Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Koiranomistajat, osa 47

Koirilla on todellakin kuudes aisti.
Koiranomistajat, osa 47

Arkiston aarre

 • Nimi Juuri nyt
  Tulos: 0 (0 ääntä)

  Kommentti

 • 96 kommenttia

   Ei kommentteja
  1. Suomennettu kani 10.1.2023 0:08
   Tulos: -104 (312 ääntä)
   Katja, ei ne teidän koirat mitään feromoneja tarvitse osata haistaa. Riittää että näkee miehesi liikkuvan teltta pystyssä.

   Lainaa

  2. Tulos: -614 (708 ääntä)
   Vain tulevaisuus sen kertoa voi miten nämä piikit vaikuttaa, vai vaikuttaako mitenkään??! Siihen asti se on ihan 50/50, eli yhtä paljon tavallaan on oikeassa ns. "virallisen tiedon lauhkeat lampaat" ja sitten me tiedonjanoiset kyseenalaistajat. Koira saattoi kuolla sheddingiin, tai saattoi kuolla kuivamuonaan, mutta kun ei näitä vaan tutkita! Ensin koiran raato sheddingtestiin, sitten pissanäyte ja lopulta kootaan analyysi numberoista ja data analyytikasta. Ei voi niin vaikea homma jos olisi oikeaa halua.

   Lainaa

  3. Hissitön kärpänen 10.1.2023 0:39
   Tulos: +25 (157 ääntä)
   Suomennettu kani: Katja, ei ne teidän koirat mitään feromoneja tarvitse osata haistaa. Riittää että näkee miehesi liikkuvan teltta pystyssä.
   *ei niiden teidän koirien mitään feromoneja tarvitse osata haistaa.

   Lainaa

  4. Valittu mestari 10.1.2023 0:54
   Tulos: -118 (140 ääntä)
   Hmm. 🤔 Kuinkas monta tuntia vuorokaudessa koirat nukkuu. Huolestuisin vasta jos ne alkaisivat nylkyttämään toisiaan hetkeä ennen isäntäväkeä.

   Lainaa

  5. Lamoava aasi 10.1.2023 0:54
   Tulos: +212 (282 ääntä)
   Meidän kahden ihmisen taloudessa on otettu yhteensä kuus koronarokotetta (kohta haen neljännen), plus meikäläisen parit kausi-influenssarokotteet (en tiedä miten nää salaliittoteoreetikot, huuhaahuurut ja Nordin-urvelot niihin suhtautuu.) Kaikki kolme kissaa ovat koko tämän ajan olleet terveinä, vaikkeivät ole mitenkään nuoriakaan enää (ehkä ja väh 9v, 8v ja mysteeri-ikäinen mutta väh 5v.) Ajatellen kaikkien otettujen piikkien määriä suhteutettuna eläinten määrään, eikö jotain olisi pitänyt jo tapahtua? Vai ollaanko me vaan jotain onnekkaita poikkeustapauksia? Ai että nää huuhaahuurut ottaa kuuppaan. Sen sijaan toi on musta ihan mielenkiintoinen, kai koirat voi jotkut erottuvat feromonit haistaa? Siis en tiedä mitään enkä missään nimessä väitä näin olevan, mut semisti toivon et kommentteihin ilmaantuu joku jolla on asiasta tietoa.

   Lainaa

  6. Tiedoton taistelija 10.1.2023 1:05
   Tulos: +106 (118 ääntä)
   Kaikkia se leipä oikeesti elättääkin.

   Lainaa

  7. Tulos: +297 (355 ääntä)
   traumcity: Vain tulevaisuus sen kertoa voi miten nämä piikit vaikuttaa, vai vaikuttaako mitenkään??! Siihen asti se on ihan 50/50, eli yhtä paljon tavallaan on oikeassa ns. "virallisen tiedon lauhkeat lampaat" ja sitten me tiedonjanoiset kyseenalaistajat. Koira saattoi kuolla sheddingiin, tai saattoi [...]
   Olet erittäin väärässä, mutta kaikesta tuosta muusta höpinästä päätellen aivan vahingossa jonkin asian jälkillä. Periaatteessa totta, että rokote voisi pitkällä aikavälillä aiheuttaa jotain yllättäviäkin sivuvaikutuksia joillekin. 
   Nyt on kuitenkin niin, että te "tiedonjanoiset" kyseenalaistajat ette todellisuudessa ole lainkaan tiedonjanoisia. Aivan kaikki todeksikin osoitetut asiat voidaan kyseenalaistaa jollain tavalla ja todeta että no, vain aika näyttää onko minun huuhaani oikeassa vaiko tämä lampaiden palvoma tutkijajoukko jolla on yhteensä satojen tuhansien tuntien työ takanansa ja aigoa kiinnostusta asiaan. Ette te ole samalla viivalla, ei sinun arvauksesi ole yhtä merkittävä ja mielenkiintoinen kuin heidän työnsä tulos, tai edes heidän mielipiteensä. 
   Ongelmana minulla teidänkaltaisten kohdalla on, että vaikka tiedonjanoiseksi itseäsi väitätkin, en ole (lähes koskaan) kuullut teidän oikeasti opiskelevan mitään kyseenalaistamaanne asiaa (paitsi jostain kyseenalaisesta lähteestä löytämiänne toisistaan irrallisia väitteitä), vaan se kyseenalaistaminen on kokonaisvaltaista ja ilmeisesti hyydyttää aivot siinä määrin, että minkäänlaista edistymistä ei enää tapahdu. Et sinä oikeasti tiedä rokotteista tuon taivaallista, vaikka oletkin "tiedonjanoinen" ja luultavasti käyttänyt satoja tunteja huuhaatasi jakaessasi. Ei sinulla oikeasti ole mitään todellisia perusteluja skeptisyydellesi, muuta kuin se pienen pieni totuuden siemen, että "emme tiedä kaikkea, on olemassa jokin mahdollisuus". Tottahan se on, mutta sinä tiedät vielä vähemmän kuin he, jotka tietävät paljon sinua enemmän. Yllättävää, eikö vain?

   Lainaa

  8. Saatanan vajaaälyinen lehmä 10.1.2023 1:47
   Tulos: +67 (79 ääntä)
   Voi vittu, Helena.

   Lainaa

  9. Tulos: -172 (248 ääntä)
   Örri: Olet erittäin väärässä, mutta kaikesta tuosta muusta höpinästä päätellen aivan vahingossa jonkin asian jälkillä. Periaatteessa totta, että rokote voisi pitkällä aikavälillä aiheuttaa jotain yllättäviäkin sivuvaikutuksia joillekin.  Nyt on kuitenkin niin, että te "tiedonjanoiset" [...]
   Joo mä olen just enemmän sellainen kokonaisvaltainen kyseenalaistaja. Ja kuten Orwell kirjoitti siinä 1995 kirjassa niin älä luota keneenkään . Tai ei ihan tarkalleen noin varmaan kirjoittanut, en oo ite sitä kirjaa lukenut, mutta se on aika laajasti siteerattu teos meidän piireissä ja pointti tuli varmaan selväksi.
   Mutta mä pyrin suhtautumaan lääketieteeseen aina ihan puhtaasti maalaisjärjellä, en ole välttämättä aina oikeassa mutta en mä ole aina väärässäkään. 
   Ja paljon lohduttaa joku tuhansien tutkijoiden miljoona työtuntia siinä vaiheessa kun rakas bulldoggi saa sydänkohtaisen sleddingin takia koronapiikistä.

   Lainaa

  10. Tyyni tonttu 10.1.2023 3:40
   Tulos: +246 (264 ääntä)
   traumcity: Siihen asti se on ihan 50/50, eli yhtä paljon tavallaan on oikeassa ns. "virallisen tiedon lauhkeat lampaat" ja sitten me tiedonjanoiset kyseenalaistajat. 
   Oliskin tämä jotain "tiedonjanoisia" nämä kyseenalaistajat. Mutta ei, kun nekin toistelee lampaina jonkun entisen roskakuskin, nykyisen pitkäaikaistyöttömän täysin päästään keksimiä hömpötyksiä rokotteiden haitoista yms.

   Lainaa

  11. Tulos: +189 (199 ääntä)
   Örri: Olet erittäin väärässä, mutta kaikesta tuosta muusta höpinästä päätellen aivan vahingossa jonkin asian jälkillä. Periaatteessa totta, että rokote voisi pitkällä aikavälillä aiheuttaa jotain yllättäviäkin sivuvaikutuksia joillekin.  Nyt on kuitenkin niin, että te "tiedonjanoiset" [...]
   Äääh... Sanotaanko taas kerran, että kyseinen kirjoittaja oli traumcity. Ettekö te milloinkaan opi?

   Lainaa

  12. Pöllö hamsteri 10.1.2023 4:50
   Tulos: +152 (156 ääntä)
   Lamoava aasi: Meidän kahden ihmisen taloudessa on otettu yhteensä kuus koronarokotetta (kohta haen neljännen), plus meikäläisen parit kausi-influenssarokotteet (en tiedä miten nää salaliittoteoreetikot, huuhaahuurut ja Nordin-urvelot niihin suhtautuu.) Kaikki kolme kissaa ovat koko tämän ajan olleet [...]
   Jos koira pystyy haistamaan sekä diabeteksen että syövän ihmiseltä, niin olettaisin että ne feromonien haistamiset onnistuis kans!

