Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Sekalaisia, osa 604

"En ole katkera" – nainen sekoaa kohdattuaan exänsä Hesburgerissa.
Suurenna näkymä
Sekalaisia, osa 604

Arkiston aarre

 • Nimi Juuri nyt
  Tulos: 0 (0 ääntä)

  Kommentti

 • 55 kommenttia

   Ei kommentteja
  1. Tulos: +501 (517 ääntä)
   Ei katkera ollenkaan, huvikseen vaan valmis pahoinpitelyyn. En millään tavalla ehdota että tämäkään olisi oikein, mutta mitä pahaa se uusi tyttöystävä on oikein tehnyt, ei kyllä järki paljon päätä pakota kun omalla logiikalla se pirtelö pitäis ehkä sen exän päälle pudottaa. Kertokaas joku mikä logiikka nyt tossa on? En ymmärrä myöskään ikinä sitä raivoa kumppanin pettäjäkumppania kohtaan, useimmiten ne ei edes tiedä että sun poika-/tyttöystävä seurustelee.

   Lainaa

  2. Niinhiinihiin 12.1.2023 1:24
   Tulos: +269 (303 ääntä)
   Jos itselle kävisi niin että uuden tyttöystäväni kanssa joku hullu exä tulisi kaatamaan pirtelöt hänen päällensä, niin tulisi avaria poskelle hyvin nopeasti exälle. Aina ihmettänyt muutenkin tuo että miksi sille uudelle puolisolle pitää kärttyillä? Heitä sen miehen päälle ne pirtelöt jos ahdistaa.

   Lainaa

  3. Tulos: +257 (265 ääntä)
   Niinhiinihiin: Jos itselle kävisi niin että uuden tyttöystäväni kanssa joku hullu exä tulisi kaatamaan pirtelöt hänen päällensä, niin tulisi avaria poskelle hyvin nopeasti exälle. Aina ihmettänyt muutenkin tuo että miksi sille uudelle puolisolle pitää kärttyillä? Heitä sen miehen päälle ne pirtelöt jos ahdistaa.
   En keksi muuta syytä kuin epävarmuuden, varmaan se pirtelöhoro oikeasti näytti niin paljon paremmalta, että tuo hullu toivoi pystyvänsä kilpailemaan sen kanssa edes jotenkin jos sillä olisi tukka ja naama sotkussa.

   Lainaa

  4. Piparjuuri 12.1.2023 2:36
   Tulos: +129 (135 ääntä)
   Eräs tuttuni ottaa aina vaatteet pois kun käy kakalla, on kuulemma vapauttavaa. Toisaalta ymmärrän fiiliksen, vaikka vähän naurattaakin ajatus kylässä tai ravintolan vessassa alastomaksi itsensä riisumisesta. Muistan myös lukeneeni eräästä moraalipsykologian kulttuurieroja käsittelevästä tutkimuksesta, että joissain kulttuureissa naisilla on moraalinen velvollisuus vaihtaa vaatteet kakalla käynnin jälkeen, jos on aikeissa sen jälkeen tehdä ruokaa (en tiedä onko miehilläkin, mutta ilmeisesti sen verran patriarkaalinen kuulttuuri kyseessä, että lähinnä naiset hoitavat ruoanlaiton). En nyt tähän hätään tätä tutkimusta löydä, että ottakaa varauksella tämä tieto - artikkelin pointti oli kuitenkin se, että asiat joita länsimaissa ei koeta moraalikysymyksiksi, saatetaan muualla sellaisiksi kokea. Annista ei muuta sanottavaa kuin että onpa harvinaisen epämiellyttävä ihminen.

   Lainaa

  5. Eläinrakas opas 12.1.2023 2:49
   Tulos: +377 (379 ääntä)
   Annin exälle onnittelut paremman kumppanin löytämisestä.

   Lainaa

  6. Vanttera satuhahmo 12.1.2023 4:22
   Tulos: +188 (194 ääntä)
   Marikalta hyvä kuitti Annille. :)

   Lainaa

  7. Liittoutumaton pussieläin 12.1.2023 5:10
   Tulos: +180 (184 ääntä)
   Anni ei selkeästi ole ikinä kuullut sisäisestä kauneudesta, ja käytöksen perusteella omakin kauneus tuskin yltää pintaa syvemmälle.

