Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Kirpputorin löytöjä, osa 487

Muistatko vielä alkuperäisen iPhonen? Joku sen tapainen on nyt saatavilla.
Kirpputorin löytöjä, osa 487

Arkiston aarre

  • Nimi Juuri nyt
    Tulos: 0 (0 ääntä)

    Kommentti

  • 47 kommenttia

      Ei kommentteja
    1. Kynätön harakka 30.5.2023 0:22
      Tulos: +421 (423 ääntä)
      Ilmaisen pois antaminen on kyllä hankalaa. Ei vaan uskota jos on jokin ehto mille on oikea syy.

      Lainaa

    2. Kuutamokka 30.5.2023 0:23
      Tulos: +341 (343 ääntä)
      Kummasti vaa ois se paska kelvannu

      Lainaa

    3. Kylmänarka sohvaperuna 30.5.2023 0:25
      Tulos: +130 (160 ääntä)
      Kyllähän Apple-fanit ostaa vaikka mitä mutta joko tuossa menisi poskettomuuden raja? Tuskin tuota vielä antiikiksi lasketaan? 20 euroa maksimissaan. Lapselle leluksi. Tietoturvapäivitykiä ei ole tullut vuosiin eli päälle kytkettynä potentiaalinen virusten pesä.

      Lainaa

    4. Tornipöllö 30.5.2023 0:52
      Tulos: +103 (105 ääntä)
      Nyt on kyllä kaikkien AV:iden äiti Sirjen tavarassa. Laura saa vähän aikaa odottaa jonossa.

      Lainaa

    5. Tulos: +176 (202 ääntä)
      Kumma kun ihmiset jotka selkeästi kommunikoivat samalla kielellä eivät kumminkaan ymmärrä sanomaa niiden sanojen takana. Yksinkertaistetusti vaikka että, älä tule lähemmäs tai mun koira puree sua, naps, vittu sun koira puri mua. No äläpä. Taisin mainita asiasta. Useimmin nämä vatipäät olivat humalaisia ja aina niin koiraihmisiä mutta mahtui sinne joukkoon pari sev7npäin olevaakin. En tiedä johtuuko se siitä että olen akuutisti autisti vai mistä mutta itse en kantaisi sohvaa senttiäkään jos olisin ilmoittanut että omat kantajat mukaan. Ihan periaatteesta.

      Lainaa

    6. Kimpoileva ananas 30.5.2023 5:42
      Tulos: +131 (141 ääntä)
      Siksi pitäis pyytää joku nimetön summa, on ihan tutkittu juttu, että ilmainen tavara ei "myy" toisin kuin jos on edes muutama euro hintaa niin johan noi ois menny kantajineen.

      Lainaa

    7. Viritetty patsas 30.5.2023 6:11
      Tulos: +146 (148 ääntä)
      Noo, kahjoimmat kehtaavat parhaimmassa tapauksessa pyytää kuljettamaan sen ilmaisen sohvan heille.

      Lainaa

    8. Kilokalori 30.5.2023 6:22
      Tulos: +116 (122 ääntä)
      Ilmaiseksi ei kannata antaa, tulee iso määrä tuollaisia hölmöjä viestejä. Mielummin 10e sohvalle hintaa niin sen hakee joku joka oikeasti tarvitsee just sen sohvan. Tai vaikka myisi eteenpäin, niin samapa tuo, kun kumminkin ei tule ne ilmaista hakevat.

      Lainaa

    9. Poltettu aprikoosi 30.5.2023 7:33
      Tulos: +74 (80 ääntä)
      On se saatana, aina kun ilmottaa että omat kantajat niin sinne tulee joku yksin oven taakse.

      Lainaa

    10. Painoton lammas 30.5.2023 7:39
      Tulos: +164 (166 ääntä)
      Kimpoileva ananas: Siksi pitäis pyytää joku nimetön summa, on ihan tutkittu juttu, että ilmainen tavara ei "myy" toisin kuin jos on edes muutama euro hintaa niin johan noi ois menny kantajineen.
      Olen samaa mieltä, tosin hakemasi sana lienee ”nimellinen summa”.