   Lainaa

  13. Pöllö hamsteri 10.1.2023 4:57
   Tulos: +96 (106 ääntä)
   Örri: Olet erittäin väärässä, mutta kaikesta tuosta muusta höpinästä päätellen aivan vahingossa jonkin asian jälkillä. Periaatteessa totta, että rokote voisi pitkällä aikavälillä aiheuttaa jotain yllättäviäkin sivuvaikutuksia joillekin.  Nyt on kuitenkin niin, että te "tiedonjanoiset" [...]
   Se on jännä noitten kanssa kinatessa, kun niiltä joitain lähdeviitteitä jne pyytää väittämiensä tueksi, niin niitähän ei koskaan löydy vaan vastauksena joko uhataan blokata sut, kerrotaan että netistä löytää tietoa kun osaa etsiä tai sit annetaan jokin epämääräinen kuvankaappaus jostakin. Moni menee myös henkilökohtaisuuksiin, kun nyt kehtasin heitä mennä arvostelemaan ja sitä heidän suurempaa tietouttaan kaiken maailman illuminateista ja naapurin Yrjöstä kuka oli lukenu luotettavasta lähteestä jostakin että joku oli joskus kuullut jotain tuon kaltaista. Eli just näin. Lampaina jakavat jonkun muun suoltamaa kakkaa suustaan ja näppiksestään ja kehottavat muita ajattelemaan omilla aivoillaan, tekemättä näin kuitenkaan itse.

   Lainaa

  14. Kiittämätön siili 10.1.2023 5:26
   Tulos: 0 (46 ääntä)
   traumcity: Joo mä olen just enemmän sellainen kokonaisvaltainen kyseenalaistaja. Ja kuten Orwell kirjoitti siinä 1995 kirjassa niin älä luota keneenkään . Tai ei ihan tarkalleen noin varmaan kirjoittanut, en oo ite sitä kirjaa lukenut, mutta se on aika laajasti siteerattu teos meidän piireissä ja [...]
   Mites te kyseenalaistatte syöpälääkehoidot yms. lääketieteen alan? Uudet lääkkeet sielläkin tulee välil aikas nopsaan käyttöön ja osalka auttaa, osalla ei? Vai rajoittuuko kyseenalaistaminen vain johonkin osaan? Mites muuten ne apinaruttorokotteet, joita kans on nyt käytetty, tappaako nekin?

   Lainaa

  15. Tulos: -58 (102 ääntä)
   Kiittämätön siili: Mites te kyseenalaistatte syöpälääkehoidot yms. lääketieteen alan? Uudet lääkkeet sielläkin tulee välil aikas nopsaan käyttöön ja osalka auttaa, osalla ei? Vai rajoittuuko kyseenalaistaminen vain johonkin osaan? Mites muuten ne apinaruttorokotteet, joita kans on nyt käytetty, tappaako nekin?
   Kuten kirjoitin lainaamassasi viestissä niin esim lääketiede on sellainen asia johon kannattaa suhtautua terveellä maalaisjärjellä, ja isolla annoksella sitä ihan omaa päättelykykyä. Mutta kiteytettynä niin kaiken voi aina kyseenalaistaa, ja se on ihan suotavaakin, jostain kumman syystä.
   En ota nyt tässä vaiheessa kantaa syöpälääkkeisiin tai johonkin apinatautiin?? kun en ole näihin kovinkaan perehtynyt, mutta voin vastailla sitten hiukan myöhemmin kattavasti kun olen ensin vähän googletellut. 

   Lainaa

  16. Epäpätevä lintu 10.1.2023 6:05
   Tulos: +63 (77 ääntä)
   traumcity: Joo mä olen just enemmän sellainen kokonaisvaltainen kyseenalaistaja. Ja kuten Orwell kirjoitti siinä 1995 kirjassa niin älä luota keneenkään . Tai ei ihan tarkalleen noin varmaan kirjoittanut, en oo ite sitä kirjaa lukenut, mutta se on aika laajasti siteerattu teos meidän piireissä ja [...]
   Näin yötä vasten repesin tälle. Mut vakavissaan, älkää tarttuko trollin syöttiin. Liian selvä, vaikka viitteellisesti parempi, koska ei kukaan tosissaan yrittäs noin perustella: käyttää olematonta Orwell-sitaattia ja viittaa vielä väärin kirjaan myös nimen (se on 1985, ei 95). Itse kirjaa voin kyllä suositella.

   Lainaa

  17. Tulos: -75 (89 ääntä)
   Lamoava aasi: Meidän kahden ihmisen taloudessa on otettu yhteensä kuus koronarokotetta (kohta haen neljännen), plus meikäläisen parit kausi-influenssarokotteet (en tiedä miten nää salaliittoteoreetikot, huuhaahuurut ja Nordin-urvelot niihin suhtautuu.) Kaikki kolme kissaa ovat koko tämän ajan olleet [...]
   Ei se välttämättä heti tai kaikille käy. Kuitenkin noita haittoja on jo paljon. Sydänkohtauksia ja melkoisia hyytymiä ovat rokotetuista ulos vetäneet ja mitä kaikkea muuta. En kyllä jotenkin usko silti että rokotetun lemmikkiin mitenkään vaikuttaisi

   Lainaa

  18. Altis kantojuhta 10.1.2023 7:53
   Tulos: +11 (15 ääntä)
   Ensin ajattelin, että Helena olisi mielenkiinnosta kysellyt tuntomerkkejä asiakkaasta. Siis tyyliin "Mielenkiinnosta kysyn, oliko asiakas sellainen noin 50-vuotias, tummatukkainen nainen, jolla usein viininpunainen takki? On tyttöni kummin kaiman täti."

   Lainaa

  19. Piikkisuora harakka 10.1.2023 8:39
   Tulos: +91 (95 ääntä)
   Noilla foliohatuilla, lääketieteen vastustajilta ja maailmanlopun ennustajilla jne porukalla aina toistu tuo sama teema. Katsotaan tulevaisuudessa. Eli siirretään odotuksia eteenpäin, että jospa se joku kaunis päivä osuisi oikein. Kyllä maailmakin loppuu joskus, kun tarpeeksi monta kerta arvaa. Eri asia onko itse enää silloin elossa. Onhan se kolmas maailmansotakin "alkanut" jo kuinka monta kerta edellisen maailmansodan jälkeen. Mutta eihän lotossakaan voi voittaa jos ei yritä.

   Lainaa

  20. Tulos: +126 (130 ääntä)
   Mun mielestä kyllä perustason tilastomatikan vois yrittää selittää ”tiedonjanoiselle” väelle paremmin. Se ei ole kuitenkaan aina ihan linjassa intuition kanssa miten se toimii. Väärät käsitykset kumotaan asiantuntijoiden suulla melko suppusuisesti, enemmänkin voisi tehdä. Ihan joku sellainen Näin Suuri Joukko Asioita Tapahtuu Tilastollisesti - kampanja? Ajatuskoe: suomen kuningas määrää viinipäissään viihdykkeekseen, narriinsa kyllästyttyään, että kaikkien suomalaisten on tasan klo 10 läpsäistävä kädet yhden kerran yhteen, joka ikinen päivä. Ei kulu kauaa kun Liisalta kuolee koira. Liisa miettii niitä kahta suurta muutosta elämässään jotka hänelle on tapahtunut lyhyen ajan sisään: yhteiskunnan laajuinen käsien läpsyttely ja koiransa kuolema. Sattumaako? No, varmaan, ajattelee Liisa…. Kunnes somessa selviää että yläasteaikaisen luokkakaveri Heikin koira on myös kuollut juuri! Liisa huomaa että ei olekaan ainoa! He keskustelevat asiasta netissä. Mukaan liittyy pari muutakin jolla on koira kuollut, koska koiran kuolema puhuttelee sillä hetkellä aiheena. Nyt on jo joukko jotka KAIKKI ovat huomanneet saman asian. Ja silti ympäröivä maailma on kuin mitään merkittävää ei olisi tapahtunut. Ryhmän jäsenten luottamus toisiaan kohtaan kasvaa ja ympäröivään maailmaan vähenee. Kaikki läpsyttää vaan kymmeneltä käsiään vaikka nyt on fb-ryhmässä jo 129 ihmistä joiden koira kuoli viikon sisällä päivittäisen taputuksen aloittamisesta. Kysymys: onko läpsyttelyllä mitään tekemistä koirien kuoleman kanssa? Vihje: edustaako otos (=joukko josta havainnot kerätään) hyvin kaikkia suomalaisia? Niin päivänselvää kuin tämä ikinä olisikin, on ihminen jokseenkin taipuvainen tekemään tällaisia päätelmiä jatkuvasti, ja hyvästä syystä; osana ihmisen kehitystä on oltava herkkä poikkeavien tapahtumien välisille yhteensattumille vaarojen tunnistamiseksi. Kuitenkin ihan tilastomatikalla ja vakiintuneilla tutkimusmenetelmillä voidaan saada huomattavasti intuitiivisia reaktioita varmempaa tietoa siitä miten asiat toisiinsa liittyvät. (Ja tämä ei ollut vastaus Traumcityn parodiaan, joskin ajattelen että jotain tämän kaltaista hänenkin sanomisista olisi ollut hyödyllisempää poimia kuin alkaa taistelemaan tosissaan hänen satuhahmoavatariaan vastaan.)

   Lainaa

  21. Tulos: +82 (88 ääntä)
   Ihan heti alkuun ihmettelin, miksi ihmeessä ison ketjuliikkeen somessa mainitaan tosi epämääräisesti, että koira kuoli syötyään tietynmerkkistä ruokaa. Onko tuohon merkkiin liittyen ollut jotain epäselvyyttä vai mikä ihmeen random uutisointi tämä nyt oli?

