Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Kuvakooste, osa 417

Siitä se ajatus sitten lähti! (Ja pitkälle lähtikin.)
Kuvakooste, osa 417

Arkiston aarre

 • Nimi Juuri nyt
  Tulos: 0 (0 ääntä)

  Kommentti

 • 39 kommenttia

   Ei kommentteja
  1. Tulos: +482 (506 ääntä)
   Ah, nykymaailman suosituin harrastus: mielensäpahoittaminen muiden puolesta.

   Lainaa

  2. Leppeä liitu 14.3.2023 0:33
   Tulos: +459 (465 ääntä)
   Jos kämppä on paska, niin eipä siinä vuokranantajan tunteet paljon kiinnosta.

   Lainaa

  3. Tulos: +268 (302 ääntä)
   Mua ei vuokralaisena voisi vähempää kiinnostaa mitä mieltä vuokranantaja on mun ottamista valokuvista.

   Lainaa

  4. Saastainen tuhatjalkainen 14.3.2023 1:38
   Tulos: +345 (345 ääntä)
   Ei ne kuvat sitä tilannetta mihinkään muuta oli ne kenen ottamia hyvänsä. Omasta kämpästään saa tietysti muutenkin julkaista kuvia niin paljon kun lystää oli sitten vuokralainen tai omistaja.

   Lainaa

  5. Ahnas kookos 14.3.2023 1:51
   Tulos: +101 (105 ääntä)
   Onnea Lappajärvi. Ja Tikkakoski.

   Lainaa

  6. Tulos: -36 (92 ääntä)
   Vuokranantajan pitäis varmaan mennä oikeisiin töihin.

   Lainaa

  7. Nimetön marja 14.3.2023 3:32
   Tulos: +5 (89 ääntä)
   Omaol: Vuokranantajan pitäis varmaan mennä oikeisiin töihin.
   Kaikki tietämäni sijoitusasunnon omistajat eläkeikäisiä lukuunottamatta ovat jossain palkkatöissä tai yrittäjänä. Muutama näistä on vuokrannut sen mummolta perityn yksiön tai entisen asunnon paikkakunnalta muuton jälkeen. kun ostajia ei ole löytynyt. Itse valitsimme puolison kanssa pitää entisen tyhjänä siihen asti kunnes ostajia löytyy. Toivottavasti tämä meidän valinta saa sinut onnelliseksi. Saimme myytyä.

   Lainaa

  8. Ihan ookoo varis 14.3.2023 7:07
   Tulos: +98 (104 ääntä)
   Tuo teippikaihdinhan on melkein nerokas keksintö. Tapeteista en sano mitään.

   Lainaa

  9. Tulos: +82 (94 ääntä)
   traumcity: Mua ei vuokralaisena voisi vähempää kiinnostaa mitä mieltä vuokranantaja on mun ottamista valokuvista.
   Mua ei vuokranantajan voisi vähempää kiinnostaa, millaisia kuvia vuokralainen laittaa nettiin. Hän on sisustusvastuussa, en minä...

   Lainaa

  10. Tulos: +96 (124 ääntä)
   Tuli pää kipeäksi kun mietti minkälainen aistiärsykehelvetti ja visuaalinen oksennus tuo kämppä on.

   Lainaa

  11. Valittu mestari 14.3.2023 9:47
   Tulos: +47 (53 ääntä)
   Onneksi tuo kämppä puretaan.

   Lainaa

  12. It's a deal 14.3.2023 11:45
   Tulos: -10 (32 ääntä)
   Jos sanomalehdestä tehdyt verhot ovat ok, ei tuo loppu niin kauheaa kyllä ole, että siitä keskivaikeaa masennusta pitäisi rakentaa.

   Lainaa

  13. Sieluton raataja 14.3.2023 12:34
   Tulos: +33 (59 ääntä)
   Sentään vähän vaihtelua yleisille valkoisille asunnoille missä korkeintaan joku harmaan sävyinen tehosteseinä. Ainakin tuo makkarin seinä oli mun mielestä ihan hieno.

   Lainaa

  14. Kouluttamaton muurahainen 14.3.2023 12:35
   Tulos: -42 (56 ääntä)
   Toj Karin: Tuli pää kipeäksi kun mietti minkälainen aistiärsykehelvetti ja visuaalinen oksennus tuo kämppä on.
   Helvettihän se näyttää olevan paikkasijainninkin mukaan. Minuakin alkoi vähän ahdistaa ajatus, että pitäisi asua tuollaisessa sekasotkussa. Koska minun ei tarvitse ja Johanna tykkää, olen onnellinen hänen puolestaan. Vuokranantajana saattaisin haluta, että seinät palautetaan neutraalimpaan tapettiin poismuuton jälkeen, jollei tuolla asuta niin pitkään, että on kohtuullista muutenkin jo vaihtaa tapetit, mutta siihen asti ottakoon vuokralainen kuvia niin paljon kuin haluaa. Mikäli talo puretaan kohta, niin sittenkään sillä ei ole väliä.

