Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Asiakaspalautetta, osa 6

Rahanpesuepäily: Näin Nordea suojautuu kolikoilta.
Asiakaspalautetta, osa 6

Arkiston aarre

 • Nimi Juuri nyt
  Tulos: 0 (0 ääntä)

  Kommentti

 • 42 kommenttia

   Ei kommentteja
  1. Tulos: +334 (364 ääntä)
   Suosittelisin Sus:lle Lidlin sovellusta, kun on kaikinpuolin helpompaa, mutta epäilen, ettei kelpaisi, koska heille se mainoslehti KUULUU.

   Lainaa

  2. Leppeä liitu 16.3.2023 0:23
   Tulos: +197 (219 ääntä)
   Sus(?) ei ole ainakaan niitä, jotka laittaa postiluukkuun ei mainoksia tarran. Sellaisen vinkin voisin antaa kuitenkin, että Lidlin tarjouslehden näkee todella kätevästi Lidlin sovelluksesta tai nettisivuilta.

   Lainaa

  3. Aistikas ilonpilaaja 16.3.2023 0:27
   Tulos: -119 (257 ääntä)
   Käteistalletusrajaa ei ihan syyttäsuotta aseteta nollaan. Aika ristiriitaista, että syytetään Nordeaa rahanpesusta samalla kun itse on talletellut sinne ties mitä sheidiä käteistä ja nyt itketään, kun pankki esti käteiset :D

   Lainaa

  4. Varpaaton hylje 16.3.2023 0:29
   Tulos: +151 (167 ääntä)
   Voisko joku ystävällisesti viedä Sus...lle kaikki saamatta jääneet Lidlin tarjouslehtiset niin se saattais antaa asiakaspalvelun rassuille tauon hengähtää.

   Lainaa

  5. Sanaton päärynä 16.3.2023 1:04
   Tulos: +231 (237 ääntä)
   Jos tarjouslehtinen on tullut Postisen välissä niin lonkalta voisi heittää, että sen jakelusta vastaa Posti.

   Lainaa

  6. Jeesus Putlerilainen 16.3.2023 1:28
   Tulos: +19 (71 ääntä)
   Sus voisi opetella ne yhdys_sanat ensin.

   Lainaa

  7. Hunnuton lintu 16.3.2023 1:37
   Tulos: +347 (361 ääntä)
   Millaisia temppuja pitää elämässään tehdä että pankki laittaa talletusrajaksi nollan?

   Lainaa

  8. Täpärä ananas 16.3.2023 2:39
   Tulos: +40 (44 ääntä)
   No ei oo tännekkään lidlin mainosta pitkään aikaan tullut. Olen olettanut niiden vain lopettaneen sen lähettämisen. Näkeehän sen netistä, jos muistaa käydä katsomassa. Mutta selvästi harvemmin kuin postissa tulleena.

   Lainaa

  9. Täpärä ananas 16.3.2023 2:53
   Tulos: +122 (248 ääntä)
   Hunnuton lintu: Millaisia temppuja pitää elämässään tehdä että pankki laittaa talletusrajaksi nollan?
   Mitä lie. En ole ikinä kuullut että mitään talletusrajaa on olemassakaan. Millä ihmeen oikeudella pankki on asiakkaan rahankäyttöä edes määräämässä? Se mitä pankit nykyään kehtaavat palveluksi väittää on suoraan sanottuna kusetusta. Kaiken maailman maksuja ovat kyllä kokoajan ottamassa milloin milläkin tekosyyllä.

   Lainaa

  10. Uusiutuva kärpänen 16.3.2023 4:23
   Tulos: +52 (56 ääntä)
   Sanaton päärynä: Jos tarjouslehtinen on tullut Postisen välissä niin lonkalta voisi heittää, että sen jakelusta vastaa Posti.
   Ei välttämättä. Monesti poikkeuspäivinä jakelusta vastaa Posti, muuten joku halvempi mainosjakelufirma.

