Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Kohtaamisia kaupoilla, osa 114

Viimeinen tarina ei mene niin kuin luulet.
Kohtaamisia kaupoilla, osa 114

Arkiston aarre

 • Nimi Juuri nyt
  Tulos: 0 (0 ääntä)

  Kommentti

 • 26 kommenttia

   Ei kommentteja
  1. Tulokseton kookos 25.5.2023 0:12
   Tulos: +333 (335 ääntä)
   Siinä on Jyrkin asiakkaat ehkä hieman miettiny että missä mennään :D

   Lainaa

  2. Tulos: +231 (237 ääntä)
   Petrin jutulle naurahdin ääneen. Nerokasta.

   Lainaa

  3. Verkoton henkilö 25.5.2023 0:44
   Tulos: -7 (41 ääntä)
   Kelmiina: Petrin jutulle naurahdin ääneen. Nerokasta.
   Liiankin nerokasta :D

   Lainaa

  4. ferrumthorax 25.5.2023 1:18
   Tulos: +210 (218 ääntä)
   Grapes of wrath aiheutti kyllä pitkästä aikaa spontaanin ääneen naurahtamisen. Hienosti vielä muotoiltu vitsiksi liikaa alleviivaamatta tai selittämättä.

   Lainaa

  5. heimosenkeimo 25.5.2023 1:38
   Tulos: -18 (50 ääntä)
   Tunnetko ketään Niskasta? RÄÄÄÄÄH

   Lainaa

  6. Sähköistetty papaija 25.5.2023 4:52
   Tulos: +43 (71 ääntä)
   Haluan Petrin kanssa naimisiin.

   Lainaa

  7. Arvaamaton kolibri 25.5.2023 6:47
   Tulos: +172 (222 ääntä)
   En kyllä ihan tajua miksi Lenitan piti odotella ettei lähellä seisoskelevat näe kun siirtyy takapenkiltä kuskin paikalle. Miksi ihmeessä ketään kiinnostaisi jos joku random tuntematon ihminen vaihtaa autossaan paikkaa. Tuskin koko asiaa edes sen kummemmin rekisteröisi ja jos rekisteröisikin niin ei sitä tiedä mitä se siellä takapenkillä teki tai miksi. Ihmisillä on joskus älyttömät paineet että mitä muut minusta ajattelee, vaikka täysin tuntemattomia ei yleensä kiinnosta ajatella yhtään mitään ellei tee esim jotain tosi häiritsevää.

   Lainaa

  8. Suuri majava 25.5.2023 8:03
   Tulos: +144 (178 ääntä)
   ferrumthorax: Grapes of wrath aiheutti kyllä pitkästä aikaa spontaanin ääneen naurahtamisen. Hienosti vielä muotoiltu vitsiksi liikaa alleviivaamatta tai selittämättä.
   Jotta vitsi avautuisi kaikille.
   Vihan hedelmät (engl. The Grapes of Wrath) on John Steinbeckin vuonna 1939 ilmestynyt romaani.[1] Kirja voitti Pulitzer-palkinnon 1940 ja oli yksi merkittävimmistä syistä siihen, että Steinbeck sai Nobelin kirjallisuuspalkinnon 1962

   Lainaa

  9. Terve haisunäätä 25.5.2023 8:15
   Tulos: +165 (169 ääntä)
   Arvaamaton kolibri: En kyllä ihan tajua miksi Lenitan piti odotella ettei lähellä seisoskelevat näe kun siirtyy takapenkiltä kuskin paikalle. Miksi ihmeessä ketään kiinnostaisi jos joku random tuntematon ihminen vaihtaa autossaan paikkaa. Tuskin koko asiaa edes sen kummemmin rekisteröisi ja jos rekisteröisikin [...]
   Jos ihmiset olisivat järkeviä eivätkä välittäisi mitä muut ajattelevat, eivät tällaiset jutut myöskään olisi hauskoja tai kertomisen arvoisia. Hauskuus tulee siitä, että voi samaistua siihen että tekee jotakin typerää ja koittaa korjata asian tekemällä jotakin vielä typerämpää ettei kukaan huomaisi ensimmäistä typeryyttä. Ihmiset ovat pöljiä sosiaalisia eläimiä.

   Lainaa

  10. Liehuva Liekinvarsi 25.5.2023 8:28
   Tulos: +121 (121 ääntä)
   ferrumthorax: Grapes of wrath aiheutti kyllä pitkästä aikaa spontaanin ääneen naurahtamisen. Hienosti vielä muotoiltu vitsiksi liikaa alleviivaamatta tai selittämättä.
   Kiitos avaamisesta. Sivistymättömyyteni esti alkuun nauttimasta tästä neroudesta.

