Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Vanhempainilta, osa 106

Pekka tietää, miksi nuoriso voi pahoin.
Vanhempainilta, osa 106

Arkiston aarre

 • Nimi Juuri nyt
  Tulos: 0 (0 ääntä)

  Kommentti

 • 49 kommenttia

   Ei kommentteja
  1. Leppeä liitu 16.3.2023 0:27
   Tulos: +280 (324 ääntä)
   Voi ei, vegeruokaa koulussa. Vähemmästäkin sitä jotain naamaan puukottaa.

   Lainaa

  2. Halukas matelija 16.3.2023 0:31
   Tulos: +205 (217 ääntä)
   Eihän nyt kukaan mitään kasviksia syö. Ei ihme, että ne mt-ongelmat on nousussa, vai mitä…

   Lainaa

  3. Hissitön kärpänen 16.3.2023 0:40
   Tulos: -29 (177 ääntä)
   Jos puukottaja olisi iskenyt takamukseen, lehti tuskin kutsuisi sitä otsikossa pyllyksi. Ei musta sovi uutistyyliin sanoa kasvoja naamaksi, ellei esim viitata pilakuvaan tms. Kas kun uhria ei puukotettu lärviin.

   Lainaa

  4. Hunnuton alligaattori 16.3.2023 1:32
   Tulos: +292 (306 ääntä)
   Miten musta tuntuu että naamaan puukottaja ei ollu vegaani eikä ilmastoahdistunut.

   Lainaa

  5. Tiedetty riesa 16.3.2023 1:34
   Tulos: +268 (276 ääntä)
   Janin poika jossain kohti saattaa hokasta että on itse siinä samassa sukuhaarassa mille naureskelee ;-)

   Lainaa

  6. Oululainen 16.3.2023 2:21
   Tulos: +185 (223 ääntä)
   Pekka on Oulussa kaupunginvaltuutettu. 😵‍💫 Ja yllätys, yllätys: puolueena Perussuomalaiset. Tuollainen tahallaan ja koko ajan provosoiva trolli valittu kaupunginvaltuustoon, hävettää olla oululainen. Toivottavasti ei hae eduskuntaan..

   Lainaa

  7. Täpärä ananas 16.3.2023 3:03
   Tulos: +127 (135 ääntä)
   Nea on asian ytimessä. Lapset hokee kirosanoja kun se kielletään.

   Lainaa

  8. Tääontää 16.3.2023 4:05
   Tulos: +196 (210 ääntä)
   Söin porkkanan ja tapoin naapurin. Sataanan vegeruuat.

   Lainaa

  9. Liittoutumaton pussieläin 16.3.2023 4:58
   Tulos: +113 (139 ääntä)
   Siinä mielessä Pekka varmaan on oikeassa että lapsille todennäköisesti luodaan nykyään enemmän paineita mitä ennen. Tuskin kuitenkaan kasviksista johtuen.

   Lainaa

  10. Edukas soturi 16.3.2023 5:17
   Tulos: +43 (89 ääntä)
   Pate Mustajärvi laulaa nykyään ”Mä tapoin ihmisoletun, sain maineen vegesuvakin...”

   Lainaa

  11. Rajaton järvisieni 16.3.2023 6:34
   Tulos: +68 (84 ääntä)
   Täpärä ananas: Nea on asian ytimessä. Lapset hokee kirosanoja kun se kielletään.
   Lapset hokee niitä myös jos ne sallitaan, joten se siitä ytimestä.

   Lainaa

  12. Lila herne 16.3.2023 7:41
   Tulos: +150 (168 ääntä)
   Missä koulussa on vaihtoehtona vain vegaaninen ruoka? Minä olen ymmärtänyt, että usein nimenomaan sitä vegaanista vaihtoehtoa ei ole, mutta joihinkin kouluihin on saatu myös vegaanista ruokaa oppilaiden pyynnöstä. Tosin eipä Pekka olisi ensimmäinen aikuinen, joka tulkitsee tarjolla olevan vegaanisen vaihtoehdon tarkoittavan sitä, että lihaa ei enää saisi kukaan syödä.