   Lainaa

  11. Lojaali meduusa 16.3.2023 6:09
   Tulos: +83 (115 ääntä)
   Täpärä ananas: Mitä lie. En ole ikinä kuullut että mitään talletusrajaa on olemassakaan. Millä ihmeen oikeudella pankki on asiakkaan rahankäyttöä edes määräämässä? Se mitä pankit nykyään kehtaavat palveluksi väittää on suoraan sanottuna kusetusta. Kaiken maailman maksuja ovat kyllä kokoajan ottamassa milloin milläkin tekosyyllä.
   Sillä oikeudella että pankin täytyy tuntea asiakkaansa. Lisää voit lukea vaikka täältä
   https://www.finanssivalvonta.fi/kuluttajansuoja/asiakkaan-tunnistaminen-ja-tunteminen/

   Lainaa

  12. Tulos: +119 (157 ääntä)
   Aistikas ilonpilaaja: Käteistalletusrajaa ei ihan syyttäsuotta aseteta nollaan. Aika ristiriitaista, että syytetään Nordeaa rahanpesusta samalla kun itse on talletellut sinne ties mitä sheidiä käteistä ja nyt itketään, kun pankki esti käteiset 😁
   Voit sanoa ihan "hämärää" tai vaikkapa "epäilyttävää". Sheidiä... en vaan kestä. Anteeksi.

   Lainaa

  13. Liuho koira 16.3.2023 6:28
   Tulos: +56 (58 ääntä)
   Täpärä ananas: Mitä lie. En ole ikinä kuullut että mitään talletusrajaa on olemassakaan. Millä ihmeen oikeudella pankki on asiakkaan rahankäyttöä edes määräämässä? Se mitä pankit nykyään kehtaavat palveluksi väittää on suoraan sanottuna kusetusta. Kaiken maailman maksuja ovat kyllä kokoajan ottamassa milloin milläkin tekosyyllä.
   Mutta suosittu twiitti ja muutama uusi seuraaja!

   Lainaa

  14. Kodikas lisko 16.3.2023 7:22
   Tulos: +66 (86 ääntä)
   Leppeä liitu: Sus(?) ei ole ainakaan niitä, jotka laittaa postiluukkuun ei mainoksia tarran. Sellaisen vinkin voisin antaa kuitenkin, että Lidlin tarjouslehden näkee todella kätevästi Lidlin sovelluksesta tai nettisivuilta.
   Se on nautinnollisempaa selata sitä ihan oikeaa mainoslehteä samalla, kun nälkäänsä mussuttaa jauhoperunamuusia suoran paketista. Teemaruokasivujen annosten tuijottaminen saa sen muusijauheenkin maistumaan paremmalta. Kännykkää selaamalla ei tule samaa vaikutusta

   Lainaa

  15. Solvaava salaatti 16.3.2023 7:28
   Tulos: +23 (47 ääntä)
   Sus, olispa minullakin noin pienet ongelmat tai sit sulla on tosi suuret ongelmat ja purat sen nyt tähän pieneen ongelmaan..

   Lainaa

  16. Painoton lammas 16.3.2023 8:11
   Tulos: +98 (112 ääntä)
   Aina sitä oppii jotain uutta, enpä ollut aiemmin kuullutkaan mistään talletusrajoista ja että ”sheidillä” tekemisellä voi saada sen nollaan. Olen ehkä legit liian tavallinen.

   Lainaa

  17. Syötävä pesusieni 16.3.2023 8:26
   Tulos: +154 (162 ääntä)
   Uusiutuva kärpänen: Ei välttämättä. Monesti poikkeuspäivinä jakelusta vastaa Posti, muuten joku halvempi mainosjakelufirma.
   Olin itse joskus postilla töissä ja lidlin mainokset eivät kuuluneet meille, mutta eräänä kauniina päivänä kun pidin taukoa auton vieressä, tuli joku pappa huutamaan pää punasena, että en ole jalanut heille lidlin mainosta ja nyt saan potkut ja mitä kaikkea. 
   Selitin ystävällisesti, ettei ne mainokset ole meidän jakelusss, mutta kuulemma pitäisi turpaan antaa siitä huolimatta.
   Jumalsleisson, että jolleki voi olla *mainokset* tärkeitä..