      Lainaa

    11. Vehmas kotieläin 30.5.2023 7:47
      Tulos: +97 (99 ääntä)
      Kilokalori: Ilmaiseksi ei kannata antaa, tulee iso määrä tuollaisia hölmöjä viestejä. Mielummin 10e sohvalle hintaa niin sen hakee joku joka oikeasti tarvitsee just sen sohvan. Tai vaikka myisi eteenpäin, niin samapa tuo, kun kumminkin ei tule ne ilmaista hakevat.
      Joo, tää on kyllä jännä. Yritin äskettäin pitkästä aikaa annetaan-ilmoitusta Torissa, ja eihän siitä tullut mitään. Ohareita vaan, vaikka "HEI JUST TÄLLAISTA TARVIIN HAEN HETI". Aiemmin taas laitoin taktisesti ilmoituksen hinnalla 1€, ja selitteenä, että annetaan, mutta halutessaan voi tuoda lapselle pillimehun vaihdossa. Kiitollinen hakija tuli nopeasti ja toi mukanaan paketillisen pillimehuja.

      Lainaa

    12. Altis kantojuhta 30.5.2023 8:13
      Tulos: +54 (58 ääntä)
      Nuo on pakostikin jotain maahisia, jotka eivät ikinä saavu hakemaan tavaroita, tai eivät ymmärrä, että tavaran kantamiseen tarvitaan useampi ihminen tai oma auto. Miten muuten voi ymmärtää tuon ymmärtämättömyyden?

      Lainaa

    13. Sujuva seppä 30.5.2023 8:17
      Tulos: +65 (69 ääntä)
      Joo, ilmaiseksi ei pidä antaa. Ottajat on ihan pahimmanlaatuista porukkaa. Vaikka vitonen hintaa, niin heti alkaa homma toimia :D moneen kertaan todettu, ja siinä missä antamalla on kohdannut vaan venkoilua, on sama tavara mennyt nopeasti ja asiallisesti sillä pikkuhinnalla.

      Lainaa

    14. Vihanta soturi 30.5.2023 8:24
      Tulos: +80 (82 ääntä)
      Viritetty patsas: Noo, kahjoimmat kehtaavat parhaimmassa tapauksessa pyytää kuljettamaan sen ilmaisen sohvan heille.
      Oma kokemukseni on, että kun sohvan myynnin yhteyteen pistää "Vain nouto", niin 90 % pyytää siihen kuljetusta

      Lainaa

    15. Itseasiassa 30.5.2023 8:42
      Tulos: +46 (50 ääntä)
      Kimpoileva ananas: Siksi pitäis pyytää joku nimetön summa, on ihan tutkittu juttu, että ilmainen tavara ei "myy" toisin kuin jos on edes muutama euro hintaa niin johan noi ois menny kantajineen.
      Kyllä, ilmaista sänkyä ei tullut 4 ekaa varaajaan hakemaan, mutta 20 € hinnalla onnellinen ostaja oli samana päivänä oven takana. Ja kantoi itse sen sängyn!
      Tuo on vähän kutsusta, että pyydetään tuomasn omat kantajat, mutta silti autetaan. Ymmärrän ettei huvita ilmaisen kanssa auttaa, mutta jotkut ilmoittavat sen ihan tarkoituksella ja sitten näitä ihmisiä ei uskota. Vaikka hakijassa se vika kyllä näissä tapauksissa on. 

      Lainaa

    16. Itseasiassa 30.5.2023 8:51
      Tulos: +58 (64 ääntä)
      Mä oon muuten ollut kerran itse tällainen paska ostaja. FB-kirpparilta löysin kauan etsityn huonekalun ja sovittiin myyjän kanssa kaupat, kun olin ensin varmistanut että kaveri pystyi lähteä kuskaamaan. No, sen jälkeen selvisi, että kaveri oli isommasta autostaan juuri purkanut moottorin ja siihen sen toiseen kauppakassiin tuo tavara olikin liian iso. Oli joku kesäviikonloppu, joten jokainen tuttu näytti olevan pois kaupungista ja haku olisi mennyt seuraavalle viikolle. Myyjä tarjoutui tuomaan huonekalun muutaman kilometrin päästä. Pahoittelin kyllä kovasti ja maksoin siitä tuotteesta muutaman kympin, että ei ollut ihan ilmaista.

