Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Kirpputorin löytöjä, osa 470

Virve kyllä noutaa, jos jaksat valvoa.
Kirpputorin löytöjä, osa 470

Arkiston aarre

 • Nimi Juuri nyt
  Tulos: 0 (0 ääntä)

  Kommentti

 • 55 kommenttia

   Ei kommentteja
  1. Varpaaton hylje 10.1.2023 0:10
   Tulos: +394 (406 ääntä)
   Well... It's five o'clock somewhere, isn't it?

   Lainaa

  2. Silityskuiva oliivi 10.1.2023 0:16
   Tulos: +618 (622 ääntä)
   Kyl mä olisin ilmoittanut että antaa olla myyn seuraavalle. Ihme vänkääjä.

   Lainaa

  3. Mukava maksamakkara 10.1.2023 0:24
   Tulos: +604 (608 ääntä)
   Siis mitä ihmettä, oikeesti. Tietty ihmisillä on eri rytmi ja yötyöläiselle 3:00 ei ole paha aika, mutta että ei yhtään ymmärrä että ihmiset jotka nukkuu yöllä ei koe että se on sopiva kirppistelyajankohta?

   Lainaa

  4. Tulos: +493 (499 ääntä)
   Miten on joillain niin hyvä pokka, että tosissaan ehdottaa tollasta ajankohtaa? En itse millään kehtaisi, ostaisin ennemmin paljon kalliimman uutena kuin lähtisin ehdottamaan noutoa kolmelta yöllä

   Lainaa

  5. Murmurmurmeli 10.1.2023 0:40
   Tulos: +741 (743 ääntä)
   Itse pyytää nostamaan hyllyn ulos ja sitten kehtaa sanoa, että tuote on myyjän vastuulla noutoon asti.

   Lainaa

  6. Lamoava aasi 10.1.2023 0:42
   Tulos: +313 (327 ääntä)
   Siis meikäläinenhän elää täysin normi yhteiskunnasta poikkeavaa rytmiä (minkä tilanne opiskelijana pitkälti mahdollistaa, tosin nytkin mietin et mitä tehdä mielenkiintoisen kurssin kanssa kun se alkaa jo aamukymmeneltä), mut kyl ei tulis pieneen mieleen ehdottaa kirppisnoutoa silleen meikäläiselle tehokkaimpaan toiminta-aikaan puolenyön tienoille. Myöhäisin nouto minkä oon tehny oli klo 22 maissa ja sitäkin pahoittelin monta kertaa. Se on nääs Virve semmonen juttu, et vaikka meidän rytmit on mitä on (ja ihanat 24h ruokakaupatkin sen mahdollistaa), niin ethän sä nyt hyvä ihminen voi olettaa muiden mukautuvan sinun – kuten varmaan itsekin tiedät – poikkeavaan rytmiin. Nyt Virve valoja päälle.

   Lainaa

  7. Stydi taikuri 10.1.2023 0:43
   Tulos: +344 (348 ääntä)
   Eikö yövuorolainen voi noutaa sitä ennen töihin menoa? Luultavasti työvuoro alkaa alkuillasta. Ihmeellistä olettaa muiden venyvän noin paljon, itse jos herään yöllä siirtelemään kaappeja niin en saisi ihan heti uudestaan unta.

   Lainaa

  8. Tiedoton taistelija 10.1.2023 1:02
   Tulos: +190 (194 ääntä)
   Yövuorolaisenakin olisin hämmentynyt tosta ajankohdasta. Nopeasti tulis fiilis että mikäköhän tässä menee pieleen tai mikäköhän koukku tässä oikeesti on.

   Lainaa

  9. Tulos: +31 (39 ääntä)
   Ai saakeli! En tiedä pitäisikö tälle itkeä vai nauraa! Vai itkeä ja nauraa...

   Lainaa

  10. Lyhyt hamsteri 10.1.2023 1:08
   Tulos: +155 (163 ääntä)
   En myisi mihinkään aikaan jos ostaja haluaisi yöllä tulla kotiini. Sen verran karmaiseva ehdotus että voisipa päätyä estoonkin.

   Lainaa

  11. Tulos: +247 (253 ääntä)
   Jos aika on niin suhteellinen käsite että eilinen on nyt ja huominen meni jo, niin eikös Virve voi silloin itse laittaa herätyksen neljäksi jotta voi sopivasti sitten hakea ja mennä vielä hetkeksi päikkäreille?