   Lainaa

  8. Kilokalori 12.1.2023 5:15
   Tulos: -32 (74 ääntä)
   Piparjuuri: Eräs tuttuni ottaa aina vaatteet pois kun käy kakalla, on kuulemma vapauttavaa. Toisaalta ymmärrän fiiliksen, vaikka vähän naurattaakin ajatus kylässä tai ravintolan vessassa alastomaksi itsensä riisumisesta. Muistan myös lukeneeni eräästä moraalipsykologian kulttuurieroja käsittelevästä [...]
   Kiitti taas Pipari! Luottamuksella tämän sinulle kerroin. Eipä ole pipariin juuri luottamista.

   Lainaa

  9. Tulos: +128 (130 ääntä)
   Ei Annista se kultainen sydän oikein pääse läpi paistamaan.. Hälle vissiin ulkonäkö merkkaa enemmän kuin luonne, mut exänsä tainnut jo oppia.

   Lainaa

  10. Rasittava poro 12.1.2023 5:27
   Tulos: +14 (26 ääntä)
   Piparjuuri: Eräs tuttuni ottaa aina vaatteet pois kun käy kakalla, on kuulemma vapauttavaa. Toisaalta ymmärrän fiiliksen, vaikka vähän naurattaakin ajatus kylässä tai ravintolan vessassa alastomaksi itsensä riisumisesta. Muistan myös lukeneeni eräästä moraalipsykologian kulttuurieroja käsittelevästä [...]
   Mun kymmenenvuotias poika ottaa vaatteet pois kun käy kakalla, tehny niin ainakin pari vuotta. Kysyin hämmentyneenä, et mitä sä teet, kun alkoi vauhdilla riisumaan, niin sanoi, että on helpompi kakata ilman vaatteita. Koulussa kuulemma pitää vaatteet päällä, vaikka harvemmin kakka siellä tulee. Kai se on vaan mun kymmenvuotiaan "miehen halulla olla hetken primitiivinen ja tarpeella päästä hetkeksi irti modernin yhteiskunnan kahleista ja normeista." 🤷‍♀️
   https://www.iltalehti.fi/terveysuutiset/a/aa4df47b-5203-40d0-8750-cc3e1dbc499e

   Lainaa

  11. Tulos: +198 (200 ääntä)
   Anni ei halunnut antaa huomioo, eikä ole katkera tai kateellinen. Varalta vain kirjoittaa ja kysyy neuvoa miten päästä näpäyttämään. Täysin exästä ylipäässeeltä, fiksulta neidiltä vaikuttaa.

   Lainaa

  12. Nimetön marja 12.1.2023 6:13
   Tulos: +97 (129 ääntä)
   Vielä yksi näkökulma. Syömässä voi olla myös siskon, työkaverin tai muuten vsin kaverin kanssa. Miksi heti olettaa että on seurustelukumppani? Kysymyksiä tulee joillekin mieleen. Ei, välttämättä Anni ei tunne siskoja. On voinut jäädä esittelemättä enkä ihmettele. Kuka menee kahdestaan miespuolisen työjaverim kanssa syömään. Monikin. Myös minä. Molempien puolisot tietää. Tosin vain lounasaikaan. Veljen kanssa käyn parin viikon päästä kun olen Helsingissä, missä hän on töissä, mutta asuu sivummalla enkä luonaan ehdi käymään.