      Lainaa

    17. Tekopirteä orja 30.5.2023 9:00
      Tulos: +49 (51 ääntä)
      Kylmänarka sohvaperuna: Kyllähän Apple-fanit ostaa vaikka mitä mutta joko tuossa menisi poskettomuuden raja? Tuskin tuota vielä antiikiksi lasketaan? 20 euroa maksimissaan. Lapselle leluksi. Tietoturvapäivitykiä ei ole tullut vuosiin eli päälle kytkettynä potentiaalinen virusten pesä.
      Jos laite olisi käyttämätön ja alkuperäisessä paketissa,niin joku voisi ostaa sen. Muuten laite on elektroniikkaromua.

      Lainaa

    18. Mukava maksamakkara 30.5.2023 9:11
      Tulos: +22 (52 ääntä)
      Vihanta soturi: Oma kokemukseni on, että kun sohvan myynnin yhteyteen pistää "Vain nouto", niin 90 % pyytää siihen kuljetusta
      Mä olin just eilen sellainen ostaja 😁 myyjä asui muutaman kilsan päässä ja heitti tuotteen mun luokse samana iltana kauppareissun yhteydessä. Laitoin vitosen ekstraa kiitoksena kuljetuksesta. Aina voi kysyä, kunhan uskoo kun toinen vastaa.

      Lainaa

    19. Tekopirteä orja 30.5.2023 9:19
      Tulos: +26 (36 ääntä)
      Itseasiassa: Mä oon muuten ollut kerran itse tällainen paska ostaja. FB-kirpparilta löysin kauan etsityn huonekalun ja sovittiin myyjän kanssa kaupat, kun olin ensin varmistanut että kaveri pystyi lähteä kuskaamaan. No, sen jälkeen selvisi, että kaveri oli isommasta autostaan juuri purkanut moottorin ja [...]
      Olen myös paskaostaja kun auto hajosi ja ystävä sai koronan. Mutta soitin paikalliselle taksifirmalle ja selitin ongelman. Sain taksikuskin, tilataksin ja kantajan avuksi. Hintaa tuli 120€. Olen saanut myös apua paikallisesta facebook-ryhmästä, esim. ammattikoulun kuljetuslinjan opiskelijat auttoivat muutossa maksua vastaan ja maksoi koululle muutosta. Lisäksi tarjosin ruuat opiskelijalle. Ilmaiseksi en ole ikinä suostunut apua ottamaan vastaan.

      Lainaa

    20. Ravinteeton haisunäätä 30.5.2023 9:28
      Tulos: -42 (70 ääntä)
      Näiden idioottien takia mieluummin vien tarpeettoman suoraan kaatopaikalle. Ei jaksa ruveta säätämään köyhien kanssa.

      Lainaa

    21. Höperö kenguru 30.5.2023 10:27
      Tulos: +33 (35 ääntä)
      Jos tavara annetaan ilmaiseksi niin suurin osa potentiaalisista "ostajista" ajattelee että siinä on jotain vikaa ja skippaa koko homman. Sitten yleensä se pieni osa joka jää jäljelle ei kiinnitä mitään huomiota mihinkään ehtoihin, jos niitä on, kuten "omat kantajat" tai "en auta kantamisessa" tai "en kuljeta" joten tavara jää sinulle vielä "kauppojen" jälkeenkin ellei kyseessä ole joku minkä se yksi ostaja saa kannettua mukaansa jos pääsee paikalle. Aina kannattaisi laittaa vähintään vitonen jollekin tuolille/pöydälle/sohvalle/sängylle vaikka haluaisi vain eroon äkkiä niistä. Mulla oli tietokoneen näyttöjä jäänyt ylimääräisiksi kolme kappaletta, yksi 18" ja loput 24" eikä niissä ollut kolhuja eikä mitään mutta kukaan ei niitä ilmaiseksi halunnut kun yritin päästä eroon ennen muuttoa (ajattelin että ei niistä montaa euroa olisi saanut kuitenkaan kun vain yhdessä oli hdmi-liitäntä). Tietysti on noi SER-lavat erinäisillä kaupoilla mutta autottomana ei huvittanut lähteä raahaamaan bussilla niitä mihinkään. Lopulta muuton yhteydessä lahjoitin muuttomiehille kaikki kolme kun en halunnut niitä enää uuteen asuntoon viemään tilaa. Heille kelpasi.