   Lainaa

  12. Kirpeä Ahven 10.1.2023 1:27
   Tulos: -233 (257 ääntä)
   Tavallaan kyllä arvostan Virven asennetta ja sitkeyttä. Ihan kuitenkin kohteliaasti neuvotteli jos vaikka sopisi. Minua ei olisi haitannut myyjänä. Yöllä on ihan mukava herätä ja touhuta hetken jotain, kun tietää että kohta pääsee taas takaisin nukkumaan. Aamuherätykset on paljon pahempia.

   Lainaa

  13. Sulkeutunut seepra 10.1.2023 2:02
   Tulos: -300 (326 ääntä)
   Täällä taas näköjään päivätöitä tekevät lyttäävät vuorotyöläisen kellonajat ihan täysin. Minusta ei olisi ollenkaan erikoista, jos joku vuorotyötä tekevä haluaisi noutaa tavaran vaikkapa neljältä aamuyöstä. Varsinkaan jos maksuhommat sovittu ennakkoon, ja tavara odottaa etupihalla noutajaansa. Itse kun olen vuorotyötä tehnyt about 15 vuotta, ei tuo Virven pyyntö kuulosta olleenkaan erikoiselta. Ja olen kyllä facekirppisten kauppoja tehnyt ihan mihin aikaan tahansa ostajalle/myyjälle vain sopii. En nyt ymmärrä mikä tässä on ongelma? Täällä Savossa ainakin toiminut ihan hyvin vuorotyöläisten kesken myös kaupankäynti muulloin kuin illalla klo 17-20.

   Lainaa

  14. Hellittämätön orava 10.1.2023 2:30
   Tulos: +260 (262 ääntä)
   Sulkeutunut seepra: Täällä taas näköjään päivätöitä tekevät lyttäävät vuorotyöläisen kellonajat ihan täysin. Minusta ei olisi ollenkaan erikoista, jos joku vuorotyötä tekevä haluaisi noutaa tavaran vaikkapa neljältä aamuyöstä. Varsinkaan jos maksuhommat sovittu ennakkoon, ja tavara odottaa etupihalla [...]
   Ööö…no oisko esim. se ongelma, että monellekaan ei ole ongelmatonta herätä kesken unien ja saada vielä sen jälkeen unta. Eiköhän vuorokaudessa sen verran tunteja ole, että löytyy hetki jolloin sekä myyjä että ostaja on hereillä. Ei kai siinä ongelmaa olis ollutkaan, jos myyjäkin olisi silloin päässyt töistä. Ja tuossahan nimenomaan ei käynyt se, että tavara odottaa pihalla, kun olisi sitten ollut myyjän vastuulla vahtia. Teen myös itse vuorotyötä, ja juuri siksi en todellakaan heräisi jonkun kirppishyllyn takia, kun muutenkin nukkuminen ja jatkuva rytmin kääntäminen vaikeaa.

   Lainaa

  15. Piparjuuri 10.1.2023 3:07
   Tulos: +152 (156 ääntä)
   Itse myös yökyöpelinä ja osin sen takia akateemisen vapauden antavan työn valinneena olen usein yöllä hereillä, mutta ei tulisi mieleenkään vaatia muita heräämään jonkun hyllyn haun takia. Varsinkin kun varmasti löytyisi aika jolloin sekä myyjä että ostaja ovat hereillä. En itsekään arvostaisi, jos joku vaatisi heräämään aikaisin aamulla, vaan neuvottelisin sopivamman ajan.

   Lainaa

  16. Tulos: +200 (204 ääntä)
   Sulkeutunut seepra: Täällä taas näköjään päivätöitä tekevät lyttäävät vuorotyöläisen kellonajat ihan täysin. Minusta ei olisi ollenkaan erikoista, jos joku vuorotyötä tekevä haluaisi noutaa tavaran vaikkapa neljältä aamuyöstä. Varsinkaan jos maksuhommat sovittu ennakkoon, ja tavara odottaa etupihalla [...]
   Ongelma on se, että ostajaehdokas vonkuu, vänkää ja on ylimielinen. Myyjä sanoi olevansa menossa nukkumaan. Viimeistään siihen on vänkäyksen loputtava.
   Minä en juuri koskaan ole kolmelta vielä nukkumassa, ja saattaisin moiseen aikaan tavaran sekä noutaa että antaa noutaa. Antaisin noutaa, JOS minulta kysyttäisiin kohteliaasti. Ja jos tekisi mieli tuohon aikaan noutaa, osaisin tiedustella asiaa niin, että myyjä ei siitä pahastu.

