Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Yliluonnolliset ilmiöt, osa 24

Yliluonnollinen pakastin – löytyykö tälle loogista selitystä?
Yliluonnolliset ilmiöt, osa 24

Arkiston aarre

 • Nimi Juuri nyt
  Tulos: 0 (0 ääntä)

  Kommentti

 • 54 kommenttia

   Ei kommentteja
  1. Lainsuojaton hamsteri 19.1.2023 0:30
   Tulos: +293 (307 ääntä)
   Joko saa poistua tältä planeetalta?

   Lainaa

  2. Tulos: +369 (457 ääntä)
   Näille on helppo nauraa, kun ei ole omalle kohdalle sattunut, mutta viimeaikaisten tapahtumien valossa uskon kyllä Siljaa ihan täysillä. Minusta on alkanut tuntua, etten ole kodissani yksin. Tavarat vaihtavat paikkaa ilman, että koskenkaan niihin. Joku kääntelee valoja päälle ja pois, vaikken olisi edes huoneessa. Öisin, kun nukun sängyssäni, tunnen todella voimakkaasti, että joku ikään kuin nukkuisi vieressäni. Enkä varmana ole tulossa hulluksi. Vaimoni muutti vähän aikaa sitten luokseni asumaan ja hänkin sanoo huomanneensa ihan saman! Sillä erotuksella, että hän löytää selittämättömiä, likaisia sukkia pitkin kämppää, kun taas minun kaikki likaiset sukkani häviävät mystisesti jonnekin.

   Lainaa

  3. Tornipöllö 19.1.2023 0:45
   Tulos: +263 (267 ääntä)
   "Haloo, onko manaajalla? Tulkaa apuun, pitäisi saada demoni ulos vibraattorista."

   Lainaa

  4. Letittämätön sitruuna 19.1.2023 1:13
   Tulos: +215 (225 ääntä)
   Turhaan Janika pelkää, ei se kummitus hänestä ole kiinnostunut vaan nimenomaan siitä vibraattorista. Todennäköisesti kyseessä on asunnon aikaisempi asukas, vanhanapiikana kuollut Tellervo, jonka sijaton sielu edelleen etsii jotain, mitä ei eläessään löytänyt.

   Lainaa

  5. Uskoton alokas 19.1.2023 1:35
   Tulos: -92 (136 ääntä)
   Kalsari: Näille on helppo nauraa, kun ei ole omalle kohdalle sattunut, mutta viimeaikaisten tapahtumien valossa uskon kyllä Siljaa ihan täysillä. Minusta on alkanut tuntua, etten ole kodissani yksin. Tavarat vaihtavat paikkaa ilman, että koskenkaan niihin. Joku kääntelee valoja päälle ja pois, [...]
   Valitettavasti psykoosia sairastavat eivät tiedosta, että heidän mielenterveydessä on mitään vikaa. Usein jopa omat perheenjäsenet eivät heti hoksaa, että toisen ajattelu on muuttunut kummalliseksi ja saattavat myötäillä tämän harhaluuloja.
   Suosittelen, että käyt kuitenkin juttelemassa lääkärille, vaikka mitään ongelmaa ei tunnu olevan.

   Lainaa

  6. Uskoton alokas 19.1.2023 1:37
   Tulos: +118 (148 ääntä)
   Oho, tajusin juuri, että kalsari onkin vitsiniekka :D

   Lainaa

  7. Tulos: +29 (73 ääntä)
   Mutta eikös se olisi tavallaan aika hot, joutua kummituksen... Ja vibraattorin... Tota noin joo.

   Lainaa

  8. Ällö norsu 19.1.2023 2:20
   Tulos: +118 (128 ääntä)
   Krista, vähemmän kristalleja. Kyllä se on naapurin kissa.

   Lainaa

  9. Pyhä ahma 19.1.2023 2:22
   Tulos: +91 (101 ääntä)
   Kyllä mulla menee vaan rasiallinen jääpaloja päivässä vaikka on talvi. Kyllä ne juomat tykkää kun niissä on reilusti jäitä. Ja kun rasia tyhjenee niin siihen laitetaan vettä.

