Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Mitä tänään syötäisiin? Osa 76

Airfryerin turvallisuusohjeista löytyy outo yksityiskohta – syystä.
Mitä tänään syötäisiin? Osa 76

Arkiston aarre

 • Nimi Juuri nyt
  Tulos: 0 (0 ääntä)

  Kommentti

 • 52 kommenttia

   Ei kommentteja
  1. Saastainen tuhatjalkainen 28.2.2023 0:19
   Tulos: +377 (387 ääntä)
   Itse teen kasvisruokani usein makkarasta.

   Lainaa

  2. Tulos: +174 (194 ääntä)
   Saastainen tuhatjalkainen: Itse teen kasvisruokani usein makkarasta.
   Makkara on paras kasvis

   Lainaa

  3. Halukas matelija 28.2.2023 1:03
   Tulos: +475 (487 ääntä)
   Ihmiset, jotka vievät toisten tavaroita saati sitten ruokaa lupia kyselemättä (tai edes herranjestas kertomatta siitä suoraan), kuuluvat Siperiaan.

   Lainaa

  4. Pyylevä siili 28.2.2023 1:04
   Tulos: +443 (451 ääntä)
   Hyi kauhee, fiilaan munkkinaista! Olisin ite kans aivan neuvoton tossa tilanteessa - eropaperit vetämään suoraan vai terapian kautta?

   Lainaa

  5. Välilaskuton salaatti 28.2.2023 1:34
   Tulos: +23 (59 ääntä)
   JJsnake: Makkara on paras kasvis
   Ja salaattina syön suolaa

   Lainaa

  6. Tulos: -454 (482 ääntä)
   Ihmettelen toisinaan miten jengi on niin läskejä, et jonku munkin menetys ahistaa ihan törkeesti. Tai siis onhan se semmonen "äh, no jopas nyt" -juttu, mutta olisin kuitenki jollain tasolla hyvilläni jos puoliso olis nauttinu mun ostamasta munkista niin paljo, ettei malttanu pitää näppejään siitä erossa. Saahan niitä - tai ainaki korvaavia tuotteita - nyt useimmissa tapauksissa haettuu lisää, jos ihan törkeesti tekee mieli makeeta.

   Lainaa

  7. Tulos: -161 (297 ääntä)
   Jaksaa kyllä ihmetyttää nämä naisihmiset, jotka aina vaan jaksaa huvittuneena naureskella miesten itsekkyydelle ja kusipäisyydelle. Helvetin hauskaa, lol. Noh, itepähän toimitte noissa tilanteissa mahdollistajina. Kivahan se on ettei koskaan voi tietää onko joku vetänyt napaansa sun safkat.

   Lainaa

  8. Tulos: +37 (87 ääntä)
   Miten noi miehet aina kehtaa?! 😂

   Lainaa

  9. Juovikas banaani 28.2.2023 2:21
   Tulos: -171 (237 ääntä)
   Munkit voi olla arka paikka ainakin kerran kuukaudessa.

   Lainaa

  10. Verraton hilleri 28.2.2023 2:52
   Tulos: +320 (332 ääntä)
   Ihmetys: Ihmettelen toisinaan miten jengi on niin läskejä, et jonku munkin menetys ahistaa ihan törkeesti. Tai siis onhan se semmonen "äh, no jopas nyt" -juttu, mutta olisin kuitenki jollain tasolla hyvilläni jos puoliso olis nauttinu mun ostamasta munkista niin paljo, ettei malttanu pitää näppejään [...]
   Sinäkin osaat varmaan ajatella jotain asiaa mitä arvostat, mitä odotit, mistä haaveilit, ja sitten sitä tunnetta että puoliso vie sen nenän edestä. Kyse ei ole munkista, vaan ajattelemattomuudesta.