   Lainaa

  17. Tulos: +119 (125 ääntä)
   Tuskin myyjä myöskään asuu missään metsän keskellä vaan taajamassa, joten naapuritkaan eivät välttämättä arvosta jotain kirjahyllyn roudaamista aamuyöstä.

   Lainaa

  18. Ansiokas bataatti 10.1.2023 6:18
   Tulos: +180 (182 ääntä)
   Tein useamman vuoden pelkkäää yövuoroa, joten rytmi oli aika erilainen muusta maailmasta. En olisi hyväksynyt hakua klo 12 päivällä, koska nukuin silloin. En ymmärrä miten kukaan hyväksyisi omien unien tuhoamista?

   Lainaa

  19. Tulos: +175 (175 ääntä)
   Ostaja olisi varmaan voinut soveltaa logiikkaansa omaan toimintaansa ja herätä itse sitten kesken unien noutamaan (päivällä)?

   Lainaa

  20. Altis kantojuhta 10.1.2023 7:58
   Tulos: +122 (122 ääntä)
   "Sopiiko nouto tänään?" "Eiku huomenna neljältä." "No olisin tullut kolmelta." "Sekin käy." "No hyvä, tulen kolmelta yöllä."

   Lainaa

  21. Kilokalori 10.1.2023 8:14
   Tulos: +97 (99 ääntä)
   Naapuritkin varmaan arvostaa, jos kannat kerrostalossa kirjahyllyä keskellä yötä.

   Lainaa

  22. Luettu kotka 10.1.2023 8:19
   Tulos: +164 (166 ääntä)
   Sulkeutunut seepra: Täällä taas näköjään päivätöitä tekevät lyttäävät vuorotyöläisen kellonajat ihan täysin. Minusta ei olisi ollenkaan erikoista, jos joku vuorotyötä tekevä haluaisi noutaa tavaran vaikkapa neljältä aamuyöstä. Varsinkaan jos maksuhommat sovittu ennakkoon, ja tavara odottaa etupihalla [...]
   Hauska sinänsä, että itsekin sanot taikasanat "kun ostajalle/myyjälle sopii". Kuten nyt selvästi mokasta näet, niin myyjälle ei tosiaan sopinut ja siitä huolimatta asian kanssa vängätään. Ei kai täällä kukaan ole siihen puuttunut, että ajan pitäisi olla joku tietty aina ja kaikille vaan se tärkeä pointti on siinä, että sen ajan pitää olla sopiva molemmille. Eikä sen tarvitse edes liittyä unirytmeihin mitenkään. Jos ei sovi niin ei sovi.

   Lainaa

  23. Merkitön pulu 10.1.2023 8:25
   Tulos: +27 (35 ääntä)
   Mitä vittua Virve?

   Lainaa

  24. Itseasiassa 10.1.2023 8:33
   Tulos: +38 (44 ääntä)
   Eikö Virve ole ikinä pannut merkille, että kolmelta yöstä ikkunoissa ei juuri ole valoja ja kadutkin ovat aika hiljaiset? Saattaa viitata siihen, että ihmisillä on niihin aikoihin muuta tekemistä. Ellei nyt sitten pyöri ydinkeskustassa viikonloppuyönä, mistä tietää jos Virve oli pubista lähdössä töistä. Mutta silti, en ymmärrä...

   Lainaa

  25. Lihava Tiikeri 10.1.2023 8:36
   Tulos: +103 (103 ääntä)
   Legenda: Miten on joillain niin hyvä pokka, että tosissaan ehdottaa tollasta ajankohtaa? En itse millään kehtaisi, ostaisin ennemmin paljon kalliimman uutena kuin lähtisin ehdottamaan noutoa kolmelta yöllä
   Joillakin vakkari yövuorolaisilla katoaa ymmärrys siitä mitä yöllä voi / saa tehdä. Yläkerran naapuri mm. vasaroi, siirtelee huonekaluja siivotessaan, jumppaa niin että musiikki ja töminä kuuluu ja nakkelee koiran lelua lattialle siinä keskiyön nurkilla. Tästä toki sitten useampi valittanut ja asia otettiin esille myös yhtiökokouksessa niin selitys oli se, että se on hänelle normaalia elämää kun työvuoro alkaa aina klo 02. Ei millään ymmärtänyt, että ne normaalin elämän äänet mitä yöllä saa kuulua on ihan jotain muuta.