      Lainaa

    22. Tulos: +15 (29 ääntä)
      Kimpoileva ananas: Siksi pitäis pyytää joku nimetön summa, on ihan tutkittu juttu, että ilmainen tavara ei "myy" toisin kuin jos on edes muutama euro hintaa niin johan noi ois menny kantajineen.
      Missähän tuo tutkimus on luettavissa?

      Lainaa

    23. Alin hampurilainen 30.5.2023 10:49
      Tulos: +4 (16 ääntä)
      Vihanta soturi: Oma kokemukseni on, että kun sohvan myynnin yhteyteen pistää "Vain nouto", niin 90 % pyytää siihen kuljetusta
      Joskus on kyllä kuskattu mulle, vaikka lukee että vain nouto, kun kukaan muu ei ole halunnut. Tai sitten kukaan muu ei ole tajunnut tarjota rahaa toimituksesta. Itse aina tarjoan ja sitä enemmän mitä isompi kaluste (viimeeksi esim 60e pienestä vuodesohvasta tarjosin 100e kuljetuksella). En kyllä tietenkään vedä hernettä nenään jos kuljetusta tai katoapua ei löydy. 
      Jos haluat että se kysely vähenee, laita ilmoon myös ettei ole mahdollisuutta kuljettaa. Silloin en minä ainakaan edes kyselis. 

      Lainaa

    24. Tulos: +46 (60 ääntä)
      Mukava maksamakkara: Mä olin just eilen sellainen ostaja 😁 myyjä asui muutaman kilsan päässä ja heitti tuotteen mun luokse samana iltana kauppareissun yhteydessä. Laitoin vitosen ekstraa kiitoksena kuljetuksesta. Aina voi kysyä, kunhan uskoo kun toinen vastaa.
      Jos ilmoituksessa kerran lukee "vain nouto", miksi kysellä? Mun mielestä tää on ihan yhtä ärsyttävää kuin se, että yritetään kuitenkin saada sitä kantoapua, vaikka on sanottu ettei sitä ole.
      Miksi tää on saanu yläpeukkuja? 

      Lainaa

    25. Tulos: +5 (25 ääntä)
      Alin hampurilainen: Joskus on kyllä kuskattu mulle, vaikka lukee että vain nouto, kun kukaan muu ei ole halunnut. Tai sitten kukaan muu ei ole tajunnut tarjota rahaa toimituksesta. Itse aina tarjoan ja sitä enemmän mitä isompi kaluste (viimeeksi esim 60e pienestä vuodesohvasta tarjosin 100e kuljetuksella). En kyllä tietenkään vedä [...]
      Ja tässä toinen sankari. Mitä se "vain nouto" sitten sinusta tarkoittaa?

      Lainaa

    26. Kukkea mato 30.5.2023 12:52
      Tulos: +28 (28 ääntä)
      Kylmänarka sohvaperuna: Kyllähän Apple-fanit ostaa vaikka mitä mutta joko tuossa menisi poskettomuuden raja? Tuskin tuota vielä antiikiksi lasketaan? 20 euroa maksimissaan. Lapselle leluksi. Tietoturvapäivitykiä ei ole tullut vuosiin eli päälle kytkettynä potentiaalinen virusten pesä.
      Ruanantiques.com ilmoittaa, että tiivistettynä:
      Antiikki = yli sata vuotta vanha tuote Vintage = alle sata vuotta vanha tuote, jolla on jotain keräilyarvoa.