   Lainaa

  22. Kuutioitu paimen 10.1.2023 8:43
   Tulos: +98 (106 ääntä)
   Perustan tietoni netflix dokumenttiin, mutta uskoisin että koirat voivat haistaa ja muutenkin havaita isäntiensä petiaikeet. Pystyvät haistamaan naisen kuukautiskierron vaiheet, jolla on vaikutusta halukkuuteen. Ovat myös taitavia tulkitsemaan ilmeitä ja eleitä, eli eiköhän isännän innostus ole helppo huomata. Ja pystyvät muutenkin haistamaan muutokset ihmisten hormooneiden erityksessä. Olisi oikeastaan outoa että koira voisi haistaa syövän muttei panetusta. Ihminenkin pystyy usein havaitsemaan toisen halukkuuden, niin miksei koirakin.

   Lainaa

  23. Itseasiassa 10.1.2023 8:53
   Tulos: +63 (65 ääntä)
   Mimmi: Ihan heti alkuun ihmettelin, miksi ihmeessä ison ketjuliikkeen somessa mainitaan tosi epämääräisesti, että koira kuoli syötyään tietynmerkkistä ruokaa. Onko tuohon merkkiin liittyen ollut jotain epäselvyyttä vai mikä ihmeen random uutisointi tämä nyt oli?
   Kuulostaa siltä että jossain paikallisessa puskaradiossa syytetään koiranruokaa koiran kuoleman aiheuttajaksi.

   Lainaa

  24. Validi mansikka 10.1.2023 9:00
   Tulos: +105 (111 ääntä)
   Mimmi: Ihan heti alkuun ihmettelin, miksi ihmeessä ison ketjuliikkeen somessa mainitaan tosi epämääräisesti, että koira kuoli syötyään tietynmerkkistä ruokaa. Onko tuohon merkkiin liittyen ollut jotain epäselvyyttä vai mikä ihmeen random uutisointi tämä nyt oli?
   Koiran omistaja oli saanut Mustista ja Mirristä näytepakkauksen kyseistä ruokaa, syöttänyt sen koiralleen, ja pian tämän jälkeen koira oli kuollut suoli-infektioon. Omistaja oli laajalle levinneissä somepäivityksissään vakuuttunut, että koiran kuolema johtui tästä näyteannoksesta. Muista saman tuotantoerän pakkauksista ei kuitenkaan löytynyt merkkejä pilaantumisesta, todennäköisesti koira oli saanut tavallisen mahataudin ja kuoli siksi, että omistaja ei vienyt sitä tarpeeksi ripeästi lääkäriin.

   Lainaa

  25. Reseptivapaa Dinosaurus 10.1.2023 9:09
   Tulos: +85 (87 ääntä)
   Validi mansikka: Koiran omistaja oli saanut Mustista ja Mirristä näytepakkauksen kyseistä ruokaa, syöttänyt sen koiralleen, ja pian tämän jälkeen koira oli kuollut suoli-infektioon. Omistaja oli laajalle levinneissä somepäivityksissään vakuuttunut, että koiran kuolema johtui tästä näyteannoksesta. Muista [...]
   Mainittakoon myös, että syksyllä oli liikkeellä poikkeuksellisen ärhäkkää mahatautia koirilla. Kyseinen koira oli myös melko iäkäs.

   Lainaa

  26. Lyömätön sankari 10.1.2023 9:11
   Tulos: -89 (107 ääntä)
   Sikainfluenssa rokotteesta kaverini sai narkolepsian ja toinen korona rokotteesta sydänlihan tulehduksen mikä ei poistu. Seuraavan taudin sairastan puhtaasti enkä ota kolmatta kertaa riskiä

   Lainaa

  27. Kupera konna 10.1.2023 9:14
   Tulos: +145 (149 ääntä)
   Siis mä oon jo useamman vuoden miettiny että jäätelön syönti pitäisi kieltää, koska jäätelön syönti aiheuttaa hukkumiskuolemia. Tää on sit ihan tosi fakta, älkää valtamedian lampaat tätä kieltäkö. Kattokaa vaikka mikä tahansa tutkimus niin aina silloin kun syödään eniten jäätelöä, ihmisiä hukkuu myös eniten! Ja joka kerta kun yritän tätä tuoda esille niin mut hiljennetään saman tien väittämässä ties miksi hörhöksi.

   Lainaa

  28. Tulos: +35 (59 ääntä)
   traumcity: Joo mä olen just enemmän sellainen kokonaisvaltainen kyseenalaistaja. Ja kuten Orwell kirjoitti siinä 1995 kirjassa niin älä luota keneenkään . Tai ei ihan tarkalleen noin varmaan kirjoittanut, en oo ite sitä kirjaa lukenut, mutta se on aika laajasti siteerattu teos meidän piireissä ja [...]
   1984

   Lainaa

  29. Jääkauden viimeinen oliivi 10.1.2023 9:25
   Tulos: +81 (87 ääntä)
   Lyömätön sankari: Sikainfluenssa rokotteesta kaverini sai narkolepsian ja toinen korona rokotteesta sydänlihan tulehduksen mikä ei poistu. Seuraavan taudin sairastan puhtaasti enkä ota kolmatta kertaa riskiä
   Ihan mielenkiinnosta kysyn, että oliko ne sun kavereita jo ennen rokotehaittoja, vai vasta sen jälkeen? Siis sattuiko sulle vaan tosi huono tuuri, vai etsiydytkö esim. internetseistä rokotehaitan saaneiden kaveriksi?

   Lainaa

  30. Toimeton kettu 10.1.2023 9:28
   Tulos: +90 (92 ääntä)
   Lyömätön sankari: Sikainfluenssa rokotteesta kaverini sai narkolepsian ja toinen korona rokotteesta sydänlihan tulehduksen mikä ei poistu. Seuraavan taudin sairastan puhtaasti enkä ota kolmatta kertaa riskiä
   Ajattelit sitten että kukaan taudin sairastanut ei ole ikinä saanut jälkitauteja tai jopa kuollut sairauteen? Toinen 'hauska' selitys rokotteista kieltäytymiselle on hankkia immuniteetti sairastamalla kulkutauti... ja mitähän vastaan, sairastumistako?

   Lainaa

  31. Tuoksuva susi 10.1.2023 9:41
   Tulos: +44 (48 ääntä)
   Miten te aina jaksatte ruokkia täällä kommenteissa tuota ilmiselvää trollia? :D

   Lainaa

  32. Uskalias kolibri 10.1.2023 9:46
   Tulos: +29 (57 ääntä)
   Lyömätön sankari: Sikainfluenssa rokotteesta kaverini sai narkolepsian ja toinen korona rokotteesta sydänlihan tulehduksen mikä ei poistu. Seuraavan taudin sairastan puhtaasti enkä ota kolmatta kertaa riskiä
   Otathan sinä riskin kuolla koronaan, jos et ota rokotetta, tai influenssaan, jos et ota rokotetta, tai syöpään, jos et ota hoitoa. Mutta toki, valinta on sinun. Pitäisi vaan olla niin, että jos et ota rokotetta, kieltäydyt myös tehohoidosta, eikö niin? Miksi meidän pitää maksaa kallis hoito sinulle, kun et itse suojaa itseäsi? Kysyn vaan.

   Lainaa

  33. Tulos: -77 (97 ääntä)
   Piikkisuora harakka: Noilla foliohatuilla, lääketieteen vastustajilta ja maailmanlopun ennustajilla jne porukalla aina toistu tuo sama teema. Katsotaan tulevaisuudessa. Eli siirretään odotuksia eteenpäin, että jospa se joku kaunis päivä osuisi oikein. Kyllä maailmakin loppuu joskus, kun tarpeeksi monta kerta [...]
   Ei tarvitse olla sitä foliohattua huomatakseen että ei nuo rokotteet ole toiminut ja on olleet monelle haitallisia. Vai miten tuo ylikuolleisuus on noussut vasta kun rokotukset aloitettiin?

   Lainaa

  34. Tulos: +8 (40 ääntä)
   traumcity: Joo mä olen just enemmän sellainen kokonaisvaltainen kyseenalaistaja. Ja kuten Orwell kirjoitti siinä 1995 kirjassa niin älä luota keneenkään . Tai ei ihan tarkalleen noin varmaan kirjoittanut, en oo ite sitä kirjaa lukenut, mutta se on aika laajasti siteerattu teos meidän piireissä ja [...]
   Toi eka kappale summaa täydellisesti teidän tiedonhankinnan. "Siis tässä kirjassa sanotaan. Emmä kyllä edes ole jaksanut lukea sitä itse, mutta siteeraan naapurin pirkon kummin kaiman kautta".

   Lainaa

  35. Työläs näyttelijä 10.1.2023 10:49
   Tulos: +58 (66 ääntä)
   JJsnake: Ei tarvitse olla sitä foliohattua huomatakseen että ei nuo rokotteet ole toiminut ja on olleet monelle haitallisia. Vai miten tuo ylikuolleisuus on noussut vasta kun rokotukset aloitettiin?
   Ei vittu taas tätä. Kyllä te sitten olette kovapäisiä.

   Lainaa

  36. It's a deal 10.1.2023 10:57
   Tulos: +19 (19 ääntä)
   Epäpätevä lintu: Näin yötä vasten repesin tälle. Mut vakavissaan, älkää tarttuko trollin syöttiin. Liian selvä, vaikka viitteellisesti parempi, koska ei kukaan tosissaan yrittäs noin perustella: käyttää olematonta Orwell-sitaattia ja viittaa vielä väärin kirjaan myös nimen (se on 1985, ei 95). Itse kirjaa voin kyllä suositella.
   Close enough. Ja ne keksivät sen ärsyttävän tositv-sarjan siinä kirjassa.

