Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Uutiskatsaus, osa 21

Petri Nygård reagoi uutiseen itsestään.
 Uutiskatsaus, osa 21

Arkiston aarre

 • Nimi Juuri nyt
  Tulos: 0 (0 ääntä)

  Kommentti

 • 45 kommenttia

   Ei kommentteja
  1. Korpulentti taikuri 23.2.2023 0:18
   Tulos: +442 (474 ääntä)
   Visa taitaa olla niitä joka ratkaisee ongelmat väkivallalla. Tai ainakin haluaisi ratkaista jos uskaltaisi ja varmasti ratkaisi jos olisi 197 senttiä pitkä.

   Lainaa

  2. Juureton alokas 23.2.2023 0:39
   Tulos: +99 (105 ääntä)
   Hyvin vedetty Iltalehti!

   Lainaa

  3. Tulos: -295 (365 ääntä)
   Mutta miksi itkeä, kun voi syödä munia ja nauraa? Minusta on tosi sääli, että perinteistä maskuliinisuutta on ruvettu tällä lailla tallomaan, esittämään se ikään kuin tyhmänä luolamieheilynä tämän hienostuneesti kyyneleitään vuodattavan uusmieheilyn rinnalla. Monet perinteet ovat suosittuja juuri siksi, koska ne palvelevat niin monia, ja on takaperoista ruveta kumoamaan hyviä asioita vain, koska ne ovat vanhoja. Jos naapurin Canteri tykkää itkeä ja lyödä päätään ovenkarmeihin niin tietysti hänelle on annettava rauha rakentaa omaa onnellisuuttaan tuolla omalla tavallaan, mutta toivoisin, että hän ei puhuisi niin rumasti minun perinteisestä miehekkyydestäni, vaan antaisi minunkin rauhassa toteuttaa itseäni mm. itkettämällä häntä nyrkeilläni ja nauramalla hänen dorkille jättikengilleen.

   Lainaa

  4. Tornipöllö 23.2.2023 1:25
   Tulos: +163 (183 ääntä)
   Visa on ilmeisesti sitä mieltä, että väkivalta lopettaa vittuilun. Paha vaan että siitä tuppaa saamaan syytteen ja/tai väkivaltaisen mulkun leiman, mikä ei ainakaan pitkässä juoksussa hirveästi elämää helpota.

   Lainaa

  5. Tulos: +273 (279 ääntä)
   Olen käynyt Latviassa ja mozzarella sopii pizzaan

   Lainaa

  6. Lehtevä makkara 23.2.2023 3:29
   Tulos: +75 (95 ääntä)
   Tornipöllö: Visa on ilmeisesti sitä mieltä, että väkivalta lopettaa vittuilun. Paha vaan että siitä tuppaa saamaan syytteen ja/tai väkivaltaisen mulkun leiman, mikä ei ainakaan pitkässä juoksussa hirveästi elämää helpota.
   Kyllä se väkivalta ainakin minun 5 vuotta jatkuneen koulukiusaamisen lopetti. Opettajat ja niiden harjoittama kiusaajan päänsilittely ei vaikuttanut millään tavalla.

   Lainaa

  7. Sama ruutana 23.2.2023 7:08
   Tulos: +137 (139 ääntä)
   Tove: Olen käynyt Latviassa ja mozzarella sopii pizzaan
   Minun kissani on lihava.

   Lainaa

  8. Räkäpää 23.2.2023 7:53
   Tulos: +74 (88 ääntä)
   Kalsari: Mutta miksi itkeä, kun voi syödä munia ja nauraa? Minusta on tosi sääli, että perinteistä maskuliinisuutta on ruvettu tällä lailla tallomaan, esittämään se ikään kuin tyhmänä luolamieheilynä tämän hienostuneesti kyyneleitään vuodattavan uusmieheilyn rinnalla. Monet perinteet ovat suosittuja [...]
   Edelleenkin voi tehdä kummin haluaa. Idea on se, että antaa ihmisille tilaa ilmaista itseään kuten tahtoo. Molemmat toimii, kunhan ei ole muille haitaksi. Ja itse olen tosiaan sellainen kahvikupille tupiseva suomalainen mies, joka ei edes osaa itkeä. Yritetty on.