   Lainaa

  13. Koito siili 12.1.2023 6:26
   Tulos: +71 (103 ääntä)
   Että mua v...ttaa tuo 60-asteeseen. Minkä takia on täysin mahdotonta kirjoittaa oikein?!?! Tätä hel...tin väliviivaa tungetaan toistuvasti paikkoihin, joihin se ei todellakaan kuulu 😑😑😑

   Lainaa

  14. Kunniaton pulu 12.1.2023 6:29
   Tulos: +43 (47 ääntä)
   Sedi: Ei katkera ollenkaan, huvikseen vaan valmis pahoinpitelyyn. En millään tavalla ehdota että tämäkään olisi oikein, mutta mitä pahaa se uusi tyttöystävä on oikein tehnyt, ei kyllä järki paljon päätä pakota kun omalla logiikalla se pirtelö pitäis ehkä sen exän päälle pudottaa. Kertokaas joku [...]
   Viha on tosi helppo tunne, ei tarvitse käsitellä asiaa jos vaan antaa vihan tunteen vallata mielen.

   Lainaa

  15. Lila herne 12.1.2023 7:23
   Tulos: +187 (193 ääntä)
   Niinhiinihiin: Jos itselle kävisi niin että uuden tyttöystäväni kanssa joku hullu exä tulisi kaatamaan pirtelöt hänen päällensä, niin tulisi avaria poskelle hyvin nopeasti exälle. Aina ihmettänyt muutenkin tuo että miksi sille uudelle puolisolle pitää kärttyillä? Heitä sen miehen päälle ne pirtelöt jos ahdistaa.
   Toisaalta eipä se mieskään mitään pahaa ole tehnyt Annin jättäessään. Jokaisella on oikeus lähteä parisuhteesta ilman, että ansaitsee saada siitä mitään kostoa. Kenelläkään ei ole mitään velvollisuutta seurustella yhtään kenenkään kanssa. Siitäkin huolimatta, että jätetyksi tuleminen satuttaa.

   Lainaa

  16. Kahen kilon kalori 12.1.2023 7:33
   Tulos: +18 (80 ääntä)
   Nimetön marja: Vielä yksi näkökulma. Syömässä voi olla myös siskon, työkaverin tai muuten vsin kaverin kanssa. Miksi heti olettaa että on seurustelukumppani? Kysymyksiä tulee joillekin mieleen. Ei, välttämättä Anni ei tunne siskoja. On voinut jäädä esittelemättä enkä ihmettele. Kuka menee kahdestaan [...]
   Saattoihan ne vaikka suudella toisiaan siellä. Siitä voisi päätellä, että olisi seurustelukumppani. Paitsi jos olivat Etelä-Pohjanmaalla, sitten saattoi hyvin olla tuo ehdottomasi siskokin.

   Lainaa

  17. Säädytön lehmä 12.1.2023 7:36
   Tulos: +83 (89 ääntä)
   Piparjuuri: Muistan myös lukeneeni eräästä moraalipsykologian kulttuurieroja käsittelevästä tutkimuksesta, että joissain kulttuureissa naisilla on moraalinen velvollisuus vaihtaa vaatteet kakalla käynnin jälkeen, jos on aikeissa sen jälkeen tehdä ruokaa (en tiedä onko miehilläkin, mutta ilmeisesti sen verran patriarkaalinen kuulttuuri kyseessä, että lähinnä naiset hoitavat ruoanlaiton).  [...]
   OT: Jonkin sortin pakko-oireisista häiriöistä kärsivänä tälläset tekstit on ehkä pahinta mahdollista luettavaa, koska ensimmäinen ajatus on ”Totta! Miksi en aikaisemmin ole tätäkään tullut ajatelleeksi…” ja sit huomaa itse olevansa kohta alaston paskoja. 😐

   Lainaa

  18. Raivoraitis sammakko 12.1.2023 8:10
   Tulos: -30 (64 ääntä)
   Lila herne: Toisaalta eipä se mieskään mitään pahaa ole tehnyt Annin jättäessään. Jokaisella on oikeus lähteä parisuhteesta ilman, että ansaitsee saada siitä mitään kostoa. Kenelläkään ei ole mitään velvollisuutta seurustella yhtään kenenkään kanssa. Siitäkin huolimatta, että jätetyksi tuleminen satuttaa.
   Eikä ole edes tietoa onko mies jättänyt.

