Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Näin saat naisia, osa 57

Näillä iskurepliikeillä teet lähtemättömän vaikutuksen – suuntaan tai toiseen.
Näin saat naisia, osa 57

Arkiston aarre

 • Nimi Juuri nyt
  Tulos: 0 (0 ääntä)

  Kommentti

 • 42 kommenttia

   Ei kommentteja
  1. Aivasteleva hevonen 30.5.2023 0:19
   Tulos: +244 (270 ääntä)
   Mika ei tainnu tietää mikä Sihteeriopisto on.

   Lainaa

  2. Synnyttävä sika 30.5.2023 0:25
   Tulos: -181 (223 ääntä)
   Alkoi kiihottaa Anteron eka viesti… ja kuva.

   Lainaa

  3. Vaivaton konna 30.5.2023 0:27
   Tulos: +108 (110 ääntä)
   Saikohan Antsa koskaan motivaattoria?

   Lainaa

  4. Tornipöllö 30.5.2023 0:56
   Tulos: +263 (269 ääntä)
   Anteeksi jos en ole perillä treffikuvien saloista, mutta miksi Antero on muokannut kuvastaan ihan sinisen? Onko smurffi-look joku uusin seuranhakupalstojen valttikortti vai mitä nyt taas?

   Lainaa

  5. Nimikoneeni ei toimi 30.5.2023 1:26
   Tulos: +256 (260 ääntä)
   Hyvä idea, Antero. Muuta kaikin mokomin pois Suomesta.

   Lainaa

  6. Naulitseva maahinen 30.5.2023 1:48
   Tulos: +154 (154 ääntä)
   Ylläpito on ihan suomalainen!!1!!

   Lainaa

  7. Loistelias delfiini 30.5.2023 5:45
   Tulos: +176 (184 ääntä)
   Aivasteleva hevonen: Mika ei tainnu tietää mikä Sihteeriopisto on.
   Apua, mä luulin että se on koulu mist tulee sihteerit. Kunnes googlasin :(

   Lainaa

  8. Keksejä naposteleva muovipussi 30.5.2023 5:47
   Tulos: +313 (315 ääntä)
   Editoitu versio "ei oo enää niin hauska", eipä ollut erityisen hauska alkuperäinenkään. Ei ihme ettei Antero löydä naista.

   Lainaa

  9. Tupakoimaton ilves 30.5.2023 6:04
   Tulos: +226 (228 ääntä)
   Kyllähän pillun tarpeen mainitseminen ilmoituksessa saa aina kaikki naiset kiinnostumaan... Eiku. Oikeasti, ymmärsin Mikan ilmoituksen näin että jos sulla on pillu niin voin opetella soittamaan. En haluaisi yleistää, mutta kyllä se ennemmin ehkä menee niin päin että jos opettelee ensin soittamaan niin mahdollisuus bändikavereihin kasvaa. Niitähän Mika tässä haki.

   Lainaa

  10. Kilokalori 30.5.2023 6:38
   Tulos: +154 (156 ääntä)
   Luultavasti Mika vielä luulee tuon kroppakuvansa olevan niiiiin kuuma, että sen nähtyään naiset unohtavat haluta partneriltaan mitään käytöstapoja. Puoli tinderiä on täynnä salikuvia, sellaisen jos haluaa niin varmaan helposti saa. Ehkä myös käytöstavat omaavan yksilön.

   Lainaa

  11. Suvaitsematon hilleri 30.5.2023 7:11
   Tulos: -32 (42 ääntä)
   Tornipöllö: Anteeksi jos en ole perillä treffikuvien saloista, mutta miksi Antero on muokannut kuvastaan ihan sinisen? Onko smurffi-look joku uusin seuranhakupalstojen valttikortti vai mitä nyt taas?
   Ainakin kiinnitti huomion :)

   Lainaa

  12. Tulos: +273 (273 ääntä)
   Oo mikä mahdollisuus!Kukapa lahjakas muusikko tai soitonopettaja ei haluaisi tulla nähdyksi pelkkänä pilluna, samalla kun raahaa omilla taidoillaan perässään soittotaidotonta narsistia.

   Lainaa

  13. Kilokalori 30.5.2023 8:03
   Tulos: +129 (133 ääntä)
   Ouluhan on yliopistokaupunki ja täynnä nuoria sinkkuja opiskelijanaisia. Jostain syystä tämä niceguy ei kuitenkaan ole päässyt deiteille, vaan oma deittailun taso on siellä käyttäjäporukassa. "Kiinni menneisyydessä olevia" kuulostaa lähinnä siltä, että niceguystä on päästy helpoiten eroon klassikkoselityksellä "huomasin että olen edelleen ihastunut eksääni". Kertoo enemmän asiasta valittavasta kuin naisista itsestään, jos tuo tulee usein vastaan.

