Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Naistenhuoneen ovi jäi auki, osa 256

Hätätilanne Naistenhuoneella!
Naistenhuoneen ovi jäi auki, osa 256

Arkiston aarre

 • Nimi Juuri nyt
  Tulos: 0 (0 ääntä)

  Kommentti

 • 56 kommenttia

   Ei kommentteja
  1. Leppeä liitu 14.3.2023 0:40
   Tulos: +351 (427 ääntä)
   Ihan mahtavaa, että group member saa bibelsiä. Jos minä kuulisin potentiaalisen seksikumppanin puhuvan bibelsistä, jäisi kyllä petipuuhat väliin.

   Lainaa

  2. Riemukas peruna 14.3.2023 0:42
   Tulos: +352 (358 ääntä)
   Ai että, mikäs olis kivempaa kuin pitkän duunipäivän jälkeen joutua kuulusteluun kun naapuri on vaan hieman huolissaan. Mitenkään kyttäämättä ja anonyymisti.

   Lainaa

  3. Mädäntynyt järvisieni 14.3.2023 0:49
   Tulos: +321 (323 ääntä)
   En mitenkään kyttäile, mutta kyttäilen kuitenkin

   Lainaa

  4. Ytimekäs kobra 14.3.2023 1:27
   Tulos: +472 (478 ääntä)
   "Onko hätäkeskuksessa? Haluaisin anonyymisti ilmoittaa, että naapurini (ulkomaalainen) ei vietä kotonaan tarpeeksi aikaa."

   Lainaa

  5. Lasinuudeli 14.3.2023 1:31
   Tulos: +176 (180 ääntä)
   Voihan himpulat tollasia myöhäsiä kotiintuloaikoja.. kamala juttu.. pistää miettimään minnekähän kaikkialle minusta on kyttääjänaapurit ilmotelleet, kun henkilökohtaisena avustajana on ollut just samantyylisiä aamusta-iltaan -vuoroja. Tai ehkä en näytä tarpeeksi etniseltä (perus-punapää) että kenelläkään hälytyskellot soisi XD

   Lainaa

  6. Pinottava muovipussi 14.3.2023 1:57
   Tulos: +140 (206 ääntä)
   Bibels kieltoon.

   Lainaa

  7. Vinkeä panda 14.3.2023 2:00
   Tulos: -49 (81 ääntä)
   Leppeä liitu: Ihan mahtavaa, että group member saa bibelsiä. Jos minä kuulisin potentiaalisen seksikumppanin puhuvan bibelsistä, jäisi kyllä petipuuhat väliin.
   Toisaalta kyllähän sitä vois ensin vähän ajella bimblesiä että bibels sais kivaa. Niinhän se Popedakin laulaa että jos bimblesiä saan niin lähden mukaan.

   Lainaa

  8. Jämpti hevonen 14.3.2023 2:12
   Tulos: +189 (199 ääntä)
   Riemukas peruna: Ai että, mikäs olis kivempaa kuin pitkän duunipäivän jälkeen joutua kuulusteluun kun naapuri on vaan hieman huolissaan. Mitenkään kyttäämättä ja anonyymisti.
   Vois varmistaa Petran serkulta, se on juristi, että onko asiallista tehdä noin pitkiä työpäiviä.

   Lainaa

  9. Tulos: +211 (215 ääntä)
   "Tekisin mieluiten nimettömän ilmiannon" En ihmettele. Hävettäishän se tollasta paskaa omalla nimellä jauhaa.

   Lainaa

  10. Tulos: +243 (245 ääntä)
   Mie tuijotin tuota kuvaa hämmentyneenä, että mikä jäävuorisalaatilla on :D

   Lainaa

  11. Nimetön marja 14.3.2023 3:41
   Tulos: +67 (71 ääntä)
   Takavuosina lähdin töihin seitsemään ja kotiin n.21 kun menin töistä suoraan kouluun. Nyt teen kahta työtä mutta onneksi toista etänä tulospalkalla ilman työaikaa niin ei naapurit tiedä. Nytkin haluaisin tehdä töitä mutta puolisolle olen luvannut että en tee 21-6 välillä vaikka valvottaa yöllä ja että pidän yhden vapaapäivän viikossa.