   Lainaa

  9. Järvisieni 23.2.2023 7:59
   Tulos: -82 (88 ääntä)
   Kauppahalli on todella tylsämielinen nimi. Tylsämielisiä ihmisiä näköjään löytyy, kun feissarimokien äänestyksessäkin Kauppahalli saanut eniten ääniä. You are boring!

   Lainaa

  10. Vehmas kotieläin 23.2.2023 8:01
   Tulos: +83 (85 ääntä)
   Varmaan Wikipediasta Iltalehti katsonut ton Nygårdin synttärin. Siellä se on 8.2.

   Lainaa

  11. Järvisieni 23.2.2023 8:03
   Tulos: -14 (18 ääntä)
   Tove: Olen käynyt Latviassa ja mozzarella sopii pizzaan
   Latviju!
   https://m.soundcloud.com/user-743072499/vilki-zem-m-su-k-j-m

   Lainaa

  12. Seurannut karpalo 23.2.2023 8:08
   Tulos: +90 (100 ääntä)
   Kalsari: Mutta miksi itkeä, kun voi syödä munia ja nauraa? Minusta on tosi sääli, että perinteistä maskuliinisuutta on ruvettu tällä lailla tallomaan, esittämään se ikään kuin tyhmänä luolamieheilynä tämän hienostuneesti kyyneleitään vuodattavan uusmieheilyn rinnalla. Monet perinteet ovat suosittuja [...]
   Vai meniskö ihan vaan niin, että asian kohdall itkeminen ei vaikuta siihen maskuliinisuuteen pätkääkään? Irrota se itkeminen erikseen, ole muuten juuri niin maskuliininen kuin haluat?

   Lainaa

  13. Orpo paimen 23.2.2023 8:36
   Tulos: +85 (89 ääntä)
   Vehmas kotieläin: Varmaan Wikipediasta Iltalehti katsonut ton Nygårdin synttärin. Siellä se on 8.2.
   Iltalehden uutisten taso on tippunut fox news tasolle. Työilmapiiri on suoraan sanoen järkyttävä ja oikeat toimittajat ovat lähteneet lehdestä. Nykyään jutut ovat luokattomia käännöksiä ulkomaisista lehdistä ja sisältävät asiavirheitä.

   Lainaa

  14. Särkymätön stalkkeri 23.2.2023 8:38
   Tulos: +85 (105 ääntä)
   Kalsari: Mutta miksi itkeä, kun voi syödä munia ja nauraa? Minusta on tosi sääli, että perinteistä maskuliinisuutta on ruvettu tällä lailla tallomaan, esittämään se ikään kuin tyhmänä luolamieheilynä tämän hienostuneesti kyyneleitään vuodattavan uusmieheilyn rinnalla. Monet perinteet ovat suosittuja [...]
   unohitko vaihtaa nimimerkkisi traumcity?

   Lainaa

  15. Häijy kobra 23.2.2023 8:59
   Tulos: +50 (52 ääntä)
   Juureton alokas: Hyvin vedetty Iltalehti!
   Ihan normaalia iltalööppiä vaan. Niin yksinkertaista juttua ei olekkaan, etteikö siellä saataisi jotain asiavirhettä sekaan uitettua. 

   Lainaa

  16. Tulos: +18 (24 ääntä)
   Sama ruutana: Minun kissani on lihava.
   Google-kääntäjän mielestä nimimerkkini on turkkia ja tarkoittaa yksikköä.

   Lainaa

  17. Itseasiassa 23.2.2023 9:17
   Tulos: +90 (92 ääntä)
   Vehmas kotieläin: Varmaan Wikipediasta Iltalehti katsonut ton Nygårdin synttärin. Siellä se on 8.2.
   Vähintään toimittajien pitäisi tietää, ettei Wikipediaa pidetä minään luotettavana lähteenä. Just kuuntelin aiheesta Valheenpaljastaja: Harhaluuloja -podcastia, jossa oli esimerkki kuinka ensin joku on kirjoittanut jonkun epätoden asian Wikipediaan, sen jälkeen joku toimittaja on kopioinut sen tiedon sieltä uutiseen ja sen jälkeen se uutinen on lisätty Wikipediaan lähteeksi sille virheelliselle tiedolle. Näitä on tapahtunut useampikin, mutta toimittajan ammattiylpeyteen pitäisi kuulua enemmän lukea jotain muita lähteitä.

