Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Puskaradio suhisee, osa 37

Silminnäkijät, herätys!
Puskaradio suhisee, osa 37

Arkiston aarre

  • Nimi Juuri nyt
    Tulos: 0 (0 ääntä)

    Kommentti

  • 21 kommenttia

      Ei kommentteja
    1. Vaalea laama 30.5.2023 0:17
      Tulos: +396 (398 ääntä)
      Hyvä Terhi! Selviää itsellesikin mitä tuli tehtyä.

      Lainaa

    2. Oikukas sateenvarjo 30.5.2023 0:29
      Tulos: +106 (108 ääntä)
      Porin melkein sensuroitu puskis. Vaikka äityli ei tajuu niin modet ehkä?

      Lainaa

    3. Hyökkäävä liitu 30.5.2023 5:32
      Tulos: +167 (193 ääntä)
      Itselle on kovin vieras ajatus ettei tiedä mitä 'torni nuuskaa' on. Vaikka ehkä tuo 'torni' sana on se, mikä sai äidin hämääntymään.

      Lainaa

    4. Kykenemätön lammas 30.5.2023 5:55
      Tulos: +189 (219 ääntä)
      Hyökkäävä liitu: Itselle on kovin vieras ajatus ettei tiedä mitä 'torni nuuskaa' on. Vaikka ehkä tuo 'torni' sana on se, mikä sai äidin hämääntymään.
      Vaikka ei oikeasti tietäis niin surullista on se ettei ole niin kiinnostunut lapsen jutuista että ottaisi selvää.

      Lainaa

    5. Riskialtis kissa 30.5.2023 7:22
      Tulos: -47 (97 ääntä)
      Minulla ei ole aavistustakaan mitä torni nuuskaa on. Enkä usko, että se on puute yleissivistyksessä, oli mitä tahansa. Mut arvaan, että joku kartonkia vastaava määrä nuuskaa mutta tornin muodossa? Terhistä tuli mieleen meidän paikkakunnan puskaradion vakkari, joka on tännekin joskus päätynyt kaltoinkohtelujensa vuoksi ja niitä on paljon ja hänellä ollut yleensä kommentoitavaa kaikkeen. Ei ole pitkään aikaan näkynyt. On taidettu heittää pihalle tai liekö päässyt paikkaan, missä nettiä rajoitetaan. Surullinen tapaus sinänsä.

      Lainaa

    6. Niin sanottu sankari 30.5.2023 9:40
      Tulos: -59 (71 ääntä)
      Jäähdytystorni koneeseen. Pojan kone taitaa käydä kuumana ja poika haluaa parantaa koneen jäähdytystä. Ennen käytettiin sanaa jäähdytyssiili. Nykyään löytyy useita eri nimiä kuten jäähdytyskomponentti tai nestejäähdytys.

      Lainaa

    7. Itseasiassa 30.5.2023 9:40
      Tulos: +82 (84 ääntä)
      Nää tapaukset kyllä vetää hiljaiseksi. Terhi on tarinoineen oikein klassikkojen klassikko. Mikaelasta mietin onko se oikeasti ihan normaali, mutta ainakin kirjoittaa paremmin kuin moni muu. Toivottavasti Sirpa menee ensi kerralla vaikka ajoissa nukkumaan tai saa parempia kavereita.

      Lainaa

    8. Soinnuton joutsen 30.5.2023 10:42
      Tulos: +128 (148 ääntä)
      Riskialtis kissa: Minulla ei ole aavistustakaan mitä torni nuuskaa on. Enkä usko, että se on puute yleissivistyksessä, oli mitä tahansa. Mut arvaan, että joku kartonkia vastaava määrä nuuskaa mutta tornin muodossa? Terhistä tuli mieleen meidän paikkakunnan puskaradion vakkari, joka on tännekin joskus [...]
      Sinulla "ei ole aavistustakaan mitä torni nuuskaa" on, mutta tiedät mitä nuuska on ja aavistat että sillä tarkoitetaan jotain tiettyä määrää nuuskaa. Artikulaatio 10/10

      Lainaa

    9. Kiistaton siili 30.5.2023 14:38
      Tulos: +65 (71 ääntä)
      Hyökkäävä liitu: Itselle on kovin vieras ajatus ettei tiedä mitä 'torni nuuskaa' on. Vaikka ehkä tuo 'torni' sana on se, mikä sai äidin hämääntymään.
      Mulla ei ole aavistustakaan mitä tuo torni tuossa tarkoittaa. Toki tuo nuuska tuossa jo kertoo mistä on kyse ja ihan ensimmäisenä kyllä katsoisin googlesta enkä lähtisi sokkona ostamaan lapselle "tornia nuuskaa".