   Lainaa

  10. Tyvekäs meduusa 19.1.2023 2:22
   Tulos: +131 (137 ääntä)
   Tokihan voi olla että Siljalle on tehty jekku ja laitettu viinaa jääpalarasiaan eikä siten jäädy.

   Lainaa

  11. Nimikoneeni ei toimi 19.1.2023 5:47
   Tulos: +44 (50 ääntä)
   Juomari: Mutta eikös se olisi tavallaan aika hot, joutua kummituksen... Ja vibraattorin... Tota noin joo.
   Ghost - näkymätön rakkaus.

   Lainaa

  12. Tulos: +75 (79 ääntä)
   Enemmän mua pelottas tuo ufo joka seuraa kissaa.

   Lainaa

  13. Jänteikäs näätä 19.1.2023 8:11
   Tulos: +186 (190 ääntä)
   Silja ei siis myöskään koe tarpeelliseksi kysyä niiltä talouden muilta asukkailta, onko joku käyttänyt jäät loppuun ja täyttänyt muotin sen jälkeen vedellä, vaan luonnollisemmalta tuntuu jatkaa asian puintia facessa?

   Lainaa

  14. Eka seppä 19.1.2023 8:37
   Tulos: +73 (95 ääntä)
   Uskoton alokas: Valitettavasti psykoosia sairastavat eivät tiedosta, että heidän mielenterveydessä on mitään vikaa. Usein jopa omat perheenjäsenet eivät heti hoksaa, että toisen ajattelu on muuttunut kummalliseksi ja saattavat myötäillä tämän harhaluuloja. Suosittelen, että käyt kuitenkin juttelemassa lääkärille, vaikka mitään ongelmaa ei tunnu olevan.
   Paskapuhetta etteivätkö psykoosia sairastavat voisi tietää mielenterveydessään olevan vikaa. Paskapuhetta myös väittää näitä mokan idiootteja automaattisesti psykoosipotilaiksi.
   Serkkuni uskoo kaikenmaailman parantaviin näkymättömiin yksisarvisiin ja henkitohtoreiden siunaamiin kiviin jotka vapauttavat parantavaa säteilyä ja vaikka pidänkin häntä idioottina, en todellakaan usko että hänellä on psykoosia. Ihan samalla tavalla on idiootteja jotka uskovat näkymättömien "suojelusenkeleiden" olemassaoloon. Kaikki sadattuhannet tai jopa kymmenetmiljoonat ihmiset maailmanlaajuisesti eivät voi olla psykoosipotilaita. Samalla mentaliteetilla jokainen jokaisen uskonnon edustaja pitäisi leimata psykoosipotilaaksi eikä se juuri auta oikeiden mt-potilaiden asemaa.

   Lainaa

  15. Kateellinen näyttelijä 19.1.2023 8:39
   Tulos: +79 (83 ääntä)
   Jänteikäs näätä: Silja ei siis myöskään koe tarpeelliseksi kysyä niiltä talouden muilta asukkailta, onko joku käyttänyt jäät loppuun ja täyttänyt muotin sen jälkeen vedellä, vaan luonnollisemmalta tuntuu jatkaa asian puintia facessa?
   No siis tottakai, sehän on hänen mukaansa täysi mahdottomuus että joku olisi keskellä viikkoa tarvinnut sitä jäätä. Siis ilmeisesti hänen lisäkseen..

   Lainaa

  16. Patalaiska kesyhanhi 19.1.2023 9:13
   Tulos: +18 (28 ääntä)
   Eka seppä: Paskapuhetta etteivätkö psykoosia sairastavat voisi tietää mielenterveydessään olevan vikaa. Paskapuhetta myös väittää näitä mokan idiootteja automaattisesti psykoosipotilaiksi.Serkkuni uskoo kaikenmaailman parantaviin näkymättömiin yksisarvisiin ja henkitohtoreiden siunaamiin kiviin jotka [...]
   No eihän uskoton alokas viitannut mokan henkilöihin mitenkään vaan toisen kommentoijan "yliluonnollisiin kokemuksiin". Ja minusta oikeastaan ihan ymmärtäväiseen tyyliin, vaikka vahingossa ensin ohittikin vitsin tuossa jutussa. Ei siis väittänyt kaikkien olevan psykoosissa.