   Lainaa

  18. Itseasiassa 23.2.2023 9:20
   Tulos: +72 (86 ääntä)
   Vertille iloisia uutisia, sinne sateenkaaren alle mahtuivat kyllä kaikki 🌈

   Lainaa

  19. Tulos: +43 (59 ääntä)
   Kalsari: Mutta miksi itkeä, kun voi syödä munia ja nauraa? Minusta on tosi sääli, että perinteistä maskuliinisuutta on ruvettu tällä lailla tallomaan, esittämään se ikään kuin tyhmänä luolamieheilynä tämän hienostuneesti kyyneleitään vuodattavan uusmieheilyn rinnalla. Monet perinteet ovat suosittuja [...]
   Jotenkin takapajuista että ihmiset jotka ovat olevinaan perinteisen miehekkäitä itkevät solkenaan ja käyttäytyvät muutenkin perinteisten arvojen mukaan epämiehekkäästi tämmöisissä artikkeleissa. Näyttävät heikon ja helposti hajoavan itsetuntonsa sen sijaan että käyttäytyisivät siten kuten sanovat olevansa, eli on täysin välittämättä tämmoisestä huuhaasta eikä anna sen vaikuttaa niihin olemattomiin tunteisiin. Naurattaa joka ikinen kerta.

   Lainaa

  20. It's a deal 23.2.2023 10:36
   Tulos: +37 (39 ääntä)
   Itseasiassa: Vähintään toimittajien pitäisi tietää, ettei Wikipediaa pidetä minään luotettavana lähteenä. Just kuuntelin aiheesta Valheenpaljastaja: Harhaluuloja -podcastia, jossa oli esimerkki kuinka ensin joku on kirjoittanut jonkun epätoden asian Wikipediaan, sen jälkeen joku toimittaja on kopioinut [...]
   Ennen minulla oli tapana oikoa räikeimpiä valheita somessa. Sitten algoritmit päättelivät, että pidän siitä ja suolsivat minulle koko ajan enemmän lisää sitä paskaa samoista aiheista ja lähteistä.
   Tajuttuani, että siitä ei ollut mitään hyötyä, päätin sen olevan uskonnonvapauden piiriin kuuluva asia ja jätin ne ihmiset ja aatteet rauhaan uskomaan ihan mitä haluavat.

   Lainaa

  21. Hööpölööpö Murmeli Tähtimansikka 23.2.2023 11:30
   Tulos: +26 (44 ääntä)
   Korpulentti taikuri: Visa taitaa olla niitä joka ratkaisee ongelmat väkivallalla. Tai ainakin haluaisi ratkaista jos uskaltaisi ja varmasti ratkaisi jos olisi 197 senttiä pitkä.
   "Ennen mua pelotti, mutta nyt on pilotti" ja äänihän menee persuille jos vain krapulaltaan kykenee äänestyspaikalle.

   Lainaa

  22. Tulos: -77 (103 ääntä)
   Itse olin ennen tuollainen itkupilli, ja se ei ole suhteessa miehenä hyvä asia. Naiset näkevät tämän heikkoutena(sanokoon mitä vaan), ja silloin alkaa parisuhteet kärsimään jos nainen ei koe oloaan turvalliseksi. Onneksi miehistyin ja lopetin tuollaiset pillittämiset, nykyään menee hyvin.