   Lainaa

  18. Näkinkenkiä keräilevä alligaattori 16.3.2023 8:32
   Tulos: +110 (116 ääntä)
   Entisenä mainosjakelijana kommenttia: Mainosta ei jaeta, jos ei ole jakelijaa. Niissä hommissa pellepalkat, pari senttiä per nippu, itse sain autollisena neuvoteltua tuntipalkan, kun tänne kaivattiin kovasti jakelijaa. Paikalliset nuoret ajaa papan maksamilla mautoilla, ei ne mitään lärpäkkeitä selkä vääränä kanna, ei tällä alueella. Mäkin lopetin heti kun pystyin.

   Lainaa

  19. Lihava Tiikeri 16.3.2023 9:51
   Tulos: +106 (114 ääntä)
   Hunnuton lintu: Millaisia temppuja pitää elämässään tehdä että pankki laittaa talletusrajaksi nollan?
   Ei välttämättä mitään. Sain joululahjaksi sukulaiselta hurjat 50€ ja halusin tallettaa sen tilille. Piti tehdä kirjallinen selvitys mistä raha oli peräisin ja selvityksen jälkeen tuli ilmoitus, että ei onnistu kun ei ole esittää mitään todisteita rahan alkuperästä. Olen ollut pankin asiakas yli 20 vuotta, kaikki tiedot päivitetty, henk.kohtaisesti käynyt joka vuosi paikanpäällä henkkareiden kanssa todentamassa, että minä olen minä. Lisäksi heille on pitänyt ilmoittaa mihin maihin tililtä menee rahaa ja jos meneekin jonnekin muualle (esim. jouduin tilaamaan hiiren suoraan valmistajalta, koska Suomesta kyseistä mallia ei enää saanut) niin maksu estettiin ja piti tehdä kirjallinen selvitys ja perustella miksi rahaa on yhtäkkiä menossa listan ulkopuolelle. Jotenkin on naurattanut, että miten jaksavat kytätä mihin pienen sairaseläkkeeni käytän.

   Lainaa

  20. Likempi rätti 16.3.2023 10:24
   Tulos: -20 (52 ääntä)
   Lihava Tiikeri: Ei välttämättä mitään. Sain joululahjaksi sukulaiselta hurjat 50€ ja halusin tallettaa sen tilille. Piti tehdä kirjallinen selvitys mistä raha oli peräisin ja selvityksen jälkeen tuli ilmoitus, että ei onnistu kun ei ole esittää mitään todisteita rahan alkuperästä. Olen ollut pankin asiakas yli 20 vuotta, kaikki [...]
   Tämä on eri asia, kuin että talletusraja olisi 0e. Et vain pystynyt todistamaan rahojen alkuperää, joten et saanut tallentaa sitä siitä syystä. Jos on talletusraja 0, ei saa tallentaa vaikka miten pystyisi todistamaan mistä raha on peräisin.

   Lainaa

  21. Itseasiassa 16.3.2023 10:26
   Tulos: +24 (34 ääntä)
   Syötävä pesusieni: Olin itse joskus postilla töissä ja lidlin mainokset eivät kuuluneet meille, mutta eräänä kauniina päivänä kun pidin taukoa auton vieressä, tuli joku pappa huutamaan pää punasena, että en ole jalanut heille lidlin mainosta ja nyt saan potkut ja mitä kaikkea.  Selitin ystävällisesti, ettei ne mainokset ole meidän [...]
   "Pieleen menee mun torstai, jos ei Lidlin mainos tuu. Mä ootan postinkantajaa kuin kuuta nousevaa".
   Kai se edes tulee torstaina? En tiedä, meillä on mainoskielto ovessa. 

   Lainaa

  22. Kauhee gorilla 16.3.2023 10:28
   Tulos: +38 (40 ääntä)
   Solvaava salaatti: Sus, olispa minullakin noin pienet ongelmat tai sit sulla on tosi suuret ongelmat ja purat sen nyt tähän pieneen ongelmaan..
   Minua huvittaa, että tuon Susin päivityksessä on Feissarimokistakin tuttu ammattivalittaja-Anne komppaamassa Susia ja avautumassa jakelijoista. (Mm. täältä voi muistaa Annen https://www.feissarimokat.com/2021/01/anne-tekee-reklamaation/) Ja kyllä, on just sama Anne. Varmaan seuraa päivät pitkät yritysten FB-sivuja päästäkseen puuttumaan kaikkeen ja valittamaan kaikesta mahdollisesta.