   Lainaa

  14. Tulos: +208 (210 ääntä)
   Ton ensimmäisen kaltaiset tyypit huvittaa kyllä aina 😅 Lähes poikkeuksetta nää ”olen liian kiltti naisille” tai ”naiset haluaa vaan pahoja poikia” on niitä jotka haluaa naisen keittiöön ja pitää antaa just sillon ku häntä huvittaa koska muuten on pihtari ja jotenki siinä samalla myös huora. Näitä on nähty monenmoista, joskus nuorempana erehdyin tapailemaan yhtä. Lopputulos oli se et mulla oli kotiintuloajat enkä saanut jutella mieshenkilöille. En edes lääkärilleni jos se oli mies, yms. Kun jätin kyseisen idiootin, sain kuulla kuukauden päivät kuinka ”minä olin sinulle niin hyvä ja sinä hirveä huora kun et tottele miestäsi, naiset tarvitsee vahvaa ohjausta mieheltä!” Onneksi opin myöhemmin välttämään kyseistä ihmistyyppiä.

   Lainaa

  15. Itseasiassa 30.5.2023 9:09
   Tulos: +76 (76 ääntä)
   Tornipöllö: Anteeksi jos en ole perillä treffikuvien saloista, mutta miksi Antero on muokannut kuvastaan ihan sinisen? Onko smurffi-look joku uusin seuranhakupalstojen valttikortti vai mitä nyt taas?
   Ehkä se peittää punaiset silmät? Siihen riittäis kyllä aurinkolasitkin.
   Yleensä Antero-tyypeille haluaisi toivottaa mukavaa matkaa uuteen maahan, mutta en haluaisi luovuttaa tuota minkään muunkaan maan naisten riesaksi. Antero ei veisi tuliaisena mitään hyvää Suomi-kuvaa. 

   Lainaa

  16. Itseasiassa 30.5.2023 9:13
   Tulos: +182 (184 ääntä)
   Mäkin oon momta kertaa kuulut jonkun miehen suusta tuon "En oo koskaan lyönyt naista". Mikä meriitti se on? Eikö pidä huolestua, jos väkivalta on joku vakio elämässä? Tai onko se jotenkin hyvä asia, että lyö pelkästään miehiä? Vaikka ehkä myös huvittaisi lyodä naisia, mutta on onnistunut vetämään siihen rajan? Pään laittaessa tyynyyn miettii hymy huulilla, kuinka ei tänäänkään lyönyt yhtään naista (ehkä vain vähän jotain miestä). Jos nyt vaan ei löytäisi ketään ja oltaisiin nostamatta itseä jalustalle tällaisesta sankaruudesta.

   Lainaa

  17. Navakka sitruuna 30.5.2023 9:25
   Tulos: +65 (65 ääntä)
   Tornipöllö: Anteeksi jos en ole perillä treffikuvien saloista, mutta miksi Antero on muokannut kuvastaan ihan sinisen? Onko smurffi-look joku uusin seuranhakupalstojen valttikortti vai mitä nyt taas?
   James Cameronilta tuli hiljattain uusi Avatar-elokuva, ehkä Antero kokeilee sellaista Na'vi-lookia.

   Lainaa

  18. Hermostunut timantti 30.5.2023 9:31
   Tulos: +113 (119 ääntä)
   Naisen esineellistäminen on iso red flag. En ole kenenkään omaisuutta ja harrastan vaakamamboa vain silloin kun haluan.

   Lainaa

  19. Soinnuton joutsen 30.5.2023 10:36
   Tulos: +46 (46 ääntä)
   Nyt on kyllä niin hyviä esimerkkejä että varmasti irtoo näillä vinkeillä

   Lainaa

  20. Alin hampurilainen 30.5.2023 11:00
   Tulos: +8 (44 ääntä)
   Aivasteleva hevonen: Mika ei tainnu tietää mikä Sihteeriopisto on.
   Sitäpaitsi eikö tuota kaveri-ilmaisua tuollaisessa yhteydessä käytetä miespuolisista? Minä ainakin hämmennyin että mitä tässä tapahtuu..