   Lainaa

  26. Tulos: +115 (115 ääntä)
   Sulkeutunut seepra: Täällä taas näköjään päivätöitä tekevät lyttäävät vuorotyöläisen kellonajat ihan täysin. Minusta ei olisi ollenkaan erikoista, jos joku vuorotyötä tekevä haluaisi noutaa tavaran vaikkapa neljältä aamuyöstä. Varsinkaan jos maksuhommat sovittu ennakkoon, ja tavara odottaa etupihalla [...]
   Taisit takertua nyt tasan siihen yhteen epäolennaiseen asiaan ja ohitit kaikki olennaiset.
   Tuossa "neuvottelussa" ei ollut mitään asiallista, ostaja on täysi itsekeskeinen aasi. Yötyöläisyyden kanssa sillä ei ole mitään tekemistä.

   Lainaa

  27. Tulos: +104 (104 ääntä)
   Tästä tuli mieleen se, että "Mitkä asiat ovat täysin normaaleja klo 15, mutta karmivia klo 03" En olisi aatellut, että pitäisi lisätä kirppiskaupat siihen listaan :D

   Lainaa

  28. Tiedoton taistelija 10.1.2023 11:50
   Tulos: +72 (76 ääntä)
   Sulkeutunut seepra: Täällä taas näköjään päivätöitä tekevät lyttäävät vuorotyöläisen kellonajat ihan täysin. Minusta ei olisi ollenkaan erikoista, jos joku vuorotyötä tekevä haluaisi noutaa tavaran vaikkapa neljältä aamuyöstä. Varsinkaan jos maksuhommat sovittu ennakkoon, ja tavara odottaa etupihalla [...]
   Oo hiljaa, oon itekin tehnyt sekalaisia vuoroja ihan kaikkina kellonaikoina vuodesta 2007, ja silti tajuan että Virven ehdotus on päätön.

   Lainaa

  29. Erehtyvä biisoni 10.1.2023 12:26
   Tulos: +30 (34 ääntä)
   Mulla oikeasti alkaa mennä usko ihmisiin, vittu että voi olla tyhmää porukkaa

   Lainaa

  30. Alennettu sonni 10.1.2023 12:47
   Tulos: +71 (71 ääntä)
   No on aika onnekas, jos tällaisen yöherätyksen jälkeen saisi heti uudestaan unta. Virve ei ole tainnut kuulla minkäänlaisista nukahtamisvaikeuksista koskaan.

   Lainaa

  31. Odotettu kultakala 10.1.2023 12:47
   Tulos: +44 (50 ääntä)
   Murmurmurmeli: Itse pyytää nostamaan hyllyn ulos ja sitten kehtaa sanoa, että tuote on myyjän vastuulla noutoon asti.
   Itse olisin tuossa kohtaa todennut että heippa ja hyvää loppuelämää.
   Huijariostaja varmaan ajatteli hakevansa hyllyn yön pimeydessä, ja väittävänsä sitten myyjälle sen olleen varastettu ennen hänen saapumistaan.
   Harmi Virvelille kun nyt meni ilmainen hylly sivu suun.

   Lainaa

  32. Kirpeä Ahven 10.1.2023 13:34
   Tulos: -79 (81 ääntä)
   Luettu kotka: Hauska sinänsä, että itsekin sanot taikasanat "kun ostajalle/myyjälle sopii". Kuten nyt selvästi mokasta näet, niin myyjälle ei tosiaan sopinut ja siitä huolimatta asian kanssa vängätään. Ei kai täällä kukaan ole siihen puuttunut, että ajan pitäisi olla joku tietty aina ja kaikille vaan se [...]
   Ihmiset on ihmeen herkkähipiäisiä nykypäivänä. Heti suututaan ja naristaan vonkumisesta ja vänkäämisestä jos et myötäile toista. Normaaliin keskusteluun kuuluu eriävät näkemykset. Varsinkin kun kaupanteosta neuvotellaan. Ei sitä aina tarvitse myyjä ehtoihin automaattisesti suostua. Myyjähän itse olisi voinut vain sanoa, että ei käy ja lopettaa keskustelun, mutta jatkoi neuvotteluja mahd. ostajan kanssa omasta halustaan.