   Lainaa

  17. Epäonnistunut poro 19.1.2023 9:48
   Tulos: +17 (23 ääntä)
   Jänteikäs näätä: Silja ei siis myöskään koe tarpeelliseksi kysyä niiltä talouden muilta asukkailta, onko joku käyttänyt jäät loppuun ja täyttänyt muotin sen jälkeen vedellä, vaan luonnollisemmalta tuntuu jatkaa asian puintia facessa?
   Mikä nyt kenellekin on _luonnollista_. ;)

   Lainaa

  18. Katkaistu kani 19.1.2023 9:51
   Tulos: +37 (47 ääntä)
   Tulin vain kommentoimaan tuota surkeaa valvontakamerakuvaa. Miksi edes pitää kameraa, jos se näyttää tuommoista suttupaskaa, mistä juuri ja juuri erottaa sen naapurin kissan.

   Lainaa

  19. Tulos: +11 (17 ääntä)
   Lainsuojaton hamsteri: Joko saa poistua tältä planeetalta?
   Tuun mukaan. Menetin äsken toivoni ihan kaikkeen.

   Lainaa

  20. Iäkäs ilves 19.1.2023 11:28
   Tulos: +27 (33 ääntä)
   Mulle ei enää ikinä tule akulla toimivaa suristinta, koska itselleni kävi sama kuin Janikalle ja kyllä siitä sai sellasen paskahalvauksen että oksat pois. Plus se perkeleen vehje ei suostunut menemään pois päältä sitten millään. Lopulta piti haudata pyykkikoriin surisemaan akku tyhjäksi. (Googlailin tuolloin asiaa ja ilmeisesti akun varaustason ollessa sopivan alhainen, voi elektroniikka seota kuvittelemaan, että virtanäppäintä on painettu, koska näppäin ei oikeastaan toimi mekaanisesti vaan sähköisesti. Laitteet, joissa on perinteinen keinukatkaisin tms. ovat tältä turvassa, mutta esim. kannettavat tietokoneet voivat tehdä samaa!)

   Lainaa

  21. Jalkineeton lokki 19.1.2023 11:30
   Tulos: +8 (14 ääntä)
   Katkaistu kani: Tulin vain kommentoimaan tuota surkeaa valvontakamerakuvaa. Miksi edes pitää kameraa, jos se näyttää tuommoista suttupaskaa, mistä juuri ja juuri erottaa sen naapurin kissan.
   Tuli tämä mieleen: https://www.feissarimokat.com/2016/03/kuvakooste-osa-101/

   Lainaa

  22. It's a deal 19.1.2023 11:31
   Tulos: +11 (19 ääntä)
   Katkaistu kani: Tulin vain kommentoimaan tuota surkeaa valvontakamerakuvaa. Miksi edes pitää kameraa, jos se näyttää tuommoista suttupaskaa, mistä juuri ja juuri erottaa sen naapurin kissan.
   Olisiko ihan lampun alla, jotta ihmiset näkisivät kameran pelotteena, ja fokusoi valoon enemmän kuin taustaan? Saa ainakin jännittävämpiä kuvia spekuloitavaksi ryhmään "Noidat, Shamaanit , Luontouskovat".