   Lainaa

  13. Lepsu koala 16.3.2023 7:48
   Tulos: +95 (105 ääntä)
   Liittoutumaton pussieläin: Siinä mielessä Pekka varmaan on oikeassa että lapsille todennäköisesti luodaan nykyään enemmän paineita mitä ennen. Tuskin kuitenkaan kasviksista johtuen.
   Aiemmin peloteltiin mm. ydinaseilla. Kyllä maailmanlopun pelko on varmaan useamman sukupolven lapsilla yhteinen paine.

   Lainaa

  14. Valittu mestari 16.3.2023 8:29
   Tulos: +57 (61 ääntä)
   Mukula perinyt isänsä huumorin. Luvassa paljon hauskoja hetkiä.

   Lainaa

  15. Tulos: +21 (27 ääntä)
   Rajaton järvisieni: Lapset hokee niitä myös jos ne sallitaan, joten se siitä ytimestä.
   Meillä ei oo ikinä sen kummemmin sallittu tai kielletty kirosanoja. Silti meillä lapset ei halua sanoa kirosanaa, vaikka mikä ois :D

   Lainaa

  16. Älykäs peto 16.3.2023 9:11
   Tulos: +102 (108 ääntä)
   Ihan kun koskaan koulussa olis saanut valita mitä syö. Ruokana oli mitä oli ja sitä oli pakko syödä jos ei halunnut olla nälkäinen.

   Lainaa

  17. Esiintyvä käärme 16.3.2023 9:18
   Tulos: +70 (78 ääntä)
   Leppeä liitu: Voi ei, vegeruokaa koulussa. Vähemmästäkin sitä jotain naamaan puukottaa.
   No tokihan, kas kun jos lihaa ei tarjota, sitä pitää yrittää itse hankkia. Kaverin nenä on kohtalainen alkupala.

   Lainaa

  18. Tulos: +78 (102 ääntä)
   Tämä perussuomalaisten Pekka Hetta on myös Oulun kunnanvaltuustossa ja sivistyslautakunnan jäsen. Tuo persuus ei jotenkin yllätä...

   Lainaa

  19. Itseasiassa 16.3.2023 10:35
   Tulos: +114 (122 ääntä)
   Älykäs peto: Ihan kun koskaan koulussa olis saanut valita mitä syö. Ruokana oli mitä oli ja sitä oli pakko syödä jos ei halunnut olla nälkäinen.
   Näillä vegefoobikoilla on aika kullannut muistot. Aika moni muistaa edelleen kyllä sen ajan, kun joka päivä oli jotain puuroa tai velliä, kukaan ei tainnut sen vuoksi hakata koulukavereitaan?

   Lainaa

  20. Istuva neuvonantaja 16.3.2023 10:35
   Tulos: -9 (47 ääntä)
   Janin kannattaa kertoa lapselleen, miten geenit periytyvät. Ei ehkä kannata hihitellä. Vaikka Pekka ehkä hiukan hyppikin johtopäätöksiin, niin onhan se todistettu, että some ja ilmastoahdistus ovat lisääntyneet ja saavat aikaan oireilua. Tässä tärkeämpänä on luultavasti jengikulttuuri ja turvattomuus joka sen myötä on lisääntynyt.

   Lainaa

  21. Mahdoton hanki 16.3.2023 10:49
   Tulos: +86 (102 ääntä)
   Harva asia tympii yhtä paljon kuin ns. öyhöttäjä poliitikkona. Niillä kun ei ole mitään itsesensuuria tai kiinnostusta ottaa asioista selvää ennen kuin aletaan suoltamaan valheellista tietoa seuraajille, jotka vastavuoroisesti ottavat tämän "johtohahmon" sanomiset totena. Idiootit eivät tajua että itse tekevät maailmasta paskempaa paikkaa kaikille.