      Lainaa

    27. Sankka dinosaurus 30.5.2023 15:25
      Tulos: +16 (18 ääntä)
      Kukkea mato: Ruanantiques.com ilmoittaa, että tiivistettynä:Antiikki = yli sata vuotta vanha tuote Vintage = alle sata vuotta vanha tuote, jolla on jotain keräilyarvoa.
      Elektroniikassa voidaan puhua, ainakin läpällä, antiikista/vintagesta esimerkiksi lankapuhelimien osalta. Niillä kun ei tee enää mitään mutta voivat olla kivoja koriste-esineitä. Eteenkin vanhemmat vaikkei niissäkään välttämättä tule 50 vuotta täyteen. Jonnethan saattaa puhua antiikista jo näppäimistökännyköistä :D

      Lainaa

    28. Lämmin kuormaeläin 30.5.2023 15:42
      Tulos: +58 (58 ääntä)
      Laitoin pyykkikoneen "annetaan"-ilmoituksella että vain nouto ja omat kantajat. Noin kymmenen ensimmäistä vaati toimitusta mihin vastasin että ensinnäkään en lähtisi kuskaamaan ja toisekseen en omista edes autoa. Vaativin vänkääjä ehdotti että lainaisin tai vuokraisin auton toimittaakseen pesukoneen hälle ja hän asuu hissittömässä talossa ja selkä kipee ettei pysty kantamaan. Lopulta koneen haki kuusi n.16-18vuotiasta naisoletettua nokkakärryineen ja liinoineen. Ainakin oli tarpeeksi kantajia mukana ja kone meni yhden heistä ensimmäiseen omaan kotiin.

      Lainaa

    29. Nuutunut kivi 30.5.2023 18:43
      Tulos: +4 (10 ääntä)
      Kukkea mato: Ruanantiques.com ilmoittaa, että tiivistettynä:Antiikki = yli sata vuotta vanha tuote Vintage = alle sata vuotta vanha tuote, jolla on jotain keräilyarvoa.
      Eli viime viikolla ostamani Iittalan punainen tuikkukippo on vintagea? Alle sata vuotta ja oletettavasti jotain (keräily)arvoa.

      Lainaa

    30. Tulos: +27 (27 ääntä)
      Vihanta soturi: Oma kokemukseni on, että kun sohvan myynnin yhteyteen pistää "Vain nouto", niin 90 % pyytää siihen kuljetusta
      Joku pyysi kuljettamaan. Totesin, että kuljetan heti, kun ostaja maksaa vetokoukun asennuksen ja peräkärryn vuokran.

      Lainaa

    31. Kuivahko leopardi 30.5.2023 20:02
      Tulos: +27 (27 ääntä)
      Yritin päästä eroon isosta kenkäkaapista, jolle ei ollut käyttöä. Laitoin ilmoitukseen "annetaan", "vain nouto" ja "omat kantajat". Ensimmäinen kysyjä tiedusteli, josko olisin voinut kuljettaa kyseisen kaapin hänelle... 🙄 Seuraava hakija sanoi, että tulee illalla ja kantajat löytyy. Yksin tuli.

      Lainaa

    32. Muoviton hirmulisko 30.5.2023 20:23
      Tulos: +14 (14 ääntä)
      Kynätön harakka: Ilmaisen pois antaminen on kyllä hankalaa. Ei vaan uskota jos on jokin ehto mille on oikea syy.
      Ilmaisten lahjojen vastaanottajat on pahuksen ronkeleita. Ehkä ne kompensoi sillä jotain.