   Lainaa

  11. Pölynimuriton mäyrä 28.2.2023 4:05
   Tulos: +298 (308 ääntä)
   Ihmetys: Ihmettelen toisinaan miten jengi on niin läskejä, et jonku munkin menetys ahistaa ihan törkeesti. Tai siis onhan se semmonen "äh, no jopas nyt" -juttu, mutta olisin kuitenki jollain tasolla hyvilläni jos puoliso olis nauttinu mun ostamasta munkista niin paljo, ettei malttanu pitää näppejään [...]
   Mutta sitä et ihmettele miten jengi on niin läskejä että muidenkin munkit pitää vedellä kitusiinsa? Siis pikkujuttuhan tuo toki on, mutta onhan se nyt ihan normaalia huomaavaisuutta jättää muillekin. Ei niin ahne tarvi olla.

   Lainaa

  12. Nimetön marja 28.2.2023 6:01
   Tulos: +196 (202 ääntä)
   Ihmetys: Ihmettelen toisinaan miten jengi on niin läskejä, et jonku munkin menetys ahistaa ihan törkeesti. Tai siis onhan se semmonen "äh, no jopas nyt" -juttu, mutta olisin kuitenki jollain tasolla hyvilläni jos puoliso olis nauttinu mun ostamasta munkista niin paljo, ettei malttanu pitää näppejään [...]
   Kun liikkuu tarpeeksi, syö arjessa perusterveellisesti eikä napostele, satunnainen kahvileipä silloin tällöin ei näy missään. Jo se, että ostaa yhden jokaiselle eikä kymmenen kappaleen pussia kolmelle, kertoo siitä, että homma on hallinnassa. Tässä tapauksessa vielä saa käsityksen, ettei niitä munkkeja joka päivä osteta.

   Lainaa

  13. Lojaali meduusa 28.2.2023 6:01
   Tulos: +177 (181 ääntä)
   Ihmetys: Ihmettelen toisinaan miten jengi on niin läskejä, et jonku munkin menetys ahistaa ihan törkeesti. Tai siis onhan se semmonen "äh, no jopas nyt" -juttu, mutta olisin kuitenki jollain tasolla hyvilläni jos puoliso olis nauttinu mun ostamasta munkista niin paljo, ettei malttanu pitää näppejään [...]
   Miksei se mies sit käyny kaupasta hakemassa munkkia puolisolleen kun se kerran on niin helppoa ja nopeaa?

   Lainaa

  14. Kuiva taikuri 28.2.2023 6:12
   Tulos: +144 (148 ääntä)
   Saa kiittää onneensa että on valinnut niin hyvän kumppanin että toi munkkiskenaario ei olis mitenkään mahdollinen. Olis tosi inhottavaa että olis niin epähuomaavainen kumppani että se vetelis munkin munkit nassuun kysymättä. Arvostan hyviä käytöstapoja.

   Lainaa

  15. Vahva lihapulla 28.2.2023 6:40
   Tulos: +305 (307 ääntä)
   Ihmetys: Ihmettelen toisinaan miten jengi on niin läskejä, et jonku munkin menetys ahistaa ihan törkeesti. Tai siis onhan se semmonen "äh, no jopas nyt" -juttu, mutta olisin kuitenki jollain tasolla hyvilläni jos puoliso olis nauttinu mun ostamasta munkista niin paljo, ettei malttanu pitää näppejään [...]
   Kaksi henkilö ostavat yhteensä kaksi munkkia, jotta molemmat saavat yhden: Henkilö 1: Syö kaksi munkkia. Henkilö 2: Ei saanut yhtään munkkia. Ihmetys: Henkilö 2 on kyllä niin läski ja ahne kun itkee munkkinsa perään! Hyvin itsekäs henkilö! Samaan aikaan henkilö 1 mussuttaa kahta munkkia, koska ei pystynyt pitämään näppejään irti.

   Lainaa

  16. Tulos: +66 (78 ääntä)
   Mitä tuossa Marian pöhötin-jutussa tapahtuu?

   Lainaa

  17. Solmuton orava 28.2.2023 8:31
   Tulos: +101 (103 ääntä)
   Toj Karin: Mitä tuossa Marian pöhötin-jutussa tapahtuu?
   Ymmärsin näin, että osti säästääkseen airfryerin pesussa suodatinpusseja fryerin koriin. Suodatinpussi ei säästä pesussa, koska se päästää silti nesteet läpi ja kaiken lisäksi koko paperi voi kuuman ilman kiertäessä sisällä alkaa palamaan.