   Lainaa

  22. Tulos: +35 (41 ääntä)
   Pekan logiikalla puukotus johtuisi kai nyt sitten liharuoan syöttämisestä lapsille.

   Lainaa

  23. Tulos: +20 (32 ääntä)
   Oululainen: Pekka on Oulussa kaupunginvaltuutettu. 😵‍💫 Ja yllätys, yllätys: puolueena Perussuomalaiset. Tuollainen tahallaan ja koko ajan provosoiva trolli valittu kaupunginvaltuustoon, hävettää olla oululainen. Toivottavasti ei hae eduskuntaan..
   Koko jätkä(taitaa mennä ukosta) on yks iso trolli, noin niinku yksityshenkilönäki. Been there done that, valitettavasti.

   Lainaa

  24. Kouluttamaton muurahainen 16.3.2023 12:23
   Tulos: +56 (62 ääntä)
   Itseasiassa: Näillä vegefoobikoilla on aika kullannut muistot. Aika moni muistaa edelleen kyllä sen ajan, kun joka päivä oli jotain puuroa tai velliä, kukaan ei tainnut sen vuoksi hakata koulukavereitaan?
   Taitaa nykyään olla lapsilla enemmän valinnanvaraa. Minun lapsuudessani ei kukaan tuntemani lapsi saanut olla kasvissyöjä, vaikka olisi halunnut, koska kaikkea nyt vaan piti syödä. Koulussa oli pakko syödä joka päivä edes vähän (onneksi pystyi ottamaan lautaselle varsin vähän ja sotkemaan sen sitten pitkin lautasta, niin näytti siltä, että olisi syönyt paljon), eikä todellakaan saanut näkkileipää, jos ruokaa ei syönyt. Nyt lapset saavat nirsoilla ruuasta, valita myös kasvisruuan (meidän lasten koulussa se on joka päivä valinnainen vaihtoehto) ja opettaja toivoo, että jos ruoka ei maistu, söisi edes näkkileipää. Ehkä tämän päivän lapset selviävät vähemmillä ruokatraumoilla kuin esimerkiksi minä.

   Lainaa

  25. Tulos: -11 (15 ääntä)
   Nea: kerro jotain mikä tapahtui oikeesti.

   Lainaa

  26. Tulos: +44 (52 ääntä)
   Istuva neuvonantaja: Janin kannattaa kertoa lapselleen, miten geenit periytyvät. Ei ehkä kannata hihitellä. Vaikka Pekka ehkä hiukan hyppikin johtopäätöksiin, niin onhan se todistettu, että some ja ilmastoahdistus ovat lisääntyneet ja saavat aikaan oireilua. Tässä tärkeämpänä on luultavasti jengikulttuuri ja turvattomuus joka sen myötä on lisääntynyt.
   No ihan tarpeeksi iso FAIL on vetää aasinsilta vegaaniseen ruokaan. Mitäs veikkaatte valittaako Pekka silloin, jos tarjolla on vain liharuoka?

   Lainaa

  27. Tulos: -4 (12 ääntä)
   Lila herne: Missä koulussa on vaihtoehtona vain vegaaninen ruoka? Minä olen ymmärtänyt, että usein nimenomaan sitä vegaanista vaihtoehtoa ei ole, mutta joihinkin kouluihin on saatu myös vegaanista ruokaa oppilaiden pyynnöstä. Tosin eipä Pekka olisi ensimmäinen aikuinen, joka tulkitsee tarjolla olevan [...]
   Ei kai tässä edes mainita kouluruokaa?

   Lainaa

  28. Tulos: +23 (25 ääntä)
   Hissitön kärpänen: Jos puukottaja olisi iskenyt takamukseen, lehti tuskin kutsuisi sitä otsikossa pyllyksi. Ei musta sovi uutistyyliin sanoa kasvoja naamaksi, ellei esim viitata pilakuvaan tms. Kas kun uhria ei puukotettu lärviin.
   Hei, tuossa on nyt kyseessä keltaisen lehdistön otsikko. Keltainen lehdistö on saanut tuon nimityksen ihan hyvästä syystä, enkä nyt puhu siitä että lehti painettiin alunperin kellertävälle paperille.

