Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Kirpputorin löytöjä, osa 475

Taas kirppispettymyksiä – yksikin kissa on liikaa.
Suurenna näkymä
Kirpputorin löytöjä, osa 475

Arkiston aarre

 • Nimi Juuri nyt
  Tulos: 0 (0 ääntä)

  Kommentti

 • 34 kommenttia

   Ei kommentteja
  1. Tulos: -457 (499 ääntä)
   Taitaa Noora olla jäljillä, koska kyllä lasiinkin on mahdollista hajun tarttua, joten miksi näin päivänselvää asiaa lähteä väittämään mahdottomaksi? Herättää heti epäilyksiä. Tekisi myös kysyä että mitkä on kredenssit lasin suhteen yleisesti materiaalina, onko työn puolesta tullut oltua tekemisissä esim lasinpuhaltajana? Vai mistä tämä yleinen lasi know-how ja silä päteminen kun Noora mun mielestä kyseli ihan järkeviä.

   Lainaa

  2. Vapaa kesyhanhi 28.2.2023 0:40
   Tulos: +236 (278 ääntä)
   traumcity: Taitaa Noora olla jäljillä, koska kyllä lasiinkin on mahdollista hajun tarttua, joten miksi näin päivänselvää asiaa lähteä väittämään mahdottomaksi? Herättää heti epäilyksiä. Tekisi myös kysyä että mitkä on kredenssit lasin suhteen yleisesti materiaalina, onko työn puolesta tullut oltua [...]
   Maailman väsynein trolli.Takaisin vauvapalstalle siitä.

   Lainaa

  3. Tornipöllö 28.2.2023 0:47
   Tulos: +393 (405 ääntä)
   Ihan tieteen nimissä tekisi mieli teetättää Nooralla sokkotesti, missä hänen pitää hajun perusteella osata erottaa kissatalouksista ja ei-kissatalouksista tulleita esineitä. Kissankusi toki haisee aika voimakkaasti, mutta ellei kissa tyyliin merkkaile ympäri kämppää niin ne hajut pysyvät aika kivasti kissanhiekkalaatikossa.

   Lainaa

  4. Lämmin kuormaeläin 28.2.2023 1:08
   Tulos: +183 (195 ääntä)
   Kuulostaa vähän samalta Tiialta kenelle ollut jo vuosia ylitsepääsemätön ajatus, että lastenvaunujen kanssa saa matkustaa joukkoliikenteessä ilmaiseksi ja hän ei lapsettomana tästä edusta pääse hyötymään.

   Lainaa

  5. Täsmällinen vaatekappale 28.2.2023 2:18
   Tulos: +146 (152 ääntä)
   Rento kirppisryhmä, otaksun? Ja Tiia, jos kisataan tarjouskilpailussa niin välissä ei tehdä muuta vaan keskitytään. Muuten voi mennä ohisektorille. Turha itkeä.

   Lainaa

  6. Yötön ampiainen 28.2.2023 3:04
   Tulos: +26 (56 ääntä)
   traumcity: Taitaa Noora olla jäljillä, koska kyllä lasiinkin on mahdollista hajun tarttua, joten miksi näin päivänselvää asiaa lähteä väittämään mahdottomaksi? Herättää heti epäilyksiä. Tekisi myös kysyä että mitkä on kredenssit lasin suhteen yleisesti materiaalina, onko työn puolesta tullut oltua [...]
   Naarmuttomaan oikeaan lasiin ei haju tartu eli sinua ystäväiseni on taidettu vetää nenästä.
   Ja kyllä, kredenssejä on.

   Lainaa

  7. Epäselvä satuhahmo 28.2.2023 3:41
   Tulos: +92 (96 ääntä)
   Lämmin kuormaeläin: Kuulostaa vähän samalta Tiialta kenelle ollut jo vuosia ylitsepääsemätön ajatus, että lastenvaunujen kanssa saa matkustaa joukkoliikenteessä ilmaiseksi ja hän ei lapsettomana tästä edusta pääse hyötymään.
   Kyllä, juuri sama kyseessä. Sama jolla myös äärettömän suuria ongelmia niin nukkekaupoissa, kuin siinä ettei saa eri taoahtunuun viedä mm. Omia juomia.

   Lainaa

  8. Nyrpeä seepra 28.2.2023 4:26
   Tulos: +41 (97 ääntä)
   Ostin asunnon viime vuonna ja kyllä oli ikkunat pakko vaihtaa uusiin, kun haisivat ihan kissoilta. Entisen asukkaan tupakanpoltto sisällä ei haittaa, mutta kissoihin vedän rajan!

