Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Kissaihmiset, osa 54

Kuinka kehtaatkin vielä ruokkia kissaasi!
Kissaihmiset, osa 54

Arkiston aarre

 • Nimi Juuri nyt
  Tulos: 0 (0 ääntä)

  Kommentti

 • 19 kommenttia

   Ei kommentteja
  1. Pompöösi sankari 30.5.2023 0:13
   Tulos: +313 (315 ääntä)
   Pitää syödä kaikki kissanruoka koska Afrikan kissat näkevät nälkää. Nerokas logiikka?

   Lainaa

  2. Luetettava banaani 30.5.2023 0:31
   Tulos: +251 (267 ääntä)
   Vilma tai Kalle? Kulli, killi tai kolli? Ei antaudu.

   Lainaa

  3. Semmonen oliivi 30.5.2023 1:52
   Tulos: -53 (151 ääntä)
   Arvaan että ulkokissa… ja karma.

   Lainaa

  4. Kitsas kettu 30.5.2023 4:50
   Tulos: +211 (213 ääntä)
   Riitta on ihan oikeassa. Itsekin lahjoitin kissani ruoat löytöeläimille... Kun oma kissani kuoli!/s Ei tullut pieneen mieleenkään lajhoittaa löytöeläimille kissani ruokian vaikka välillä itsekin ostin n. 6kk ruoat (ei tarvitse joka kuukausi tilailla lisää ja maksaa postimaksuja). Joskus lahjoitin tiettyjä ruokia pois kodittomille kissoille, kun kissa ryhtyi nirsoksi ja ruoat olisi mennyt roskiin tai kun tämä ei tarvinnut enää penturuokia. Jos jollekulle tulee paha mieli, että henkilö ostaa omille lemmikeilleen ruokaa, niin yhdyn Sakun ideaan: Mene itse ostamaan kilokaupalla kissanruokaa ja käy lahjoittamassa ne!

   Lainaa

  5. Tulos: +175 (177 ääntä)
   Riitta ei nyt oikeen hoksaa et sitä kissan ruokaa voi ostaa varastoon ettei tarvi joka kuukausi olla ostamassa. Taitaa olla vähän kateellinen.

   Lainaa

  6. Riskialtis kissa 30.5.2023 7:25
   Tulos: +131 (133 ääntä)
   Oon itse tehnyt löytölässä vapaaehtoistyötä - nimikone antoi hauskan nimimerkin näin off-topic mainintana. Aina kun näistä tehdään jotain juttua, joku kommentoi että pitäisi auttaa ihmisiä, hevosia yms joku komementoi mikset itse auta jos nämä on lähellä sydäntäsi. Eipä koskaan vastata.

   Lainaa

  7. Kiteetön herne 30.5.2023 8:23
   Tulos: +31 (31 ääntä)
   Yritin refleksinä tykätä Sakun kommentista

   Lainaa

  8. Kauhee pomelo 30.5.2023 8:38
   Tulos: +2 (22 ääntä)
   Eikö ne vieläkään osaa muokata kommenttejaan.

   Lainaa

  9. Tulos: +123 (125 ääntä)
   Ja sit ku sitä ruokaa lahjoittaa ni seki on väärin. Mä sain joskus äidiltäni jotain wishkassia tmv kissalleni. Arvostin tietty elettä mutta jouduin pistää eteenpäin kun mun kissa on sille allerginen. Ni johan nousi älämölö että lahjoitan huonoa ruokaa. Wishkas ei tietty oo mitään huippulaatua, mutta ei kissa siihen kuole tai sairastu. Jokainen ruokkikoot kissansa budjettinsa ja omantuntonsa mukaan, kuhan kissasta ei kasvissyöjää/vegaania tee niin kaikki hyvin. Joskus oon myös nähnyt kun joku haukku eläinsuojeluyhdistyksen ku syöttivät eläimille markettiruokaa jonka olivat saaneet lahjoituksena 🤦🏻‍♀️

   Lainaa

  10. Tulos: +51 (53 ääntä)
   Pompöösi sankari: Pitää syödä kaikki kissanruoka koska Afrikan kissat näkevät nälkää. Nerokas logiikka?
   Uskoispa meidän nirppa tämän