   Lainaa

  37. Yllätyksetön seuraeläin 10.1.2023 11:04
   Tulos: -54 (62 ääntä)
   Örri: Olet erittäin väärässä, mutta kaikesta tuosta muusta höpinästä päätellen aivan vahingossa jonkin asian jälkillä. Periaatteessa totta, että rokote voisi pitkällä aikavälillä aiheuttaa jotain yllättäviäkin sivuvaikutuksia joillekin.  Nyt on kuitenkin niin, että te "tiedonjanoiset" [...]
   Kyllä niitä asiantuntijoiden tutkimuksia rokotteiden vaarallisuudesta on varmasti ihan yhtä paljon kuin tutkimuksia siitä, etteivät ne olisi vaarallisia. Sillä erolla tottakai, että niille asiantuntijoille maksetaan hyvät rahat siitä, kun tutkivat rokotteiden olevan turvallisia ja ne asiantuntijat, jotka tekevät tutkimuksia vaarallisuudesta lytätään julkisesti, eivätkä he aina saa siitä mitään rahaa ja ainakin huomattavasti vähemmän kuin ne asiantuntijat, jotka puhuvat turvallisuuden puolesta. Mua taas ärsyttää se, että nää ihmiset jotka lukevat vaan Helsingin Sanomia ja Iltalehteä, kuvittelevat, ettei mitään tutkimuksia vaarallisuudesta muka olisi. Itse olen lukenut satoja asiantuntijoiden tutkimuksia ja luotettavista lähteistä tutkimuksia vaarallisuudesta, mutta myös tutkimuksia turvallisuudesta. Kehoitan sinuakin lukemaan myös muitakin tutkimuksia, kuin vain niitä, jotka puoltavat omaa kantaasi, voisit vahingossa oppia jotain uutta. Sen takia aika näyttää kommentti on musta aika järkevä, koska niin paljon asiantuntijoilta tutkimuksia puolesta että vastaan löytyy...

   Lainaa

  38. Yllätyksetön seuraeläin 10.1.2023 11:12
   Tulos: -69 (81 ääntä)
   Uskalias kolibri: Otathan sinä riskin kuolla koronaan, jos et ota rokotetta, tai influenssaan, jos et ota rokotetta, tai syöpään, jos et ota hoitoa. Mutta toki, valinta on sinun. Pitäisi vaan olla niin, että jos et ota rokotetta, kieltäydyt myös tehohoidosta, eikö niin? Miksi meidän pitää maksaa kallis hoito sinulle, kun et itse suojaa itseäsi? Kysyn vaan.
   Korona tai influenssa ei ole millään tavalla vaarallinen työssäkäyvälle perusterveelle ihmiselle, eikä millään tavalla verrattavissa syöpähoitoihin. Hei valoja päälle nyt. Taas yksi typerimmistä kommenteista hetkeen. Sinäkin varmaan kieltäydyt kaikista hoidoista ja korvauksista, jos saat rokotehaitan? Kun kerran vapaaehtoisesti olet ottanut sen, vaikka olet tiennyt, että rokote tehty uudella tavalla ja haittavaikutuksista ei näin tiedetä samalla tavalla kuin aiempien rokotteiden kohdalla. Mutta et kai halua muutenkin vaikeuksissa olevaa sairaudenhoitoa kuormittaa, vaan kieltäydyt hoidoista. Ja siitä on useita tutkimuksia, asiantuntijoilta, että se nyt ainakin on varmaa, että työikäiselle terveelle ihmiselle koronarokotteen ottaminen on huomattavasti isompi riski vakavalle sairastumiselle ja kuolemaan kuin koronan sairastaminen luonnollisesti.

   Lainaa

  39. Jäätynyt sakaali 10.1.2023 11:40
   Tulos: +24 (24 ääntä)
   traumcity: Vain tulevaisuus sen kertoa voi miten nämä piikit vaikuttaa, vai vaikuttaako mitenkään??! Siihen asti se on ihan 50/50, eli yhtä paljon tavallaan on oikeassa ns. "virallisen tiedon lauhkeat lampaat" ja sitten me tiedonjanoiset kyseenalaistajat. Koira saattoi kuolla sheddingiin, tai saattoi [...]
   Näin on lotossakin joko voitaa tai ei voita. Eiköhän me voida nämä salaliitot laittaa lyijyarkkuun ja upottaa maan syvimpään koloon ja ruveta käyttämään tämäkin aika vaikka parempien rokotteiden kehittämiseen.

   Lainaa

  40. Jäätynyt sakaali 10.1.2023 11:44
   Tulos: +58 (60 ääntä)
   Yllätyksetön seuraeläin: Korona tai influenssa ei ole millään tavalla vaarallinen työssäkäyvälle perusterveelle ihmiselle, eikä millään tavalla verrattavissa syöpähoitoihin. Hei valoja päälle nyt. Taas yksi typerimmistä kommenteista hetkeen. Sinäkin varmaan kieltäydyt kaikista hoidoista ja korvauksista, jos saat [...]
   "...Ja siitä on useita tutkimuksia, asiantuntijoilta, että se nyt ainakin on varmaa..." iskeppä faktoja tiskiin, siis oikeitä tutkimuksia, joita on julkaistu ja vertaisarvioitu. Ei mitään huuhaa artikkeleita joissa saattaa olla oikeista tutkimuksista tehtyjä johtopäätöksiä, jotka on väärin tulkittuja kun ei olla luettu ja ymmärretty koko tutkimusta. Terveisin oman elämän virologi

   Lainaa

  41. Tulos: +38 (38 ääntä)
   Epäpätevä lintu: Näin yötä vasten repesin tälle. Mut vakavissaan, älkää tarttuko trollin syöttiin. Liian selvä, vaikka viitteellisesti parempi, koska ei kukaan tosissaan yrittäs noin perustella: käyttää olematonta Orwell-sitaattia ja viittaa vielä väärin kirjaan myös nimen (se on 1985, ei 95). Itse kirjaa voin kyllä suositella.
   Se on muuten 1984 eikä 1985.

   Lainaa

  42. Piintynyt hanki 10.1.2023 11:47
   Tulos: +80 (84 ääntä)
   Yllätyksetön seuraeläin: Korona tai influenssa ei ole millään tavalla vaarallinen työssäkäyvälle perusterveelle ihmiselle, eikä millään tavalla verrattavissa syöpähoitoihin. Hei valoja päälle nyt. Taas yksi typerimmistä kommenteista hetkeen. Sinäkin varmaan kieltäydyt kaikista hoidoista ja korvauksista, jos saat [...]
   Laitatko linkin johonkin tutkimukseen ja mielellään vertaisarvoituuun jossa väitetään rokotusten olevan riskialttiimpia kuin sairastamisen. Kävin korona-aikana läpi kymmeniä ja kymmeniä Lancentin, NEJM:n, BMJ:n ja JAMA:n artikkeleita ja konsensus noissa oli täysin päinvastainen.

   Lainaa

  43. Leveä sammakko 10.1.2023 13:00
   Tulos: -11 (27 ääntä)
   traumcity: Joo mä olen just enemmän sellainen kokonaisvaltainen kyseenalaistaja. Ja kuten Orwell kirjoitti siinä 1995 kirjassa niin älä luota keneenkään . Tai ei ihan tarkalleen noin varmaan kirjoittanut, en oo ite sitä kirjaa lukenut, mutta se on aika laajasti siteerattu teos meidän piireissä ja [...]
   Orwellin kirja on nimeltään 1984 ja se on kirjoitettu 40-luvulla (en muista tarkkaa vuotta).
   En tiedä viittasitko tuolla "1995" kirjan nimeen vai kirjan julkaisuvuoteen, mutta väärin meni joka tapauksessa.
   T: kirjan lukenut

   Lainaa

  44. Tulos: +51 (51 ääntä)
   Leveä sammakko: Orwellin kirja on nimeltään 1984 ja se on kirjoitettu 40-luvulla (en muista tarkkaa vuotta). En tiedä viittasitko tuolla "1995" kirjan nimeen vai kirjan julkaisuvuoteen, mutta väärin meni joka tapauksessa. T: kirjan lukenut
   Traumcityn kommentti oli 99% todennäköisyydellä puhdasta trollaamista, kuten myös tuon väärän vuosiluvun lisääminen. En tiedä, ettekö te ole ennen sen kommentteja lukeneet, mutta teidän takia se varmaan jaksaa niitä edelleen jokaiseen mokaan kirjoitella. Ei tosin sillä, että se minua mitenkään haittaisi, mutta tiedättepähän ainakin ruokkivanne trollia. 
   t. Feissarimokissa pyörinyt 

   Lainaa

  45. Kesy viikuna 10.1.2023 13:30
   Tulos: +10 (28 ääntä)
   traumcity: Vain tulevaisuus sen kertoa voi miten nämä piikit vaikuttaa, vai vaikuttaako mitenkään??! Siihen asti se on ihan 50/50, eli yhtä paljon tavallaan on oikeassa ns. "virallisen tiedon lauhkeat lampaat" ja sitten me tiedonjanoiset kyseenalaistajat. Koira saattoi kuolla sheddingiin, tai saattoi [...]
   "tiedonjanoiset kyseenalaistajat" ei hitto :D
   Hörhöjä te olette, ja paikkaatte heikkoa itsetuntoanne kuvittelemalla olevanne jotenkin erityisiä lumihiutaleita jotka kyllä tietää jotain mitä lauhkeat lampaat ei tiedä. Noloa, säälittävää ja myötähäpeää aiheuttavaa tuo on.