   Lainaa

  23. Kompetentti metsämarja 23.2.2023 13:19
   Tulos: +75 (79 ääntä)
   Tosi rakki: Itse olin ennen tuollainen itkupilli, ja se ei ole suhteessa miehenä hyvä asia. Naiset näkevät tämän heikkoutena(sanokoon mitä vaan), ja silloin alkaa parisuhteet kärsimään jos nainen ei koe oloaan turvalliseksi. Onneksi miehistyin ja lopetin tuollaiset pillittämiset, nykyään menee hyvin.
   Monenkhan parisuhteen perusteella olet tullu tähän tulokseen? Kaikki meikän lähipiirin naiset kyllä arvostaa kykyä ilmasta tunteita, itkemälläkin. Omakin mieheni on itkupilli, itkee huomattavasti herkemmin, entä mie. Mutta hän on myös meistä taitavampi käsittelemään ja ilmasemaan tunteitaan ja siten selvittämään konflikteja.

   Lainaa

  24. Itseasiassa 23.2.2023 14:46
   Tulos: +7 (11 ääntä)
   Hööpölööpö Murmeli Tähtimansikka: "Ennen mua pelotti, mutta nyt on pilotti" ja äänihän menee persuille jos vain krapulaltaan kykenee äänestyspaikalle.
   Viime vaalien alla oli samaan aikaan äänestyspaikalla pari äijää kunnon örvellyskännissä, ei ollut lainkaan kiva tilanne. Ei siellä kukaan puhallusta, joten pikku krapula ei haittaa.

   Lainaa

  25. Tulos: +29 (39 ääntä)
   Kalsari: Mutta miksi itkeä, kun voi syödä munia ja nauraa? Minusta on tosi sääli, että perinteistä maskuliinisuutta on ruvettu tällä lailla tallomaan, esittämään se ikään kuin tyhmänä luolamieheilynä tämän hienostuneesti kyyneleitään vuodattavan uusmieheilyn rinnalla. Monet perinteet ovat suosittuja [...]
   Tosi rakki: Itse olin ennen tuollainen itkupilli, ja se ei ole suhteessa miehenä hyvä asia. Naiset näkevät tämän heikkoutena(sanokoon mitä vaan), ja silloin alkaa parisuhteet kärsimään jos nainen ei koe oloaan turvalliseksi. Onneksi miehistyin ja lopetin tuollaiset pillittämiset, nykyään menee hyvin.
   Eli sä olet nyt mies kun et itke? Saanen nauraa?

   Lainaa

  26. Tulos: -27 (35 ääntä)
   Leeppo: Eli sä olet nyt mies kun et itke? Saanen nauraa?
   Ja kukas sä olet minua arvostelemaan nauruinesi?

   Lainaa

  27. Haudankaivaja 23.2.2023 16:07
   Tulos: +46 (54 ääntä)
   Tuo Some Deep Story on hyvä sarja, suosittelen kaikille koska kyseessä on aihe josta ei juuri missään koskaan puhuta. Miehet eivät puhu esim alipainoisuuden tai pienikokoisuuden tuottamasta häpeästä koska miesten keskuudessa sellainen tulkitaan heikkoudeksi, ja naisten keskuudessakin asialle lähinnä naureskellaan. Itse olen huomannut että laihaa ja hintelää miestä saa pilkata ja arvostella ihan vapaasti, eikä asiaa auta se tukevampien ihmisten "voi kun mäkin pysyisin noin laihana", millä ei oikeasti tsempata alipainoista vaan päinvastoin. "Kun sulla on tuollaiset geenit niin voit syödä mitä vaan etkä lihoo", tällä saadaan laiha ihminen tuntemaan vielä syyllisyyttäkin laihuudestaan. Toki jonkun mielestä alipainoisuus voi olla ihanne, mutta usein alipainoinen mies tuntee häpeää ja itseinhoa ollessaan "vääränlainen", miehen kun kuuluu olla iso ja lihaksikas. Mulla itsellä on ollut koko ikäni tuo ongelma, nuorena olin alipainoinen luuranko ja siitä sain kuulla ihan tarpeeksi, nykyään yli kolmekymppisenä olen kyllä saanut painoa nousemaan normaalimpiin lukemiin, mutta suurin osa painonnoususta selittyy yläkropan lihaskasvulla (ja kaljamahalla) ja raajat on edelleen samat linnunluiset ruipelot. Kesähelteilläkään ei mielellään näyttäydy shortseissa vaan mieluummin lökövaatteissa että sais peiteltyä laihuuttaan. Jossain vaiheessa kun kävin paljon salilla ja aloin olla omasta mielestäni paremman näköinen, kuljin shortseissa ja hihattomassa paidassa jopa pihalla, niin kahden eri puolitutun helvetin tökeröt laihuuskommentit sai mut lopettamaan kuntosalitouhun ja laukaisi sellaiset ahdistukset päälle että inhosin itseäni taas pitkään... vieläkin, joka päivä ulos lähtiessä. Voin uskoakseni ymmärtää lihavien ihmisten häpeää ainakin jonkin verran, mutta olen todennut sen että lihavat ihmisetkään eivät ymmärrä alipainoisten ongelmaa ollenkaan, sanovat vaan että mikäs sulla, sen kun syöt vaan lisää... Vaan kun ei nämä naurettavan ohuet luut muutu syömällä tai treenaamallakaan tämän tukevammiksi.