   Lainaa

  23. Mälsä hedelmä 19.1.2023 11:47
   Tulos: -29 (35 ääntä)
   Eka seppä: Paskapuhetta etteivätkö psykoosia sairastavat voisi tietää mielenterveydessään olevan vikaa. Paskapuhetta myös väittää näitä mokan idiootteja automaattisesti psykoosipotilaiksi.Serkkuni uskoo kaikenmaailman parantaviin näkymättömiin yksisarvisiin ja henkitohtoreiden siunaamiin kiviin jotka [...]
   Taidat olla vähän dorka... :D

   Lainaa

  24. Tulos: +30 (34 ääntä)
   Kalsari: Näille on helppo nauraa, kun ei ole omalle kohdalle sattunut, mutta viimeaikaisten tapahtumien valossa uskon kyllä Siljaa ihan täysillä. Minusta on alkanut tuntua, etten ole kodissani yksin. Tavarat vaihtavat paikkaa ilman, että koskenkaan niihin. Joku kääntelee valoja päälle ja pois, [...]
   Vaimosi on demoni. Soita manaajalle.

   Lainaa

  25. Arkkienkeli 19.1.2023 13:44
   Tulos: +3 (21 ääntä)
   Kalsari: Näille on helppo nauraa, kun ei ole omalle kohdalle sattunut, mutta viimeaikaisten tapahtumien valossa uskon kyllä Siljaa ihan täysillä. Minusta on alkanut tuntua, etten ole kodissani yksin. Tavarat vaihtavat paikkaa ilman, että koskenkaan niihin. Joku kääntelee valoja päälle ja pois, [...]
   Älä huoli, se on vain dementiaa ja alkavaa alzheimeriä.

   Lainaa

  26. Tulos: +2 (12 ääntä)
   Kalsari: Näille on helppo nauraa, kun ei ole omalle kohdalle sattunut, mutta viimeaikaisten tapahtumien valossa uskon kyllä Siljaa ihan täysillä. Minusta on alkanut tuntua, etten ole kodissani yksin. Tavarat vaihtavat paikkaa ilman, että koskenkaan niihin. Joku kääntelee valoja päälle ja pois, [...]
   Spooky! 😬😱

   Lainaa

  27. Tulos: +9 (17 ääntä)
   Letittämätön sitruuna: Turhaan Janika pelkää, ei se kummitus hänestä ole kiinnostunut vaan nimenomaan siitä vibraattorista. Todennäköisesti kyseessä on asunnon aikaisempi asukas, vanhanapiikana kuollut Tellervo, jonka sijaton sielu edelleen etsii jotain, mitä ei eläessään löytänyt.
   Haha, hyvä pointti! 😂

   Lainaa

  28. Tulos: +24 (32 ääntä)
   Tornipöllö: "Haloo, onko manaajalla? Tulkaa apuun, pitäisi saada demoni ulos vibraattorista."
   Sit sieltä tulee joku pappi ison Raamatun kanssa messuamaan jotain munkkilatinaa, samalla kun hänen apurinsa pirskottelee vibraattoria pyhällä vedellä 😂

   Lainaa

  29. Nuutunut kivi 19.1.2023 21:11
   Tulos: -20 (24 ääntä)
   Laura: Sit sieltä tulee joku pappi ison Raamatun kanssa messuamaan jotain munkkilatinaa, samalla kun hänen apurinsa pirskottelee vibraattoria pyhällä vedellä 😂
   Sähkölaitteet ja vesi tunnetusti sopii hyvin yhteen...

   Lainaa

  30. Letittämätön sitruuna 19.1.2023 22:16
   Tulos: +38 (38 ääntä)
   Nuutunut kivi: Sähkölaitteet ja vesi tunnetusti sopii hyvin yhteen...
   Voi kuule, moni vibraattori on nykyään vedenkestävä, että sen voi ottaa mukaan esim. suihkuun.

   Lainaa

  31. Tulos: +39 (39 ääntä)
   Iäkäs ilves: Mulle ei enää ikinä tule akulla toimivaa suristinta, koska itselleni kävi sama kuin Janikalle ja kyllä siitä sai sellasen paskahalvauksen että oksat pois. Plus se perkeleen vehje ei suostunut menemään pois päältä sitten millään. Lopulta piti haudata pyykkikoriin surisemaan akku [...]
   Miksi keksiä asialle joku tylsä sähkömekaaninen selitys, kun yliluonnollinenkin selitys on tarjolla???