   Lainaa

  29. Tulos: +34 (36 ääntä)
   Oho: Ei kai tässä edes mainita kouluruokaa?
   Hyvä huomio! Pekkahan ei itse asiassa suoraan mainitsekaan kouluruokaa, vaan ainoastaan Reija. Tosin Pekka kyllä puhuu ilmastoahdistuksesta, jota "luodaan tarkoituksella koulun ja vanhempien toimesta", ja sen jälkeen alkaa puhua lapsille tarjolla olevasta ruoasta. Jos tämä nyt koskeekin vain kotona tarjottavaa ruokaa, niin enpä usko kuitenkaan, että vegaaniperheiden lapsilla olisi vähemmän vaihtoehtoja valittavana, kuin sekasyöjäperheiden lapsilla. Eiköhän se ole kaikissa perheissä niin, että vanhemmat päättävät mitä syödään, eivät lapset. Ja voihan se niinkin päin mennä, että kotona tarjolla on vain vaikkapa perunoita ja lihakastiketta, mutta lapsi haluaisi syödä vegaanista ruokaa.

   Lainaa

  30. Itseasiassa 16.3.2023 15:15
   Tulos: +33 (45 ääntä)
   Mahdoton hanki: Harva asia tympii yhtä paljon kuin ns. öyhöttäjä poliitikkona. Niillä kun ei ole mitään itsesensuuria tai kiinnostusta ottaa asioista selvää ennen kuin aletaan suoltamaan valheellista tietoa seuraajille, jotka vastavuoroisesti ottavat tämän "johtohahmon" sanomiset totena. Idiootit eivät [...]
   Meidän äänestysalueelta on varmasti taas menossa läpi yksi tuon puolueen öyhöttäjä. Sellainen joka keksii omat faktat ja hankki ensimmäisen kauden äänet niillä videoilla, joissa huutaa näitä faktojaan naama punaisena. Itse en tiedä itkeäkö vai nauraa, kun aikuinen ihminen syyttää muita rikollisiksi, vaikka omalla tilillä on myös oikeasti vakavia tuomioita. Maailmasta ei varmasti tule parempi paikka niin kauan kun joku tällaisia äänestää.

   Lainaa

  31. Tulos: -5 (11 ääntä)
   Itseasiassa: Näillä vegefoobikoilla on aika kullannut muistot. Aika moni muistaa edelleen kyllä sen ajan, kun joka päivä oli jotain puuroa tai velliä, kukaan ei tainnut sen vuoksi hakata koulukavereitaan?
   Väitätkö, ettei kiusaamista ja väkivaltaa saatu koulussa kuriin viimeistään 2000-luvulle tultaessa?

   Lainaa

  32. Tulos: +18 (18 ääntä)
   Unis: Koko jätkä(taitaa mennä ukosta) on yks iso trolli, noin niinku yksityshenkilönäki. Been there done that, valitettavasti.
   Mihin tuo "Done that" tässä kommentissasi viittaa?

   Lainaa

  33. Lehtevä makkara 16.3.2023 18:08
   Tulos: -21 (35 ääntä)
   Hunnuton alligaattori: Miten musta tuntuu että naamaan puukottaja ei ollu vegaani eikä ilmastoahdistunut.
   Joo, ei. Oli maahanmuuttaja.

   Lainaa

  34. Harkittu kotieläin 16.3.2023 18:59
   Tulos: -25 (31 ääntä)
   Lepsu koala: Aiemmin peloteltiin mm. ydinaseilla. Kyllä maailmanlopun pelko on varmaan useamman sukupolven lapsilla yhteinen paine.
   Ei ainakaan minun lapsuudessani peloteltu. Yleinen pelonlietsonta on 2000-luvun ilmiö. Alkoi WTC-iskujen jälkeen.