   Lainaa

  28. Tulos: -31 (41 ääntä)
   Itse en kyllä ollenkaan ymmärrä sitä, miksi itkemistä pidetään hyvänä juttuna, sehän ei ole ollenkaan mukavaa puuhaa. Tosin muutkin tunnepuolen hommat ovat vähän kysymysmerkkiä minulle, että kenties olen tässä asiassa vähemmistössä.

   Lainaa

  29. Haudankaivaja 23.2.2023 16:32
   Tulos: +33 (39 ääntä)
   Runkkis: Itse en kyllä ollenkaan ymmärrä sitä, miksi itkemistä pidetään hyvänä juttuna, sehän ei ole ollenkaan mukavaa puuhaa. Tosin muutkin tunnepuolen hommat ovat vähän kysymysmerkkiä minulle, että kenties olen tässä asiassa vähemmistössä.
   On se joskus mukavaa. En muista itkeneeni aikuisiällä pariinkymmeneen vuoteen kertaakaan, mutta muutama vuosi sitten kun ajauduin totaaliseen umpikujaan hoitamattomien ongelmien takia, menetin työpaikan, ajokortin, auton ja asunnon ja päädyin lopulta lepositeisiin sidottuna osastolle niin tämän jälkeen kun asiat purkautuivat päässä, sain hysteerisen itkukohtauksen ja pillitin ja huusin kuin koliikkivauva. Mikään ei oo varmaan koskaan tuntunut sen paremmalta, ja tuon jälkeen kaikki lähti taas menemään parempaan suuntaan. :D Seuraavat itkut taas parinkymmenen vuoden päästä? :D

   Lainaa

  30. Avattu vihannes 23.2.2023 21:35
   Tulos: +30 (34 ääntä)
   Lehtevä makkara: Kyllä se väkivalta ainakin minun 5 vuotta jatkuneen koulukiusaamisen lopetti. Opettajat ja niiden harjoittama kiusaajan päänsilittely ei vaikuttanut millään tavalla.
   Itse pääsin kuraattorin juttusille peruskoulun loppuun asti kun kerran erehdyin tappelemaan kiusaajan kanssa. Onneksi ei tullut poliisiasiaa kun varmasti olisin saanut merkinnän pahoinpitelystä vaikka loppujen lopuksi itsekin sain turpaani. En voi suositella kellekään. Eikä se kiusaaminen mihinkään loppunut, aloin saada jopa tappouhkauksia sen jälkeen.

   Lainaa

  31. Peitettävä marja 23.2.2023 21:49
   Tulos: +35 (41 ääntä)
   Kalsari: Mutta miksi itkeä, kun voi syödä munia ja nauraa? Minusta on tosi sääli, että perinteistä maskuliinisuutta on ruvettu tällä lailla tallomaan, esittämään se ikään kuin tyhmänä luolamieheilynä tämän hienostuneesti kyyneleitään vuodattavan uusmieheilyn rinnalla. Monet perinteet ovat suosittuja [...]
   Aika heikoilla kantimilla on sinun "miehisyytesi" jos tunteiden osoittaminen karsii siitä osan. Jos "perinteisellä maskuliinisuudella" tarkoitat sitä kun aikamiehet vetää pullon viinaa ja hakkaavat jonkun nakkikioskilla niin ei kiitos, haiskahtaa hyvin vahvasti "elämän kovalta koululta" sellainen meininki.
   Onhan näitä miehisyyden mittareita nähty; Joskus miehisyys kuulemma häviää jos värjää hiukset, toisinaan värikkäät vaatteet vievät miehisyyden. Et ole oikea mies jos olet liian laiha, tai liian lihava. Voi että. Pieni se on itsetunto näillä "miehillä" joiden pitää vetää jotain roolia ja väittää että juuri he ovat niitä "oikeita" miehiä.