   Lainaa

  32. Aurinkolasiton Noita 20.1.2023 4:19
   Tulos: +53 (53 ääntä)
   Nuutunut kivi: Sähkölaitteet ja vesi tunnetusti sopii hyvin yhteen...
   Se oliskin vähän surkeempi juttu jos vibrat ei yhtään kosteutta kestäisi.. 🤨

   Lainaa

  33. Pinottava sankari 20.1.2023 6:22
   Tulos: +27 (27 ääntä)
   Nuutunut kivi: Sähkölaitteet ja vesi tunnetusti sopii hyvin yhteen...
   Useimmat seksilelut ovat täysin vesitiiviitä. Toimisivat vaikka veden alla.

   Lainaa

  34. Tulos: +28 (28 ääntä)
   Kämppiksen kaa mietittiin joskus et demoniraukka ois ihan paitsiossa meillä rapistelun ja tavaroiden siirron kanssa, kun täällä on kaksi kissaa :D

   Lainaa

  35. Kouluttamaton muurahainen 20.1.2023 7:31
   Tulos: +18 (22 ääntä)
   Olen Siljan kanssa samaa mieltä siitä, että ei ole luonnollinen selitys, että perheen mies- tai lapsiväki olisi siivonnut pudonneet jääpalat lattialta ilman lätäkköä. Toisaalta ei tuo musta lintu ainakaan paljoa luonnollisemmalta kuulosta, vaikken välttämättä aina tiedäkään, mikä linnuille on luonnollista.

   Lainaa

  36. Suunnaton tohtori 20.1.2023 9:18
   Tulos: +13 (15 ääntä)
   Jääpaloissa tapahtuu ihan luontaista sublimoitumista, eli kyllä ne sieltä pakkasestakin pikku hiljaa haihtuvat, jos niitä ei käytä. Itselläkin paloista on usein jäljellä enää puolet, sitten kun niitä haluaisi juomiinsa laittaa. :(

   Lainaa

  37. Tulos: 0 (18 ääntä)
   Uskoton alokas: Valitettavasti psykoosia sairastavat eivät tiedosta, että heidän mielenterveydessä on mitään vikaa. Usein jopa omat perheenjäsenet eivät heti hoksaa, että toisen ajattelu on muuttunut kummalliseksi ja saattavat myötäillä tämän harhaluuloja. Suosittelen, että käyt kuitenkin juttelemassa lääkärille, vaikka mitään ongelmaa ei tunnu olevan.
   Psykoosi ei taida ihan tarkoittaa sitä mitä luulet sen tarkoittavan. Jätä nuo lääkärileikit ihan oikeille lääkäreille.

   Lainaa

  38. Letittämätön kyyhky 20.1.2023 12:50
   Tulos: +17 (19 ääntä)
   Voihan Siljan taloudessa joku olla vaikka telonut itseään. Ottanut ne palat sitten vaikka pussiin ja laittanut kylmää kipeään kohtaan. Tai ostanut kaupasta lämpimässä olleen limun ja halunnut lasiin jäitä, tullut sitten yhden sijaan enemmän tai kaikki joten täyttänyt jääpalat. Tai nuori/lapsi halunnut tehdä jollekin jääpalalla källin. Pakastin on voinut myös jäädä auki, mutta muut tuotteet, esim paksut lihat, ei ole ehtinyt sulaa (tai Silja ei sitä huomaa). Onhan näitä luonnollisia vaihtoehtoja lukuisia, mutta silti ainoa mieleen tuleva oli mystinen musta lintu? Etenkin kun myöntää ettei tiedä linnuista, niin sehän on voinut olla ihan yleinen ja arkinenkin laji.

   Lainaa

  39. Tulos: +19 (19 ääntä)
   Frisker: Vaimosi on demoni. Soita manaajalle.
   Vaimoni on manaaja. Soitan demonille.

   Lainaa

  40. Tulos: +9 (9 ääntä)
   Tornipöllö: "Haloo, onko manaajalla? Tulkaa apuun, pitäisi saada demoni ulos vibraattorista."
   Ei siinä manaajaa tarvita. Vibraattoria pitää vain käyttää tauotta niin pitkään, että demoni kyllästyy odottamaan vuoroaan ja lähtee etsimään helpompaa kohdetta.

