui halutessaan tuohon surman loukkuun.

   Lainaa

  12. Tulos: +148 (166 ääntä)
   Beige peura: Ilmeisestikään koskaan ei ole "liian aikaisin".
   Koko hommahan oli siis vitsiä jo heti alusta lähtien. Tässä pieni tiivistelmä niille, jotka eivät asiasta tiedä.
   1. Rikkaat ja aivottomat maksoivat 250 000 dollaria, jotta voisivat päästä katsomaan Titanicin hylkyä läheltä, kun James Cameronin leffan voisi ostaa vitosella.
   2. Sukellusvene oli niin pieni, ettei yksikään ihminen pystyisi seisomaan siellä.
   3. Aluksen ainoa pönttö oli ainoan ikkunan edessä.
   4. Alusta ohjattiin juurikin kuvankaltaisella peliohjaimella.
   5. Maisemaikkuna oltiin suunniteltu 1400 metriä varten, kun Titanicin hylky oli noin neljässä tuhannessa.
   6. Matkafirman omistaja, sekä kyseisen vempeleen luoja potki edellisestä turvaseikasta huomauttaneen insinöörin pois ja oli aikaisemmassa haastattelussa sanonut että turvasäädökset kahlitsevat vain hänen luovuuttaan. Mies itse oli mukana matkalla.
   7. Kyseinen kuolemankapseli pultattiin umpeen matkustajien astuttua alukseen.
   Jännää tästä teki se, että ihmiset eivät aluksi tietäneet olivatko matkustajat kuolleet räjähdyksessä vai olivatko he + firman johtaja vielä jumissa merenpohjassa. Koska kyseessä olivat yltiörikkaat turistit ja ylimielinen puuhastelija, yleisöltä ei herunut myötätuntoa muuta kuin nimeksi.
   Firman johtaja, Stockton Rush, ainakin sai maksaa huolimattomuussynneistään kylmän meren pohjassa.

   Lainaa

  13. Tulos: +145 (161 ääntä)
   Napael: Koko hommahan oli siis vitsiä jo heti alusta lähtien. Tässä pieni tiivistelmä niille, jotka eivät asiasta tiedä. 1. Rikkaat ja aivottomat maksoivat 250 000 dollaria, jotta voisivat päästä katsomaan Titanicin hylkyä läheltä, kun James Cameronin leffan voisi ostaa vitosella.2. Sukellusvene oli niin pieni, ettei [...]
   En ole ikinä ymmärtänyt miksi ihan joka paikkaan on pakko päästä ihan fyysisesti. Järjettömän syvälle merenpohjaaan, vuorikiipeily jonnekkin Himalajan kaltaisiin paikkoihin ym. Olosuhteet on sellaiset ettei ihminen yksinkertaisesti pärjää jossain muutaman kilometrin syvyydessä tai korkeudessa jossain vuorella mutta niin vaan on pakko mennä kokeilemaan. 
   Ikävä tapaus tuo sukellusvene juttu toki oli mutta mutta...

   Lainaa

  14. Tornipöllö 4.7.2023 3:56
   Tulos: +231 (243 ääntä)
   Jännää, miten tämä tietty ihmistyyppi valittaa jatkuvasti että homoja ja muita vähemmistöjä tuputetaan joka paikassa koko ajan, mutta sitten itse vetävät "briden" keskusteluun ihan käsittämättömien aasinsiltojen kautta. Kukahan tässä tuputtaa ja kenelle?

   Lainaa

  15. Mukava Norppa 4.7.2023 4:49
   Tulos: +124 (130 ääntä)
   Kyllä meijän kissa on ollu Possu ihan luovutusikäsestä saakka. Ei siihen yhtäkään morsianta tarvittu.

   Lainaa

  16. jukkapalmu 4.7.2023 5:13
   Tulos: +94 (98 ääntä)
   Meluisa norppa: Seuraaviin kalsarikänneihin juomapeli! Selaa facea ja joka kerta kun näet aiheeseen liittymätöntä öyhötystä, ota shotti! Peli päättyy kun maksa räjähtää. Voi bride minkä teit.
   "AIheeseen liittymätön poliittinen kommentti"- peli olis kanssa ihan paikallaan. Tai "Mikset tee ite"- peli jossain puskaradiossa kun joku kyselee palvelujen perään. Aulikki 89v kyselee VW Poloon jakopääremonttia niin Seppo 42v huutaa että "Mikset tee ite!!!???"