   Lainaa

  32. Tulos: +28 (38 ääntä)
   Kiinnostaisi tietää kuinka moni äärioikeistolainen loukkaantuu nähdessään sateisen sään jälkeen taivaalla sateenkaaren.

   Lainaa

  33. ei Cannata 24.2.2023 3:31
   Tulos: +14 (22 ääntä)
   Järvisieni: Kauppahalli on todella tylsämielinen nimi. Tylsämielisiä ihmisiä näköjään löytyy, kun feissarimokien äänestyksessäkin Kauppahalli saanut eniten ääniä. You are boring!
   No niimpä, vähäx junttii!1!! 
   Laittais sit edes vaik Cauppa-hall et kuullostais niiku kansainvälisemmält tjtn....
   Esim. toi Mall of Triple, niin se on just cool ku ihan ku olis jenkeis tai jossai muus siistis. Vaix onki Pacilassa, mut ei sentää missää landel....

   Lainaa

  34. Tohlo aasi 24.2.2023 3:49
   Tulos: -4 (8 ääntä)
   Järvisieni: Kauppahalli on todella tylsämielinen nimi. Tylsämielisiä ihmisiä näköjään löytyy, kun feissarimokien äänestyksessäkin Kauppahalli saanut eniten ääniä. You are boring!
   Mitäs helsinkiläiset aloittaneet tämän tylsämielisen nimikoinnin. Sitä maakunnat perässä mitä helsinki edellä.

   Lainaa

  35. Tulos: +5 (13 ääntä)
   foo: Kiinnostaisi tietää kuinka moni äärioikeistolainen loukkaantuu nähdessään sateisen sään jälkeen taivaalla sateenkaaren.
   Sateenkaaret johtuvat niistä kemikaaleista, joita maailmaa salaa hallitsevien vihervassarikommunistihörhöituhippibiljardöörien kätyrit syytävät matkustajakoneiden perästä vanoiksi taivaalle pitääkseen tavalliset ihmiset säyseinä ja herkkäuskoisina. Se litku palaa niin kuumana, että teräskin sulaa, minkä WTC:n tornien romahdus todistaa.

   Lainaa

  36. Tulos: +9 (11 ääntä)
   Järvisieni: Kauppahalli on todella tylsämielinen nimi. Tylsämielisiä ihmisiä näköjään löytyy, kun feissarimokien äänestyksessäkin Kauppahalli saanut eniten ääniä. You are boring!
   Taidat olla trolli mutta vastataan kuitenkin. Se on ehkä tylsää että asiat nimetään sen mukaan mitä palvelua sieltä saa kuten vaikka sairaala. Toisaalta se helpottaa ihmisten elämää ja kauppahallin tapauksessa saattaa lisätä myyntiä kun porukka näkee jo ovelta mikä se paikka on. Vanhemmat ihmiset joilla on enemmän ostovoimaa eivät välttämättä googleta joka tekstiä mitä eivät tiedä rakennuksen seiniltä. Siten he saattavat kävellä "Strumbalaatikon" ohi kun eivät sitä kauppahalliksi tunnista.

   Lainaa

  37. Sileä kesyaasi 24.2.2023 11:47
   Tulos: +7 (11 ääntä)
   Lehtevä makkara: Kyllä se väkivalta ainakin minun 5 vuotta jatkuneen koulukiusaamisen lopetti. Opettajat ja niiden harjoittama kiusaajan päänsilittely ei vaikuttanut millään tavalla.
   Valitettavasti se usein menee näin.