   Lainaa

  35. Tulos: +5 (7 ääntä)
   Edukas soturi: Pate Mustajärvi laulaa nykyään ”Mä tapoin ihmisoletun, sain maineen vegesuvakin...”
   Siinä ns. Paten biisissä tämän kohdan laulaa kyllä Harri Marstio. Mutta tietysti nykyään uusilla sanoilla sen varmaan laulaa Pate, koska Marstio on död.

   Lainaa

  36. Tulos: +14 (18 ääntä)
   Ja kyllä, vegaanit ovat muka niitä, joilla on ajattelussa vikaa.. (En ole vegaani, mutta raivostuttaa tuollainen täysin järjetön ajattelu..)

   Lainaa

  37. Järkky kenguru 17.3.2023 12:48
   Tulos: +14 (20 ääntä)
   Harkittu kotieläin: Ei ainakaan minun lapsuudessani peloteltu. Yleinen pelonlietsonta on 2000-luvun ilmiö. Alkoi WTC-iskujen jälkeen.
   Sinun lapsuudessasi ei varmaankaan koulussa harjoiteltu suojautumaan ydinsodalta, jota taas nyt kohta eläkeläiset ovat harjoitelleet kouluaikanaan (Amerikassa ainakin).
   Minäkin olin ihan kaheli ja välttelin minkään ostamista / omistamista / pitämistä, ettei ole ylimääräisiä huolehdittavia kriisitilanteessa, koska maailma tuhoutuu ihan kohta, jos ei ylikulutukseen, niin asteroidiin, maanjäristykseen, ydinonnettomuuteen tai magneettikentän katoamiseen. Kaiken tämän opin uutisista ja se oli aikaa ennen WTC-iskuja. Minä tarkoitan sitä 1993 kellaripommia - en 9/11.
   Aiheet vaihtuu, mutta aina on ollut joku imaami, rabbi, kahjo, pöhlö, hippi tai porvari, joka pelottelee maailmanlopulla, joka aiheutuu Jumalan vihasta, vedenpaisumuksesta, ilmastonmuutoksesta, ydinsodasta, maan ytimen pysähtymisestä, aurinkotulesta, alieneista. Lapset niihin reagoi, kun eivät osaa niin kriittisesti suhtautua näihin pahanilmanlintuihin.

   Lainaa

  38. Tulos: +2 (2 ääntä)
   Angst: Meillä ei oo ikinä sen kummemmin sallittu tai kielletty kirosanoja. Silti meillä lapset ei halua sanoa kirosanaa, vaikka mikä ois 😁
   Meilläkään ei lapsuudessa mitään tabua tehty kiroilusta enkä juurikaan kiroile edes aikuisena.

   Lainaa

  39. Tulos: +12 (16 ääntä)
   Järkky kenguru: Sinun lapsuudessasi ei varmaankaan koulussa harjoiteltu suojautumaan ydinsodalta, jota taas nyt kohta eläkeläiset ovat harjoitelleet kouluaikanaan (Amerikassa ainakin). Minäkin olin ihan kaheli ja välttelin minkään ostamista / omistamista / pitämistä, ettei ole ylimääräisiä huolehdittavia kriisitilanteessa, koska [...]
     En nyt pitäisi ilmastonmuutoksesta huolehtimista ihan pahanilmanlintuiluna, tässä on oikeasti mahdollisuus, että ei tule oikein hyvä tulos. Tai no, varmaahan se on, kysymys vain, miten huono. Epäilemättä emme me kuumuuteen kuole, mutta muut kuolevat, eikä ei-ihmiseläimilälkään suureksi osaksi hyvin mene. Tietysti riippuu ihmisestä, miten paljon siitä häiriytyy, jos on erittäin itsekeskeinen niin mitäpä parista sarvikuonosta sitten. Lehmiä kuitenkin riittää syötäväksi...
     Ydintuhoa ei koskaan sitten tapahtunut (vielä), mutta oli kyllä sen verran läheltä piti -tilanteita, joten huoli oli täysin aiheellista. Pulpetin alle suojautuminen ei tosin auttaisi mitään, joten ehkäpä tämä tuho d'jour on siitä parempi, että ilmastonmuutokselle voi oikeasti tehdä jotain yksilönäkin, vaikka mitenkin vähän, kun taas Neuvostoliiton tai Yhdysvaltojen ydinpommit eivät suomalaisesta äänestäjästä/ kuluttajasta piittaa. 
     