   Lainaa

  9. Nimetön marja 28.2.2023 5:56
   Tulos: -39 (77 ääntä)
   Kyllä se haju tarttuu kaikkeen jis asuntoa ei pidetä siistinä. Mutta jos kissa ei merkkaile, hiekat putsataan ja potat vaihdetaan niin parin kissan haju ei tartu mihinkään ja astioista,se lähtee kyllä yhdessä pesussa. Tein yhdessä vaiheessa hoitovuoroja eläinsuojassa ja se haju kyllä käi vaatteisiin, mutta ensin tuuletus ja sitten pesu niin kyllä se haju lähti.

   Lainaa

  10. Kulunut ahven 28.2.2023 8:06
   Tulos: +34 (34 ääntä)
   Yleensä se on lasin maku, jonka pelätään tarttuvan nesteeseen.

   Lainaa

  11. Rasittava poro 28.2.2023 8:12
   Tulos: +80 (88 ääntä)
   Tornipöllö: Ihan tieteen nimissä tekisi mieli teetättää Nooralla sokkotesti, missä hänen pitää hajun perusteella osata erottaa kissatalouksista ja ei-kissatalouksista tulleita esineitä. Kissankusi toki haisee aika voimakkaasti, mutta ellei kissa tyyliin merkkaile ympäri kämppää niin ne hajut pysyvät aika kivasti kissanhiekkalaatikossa.
   Niin, hassu, että on varmaan jossain kissankusen hajuisessa kämpässä joskus käynyt ja nyt yksinkertaisuuttaan ja mielenköyhyyttään oikeasti kuvittelee, että joo, kaikki mahdolliset kissataloudet haisee kissankuselle.

   Lainaa

  12. Eloton Lelu 28.2.2023 8:43
   Tulos: +81 (93 ääntä)
   Ei kissat, kissataloudet tai kissojen vessat haise yhtään sen enempää kuin ihmiset ja ihmisten vessat, kunhan vain siivoaa ne kissojen vessat säännöllisesti. Jos ostat jotain marketin halvinta kissanhiekkaa ja siivoat vessat parin päivän välein niin tottakai kämpässä alkaa haista, mutta asiallisella huolenpidolla kämppään ei tule mitään hajuja.

   Lainaa

  13. Tulos: +35 (45 ääntä)
   Epäselvä satuhahmo: Kyllä, juuri sama kyseessä. Sama jolla myös äärettömän suuria ongelmia niin nukkekaupoissa, kuin siinä ettei saa eri taoahtunuun viedä mm. Omia juomia.
   Juu, ei pidä myöskään unohtaa useamman tonnin säästöjä ja kitinää, kun ei saa toimeentulotukea. Tai "henkilökohtaista hyökkäystä" kun kehoitettiin pitämään itsestään huoli ennen lasten hankintaa.

   Lainaa

  14. Itseasiassa 28.2.2023 8:56
   Tulos: +56 (58 ääntä)
   Rasittava poro: Niin, hassu, että on varmaan jossain kissankusen hajuisessa kämpässä joskus käynyt ja nyt yksinkertaisuuttaan ja mielenköyhyyttään oikeasti kuvittelee, että joo, kaikki mahdolliset kissataloudet haisee kissankuselle.
   Oon joskus käynyt sellaisessa kämpässä, että silmiä alkoi kirvellä ovella kun omistaja ei tosiaan ollut putsannut hiekkalaatikoita ja kissat olivat tehneet tarpeitansa aika paljon muuallekin. Tuossa ehkä oli elämänhallinnasta kyse, mutta kissojen vuoksi niistä olisi pitänyt pitää parempaa huolta. Mutta ei ne kissat erityisemmin haise, jos omistaja siivoaa säännöllisesti.

   Lainaa

  15. jukkapalmu 28.2.2023 9:16
   Tulos: +21 (47 ääntä)
   Meillä on kaksi kissaa eikä täällä haise kusi eikä paska. Hajun voi estää sillä että ostaa niille laadukasta ruokaa ja hiekkaa. Joku marketin Sheba- paska haisee myös kun kissa sen punkee ulos myöhemmin.

   Lainaa

  16. Ahne haukka 28.2.2023 9:33
   Tulos: -9 (29 ääntä)
   traumcity: Taitaa Noora olla jäljillä, koska kyllä lasiinkin on mahdollista hajun tarttua, joten miksi näin päivänselvää asiaa lähteä väittämään mahdottomaksi? Herättää heti epäilyksiä. Tekisi myös kysyä että mitkä on kredenssit lasin suhteen yleisesti materiaalina, onko työn puolesta tullut oltua [...]
   Taas on rassukalla paha mieli ja kova tarve saada huomiota. Mahtaa olla kurja elämä.