   Lainaa

  46. Rakastettu henkilö 10.1.2023 13:52
   Tulos: +65 (67 ääntä)
   Lyömätön sankari: Sikainfluenssa rokotteesta kaverini sai narkolepsian ja toinen korona rokotteesta sydänlihan tulehduksen mikä ei poistu. Seuraavan taudin sairastan puhtaasti enkä ota kolmatta kertaa riskiä
   Minulla taas eräs läheinen kuoli koronaan. Rokotetuille tutuilleni ja itselleni ei taas ole tullut rokotteista mitään, ja koiranikin on vankasti elossa.

   Lainaa

  47. Tulos: +36 (46 ääntä)
   traumcity: Vain tulevaisuus sen kertoa voi miten nämä piikit vaikuttaa, vai vaikuttaako mitenkään??! Siihen asti se on ihan 50/50, eli yhtä paljon tavallaan on oikeassa ns. "virallisen tiedon lauhkeat lampaat" ja sitten me tiedonjanoiset kyseenalaistajat. Koira saattoi kuolla sheddingiin, tai saattoi [...]
   Yksikään olento maailmassa ei ole kuollut mihinkään rokotteen ”shedding”ilmiöön. Tuollainen ajattelu osoittaa joko täydellistä puutetta luonnontieteestä ja lääketieteestä tai psyykkisestä epävakaudesta. Todennäköisesti molemmista yhtäaikaa.

   Lainaa

  48. heimosenkeimo 10.1.2023 15:51
   Tulos: -25 (31 ääntä)
   Taas todiste siitä että koiranomistajat tarvitsisivat M1 lähetettä niin saatanasti.

   Lainaa

  49. Tulos: -57 (57 ääntä)
   Rakastettu henkilö: Minulla taas eräs läheinen kuoli koronaan. Rokotetuille tutuilleni ja itselleni ei taas ole tullut rokotteista mitään, ja koiranikin on vankasti elossa.
   Varmaan koronan kanssa
   Piintynyt hanki: Laitatko linkin johonkin tutkimukseen ja mielellään vertaisarvoituuun jossa väitetään rokotusten olevan riskialttiimpia kuin sairastamisen. Kävin korona-aikana läpi kymmeniä ja kymmeniä Lancentin, NEJM:n, BMJ:n ja JAMA:n artikkeleita ja konsensus noissa oli täysin päinvastainen.
   Kyllä niitä alkaa tulemaan kun enemmän ja enemmän alkaa uskaltaa puhua. Katsoppa nyt vaikka ensin mitä Japanissa sanoo parit tutkijat näistä. Siellä ei suhtauduta kovin kevytmielisesti mihinkään lääkkeisiin. En tiedä mahtaako liittyä näihin myös tuo entinen pääministeri. Hän oli lähettämässä rokotteet takaisin mistä tulivatkin kerran tutkimuksia niistä ei ollut, sattui sitten sopivasti saamaan luodista

   Lainaa

  50. Tulos: +23 (27 ääntä)
   Meidän koira lähtee heti hyvin awkward -ilmeellä pois makkarista, sohvalta yms jos yhtään näyttää siltä että kohta ne meinaa ottaa vaatteet pois. Toki sillä ei ole vielä ollut kuudetta aistia ton suhteen mutta kai se pelkkä puhetyyli riittää että se häipyy tarpeeksi kauas kun ei kehtaa katsoa 😂

   Lainaa

  51. Luotettava siili 10.1.2023 16:16
   Tulos: +39 (47 ääntä)
   Yllätyksetön seuraeläin: Korona tai influenssa ei ole millään tavalla vaarallinen työssäkäyvälle perusterveelle ihmiselle, eikä millään tavalla verrattavissa syöpähoitoihin. Hei valoja päälle nyt. Taas yksi typerimmistä kommenteista hetkeen. Sinäkin varmaan kieltäydyt kaikista hoidoista ja korvauksista, jos saat [...]
   Mitä. Miten se työssäkäyminen liittyy siihen voitko kuolla johonkin sairauteen? Jos olet 70v ja painat 165kg niin ihan varmasti voit kuolla koronavirukseen, vaikka et olisi pitänyt päivääkään vapaata töistä koko elämäsi aikana.

   Lainaa

  52. Ohjeeton huonekalu 10.1.2023 16:24
   Tulos: +57 (57 ääntä)
   JJsnake: Hän oli lähettämässä rokotteet takaisin mistä tulivatkin kerran tutkimuksia niistä ei ollut, sattui sitten sopivasti saamaan luodista
   Semmoiset salaliittoteoriat sieltä vielä kaupan päälle. ❤️

   Lainaa

  53. Lisää tietoa 10.1.2023 16:37
   Tulos: +35 (41 ääntä)
   Örri: Olet erittäin väärässä, mutta kaikesta tuosta muusta höpinästä päätellen aivan vahingossa jonkin asian jälkillä. Periaatteessa totta, että rokote voisi pitkällä aikavälillä aiheuttaa jotain yllättäviäkin sivuvaikutuksia joillekin.  Nyt on kuitenkin niin, että te "tiedonjanoiset" [...]
   Tismalleen noin. Rokotteet eivät tietenkään ole riskittömiä, mutta rokotteiden riskit ovat valtavan paljon pienempiä kuin itse taudin riskit. Meillä 12-vuotias osasi itse päätellä tämän, kun kysyttiin, kannattaako rokote ottaa vai ei. Jos vaikkapa yksi sadasta tuhannesta rokotteen saaneesta kuolee rokotteeseen, mutta tauti tappaa yhden tuhannesta ja on käytännössä varmaa, että jokainen saa tartunnan seuraavien parin vuoden aikana, täytyy olla todella tyhmä, jos valitsee 100-kertaisen riskin kuolla eli ei ota rokotetta. Rokotteiden merkitys on vieläpä kasvussa, koska ne voivat suojata sekä viruksilta että bakteereilta estämällä tai lieventämällä sairautta. Antibiootit tehoavat vain bakteereihin ja niiden teho laskee, koska antibioottien holtittoman väärinkäytön vuoksi yhä useampi bakteeri on antibioottiresistentti. Siinä missä rokotteet opettavat ihmisen oman immuunijärjestelmän toimimaan taudinaiheuttajia vastaan etukäteen, antibiootit ovat myrkkyjä, joilla yritetään tuhota jo bakteerit taudin alkamisen jälkeen. Lisäksi antibiootit tappavat hyödyllisiäkin bakteereita, kun taas rokotteet ovat täsmäaseita. Toki rokotteetkin voivat menettää tehonsa virusten ja bakteerien mutaatioiden seurauksena, mutta sen merkitys on paljon pienempi kuin rokotteilla. On paljon helpompaa, nopeampaa ja turvallisempaa muuttaa hieman jo olemassaolevaa rokotetta kuin kehittää uusia antibiootteja.

   Lainaa

  54. Tulos: +26 (28 ääntä)
   Pöllö hamsteri: Se on jännä noitten kanssa kinatessa, kun niiltä joitain lähdeviitteitä jne pyytää väittämiensä tueksi, niin niitähän ei koskaan löydy vaan vastauksena joko uhataan blokata sut, kerrotaan että netistä löytää tietoa kun osaa etsiä tai sit annetaan jokin epämääräinen kuvankaappaus jostakin. [...]
   Se on tosi jännä että jos trollin kanssa kinaa niin tulee lisää trollausta. Silloin on kyllä peiliin katsomisen paikka jos tuon tason trollaus menee täysin ohi.

   Lainaa

  55. Lisää tietoa 10.1.2023 16:57
   Tulos: +5 (13 ääntä)
   Epäpätevä lintu: Näin yötä vasten repesin tälle. Mut vakavissaan, älkää tarttuko trollin syöttiin. Liian selvä, vaikka viitteellisesti parempi, koska ei kukaan tosissaan yrittäs noin perustella: käyttää olematonta Orwell-sitaattia ja viittaa vielä väärin kirjaan myös nimen (se on 1985, ei 95). Itse kirjaa voin kyllä suositella.
   Kirjan nimi on " Vuonna 1984", alkukielellä "Nineteen-Eighty-Four".

   Lainaa

  56. Tulos: +40 (44 ääntä)
   Yllätyksetön seuraeläin: Kyllä niitä asiantuntijoiden tutkimuksia rokotteiden vaarallisuudesta on varmasti ihan yhtä paljon kuin tutkimuksia siitä, etteivät ne olisi vaarallisia. Sillä erolla tottakai, että niille asiantuntijoille maksetaan hyvät rahat siitä, kun tutkivat rokotteiden olevan turvallisia ja ne [...]
   Vihdoinkin löytyy joku joka on selvästi asiaan paneutunut. Laitapa niitä linkkejä tutkimuksista missä on todistettu niiden olevan vaarallisia. Olen etsinyt niitä mutta en ole oikein löytänyt. Ilmeisesti en vain osaa etsiä riittävän hyvin jos niitä kerran on yhtä paljon kuin niitä joissa on todettu vaarattomiksi. Jään mielenkiinnolla odottamaan. Eniten jännittää kuolenko odottaessa kokonaan vai vanhuuteen.