   Lainaa

  33. Selvä hauki 10.1.2023 14:46
   Tulos: +46 (48 ääntä)
   Sulkeutunut seepra: Täällä taas näköjään päivätöitä tekevät lyttäävät vuorotyöläisen kellonajat ihan täysin. Minusta ei olisi ollenkaan erikoista, jos joku vuorotyötä tekevä haluaisi noutaa tavaran vaikkapa neljältä aamuyöstä. Varsinkaan jos maksuhommat sovittu ennakkoon, ja tavara odottaa etupihalla [...]
   Esimerkiksi naapurit vittuuntuvat herkästi, kun joku kolistelee rapussa ja hississä kirjahyllyn kanssa kolmen aikaan yöllä.

   Lainaa

  34. Tulos: +55 (59 ääntä)
   bleb: Jos aika on niin suhteellinen käsite että eilinen on nyt ja huominen meni jo, niin eikös Virve voi silloin itse laittaa herätyksen neljäksi jotta voi sopivasti sitten hakea ja mennä vielä hetkeksi päikkäreille?
   Totta! Virveä itseään lainatakseni: "siinähän ehtii hyvin vielä nukkuu, jos herätys on vasta myöhemmin. Laitat kellon soimaan, menee max 10min"
   Ihan oikeesti 🤦‍♀️ Rasittavaa alkaa jankkaamaan "mulle kyllä sopisi parhaiten kolmelta yöllä ei mul oo mitään"! No onneksi olkoon, mulle ei sovi 😂

   Lainaa

  35. Aukoton koira 10.1.2023 16:06
   Tulos: +25 (31 ääntä)
   Sulkeutunut seepra: Täällä taas näköjään päivätöitä tekevät lyttäävät vuorotyöläisen kellonajat ihan täysin. Minusta ei olisi ollenkaan erikoista, jos joku vuorotyötä tekevä haluaisi noutaa tavaran vaikkapa neljältä aamuyöstä. Varsinkaan jos maksuhommat sovittu ennakkoon, ja tavara odottaa etupihalla [...]
   Taitaa vuorotyöläistä väsyttää sen verran ettei lukeminen onnistu.

   Lainaa

  36. Laskelmoiva jänis 10.1.2023 17:55
   Tulos: +24 (30 ääntä)
   Muille pitää sopia kaikki mitä Virve sanelee, mut Virven vastuulle ei saa jättää mitään. Kivat luonnehäiriöt, Virve!

   Lainaa

  37. Lyhyt hamsteri 10.1.2023 18:43
   Tulos: +24 (28 ääntä)
   Lihava Tiikeri: Joillakin vakkari yövuorolaisilla katoaa ymmärrys siitä mitä yöllä voi / saa tehdä. Yläkerran naapuri mm. vasaroi, siirtelee huonekaluja siivotessaan, jumppaa niin että musiikki ja töminä kuuluu ja nakkelee koiran lelua lattialle siinä keskiyön nurkilla. Tästä toki sitten useampi valittanut [...]
   Eli klo 8 töihin menevät siis harrastavat tuollaista "normaalia elämää" kuudelta aamulla...eikun siis eivät.

   Lainaa

  38. Vaaraton näätä 10.1.2023 19:11
   Tulos: +33 (39 ääntä)
   En suostuisi kolmelta yöllä avaamaan kirppistelijälle ovea, vaikka olisin hereillä muutenkin. Jotenkin järjetön ajatus, että pitäisi päästää keskellä yötä ventovieras oven suuhun... tiedä yhtään millainen tyyppi kyseessä, tuleeko vaikka väkivalloin ryöstämään yön varjoissa.

   Lainaa

  39. Punahilkka tohtori 10.1.2023 22:43
   Tulos: +32 (32 ääntä)
   Myyjällä on tässä kyllä lehmän hermot. Luulin että itsellänikin on, mutta olisin tuon keskustelun lopettanut jo huomattavasti aiemmin ja myynyt seuraavalle jonossa.