      Lainaa

    10. Mäntylahti-Piiras 30.5.2023 14:41
      Tulos: +54 (54 ääntä)
      Terhi tainnut olla edelleen kännissä kuin käki kirjoittaessaan tuota päivitystä.

      Lainaa

    11. Reitevä bataatti 30.5.2023 15:37
      Tulos: +33 (45 ääntä)
      Kiistaton siili: Mulla ei ole aavistustakaan mitä tuo torni tuossa tarkoittaa. Toki tuo nuuska tuossa jo kertoo mistä on kyse ja ihan ensimmäisenä kyllä katsoisin googlesta enkä lähtisi sokkona ostamaan lapselle "tornia nuuskaa".
      Jos tietää mitä on nuuska ja tietää että sitä myydään semmoisissa pyöreissä nuuskarasioissa, niin siitä voisi hieman mielikuvitusta käyttämällä keksiä miten siitä saa tornin? Vähän niinkuin pienenä oli duplo-palikoita millä oppi rakentamaan kaikenlaista. Sitä en itsekään kyllä tiedä montako niitä kiekkoja on päällekäin tornissa. En siis itse käytä ja torneja en ole nähnyt kuin Ruotsin laivoilla. Arvaus ois tasaluku 10. En toisaalta polta tupakkaakaan enkä tiedä paljonko kartongissa on askeja. Askissa taisi olla 10 tai 20 savuketta. Arvaus siis kartonkiin vaikka 10 tai 20 askia. On siinä polttamista.

      Lainaa

    12. Muikea ihminen 30.5.2023 17:34
      Tulos: +59 (65 ääntä)
      Miten kukaan voi kuvitella, että sana nuuska liittyisi mihinkään muuhun kuin päihteisiin? Saatika että tietokoneisiin?

      Lainaa

    13. Nuutunut kivi 30.5.2023 19:24
      Tulos: -13 (15 ääntä)
      Itselle tornista tulee ensimmäisenä mieleen armeija. Mietin onko joku nuuska erityisesti solttujen käytössä/mieleen.

      Lainaa

    14. Hinnakas oppilas 30.5.2023 21:36
      Tulos: +9 (33 ääntä)
      Reitevä bataatti: Jos tietää mitä on nuuska ja tietää että sitä myydään semmoisissa pyöreissä nuuskarasioissa, niin siitä voisi hieman mielikuvitusta käyttämällä keksiä miten siitä saa tornin? Vähän niinkuin pienenä oli duplo-palikoita millä oppi rakentamaan kaikenlaista. Sitä en itsekään kyllä tiedä montako niitä kiekkoja on [...]
      No en minä ainakaan tiedä millaisia nuuskapakkaukset on. Miksi pitäisi tietää?

      Lainaa

    15. Tulos: +17 (45 ääntä)
      Hinnakas oppilas: No en minä ainakaan tiedä millaisia nuuskapakkaukset on. Miksi pitäisi tietää?
      Yleissivistyksestä on harvoin haittaa ja aika usein hyötyä. Siihen kuuluu myös paljon tietoa jolla ei käytännössä tee yhtään mitään kuten esim. se kuka oli Elvis ja mistä oli tunnettu. Syitä on monia miksi sitä on hyvä olla kuten yksinkertaisena esimerkkinä avaimen käyttö. Se voi nimittäin avata monia ovia kun asiat on hallussa. Luultavasti kumminkin juuri nuuskapakkauksista ja nuuskan haitoista olisi lasten vanhempien hyvä olla perillä mikäli jälkikasvulla tulee vastaan niin voisi käydä asiasta keskustelua. Jos mietit että miksi pitäisi puuttua lasten päihteiden käyttöön niin aikaisen puuttumisen hyödyistä löytyy paljon sivistävää tietoa netistä.