   Lainaa

  19. Tulos: 0 (22 ääntä)
   Sedi: Ei katkera ollenkaan, huvikseen vaan valmis pahoinpitelyyn. En millään tavalla ehdota että tämäkään olisi oikein, mutta mitä pahaa se uusi tyttöystävä on oikein tehnyt, ei kyllä järki paljon päätä pakota kun omalla logiikalla se pirtelö pitäis ehkä sen exän päälle pudottaa. Kertokaas joku [...]
   Logiikka on osoittaa nykyiselle tyttöystävälle tämän olevan huonon kohtelun arvoinen, koska tämä mokaaja itse kokee omanarvontunteensa alentuneen siksi että on tullut jätetyksi vaikka miehelle kelpaakin toinen (mahdollisesti). Asetelmassa syyt itse kostusta itsetunnon kolauksesta saa uusi nyxä sen takia että hän väliaikaisesti symbolisoi tälle jätetylle kolausta. Tunteiden vallassa haetaan usein konkreettista syntipukkia koska se on aivoille paljon helpompi tehtävä kuin pohtia kokonaisuutta sbstraktina ilmiönä, mihin tämäkin jätetty saattaa sitten parempana aikana vaikka pystyäkin.

   Lainaa

  20. Impotentti kurkku 12.1.2023 8:41
   Tulos: +81 (83 ääntä)
   Raivoraitis sammakko: Eikä ole edes tietoa onko mies jättänyt.
   Siinä lukee, että exä jätti. "Eka ajatus et miks se edes jätti mut jos ei parempaa saa."

   Lainaa

  21. Metallia niellyt hiiri 12.1.2023 8:57
   Tulos: +27 (37 ääntä)
   Tossa Miron tapauksessa kannattais varmaan vaan ottaa ne vaatteet pois kokonaan jos ne ilmassa leijuvat kakkabakteerit noin ahdistaa (ovat ympärillämme 24/7 joka tapauksessa, maailmassa kun kaikki on paskaa paitsi kusi).

   Lainaa

  22. Alempi vesinokkaeläin 12.1.2023 9:03
   Tulos: +90 (96 ääntä)
   Älkää nyt olko naurettavia. Ei Anni tietenkään ole yhtään katkera erostaan tai siitä, että eksä on löytänyt uuden. Hänelle on vain täysin normaalia käytöstä kaataa pirtelö toisen asiakkaan päälle ravintolassa. Ja joskus vain tulee tarve keksiä ”joku boss move”, jolla voi näpäyttää satunnaisia tuttuja. Eihän se nyt tietenkään vain juuri eksään kohdistu, koska ei Anni ole katkera.

   Lainaa

  23. Tulos: +21 (25 ääntä)
   Se on stna TERÄSMIES.

   Lainaa

  24. Lehtevä makkara 12.1.2023 10:33
   Tulos: +83 (85 ääntä)
   Kyllä Annin ex selkeästi vaihtoi parempaan.

   Lainaa

  25. Hiljaisen Metsän Sarvikruunuinen Kuningas 12.1.2023 10:39
   Tulos: +73 (97 ääntä)
   Anni, todellakin kannattaa keksiä joku boss move, eli siis ihan sairaan pomo liike, etteivät toiset vain erehtyisi luulemaan, että olet päässyt erosta yli. Minulla ainakin toimi, kun menin elämäni naisen työpaikalle (missä sain hänet nalkkiin ilman hänen uuden miehensä läsnäoloa) ja lauloin hänelle kauniin serenadin banjoni säestyksellä. Tai siis ympäröivistä esineistä improvisoiduilla rummuilla, kun banjoni oli vielä hänen kämpillään. Ja eihän sitä nyt laulamaan kehdannut ruveta, kun ei sitä banjoakaan ollut. Vähän kävin roskiksia potkimassa. Kyllä hän ymmärsi, mitä tarkoitin. Tai siis ei ymmärtänyt, kun käski minun painua helvettiin, mutta menin sitten myöhemmin hänen kämpilleen korjaamaan väärinkäsitykset, ja vieläpä sen uuden miehen läsnä ollessa osoituksena siitä, että minähän en sitä äijää pelkää. Hankasin kainaloistani feromoneja ovenpieliin ja kaikkiin ikkunoihin. Reviirimerkiksi, tiedäthän? Näin se luonnossakin hoidetaan, ja tämä korosti luonnonläheisiä arvojani. Sitten nypin pinseteillä kaikki hiekoitushiekat pois sen uuden miehen auton ympäriltä, että toivottavasti liukastuisi, tai ainakin myöhästyisi töistä kun ei pääse pihasta. Ja sehän toimi! Aikansa seurasivat minua ikkunasta, epäilemättä ihailevan pelon vallassa, kunnes hän lopulta huusi: "Poikani, olet 39-vuotias. Luulin että olisit kypsä muuttamaan omillesi, mutta jos se tekee noin tiukkaa niin hyvä on. Saat jäädä kellariin asumaan." Voitto on suloinen. Ja en muuten ikinä tule kutsumaan sitä Perttiä isäpuolekseni!