   Lainaa

  18. Tulos: +48 (52 ääntä)
   Enpä kyllä tajunnut että kanakiusaushan on kasvisruoka tosiaan 😅

   Lainaa

  19. Mitätön raadonsyöjä 28.2.2023 8:35
   Tulos: +105 (119 ääntä)
   Ihmetys: Ihmettelen toisinaan miten jengi on niin läskejä, et jonku munkin menetys ahistaa ihan törkeesti. Tai siis onhan se semmonen "äh, no jopas nyt" -juttu, mutta olisin kuitenki jollain tasolla hyvilläni jos puoliso olis nauttinu mun ostamasta munkista niin paljo, ettei malttanu pitää näppejään [...]
   Mä taas väitän, että tässäkin tarinassa tuo harmitus tuli juuri siitä, että syö herkkuja harvoin ja silloinkaan ei saanut syödä (jos unohdetaan se, että vitsaillenhan tuo munkkitarina oli kirjoitettu). Mun mies syö meiltä aivan kaikki, mitä kaapeista löytyy. Siis aivan kaikki. Kyllä muuten ihan oikeasti ottaa päähän, että sen harvan kerran kun olisikin joku herkku, mitä oikein jopa tekisi mieli syödä ja en sitä siltä seisomalta pistä nassuun niin ukkohan sen on jo syönyt. Vaihtoehtona on hakea lisää, mutta sekin johtaa siihen, että ukko syö vähintäänkin osan niistä herkuista ja en halua hänenkään terveyttä ajatellen sitten ostaa lisää. Mutta ihan tosissaan kyllä voin myöntää että silloin harmittaa, kun kerrankin olisi kiva ollut jotain herkutella.

   Lainaa

  20. Tulos: -40 (58 ääntä)
   Itse olisin syönyt sen kolmannen munkin enkä olisi puhunut kolmannelle perheenjäsenelle mitään munkeista.

   Lainaa

  21. Peruuttamaton riikinkukko 28.2.2023 8:40
   Tulos: -12 (34 ääntä)
   Toj Karin: Mitä tuossa Marian pöhötin-jutussa tapahtuu?
   Todennäköisesti kaappaus on airfryer-ryhmästä ja siellä osa porukasta pyörtyy, jos airfryeriin laittaa suodatinpaperin tai kulhon. Se on joillekin ylitsepääsemätön paikka siitäkin huolimatta, että joissakin airfryereissä (onko sille suomenkielistä sanaa?) tulee mukana pata ja myös suojapapereita myydään niihin suunniteltuina. 
   Tulin siinä ryhmässä siihen tulokseen, että nää kauhistelijat ei tee sillä vehkeellä mitään muuta kuin niitä ranskalaisia. Oikeesti sillä tulee esim. tosi hyvä makaronilaatikko (siinä padassa tai kulhossa tehtynä).

   Lainaa

  22. Itseasiassa 28.2.2023 9:08
   Tulos: +89 (89 ääntä)
   Mitätön raadonsyöjä: Mä taas väitän, että tässäkin tarinassa tuo harmitus tuli juuri siitä, että syö herkkuja harvoin ja silloinkaan ei saanut syödä (jos unohdetaan se, että vitsaillenhan tuo munkkitarina oli kirjoitettu). Mun mies syö meiltä aivan kaikki, mitä kaapeista löytyy. Siis aivan kaikki. Kyllä muuten [...]
   Tämähän on kauhea asetelma. Mun puoliso tietää mun herkkujen paikan kaapissa ja myös sen ettei syö niitä. Harvoin syön, mutta ruokavalion mukaan tarkkaan valittuja, enkö todella lähde pidempää matkaa kauppaan vain sen vuoksi, että herkkuja halutessani toinen olisikin pistänyt sen kitusiinsa.