   Lainaa

  12. Hempeä koira 14.3.2023 5:13
   Tulos: +162 (200 ääntä)
   Riemukas peruna: Ai että, mikäs olis kivempaa kuin pitkän duunipäivän jälkeen joutua kuulusteluun kun naapuri on vaan hieman huolissaan. Mitenkään kyttäämättä ja anonyymisti.
   Harmillisen yleistä on kyllä, että maahanmuuttajia käytetään hyväksi, koska he eivät tunnu maan lakeja ja/tai tiedä mistä hakea apua. Mun mielestä on surullista, että naapurista huolissaan oleminen on yleisen mielipiteen mukaan heti kyttäämistä. Tästä on lyhyt matka siihen, että kävellään vain ohi apua tarvitsevasta kadulla, koska ei pidä sotkeentua muiden asioihin. 
   Tässä tapauksessa toki voisi aloittaa vaikka smaltalkilla naapurin kanssa, eikä heti soittamalla häkeen. 

   Lainaa

  13. Tulos: +133 (137 ääntä)
   Mistähän voi päätellä, että nämä naapurit (ulkomaalaisia) ovat töissä koko päivän? Luultavasti ovat päivän töissä ja illat tekee jotain muuta, esim yhdessä ystäviensä kanssa. Ulkomaalaiset kun normaalisti ovat pajon sosiaalisempia, kun me suomalaiset

   Lainaa

  14. Tulos: -32 (52 ääntä)
   Sinille, ja miksi ei muillekin, tiedoksi että aluvanteet on nuorison slangia ja sillä kierretään sensuuria aikas hyvin. Kun Tori.fi ei kuitenkaan julkaise ilmoo kannabiksesta tms doupista. Aika kallista böddee kyllä jos 80€ maksaa 2,5g. Ps aika hyvä paikkakunta kasvatella tuo Viher,jäinen.

   Lainaa

  15. Nimetön marja 14.3.2023 6:47
   Tulos: +75 (75 ääntä)
   Sam: Mistähän voi päätellä, että nämä naapurit (ulkomaalaisia) ovat töissä koko päivän? Luultavasti ovat päivän töissä ja illat tekee jotain muuta, esim yhdessä ystäviensä kanssa. Ulkomaalaiset kun normaalisti ovat pajon sosiaalisempia, kun me suomalaiset
   Ehkä ovat suomen kielen kurssilla. Suomalainenkin yrittäjä voi tehdä pitkää päivää jossain missä ei voi tehdä etätyötä.

   Lainaa

  16. Tääontää 14.3.2023 6:59
   Tulos: +22 (60 ääntä)
   Hyvännäköistä budia, polttaisin. Soitanko häkeen.

   Lainaa

  17. Tulos: +61 (77 ääntä)
   Toi Jodelin julkaisu on ehkä vähän rajatapaus. Poliisiin kun ei saa enää reaaliajassa yhteyttä muuta kuin 112 kautta, niin yleinen ohje nykyään on soittaa häkeen esim silloin, kun joku polttaa asunnossa kannabista. En kyllä itse kuitenkaan lähtisi tuossa tilanteessa mihinkään ilmoittamaan, ulkona siitä ei ole kenellekään haittaa (kun ei ole bussikatoksessakaan)

   Lainaa

  18. Tulos: +5 (101 ääntä)
   Onhan se huumeiden myynti hätäkeskusasia. Poliisilla kun ei ole enää omaa hätänumeroa ja kiireetön päivystys on avoinna vain virka-aikana.

   Lainaa

  19. Esiintyvä käärme 14.3.2023 7:52
   Tulos: +96 (106 ääntä)
   Toj Karin: Onhan se huumeiden myynti hätäkeskusasia. Poliisilla kun ei ole enää omaa hätänumeroa ja kiireetön päivystys on avoinna vain virka-aikana.
   Jos Torissa kauppaa huumeita, eiköhän riitä ihan ilmianto netin kautta. Kuvakaappaukset ja myyjän tiedot jne... Eri asia jos bongaat diilerin koulun kulmilla hieromassa kauppoja teinien kans.