   Lainaa

  15. Itseasiassa 14.3.2023 13:16
   Tulos: +16 (16 ääntä)
   Tapeteista saa just sen näköiset, mitkä löytää jätelavalta.

   Lainaa

  16. Tulos: +86 (86 ääntä)
   Kouluttamaton muurahainen: Helvettihän se näyttää olevan paikkasijainninkin mukaan. Minuakin alkoi vähän ahdistaa ajatus, että pitäisi asua tuollaisessa sekasotkussa. Koska minun ei tarvitse ja Johanna tykkää, olen onnellinen hänen puolestaan. Vuokranantajana saattaisin haluta, että seinät palautetaan neutraalimpaan tapettiin poismuuton [...]
     Sain kyllä sen käsityksen, ettei Johanna ollenkaan tykkää, mutta purkuun menevää kämppää ei kannata alkaa sisustamaankaan. 
     Ihmettelen suuresti Eijan logiikkaa: jos vuokralle tarjoamasi kämppä on susiruma, niin luuletko jotenkin, ettei mahdollinen vuokralainen sitä huomaa, kertoipa edellinen vuokralainen asiasta netissä tai ei? Ei kai kukaan vuokraa asuntoa, josta ei ole edes kuvaa nähnyt?

   Lainaa

  17. Ujosteleva flamingo 14.3.2023 14:52
   Tulos: +64 (66 ääntä)
   Kämpästä puuttuu ainoastaan "live love laugh" sisustustarra seinästä.

   Lainaa

  18. Tulos: +13 (17 ääntä)
   Mihinköhän kaikkeen muuhun pitäisi lupa pyytää? Kun onhan se nyt sentään vuokranantajan asunto eikä siellä nyt miten vaan saa elää. Ei esim tummaa kaljaa saunajuomana eikä tummaa suklaatia kun ei sellaista ollut Irmelinkään nuoruudessa. Itsellä kun on ollut ihan järkevät vuokranantajat niin jotenkin sitä kuvittelee että näinhän ne kaikki on, mutta feissarimokia lukeneena olen oppinut ettei se ehkä näin mene. Kiitos pyhä pasta taivaalla ei näitä pellejä ole osunut omalle kohdalle( koputtaa puuta).

   Lainaa

  19. Virkeä rotta 14.3.2023 16:15
   Tulos: -13 (51 ääntä)
   Niin onhan se järkyttävää kun kaikki seinät ei ole maalattu sillä samalla helvetin valkoisella. Hieman on yliampuvat nuo seinät, mutta sentään jotain ideaa toisin kuin niissä kaikki seinät valkoisina kämpissä.

   Lainaa

  20. Kieltäytyvä lihapiirakka 14.3.2023 16:34
   Tulos: +57 (61 ääntä)
   Kouluttamaton muurahainen: Helvettihän se näyttää olevan paikkasijainninkin mukaan. Minuakin alkoi vähän ahdistaa ajatus, että pitäisi asua tuollaisessa sekasotkussa. Koska minun ei tarvitse ja Johanna tykkää, olen onnellinen hänen puolestaan. Vuokranantajana saattaisin haluta, että seinät palautetaan neutraalimpaan tapettiin poismuuton [...]
   No nyt on kyllä sarkasmitutka hukassa jos luit tuon koko postauksen ja tulit tulokseen, että Johanna tykkää.

   Lainaa

  21. Päivänpolttava ylioppilas 14.3.2023 16:46
   Tulos: +9 (17 ääntä)
   No jos arvon Vuokranantaja tekee tuollaista jälkeä sisustuksessa niin parempi vain että siitä varoitellaan etukäteen. On meinaan aika hirveän näköinen, varsinkin tuo missä on kahta erilaista tapettia vierekkäin oven kummallakin puolella. Olisi ihan adhd-meininki tuossa kämpässä asuessa.