   Lainaa

  23. Römäkkä biisoni 16.3.2023 10:40
   Tulos: +51 (57 ääntä)
   Nordea.. En nyt viitsi alkaa suuremmin avautumaan, mutta en todellakaan suosittele sitä pankkia kellekään mikäli et tienaa jotain vähintään kolmea tonnia kuussa puhtaana käteen. Mitä rikkaampi olet, sitä parempaa palvelua saat. Vastavuoroisesti mitä köyhempi olet sitä vähemmän saat palvelua ylipäänsä. Kaikesta joutuu maksamaan ja köyhällä ei välttämättä olisi varaa siihen. Danskebank on toinen mutta ei ihan yhtä paha vaikka sitäkään en pysty suosittelemaan kellekään. DaBalla jos on lainaa ja haluaa vaihtaa pankkia joutuu maksamaan viitisen prosenttia lainan todellisesta koosta siirtokulua. Millään muulla pankilla kuin Nordealla ei ole samaa käytäntöä.

   Lainaa

  24. It's a deal 16.3.2023 11:00
   Tulos: +57 (59 ääntä)
   Lidlin mainos jäi tulematta, Sus siunakkoon!

   Lainaa

  25. Tulos: -6 (30 ääntä)
   Päivän kyselyyn viitaten, en ymmärrä miksi paperimainokset pitäisi kieltää, vaikka netissä kaikki sivustot vilkkuu täynnä mainoksia. _Kaikki_ mainokset pitäisi kieltää.

   Lainaa

  26. Tulos: -19 (55 ääntä)
   Sympatiat aspan puolella. Pete kuulostaa just sellaselta näsäviisastelevalta idiootilta ketä en haluaisi tuntea. Roikkuu huonona pitämänsä pankin asiakkaana, että saa valittaa ja sitten julkaista valituksia Twitterissä.

   Lainaa

  27. Tulos: -10 (50 ääntä)
   Karoliina: Suosittelisin Sus:lle Lidlin sovellusta, kun on kaikinpuolin helpompaa, mutta epäilen, ettei kelpaisi, koska heille se mainoslehti KUULUU.
   Itse näen tässä suurempana ongelmana postin jakajan joka vetää välistä palkkaa tekemättömästä työstä. Suoramarkkinointipuljut eivät tunnetusti pidä hirveän korkeita kriteerejä minkälaisia ihmisiä palkkaavat. Välistä vetäminen on helppoa, joska hyvin harva ihminen pitää kirjaa saamistaan mainoksista ja oikeasti haluaa niitä postiinsa. Ja niistäkin vielä harvempi on  tarpeeksi viitseliäs että alkaa selvittämään asiaa. Mielestäni tässä ei ole mitään syytä pilkata Susia.

   Lainaa

  28. Tulos: +8 (22 ääntä)
   Sanaton päärynä: Jos tarjouslehtinen on tullut Postisen välissä niin lonkalta voisi heittää, että sen jakelusta vastaa Posti.
   Voisi myös lonkalta heittää että Lidlin aspa tietää kenen kanssa niillä on jakelusopimus kun sillä on jakelukarttakin käsillä tarkastettavana, sekä antamastaan numerosta vastannut jakulupulju ihan jankkaamatta myöntää  myös asian.

   Lainaa

  29. Varjonen omena 16.3.2023 13:23
   Tulos: +29 (39 ääntä)
   Kaaleppi: Päivän kyselyyn viitaten, en ymmärrä miksi paperimainokset pitäisi kieltää, vaikka netissä kaikki sivustot vilkkuu täynnä mainoksia. _Kaikki_ mainokset pitäisi kieltää.
   Olet sitten varmaan valmis maksamaan siitä ilosta että pääset käyttämään kaikkia niitä sivustoja? Mukaan lukien tätä. Mainostuloillahan näitä pyöritetään.