   Lainaa

  11. Itseasiassa 25.5.2023 8:50
   Tulos: +66 (82 ääntä)
   Arvaamaton kolibri: En kyllä ihan tajua miksi Lenitan piti odotella ettei lähellä seisoskelevat näe kun siirtyy takapenkiltä kuskin paikalle. Miksi ihmeessä ketään kiinnostaisi jos joku random tuntematon ihminen vaihtaa autossaan paikkaa. Tuskin koko asiaa edes sen kummemmin rekisteröisi ja jos rekisteröisikin [...]
   Ihmiset jostain syystä ajattelevat usein olevansa muiden mielestä kiinnostavampia kuin ovatkaan. En jotenkin näe tilannetta, että tulisin Prismasta ja kertoisin puolisolle hauskan jutun, kun joku nainen tuli auton takapenkiltä ja meni etupenkille. Olisin varmaan ajatellut maksimissaan, että sen piti kaivaa jotain tavaroitaan siellä, jos olisin edes kiinnittänyt huomiota.
   Sama homma Sabinan tarinassa. Olisi vasn hoitanut ostoksensa. Tuo tyyppi voi olla sellainen, että juttelee muuten vain kaikille tai sitten ei muista ihmisiä ja puhuu nolot tilanteet välttääkseen jotain kuulumisia, ettei moikkaaja loukkaannu. Mulle on ainakin liian monta kertaa käynyt niin etten muista jotain ihmistä ja helpompi vain jutella mukavia kun alkaa kysellä missä me oltais tavattu. 

   Lainaa

  12. Itseasiassa 25.5.2023 8:52
   Tulos: +28 (32 ääntä)
   Vihan hedelmät on hyvä kirja. Muutenkin tykkään Steinbeckin kirjoista, tulee luettua säännöllisesti, viimeksi Hyvien ihmisten juhla.

   Lainaa

  13. Tulos: +52 (52 ääntä)
   ferrumthorax: Grapes of wrath aiheutti kyllä pitkästä aikaa spontaanin ääneen naurahtamisen. Hienosti vielä muotoiltu vitsiksi liikaa alleviivaamatta tai selittämättä.
   Kirja krapulasta: The Wrath of Grapes.

   Lainaa

  14. Tulos: -12 (32 ääntä)
   Liehuva Liekinvarsi: Kiitos avaamisesta. Sivistymättömyyteni esti alkuun nauttimasta tästä neroudesta.
   Mäkin mietin että mikä juttu, viitataanko tässä Julius Caesarin murhaan tms? Koska muinaiset roomalaiset söi viinirypäleitä? 😅🤦‍♀️

   Lainaa

  15. Ponne Jarkka 25.5.2023 11:29
   Tulos: +50 (50 ääntä)
   Petriltä loistava oivallus!

   Lainaa

  16. Tulos: -19 (37 ääntä)
   Arvaamaton kolibri: En kyllä ihan tajua miksi Lenitan piti odotella ettei lähellä seisoskelevat näe kun siirtyy takapenkiltä kuskin paikalle. Miksi ihmeessä ketään kiinnostaisi jos joku random tuntematon ihminen vaihtaa autossaan paikkaa. Tuskin koko asiaa edes sen kummemmin rekisteröisi ja jos rekisteröisikin [...]
   Löysää nyt vähän. Eivät kaikki ole samanlaisia kuin sinä: minua ei hävetä mikään, teen kunte tahdon, fuck you all.

   Lainaa

  17. Viisto ilves 25.5.2023 11:59
   Tulos: +68 (68 ääntä)
   Liehuva Liekinvarsi: Kiitos avaamisesta. Sivistymättömyyteni esti alkuun nauttimasta tästä neroudesta.
   Minäkään en tajunnut kirjaviittausta mutta vihan hedelmät -kyltti oli ihan hauska sellaisenaankin.