   Lainaa

  20. Altis kantojuhta 14.3.2023 7:53
   Tulos: +86 (88 ääntä)
   Zippo: Mie tuijotin tuota kuvaa hämmentyneenä, että mikä jäävuorisalaatilla on :D
   Itse katsoin, että vihertävää, eristyksistä revittyä vaahtomuovia.

   Lainaa

  21. Tulos: +71 (73 ääntä)
   Zippo: Mie tuijotin tuota kuvaa hämmentyneenä, että mikä jäävuorisalaatilla on :D
   Mulle se oli seinästä revittyä eristevillaa :D

   Lainaa

  22. Tulos: +81 (83 ääntä)
   Hempeä koira: Harmillisen yleistä on kyllä, että maahanmuuttajia käytetään hyväksi, koska he eivät tunnu maan lakeja ja/tai tiedä mistä hakea apua. Mun mielestä on surullista, että naapurista huolissaan oleminen on yleisen mielipiteen mukaan heti kyttäämistä. Tästä on lyhyt matka siihen, että kävellään [...]
   Tai sitten he ovat yrittäjiä. Pyörittävät vaikka ravintolaa, mikä ei ole todellakaan harvinaista maahanmuuttajien parissa. Yrittäjä on Suomessa täysin lainsuojaton ja saa/joutuu painaa just niin pitkää päivää kuin yrityksen pystyssä pitäminen vaatii.

   Lainaa

  23. Eristäytynyt kirsikka 14.3.2023 9:23
   Tulos: +64 (66 ääntä)
   Sam: Mistähän voi päätellä, että nämä naapurit (ulkomaalaisia) ovat töissä koko päivän? Luultavasti ovat päivän töissä ja illat tekee jotain muuta, esim yhdessä ystäviensä kanssa. Ulkomaalaiset kun normaalisti ovat pajon sosiaalisempia, kun me suomalaiset
   Voivat myös olla opiskelijoita. Itse lähden aamulla tunneille siinä 8 aikaan ja yleensä lounaan jälkeen lähden töihin kunnes palaan 21-22 aikoihin kotiin. Opintolainallakaan ei pitkälle pötkitä jos ei ole saanut HOAS:ilta asuntoa.

   Lainaa

  24. Valittu mestari 14.3.2023 9:31
   Tulos: +15 (27 ääntä)
   Noin kymmenen minuuttia puutteessa ja sitten oli taksi tilattuna.

   Lainaa

  25. Valittu mestari 14.3.2023 9:34
   Tulos: +46 (60 ääntä)
   Eikös Naistenhuoneen jäsen ollut huolissaan, että joku käyttää naapureita hyväksi ja orjuuttaa? Ihmiskauppa on aito ongelma.

   Lainaa

  26. Kotoisa bataatti 14.3.2023 9:48
   Tulos: +59 (63 ääntä)
   En olis tunnistanut kannabista tosta. Katsoin että siinä on joku vihreä oksennus ja että kirjoittaja on huolissaan siitä, että myyjä on oksentanut jotain epäterveellisen näköistä oksennusta ja siksi pitäisi soittaa häkeen. :D

   Lainaa

  27. Vauhdikas puhveli 14.3.2023 9:51
   Tulos: +26 (28 ääntä)
   Aika normaalit työajat jopa suomalaiselle yksityisyrittäjälle...

   Lainaa

  28. Tulos: +39 (39 ääntä)
   Zippo: Mie tuijotin tuota kuvaa hämmentyneenä, että mikä jäävuorisalaatilla on :D
   Mä katoin sitä muussatuksi avokadoksi ja mietin että onkohan se kuva jonku terveysintoilijan aamupalasta, tai sen osasta ku vaa'alla on :'D

   Lainaa

  29. It's a deal 14.3.2023 11:24
   Tulos: -18 (20 ääntä)
   -x-x-: Tai sitten he ovat yrittäjiä. Pyörittävät vaikka ravintolaa, mikä ei ole todellakaan harvinaista maahanmuuttajien parissa. Yrittäjä on Suomessa täysin lainsuojaton ja saa/joutuu painaa just niin pitkää päivää kuin yrityksen pystyssä pitäminen vaatii.
   Siitähän tässä oli kyse. "Saisinko täältä tukea ja neuvoja nimettömällä ilmiannolle mahdollisesta veronkierrosta tai jostain ulkomaisesta rikollisesta toiminnasta, jos käytän tekosyynä heidän kotiintuloaikojaan?  Aivan liian usein olen tosiaan tuohon aikatauluun törmännyt. Riittääkö syyksi rikostutkintaan?"