   Lainaa

  23. Itseasiassa 28.2.2023 9:15
   Tulos: +69 (75 ääntä)
   Joskus selailin jotain ehkä 60- tai 70-luvun kasviskeittokirjoja ja totesin, että nähtävästi tuolloin (tai sitten kirjojen tekijät olivat pihalla) kasvisruoka tarkoitti sitä että siinä ruuassa oli kasviksia. Juureksien lisäksi kun oli aika usein jotain silavaa tai kanaa. Oma isoäitini joskus teki mulle ruokaa ja innoissaan vielä selitti että on oikein kasvisruokaa. Siinä oli pakastevihannespussin lisäksi jotain porsaansuokaleita, mutta pistelin ääntäkohden huomauttamatta asiasta. Joten voin katsoa sormien läpi näitä "kasvisruokia" kaikilta yli 90-vuotisilta.

   Lainaa

  24. Viimeisin rotta 28.2.2023 9:17
   Tulos: -9 (35 ääntä)
   JJsnake: Makkara on paras kasvis
   HK:n sininen onkin lähes kasvisruokaa, jonkinlainen perunapiiras. Lihapitoisuus 43 %, seuraavina aineina listassa vesi ja perunajauhot.

   Lainaa

  25. Koherentti ankka 28.2.2023 9:20
   Tulos: +69 (75 ääntä)
   Ihmetys: Ihmettelen toisinaan miten jengi on niin läskejä, et jonku munkin menetys ahistaa ihan törkeesti. Tai siis onhan se semmonen "äh, no jopas nyt" -juttu, mutta olisin kuitenki jollain tasolla hyvilläni jos puoliso olis nauttinu mun ostamasta munkista niin paljo, ettei malttanu pitää näppejään [...]
   Tiedoksi, että sun kommenttisi pystytti aika monta punaista lippua syömishäiriösektorille.

   Lainaa

  26. jukkapalmu 28.2.2023 9:20
   Tulos: +26 (58 ääntä)
   Airfryer.... Aina jaksaa kummastuttaa että se on pieni uuni joka pitää pestä joka käytön jälkeen mutta silti niin suosittu.

   Lainaa

  27. Ränsistynyt tohtori 28.2.2023 9:32
   Tulos: -26 (76 ääntä)
   Juovikas banaani: Munkit voi olla arka paikka ainakin kerran kuukaudessa.
   Miks oot saanu noin paljon miinuksia 😭 hauska puujalka!!!
    mulla ainaki tissit on arat kerran kuussa, ei sit vissii kovin monella. 

   Lainaa

  28. Tulos: -8 (54 ääntä)
   Itseasiassa: Joskus selailin jotain ehkä 60- tai 70-luvun kasviskeittokirjoja ja totesin, että nähtävästi tuolloin (tai sitten kirjojen tekijät olivat pihalla) kasvisruoka tarkoitti sitä että siinä ruuassa oli kasviksia. Juureksien lisäksi kun oli aika usein jotain silavaa tai kanaa. Oma isoäitini joskus [...]
   Minulla on klassisen ranskalaisen keittön keittokirjoja ja niissä kasvisruuan määritelmä on se, että kasvikset ovat niissä pääosassa. Lihaa saattaa sitten olla "mausteenomaisesti" mukana. Toisaalta tuskin kukaan voi kiistää, ettei pikku ripaus pekonia parantaisi huomattavasti vihreitä papuja (tai ettei papujen poistaminen parantaisi huomattavasti pekonia).

   Lainaa

  29. Metsätön muovipussi 28.2.2023 10:54
   Tulos: +40 (44 ääntä)
   Viimeisin rotta: HK:n sininen onkin lähes kasvisruokaa, jonkinlainen perunapiiras. Lihapitoisuus 43 %, seuraavina aineina listassa vesi ja perunajauhot.
   Ei se mikään piiras ole. Se on lihasta valmistettu, perunavalmisteen kaltainen valmiste. Ja yhtä aikaa perunasta valmistettu, lihavalmisteen kaltainen valmiste.

   Lainaa

  30. Luotettava kani 28.2.2023 11:35
   Tulos: -7 (79 ääntä)
   Juovikas banaani: Munkit voi olla arka paikka ainakin kerran kuukaudessa.
   Onkohan porukka ymmärtäny tän kommentin vähän väärin, kun on miinuksella. Ite ajattelin, että tarkotti sitä, ku joillain naisilla rinnat saattaa tulla kipeiksi kuukautisten aikaan. Muut ilmeisesti tulkinnu tän kuluneeksi PMS-vitsiksi.