   Lainaa

  41. Lyhyt hamsteri 20.1.2023 21:04
   Tulos: +10 (10 ääntä)
   Who you gonna call?

   Lainaa

  42. Tulos: +11 (11 ääntä)
   Lyhyt hamsteri: Who you gonna call?
   Saul Goodman!
   "Päivää, onko Sauli? Pakastimeni rikkoo fysiikan lakeja, ja haluan KORVAUKSIA!" >:(

   Lainaa

  43. Korventamaton pulu 23.1.2023 10:34
   Tulos: -5 (5 ääntä)
   Kalsari: Näille on helppo nauraa, kun ei ole omalle kohdalle sattunut, mutta viimeaikaisten tapahtumien valossa uskon kyllä Siljaa ihan täysillä. Minusta on alkanut tuntua, etten ole kodissani yksin. Tavarat vaihtavat paikkaa ilman, että koskenkaan niihin. Joku kääntelee valoja päälle ja pois, [...]
   Ihan ekana menisin ja tekisin muistitestit. Saattaa enteillä ennemmin dementiaa tai jotain muuta muistiin liittyvää ongelmaa.

   Lainaa

  44. Nimikone ei käytössä 23.1.2023 15:33
   Tulos: -5 (5 ääntä)
   Kalsari: Näille on helppo nauraa, kun ei ole omalle kohdalle sattunut, mutta viimeaikaisten tapahtumien valossa uskon kyllä Siljaa ihan täysillä. Minusta on alkanut tuntua, etten ole kodissani yksin. Tavarat vaihtavat paikkaa ilman, että koskenkaan niihin. Joku kääntelee valoja päälle ja pois, [...]
   Onko häkämyrkytys mahdollinen? Tällaisia on tapahtunut

   Lainaa

  45. Liukuportaissa riehuva mehiläinen 23.1.2023 16:12
   Tulos: +11 (11 ääntä)
   Miksei keskellä viikkoa voi käyttää jäitä, oli tammikuu tai ei?

   Lainaa

  46. Liukuportaissa riehuva mehiläinen 23.1.2023 16:13
   Tulos: -3 (3 ääntä)
   Korventamaton pulu: Ihan ekana menisin ja tekisin muistitestit. Saattaa enteillä ennemmin dementiaa tai jotain muuta muistiin liittyvää ongelmaa.
   Tai stressi

   Lainaa

  47. Tilattava tuhatjalkainen 23.1.2023 21:37
   Tulos: +5 (5 ääntä)
   Laura: Sit sieltä tulee joku pappi ison Raamatun kanssa messuamaan jotain munkkilatinaa, samalla kun hänen apurinsa pirskottelee vibraattoria pyhällä vedellä 😂
   Vesi joka ei jäädy -vedellä

   Lainaa

  48. Synkkä hampurilainen 24.1.2023 3:12
   Tulos: +14 (14 ääntä)
   Uskoton alokas: Valitettavasti psykoosia sairastavat eivät tiedosta, että heidän mielenterveydessä on mitään vikaa. Usein jopa omat perheenjäsenet eivät heti hoksaa, että toisen ajattelu on muuttunut kummalliseksi ja saattavat myötäillä tämän harhaluuloja. Suosittelen, että käyt kuitenkin juttelemassa lääkärille, vaikka mitään ongelmaa ei tunnu olevan.
   Korventamaton pulu: Ihan ekana menisin ja tekisin muistitestit. Saattaa enteillä ennemmin dementiaa tai jotain muuta muistiin liittyvää ongelmaa.
   Liukuportaissa riehuva mehiläinen: Tai stressi
   Minä suosittelisin silmien avaamista ja heräämistä silloin, kun vitsien tunnistaminen käy noin vaikeaksi. Minustakin alkoi tuntua siltä, kuin joku nukkuisi vieressäni, kun muutin kumppanini kanssa yhteen asumaan ja aloimme nukkua samassa sängyssä. Mutta ilmeisesti minulla onkin vain psykoosi, dementia ja vielä stressikin kaiken päälle. Olisi varmaan terveempää, etten ollenkaan havaitsisi kumppanini olemassaoloa, enkä olisi tietoinen siitä, että asumme samassa talossa.