   Lainaa

  40. Kätsy monni 10.1.2023 23:28
   Tulos: +23 (23 ääntä)
   Minullakin on joskus ajantaju hukassa. Se on ihan inhimillistä, mutta en todellakaan siihen vetoamalla vaadi muilta ihmisiltä mitään. Ei on ei, tässäkin.

   Lainaa

  41. Hyödytön tomaatti 11.1.2023 4:20
   Tulos: +30 (42 ääntä)
   Hienosti täällä kommenteissa moni sanoo ettei nyt mitenkään voisi yöllä mennä unia häiritsemään kun toiset nukkuu öisin. Vitsi kun aamuihmiset ajattelisi yöihmisistä noin.. En nyt tarkoita että on pakko alkaa kirppiskauppoja tekemään keskellä yötä, varsinkaan jos ei halua. Tarkoitan että kunpa olisivat yhtä ajattelevaisia toisinkinpäin ihmiset. Omasta elämästä kokemuksia yötyöläisenä: soitellaan aamupäivästä kun ei millään voi vielä 13 vuoden jälkeen muistaa että toinen on ollut yön töissä, kaikki tekeminen pitää sopia hirveän aikaisin aamusta (esim. klo 12 on aikaista jos on työputkea takana) koska aamuihminen ei voi venyttää iltaansa mutta yöihmisen odotetaan nipistävän uniaan sitten aamusta, kylään tullaan viikonloppuna aamusta klo 09 vaikka olen ollut yön töissä ja kotona vasta klo 08 ja naureskellaan kun olen väsynyt. Tai ehkä minun elämääni on pesiytynyt tyhmiä k*sipäitä... ? Olen oikeasti miettinyt että menen itse kylään klo 22 koska minulle se on just kiva aika. Tekisin hirveän mieluusti kirppiskauppaa öisin. Mutta en tee. Koska ymmärrän että aika iso osa tyypeistä saattaa öisin nukkua.

   Lainaa

  42. Kouluttamaton muurahainen 11.1.2023 9:34
   Tulos: +29 (31 ääntä)
   Hyödytön tomaatti: Hienosti täällä kommenteissa moni sanoo ettei nyt mitenkään voisi yöllä mennä unia häiritsemään kun toiset nukkuu öisin. Vitsi kun aamuihmiset ajattelisi yöihmisistä noin.. En nyt tarkoita että on pakko alkaa kirppiskauppoja tekemään keskellä yötä, varsinkaan jos ei halua. Tarkoitan että [...]
   Yötöitä tehneenä minulla on ihan erilaisia kokemuksia. Ennemmin ihmiset laittoivat klo 16 viestiä, että voiko jo soittaa. Kukaan ei koskaan tupannut kylään ilmoittamatta (eikä kukaan kyllä tee sitä vieläkään, vaikka nyt saisi). Puhelimen pidin äänettömällä nukkuessani, etten herää, vaikka joku erehtyisikin soittamaan. Yleensä siihen oli soittanut korkeintaan puhelinmyyjä.

   Lainaa

  43. Tulos: +23 (25 ääntä)
   Hyödytön tomaatti: Hienosti täällä kommenteissa moni sanoo ettei nyt mitenkään voisi yöllä mennä unia häiritsemään kun toiset nukkuu öisin. Vitsi kun aamuihmiset ajattelisi yöihmisistä noin.. En nyt tarkoita että on pakko alkaa kirppiskauppoja tekemään keskellä yötä, varsinkaan jos ei halua. Tarkoitan että [...]
   En ole koskaan ymmärtänyt miksei porukka laita puhelinta äänettömälle, jos sen soiminen kyrsii. Sanoisin että melko k*sipäistä toimintaa kyllä tulla rämppään ovikelloa silloin, kun ei ole varmuutta onko "yö"unet meneillään vai ei.