   Lainaa

  21. Tulos: +62 (68 ääntä)
   Vai että pillua pitäis antaa kiitokseksi siitä, että saa kuunnella kun Antero tulkitsee kömpelösti kitarallaan Dark Funeralia? 🤔 kiitos mutta jätän välistä. (Sitäpaitsi eikö tohon biisiin sopisi muutenkin anaali paremmin?) Mutta toi ulkomaille muuttaminen on ihan hyvä idea! Siinä saa perspektiiviä omaan elämään, matkailu avartaa 😊

   Lainaa

  22. Tulos: +52 (54 ääntä)
   Toi Oulussa seuraa etsivä tyyppi saattaa itse olla entisessä elämässä kiinni, sitoutumaton ja/tai todella outo. Ei nimittäin kieltänyt niitä kuvaillessaan itseään.

   Lainaa

  23. Särötön hedelmä 30.5.2023 12:13
   Tulos: +61 (63 ääntä)
   Sisustuksesta päätellen Antero asuu vielä äidin kanssa, tai mummon. Eipä yllätä sekään. Mutta sitä en vaan pysty käsittämään miten Antero on kuvitellut, että hänen ilmoitus olisi ollut yhtään hauska tai millään tavalla minkäänlaisiin naisiin vetoava. Jos Antero on joskus sitä p1llua saanut niin varmaan kerran ja sekin vahingossa.

   Lainaa

  24. Kesytön ahven 30.5.2023 14:17
   Tulos: +106 (108 ääntä)
   Itseasiassa: Mäkin oon momta kertaa kuulut jonkun miehen suusta tuon "En oo koskaan lyönyt naista". Mikä meriitti se on? Eikö pidä huolestua, jos väkivalta on joku vakio elämässä? Tai onko se jotenkin hyvä asia, että lyö pelkästään miehiä? Vaikka ehkä myös huvittaisi lyodä naisia, mutta on onnistunut [...]
   Mulla meni vähän maku kun tinderis ukko ei ymmärtäny että en nyt heti oo näkemässä, niin selitin, että on trauma kun minut on raiskattu. Arvaa mitä ukko vastas? "En mä tykkää kun nainen on kuivana ni en mä sua raiskais", että en tosiaa tiiä mikä tämmösil ihmisil on ajatuksenjuoksu..

   Lainaa

  25. Tulos: +60 (60 ääntä)
   Itseasiassa: Mäkin oon momta kertaa kuulut jonkun miehen suusta tuon "En oo koskaan lyönyt naista". Mikä meriitti se on? Eikö pidä huolestua, jos väkivalta on joku vakio elämässä? Tai onko se jotenkin hyvä asia, että lyö pelkästään miehiä? Vaikka ehkä myös huvittaisi lyodä naisia, mutta on onnistunut [...]
   "Valmistamissamme eineksissä ei ole lisättyä arsenikkia."

   Lainaa

  26. Nuutunut kivi 30.5.2023 18:56
   Tulos: +3 (13 ääntä)
   Tornipöllö: Anteeksi jos en ole perillä treffikuvien saloista, mutta miksi Antero on muokannut kuvastaan ihan sinisen? Onko smurffi-look joku uusin seuranhakupalstojen valttikortti vai mitä nyt taas?
   Ei varmaan liity mitenkään mihinkään, mutta eka tuli mieleen: sinisessä valossa ei näe suonta mihin piikittää.

   Lainaa

  27. Nuutunut kivi 30.5.2023 18:58
   Tulos: +27 (27 ääntä)
   Anteron mielestä naisen pitää olla Helvetin kaunis. Mutta jos on (nais)opettaja hyvännäköinen kelpaa.

   Lainaa

  28. Muoviton hirmulisko 30.5.2023 20:25
   Tulos: +20 (20 ääntä)
   Nimikoneeni ei toimi: Hyvä idea, Antero. Muuta kaikin mokomin pois Suomesta.
   Ei se ensinnäkään uskalla ja toisekseen sitä ei huolita.

   Lainaa

  29. Häijy gaselli 30.5.2023 21:28
   Tulos: -93 (109 ääntä)
   Täällä on aivan käsittämätöntä miesvihaa näissä kommenteissa. Esim. Milla ja Meiju vain todistivat aloittajan väitteet. Miehiä pidetään suoraan paholaisesta seuraavana. Jos joku mies puolustautuu, ettei koskaan ole tehnyt jotain, niin täällä hyökätään suoraan päin näköä ja pidetään sitä todisteena, että tämäkin mies todella on paholaisesta seuraava. Huhhuh.