   Lainaa

  30. Validi mansikka 16.3.2023 14:01
   Tulos: +55 (57 ääntä)
   Likempi rätti: Tämä on eri asia, kuin että talletusraja olisi 0e. Et vain pystynyt todistamaan rahojen alkuperää, joten et saanut tallentaa sitä siitä syystä. Jos on talletusraja 0, ei saa tallentaa vaikka miten pystyisi todistamaan mistä raha on peräisin.
   Mun tulee aina välillä talletettua pieniä määriä käteistä, esimerkiksi sukulaisilta saatuja lasten lahjarahoja ja kirpparimyyntituottoja. Multa ei ole koskaan kysytty rahojen alkuperää. Naamaraja?

   Lainaa

  31. Tulos: 0 (20 ääntä)
   Täpärä ananas: Mitä lie. En ole ikinä kuullut että mitään talletusrajaa on olemassakaan. Millä ihmeen oikeudella pankki on asiakkaan rahankäyttöä edes määräämässä? Se mitä pankit nykyään kehtaavat palveluksi väittää on suoraan sanottuna kusetusta. Kaiken maailman maksuja ovat kyllä kokoajan ottamassa milloin milläkin tekosyyllä.
   Talletusraja on 1000 euroa/kuukausi yksityishenkilöillä, jos tekee tilityksiä automaatin kautta.

   Lainaa

  32. Arveluttava metso 16.3.2023 15:17
   Tulos: +18 (22 ääntä)
   Njäh: Talletusraja on 1000 euroa/kuukausi yksityishenkilöillä, jos tekee tilityksiä automaatin kautta.
   Riippuu kuule ihan pankista.

   Lainaa

  33. Tiukka koira 16.3.2023 17:39
   Tulos: -32 (46 ääntä)
   Täpärä ananas: Mitä lie. En ole ikinä kuullut että mitään talletusrajaa on olemassakaan. Millä ihmeen oikeudella pankki on asiakkaan rahankäyttöä edes määräämässä? Se mitä pankit nykyään kehtaavat palveluksi väittää on suoraan sanottuna kusetusta. Kaiken maailman maksuja ovat kyllä kokoajan ottamassa milloin milläkin tekosyyllä.
   Ei se nyt käy että köyhä tallettaa jotain. Pitää olla ahne jutku niin kyllä sopii heti, raha tulee rahan luo.

   Lainaa

  34. Lehtevä makkara 16.3.2023 17:45
   Tulos: +29 (35 ääntä)
   Jätän tämän vain tähän: "Pankkivalvoja: Nordeaa saatettiin käyttää jättimäisessä Venäjän rahan­pesu­operaatiossa Finanssivalvonnan mukaan Nordea esti rahanpesua niin puutteellisesti, että pankki saattoi olla välikappale miljardien eurojen Russian Laundromat-vyyhdissä. Nordea ja Danske jäivät vaille rangaistuksia, kun Fivan tutkinnat venähtivät."

   Lainaa

  35. Tiukka koira 16.3.2023 17:47
   Tulos: +36 (40 ääntä)
   Lihava Tiikeri: Ei välttämättä mitään. Sain joululahjaksi sukulaiselta hurjat 50€ ja halusin tallettaa sen tilille. Piti tehdä kirjallinen selvitys mistä raha oli peräisin ja selvityksen jälkeen tuli ilmoitus, että ei onnistu kun ei ole esittää mitään todisteita rahan alkuperästä. Olen ollut pankin asiakas yli 20 vuotta, kaikki [...]
   Mikä pankki tuollaista säätää? Itsellä on OP, ja olen ostellut sieltä täältä tavaraa ja ikinä ei ole kysytty mitään. Mulla on myös Eestiläinen tili josta olen siirtänyt isoja summia op:n tilille ja ei siltikään kysellä että mistä massit on peräisin?

   Lainaa

  36. Tiukka koira 16.3.2023 17:49
   Tulos: -15 (21 ääntä)
   Varjonen omena: Olet sitten varmaan valmis maksamaan siitä ilosta että pääset käyttämään kaikkia niitä sivustoja? Mukaan lukien tätä. Mainostuloillahan näitä pyöritetään.
   Ei haittaisi yhtään jos kaikki sivut häviää. Internet nyt oli alkujaankin nörttien mesta, ja sellaiseksi olisi saanut jäädä.