   Lainaa

  17. Epäjalo robotti 28.2.2023 9:46
   Tulos: +7 (65 ääntä)
   Jos kissa kusee jonnekin muualle kuin laatikkoonsa on eläinlääkärikäynti paikallaan. Kyseessä on virtsatulehdus tai jotain muuta vaivaa. Muuten kisulit ovat kovin siistejä ja hajuttomia lemmikkejä. Koirien lemua taas en voi itse sietää. Ne haisee kaikki todella todella pahalle.

   Lainaa

  18. Tulos: -33 (61 ääntä)
   jukkapalmu: Meillä on kaksi kissaa eikä täällä haise kusi eikä paska. Hajun voi estää sillä että ostaa niille laadukasta ruokaa ja hiekkaa. Joku marketin Sheba- paska haisee myös kun kissa sen punkee ulos myöhemmin.
   Tai sitten oot itse tottunut hajuun 😁

   Lainaa

  19. Tulos: +6 (30 ääntä)
   Tiia on mun lempparisome-eläin! Arvasin heti kenestä on kyse. Ehkä suosikkikeissini oli kuitenkin kun ahdisteli erästä julkisuuden henkilöä, jota piti kaverinaan vaikka tuo julkkis vaan yritti olla ystävällinen. Tiia älä koskaan lopeta, oot huikea hahmo!

   Lainaa

  20. Salamyhkäinen mehiläinen 28.2.2023 10:33
   Tulos: -42 (56 ääntä)
   Lämmin kuormaeläin: Kuulostaa vähän samalta Tiialta kenelle ollut jo vuosia ylitsepääsemätön ajatus, että lastenvaunujen kanssa saa matkustaa joukkoliikenteessä ilmaiseksi ja hän ei lapsettomana tästä edusta pääse hyötymään.
   Minusta voisi yhtä hyvin maksaa. Etenkin siinä vaiheessa kun äitykkä /isukki laskee perseen istumapaikoille lapsen kera. Itse kysyn matkalippua, jos osoittaa vaunua siirrän ne vittuun ja menen sinne istumaan penkkiin , joka tarkoitettu vaunujen kanssa tulleille 🤷🏻‍♀️

   Lainaa

  21. Metsätön muovipussi 28.2.2023 10:39
   Tulos: +79 (79 ääntä)
   Miten paljon tuon tyypin on täytynyt pissata omiin astioihinsa saadakseen sen hajun tarttumaan LASIIN? Ja nyt kuvittelee, että ilmiö olisi jotekin yleinen... Siihen on tiedättekö syynsä, että useimmat laboratorioastiat ovat lasia.

   Lainaa

  22. Tulos: +5 (11 ääntä)
   Lämmin kuormaeläin: Kuulostaa vähän samalta Tiialta kenelle ollut jo vuosia ylitsepääsemätön ajatus, että lastenvaunujen kanssa saa matkustaa joukkoliikenteessä ilmaiseksi ja hän ei lapsettomana tästä edusta pääse hyötymään.
   Missäs ryhmissä tää nykyään vaikuttaa? -. -

   Lainaa

  23. Tulos: +47 (47 ääntä)
   Tiipii: Tai sitten oot itse tottunut hajuun 😁
   Lievään ominaistuoksuun voi tottuakin, mutta ei sisäsiistien ja terveiden kissojen kanssa kodin kuulu haista jatkuvasti kuselta ja paskalta.

   Lainaa

  24. Tulos: +12 (20 ääntä)
   Tiia on monella FB-palstalla ja aina marisemas joka paikas. Avautuu nukeista ja siit kuinka taas ainaki 100 euron arvoine nukke katos postis tai ku jonku tutun laps oli tukehtua muovipussii tai oli nielly kallii nuken korun. Tai pitkii vuodatuksii siit et haluu vauvan vaikkei ole ees miestä, ja haaveilee et valtio kustantais lapsenhankkimishoidot ja elatustuet koska ei ole itsellänsä rahaa?

   Lainaa

  25. Puolueeton matelija 28.2.2023 17:43
   Tulos: -11 (25 ääntä)
   Vapaa kesyhanhi: Maailman väsynein trolli.Takaisin vauvapalstalle siitä.
   Käyn täällä traumcityn takia. Huvittavaa aina nähdä miten ottaa niin tosissaan, että vastaavat jopa hänen trollauksiinsa. traumcity jatka samaa rataa! Antaa miinusten virrata.