   Lainaa

  31. Itsestäänselvä timantti 28.2.2023 13:01
   Tulos: +62 (62 ääntä)
   Munkkijutusta tulee ihan mieleen yksi sukulainen. Liekö sama tyyppi. Jos on joku sukujuhlan tapainen tai muuten vain illanvietto missä on kaikille samat sapuskat, niin syö jälkiruoista about 90% ihan sama miten paljon porukkaa on jäljellä. Jos on vaikka pannukakkua niin vetelee menemään viidestä seitsemään palaa koko pellillisestä ja muille jää yksi tai hyvällä tuurilla jopa kaksi palaa.

   Lainaa

  32. Pikimusta seepra 28.2.2023 13:32
   Tulos: +27 (29 ääntä)
   Halukas matelija: Ihmiset, jotka vievät toisten tavaroita saati sitten ruokaa lupia kyselemättä (tai edes herranjestas kertomatta siitä suoraan), kuuluvat Siperiaan.
   Vankila riittää.

   Lainaa

  33. rottanpää 28.2.2023 13:35
   Tulos: +65 (67 ääntä)
   Mun tuli kyllä niin paha mieli tosta munkkijutusta! Siis ihan suutuin. 😂 Tuohduksissani kuvittelin, kuinka olisin itse antanut samalla mitalla takaisin. Olisin ostanut meille kaikille taas munkkia jokin toinen päivä, mutta syönyt sitten puolison munkista puolet. Varmuuden vuoksi jo parkkipaikalla ennen kotiin lähtöä. Tai vielä parempi, jos puoliso ostaisikin jotain, jota hänen on tehnyt oikein kovasti mieli. Huono puoli näissä kostojutuissa vaan on se, ettei se munkkikaan kyllä sitten maistuisi niin hyvältä, kun sitä söisi vaan katkeruuttaan. (Tai muutenkaan parisuhteen kannalta.)

   Lainaa

  34. Tulos: +57 (63 ääntä)
   Mitätön raadonsyöjä: Mä taas väitän, että tässäkin tarinassa tuo harmitus tuli juuri siitä, että syö herkkuja harvoin ja silloinkaan ei saanut syödä (jos unohdetaan se, että vitsaillenhan tuo munkkitarina oli kirjoitettu). Mun mies syö meiltä aivan kaikki, mitä kaapeista löytyy. Siis aivan kaikki. Kyllä muuten [...]
     Siis mitä kittua? Onko miehesi jotenkin syömishäiriöinen? Itsekin olin sellainen, ettei mitään sokerista voinut jättää mihinkään tai se katosi -alle seitsenvuotiaana. Sitten alkoi jo ymmärrys riittää siihen, ettei muiden ruokia parane syödä. Aikuiselta tuollainen käytös ei mitenkään käy -sitten tajuaisin, jos ei tiennyt, että toinen oli jotakin erikseen odottanut ja söi ihan muuten vain välipalaksi, mutta jos on pyydetty olemaan syömättä ja tekee sen silti -eikä esim. hae kaupasta omia -niin tosi outoa kyllä?

   Lainaa

  35. Malttamaton ahven 28.2.2023 16:48
   Tulos: +28 (30 ääntä)
   Kumppanin munkin syöminen: irtisanomisperuste! D:

   Lainaa

  36. Nuutunut kivi 28.2.2023 18:52
   Tulos: +43 (45 ääntä)
   Mimmi: Itse olisin syönyt sen kolmannen munkin enkä olisi puhunut kolmannelle perheenjäsenelle mitään munkeista.
   Pussissa oli jäljellä VAIN se ylipuoliksi syöty munkinraato.

   Lainaa

  37. Mustanpuhuva peruna 28.2.2023 19:08
   Tulos: -27 (33 ääntä)
   Siis kui se ei syöny munkkia samana päivänä kun osti sen?? Täysin utopiaa. Eihä se oo ennää tuore seuraavana päivänä. Vähän laittaa kysseenalaseen valloon tämän kertomuksen...