      Lainaa

    16. Kiroileva Siili 1.6.2023 2:10
      Tulos: +33 (33 ääntä)
      Noita Terhejä näkee ihan jatkuvasti. Luin taannoin kaksi rikosilmoitusta. Toisessa hyvin tuohtunut nainen vaati ravintolan pokeille vaikka mitä rangaistuksia ja itselleen Korvauksia. Oli mennyt ravintolaan lähes selvinpäin, yhtä äkkiä olikin kieltäydytty myymästä, poke retuuttanut kovakouraisesti ulos ja paiskannut katuun. Ilman mitään syytä. Nainen kertoi lyöneensä päätään katuun ja käsissäkin oli ruhjeita. Lopuksi jvt valehtelivat poliisille jotain, jonka vuoksi vietiin syyttä putkaan. Toisessa ilmoituksessa (järjestystä ylläpitävän henkilön vastustaminen ym.) kuvattiin useamman silminnäkijän ja kameratallenteen perusteella, kuinka ympäripäissään ollut nainen tuli ravintolaan, örvelsi tovin, oksensin baaritiskille, suuttui kun ei tarjoiltu, ei suostunut poistumaan, pisti vastaan kun alettiin poistamaan rikkoen samalla paikkoja ja saaden ruhjeita, kun järkkäreiden oli pidettävä kovempaa kiinni. Ulkona kännikalan omat jalat eivät kantaneet, ja kaatuili poiston jälkeen katuun, kunnes poliisi korjasi talteen.

      Lainaa

    17. Tulos: -8 (10 ääntä)
      Case nuuskatorni: Ehdotan ennakoivaa tekstinsyöttöä. Kansalainen kirjoittaa torni. Sovellus ehdottaa torni nuuskaa. Nakkisormi osuu väärälle näppäimelle. Feissarimokien kommentaattorit taivastelevat vielä vuonna 2025, miten hirvittävän typerää.

      Lainaa

    18. Kimurantti kirsikka 1.6.2023 17:45
      Tulos: +4 (6 ääntä)
      Reitevä bataatti: Jos tietää mitä on nuuska ja tietää että sitä myydään semmoisissa pyöreissä nuuskarasioissa, niin siitä voisi hieman mielikuvitusta käyttämällä keksiä miten siitä saa tornin? Vähän niinkuin pienenä oli duplo-palikoita millä oppi rakentamaan kaikenlaista. Sitä en itsekään kyllä tiedä montako niitä kiekkoja on [...]
      Kartongissa on 10 askia. Veikkaisin, että keskimäärin kartonki kestää viikon. Jotkut polttavat enemmän, toiset vähemmän. Mulla olis aikoinaan kestänyt muutaman päivän. Nykyään varmaan pari viikkoa. Ennen askeissa oli 20kpl. nykyään monissa 18kpl.

      Lainaa

    19. Tulos: +8 (8 ääntä)
      Harmi vain että kaikkia noita kuva kaappaus keskusteleuja ei ollut terhin kohdalla. Taidettiin siellä mainita että hetkeä aiemmin oli saanut turpaansa joltain naiselta torilla mistä kyseiset vammat oliva ilmeisemmin tulleet ^^

      Lainaa

    20. Kuminauhaton hirmulisko 3.6.2023 9:24
      Tulos: +3 (3 ääntä)
      No nii ja silmin näkiöitä tarviime

      Lainaa

    21. rottanpää 5.6.2023 15:25
      Tulos: +5 (7 ääntä)
      Toivottavasti (ja luultavasti, uskallan uskoa) joku kertoi äipälle, mitä se nuuska on. 13-vuotias! 🥺 Ei tietenkään mitenkään ennenkuulumattoman nuori, mutta ihan yhtä surullista se silti on.

      Lainaa

    Lue lisää

    Kommentoi

    Avatar

    Vastaa

    Nimikone

    Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

    Avainsanat: lompakko, nuoret, rikos, seuranhaku, silminnäkijät, varastaa, vartijat, voimankäyttö