      Lainaa

    33. Tulos: +14 (20 ääntä)
      Harm: Jos ilmoituksessa kerran lukee "vain nouto", miksi kysellä? Mun mielestä tää on ihan yhtä ärsyttävää kuin se, että yritetään kuitenkin saada sitä kantoapua, vaikka on sanottu ettei sitä ole. Miksi tää on saanu yläpeukkuja? 
      Tää varmaan riippuu myös vähän tuotteesta ja ihmisestä ja myyjän tilanteesta. 
      Oon ostanut tavaroita autottomana ja joskus kysynyt olisiko kuljetus mahdollinen maksusta. Autolliselle pari kilsaa helppoon paikkaan voi olla kevyt keikka ja samalla autottomalle mahdoton ja ratkaisee ostaako tuotteen vai ei. 
      Nykyään mulla on auto ja periaatteessa saattaisin hyvinkin viedä lisämaksusta pienen huonekalun tms ihmiselle, joka maksaisi ennakkoon tuotteen ja korvauksen kuljetuksesta. Etenkin jos tuote ei ois heti menossa noudettuna ja haluaisin siitä eroon.
      Ilmaista ja ilmaiseksi en vieraalla lähtisi ihan helpolla viemään. Toisaalta sit jos vien sen tuotteen kierrätyskeskukseen joudun silloinkin itse kuljettamaan.
      En näe, että kohteliaat kysymykset haittaa jos hyväksyy kieltävän vastauksen ja kysymyksessä on joku järki ja tarjoaa hyvitystä siitä mitä pyytää. Sitä en ymmärrä, että alkaa kerjätä kantoapua jos on sanottu, että sitä ei ole. 

      Lainaa

    34. Kipeä marsu 31.5.2023 5:12
      Tulos: -13 (19 ääntä)
      Jos sanotaan että omat kantajat mukaan, niin sitten pitää olla omat kantajat. Siihen en lähtisi että noutajan pitää olla kiitollinen kun saa ilmaista tavaraa. Antaja pääsee helpolla tavarasta eroon, eikä tarvitse maksaa kaatopaikkamaksuja tm.

      Lainaa

    35. Ravinteeton haisunäätä 31.5.2023 9:46
      Tulos: +5 (7 ääntä)
      Nuutunut kivi: Eli viime viikolla ostamani Iittalan punainen tuikkukippo on vintagea? Alle sata vuotta ja oletettavasti jotain (keräily)arvoa.
      Muuten hyvä viisastelu, mutta laitoit itsekin tuon keräilyn sulkuihin.

      Lainaa

    36. Viisto ilves 31.5.2023 18:30
      Tulos: +22 (24 ääntä)
      Tove: Tää varmaan riippuu myös vähän tuotteesta ja ihmisestä ja myyjän tilanteesta. Oon ostanut tavaroita autottomana ja joskus kysynyt olisiko kuljetus mahdollinen maksusta. Autolliselle pari kilsaa helppoon paikkaan voi olla kevyt keikka ja samalla autottomalle mahdoton ja ratkaisee ostaako tuotteen vai ei.  Nykyään [...]
      Jos vastaus kysymykseen on jo ilmoituksessa ("vain nouto"), ei ole kohteliasta kysyä sitä uudestaan.

      Lainaa

    37. Römäkkä käärme 31.5.2023 20:25
      Tulos: +18 (20 ääntä)
      Tove: Tää varmaan riippuu myös vähän tuotteesta ja ihmisestä ja myyjän tilanteesta. Oon ostanut tavaroita autottomana ja joskus kysynyt olisiko kuljetus mahdollinen maksusta. Autolliselle pari kilsaa helppoon paikkaan voi olla kevyt keikka ja samalla autottomalle mahdoton ja ratkaisee ostaako tuotteen vai ei.  Nykyään [...]
      Nämä "kohteliaat kysymykset" on vähän kaksipiippuinen juttu. Jokainen kysyjä varmaan ajattelee, että eihän se yksi oma kysymys mitään haittaa, mutta jos on enemmänkin tavaraa myynnissä/annettavana ja jokaiseen tulee 10-20 kysymystä että voitko tuoda vaikka ilmoituksessa selkeästi sanotaan että VAIN NOUTO, niin kyllä se homma hieman rasittavaksi käy. Suurimmalla osalla ihmisistä kuitenkin on muutakin tekemistä kuin olla jatkuvasti piippaavaan puhelimeen näpyttelemässä samoja asioita uudestaan ja uudestaan. Etenkin jos on kyse ilmaiseksi annettavasta tai jostain kympin-parin sälästä. Isompien hankintojen kohdalla vähän paremmin ymmärrän, ja jos edes tarjotaan oikeasti reilua maksua kuljetuksesta (vaikkei sekään auta jos myyjä autoton).  Omalla kohdallani olen valitettavasti ratkaissut asian niin, että en enää myy tai lahjoita yhtään mitään, muuta kuin toisinaan kierrätyskeskukseen. En vaan jaksa sitä rumbaa enää.