   Lainaa

  49. Kiireetön ampiainen 24.1.2023 14:06
   Tulos: +3 (3 ääntä)
   Eikö ketään muuta jäänyt häiritsemään, olivatko ne jääpalat sulaneet vai kadonneet? Tässä on nimittäin vissi ero; jos jääpalat sulavat, niiden tilalta löytyy vettä, kun taas, jos vettä ei löydy, ovat jääpalat kadonneet tai haihtuneet ilmaan. Tilanteesta riippuen toinen on selittämättömämpi tapaus kuin toinen, esim. on aika erikoista, jos jo jäätynyt vesi muuttuu takaisin nesteeksi ilman, että sen ympärillä olevat tuotteet sulavat, mutta, jos taas jääpalat vain katoavat, on todennäköistä, että ne on yksinkertaisesti käytetty Siljan tietämättä eikä jääpalatarjotinta ole täytetty.

   Lainaa

  50. kristofferi 25.1.2023 5:18
   Tulos: +1 (1 ääni)
   Tyvekäs meduusa: Tokihan voi olla että Siljalle on tehty jekku ja laitettu viinaa jääpalarasiaan eikä siten jäädy.
   Ens kerralla Siljan miehen täytyy vähän enemmän laimentaa tinnerikuutioita.

   Lainaa

  51. Tulos: +3 (3 ääntä)
   Uskoton alokas: Valitettavasti psykoosia sairastavat eivät tiedosta, että heidän mielenterveydessä on mitään vikaa. Usein jopa omat perheenjäsenet eivät heti hoksaa, että toisen ajattelu on muuttunut kummalliseksi ja saattavat myötäillä tämän harhaluuloja. Suosittelen, että käyt kuitenkin juttelemassa lääkärille, vaikka mitään ongelmaa ei tunnu olevan.
   Sulta taisi mennä vitsi kovaa ohi.

   Lainaa

  52. rottanpää 26.1.2023 22:49
   Tulos: +2 (2 ääntä)
   Kiireetön ampiainen: Eikö ketään muuta jäänyt häiritsemään, olivatko ne jääpalat sulaneet vai kadonneet? Tässä on nimittäin vissi ero; jos jääpalat sulavat, niiden tilalta löytyy vettä, kun taas, jos vettä ei löydy, ovat jääpalat kadonneet tai haihtuneet ilmaan. Tilanteesta riippuen toinen on selittämättömämpi [...]
   No ihan samahan se on onko muotti tyhjä vai täynnä vettä. Todennäköisesti joku on joka tapauksessa käyttänyt ne jäät.

   Lainaa

  53. rottanpää 26.1.2023 22:57
   Tulos: +3 (5 ääntä)
   Laura: Sit sieltä tulee joku pappi ison Raamatun kanssa messuamaan jotain munkkilatinaa, samalla kun hänen apurinsa pirskottelee vibraattoria pyhällä vedellä 😂
   Ja messua säestää taukoamaton, rytmikäs z-z-z-ZZZZZ, z-z-z-ZZZZZ, z-z-z-ZZZZZ 😂

   Lainaa

  54. Aistikas manaatti 12.2.2023 11:51
   Tulos: +1 (1 ääni)
   Kummitukset ja noituus ovat monille aina se kaikkein luonnollisin selitys heti jumaluuksien ja ufojen jälkeen.

   Lainaa

  Lue lisää

  Kommentoi

  Avatar

  Vastaa

  Nimikone

  Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

  Avainsanat: aaveet, energia, henget, henki, jää, jääpalat, kissat, kummitukset, kuva, lintu, musta lintu, pakastin, parantava, parantava energia, valvontakamera, vibra, voima