   Lainaa

  57. Lisää tietoa 10.1.2023 17:06
   Tulos: +47 (49 ääntä)
   JJsnake: Ei se välttämättä heti tai kaikille käy. Kuitenkin noita haittoja on jo paljon. Sydänkohtauksia ja melkoisia hyytymiä ovat rokotetuista ulos vetäneet ja mitä kaikkea muuta. En kyllä jotenkin usko silti että rokotetun lemmikkiin mitenkään vaikuttaisi
   Tietysti rokotehaittoja (valtaosa hyvin lieviä) on paljon, kun rokotettuja ihmisiäkin on paljon. Koronarokotteet lienevät silti historian turvallisimpien rokotteiden joukossa. Esimerkiksi EU:n alueella Pfizer/Biontechillä on rokotettu jotain 660 miljoonaa annosta. Vakavista haitoista on kärsinyt siihen nähden todella harva, ymmärtääkseni huomattavasti harvempi kuin esim. tuhkarokkorokotteella rokotettaessa ja sekin on todella turvallinen rokote.

   Lainaa

  58. Lisää tietoa 10.1.2023 17:32
   Tulos: +31 (33 ääntä)
   JJsnake: Ei tarvitse olla sitä foliohattua huomatakseen että ei nuo rokotteet ole toiminut ja on olleet monelle haitallisia. Vai miten tuo ylikuolleisuus on noussut vasta kun rokotukset aloitettiin?
   Minun näkemissäni huolella tehdyissä ylikuolleisuusanalyyseissa ei näy Suomessa käytännössä minkäänlaista ylikuolleisuutta.Esimerkiksi: https://www.ons.gov.uk/peoplepopulationandcommunity/birthsdeathsandmarriages/deaths/articles/comparisonsofallcausemortalitybetweeneuropeancountriesandregions/28december2019toweekending1july2022

   Lainaa

  59. Lisää tietoa 10.1.2023 17:37
   Tulos: +48 (48 ääntä)
   Yllätyksetön seuraeläin: Korona tai influenssa ei ole millään tavalla vaarallinen työssäkäyvälle perusterveelle ihmiselle, eikä millään tavalla verrattavissa syöpähoitoihin. Hei valoja päälle nyt. Taas yksi typerimmistä kommenteista hetkeen. Sinäkin varmaan kieltäydyt kaikista hoidoista ja korvauksista, jos saat [...]
   Se "perusterve" ihminen ei välttämättä ole perusterve, kun tarkemmin tutkitaan. Tiedän itse tapauksen, jossa n. 30-vuotias ihminen oli viikkokausia tehohoidossa koronan takia. Tämä tapahtui vähän ennen kuin hän olisi ollut rokotusvuorossa. Sairaalahoidon aikana selvisi, että hänellä oli diabetes, jota ei oltu koskaan huomattu. Sattumalta diabetes altistaa vakavalle koronataudille. Sairaalajakson jälkeen hän oli pitkään aika heikossa kunnossa, mutta toipui lopulta. Ja saa nyt hoitoa myös diabetekseen.

   Lainaa

  60. Tulos: -10 (18 ääntä)
   Lamoava aasi: Meidän kahden ihmisen taloudessa on otettu yhteensä kuus koronarokotetta (kohta haen neljännen), plus meikäläisen parit kausi-influenssarokotteet (en tiedä miten nää salaliittoteoreetikot, huuhaahuurut ja Nordin-urvelot niihin suhtautuu.) Kaikki kolme kissaa ovat koko tämän ajan olleet [...]
   Ihmisillä ei toistaiseksi ole ainakana todistettu olevan feromoneja.

   Lainaa

  61. Tulos: +42 (44 ääntä)
   JJsnake: Varmaan koronan kanssa Kyllä niitä alkaa tulemaan kun enemmän ja enemmän alkaa uskaltaa puhua. Katsoppa nyt vaikka ensin mitä Japanissa sanoo parit tutkijat näistä. Siellä ei suhtauduta kovin kevytmielisesti mihinkään lääkkeisiin. En tiedä mahtaako liittyä näihin myös tuo entinen [...]
   "parit tutkijat". Oisko niitä tutkijoiden tai tutkimusten nimiäkin tarjolla? :D

   Lainaa

  62. Nuutunut kivi 10.1.2023 19:28
   Tulos: +31 (31 ääntä)
   Mikä/mitä on tämä kohuttu shedding? Nimim. Elän tynnyrissä?

   Lainaa

  63. Nuutunut kivi 10.1.2023 19:30
   Tulos: +37 (37 ääntä)
   JJsnake: Ei se välttämättä heti tai kaikille käy. Kuitenkin noita haittoja on jo paljon. Sydänkohtauksia ja melkoisia hyytymiä ovat rokotetuista ulos vetäneet ja mitä kaikkea muuta. En kyllä jotenkin usko silti että rokotetun lemmikkiin mitenkään vaikuttaisi
   Sydänkohtauksia vetäneet ulos ihmisistä?

   Lainaa

  64. Nuutunut kivi 10.1.2023 19:33
   Tulos: +27 (27 ääntä)
   Piikkisuora harakka: Noilla foliohatuilla, lääketieteen vastustajilta ja maailmanlopun ennustajilla jne porukalla aina toistu tuo sama teema. Katsotaan tulevaisuudessa. Eli siirretään odotuksia eteenpäin, että jospa se joku kaunis päivä osuisi oikein. Kyllä maailmakin loppuu joskus, kun tarpeeksi monta kerta [...]
   Tähän sopii kertomus teologian/historian/jonkun opiskelijoista, joille opettaja antoi tehtäväksi ennustaa maailmanloppu tutkimalla eri lähteitä. Takarivistä joku kysyi: "Saako lisäpisteitä jos osuu oikeaan?"

   Lainaa

  65. Piintynyt hanki 10.1.2023 21:21
   Tulos: +22 (24 ääntä)
   JJsnake: Varmaan koronan kanssa Kyllä niitä alkaa tulemaan kun enemmän ja enemmän alkaa uskaltaa puhua. Katsoppa nyt vaikka ensin mitä Japanissa sanoo parit tutkijat näistä. Siellä ei suhtauduta kovin kevytmielisesti mihinkään lääkkeisiin. En tiedä mahtaako liittyä näihin myös tuo entinen [...]
   Niitä linkkejä odotellessa.... En kuulu niihin jotka kallistavat korvaansa epämääräisille kuulopuheille.

   Lainaa

  66. Piintynyt hanki 10.1.2023 21:25
   Tulos: -11 (25 ääntä)
   traumcity: Kuten kirjoitin lainaamassasi viestissä niin esim lääketiede on sellainen asia johon kannattaa suhtautua terveellä maalaisjärjellä, ja isolla annoksella sitä ihan omaa päättelykykyä. Mutta kiteytettynä niin kaiken voi aina kyseenalaistaa, ja se on ihan suotavaakin, jostain kumman syystä. En [...]
   "Kun olen vähän googletellut"?? Meinasit että pari googlehakua antaa viisaammat tulokset kuin kymmenien vuosien opiskelua&tutkimustyötä suorittanut ammattilainen? Ei ainakaan itseluottamuksen puutteesta voi tätä nimimerkkiä haukkua.

   Lainaa

  67. Tulos: +21 (23 ääntä)
   Piintynyt hanki: "Kun olen vähän googletellut"?? Meinasit että pari googlehakua antaa viisaammat tulokset kuin kymmenien vuosien opiskelua&tutkimustyötä suorittanut ammattilainen? Ei ainakaan itseluottamuksen puutteesta voi tätä nimimerkkiä haukkua.
   Moni on tässäkin ketjussa kerrannut niille jotka eivät Tramcityä trolliksi (jostain kumman syystä) tunnistaneet asian laidan ja silti sinulta on mennyt kaikki ohi ja otat jutut tosissasi. Kannattaa selvittää mitä trollaaminen tarkoittaa niin ei tee itsestään niin naurettavaa. Minusta alkaa tuntua että kaikki tietää mutta jostain syystä pitävät noista jutuista niin paljon että reagoivat saadakseen hänet jatkamaan. Minustakin osa on ihan hauskoja juttuja kuten tässä tuo Orwell osuus. Tai  ennemminkin se on hauskaa että tuohon porukka lankeaa. Ensin se hieman naurattaa mutta lopussa toivon tosissani että te olette vitsillä mukana ettekä oikeasti noin kujalla.

   Lainaa

  68. Punahilkka tohtori 10.1.2023 23:00
   Tulos: +21 (25 ääntä)
   Yllätyksetön seuraeläin: Korona tai influenssa ei ole millään tavalla vaarallinen työssäkäyvälle perusterveelle ihmiselle, eikä millään tavalla verrattavissa syöpähoitoihin. Hei valoja päälle nyt. Taas yksi typerimmistä kommenteista hetkeen. Sinäkin varmaan kieltäydyt kaikista hoidoista ja korvauksista, jos saat [...]
   "että rokote tehty uudella tavalla ja haittavaikutuksista ei näin tiedetä samalla tavalla kuin aiempien rokotteiden kohdalla." 
   Tämä kertoo kaiken tarpeellisen sinun tiedon tasosta aiheeseen. Älä usko kaikkea mitä luet, kun et edes tarkkaan tiedä mitä olet lukenut. 

   Lainaa

  69. Punahilkka tohtori 10.1.2023 23:07
   Tulos: +22 (24 ääntä)
   heimosenkeimo: Taas todiste siitä että koiranomistajat tarvitsisivat M1 lähetettä niin saatanasti.
   Eikö me sovittu jo viime vuosituhannella, että ihmisten lokerointi ja yhteen niputtaminen on typerää, sekä etädiagnosointi ilman pätevyyttä noloa.