   Lainaa

  38. Itsetuhoinen kesyaasi 24.2.2023 11:51
   Tulos: -27 (37 ääntä)
   Ongelmahan on, että isokaan mies ei uskalla enää ottaa paikkaansa ihmisjoukossa, kun pelkää feministien hyökkäyksiä. Hyökkäysten ei tarvitse nykypäivänä olla edes tosia, kunhan niitä on paljon. Silloin hänestä tulee puolustuskyvytön. Ihmisen tyypillinen käyttäytyminen tuhotaan, valta annetaan vähiten kyvykkäille ja ihmisyksilöt ja koko ihmisyhteisö joutuvat kärsimään siitä. Totta kai saan miinus-ryöpyn, mutta sillä tavalla te ette maailmaa paranna. Ette kieltämällä ihmisen lajityypillisen käyttäytymisen ja kieltämisen vaikutuksia yksilöön.

   Lainaa

  39. Toiveikas menninkäinen 24.2.2023 15:41
   Tulos: +5 (11 ääntä)
   Runkkis: Itse en kyllä ollenkaan ymmärrä sitä, miksi itkemistä pidetään hyvänä juttuna, sehän ei ole ollenkaan mukavaa puuhaa. Tosin muutkin tunnepuolen hommat ovat vähän kysymysmerkkiä minulle, että kenties olen tässä asiassa vähemmistössä.
   Se ei kait oo yhtään hyvä juttu, mut oon samoilla linjoilla kanssasi. Itken äärimmäisen harvoin ja sitten joskus kun on pakko (viimeksi muutama vuosi sitten koiramme lopetuksen jälkeen), se tuntuu aivan hirveältä ja olo on sen jälkeen vielä hirveämpi. 
   Olen usein kuullut sanottavan miten itku puhdistaa ja tekee hyvän ja vapautuneen olon, mut oma kokemus on aivan päinvastainen. Mulle tulee siitä järkyttävän tukkoinen olo joka kestää ainakin viikon, tuntuu kuin koko kroppa olisi jotain sementtiä, silmät ovat kuin halkaistut tomaatit (siis oikeesti en oo koskaan nähnyt kenelläkään niin punaisia ja turvonneita silmiä, kuin omani ovat itkun jälkeen) päiväkausia itkemisen jälkeen joten mihinkään ei voi mennä pitkään aikaan. Siksi vältän itkemistä viimeiseen asti. 
   Ja ainiin. Olen nainen. Saatan olla vielä pienemmässä vähemmistössä. 

   Lainaa

  40. Haluton viinirypäle 24.2.2023 18:49
   Tulos: +8 (10 ääntä)
   Vehmas kotieläin: Varmaan Wikipediasta Iltalehti katsonut ton Nygårdin synttärin. Siellä se on 8.2.
   Nyt en tiedä enää mihin uskoa. Internet sanoo että se on 8.2. joten P.N. on varmasti väärässä! Toisaalta: Hikipedian mukaan hän olisi syntynyt 12.12.1912. Mikä on totuus, kertokaa joku pliis! https://hikipedia.info/wiki/Petri_Nyg%C3%A5rd

   Lainaa

  41. Nuutunut kivi 24.2.2023 21:33
   Tulos: +18 (24 ääntä)
   Moka Iltiksen jutussa on ilmeisesti "Rakastettu taiteilija", kun kyseessä on Petri N.

   Lainaa

  42. Eleetön pussieläin 25.2.2023 7:48
   Tulos: +27 (29 ääntä)
   Itsetuhoinen kesyaasi: Ongelmahan on, että isokaan mies ei uskalla enää ottaa paikkaansa ihmisjoukossa, kun pelkää feministien hyökkäyksiä. Hyökkäysten ei tarvitse nykypäivänä olla edes tosia, kunhan niitä on paljon. Silloin hänestä tulee puolustuskyvytön. Ihmisen tyypillinen käyttäytyminen tuhotaan, valta [...]
   Millähän keinolla meinaat ottaa paikkaa ihmisjoukossa että täytyy pelätä hyökkäyksiä? Palaute perseilystä ja huonosta tai väkivaltaisesta käytöksestä ei ole feministien hyökäys. Jyrkät historialliset ja kulttuurillisesti luodut sukupuoliroolit eivät ole mitenkään päin ihmisen tyypillistä "luontaista" käytöstä. Muutenhan ei tarvitsisi väkivallalla ja sen uhalla ei tarvitsisi paimentaa ihmisiä takaisin muottiin.