   Lainaa

  30. Kenkku ampiainen 30.5.2023 22:10
   Tulos: +18 (18 ääntä)
   Alin hampurilainen: Sitäpaitsi eikö tuota kaveri-ilmaisua tuollaisessa yhteydessä käytetä miespuolisista? Minä ainakin hämmennyin että mitä tässä tapahtuu..
   Mä myös pohdin kenestä kaverista puhuu. En ymmärtäisi äkkiseltään viittausta itseeni jos joku nuin lähestyisi.

   Lainaa

  31. Tulos: +86 (90 ääntä)
   Häijy gaselli: Täällä on aivan käsittämätöntä miesvihaa näissä kommenteissa. Esim. Milla ja Meiju vain todistivat aloittajan väitteet. Miehiä pidetään suoraan paholaisesta seuraavana. Jos joku mies puolustautuu, ettei koskaan ole tehnyt jotain, niin täällä hyökätään suoraan päin näköä ja pidetään sitä [...]
   No lähtökohtaisesti jos ilmoittaa ilman asiayhteyttä että ei ole syyllistynyt tietynlaiseen rikokseen herättää se enemmän kysymyksiä kuin vastauksia. Itse miehenä en näe kommenteissa miesvihaa vaan kummeksuntaa poikkeavaa käytöstä kohtaan. En ole muuten ikinä syyllistynyt törkeään huumausainerikokseen.

   Lainaa

  32. Vaativa seuraeläin 31.5.2023 4:28
   Tulos: +55 (55 ääntä)
   Pluri: No lähtökohtaisesti jos ilmoittaa ilman asiayhteyttä että ei ole syyllistynyt tietynlaiseen rikokseen herättää se enemmän kysymyksiä kuin vastauksia. Itse miehenä en näe kommenteissa miesvihaa vaan kummeksuntaa poikkeavaa käytöstä kohtaan. En ole muuten ikinä syyllistynyt törkeään huumausainerikokseen.
   Olen samaa mieltä, juttelin lapsien hankinnasta joskus tuttavani kanssa, ihan normaalia pohdintaa halutaanko lapsia. Luulen vieläkin, että hänelle tuottaa ongelmia sosiaaliset tilanteet, koska hän totesi "tykkään lapsista, siis silleen oikeel tavalla, enkä mitenkää sairaal tavalla". Se kyllä herätti enemmän kysymyksiä, koska miks pitää tolleen sanoa jos jutellaan ihan normaalisti.

   Lainaa

  33. Tulos: +43 (45 ääntä)
   Häijy gaselli: Täällä on aivan käsittämätöntä miesvihaa näissä kommenteissa. Esim. Milla ja Meiju vain todistivat aloittajan väitteet. Miehiä pidetään suoraan paholaisesta seuraavana. Jos joku mies puolustautuu, ettei koskaan ole tehnyt jotain, niin täällä hyökätään suoraan päin näköä ja pidetään sitä [...]
   Jos aloittaa puheenvuoronsa sanomalla kaikkia tapaamiaan naisia sekopäiksi ja nisteiksi, ei sekään kyllä herätä hirveän hyvää kuvaa ihmisistä. En tiedä huomasitko, mutta myös Jyrin mielestä aloitus oli "paskaa". Pluri ja Vaativa seuraeläin hyvin jo kertoivat miksi tuo on kummallista, mutta lisäyksenä myös se, että yleensä keskustelunaloituksessa ei tarvitse puolustautua miltään. Sellaisen ihmisen kanssa on vaikea tehdä yhteistyötä jos asenne on jo valmiiksi "minähän en sitten ole tehnyt mitään väärin". Tämä viestiketju ei ole miesvihaa nähnytkään. Millan ja Meijunkin kommentit ovat vähintään yhtä kilttejä ja yhtä häijyjä kuin Ryhmän jäsenen kommentit yleisesti naisia kohtaan. Niinkuin se kiertelevä sanonta menee, jos kaikki eksät ovat olleet hulluja, se hullu on todennäköisesti näitä eksiä itse haukkuva.

   Lainaa

  34. Säälittävä apina 1.6.2023 8:55
   Tulos: +3 (3 ääntä)
   Tornipöllö: Anteeksi jos en ole perillä treffikuvien saloista, mutta miksi Antero on muokannut kuvastaan ihan sinisen? Onko smurffi-look joku uusin seuranhakupalstojen valttikortti vai mitä nyt taas?
   Olettaisin että kyseessä on väriä vaihtavat ledit, ne tuppaavat olemaan trendikkäät

   Lainaa

  35. Hiilenmusta kärpänen 1.6.2023 11:46
   Tulos: +22 (22 ääntä)
   Tane: "Valmistamissamme eineksissä ei ole lisättyä arsenikkia."
   Eräs ravintola mainosti ikkunassaan ”ruokaa joka maistuu ruoalta”. En uskaltanut mennä ottamaan selvää, miksi se piti erikseen ilmoittaa.