   Lainaa

  30. Tulos: +60 (64 ääntä)
   Nauroin ihan liikaa tolle bibels-jutulle 😅 Se mielikuva, kun ensin käydään ihan normaalia keskustelua drinkit kädessä ja sit yhtäkkiä toinen on vaan et "Saisko bibels?" 😂

   Lainaa

  31. Tulos: +27 (33 ääntä)
   Zippo: Mie tuijotin tuota kuvaa hämmentyneenä, että mikä jäävuorisalaatilla on :D
   Mä skannasin kuvaa ympäri vaikka kuinka kauan, yrittäen löytää taas jonku alastoman tyypin heijastuksen tms. 😅

   Lainaa

  32. Kouluttamaton muurahainen 14.3.2023 12:54
   Tulos: +38 (38 ääntä)
   Kotoisa bataatti: En olis tunnistanut kannabista tosta. Katsoin että siinä on joku vihreä oksennus ja että kirjoittaja on huolissaan siitä, että myyjä on oksentanut jotain epäterveellisen näköistä oksennusta ja siksi pitäisi soittaa häkeen. 😁
   Mä mietin jotain tämäntapaista myös. Ihanaa, kun kaikki muutkaan eivät tunnistaneet sitä. Ehdin jo luulla, että minun yleissivistyksessäni on jotain pahasti vialla, mutta jos on, niin en ainakaan ole ainut.

   Lainaa

  33. Group member bibels 14.3.2023 13:19
   Tulos: +104 (118 ääntä)
   Bibelsin vonkaaja täällä, tulikin niin hyvää kyytiä että parisuhteeseen päädyttiin. Kannatti olla malttamaton ja tilata taksi.

   Lainaa

  34. Vankku Rutkuli 14.3.2023 15:37
   Tulos: -43 (47 ääntä)
   Voihan bibels, työntäköön vaikka nyrkkinsä sinne jos ei muuta keksi. xDD

   Lainaa

  35. Tulos: -14 (24 ääntä)
   Kaikenlaista tilannetta tulee vastaan täällä itähelsingissä jossa voisin kuvitella että olisin aikoinaan soittanut poliisille. Mutta eipä ole enää poliisilla mitään omaa numeroa, ja juurikin joku jonne jolperi huulessa ei ehkä ole häke asia. No ei sitten Ilmoitella ja kun palsternakka lähettää maksumuistutusta postissa koska ajoin kesällä tyhjällä kehällä liian kovaa on turha ihmetellä miksi kansalaisten, ainakin minun, luottamus poliisiin laskee. Ai siis joo pitäiskö Ilmoitella netissä? No vittu sehän jeesaa kun näen että joku hörhö... no hörhöilee. Mitä olen slurkkien kanssa jutellut niin suurin osa tahtoisi tehdään hyvää, duunia, mutta vaikeaa on.

   Lainaa

  36. Virkeä rotta 14.3.2023 16:25
   Tulos: -11 (15 ääntä)
   Todennäköisesti tuo on fiktannut vaan ostamansa budin, eikä ole sitä myymässä.

   Lainaa

  37. Virkeä rotta 14.3.2023 16:26
   Tulos: +7 (17 ääntä)
   Leppeä liitu: Ihan mahtavaa, että group member saa bibelsiä. Jos minä kuulisin potentiaalisen seksikumppanin puhuvan bibelsistä, jäisi kyllä petipuuhat väliin.
   Tolla mentaliteetillä ronkelit runkkaa.

   Lainaa

  38. Virkeä rotta 14.3.2023 16:30
   Tulos: +3 (19 ääntä)
   Esiintyvä käärme: Jos Torissa kauppaa huumeita, eiköhän riitä ihan ilmianto netin kautta. Kuvakaappaukset ja myyjän tiedot jne... Eri asia jos bongaat diilerin koulun kulmilla hieromassa kauppoja teinien kans.
   Nyt on katottu liikaa elokuvia. Ei varmaan ykskään diileri hengaile missään koulun nurkilla. Oon käsittäny että päihteet myyvät ihan itse itsensä.