   Lainaa

  26. Pieni herne 12.1.2023 10:44
   Tulos: +31 (33 ääntä)
   Raivoraitis sammakko: Eikä ole edes tietoa onko mies jättänyt.
   "miks se edes jätti mut jos ei parempaa saa"

   Lainaa

  27. Tulos: -7 (23 ääntä)
   Mua enemmän ku meen vessaan ni ihmetyttää tuossa Mirossa ihmetyttää sen tapa kirjoittaa ennen ku meen vessaan. Ihan kuin se olis saanut sähköiskuja kesken kirjoituksen ja ajatus kirjaimellisesti katkennut kesken lauseen pari kertaa.

   Lainaa

  28. Kähärä oliivi 12.1.2023 11:13
   Tulos: -17 (33 ääntä)
   Mikä moka ensimmäisessä? Kirjoitusvirheet? Itse tuotehan on loistava saunattomaan kerrostalokämppään minne ei täysikokoinen infrapunasauna järkevästi mahdu. Ja olen testannut kyseistä laitetta.

   Lainaa

  29. It's a deal 12.1.2023 11:26
   Tulos: +71 (73 ääntä)
   Miten kukaan voi edes kuvitella, että Anni olisi katkera, jos kohtaaminen oli "päivän paras" ja hän käytti seitsemää itkunauruemojia joista neljä oli vieläpä kenossa. Ei tuon kivikasvoisen naamion läpi voi paistaa mitään.

   Lainaa

  30. Tulos: -12 (30 ääntä)
   Koito siili: Että mua v...ttaa tuo 60-asteeseen. Minkä takia on täysin mahdotonta kirjoittaa oikein?!?! Tätä hel...tin väliviivaa tungetaan toistuvasti paikkoihin, joihin se ei todellakaan kuulu 😑😑😑
   Usein näkee myös "30min" tai "5v", kun ei osata käyttää välilyöntiä ja laittaa oikein: "30 min ja 5 v.". Pahimmillaan olen nähnyt laitettavan "5vuotta". -.-

   Lainaa

  31. Ajatteleva puuma 12.1.2023 13:28
   Tulos: +50 (52 ääntä)
   Nimetön marja: Vielä yksi näkökulma. Syömässä voi olla myös siskon, työkaverin tai muuten vsin kaverin kanssa. Miksi heti olettaa että on seurustelukumppani? Kysymyksiä tulee joillekin mieleen. Ei, välttämättä Anni ei tunne siskoja. On voinut jäädä esittelemättä enkä ihmettele. Kuka menee kahdestaan [...]
   Jep.. ei oo kiva saada täyttä tupiliista siideriä naamaan kun juttelee työkaverin kaa yökerhossa toisen ollessa töissä ja ite vapaalla, kun täyskahjo nyxä tai exä luulee sen täysin asiallisen keskustelun meinaavan salasuhdetta, eikä voi edes kimpaantua siitä kun kuitenkin on omalla työpaikallaan eikä viitsi show'ta järjestää..