      Lainaa

    38. Timmi makkara 31.5.2023 21:17
      Tulos: +20 (24 ääntä)
      Tove: Tää varmaan riippuu myös vähän tuotteesta ja ihmisestä ja myyjän tilanteesta. Oon ostanut tavaroita autottomana ja joskus kysynyt olisiko kuljetus mahdollinen maksusta. Autolliselle pari kilsaa helppoon paikkaan voi olla kevyt keikka ja samalla autottomalle mahdoton ja ratkaisee ostaako tuotteen vai ei.  Nykyään [...]
      Miksi laittaa sitten ilmoitukseen, että vain nouto, jos kuitenkin rahaa vastaan kuljettaa? Itse ainakin laittaisin ilmoitukseen, että rahaa vastaan kuljetan x-kilometrin säteellä. Mielestäni ihmeellisiä lampaita ihmiset, jotka laittavat näitä vain nouto-tekstejään ja kuljettavat kuitenkin.

      Lainaa

    39. Tulos: +8 (12 ääntä)
      Timmi makkara: Miksi laittaa sitten ilmoitukseen, että vain nouto, jos kuitenkin rahaa vastaan kuljettaa? Itse ainakin laittaisin ilmoitukseen, että rahaa vastaan kuljetan x-kilometrin säteellä. Mielestäni ihmeellisiä lampaita ihmiset, jotka laittavat näitä vain nouto-tekstejään ja kuljettavat kuitenkin.
      Minä laitan, jos en aio lähettää enkä voi luvata, että ehtisin/viitsisin kuljettaa, tai en viitsi pähkäillä, saanko tavaran autoon. En halua luvata sellaista, mitä en voi välttämättä pitää. Jos kuitenkin ottajalle olisi se kuljetus tärkeä ja hän ystävällisesti pyytää, voin minä yrittää. Ei se mikään omanarvontunnon kysymys ole.
      Äskettäin annoin pianon. Siinä tähdensin, että ottajan pitää järjestää/maksaa kuljetus. Ei se kuitenkaan siksi ole, etten yhtään voisi auttaa ja nostaa jostain kulmasta. Vaan siksi, ettei kukaan sitten kuvittele minun pystyvän yksin tai edes kaksin kuskailemaan 200-kiloista soitinta johonkin pakuun.

      Lainaa

    40. Tulos: +2 (8 ääntä)
      Viisto ilves: Jos vastaus kysymykseen on jo ilmoituksessa ("vain nouto"), ei ole kohteliasta kysyä sitä uudestaan.
      En oikein tiedä mitä mieltä asiasta olen. Kolmesti oon rohkaistunut epätoivoisena kysymään onko kuljetusmahdollisuutta maksua vastaan, vaikka ilmoituksessa lukeekin "vain nouto". Joka kerta kuljetus on onnistunut. Vähän tympeetä kysellä, mutta mutta.

      Lainaa

    41. Koito siili 4.6.2023 6:52
      Tulos: -3 (9 ääntä)
      Höperö kenguru: Jos tavara annetaan ilmaiseksi niin suurin osa potentiaalisista "ostajista" ajattelee että siinä on jotain vikaa ja skippaa koko homman. Sitten yleensä se pieni osa joka jää jäljelle ei kiinnitä mitään huomiota mihinkään ehtoihin, jos niitä on, kuten "omat kantajat" tai "en auta kantamisessa" [...]
      Kirjotit OIKEESTI tollasen litanian tekstiä ilman yhtä ainuttakaan pilkkua??????

      Lainaa

    42. Römeä tiikeri 4.6.2023 10:44
      Tulos: +5 (5 ääntä)
      Koito siili: Kirjotit OIKEESTI tollasen litanian tekstiä ilman yhtä ainuttakaan pilkkua??????
      Onhan siellä pilkkuja, sokea.