   Lainaa

  44. Timmi makkara 11.1.2023 13:24
   Tulos: +21 (21 ääntä)
   Kätsy monni: Minullakin on joskus ajantaju hukassa. Se on ihan inhimillistä, mutta en todellakaan siihen vetoamalla vaadi muilta ihmisiltä mitään. Ei on ei, tässäkin.
   Sama täällä. Lisäksi inhokkilistalleni kuuluu ihmiset, jotka puolestani järjestävät uudestaan mun aikataulut ja menot. "Ai mitä muuta menoo sulla on, ettei Purre voi tulla viikonloppuhoitoon? Voithan sä ottaa Purren mukaan menoihis, eikä sen kans nyt tarvii koko ajan olla muutenkaan." Ärh!

   Lainaa

  45. Nuutunut kivi 11.1.2023 21:11
   Tulos: +16 (16 ääntä)
   Hyödytön tomaatti: Hienosti täällä kommenteissa moni sanoo ettei nyt mitenkään voisi yöllä mennä unia häiritsemään kun toiset nukkuu öisin. Vitsi kun aamuihmiset ajattelisi yöihmisistä noin.. En nyt tarkoita että on pakko alkaa kirppiskauppoja tekemään keskellä yötä, varsinkaan jos ei halua. Tarkoitan että [...]
   Valitettavasti tämä maailma pyörii edelleen aamuvirkkujen ehdoilla. Itse olen virkeimmilläni illalla, kun pitäisi mennä nukkumaan, että jaksaa aamulla herätä töihin.

   Lainaa

  46. Irstas koira 11.1.2023 22:52
   Tulos: +2 (4 ääntä)
   Stydi taikuri: Eikö yövuorolainen voi noutaa sitä ennen töihin menoa? Luultavasti työvuoro alkaa alkuillasta. Ihmeellistä olettaa muiden venyvän noin paljon, itse jos herään yöllä siirtelemään kaappeja niin en saisi ihan heti uudestaan unta.
   Hän taisi jo olla töissä, kun keksi, että hylly pitää saada "tänään".

   Lainaa

  47. Poltettu sarvikuono 12.1.2023 13:51
   Tulos: +4 (12 ääntä)
   Maailma pyörii vieläkin aamuvirkkujen ehdoilla, asenteista lähtien. Jos keittiöstä kuuluu ruuanlaiton ääniä klo 06:00 *jos olet jo herännyt ja teet aamupalaa, olet reipas. *jos olet vielä valveilla ja teet iltapalaa, olet häirikö. Kunnioita toisten unta, mutta oleta että toinen nukkuu yöllä.

   Lainaa

  48. Salamannopea kuormaeläin 12.1.2023 14:59
   Tulos: +10 (10 ääntä)
   Hyödytön tomaatti: Hienosti täällä kommenteissa moni sanoo ettei nyt mitenkään voisi yöllä mennä unia häiritsemään kun toiset nukkuu öisin. Vitsi kun aamuihmiset ajattelisi yöihmisistä noin.. En nyt tarkoita että on pakko alkaa kirppiskauppoja tekemään keskellä yötä, varsinkaan jos ei halua. Tarkoitan että [...]
   Tämäkin on niin ihmisestä riippuva asia. Jos itse teen yövuoron ja olen vaikka kahdeksalta aamulla kotona, niin menen nukkumaan vasta puolenpäivän aikoihin. Unirytmini toimii parhaiten niin, että herään juuri ennen töihin lähtöä ja vapaa-aika on sitten sen jälkeen. Mutta suurin ongelma sinulla kuulostaa olevan ehkä huonomuistinen tai huonotapainen lähipiiri? Jos kyse on muistista, niin itse katsoisin läpi sormien (itsellänikin on niin huono muisti, joten olisi melko tekopyhää jos sitä en antaisi anteeksi) ja jos on vain huonoista käytöstavoista kiinni, niin kaverit vaihtoon, turhaan sitä sellaisia katselee.

   Lainaa

  49. Avaimeton raataja 13.1.2023 6:32
   Tulos: -7 (15 ääntä)
   Poltettu sarvikuono: Maailma pyörii vieläkin aamuvirkkujen ehdoilla, asenteista lähtien. Jos keittiöstä kuuluu ruuanlaiton ääniä klo 06:00 *jos olet jo herännyt ja teet aamupalaa, olet reipas. *jos olet vielä valveilla ja teet iltapalaa, olet häirikö. Kunnioita toisten unta, mutta oleta että toinen nukkuu yöllä.
   Maailma pyörii enemmistön ehdoilla edes jossain asiassa, ja hyvä niin.