   Lainaa

  17. Hinnakas oppilas 4.7.2023 5:13
   Tulos: +37 (91 ääntä)
   Mitä vikaa noissa kylteissä on? Päivämäärät on kerrottu selkeästi eikä ne ole päällekkäisiä.

   Lainaa

  18. Tulos: +120 (132 ääntä)
   Napael: Koko hommahan oli siis vitsiä jo heti alusta lähtien. Tässä pieni tiivistelmä niille, jotka eivät asiasta tiedä. 1. Rikkaat ja aivottomat maksoivat 250 000 dollaria, jotta voisivat päästä katsomaan Titanicin hylkyä läheltä, kun James Cameronin leffan voisi ostaa vitosella.2. Sukellusvene oli niin pieni, ettei [...]
   Joo se purkki oli turvallisuustasoltaan sitä et porukka kömpis sisään ruosteiseen pakastimeen joka upotetaan mereen.
   Harmittaa sen 19-vuotiaan puolesta eniten. 

   Lainaa

  19. Liittoutumaton pussieläin 4.7.2023 6:03
   Tulos: -36 (80 ääntä)
   Ei kyllä nuo titan vitsit jaksa naurattaa pätkääkään, olkoonkin kuinka farssi koko homma.

   Lainaa

  20. Viileä kyyhky 4.7.2023 6:10
   Tulos: +121 (131 ääntä)
   Jep! Harmittaa eniten sen nuoren pojan puolesta, joka ei olisi halunnut mennä, mutta meni isänsä takia.
   Zippo: Joo se purkki oli turvallisuustasoltaan sitä et porukka kömpis sisään ruosteiseen pakastimeen joka upotetaan mereen. Harmittaa sen 19-vuotiaan puolesta eniten. 

   Lainaa

  21. Lässy satuhahmo 4.7.2023 6:28
   Tulos: +110 (118 ääntä)
   AJPulla: En ole ikinä ymmärtänyt miksi ihan joka paikkaan on pakko päästä ihan fyysisesti. Järjettömän syvälle merenpohjaaan, vuorikiipeily jonnekkin Himalajan kaltaisiin paikkoihin ym. Olosuhteet on sellaiset ettei ihminen yksinkertaisesti pärjää jossain muutaman kilometrin syvyydessä tai korkeudessa jossain vuorella mutta [...]
   Juuri näin. Ehkä ymmärrän vähän paremmin, jos on esim. tutkija ja kyseinen asia on elämän intohimo jota varten treenattu ja valmistauduttu vuosia - sitten ehkä ymmärtääkin riskit. Kaikista käsittämättömintä on nämä idiootit, joilla on liikaa rahaa ja luulo, että sillä saa ostettua osaamista tai pääsyn minne vain. Luonnonlait eivät lue pankkitilin saldoa.

   Lainaa

  22. Moottoroitu mandariini 4.7.2023 6:44
   Tulos: +69 (81 ääntä)
   Pikkuvanha mansikka: Niillä on mennyt vaan pride ja bride sekaisin. Suomalaisille yleistä sekoittaa p ja b.
   Kyseessä on ilmiö nimeltä hyperkorrektius. Sivistyssanoihin ja lainasanoihin ympätään enemmän vierasperäisiä konsonantteja kuin niissä oikeasti on, kun pelätään erehtymistä ja yritetään kuulostaa hienommalta. Yleisiä esimerkkejä ovat mm. kongreettinen, psygologia ja adobtio.

   Lainaa

  23. Eloisa mestari 4.7.2023 7:39
   Tulos: -26 (64 ääntä)
   Tuosta sukellus veneestä tulee mieleen sote uudistus. Idea kuulosti hyvältä, mutta toteutus oli tuomittu heti alkuun. Toinen upposi miljonäärien kanssa ja toiseen uppoaa miljoonia jopa miljardeja. Kumpikin periaatteessa toteuttaa/toteutti lupauksensa, mutta ei tarkalleen niin kuin piti.