   Lainaa

  37. Nuutunut kivi 16.3.2023 19:28
   Tulos: +6 (14 ääntä)
   Näköjään muuallakin on lusmuja mainostenjakajia. Täällä paikallislehdessä lähes viikoittain joku valittaa, kun on jäänyt mainoslehdet tulematta.

   Lainaa

  38. Tulos: +24 (30 ääntä)
   Lojaali meduusa: Sillä oikeudella että pankin täytyy tuntea asiakkaansa. Lisää voit lukea vaikka täältä finanssivalvonta.fi/kuluttajansuoja/asiakkaan-tunnistaminen-ja-tunteminen
   Niin-no, se että tuntee ja tietää asiakkaan olevan miljoona/miljardi/luokan rahanpesijä ja rajoituksien kiertäjä on tietenkin ihan ok. 100€ on "terrorismiepäillyä". VMP.

   Lainaa

  39. Hellyytävä vadelma 17.3.2023 13:11
   Tulos: -6 (22 ääntä)
   Kyllähän se talletusraja jäänee 0 € tasolle, jos vastaa läpällä niihin kysymyksiin. Jotkut katsokaas on sellaisia huumorimiehiä, eikä tajua mihin se huumori ei sovi. Uskon Peten kuuluvan tähän sakkiin..

   Lainaa

  40. Puuton alpakka 19.3.2023 8:56
   Tulos: +7 (9 ääntä)
   Kaaleppi: Päivän kyselyyn viitaten, en ymmärrä miksi paperimainokset pitäisi kieltää, vaikka netissä kaikki sivustot vilkkuu täynnä mainoksia. _Kaikki_ mainokset pitäisi kieltää.
   Jos kaikki mainokset kiellettäisiin, pitäisi hyväksyä se, että Suomeen tulisi satoja tuhansia uusia työttömiä, jotka työssäkäyvät sitten elättävät. Ilman mainoksia on aika mahdotonta tehdä yrityksensä toimintaa tunnetuksi, joten asiakkaita ei tule ja liikevaihtoa ei ole. Pelkästään niillä yrityksillä olisi mahdollisuuksia, joilla on jo oma asiakaskuntansa, joka riittää.
   Saisiko muuten mielestäsi oman yrityksensä liiketilan ikkunoissa mainostaa, vai pitäisikö asiakkaiden käydä jokaisella ovella katsomassa, mitä siellä tarjotaan, jos haluaa tietää? Entä saisiko yrityksen omilla nettisivuilla mainostaa?

   Lainaa

  41. Tulos: +2 (2 ääntä)
   Näkinkenkiä keräilevä alligaattori: Entisenä mainosjakelijana kommenttia: Mainosta ei jaeta, jos ei ole jakelijaa. Niissä hommissa pellepalkat, pari senttiä per nippu, itse sain autollisena neuvoteltua tuntipalkan, kun tänne kaivattiin kovasti jakelijaa. Paikalliset nuoret ajaa papan maksamilla mautoilla, ei ne mitään lärpäkkeitä selkä vääränä kanna, ei tällä alueella. Mäkin lopetin heti kun pystyin.
   Meille jakaa eläkkeellä oleva mummo. Ei ole kyllä koskaan tullut Lidin mainoksia, molempiin lähimpiin tunti suuntaansa. Paskahomma, mutta tulkoon mainokset kun jollekin on töitä täällä helvetin perseessäkin ja niillä syttyy sauna kivasti.

   Lainaa

  42. Tilattava tuhatjalkainen 22.1.2024 23:04
   Tulos: 0 (0 ääntä)
   It's a deal: Lidlin mainos jäi tulematta, Sus siunakkoon!
   Hän saa vaikka kaikki meille tulleet mainokset jotka tulee mainos -ja ilmaisjakelukiellosta huolimatta. Kunhan ei enää palauta niitä meille enää takaisin.

   Lainaa

  Lue lisää

  Kommentoi

  Avatar

  Vastaa

  Nimikone

  Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

  Avainsanat: asiakaspalaute, asiakaspalvelu, jakelu, kauppa, kolikot, lehdenjakaja, lehdet, lidl, markkinointi, nordea, pankki, rahanpesu, talletus, talletusautomaatti, talletusraja

 • Uusimmat

 • Kategoriat