   Lainaa

  39. Alustavasti poro 14.3.2023 17:02
   Tulos: +28 (40 ääntä)
   Virkeä rotta: Nyt on katottu liikaa elokuvia. Ei varmaan ykskään diileri hengaile missään koulun nurkilla. Oon käsittäny että päihteet myyvät ihan itse itsensä.
   Ei kun tää on niitä meidän mahtavan huumevalistuksen jäänteitä. Siellähän sitä oppi että diilerit pyörii koulun nurkilla saalistamassa viattomia lapsia. Kuulemma ekan annoksen saa ilmaiseksi ja sitten jääkin niin koukkuun että on valmis myymään mummonsa sen hasispiikin(...) takia. 😁

   Lainaa

  40. Tyhmä eläin 14.3.2023 17:02
   Tulos: -10 (36 ääntä)
   No siis en nyt varsinaisesti ymmärrä miksi huumeiden käyttäminen julkisella paikalla ei olisi häkeen soittamisen arvoista, koska se on kuitenkin laitonta ja näin ollen poliisi saattaisi olla asiasta kiinnostunut. On vähän kyseenalaista lähteä miettimään asioita jotka ovat rikoksia mutta joista ei muka tarvitse ilmoittaa mitään kellekään "ettei vain ruuhkauteta häkeä turhaan".

   Lainaa

  41. Likempi rätti 14.3.2023 17:06
   Tulos: +8 (20 ääntä)
   Ei tuossa kukaan mitään huumeita ole myymässä, väärä kuva lipsahtanut ilmoitukseen. Ei kai nyt kukaan herranjumala 80 euroa maksaisi 2,5 grammasta, edes Raisiossa. Tuossa ilmoituksessahan näyttää olevan yhteensä kuusi kuvaa, kerralla kun pistää puhelimen galleriasta useampia niin ei siinä tarvi kuin vahingossa sormella sohaista väärää kuvaa niin se tulee mukaan.

   Lainaa

  42. Virkeä rotta 14.3.2023 17:49
   Tulos: +19 (29 ääntä)
   Alustavasti poro: Ei kun tää on niitä meidän mahtavan huumevalistuksen jäänteitä. Siellähän sitä oppi että diilerit pyörii koulun nurkilla saalistamassa viattomia lapsia. Kuulemma ekan annoksen saa ilmaiseksi ja sitten jääkin niin koukkuun että on valmis myymään mummonsa sen hasispiikin(...) takia. 😁
   Joo niin olikin. Tulevat antamaan postimerkin jossa kuva bart simpsonista ja sitä pitää nuolla jne. Yläasteiässä noita valistuksia alkoi jo onneksi kyseenalaistamaan, että paskaahan ne jauhoivat mitään mistään tietämättä. Olisivat tuoneet jonkun kunnon ratanistin paikalle, niin olisi ollut edes jotain perspektiiviä asiaan.

   Lainaa

  43. Lepsu koala 14.3.2023 19:23
   Tulos: +44 (48 ääntä)
   Group member bibels: Bibelsin vonkaaja täällä, tulikin niin hyvää kyytiä että parisuhteeseen päädyttiin. Kannatti olla malttamaton ja tilata taksi.
   Kiva kuulla, kaikkea hyvää teille ❤

   Lainaa

  44. Syyntakeeton mustikkamehukeitto 15.3.2023 0:02
   Tulos: +23 (23 ääntä)
   Virkeä rotta: Nyt on katottu liikaa elokuvia. Ei varmaan ykskään diileri hengaile missään koulun nurkilla. Oon käsittäny että päihteet myyvät ihan itse itsensä.
   Vai ootko itse katsonut liikaa elokuvia, jos ainoa mielikuva diileristä on joku kolmikymppinen narkkirotta, jonka likaisen poplarin sisältä löytyy myyntituotteet?  Ysiluokkalaiset, jotka hengailee ala-asteen nurkilla voi olla diilereitä.