   Lainaa

  11. Itseasiassa 30.5.2023 10:02
   Tulos: +62 (62 ääntä)
   Riskialtis kissa: Oon itse tehnyt löytölässä vapaaehtoistyötä - nimikone antoi hauskan nimimerkin näin off-topic mainintana. Aina kun näistä tehdään jotain juttua, joku kommentoi että pitäisi auttaa ihmisiä, hevosia yms joku komementoi mikset itse auta jos nämä on lähellä sydäntäsi. Eipä koskaan vastata.
   En sanoisi että on suomalaista kulttuuria, mutta joillakin on tarve tulla jokaikiseen lahjoitusketjuun vikisemään. Nähtävästi heiltä on pois kaikki eläimille kerätyt avustukset, köyhien maiden lapsille ja nyt on jo näkynyt ihmisiä, joiden mielestä Ukrainaan ei pitäisi lähettää mitään. Niin kun mitä vit**a?! Haluan ajatella, että nämä ulisijat ovat itse jääneet paitsi hoivasta ja kokevat siksi turvattomuutta ja ovat empatiakyvyttömiä, koska tuo kateus muiden saamasta avusta on jotenkin todella liioiteltua.
   Terveisin 
   Kuukauden sisällä 4 eri järjestölle lahjoittanut yhteensä 65 €. Ja kyllä osa meni suomalaisille. 

   Lainaa

  12. Hemmoteltu viikuna 30.5.2023 10:35
   Tulos: -3 (15 ääntä)
   Kauhee pomelo: Mikä täällä on hyväksyttävää, jos ei ystävällisen neuvon antaminen?
   Täh?

   Lainaa

  13. Soinnuton joutsen 30.5.2023 10:48
   Tulos: +43 (45 ääntä)
   Kulli, killi, kolli. Rakkaalla lapsella monta nimeä

   Lainaa

  14. Tulos: +78 (78 ääntä)
   Itseasiassa: En sanoisi että on suomalaista kulttuuria, mutta joillakin on tarve tulla jokaikiseen lahjoitusketjuun vikisemään. Nähtävästi heiltä on pois kaikki eläimille kerätyt avustukset, köyhien maiden lapsille ja nyt on jo näkynyt ihmisiä, joiden mielestä Ukrainaan ei pitäisi lähettää mitään. Niin kun mitä vit**a?! Haluan [...]
   ”Auttakaa muita jos pystytte!” ❤️
   *joku auttaa jotakuta*
   ”Ei noin, autoit ihan väärin!!1!” 

   Lainaa

  15. Rehevä vuohi 31.5.2023 5:29
   Tulos: +26 (34 ääntä)
   Leikatkaa ne kissat. Miten voi aina vaan olla mahdoton määrä maatiaiskissoja, vaikka kaikilla pitäisi olla jo tieto että kissat pitää leikata eikä saa pitää vapaana.

   Lainaa

  16. rottanpää 5.6.2023 15:31
   Tulos: +5 (5 ääntä)
   Kuppi: Ja sit ku sitä ruokaa lahjoittaa ni seki on väärin. Mä sain joskus äidiltäni jotain wishkassia tmv kissalleni. Arvostin tietty elettä mutta jouduin pistää eteenpäin kun mun kissa on sille allerginen. Ni johan nousi älämölö että lahjoitan huonoa ruokaa. Wishkas ei tietty oo mitään [...]
   Väärin autettu! 🙄

   Lainaa

  17. Parree kotieläin 7.6.2023 13:38
   Tulos: +7 (7 ääntä)
   Kuppi: Ja sit ku sitä ruokaa lahjoittaa ni seki on väärin. Mä sain joskus äidiltäni jotain wishkassia tmv kissalleni. Arvostin tietty elettä mutta jouduin pistää eteenpäin kun mun kissa on sille allerginen. Ni johan nousi älämölö että lahjoitan huonoa ruokaa. Wishkas ei tietty oo mitään [...]
   Tämäpä. Lahjoituksia kaivataan, mut sit on lista mikä kelpaa ja mikä ei. Ehkäpä sitä sit vaan ostelevat itte...

   Lainaa

  18. Laakeriton lihapulla 16.6.2023 19:29
   Tulos: 0 (4 ääntä)
   Transukissa Vilma-Kalle

   Lainaa

  19. It's a deal 13.7.2023 14:05
   Tulos: 0 (0 ääntä)
   "Itsekäs". Itserakkaat eivät hamstraa kissanruokaa.

   Lainaa

  Lue lisää

  Kommentoi

  Avatar

  Vastaa

  Nimikone

  Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

  Avainsanat: eläinlääkäri, herpes, kirjoitusvirhe, kissat, kuva, mummo, ruoka, tarttua, whiskas