     -Mitä kiroiluun tulee, omani ei kiroile tahallaan. Ei vain osaa ääntää sanaa "vliegtuig" (lentokone, yksi lempiasioistaan), joten ääni joka saadaan aikaiseksi on "vittu". Selitin tarhalle, ettei hän sano sitä, mitä kuulostaa sanovan, toivottavasti uskoivat :)

   Lainaa

  40. Neuloutuva hampurilainen 17.3.2023 16:34
   Tulos: -11 (19 ääntä)
   Kaaleppi: No ihan tarpeeksi iso FAIL on vetää aasinsilta vegaaniseen ruokaan. Mitäs veikkaatte valittaako Pekka silloin, jos tarjolla on vain liharuoka?
   >vegaaninen ruoka >ilmastoahdistus >woke-höyhöt >mielenterveysongelmat >puukotus Enpä tiedä.

   Lainaa

  41. Tulos: -2 (8 ääntä)
   Lehtevä makkara: Joo, ei. Oli maahanmuuttaja.
   Oli kiusattu tyttö, joka viimein kyllästyi persunpentujen käytökseen.

   Lainaa

  42. Riehakas dinosaurus 20.3.2023 14:28
   Tulos: -7 (19 ääntä)
   Jos on pakkovegepäivä niin on tasa-arvon nimissä oltava myös pakkolihapäivä. Pienen pienen prosentin takia ei tarvitse kaikkia rääkätä ja pelkkä kasvisruoka ei todellakaan sovi kaikille. Soija on esim. myrkkyä kilpirauhaspotilaille.

   Lainaa

  43. Riehakas dinosaurus 20.3.2023 14:29
   Tulos: 0 (10 ääntä)
   Hailu kana: Oli kiusattu tyttö, joka viimein kyllästyi persunpentujen käytökseen.
   Voi kunpa tietäisit ketkä noissa kouluissa kiusaavat, nythän asioista on viimein jopa alettu puhumaan. On myös hieman eri asia sanoa jotain kuin ryöstää puukolla uhaten ja/tai väkivaltaa käyttäen.

   Lainaa

  44. Tulos: -5 (7 ääntä)
   Aikuinen, joka opettaa lapsen ilmaisemaan itseään ns. väärin, altistaa lapsen kiusaamiselle. Mietitään esimerkiksi 12-15 vuotiaiden ryhmää, jossa yksi sanoo "punainen postilaatikko" vitun sijaan. Häntä todennäköisesti kiusataan tässä ryhmässä, koska ei kiroile heidän mielestä oikealla tavalla ja ole samalla cool. Aikuinen sortuu tällä tavoin tuottamaan lapselle hämmennystä ja pahaa oloa. Perus kasvatuspsykologiaa lyhykäisyydessään.

   Lainaa

  45. Liha on terveellistä 29.3.2023 18:07
   Tulos: 0 (2 ääntä)
   Lila herne: Missä koulussa on vaihtoehtona vain vegaaninen ruoka? Minä olen ymmärtänyt, että usein nimenomaan sitä vegaanista vaihtoehtoa ei ole, mutta joihinkin kouluihin on saatu myös vegaanista ruokaa oppilaiden pyynnöstä. Tosin eipä Pekka olisi ensimmäinen aikuinen, joka tulkitsee tarjolla olevan [...]
   Kouluissa on päiviä joina ei tarjota lihaa ollenkaan, kyllä pitäisi olla liharuokia tarjolla. Tästä lapsetkin on valittaneet, järjestäneet jopa mielenosoituksia.