   Lainaa

  70. Algot Raivoranta 11.1.2023 1:44
   Tulos: -19 (23 ääntä)
   Suomennettu kani: Katja, ei ne teidän koirat mitään feromoneja tarvitse osata haistaa. Riittää että näkee miehesi liikkuvan teltta pystyssä.
   Tai voihan se olla että ukko on hoitanut alkulämmittelyt koirien kanssa, joten piskit osaavat jo siirtää pallon emännälle. Tämmöisen tositarinan muistan joskus 80-luvulla lukeneeni legendaarisesta Ratto-lehdestä (jonnet ei muista).

   Lainaa

  71. Tulos: +18 (18 ääntä)
   Jos olet päättänyt että jokin piikki tappaa, kaikki kuolemat johtuvat siitä. Pätee ihan ihmistenkin rokottamiseen.

   Lainaa

  72. Kouluttamaton muurahainen 11.1.2023 9:41
   Tulos: +28 (28 ääntä)
   Mun koirani ainakin syövät joka päivä. Jos ne jonain päivänä kuolevat, on varsin todennäköistä, että ovat syöneet sitä edeltävän vuorokauden aikana jotain. Joskus se voi olla myrkkyä, mutta en ihan ensimmäiseksi epäilisi kuolinsyyksi koiranruokaa. Toki hyvä, että tutkivat, jos epäilylle on jotain perusteita.

   Lainaa

  73. Tulos: +29 (31 ääntä)
   Lyömätön sankari: Sikainfluenssa rokotteesta kaverini sai narkolepsian ja toinen korona rokotteesta sydänlihan tulehduksen mikä ei poistu. Seuraavan taudin sairastan puhtaasti enkä ota kolmatta kertaa riskiä
   Tietysti rokotuksilla voi olla sivuvaikutuksia, siina missa milla tahansa laakkeella. Siksi niita jakaakseen pitaa olla ammattilainen eika kuka tahansa voi vetaa lusikkakaupalla mita tahansa. Ajattele nyt syopalaakkeita; tukka lahtee eika ruoka pysy sisalla, kaameita myrkkyja. Miksi sellaisia kukaan ottaisi? Ainiinjoo, koska muuten menee henki. Ei laakitysta tai rokotusta oteta siksi etta nyt huvittaa, vaan siksi etta muut vaihtoehdot ovat huonompia.

   Lainaa

  74. Makaaberi vaatekappale 11.1.2023 11:52
   Tulos: +7 (9 ääntä)
   traumcity: Joo mä olen just enemmän sellainen kokonaisvaltainen kyseenalaistaja. Ja kuten Orwell kirjoitti siinä 1995 kirjassa niin älä luota keneenkään . Tai ei ihan tarkalleen noin varmaan kirjoittanut, en oo ite sitä kirjaa lukenut, mutta se on aika laajasti siteerattu teos meidän piireissä ja [...]
   Nyt on laadukasta trollaamista, jatkakaa

   Lainaa

  75. Jämpti tohtori 11.1.2023 12:02
   Tulos: +4 (6 ääntä)
   traumcity: Vain tulevaisuus sen kertoa voi miten nämä piikit vaikuttaa, vai vaikuttaako mitenkään??! Siihen asti se on ihan 50/50, eli yhtä paljon tavallaan on oikeassa ns. "virallisen tiedon lauhkeat lampaat" ja sitten me tiedonjanoiset kyseenalaistajat. Koira saattoi kuolla sheddingiin, tai saattoi [...]
   On myös 50/50 että piikki suojaa syöviltä ja antaa ikuisen elämän.

   Lainaa

  76. Timmi makkara 11.1.2023 14:06
   Tulos: +14 (14 ääntä)
   JJsnake: Ei tarvitse olla sitä foliohattua huomatakseen että ei nuo rokotteet ole toiminut ja on olleet monelle haitallisia. Vai miten tuo ylikuolleisuus on noussut vasta kun rokotukset aloitettiin?
   En tiedä ylikuolleisuuksista tai alikuolleisuuksista mutta olen huomannut, että suuret ikäluokat ovat tulleet käyttöikänsä päähän hyvin pitkälti. ovat siis tällä hetkellä noin 75v +- ja se on ihmisillä kai sen ikäluokan elinajanodote noin keskimäärin.

   Lainaa

  77. Hämärä maahinen 11.1.2023 15:02
   Tulos: +3 (3 ääntä)
   Saatanan vajaaälyinen lehmä: Voi vittu, Helena.
   Puhelinseksi nimisen bändin biisi tulee mieleen

   Lainaa

  78. Tulos: +16 (16 ääntä)
   Yllätyksetön seuraeläin: Korona tai influenssa ei ole millään tavalla vaarallinen työssäkäyvälle perusterveelle ihmiselle, eikä millään tavalla verrattavissa syöpähoitoihin. Hei valoja päälle nyt. Taas yksi typerimmistä kommenteista hetkeen. Sinäkin varmaan kieltäydyt kaikista hoidoista ja korvauksista, jos saat [...]
   Minäkin olin perusterve ihminen kunnes sairastin influenssan.

   Lainaa

  79. Kirpeä Ahven 11.1.2023 19:57
   Tulos: +16 (16 ääntä)
   Lyömätön sankari: Sikainfluenssa rokotteesta kaverini sai narkolepsian ja toinen korona rokotteesta sydänlihan tulehduksen mikä ei poistu. Seuraavan taudin sairastan puhtaasti enkä ota kolmatta kertaa riskiä
   Sydälihastulehduksen saa kyllä paljon todennäköisemmin ihan tavallisesta flunssasta, tai siitä koronasta, kuin mistään rokotteesta. Siksi kipeänä ei pidä rasittaa itseään liikoja.

   Lainaa

  80. Halaistu sonni 11.1.2023 20:27
   Tulos: +15 (15 ääntä)
   Lyömätön sankari: Sikainfluenssa rokotteesta kaverini sai narkolepsian ja toinen korona rokotteesta sydänlihan tulehduksen mikä ei poistu. Seuraavan taudin sairastan puhtaasti enkä ota kolmatta kertaa riskiä
   Mun kaveri kuoli sikainfluenssaan ja toinen koronaan. Siksi riskeeraan jatkossakin, koska mieluummin elän kuin kuolen. Tämä tarina on yhtä totta kuin sinunkin.

   Lainaa

  81. Kunhanheitän 12.1.2023 1:38
   Tulos: +4 (6 ääntä)
   Jääkauden viimeinen oliivi: Ihan mielenkiinnosta kysyn, että oliko ne sun kavereita jo ennen rokotehaittoja, vai vasta sen jälkeen? Siis sattuiko sulle vaan tosi huono tuuri, vai etsiydytkö esim. internetseistä rokotehaitan saaneiden kaveriksi?
   Ei se mahdotonta ole. Itse en ajatellut rokotteen haittoja juurikaan ja otin kaksi rokotetta, kunnes lähipiirissä tapahtui kaksi rokotteesta johtuvaa asiaa: yksi mies sai aivoinfarktin ja toinen mies keuhkoveritulpan ja kainalon rauhaset turposivat siihen pisteeseen, että jouduttiin leikkaamaan. 
   Ensimmäisen miehen sairaus johtui tietystä rokotteesta, jonka saantia myöhemmin rajoitettiinkin juuri tämän kyseisen haitan takia. Toisen miehen rokotteen jälkeen tulleita oireita hoidettiin ja tutkittiin kunnolla. 
   Itsellä ensimmäisen rokotuksen jälkeen myös kainalon rauhaset turposivat joka oli ilmeisesti aika yleinen tietyn rokotteen sivuoire, mutta myös menkat kestivät 3 kuukautta ja jouduttiin pysäytämään lääkkeillä. 
   Tiedän nyt, että riskejä on sekä rokotteessa että koronan sairastamisessa, mutta oma päätökseni on tyytyä kahteen rokotukseen. 
   Joten mahdollista se on. En tiedä miten todennäköistä, koska näistä ei hirveästi uutisoida.

   Lainaa

  82. Tulos: +10 (10 ääntä)
   Nimi: Traumcityn kommentti oli 99% todennäköisyydellä puhdasta trollaamista, kuten myös tuon väärän vuosiluvun lisääminen. En tiedä, ettekö te ole ennen sen kommentteja lukeneet, mutta teidän takia se varmaan jaksaa niitä edelleen jokaiseen mokaan kirjoitella. Ei tosin sillä, että se minua [...]
   Miten ihmeessä päädyit noin alhaiseen prosenttilukuun?