   Lainaa

  38. Lyhempi ahma 28.2.2023 20:38
   Tulos: -44 (52 ääntä)
   Tuommoset munkkijututhan kuuluu vauvapalstalle, jossa sitten porukalla saadaan taas syy haukkua kaikkia miehiä... #MIESVIHANÄKYVÄKSI

   Lainaa

  39. Tulos: +3 (21 ääntä)
   Kyllä pitäisi ilmoittaa Lihansyöjäliitolle, jos tehdään kasvisruokaa kanasta. Olen valittanut joka kertaa koulullekin, jos lapsille tarjotaan jotain kana-kasvismössöjä. Meillä kanaa syödään lihasörsselien kanssa eikä niihin tule muruakaan jäniksenruokaa. Siis kanaa paistetulla porsaalla tai naudalla tai sikaa nautapihvien kanssa. Perunaa syödään kerran vuodessa ja silloinkin se pitää keittää ja paistaa voissa sekä friteerata upporasvassa. Hyvin on pärjätty ja ensi viikolla saadaan nuorimmalle pojalle (10 v.) ensimmäiset tekohampaatkin!

   Lainaa

  40. Kiertävä ämpäri 1.3.2023 0:36
   Tulos: -14 (22 ääntä)
   Luotettava kani: Onkohan porukka ymmärtäny tän kommentin vähän väärin, kun on miinuksella. Ite ajattelin, että tarkotti sitä, ku joillain naisilla rinnat saattaa tulla kipeiksi kuukautisten aikaan. Muut ilmeisesti tulkinnu tän kuluneeksi PMS-vitsiksi.
   Näinpä. Pitäisi ymmärtää munkit = tissit. Anon arka paikka.

   Lainaa

  41. Typerä neuvonantaja 1.3.2023 0:59
   Tulos: +10 (14 ääntä)
   Kivi:   Siis mitä kittua? Onko miehesi jotenkin syömishäiriöinen? Itsekin olin sellainen, ettei mitään sokerista voinut jättää mihinkään tai se katosi -alle seitsenvuotiaana. Sitten alkoi jo ymmärrys riittää siihen, ettei muiden ruokia parane syödä. Aikuiselta tuollainen käytös ei mitenkään käy [...]
   Niin, miehilläkin voi tosiaan olla syömishäiriöitä.

   Lainaa

  42. Halukas matelija 1.3.2023 2:00
   Tulos: +9 (11 ääntä)
   Pikimusta seepra: Vankila riittää.
   Vankila Siperiassa.

   Lainaa

  43. Tajuton piimä 1.3.2023 9:30
   Tulos: -16 (20 ääntä)
   Ränsistynyt tohtori: Miks oot saanu noin paljon miinuksia 😭 hauska puujalka!!! mulla ainaki tissit on arat kerran kuussa, ei sit vissii kovin monella. 
   Ei, vaan nimenomaan miinuksen lykkää juuri ne, joihin pilkka osui. Siis niihin, joiden munkit on arat kerran kuussa. Muut skrollaa ohi.

   Lainaa

  44. Villi Mäyrä 1.3.2023 11:56
   Tulos: +36 (38 ääntä)
   Lyhempi ahma: Tuommoset munkkijututhan kuuluu vauvapalstalle, jossa sitten porukalla saadaan taas syy haukkua kaikkia miehiä... #MIESVIHANÄKYVÄKSI
   Ei kaikki miehet ole ajattelemattomia. MUTTA tämä kyseinen mies on.
   Voitaisiinko jo lopettaa nämä "miehet on just sellaisia" ja "naiset on just tollaisia" -jutut? Ei ole sukupuolikysymys.
   Itselläni on sisko, joka harrasti samaa. Kaikille hankittiin yksi jälkiruoka kaupasta, ja sisko söi säännöllisesti sekä minun että omansa. Kun mistä hän olisi voinut tietää, että molemmat eivät olleet hänelle? Kyllä vielä teini-iässäkin harmitti niin, että meinasi itku tulla.

   Lainaa

  45. Paksu katkarapu 1.3.2023 12:34
   Tulos: -10 (14 ääntä)
   Kyllä tulee karjalanpaistiin laitettua porkkanaa ja sipulia, ja silti miellän lihatuuaksi. Miksei sitä kasvisruokaankin voisi vähän kanaa laittaa. Ihan vaan makua tuomaan.