   Lainaa

  26. Tulos: +25 (27 ääntä)
   Epäjalo robotti: Jos kissa kusee jonnekin muualle kuin laatikkoonsa on eläinlääkärikäynti paikallaan. Kyseessä on virtsatulehdus tai jotain muuta vaivaa. Muuten kisulit ovat kovin siistejä ja hajuttomia lemmikkejä. Koirien lemua taas en voi itse sietää. Ne haisee kaikki todella todella pahalle.
     Yleensä muttei aina. Yksi meillä pissaa säännöllisesti laatikon viereen mielenosoitusmielessä, ellei ole tyytyväinen laatikon puhtauteen (se pitäisi kissan mielestä puhdistaa jokaisen käytön jälkeen). Tätä käytöstä on jatkunut kissan koko iän, ensi kuussa 11 vuotta. Eläinlääkärissä on juostu, eikä muuta selitystä ole löytynyt kuin hienohelmaisuus. Muuta keinoa ei ole, kuin pitää niin montaa hiekkalaatikkoa, että yksi on aina tahraton. Eihän se kivaa ole, mutta kukaan ei ota kissaa josta haluttaisiin eroon pissaongelmien vuoksi, eli se on sijoitus laatikoihin & lattianpesuaineisiin tai piikki -eläinkaupasta saa aineita, joilla haju lähtee paremmin kuin perusmäntysuovalla, ja loppu menee siihen, että tämäkin olisi pitänyt osata ennakoida ennen kissan hankintaa. Saan pitää hyvänäni, ei kissakaveria jätetä :7

   Lainaa

  27. Valakka kyyhky 28.2.2023 18:57
   Tulos: +12 (18 ääntä)
   Tiia on kyllä harvinaisen raskas ihminen. Välillä tulee näitä ryppäitä kun purkaa fb-ryhmiin miten kaikki on niin epäreilua ja maailman pitäis pyöriä hänen ympärillään.

   Lainaa

  28. Huhhuh gug 5.3.2023 21:44
   Tulos: -9 (9 ääntä)
   Kyllä sen kissatalouden vain haistaa. Laseihin nyt tuskin haju tarttuu, mutta kissatalouksissa asuvat ihmiset ei edes itse tajua haisevansa kissalle

   Lainaa

  29. Tulos: +3 (3 ääntä)
   Voisko joku kertoa, missä ryhmissä Tiia kirjoittelee nykyään, kun nh sensuroimattomastakin erosi hetki sitten? Elämäni on nyt niin tyhjää, kun en saa seurata Tiian touhuja :(

   Lainaa

  30. Punahilkka flamingo 7.3.2023 19:34
   Tulos: +5 (5 ääntä)
   Siis mikä tämä juttu on, että kissat jotenkin erityisesti haisisi?? Kaikista kamalimman hajuisimmissa kämpissä asuu aina poikkeuksetta koira. Anoppi on siivoushullu, mutta sitä järkyttävää oksennuksen ja sukkahien sekaista koiran ominaishajua ei saa millään pois. Autossa ja hänen vaatteissaan leijuu sama löyhkä. Kissatalouksissa en ole havainnut mitään läheskään yhtä pahaa hajuhaittaa.

   Lainaa

  31. Epäsuotuisa piirroshahmo 8.3.2023 11:05
   Tulos: +1 (1 ääni)
   Perus kissavihaaja siellä taas, kissat eivät todellakaan haise vaan tuoksuvat.

   Lainaa

  32. Epäsuotuisa piirroshahmo 8.3.2023 11:08
   Tulos: -1 (1 ääni)
   Tiipii: Tai sitten oot itse tottunut hajuun 😁
   Tuskin kyse on siitä, joudun itse esim. joka kerta pesemään käteni jos olen koiraan koskenut. Se haju jää kiinni, hyi elämä.

   Lainaa

  33. Tulos: +1 (1 ääni)
   Onko kyseessä Tiia P***nen?

   Lainaa

  34. Hidastettu sonni 12.3.2023 9:28
   Tulos: +1 (1 ääni)
   Sukka hai: Onko kyseessä Tiia P***nen?
   On.

   Lainaa

  Lue lisää

  Kommentoi

  Avatar

  Vastaa

  Nimikone

  Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

  Avainsanat: huutokauppa, kirppari, kirppis, kirpputori, kissat, kissatalous, korottaa, messenger, tarjouskauppa, tarrapaketti, tarrat, viinilasit, yksityisviesti, yv