   Lainaa

  45. Lämmin tomaatti 15.3.2023 3:10
   Tulos: +18 (18 ääntä)
   Valittu mestari: Noin kymmenen minuuttia puutteessa ja sitten oli taksi tilattuna.
   Naistenhuoneella joutuu odottamaan viestien hyväksymistä, jos ei postaa omalla nimellä.

   Lainaa

  46. Saatanan vajaaälyinen lehmä 15.3.2023 13:37
   Tulos: +14 (22 ääntä)
   Kertoo riittävästi suomen takapajuisesta huumausaine politiikasta, että "näkee kannabista = soittaa häkeen".

   Lainaa

  47. Virkeä Rotta 15.3.2023 17:18
   Tulos: +10 (10 ääntä)
   Syyntakeeton mustikkamehukeitto: Vai ootko itse katsonut liikaa elokuvia, jos ainoa mielikuva diileristä on joku kolmikymppinen narkkirotta, jonka likaisen poplarin sisältä löytyy myyntituotteet?  Ysiluokkalaiset, jotka hengailee ala-asteen nurkilla voi olla diilereitä.
   Tuo on kyllä surullista.

   Lainaa

  48. Attrahoiva kani 16.3.2023 4:09
   Tulos: +7 (7 ääntä)
   Virkeä Rotta: Tuo on kyllä surullista.
   Se on täysin perseestä ja asiaan pitää puuttua jos moista toimintaa havaitaan.

   Lainaa

  49. Seurattu mestari 16.3.2023 9:19
   Tulos: +3 (5 ääntä)
   Hempeä koira: Harmillisen yleistä on kyllä, että maahanmuuttajia käytetään hyväksi, koska he eivät tunnu maan lakeja ja/tai tiedä mistä hakea apua. Mun mielestä on surullista, että naapurista huolissaan oleminen on yleisen mielipiteen mukaan heti kyttäämistä. Tästä on lyhyt matka siihen, että kävellään vain ohi apua tarvitsevasta [...]
   Hyväksikäyttö on toki tuomittavaa. Toisaalta monessa kulttuurissa on tapana auttaa sukulaista/kaveria myös yritystoiminnassa korvauksetta tai nimellistä korvausta vastaan. Olen työni puolesta useammallekin maahanmuuttajayrittäjälle selittänyt, että Suomessa pitää ihan oikeasti olla työaikakirjanpidot ja vuorolistat ja että monella alalla on sitovat työehtosopimukset joissa määritellään miten palkka määräytyy, ja että näistä ei voi poiketa vaikka työntekijä tarjoutuisikin satunnaisesti auttelemaan jollain könttäsummalla. (Henkilökohtaisena mielipiteenäni esitän, että monet työehtosopimukset ovat tarpeettoman pikkutarkkoja ja sisältävät valtavan määrän epäolennaisuuksia, joista ei ole mitään konkreettista hyötyä työntekijälle ja jotka vaikeuttavat työllistämistä etenkin pk-yrityksissä. Työstä pitää saada asianmukainen korvaus ja työaikojen yms. olosuhteiden kunnossa, mutta ihan joka risausta ei tarvitsisi ammattiliittojen määräillä. Turha byrokratia ei palvele ketään muuta kuin byrokraatteja.)

   Lainaa

  50. Kuumeeton mandariini 16.3.2023 13:26
   Tulos: -3 (11 ääntä)
   Tyhmä eläin: No siis en nyt varsinaisesti ymmärrä miksi huumeiden käyttäminen julkisella paikalla ei olisi häkeen soittamisen arvoista, koska se on kuitenkin laitonta ja näin ollen poliisi saattaisi olla asiasta kiinnostunut. On vähän kyseenalaista lähteä miettimään asioita jotka ovat rikoksia mutta [...]
   Kuinka pikkumainen ihminen täytyy olla, että soittaa jostain pilven poltosta häkeen? Muistathan soittaa myös joka kerta kun joku kävelee punaisilla tyhjän suojatien yli?