   Lainaa

  50. Tinkimätön hanhi 14.1.2023 19:17
   Tulos: -9 (11 ääntä)
   Kaikkien mielestä tuntuu olevan ok julkaista tällainen yksityiskeskustelu täällä.

   Lainaa

  51. Kalvakka taikuri 16.1.2023 7:44
   Tulos: +9 (9 ääntä)
   Tinkimätön hanhi: Kaikkien mielestä tuntuu olevan ok julkaista tällainen yksityiskeskustelu täällä.
   Kyllä.

   Lainaa

  52. Tulos: +7 (7 ääntä)
   Itse en ainakaan saisi loppuyönä enää unta, jos olisin herännyt kunnolla ja noussut ylös sängystä. Olisi seuraava päivä aika pilalla, ja vain sen takia että ostaja saisi itselleen parhaaseen aikaan sen kaappinsa. Ei todellakaan olisi sen arvoista. Yötyössä olevan luulisi tietävän, että lähes kaikki muut ovat päivätöissä ja nukkuvat aamuyön. Tulee mieleen kaverin kerrostalo, jossa joku nainen ilmestyi päivittäin parvekkeelle huutamaan lapsille, että olkaa hiljaa, täällä jotkut tekee yötyötä! Lasten olisi sitten pitänyt olla leikkimättä sen aikaa, että rouva saisi nukuttua.

   Lainaa

  53. Tulos: +3 (7 ääntä)
   Poltettu sarvikuono: Maailma pyörii vieläkin aamuvirkkujen ehdoilla, asenteista lähtien. Jos keittiöstä kuuluu ruuanlaiton ääniä klo 06:00 *jos olet jo herännyt ja teet aamupalaa, olet reipas. *jos olet vielä valveilla ja teet iltapalaa, olet häirikö. Kunnioita toisten unta, mutta oleta että toinen nukkuu yöllä.
   Mistä sen tietää, tekeekö joku aamu- vai yöpalaa? 
   Hiljaisuusaika loppuu useimmissa taloissa klo 7, joten sekä sen aamuvirkun että yökyöpelin pitäisi olla kuuden aikaan vielä mahdollisimman hiljaa. Eri asia jos on hyvät äänieristykset. 

   Lainaa

  54. Tilattava tuhatjalkainen 17.1.2023 20:24
   Tulos: 0 (0 ääntä)
   Olisi tämä ostaja mennyt ostamaan hyllyä neljältä, niinkuin tuo myyjä ensin ehdotti. Olisi tunnin notkunut ikkunan alla.

   Lainaa

  55. Tulos: +1 (1 ääni)
   Oho: En ole koskaan ymmärtänyt miksei porukka laita puhelinta äänettömälle, jos sen soiminen kyrsii. Sanoisin että melko k*sipäistä toimintaa kyllä tulla rämppään ovikelloa silloin, kun ei ole varmuutta onko "yö"unet meneillään vai ei.
   Mulla on vanhoja sukulaisia ja huonolla tuurilla tarvitsevat jotain apua. Tai kaverin koiralle sattuu jotain ja silloin on ihan ok soittaa tai vaikka tulla oven taakse. Mutta jos mitään ihmeellistä ei ole niin silloin ei soitella puhelimeen tai ovikelloa. Mun ei tarvitse pitää puhelinta äänettömällä ja olisi vittumaista jos joutuisin pitämään koska muut ei ymmärrä milloin on ok milloin ei. Jos vedän päikkärit niin silloin saatan siksi hetkeksi laittaa pois äänet mutta siinäpä se. Onneksi maailma on muuttumassa hiljalleen ettei se ole vain aamuvirkuille tehty mutta kannattaa muistaa että edelleen suurin osa tekee töitä jotakuinkin virka-aikoja myötäillen ja vähemmistö ilta saatikka yö duunia. Jos on epävarma onko kaveri nukkumassa tms niin ehkä laittaisin viestin onko jees soittaa.

   Lainaa

  Lue lisää

  Kommentoi

  Avatar

  Vastaa

  Nimikone

  Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

  Avainsanat: aika, haku, herätys, hylly, jättää, keskellä yötä, keskustelu, kirjahylly, kirppari, kirppis, kirpputori, messenger, nouto, ulkona, yksityisviesti, yv, yö