   Lainaa

  32. Tulos: -9 (17 ääntä)
   Tämmöstä tällä kertaa...

   Lainaa

  33. Säädötön menninkäinen 12.1.2023 15:24
   Tulos: +38 (38 ääntä)
   Kahen kilon kalori: Saattoihan ne vaikka suudella toisiaan siellä. Siitä voisi päätellä, että olisi seurustelukumppani. Paitsi jos olivat Etelä-Pohjanmaalla, sitten saattoi hyvin olla tuo ehdottomasi siskokin.
   Kyllä Luke ja Leiakin pussas vaikka olivat sisaruksia, virhemarginaali on siis olemassa.

   Lainaa

  34. Laatuisa kavioeläin 12.1.2023 16:36
   Tulos: 0 (10 ääntä)
   Säädötön menninkäinen: Kyllä Luke ja Leiakin pussas vaikka olivat sisaruksia, virhemarginaali on siis olemassa.
   No ne ei sentään pannu.

   Lainaa

  35. Vanttera satuhahmo 12.1.2023 18:54
   Tulos: -8 (22 ääntä)
   Kähärä oliivi: Mikä moka ensimmäisessä? Kirjoitusvirheet? Itse tuotehan on loistava saunattomaan kerrostalokämppään minne ei täysikokoinen infrapunasauna järkevästi mahdu. Ja olen testannut kyseistä laitetta.
   No mites se löylyn heitto onnistuu?

   Lainaa

  36. Letittämätön banaani 12.1.2023 22:16
   Tulos: +9 (21 ääntä)
   Vanttera satuhahmo: No mites se löylyn heitto onnistuu?
   Oletko koskaan nähnyt infrapunasaunaa?

   Lainaa

  37. Vanttera satuhahmo 13.1.2023 2:08
   Tulos: +10 (18 ääntä)
   Letittämätön banaani: Oletko koskaan nähnyt infrapunasaunaa?
   En ole käynyt, mutta ei mua kiinnosta helteilläkään hikoilu. Saunassa se löylyn heitto on se juttu. En viihdy normisaunassakaan, jos ei löylyä heitetä. Tulee jotenkin tukala olotila.

   Lainaa

  38. Peiton alla piileksivä keiju 13.1.2023 2:21
   Tulos: +28 (32 ääntä)
   Vanttera satuhahmo: En ole käynyt, mutta ei mua kiinnosta helteilläkään hikoilu. Saunassa se löylyn heitto on se juttu. En viihdy normisaunassakaan, jos ei löylyä heitetä. Tulee jotenkin tukala olotila.
   Infrapunasaunassa ei heitetä löylyä, eikä siellä tule kuuma. Se on vain haalea koppi, jossa istutaan lukemassa. Ruotsalaiset tykkäisivät.
   Joo, tyhmää mainostaa infrapunasaunaa sanoilla "sauno joululöylyt", kun ei siellä saunota eikä löylytellä. Mutta kolmas avainsana olikin joulu-. Eli mainos kuuluu lukea: osta lisää krääsää. 

   Lainaa

  39. Kesy viikuna 13.1.2023 3:27
   Tulos: -9 (17 ääntä)
   Niinhiinihiin: Jos itselle kävisi niin että uuden tyttöystäväni kanssa joku hullu exä tulisi kaatamaan pirtelöt hänen päällensä, niin tulisi avaria poskelle hyvin nopeasti exälle. Aina ihmettänyt muutenkin tuo että miksi sille uudelle puolisolle pitää kärttyillä? Heitä sen miehen päälle ne pirtelöt jos ahdistaa.
   Joo mäkin oon kova jätkä ja kerron netissä kuinka kyllä pahoinpitelisin mutia paitsi jokin yksityiskohta meni oikeesti vähän eri tavalla niin en sittenkään öyh räyh
   Mitäpä jos kasvaisit aikuiseksi etkä esittäisi kovista tuntemattomille netissä.