   Lainaa

  22. Sanaton päärynä 14.3.2023 16:55
   Tulos: +5 (13 ääntä)
   Kivi:   Sain kyllä sen käsityksen, ettei Johanna ollenkaan tykkää, mutta purkuun menevää kämppää ei kannata alkaa sisustamaankaan.   Ihmettelen suuresti Eijan logiikkaa: jos vuokralle tarjoamasi kämppä on susiruma, niin luuletko jotenkin, ettei mahdollinen vuokralainen sitä huomaa, kertoipa edellinen vuokralainen asiasta netissä tai ei? Ei kai kukaan vuokraa asuntoa, josta ei ole edes kuvaa nähnyt?
   Uudiskohteissa on pakko. Malliasunnosta oli toki kuvia, mutta se oli erilainen kuin omani. Eikä niistä ilmennyt mitään kämppäni lukuisia rakennusvirheitä. Yhtä kaikki uudiskohteissa on ihan standardi vuokrata sika säkissä ja siivota sitten rakennusmiesten jättämiä sotkuja.

   Lainaa

  23. Virkeä rotta 14.3.2023 16:59
   Tulos: +8 (14 ääntä)
   Sanaton päärynä: Uudiskohteissa on pakko. Malliasunnosta oli toki kuvia, mutta se oli erilainen kuin omani. Eikä niistä ilmennyt mitään kämppäni lukuisia rakennusvirheitä. Yhtä kaikki uudiskohteissa on ihan standardi vuokrata sika säkissä ja siivota sitten rakennusmiesten jättämiä sotkuja.
   Et siis käynyt katsomassa etukäteen vai vai? Itse olisin rekannut ja vaatinut alennusta vuokrasta.

   Lainaa

  24. Sanaton päärynä 14.3.2023 19:15
   Tulos: +20 (26 ääntä)
   Virkeä rotta: Et siis käynyt katsomassa etukäteen vai vai? Itse olisin rekannut ja vaatinut alennusta vuokrasta.
   Vuokrasopparit allekirjoitetaan rakennusaikana. Ei sinne todellakaan pääse katsomaan työmaalle. Kyse ei ole siitä, haluavatko ihmiset katsoa asuntoa, vaan siihen ihan oikeasti ei ole aina mahdollisuutta.

   Lainaa

  25. Viallinen banaani 14.3.2023 22:01
   Tulos: +12 (14 ääntä)
   Ihan ookoo varis: Tuo teippikaihdinhan on melkein nerokas keksintö. Tapeteista en sano mitään.
   Ei ole. Teipin liima palaa kiinni lasiin ja liima kovettuu tiukasti lasiin.

   Lainaa

  26. Osuva pomelo 14.3.2023 23:00
   Tulos: -8 (22 ääntä)
   Viihtyisyyttä ja seesteisyyttä toisi kaikkien noiden tavarakasojen, muuttolaatikoiden, tyhjien pullojen ja röökiaskien siivoaminen. Enemmän ne häiritsee kuin nuo tapetit. Tosin julkaisusta ei käy ilmi kauan on asuttu ja kauan on vielä asumista jäljellä, että miten kannattavaa kasojen siivoaminen on.

   Lainaa

  27. Tulos: -18 (22 ääntä)
   Luin pari kertaa enkä ymmärrä miksi Johanna on noin aggressiivinen. Olisko joku lääkitys paikallaan

   Lainaa

  28. Kirpeä Ahven 15.3.2023 9:41
   Tulos: -5 (19 ääntä)
   Oliko nuo kämpän kuvat siis sarkasmia? Kommenteista aloin vain miettiä. Minulta meni kokonaan ohi jos oli, koska tuo kämppähän on oikeasti hieno! Jos kerros-/rivitalossa pitää asua, niin paljon mieluummin noin eloisasti sisustetussa, kuin nykyajan ankealla vaalea/harmaa/musta väripaletilla tehdyssä.

   Lainaa

  29. Vaalea lammas 15.3.2023 12:27
   Tulos: +9 (9 ääntä)
   Kirpeä Ahven: Oliko nuo kämpän kuvat siis sarkasmia? Kommenteista aloin vain miettiä. Minulta meni kokonaan ohi jos oli, koska tuo kämppähän on oikeasti hieno! Jos kerros-/rivitalossa pitää asua, niin paljon mieluummin noin eloisasti sisustetussa, kuin nykyajan ankealla vaalea/harmaa/musta väripaletilla tehdyssä.
   "❤️ – paikassa Helvetti"

   Lainaa

  30. Tulos: +13 (19 ääntä)
   Vaikken noista maisematapeteista välitä (mauttomia omaan silmään), niin ihmetyttää silti vähän kommentit "ärsykehelvetistä". Itse olen sisustuksen suhteen ns. maksimalisti, inhoan valkoisia seiniä, joten ne on melko tehokkaasti peitetty erilaisilla kankailla ja taideteoksilla, kasveja on pieni viidakollinen ja räsymattoja kaikissa sateenkaaren väreissä, yms., eli kaukana pohjoismaisesta minimalismista (: Tasot tosin pidän melko tyhjinä, en tykkää jos on kaikenlaista krääsää joka vie tilaa ja tuo sotkuisen fiiliksen. Mutta kukin tavallaan.