   Lainaa

  46. Mykkä hampurilainen 1.3.2023 13:37
   Tulos: +7 (15 ääntä)
   Peruuttamaton riikinkukko: Todennäköisesti kaappaus on airfryer-ryhmästä ja siellä osa porukasta pyörtyy, jos airfryeriin laittaa suodatinpaperin tai kulhon. Se on joillekin ylitsepääsemätön paikka siitäkin huolimatta, että joissakin airfryereissä (onko sille suomenkielistä sanaa?) tulee mukana pata ja myös [...]
   Aika monelle on vaikeaa ymärtää, että hienosta enkunkielisestä nimestä huolimatta se airfryer on ihan oikeasti pieni kiertoilmauuni (se olisi se suomenkielinen sana, mutta ai kun tylsä ei noin saa muotilaitetta myytyä) ja sillä voi tehdä kaikki samat mitä isommallakin uunilla. Paitsi joulukinkkua kun ei mahu.

   Lainaa

  47. Letittämätön banaani 2.3.2023 15:25
   Tulos: +2 (2 ääntä)
   Mykkä hampurilainen: Aika monelle on vaikeaa ymärtää, että hienosta enkunkielisestä nimestä huolimatta se airfryer on ihan oikeasti pieni kiertoilmauuni (se olisi se suomenkielinen sana, mutta ai kun tylsä ei noin saa muotilaitetta myytyä) ja sillä voi tehdä kaikki samat mitä isommallakin uunilla. Paitsi joulukinkkua kun ei mahu.
   Kiinostaisi tietää miksi tälle on laitettu miinuksia? Ihan oikeassa on.

   Lainaa

  48. Epäkelpo maito 4.3.2023 18:10
   Tulos: 0 (0 ääntä)
   Mitätön raadonsyöjä: Mä taas väitän, että tässäkin tarinassa tuo harmitus tuli juuri siitä, että syö herkkuja harvoin ja silloinkaan ei saanut syödä (jos unohdetaan se, että vitsaillenhan tuo munkkitarina oli kirjoitettu). Mun mies syö meiltä aivan kaikki, mitä kaapeista löytyy. Siis aivan kaikki. Kyllä muuten [...]
   Piilota herkut muualle kuin keittiöön, jos mahdollista. Oma isä syö kaiken kysymättä jos esim pöydällä tai jääkaapissa, koska totta kai hänen tonttiaan, eikä hänen lasten (aikuisia) 😏

   Lainaa

  49. Kesy viikuna 6.3.2023 22:13
   Tulos: 0 (0 ääntä)
   JJsnake: Makkara on paras kasvis
   #samavitsimuttahuonommin

   Lainaa

  50. Tulos: 0 (2 ääntä)
   JJsnake: Makkara on paras kasvis
   Kakkara on paras masvis

   Lainaa

  51. Silityskuiva pulu 11.3.2023 18:50
   Tulos: +1 (1 ääni)
   Täytyy myöntää, että mä olen vetänyt kilarit kerran siitäkin, kun mies oli syönyt kaiken mun aamiaisjogurtin illalla kertomatta mulle. Kamala herätä työaamuna ja tajuta, ettei jääkapissa ole aamupalaa. Munkkia mies sentään tietäisi olla syömättä, paitsi jos se olisi joku pari päivää pöydällä seissyt kuiva kakkara (ja sen syöminen olisi jo ekoteko).

   Lainaa

  52. Tulos: +1 (1 ääni)
   Ajatelkaa, että sillä munkkimiehellä on ehkä myös lapsi! Kun kolme munkkia ostettiin. Voi toki olla kolmas jollekin muullekin. Mutta jos lapsi, niin millaista esimerkkiä näyttää...

   Lainaa

  Lue lisää

  Kommentoi

  Avatar

  Vastaa

  Nimikone

  Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

  Avainsanat: airfryer, kahvinsuodatin, kuva, manuaali, munkki, ohjeet, possumunkki, suodatin, valvoja