      Lainaa

    43. Itkevä poro 5.6.2023 9:11
      Tulos: +3 (3 ääntä)
      Kylmänarka sohvaperuna: Kyllähän Apple-fanit ostaa vaikka mitä mutta joko tuossa menisi poskettomuuden raja? Tuskin tuota vielä antiikiksi lasketaan? 20 euroa maksimissaan. Lapselle leluksi. Tietoturvapäivitykiä ei ole tullut vuosiin eli päälle kytkettynä potentiaalinen virusten pesä.
      40e ja saa uuden pakkauksessa 😂

      Lainaa

    44. Tohlo aasi 7.6.2023 6:55
      Tulos: +4 (4 ääntä)
      Höpö: Kumma kun ihmiset jotka selkeästi kommunikoivat samalla kielellä eivät kumminkaan ymmärrä sanomaa niiden sanojen takana. Yksinkertaistetusti vaikka että, älä tule lähemmäs tai mun koira puree sua, naps, vittu sun koira puri mua. No äläpä. Taisin mainita asiasta. Useimmin nämä vatipäät olivat [...]
      Autisteilla on usein parempi ymmärrys asioista kuin nenteillä. Voin vannoa, ettei yksikään autisti tee päinvastoin, jos sanot heille että älä tule lähemmäs.

      Lainaa

    45. Härkä ja kameli 7.6.2023 9:23
      Tulos: +3 (3 ääntä)
      "Annetaan" ilmoituksia on hyvä jättää, jos haluaa elämäänsä draamaa ja viihdettä. Se on tosiaan ihmeellistä miten moni jonkun tavaran saattaa haluta, muttei silti vaivaudu hakemaan vaikka lupaisikin hakea. Olen myös ihmetellyt sitä miten joiltain ihmisiltä tuntuu näiden kauppapaikkojen viestinnässä unohtuvan kommunikaation ja käytöstapojen perusteet. Tulee näitä: Minä haluan, anna osoite, tms. Ja jostain tälläisestä "kyselystä" voi olla melko varma, ettei ostajaa tule näkymään.

      Lainaa

    46. Tulos: 0 (0 ääntä)
      Kylmänarka sohvaperuna: Kyllähän Apple-fanit ostaa vaikka mitä mutta joko tuossa menisi poskettomuuden raja? Tuskin tuota vielä antiikiksi lasketaan? 20 euroa maksimissaan. Lapselle leluksi. Tietoturvapäivitykiä ei ole tullut vuosiin eli päälle kytkettynä potentiaalinen virusten pesä.
      Ekoja (käyttämättömiä ja avaamattomassa alkuperäispakkauksessa olevia) iPhoneja on myyty n. 60 000 dollarin hintaan, hurjaa. Tästä aarteesta ei ehkä sellasia summia saa.. :(

      Lainaa

    47. Silityskuiva pulu 15.10.2023 21:06
      Tulos: +2 (2 ääntä)
      Pelisilmällä voi saada noudonkin ilmaiselle tavaralle. Kerran tarjosin roskalavalla patjoja tekstillä "saa noutaa xx:lta". Ainoa kommentoija totesi, että patjat kelpaisi, mutta ei pysty noutamaan. Totesin, että samalla vaivalla mä ne hänen luokseen kuljetan kuin kaatopaikalle, ja kaiken lisäksi osoite sattuikin olemaan matkan varrella mökille. Huom! Toimii vain jos olet ainoa kommentoija. Jos av yv -kommentteja on jo tullut, sitten on turha kysyä kuljetusmahdollisuutta, kaikki kuitenkin haluavat päästä tavaroistaan eroon mahdollisimman helpolla.

      Lainaa

    Lue lisää

    Kommentoi

    Avatar

    Vastaa

    Nimikone

    Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

    Avainsanat: alkuperäinen iphone suomessa, haku, iphone, iphone 1, jono, kantaa, kantaja, keskustelu, kirppari, kirppis, kirpputori, nouto, päivämäärä, sohva