   Lainaa

  31. Viekas pohatta 16.3.2023 9:09
   Tulos: +16 (22 ääntä)
   Piparjuuri: Vaikken noista maisematapeteista välitä (mauttomia omaan silmään), niin ihmetyttää silti vähän kommentit "ärsykehelvetistä". Itse olen sisustuksen suhteen ns. maksimalisti, inhoan valkoisia seiniä, joten ne on melko tehokkaasti peitetty erilaisilla kankailla ja taideteoksilla, kasveja on pieni viidakollinen ja [...]
   Ongelma on just siinä että tuo on vain kertakaikkisen mauton. Värikkään ja runsaan sisustuksenkin voi toteuttaa tyylillä ja hyvällä maulla niin että kokonaisuus toimii, sen sijaan tuo on kämppä on vain sekalainen sotku kitschiä.

   Lainaa

  32. Kielevä koala 16.3.2023 14:40
   Tulos: -15 (19 ääntä)
   Joandy: Ah, nykymaailman suosituin harrastus: mielensäpahoittaminen muiden puolesta.
   Woketuksesksikin kutsutaan.

   Lainaa

  33. Kielevä koala 16.3.2023 14:42
   Tulos: +7 (9 ääntä)
   Piparjuuri: Vaikken noista maisematapeteista välitä (mauttomia omaan silmään), niin ihmetyttää silti vähän kommentit "ärsykehelvetistä". Itse olen sisustuksen suhteen ns. maksimalisti, inhoan valkoisia seiniä, joten ne on melko tehokkaasti peitetty erilaisilla kankailla ja taideteoksilla, kasveja on pieni viidakollinen ja [...]
   Pohjoismainen minimalismi näyttää hirveän ankealta ja ideaköyhältä, mutta tuo kämppä on vain mauton. Asunnon sisustus kertoo siellä asuvista paljon, värittömyys henkii mielikuvituksen puuttetta ja tylsyyttä.

   Lainaa

  34. Kouluttamaton muurahainen 17.3.2023 7:30
   Tulos: -5 (7 ääntä)
   Kieltäytyvä lihapiirakka: No nyt on kyllä sarkasmitutka hukassa jos luit tuon koko postauksen ja tulit tulokseen, että Johanna tykkää.
   No, ehkä sarkasmitutkani on ruosteessa. Tuosta muusta kaaoksesta päätellen Johanna tykkää vähemmän siististä ja enemmän aistiärsykkeisestä ympäristöstä (vaikka tajusin kyllä hänen olevan muuttamassa). Tuo koivutapetti voisi olla ihan kivakin, ja ehkä nuo muutkin tapetit menisi (ainakin jollekin), jos olisi vain yhdellä seinällä huonetta. Toki silloin muun sisustuksen pitäisi olla kevyt ja siisti. Jokuhan nuo on laittanut, joten se joku on ainakin ilmeisesti tykännyt. Tuosta sanomalehtiverhosta melkein tykkäsin. Täytyy muistaa, jos joskus on väliaikainen verhojen puute.

   Lainaa

  35. Letittämätön banaani 19.3.2023 22:23
   Tulos: +4 (4 ääntä)
   Omituista että joku kutsuu koivumetsätapettia haloiksi. Vai onko se halkojen kuva vielä jollain muulla seinällä mistä ei ole kuvaa?

   Lainaa

  36. Solveig-serkku 20.3.2023 3:17
   Tulos: -1 (3 ääntä)
   Johanna ei näemmä erota San Franciscoa New Yorkista.

   Lainaa

  37. Liukuportaissa riehuva marja 20.3.2023 18:46
   Tulos: 0 (2 ääntä)
   Tikkakoski - Gotham City

   Lainaa

  38. Ylipitkä kärpänen 23.5.2023 16:16
   Tulos: 0 (0 ääntä)
   Johanna on ylidramaattinen ulisija.

   Lainaa

  39. Silityskuiva pulu 12.2.2024 20:30
   Tulos: +1 (1 ääni)
   Miten ihmeessä kaikilta kommentoijilta jäi huomaamatta olennaisin sana Johannan postauksessa? Väliaikainen asunto. Hän asuu vuokralla jossain halvassa kämpässä (ilmeisesti myös purkukuntoisessa) odottaessa että pääsee muuttamaan sinne oikeaan asuntoonsa.

   Lainaa

  Lue lisää

  Kommentoi

  Avatar

  Vastaa

  Nimikone

  Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

  Avainsanat: asunto, kuva, lappajärvi, maisema, metsä, new york, näköala, olohuone, sisustus, tapetti, teippi, valokuvatapetti