   Lainaa

  24. Tohlo aasi 4.7.2023 8:18
   Tulos: +78 (108 ääntä)
   Eloisa mestari: Tuosta sukellus veneestä tulee mieleen sote uudistus. Idea kuulosti hyvältä, mutta toteutus oli tuomittu heti alkuun. Toinen upposi miljonäärien kanssa ja toiseen uppoaa miljoonia jopa miljardeja. Kumpikin periaatteessa toteuttaa/toteutti lupauksensa, mutta ei tarkalleen niin kuin piti.
   Tämän lisäksi hyvä vertaus nykyiseen hallitukseen. Korkeat odotukset ja suunnitelmat todella tehokkaista säästöistä, joiden toteuttamista ei ole mietitty yhtään. Ja todellisuudessa tulee maksamaan enemmän, kuin säästöillä ikinä saadaan.

   Lainaa

  25. Sisällötön lammas 4.7.2023 8:30
   Tulos: -20 (50 ääntä)
   AJPulla: En ole ikinä ymmärtänyt miksi ihan joka paikkaan on pakko päästä ihan fyysisesti. Järjettömän syvälle merenpohjaaan, vuorikiipeily jonnekkin Himalajan kaltaisiin paikkoihin ym. Olosuhteet on sellaiset ettei ihminen yksinkertaisesti pärjää jossain muutaman kilometrin syvyydessä tai korkeudessa jossain vuorella mutta [...]
   "Olosuhteet sellaiset ettei ihminen yksinkertaisesti pärjää" no aika hyvin siellä on pärjännyt oikeilla varusteilla. Tuo sukellusvenefirma veti vähän mutkia suoriksi ja sai näin maksimaaliset voitot turvallisuuden kustannuksella. Toivottavasti toinen omistaja joutuu maksamaan yhtiönsä kaikki varat uhrien omaisille. Mutta ei se ole ainoa firma joka noita retkiä on järjestänyt, ja Himalajallekin kiipeilee vuosittain monta sataa ihmistä.

   Lainaa

  26. Tulos: +27 (41 ääntä)
   "2kerroksessa". Miksi se välilyönti oikeissa kohdissa on niin vaikea?

   Lainaa

  27. Tulos: +5 (29 ääntä)
   Hinnakas oppilas: Mitä vikaa noissa kylteissä on? Päivämäärät on kerrottu selkeästi eikä ne ole päällekkäisiä.
   Ari on vaan astetta yksinkertaisempi kaveri.

   Lainaa

  28. Tuoksuva susi 4.7.2023 8:57
   Tulos: +20 (22 ääntä)
   Jos haluaa kierrellä Titanicissa, niin Titanic Project 401:llä onnistuu.

   Lainaa

  29. Viitseliäs henkilö 4.7.2023 9:23
   Tulos: +58 (72 ääntä)
   Sisällötön lammas: "Olosuhteet sellaiset ettei ihminen yksinkertaisesti pärjää" no aika hyvin siellä on pärjännyt oikeilla varusteilla. Tuo sukellusvenefirma veti vähän mutkia suoriksi ja sai näin maksimaaliset voitot turvallisuuden kustannuksella. Toivottavasti toinen omistaja joutuu maksamaan yhtiönsä kaikki varat uhrien omaisille. [...]
   Miksi niille omaisille pitäisi maksaa senttiäkään, nehän on kaikki miljardöörejä jo valmiiksi.

   Lainaa

  30. Paineeton kurkku 4.7.2023 9:27
   Tulos: +61 (63 ääntä)
   Ettekö mistään näe ettei minulla ole kynsisientä! t. kalevi

   Lainaa

  31. Peruuttamaton riikinkukko 4.7.2023 10:11
   Tulos: +50 (54 ääntä)
   Sisällötön lammas: "Olosuhteet sellaiset ettei ihminen yksinkertaisesti pärjää" no aika hyvin siellä on pärjännyt oikeilla varusteilla. Tuo sukellusvenefirma veti vähän mutkia suoriksi ja sai näin maksimaaliset voitot turvallisuuden kustannuksella. Toivottavasti toinen omistaja joutuu maksamaan yhtiönsä kaikki varat uhrien omaisille. [...]
   Eiköhän sillä firmalla oo kaikki mahdolliset vastuuvapauspaperit, jotka asiakkaat joutuu kirjottamaan. Toivottavasti toinen omistaja ei ole psykopaatti, jotta joutuu tuntemaan edes jonkinlaista syyllisyyttä tilanteesta.