   Lainaa

  46. Tulos: +1 (1 ääni)
   Rajaton järvisieni: Lapset hokee niitä myös jos ne sallitaan, joten se siitä ytimestä.
   Mä en hokenut kun tiesin että pahoista sanoista saa tukkapöllyä. Sain kyllä tukistaa isääkin jos kiroili. Isä sai paljon enemmän tukistusta, itsee kiroilin vasta aikuisena. (Kyllä, tiedän että ruumiillinen kuritus on laitonta, mutta hyvin toimi se uhkauskin ainakin minuun.)

   Lainaa

  47. Räjähdysaltis riesa 23.8.2023 4:45
   Tulos: -1 (1 ääni)
   Kiroilevien pentujen vanhemmista tulee aivan instant white trash- vibat. Ne on just niitä käheä-äänisiä Jessicoita joilla on se saksanpaimenkoira/pitbull nimeltään Roki. Äiti kiroilee Rokille, ja yrittää potkaista sitä kun Roki ei osaa totella (ts. ei ole koulutettu). Hän on ilman muuta yh, ja lasten isä on auttamattoman mulkvisti. Viikonloppuisin Jessica lähtee paikalliseen istumaan, josta tuntee 99% paikallisesta miesväestä. Esittää ja on kova ääninen. Naisia Jessica ei siedä. Kuitenkin ennen rimpsalle lähtöä Jessican täytyy ottaa paskalla puhelimella selfie, joka on otettu liian läheltä naamaa. Pääosassa kuvassa on nähtävillä valkoisen puuterin määrä, paksu kajal-kerros alaluomilla, lilaa luomiväriä ja mustanpuhuvat viivakulmat sillä samalla mustalla, essencen 1,20 € maksaneella kajal-kynällä. Kuvatekstiksi Jessica kirjoittaa lempilaulunsa, Cheekin vihaajat vihaa kappaleesta: "Vihaajat vihaa, meitsi vaan takas vilkuttaa! Tää yh-mamma lähtis parille....:)" Eli jos kerrot ylpeänä että sun lapset kiroilee, valitettavasti vaan on niin että ylläoleva mielikuva tapahtuu.

   Lainaa

  48. Vakava sorsa 23.8.2023 11:15
   Tulos: +1 (1 ääni)
   Räjähdysaltis riesa: Kiroilevien pentujen vanhemmista tulee aivan instant white trash- vibat. Ne on just niitä käheä-äänisiä Jessicoita joilla on se saksanpaimenkoira/pitbull nimeltään Roki. Äiti kiroilee Rokille, ja yrittää potkaista sitä kun Roki ei osaa totella (ts. ei ole koulutettu). Hän on ilman muuta yh, ja lasten isä on [...]
   En tiiä onko Jessika vienyt sun miehen vai etkö miehenä ite saanu Jessikalta.

   Lainaa

  49. Räjähdysaltis riesa 24.8.2023 3:42
   Tulos: 0 (0 ääntä)
   Vakava sorsa: En tiiä onko Jessika vienyt sun miehen vai etkö miehenä ite saanu Jessikalta.
   Haha mun eksät on saaneet tasokkaampia naisia kyllä ku noita pentunsa kiroilemaan opettaneita röökisuita. Nyksän oon pitänyt tossa 15 vuotta. Taisitkin ite olla Jessika

   Lainaa

  Lue lisää

  Kommentoi

  Avatar

  Vastaa

  Nimikone

  Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

  Avainsanat: kiroilla, kiroilu, koulu, kouluruoka, neandertalilainen, neandertalinihminen, oulu, puukotus, ruoka, vanhemmat, vegaanit