   Lainaa

  51. Tulos: -4 (6 ääntä)
   Virkeä rotta: Joo niin olikin. Tulevat antamaan postimerkin jossa kuva bart simpsonista ja sitä pitää nuolla jne. Yläasteiässä noita valistuksia alkoi jo onneksi kyseenalaistamaan, että paskaahan ne jauhoivat mitään mistään tietämättä. Olisivat tuoneet jonkun kunnon ratanistin paikalle, niin olisi ollut edes jotain perspektiiviä asiaan.
   Meillä kävi 90-luvulla yläasteella joku entinen nisti puhumassa auditoriossa koko koululle. Ainoa, mitä jäänyt mieleen, niin oli kuorinut ihoaan jollain teräaseella, kun luullut sitä päissään appelsiiniksi. "Ikuinen trippi" ja muuta vastaavaa lentävää lausetta jäi kavereille hetkeksi siitä käyttöön.

   Lainaa

  52. Virkeä patsas 17.3.2023 11:32
   Tulos: +14 (14 ääntä)
   Mattiteppo: Meillä kävi 90-luvulla yläasteella joku entinen nisti puhumassa auditoriossa koko koululle. Ainoa, mitä jäänyt mieleen, niin oli kuorinut ihoaan jollain teräaseella, kun luullut sitä päissään appelsiiniksi. "Ikuinen trippi" ja muuta vastaavaa lentävää lausetta jäi kavereille hetkeksi siitä käyttöön.
   Ah, klassinen appelsiinijuttu. Järkytyin siitä lapsena, mutta aikuisena järkytyin siitä, että sama tarina on levinnyt maailman joka kolkkaan. Toinen on "kaveri luuli osaavansa lentää ja hyppäsi katolta".

   Lainaa

  53. Koito siili 19.3.2023 19:03
   Tulos: +1 (3 ääntä)
   Jooei: Mulle se oli seinästä revittyä eristevillaa 😁
   Mä luulin et se oli paksua pinaattilettutaikinaa.

   Lainaa

  54. Tulos: -1 (1 ääni)
   Leppeä liitu: Ihan mahtavaa, että group member saa bibelsiä. Jos minä kuulisin potentiaalisen seksikumppanin puhuvan bibelsistä, jäisi kyllä petipuuhat väliin.
   Oi miten herkkä poika.

   Lainaa

  55. Nenäkäs tiikeri 6.4.2023 14:48
   Tulos: +1 (1 ääni)
   Virkeä patsas: Ah, klassinen appelsiinijuttu. Järkytyin siitä lapsena, mutta aikuisena järkytyin siitä, että sama tarina on levinnyt maailman joka kolkkaan. Toinen on "kaveri luuli osaavansa lentää ja hyppäsi katolta".
   Mun kanadalaisen kaverin kaveri oli myös luullut itseään appelsiiniksi ja alkanut kuoria itseään. Ei voi ainakaan valittaa hallusinogeenien laadun vaihtelusta, kun ympäri maailmaa nähdään täsmälleen samat harhat.

   Lainaa

  56. Tilattava tuhatjalkainen 2.5.2023 21:17
   Tulos: 0 (0 ääntä)
   Jämpti hevonen: Vois varmistaa Petran serkulta, se on juristi, että onko asiallista tehdä noin pitkiä työpäiviä.
   Ja onko ne kaikki edes työpäiviä? Entä jos naapurit auttaa köyhää ja yksinäistä mummoa vaikka kotitöissä? Tai käy iltaisin bingossa. Ehkä hänellä on toinen asunto, jota pitää rempata. Salarakas tai lapsi, ketä käy säännöllisesti tapaamassa. Ehkä hän iltaisin hoitaa serkun koiraa, hänen ollessa iltatöissä. Tai hänellä on oma puutarha palsta jossain. Ehkä hän lukee päivän lehden kahvilassa istuskellen tai käy salilla. Tai hänelle tulee yksinäistä kotona, ja kaipaa seuraa. Hän voi olla myös iltaisin baarissa. Siihen voi olla satayksi syytä, miksi naapuri viettää aikaansa muualla kuin kotonaan, ehkä hän on kyllästynyt kyttääviin naapureihin.

   Lainaa

  Lue lisää

  Kommentoi

  Avatar

  Vastaa

  Nimikone

  Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

  Avainsanat: 112, bibels, deitti, flirtti, häke, hätänumero, hätätilanne, ilmoitus, mamut, naapurit, poliisit, tori, työajat, ulkomaalaiset