   Lainaa

  32. Häikäilemätön hyönteinen 4.7.2023 10:17
   Tulos: +40 (74 ääntä)
   Napael: Koko hommahan oli siis vitsiä jo heti alusta lähtien. Tässä pieni tiivistelmä niille, jotka eivät asiasta tiedä. 1. Rikkaat ja aivottomat maksoivat 250 000 dollaria, jotta voisivat päästä katsomaan Titanicin hylkyä läheltä, kun James Cameronin leffan voisi ostaa vitosella.2. Sukellusvene oli niin pieni, ettei [...]
   Enpä oikeastaan vieläkään ymmärrä, miksi matkustajien varakkuus oikeuttaisi varsin mauttomiin vitseihin tai aivottomaksi haukkumiseen. Kyllä heillä oli oikeus luottaa, että purkki lähtökohtaisesti pitää heidät hengissä, vaikka olisikin allekirjoittanut vastuunvapauslomakkeita. Tuskin niissä luki tuota, että ikkuna kestää 1400 metriin saakka. 
   Matkafirma sen sijaan ansaitsee kaiken loan kusemalla turvallisuuden täysin (siis lähtien vaikka sukellusveneen väristä: pelastustilanteessa olisi enemmän hyödyksi, jos aluksen väri on neonoranssi kuin valkoinen). Firma myös etsi aktiivisesti porsaanreikiä, ettei sen tarvitsisi täyttää turvallisuusvaatimuksia. Alalla olevat ihmiset tietenkin ymmärtävät riskit, mutta ei samaa voi vaatia alaa tuntemattomilta ihmisiltä.

   Lainaa

  33. Tunkunen kirsikka 4.7.2023 10:53
   Tulos: +31 (33 ääntä)
   Paineeton kurkku: Ettekö mistään näe ettei minulla ole kynsisientä! t. kalevi
   Eikä tarvetta sinisille pillereille! t. Jorma

   Lainaa

  34. Kimeä orja 4.7.2023 11:04
   Tulos: +40 (40 ääntä)
   Iskä: Ari on vaan astetta yksinkertaisempi kaveri.
   Pitkistä piuhoistaanhan hän itsekin tuossa mainitsee. Onneksi aina voi kokeilla ovenkahvasta ja todeta tilanne.

   Lainaa

  35. Horisko kobra 4.7.2023 11:32
   Tulos: +27 (47 ääntä)
   Kyllä Sirkka, kaikki mainokset somessa on juuri sinulle. Ja juu, kyllä morsian (bride) nimenomaan tekee kissasta possun. Mut siihen menee monta vuotta, ei tapahdu ihan viikon aikana.

   Lainaa

  36. Itseasiassa 4.7.2023 11:38
   Tulos: +37 (37 ääntä)
   Lässy satuhahmo: bride-viikko tekee kissasta possun? kun kissa menee naimisiin, se muuttuu possuksi? uusia kyseenalaisia evoluutioteorioita öyhöttäjiltä taas tänä tiistaina.
   Sakarilla on ongelmia muiden housujen sisällön kavss, vaikka se todellinen ongelma on kyllä Sakken korvien välissä.

   Lainaa

  37. Itseasiassa 4.7.2023 11:44
   Tulos: +32 (40 ääntä)
   Napael: Koko hommahan oli siis vitsiä jo heti alusta lähtien. Tässä pieni tiivistelmä niille, jotka eivät asiasta tiedä. 1. Rikkaat ja aivottomat maksoivat 250 000 dollaria, jotta voisivat päästä katsomaan Titanicin hylkyä läheltä, kun James Cameronin leffan voisi ostaa vitosella.2. Sukellusvene oli niin pieni, ettei [...]
   Kiitos tästä tiivistelmästä. En edes jaksanut availla aiheesta uutisia, kun aiheena on joku pieni porukka, liikaa rahaa ja suurta typeryyttä.