   Lainaa

  43. Tulos: +14 (18 ääntä)
   Toiveikas menninkäinen: Se ei kait oo yhtään hyvä juttu, mut oon samoilla linjoilla kanssasi. Itken äärimmäisen harvoin ja sitten joskus kun on pakko (viimeksi muutama vuosi sitten koiramme lopetuksen jälkeen), se tuntuu aivan hirveältä ja olo on sen jälkeen vielä hirveämpi.  Olen usein kuullut sanottavan miten [...]
     Itse myöskin vihaan itkemistä -eikö ole parempi, jos ei ole mitään itkettävää? Aina jos on ollut pakko itkeä, on ollut ihan kamala hetki (joku kuollut) ja sellaisia ei lisää tarvita. 
     Lie kyse ennemminkin siitä, että itkulle pitää ottaa tila, ja saada tehdä niin? "Minä perkele suren nyt, kommenttia ei kaivata, kiitos". "No mutta se oli vanha! Piristy nyt!" En.    Ihmisen pitää saada surra rauhassa, miehen, naisen, tai muun, ja muiden olisi hyvä olla ihan hiljaa siinä. Siitä kai olisi kyse, ei siitä, että sureminen olisi kivaa tai edes puhdistavaa. Vain siitä, että raavas mies, tomera nainen, tai tarmokas muunsukupuolinen saa surra rauhassa, eikä aina tarvitse esittää että tämä tässä on erinomainen oppimiskokemus josta löydän itseni ja blaa blaa, ei ole, suru on perseestä, mutta se nyt on osa elämää eikä tarvitse selitellä?

   Lainaa

  44. Tulos: -3 (9 ääntä)
   Itseasiassa: Vähintään toimittajien pitäisi tietää, ettei Wikipediaa pidetä minään luotettavana lähteenä. Just kuuntelin aiheesta Valheenpaljastaja: Harhaluuloja -podcastia, jossa oli esimerkki kuinka ensin joku on kirjoittanut jonkun epätoden asian Wikipediaan, sen jälkeen joku toimittaja on kopioinut [...]
   Tulee mieleen kun koulussa piti tehdä esitelmä jostain aiheeksi annetusta maasta, ja toiselle ryhmälle annettiin sama aihe kuin meille.
   Tuli siinä pieni kilpailu vietti ja nähtiin hieman vaivaa kopioida kokonainen wikipedia sivu, muokata loppupäästä juttua hieman omaa informaatiota. Piti sitten esitelmien esityksen jälkeen käydä korjaamassa juttu oikeaksi mutta sai se viikon tai kaks olla ne minun lisäykseni. Ja kummasti meidän esitelmä oli parempi kun käytimme luotettavia ja monipuolisia lähteitä eikä Wikipediaa.

   Lainaa

  45. Syömäkelvoton laama 27.2.2023 6:32
   Tulos: -6 (8 ääntä)
   Kalsari: Mutta miksi itkeä, kun voi syödä munia ja nauraa? Minusta on tosi sääli, että perinteistä maskuliinisuutta on ruvettu tällä lailla tallomaan, esittämään se ikään kuin tyhmänä luolamieheilynä tämän hienostuneesti kyyneleitään vuodattavan uusmieheilyn rinnalla. Monet perinteet ovat suosittuja [...]
   Ei tällä sivustolla SAA kertoa  t o t u u k s i a !

   Lainaa

  Lue lisää

  Kommentoi

  Avatar

  Vastaa

  Nimikone

  Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

  Avainsanat: joensuu, juna, kauppahalli, koulukiusaaminen, nimikilpailu, oulu, petri nygård, pituus, raitiovaunu, ratikka, syntymäpäivä, uusi nimi, uutiset