   Lainaa

  18. Tulos: -60 (84 ääntä)
   Suuri majava: Jotta vitsi avautuisi kaikille. Vihan hedelmät (engl. The Grapes of Wrath) on John Steinbeckin vuonna 1939 ilmestynyt romaani.[1] Kirja voitti Pulitzer-palkinnon 1940 ja oli yksi merkittävimmistä syistä siihen, että Steinbeck sai Nobelin kirjallisuuspalkinnon 1962 https://fi.m.wikipedia.org/wiki/Vihan_hedelm%C3%A4t
   No nyt sä sen yliselitit sitten. ☹️

   Lainaa

  19. Tulos: +69 (75 ääntä)
   Arvaamaton kolibri: En kyllä ihan tajua miksi Lenitan piti odotella ettei lähellä seisoskelevat näe kun siirtyy takapenkiltä kuskin paikalle. Miksi ihmeessä ketään kiinnostaisi jos joku random tuntematon ihminen vaihtaa autossaan paikkaa. Tuskin koko asiaa edes sen kummemmin rekisteröisi ja jos rekisteröisikin [...]
   Jotkut ihmiset on hyvin itsetietoisia, eivätkä voi tehdä nolona pitämiään asioita jos on olemassa edes pienikin mahdollisuus että joku huomaa sen ja pitää nolona. Varmasti olet lukenut täällä Feissarimokissakin juttuja miten porukat kaatuu maahan syystä tai toisesta ja pitää nousta salamana takaisin ylös ja vilkuilla ympärilleen että huomasiko joku.  Toisin kuin jotkut kommentoijat sanoi, kyse ei välttämättä ole millään tavalla siitä kiinni että kuvittelee olevansa kiinnostava ihmisten mielestä. Väittäisin että suurimmalla osalla tällaisista ihmisistä asia johtuu huomion pelosta eikä mistään omahyväisyydestä tai narsismista.

   Lainaa

  20. Loistelias lokki 25.5.2023 17:10
   Tulos: +67 (67 ääntä)
   Voi hyi, uusi asia stressattavaksi! Mulla on niin huono kasvomuisti että jos joku tulee kaupungilla moikkaamaan, oletan tuntevani sen jostain. Ja koska olisi tietysti ihan liian noloa kysyä että kuka olitkaan ja missä ollaan tavattu, niin ratkaisu on "ai moi, mitäs tässä, mitä itelles kuuluu, joo on ollu sitä sun tätä" ja seuraavat 2 viikkoa mietin että kukahan se mahtoi olla 😅

   Lainaa

  21. Tulos: +13 (13 ääntä)
   Sabina, et ole ainoa. Olen tehnyt about saman, kirjastossa.

   Lainaa

  22. Lasinuudeli 27.5.2023 0:28
   Tulos: +1 (3 ääntä)
   Hyvä, Petri XD

   Lainaa

  23. Häiritsevä kilpikonna 27.5.2023 23:23
   Tulos: +2 (8 ääntä)
   Voiko ihan sattumalta olla noin vai onko kyltin tekijällä välähtänyt?

   Lainaa

  24. Tulos: +11 (11 ääntä)
   Arvaamaton kolibri: En kyllä ihan tajua miksi Lenitan piti odotella ettei lähellä seisoskelevat näe kun siirtyy takapenkiltä kuskin paikalle. Miksi ihmeessä ketään kiinnostaisi jos joku random tuntematon ihminen vaihtaa autossaan paikkaa. Tuskin koko asiaa edes sen kummemmin rekisteröisi ja jos rekisteröisikin [...]
   Tää on yhdistelmä suomalaista huonoa itsetuntoa ja sitä, että kyllähän kaikki minut huomaa, joka tosin johtuu alemmuuskompleksisen ihmisen tarpeesta tulla huomatuksi.
   Paradoksaalista tavallaan.

   Lainaa

  25. Tulos: +15 (15 ääntä)
   Öm: No nyt sä sen yliselitit sitten. ☹️
   Mä olin kiitollinen tuosta selityksestä, aukes hemmetin hyvä vitsi, eikä tarvinnut lähteä googlea tonkimaan.
   Irvikisu: Tää on yhdistelmä suomalaista huonoa itsetuntoa ja sitä, että kyllähän kaikki minut huomaa, joka tosin johtuu alemmuuskompleksisen ihmisen tarpeesta tulla huomatuksi.Paradoksaalista tavallaan.
   Erittäin hyvin sanottu!

   Lainaa

  26. Tulos: +2 (2 ääntä)
   Kelmiina: Petrin jutulle naurahdin ääneen. Nerokasta.
   Minä myös... jos jostain löytäisi itselleen miehen tuollaisella huumorintajulla ja kirjatietämyksellä, olisin onnellinen kirjastovirkailija.

   Lainaa

  Lue lisää

  Kommentoi

  Avatar

  Vastaa

  Nimikone

  Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

  Avainsanat: auto, kaupassa, kauppa, kaveri, kuva, kyltti, odottaa, pelkääjän paikka, taksi, taksikuski, väärä henkilö

 • Uusimmat

 • Kategoriat