   Lainaa

  38. It's a deal 4.7.2023 12:00
   Tulos: +55 (55 ääntä)
   jukkapalmu: "AIheeseen liittymätön poliittinen kommentti"- peli olis kanssa ihan paikallaan. Tai "Mikset tee ite"- peli jossain puskaradiossa kun joku kyselee palvelujen perään. Aulikki 89v kyselee VW Poloon jakopääremonttia niin Seppo 42v huutaa että "Mikset tee ite!!!???"
   Entäs juomapeli ruokaryhmistä, joissa kommentoijat kertovat reseptiä kysyvälle, miksi eivät itse ikinä söisi ko. ruokaa, koska heillä on eettisiä syitä, allergioita, vastenmielisyyttä johonkin ainesosaan tai he vain tietävät jonkun toisen paremman ruoan? 
   Tunnissa kaikki pöydän alla paitsi Jaana ja Aleksi, jotka ambulanssi jo haki. 

   Lainaa

  39. Sekoileva maito 4.7.2023 12:11
   Tulos: -1 (13 ääntä)
   Pikkuvanha mansikka: Niillä on mennyt vaan pride ja bride sekaisin. Suomalaisille yleistä sekoittaa p ja b.
   AaaaaaAAAaaaaaaaaa!

   Lainaa

  40. It's a deal 4.7.2023 12:27
   Tulos: +13 (17 ääntä)
   Sääsöpossut?

   Lainaa

  41. Arkkienkeli 4.7.2023 13:48
   Tulos: +18 (18 ääntä)
   Pikkuvanha mansikka: Niillä on mennyt vaan pride ja bride sekaisin. Suomalaisille yleistä sekoittaa p ja b.
   Vain 20% on ongelmia luku- ja kirjoitustaitojen kanssa, kertoo tilastokeskus.

   Lainaa

  42. Virkku paimen 4.7.2023 14:07
   Tulos: +29 (31 ääntä)
   Viileä kyyhky: Jep! Harmittaa eniten sen nuoren pojan puolesta, joka ei olisi halunnut mennä, mutta meni isänsä takia.
   Tämä väite, että ei olisi halunnut mennä ja meni isänsä takia ei ilmeisesti pitänytkään ollenkaan paikkansa. Mutta edelleen ihmiset sitä hokee.

   Lainaa

  43. Kyltymätön pupu 4.7.2023 14:28
   Tulos: +50 (50 ääntä)
   Lässy satuhahmo: Juuri näin. Ehkä ymmärrän vähän paremmin, jos on esim. tutkija ja kyseinen asia on elämän intohimo jota varten treenattu ja valmistauduttu vuosia - sitten ehkä ymmärtääkin riskit. Kaikista käsittämättömintä on nämä idiootit, joilla on liikaa rahaa ja luulo, että sillä saa ostettua osaamista tai pääsyn minne vain. Luonnonlait eivät lue pankkitilin saldoa.
   Kyllä rahalla saisi osaamista ostettua. Mutta kun firman pomo halusi mieluummin luovuutta ja inspiraatiota sun muuta fiilistelyhuuhaata kuin asiantuntijoita jotka sanoivat että purkki ei kestä, menee luokkaan sitä saa mitä tilaa.

   Lainaa

  44. Tulos: +60 (64 ääntä)
   Hinnakas oppilas: Mitä vikaa noissa kylteissä on? Päivämäärät on kerrottu selkeästi eikä ne ole päällekkäisiä.
   Kaikki. Yksi lappu riittää kertomaan poikkeukset normaaliaikatauluista. Tuossa on ihan liikaa informaatiota levitettynä epäjärjestelmällisesti liian suurelle alueelle että kommunikointia voisi pitää millään tavalla tehokkaasti. Asian voi tehdä hyvin ja sen voi tehdä huonosti. Vaikka oikeas tieto tuosta kyllä löytyy, ei tuota voi pitää millään tavalla hyvänä  ratkaisuna.