   Lainaa

  40. Huono haukka 13.1.2023 10:16
   Tulos: 0 (20 ääntä)
   Peiton alla piileksivä keiju: Infrapunasaunassa ei heitetä löylyä, eikä siellä tule kuuma. Se on vain haalea koppi, jossa istutaan lukemassa. Ruotsalaiset tykkäisivät. Joo, tyhmää mainostaa infrapunasaunaa sanoilla "sauno joululöylyt", kun ei siellä saunota eikä löylytellä. Mutta kolmas avainsana olikin joulu-. Eli mainos kuuluu lukea: osta lisää krääsää. 
   Eihän sauna ole sauna jos siellä ei ole vähintään 120 astetta ja kuollut venäläinen. T: SaunaTimo

   Lainaa

  41. Ketterä meduusa 13.1.2023 10:23
   Tulos: -1 (11 ääntä)
   Vanttera satuhahmo: En ole käynyt, mutta ei mua kiinnosta helteilläkään hikoilu. Saunassa se löylyn heitto on se juttu. En viihdy normisaunassakaan, jos ei löylyä heitetä. Tulee jotenkin tukala olotila.
   Saunojia on niin monenlaisia. Kaveri ei normisaunassa viihdy koskaan 5 minuuttia pidempään ja sillon ei saa heittää löylyä. Mutta tuossa pussissa istuu mielellään 20 minuuttiakin kerralla.

   Lainaa

  42. Päättymätön biisoni 13.1.2023 12:25
   Tulos: +38 (38 ääntä)
   Kannattaa vanhemmat opettaa lapsille tunnetaitoja, niin niistä ei tule Anneja. Siihen löytyy kivoja lastenkirjoja.

   Lainaa

  43. Käsitetty minkki 13.1.2023 14:01
   Tulos: 0 (0 ääntä)
   Suosittelen Annia katsomaan Kuutamolla -elokuvan. :)

   Lainaa

  44. Tahdikas pupu 13.1.2023 19:52
   Tulos: +9 (11 ääntä)
   Täällä 40-v. nainen jonka tapana on kans ottaa vaatteet _kotona_ vessassa veke, jos kakkoshätä iskee. En käsitä mikä juttu siinä on, mut se jotenkin vapauttaa ja helpottaa prosessia elikkä toimitusta. Mulla on ns. ujo maha, eli vaikka vessahätä iskee, homma saattaa peruuntua viime tingassa, jos on vaikkapa liian korkea pönttö (esim. invavessoissa), tai liian kireät vaatteet, tai jos pelkään että äänet kuuluu vessasta, jos on kiire jonnekin, tms. Lisäksi ahdistaa yleensäkin kaikki puristavat vaatteet, tuntuvat saumat, pesulaput tms. Esim. farkut on mulle no-go. Voisko olla niin, että tietynlaiset herkemmät tyypit kokevat 2.hädässä rentoutuvansa paremmin ilman häiritseviä (kiristäviä tai edessä roikkuvia) vaatteita, jolloin suolikin rentoutuu paremmin eikä pidätä tavaraa, eli maha toimii paremmin? 🤔

   Lainaa

  45. Epämukava meduusa 14.1.2023 1:30
   Tulos: +1 (1 ääni)
   ADD LOTION TO BURNED AREA

   Lainaa

  46. Lyhyt hamsteri 14.1.2023 3:59
   Tulos: +6 (10 ääntä)
   Ketterä meduusa: Saunojia on niin monenlaisia. Kaveri ei normisaunassa viihdy koskaan 5 minuuttia pidempään ja sillon ei saa heittää löylyä. Mutta tuossa pussissa istuu mielellään 20 minuuttiakin kerralla.
   Kyllä sitä 60 asteessa ilman löylyjä istuisi vaikka 5 tuntia, jos ei se olisi pirun tylsää. Saunaksi en sitä silti naama peruslukemilla voisi sanoa.

   Lainaa

  47. Nuutunut kivi 14.1.2023 12:22
   Tulos: -8 (14 ääntä)
   Lyhyt hamsteri: Kyllä sitä 60 asteessa ilman löylyjä istuisi vaikka 5 tuntia, jos ei se olisi pirun tylsää. Saunaksi en sitä silti naama peruslukemilla voisi sanoa.
   Sulla on on saunassa jännää, kun saa heittää löylyä?