   Lainaa

  36. Kimurantti kirsikka 1.6.2023 17:25
   Tulos: -13 (23 ääntä)
   Itseasiassa: Mäkin oon momta kertaa kuulut jonkun miehen suusta tuon "En oo koskaan lyönyt naista". Mikä meriitti se on? Eikö pidä huolestua, jos väkivalta on joku vakio elämässä? Tai onko se jotenkin hyvä asia, että lyö pelkästään miehiä? Vaikka ehkä myös huvittaisi lyodä naisia, mutta on onnistunut [...]
   Joo, on kyllä tosi vanhahtava ajattelutapa. ;) Kyllähän näin tasa-arvon aikana voi takaisin lyödä. Naiset on vaan niin tottunut "muksimaan" miehiä, että ehkä eka kerralla kun nainen lyö, on syytä varoittaa, että annan takaisin. Ei naisilla pitäisi olla yhtään sen enempää oikeutta lyödä, kun miehelläkään.

   Lainaa

  37. Tulos: +17 (17 ääntä)
   Loistelias delfiini: Apua, mä luulin että se on koulu mist tulee sihteerit. Kunnes googlasin 😒
   Ennen olikin sellainen koulu kuin Helsingin Sihteeriopisto. Oikein arvostettu koulutus. Nykyään joku AMK. Vanhoille ja mielikuvituksettomille ihmisille (kuten minä) sihteeriopisto tarkoittaa edelleen ensisijaisesti sitä oppilaitosta.

   Lainaa

  38. Tulos: +18 (18 ääntä)
   Itseasiassa: Mäkin oon momta kertaa kuulut jonkun miehen suusta tuon "En oo koskaan lyönyt naista". Mikä meriitti se on? Eikö pidä huolestua, jos väkivalta on joku vakio elämässä? Tai onko se jotenkin hyvä asia, että lyö pelkästään miehiä? Vaikka ehkä myös huvittaisi lyodä naisia, mutta on onnistunut [...]
   Pluri: No lähtökohtaisesti jos ilmoittaa ilman asiayhteyttä että ei ole syyllistynyt tietynlaiseen rikokseen herättää se enemmän kysymyksiä kuin vastauksia. Itse miehenä en näe kommenteissa miesvihaa vaan kummeksuntaa poikkeavaa käytöstä kohtaan. En ole muuten ikinä syyllistynyt törkeään huumausainerikokseen.
   Ei taida olla niinkään sukupuolisidonnainen juttu, olisihan vastaava kommentti outo naisenkin suusta. En oo muuten koskaan puukottanut ketään.

   Lainaa

  39. Hiirenharmaa herukka 3.6.2023 21:34
   Tulos: +14 (16 ääntä)
   Itseasiassa: Mäkin oon momta kertaa kuulut jonkun miehen suusta tuon "En oo koskaan lyönyt naista". Mikä meriitti se on? Eikö pidä huolestua, jos väkivalta on joku vakio elämässä? Tai onko se jotenkin hyvä asia, että lyö pelkästään miehiä? Vaikka ehkä myös huvittaisi lyodä naisia, mutta on onnistunut [...]
   Hyvin todennäköisesti sellainen ON lyönyt naista. Miksi muuten sitä korostaisi?

   Lainaa

  40. Klani seppä 4.6.2023 10:46
   Tulos: -17 (19 ääntä)
   Loistelias delfiini: Apua, mä luulin että se on koulu mist tulee sihteerit. Kunnes googlasin 😒
   Miten ei voi olla tietämättä Sihteeriopistoa? :D En ole itse ikinä käynyt , mutta tiedän mikä se on. Toki voihan sitä ajatella kouluna josta sihteerit tulee..

   Lainaa

  41. Tulos: +1 (1 ääni)
   Anteron ensimmäinen viesti ei ollut hauskaa nähnytkään. Taitaa äijällä olla lihaksia aivojen tilalla.

   Lainaa

  42. Silityskuiva pulu 15.10.2023 21:19
   Tulos: +2 (4 ääntä)
   "en ole koskaan lyönyt naista" on saman luokan aloitus kuin "en ole rasisti, mutta...". Yhtä uskottavakin.

   Lainaa

  Lue lisää

  Kommentoi

  Avatar

  Vastaa

  Nimikone

  Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

  Avainsanat: iskurepliikit, iskurepliikki, kaljut, kuva, muusikot, oulu, seuranhaku, sihteeriopisto, sinkut