   Lainaa

  45. Tulos: +65 (65 ääntä)
   Napael: Koko hommahan oli siis vitsiä jo heti alusta lähtien. Tässä pieni tiivistelmä niille, jotka eivät asiasta tiedä. 1. Rikkaat ja aivottomat maksoivat 250 000 dollaria, jotta voisivat päästä katsomaan Titanicin hylkyä läheltä, kun James Cameronin leffan voisi ostaa vitosella.2. Sukellusvene oli niin pieni, ettei [...]
   Lisäksi kyseinen härveli oli tehty LASIKUIDUSTA, joka oli poistettu lentokonekäytöstä siksi, että se oli niin kulunutta, sieltä ei ollut jatkuvaa satelliittiyhteyttä pinnalle ja se oli jo aiemmilla sukelluksilla ritissyt. En tiedä, mikä saa tosirikkaat kuvittelemaan, että ihan normaalit fysiikan lait eivät koske heitä. Ymmärtäisin jollain tasolla sen, että joku vaan on niin häikäilemätön, että käärii rahaa, kunnes vahinko tapahtuu, mutta tämä sankari vielä meni itse mukaan. Sitä 19-vuotiasta säälin kyllä hieman, oli vastahakoinen tai ei, teini-ikäiseltä ei voi odottaa ihan samanlaista harkintaa kuin oikeasti aikuisilta. Toki vastuu on yhtiöllä, mutta pakko sanoa, että en olisi tuon näköiseen härveliin astunut jalallanikaan.

   Lainaa

  46. Tulos: +48 (48 ääntä)
   Häikäilemätön hyönteinen: Enpä oikeastaan vieläkään ymmärrä, miksi matkustajien varakkuus oikeuttaisi varsin mauttomiin vitseihin tai aivottomaksi haukkumiseen. Kyllä heillä oli oikeus luottaa, että purkki lähtökohtaisesti pitää heidät hengissä, vaikka olisikin allekirjoittanut vastuunvapauslomakkeita. Tuskin niissä luki tuota, että ikkuna [...]
   Ihan vinkkivitosena: jos joudut kirjoittamaan Dostojevskin teoksen paksuisen pinkan vastuuvapautuslomakkeita, paikka johon olet menossa ei ole luultavasti turvallinen. Kannattaa lukea se pikkuprintti. Toki olen siinä mielessä ääriliberaali, että minun puolestani saa mennä vaikka tapattamaan itsensä Jäämerelle huonosti suunniteltuun hiilikuitupurkkiin mikäli on täysissä mielen voimissaan oleva aikuinen. Toki siitä olen samaa mieltä, että on moraalitonta ja paheksuttavaa mainostaa matkaa turvallisena, mutta jos ei ymmärrä tällaisen reissun vaarallisuutta on vikaa myös matkaajassa.

   Lainaa

  47. Häiritsevä kilpikonna 4.7.2023 21:00
   Tulos: +29 (39 ääntä)
   Viileä kyyhky: Jep! Harmittaa eniten sen nuoren pojan puolesta, joka ei olisi halunnut mennä, mutta meni isänsä takia.
   Eniten harmittaa Välimereen hukkuvien lasten puolesta, kun heitä ei Yhdysvaltojen merivoimat päiväkausia etsi tai yritäkään pelastaa.

   Lainaa

  48. Tulos: +27 (27 ääntä)
   Napael: Koko hommahan oli siis vitsiä jo heti alusta lähtien. Tässä pieni tiivistelmä niille, jotka eivät asiasta tiedä. 1. Rikkaat ja aivottomat maksoivat 250 000 dollaria, jotta voisivat päästä katsomaan Titanicin hylkyä läheltä, kun James Cameronin leffan voisi ostaa vitosella.2. Sukellusvene oli niin pieni, ettei [...]
   Kyseessä ei ollut räjähdys, vaan imploosio eli äkillinen luhistuminen. 
   https://fi.m.wikipedia.org/wiki/Imploosio

   Lainaa

  49. Tulos: +29 (33 ääntä)
   Häiritsevä kilpikonna: Eniten harmittaa Välimereen hukkuvien lasten puolesta, kun heitä ei Yhdysvaltojen merivoimat päiväkausia etsi tai yritäkään pelastaa.
   Suomessahan on sisäministeri joka nimenomaan vastustaa mereen hukkuvien pelastamista.

   Lainaa

  50. Eläimellinen henkilö 4.7.2023 22:52
   Tulos: +2 (24 ääntä)
   Lässy satuhahmo: bride-viikko tekee kissasta possun? kun kissa menee naimisiin, se muuttuu possuksi? uusia kyseenalaisia evoluutioteorioita öyhöttäjiltä taas tänä tiistaina.
   Tämä on todella kyseenalainen. Kaikkihan tietävät, että kissasta tulee lehmä, kun se menee naimisiin.
   (Pahoittelen. Vitsi ei ollut oma keksimä enkä pidä sitä hauskana.)