   Lainaa

  48. Kärkäs tohtori 15.1.2023 0:59
   Tulos: -13 (15 ääntä)
   MGTOW: Tämmöstä tällä kertaa...
   Tää on niin hauskaa kun pelkän nickin vuoksi toiset ihan naama punaisena hakkaa miinusta, oli kommentti sitten mitä tahansa niin sillä ei ole näille lainkaan merkitystä 😂

   Lainaa

  49. Vastuuton taikuri 15.1.2023 10:31
   Tulos: +12 (14 ääntä)
   Kärkäs tohtori: Tää on niin hauskaa kun pelkän nickin vuoksi toiset ihan naama punaisena hakkaa miinusta, oli kommentti sitten mitä tahansa niin sillä ei ole näille lainkaan merkitystä 😂
   Tuossa on nyt - 4 pistettä, 8 ääntä. Eli 6 miinus-ääntä, kaksi plus-ääntä. Tuon jälkeen julkaistulla kommentilla on nyt 30 ääntä, eli vähintään 30 tyyppiä on lukenut tuonkin kommentin, mutta vain 8 äänestänyt. Sanoisin siis pikemmin, että tuo kommentti ei ole herättänyt juuri mitään tunteita.
   Mutta minä ainakin itse miinustaisin siksi, koska tuo on niin mitäänsanomaton puheenvuoro. Pelkkää turhaa spämmiä. Ei ketään kiinnosta mitkään "eka", "lol" ja "jaahas" -kommentit, kun toisilla on täällä niin paljon hauskempaa ja kielenkiintoisempaakin sanottavaa. 

   Lainaa

  50. Tulos: +4 (4 ääntä)
   En ole katkera mutta kuitenkin, joskus tuntuu että liikaa menetin.

   Lainaa

  51. Pyykkivuoreen hautautunut haisunäätä 16.1.2023 7:35
   Tulos: +3 (3 ääntä)
   Nuutunut kivi: Sulla on on saunassa jännää, kun saa heittää löylyä?
   Ja sulla, kun ei saa?

   Lainaa

  52. Ovaali kissa 16.1.2023 7:36
   Tulos: -10 (10 ääntä)
   Vastuuton taikuri: Tuossa on nyt - 4 pistettä, 8 ääntä. Eli 6 miinus-ääntä, kaksi plus-ääntä. Tuon jälkeen julkaistulla kommentilla on nyt 30 ääntä, eli vähintään 30 tyyppiä on lukenut tuonkin kommentin, mutta vain 8 äänestänyt. Sanoisin siis pikemmin, että tuo kommentti ei ole herättänyt juuri mitään [...]
   Kuvitteletko että jokainen kommentti luetaan?

   Lainaa

  53. Tulos: 0 (0 ääntä)
   Nimetön marja: Vielä yksi näkökulma. Syömässä voi olla myös siskon, työkaverin tai muuten vsin kaverin kanssa. Miksi heti olettaa että on seurustelukumppani? Kysymyksiä tulee joillekin mieleen. Ei, välttämättä Anni ei tunne siskoja. On voinut jäädä esittelemättä enkä ihmettele. Kuka menee kahdestaan [...]
   Niin että molempien puolisot tietää vain lounasaikaan teidän olevan kahdestaan?

   Lainaa

  54. Aistikas manaatti 17.1.2023 21:56
   Tulos: +3 (3 ääntä)
   Annin jälkeen mikä tahansa on parempaa.

   Lainaa

  55. Tulos: 0 (0 ääntä)
   Onko Anni minkä ikäinen? 13-15 niin Ehkä ymmärrän tuollaisen kirjoittelun mutta jos

   Lainaa

  Lue lisää

  Kommentoi

  Avatar

  Vastaa

  Nimikone

  Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

  Avainsanat: exä, hesburger, heureka, infrapunasauna, life, pirtelö, puoliso, sauna, superman, vaatteiden vaihto, vaihtaa vaatteet