   Lainaa

  51. Tulos: +23 (29 ääntä)
   Häiritsevä kilpikonna: Eniten harmittaa Välimereen hukkuvien lasten puolesta, kun heitä ei Yhdysvaltojen merivoimat päiväkausia etsi tai yritäkään pelastaa.
     Kiitos, ajattelin tuota samaa. Miljardööreillä on toki oikeus hukuttaa itsensä hyvään hintaan, jos kerran haluavat. Kuten joku yllä sanoi, epäilemättä kaikkien ei voi olettaa olevan eksperttejä kaikesta -mutta itse esim. tiedän että Everestin paikka "Death Zone" on nimensä mukainen, eikä sinne auta mennä tänttäröimään kuin eksperttien, ja Pohjois-Koreassa on syytä olla tosi, tosi nätisti. Enkä ole ajatellut mennä kumpaankaan, kunhan kiinnostunut, jos olisin menossa tietäisin enemmän. Jos on varaa palkata vaikka insinööriluokallinen riippumattomia eksperttejä, niin kuka tunari uskoo vain sitä, jonka haluaa sen matkan myydä, eikä pyydä muutamaa ulkopuolista arviota? Hallitusvertaus oli myös varsin sovelias: Kokoomus nyt sentään ei ole natseja, mutta ihme jälkeä tulee, kun lauma rikkaita idiootteja syöksyy eteenpäin ilman alkeellisintakaan ideaa siitä, miten asiat oikeastaan toimivat -heille ei ole tuttua idea siitä, etteivät ne aina toimi, kuten he haluavat. 
     Mutta eniten ärsyttää se, että merietsinnät olivat niin valtavat, vaikka toivoa oli hyvin huonosti, ja joka tapauksessa kuoppa kaivettu ihan itse. Ei olisi ajalle parempaa käyttöä? Maailmalla on todellakin tarpeeksi siirtolaisia jotka hukkuvat itsemurhakumiveneissään -ja jos haluaa olla joku Purra ja sitä mieltä että itsehän menivät, niin menivätkö heidän sylivauvansakin? 

   Lainaa

  52. Keveä pähkinä 5.7.2023 5:20
   Tulos: -16 (26 ääntä)
   Kivi:   Kiitos, ajattelin tuota samaa. Miljardööreillä on toki oikeus hukuttaa itsensä hyvään hintaan, jos kerran haluavat. Kuten joku yllä sanoi, epäilemättä kaikkien ei voi olettaa olevan eksperttejä kaikesta -mutta itse esim. tiedän että Everestin paikka "Death Zone" on nimensä mukainen, eikä sinne auta mennä [...]
   Toi sun viimeinen osa vaikuttaa just siltä, että jos sanot jollekin ravintolassa olleen ihan ala-arvoista ruokaa, niin et saisi valittaa, koska afrikassa ihmiset näkevät nälkää.

   Lainaa

  53. Vuolas kalkkuna 5.7.2023 8:31
   Tulos: -24 (30 ääntä)
   Tohlo aasi: Tämän lisäksi hyvä vertaus nykyiseen hallitukseen. Korkeat odotukset ja suunnitelmat todella tehokkaista säästöistä, joiden toteuttamista ei ole mietitty yhtään. Ja todellisuudessa tulee maksamaan enemmän, kuin säästöillä ikinä saadaan.
   Niin kuin edellinen hallitus teki rahaa jakaessa kaikkialle silmät kiinni. Maksoi enemmän kuin hyötyi. Niin kuin EUn huippu diili maksa 6 saat 2 ja sen kahdenkin et saa vapaasti käyttää.

   Lainaa

  54. Kuolematon hyeena 5.7.2023 9:47
   Tulos: -4 (6 ääntä)
   Moottoroitu mandariini: Kyseessä on ilmiö nimeltä hyperkorrektius. Sivistyssanoihin ja lainasanoihin ympätään enemmän vierasperäisiä konsonantteja kuin niissä oikeasti on, kun pelätään erehtymistä ja yritetään kuulostaa hienommalta. Yleisiä esimerkkejä ovat mm. kongreettinen, psygologia ja adobtio.
   Minä taas kuulen juurikin noissa sinun esimerkeissä suomalaiseen suuhun sopivaa tapaa käyttää sanassa vain pehmeitä (b, d, g) tai vain kovia (p, t, k)  konsonantteja. Vrt. etu- ja takavokaalit, joita ei yhdistetä samaan sanaan.

   Lainaa

  55. Ravinteeton haisunäätä 6.7.2023 9:27
   Tulos: +1 (1 ääni)
   Arilla on pitkät piuhat, kyllä.

   Lainaa

  56. Nuutunut kivi 6.7.2023 19:32
   Tulos: +10 (10 ääntä)
   Kuinka usein noi säästölippaat oikeasti on possuja? Itsellä on ollut virtahepo, Roope Ankka ja papukaija.

   Lainaa

  57. Suomea puhuva riepu 7.7.2023 0:28
   Tulos: +5 (5 ääntä)
   Nuutunut kivi: Kuinka usein noi säästölippaat oikeasti on possuja? Itsellä on ollut virtahepo, Roope Ankka ja papukaija.
   Mulla oli maapallo. Siitä sai ne kolikkoaukon väkäset taivutettua veitsellä niin että sieltä pystyi ottamaan uloskin kolikoita. Olivat liian pehmeitä.

   Lainaa

  58. Vastuuton pupu 7.7.2023 1:04
   Tulos: -2 (4 ääntä)
   Napael: Koko hommahan oli siis vitsiä jo heti alusta lähtien. Tässä pieni tiivistelmä niille, jotka eivät asiasta tiedä. 1. Rikkaat ja aivottomat maksoivat 250 000 dollaria, jotta voisivat päästä katsomaan Titanicin hylkyä läheltä, kun James Cameronin leffan voisi ostaa vitosella.2. Sukellusvene oli niin pieni, ettei [...]
   Todella surullinen asia tässä tapauksessa oli se, että erään raharikkaan matkustajan 19-vuotias poika oli mukana, ja ymmärtääkseni vastoin tahtoaan.

   Lainaa

  59. Vastuuton pupu 7.7.2023 1:08
   Tulos: +7 (7 ääntä)
   Moottoroitu mandariini: Kyseessä on ilmiö nimeltä hyperkorrektius. Sivistyssanoihin ja lainasanoihin ympätään enemmän vierasperäisiä konsonantteja kuin niissä oikeasti on, kun pelätään erehtymistä ja yritetään kuulostaa hienommalta. Yleisiä esimerkkejä ovat mm. kongreettinen, psygologia ja adobtio.
   Kiitos, en tiennyt että tälle ilmiölle on nimikin, mutta itse ilmiö on huvittanut ja raivostuttanut jo monta kymmentä vuotta.

   Lainaa

  60. Raavittu rätti 7.7.2023 9:58
   Tulos: -4 (6 ääntä)
   Hinnakas oppilas: Mitä vikaa noissa kylteissä on? Päivämäärät on kerrottu selkeästi eikä ne ole päällekkäisiä.
   Samaa katsoin, että tarvii tosiaan olla pitkät piuhat, jos ei tajua, kun ovessa lukee selvästi, että suljettu 24.6, joka on juhannuspäivä. Ens juhannuksena ei kannata vetää niin paljon viinaa, että seuraavana aamuna ei osaa lukea.

   Lainaa

  61. Tulos: +6 (6 ääntä)
   Häikäilemätön hyönteinen: Enpä oikeastaan vieläkään ymmärrä, miksi matkustajien varakkuus oikeuttaisi varsin mauttomiin vitseihin tai aivottomaksi haukkumiseen. Kyllä heillä oli oikeus luottaa, että purkki lähtökohtaisesti pitää heidät hengissä, vaikka olisikin allekirjoittanut vastuunvapauslomakkeita. Tuskin niissä luki tuota, että ikkuna [...]
   Jos olisin lähdössä jollekin extreme-reissulle, niin todellakin ottaisin selvää mihin oon ryhtymässä ja onko varusteet peräisin Tiimarin loppuunmyynnistä.

   Lainaa

  Lue lisää

  Kommentoi

  Avatar

  Vastaa

  Nimikone

  Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

  Avainsanat: avoinna, juhannus, mainos, museokortti, onnettomuus, ovi, peliohjain, pride, sukellusvene, säästöpossu, titan, titanic

 • Uusimmat

 • Kategoriat