   Lainaa

  83. Tulos: +5 (5 ääntä)
   traumcity: Vain tulevaisuus sen kertoa voi miten nämä piikit vaikuttaa, vai vaikuttaako mitenkään??! Siihen asti se on ihan 50/50, eli yhtä paljon tavallaan on oikeassa ns. "virallisen tiedon lauhkeat lampaat" ja sitten me tiedonjanoiset kyseenalaistajat. Koira saattoi kuolla sheddingiin, tai saattoi [...]
   Mikä helvetin sheddingtesti? t. virologi

   Lainaa

  84. Toipuva haisunäätä 12.1.2023 23:26
   Tulos: +3 (3 ääntä)
   Leveä sammakko: Orwellin kirja on nimeltään 1984 ja se on kirjoitettu 40-luvulla (en muista tarkkaa vuotta). En tiedä viittasitko tuolla "1995" kirjan nimeen vai kirjan julkaisuvuoteen, mutta väärin meni joka tapauksessa. T: kirjan lukenut
   Kirjoitettu 1948

   Lainaa

  85. Tulos: +12 (12 ääntä)
   Kun puhutaan lääkehaitoista ja -kuolemista, kannattaa muistaa, että Burana (oikeammin ibuprofeiini) on Suomessa kärkipäässä kuolemia aiheuttavissa lääkkeissä. Kyllä, rokotteilla on haittavaikutuksia, kyllä, osa johtaa kuolemiin, kyllä, massadataa ja tarkempaa tietoa rokotteiden ”haitallisuudesta” saadaan tarkemmin vasta vuosien päästä. Mikään noista anti-vaxxer-argumenteista ei poista sitä faktaa, että JOKAISELLA lääkkeellä on sivuvaikutuksia. Rokote on yksi lääke muiden joukossa haittoineen. Lääkkeiden käytössä pitää aina punnita riskit ja hyödyt. Samoin kuin raskasmetallipitoisten kalojen, alumiinisäilykeruokien, grilli(karsinogeenisten)ruokien, mikromuovien, katusaasteen, ymsyms. altistumisella on pitkäaikaisvaikutteita elinajanennusteeseen. Elämä on yhtä riskiä. Autossa ja keittiössä oleminen ovat yksi kaikkein riskialtteimpia paikkoja kuolla tilastollisesti. Tilastollinen kohonnut riski ei tarkoita sitä, että satavarmasti kuolet koronarokotteeseen sen enempää kuin että kaadut veitsen päälle keittiössä. Suuremmalla todennäköisyydellä koronarokote suojaa vakavalta taudilta ja vältyt kuolemasta nälkään, kun laitat itsellesi keittiössä ruokaa kuin että kuuluisit siihen marginaaliseen ryhmään, jolla käy ko. aktiviteetteja toteuttaessa köpelösti.

   Lainaa

  86. Terästämätön avokado 13.1.2023 19:23
   Tulos: +3 (5 ääntä)
   JJsnake: Varmaan koronan kanssa Kyllä niitä alkaa tulemaan kun enemmän ja enemmän alkaa uskaltaa puhua. Katsoppa nyt vaikka ensin mitä Japanissa sanoo parit tutkijat näistä. Siellä ei suhtauduta kovin kevytmielisesti mihinkään lääkkeisiin. En tiedä mahtaako liittyä näihin myös tuo entinen [...]
   Voisitko vaan mennä pois täältä kommentoimasta.

   Lainaa

  87. Tulos: +5 (5 ääntä)
   Nuutunut kivi: Mikä/mitä on tämä kohuttu shedding? Nimim. Elän tynnyrissä?
   Tässä yhteydessä sillä viitataan siihen pieneen mahdollisuuteen, että henkilö, joka on rokotettu elävää (heikennettyä) taudinaiheuttajaa sisältävällä rokotteella, voi tartuttaa jonkun muun. Niin voi tosiaan joidenkin rokotteiden kohdalla joskus harvoin käydä, mutta useimmat rokotteet, erityisesti koronarokotteet, eivät edes sisällä mitään teoriassakaan tarttuvaa.

   Lainaa

  88. Vikuri ahven 14.1.2023 0:06
   Tulos: +5 (5 ääntä)
   Kiva kun tuo marginaalihörhöporukka pilaa meidän kaikkien rokottamattomien maineen. Huhhuh...

   Lainaa

  89. Kop-kop-kop 15.1.2023 1:34
   Tulos: +4 (12 ääntä)
   Uskalias kolibri: Otathan sinä riskin kuolla koronaan, jos et ota rokotetta, tai influenssaan, jos et ota rokotetta, tai syöpään, jos et ota hoitoa. Mutta toki, valinta on sinun. Pitäisi vaan olla niin, että jos et ota rokotetta, kieltäydyt myös tehohoidosta, eikö niin? Miksi meidän pitää maksaa kallis hoito sinulle, kun et itse suojaa itseäsi? Kysyn vaan.
   Ei se ihan noin mene. Suomalaisilla ei velvoitetta ottaa rokotetta, mutta suomalaisilla on oikeus saada sairaanhoitoa. 🙏🏻
   Oma siskoni sai rokotteesta veritulpan ja hän oli sen jälkeen niin huonossa kunnossa, että lääkäri kielsi häneltä kaiken.
   Itse taas en voi terveydellisistä syistä ottaa rokotetta, koska minä olen saanut suurimmasta osasta lääkkeistä j, joita minulle on määrätty, pahempia haittavaikutuksia, kuin mitä itse sairaus olisi ollut. Myös influenssapiikeistä on tullut haittavaikutuksia, joten minulla ei ole todellakaan halua ottaa sitä vain siksi, että joku ei luota itse ottamansa rokotteen suojaan. 
   Rokote ei estä sairastumasta, joten sairastan mieluummin koronan luonnollisesti, kuin että ottaisin rokotteen haittavaikutukset siihen päälle.
   Asiat ei ole ihan mustavalkoisia. ❤️

   Lainaa

  90. Kohtuuton robotti 15.1.2023 6:43
   Tulos: +3 (3 ääntä)
   Joillakin on vaan se foliohattu liian tiukasti päässä. Kaikki ei vittu ole koronarokotteen syytä.

   Lainaa

  91. Roosa norsu 15.1.2023 14:50
   Tulos: -4 (12 ääntä)
   Kop-kop-kop: Ei se ihan noin mene. Suomalaisilla ei velvoitetta ottaa rokotetta, mutta suomalaisilla on oikeus saada sairaanhoitoa. 🙏🏻 Oma siskoni sai rokotteesta veritulpan ja hän oli sen jälkeen niin huonossa kunnossa, että lääkäri kielsi häneltä kaiken. Itse taas en voi terveydellisistä syistä ottaa [...]
   "Rokote ei estä sairastumasta, joten sairastan mieluummin koronan luonnollisesti, kuin että ottaisin rokotteen haittavaikutukset siihen päälle"
   Rokote ei estä sairastumasta, mutta hyvin todennäköisesti lieventää oireita. Eli päätit ottaa mieluummin mahdolliset koronan rajut oireet ja jälkitauditkin siihen kaupan päälle. Vaikutat vieläpä olevan oikein riskiryhmääkin. Fiksu valinta! ...not.

   Lainaa

  92. Aidattu avokado 15.1.2023 18:26
   Tulos: -2 (10 ääntä)
   Kop-kop-kop: Ei se ihan noin mene. Suomalaisilla ei velvoitetta ottaa rokotetta, mutta suomalaisilla on oikeus saada sairaanhoitoa. 🙏🏻 Oma siskoni sai rokotteesta veritulpan ja hän oli sen jälkeen niin huonossa kunnossa, että lääkäri kielsi häneltä kaiken. Itse taas en voi terveydellisistä syistä ottaa [...]
   Uskopuhetta mutta paskon. Ole niitä google-sairastuneita. Saat kaikesta sellaisia oireita, joiden tiedät olevan mahdollisia, mutta muita oireita et.

   Lainaa

  93. Kop-kop-kop 16.1.2023 0:35
   Tulos: +5 (7 ääntä)
   Googlesairastuneet lienevät niitä, jotka googlettavat jokaisen oireeseen selitykset netistä. Enkä valitettavasti lukeudu siihen. Itse asiassa en ole googlettanut mitään terveyteen saatikka rokotteisiin liittyviä asioita googlesta, koska google ei valitettavasti kerro faktatietoja kaikkiin asioihin. Ei sen pitäs kenenkään muun peffareikää kaivella, jos minä en halua ottaa rokotteita terveydellisistä syistä. Enkä ole tietääkseni sairastanutkaan koronaa. Joku lentsu mulla oli, mutta en tehnyt testejä, vaan sairastin normaalisti kotona, enkä hakeutunut niiden oireiden takia lääkäriinkään. Pointti kuitenkin aiemmassa kommentissani oli se, että suomessa ei ole rokotepakkoa, mutta jokaisella kansalaisella on oikeus saada sairaalahoitoa, mikäli sairastuu vakavasti. Laki potilaan asemasta ja oikeuksista 1 luku 3 § Oikeus hyvään terveyden- ja sairaanhoitoon ja siihen liittyvään kohteluun Jokaisella Suomessa pysyvästi asuvalla henkilöllä on oikeus ilman syrjintää hänen terveydentilansa edellyttämään terveyden- ja sairaanhoitoon niiden voimavarojen rajoissa, jotka kulloinkin ovat terveydenhuollon käytettävissä. 👍🏻

   Lainaa

  94. Lipevä koira 16.1.2023 7:39
   Tulos: -5 (5 ääntä)
   Kop-kop-kop: Googlesairastuneet lienevät niitä, jotka googlettavat jokaisen oireeseen selitykset netistä. Enkä valitettavasti lukeudu siihen. Itse asiassa en ole googlettanut mitään terveyteen saatikka rokotteisiin liittyviä asioita googlesta, koska google ei valitettavasti kerro faktatietoja kaikkiin [...]
   Miten peffareiän kutiaminen liittyy tähän asiaan? Oletko jäänyt anaalivaiheeseen? Jos se asia ei kuulu muille, niin miksi sitten kerrot siitä?

   Lainaa

  95. Tulos: +2 (2 ääntä)
   Kuinka moni täällä on pitkäaikaisia lukijoita ja kuinka moni ekaa kertaa eksynyt tänne? Kun lukee kommentteja ja katsoo plus/miinus tilastoja traumcityn kohdalla niin tuntuu ettei kukaan tunnista kaveria ja hänen huumoria. Ne sen läpät tässäkin mokassa on ihan erilaisia jos ymmärtää sen tyylin vs ekaa kertaa lukee sen höpinöitä ja vielä sattuu menemään ohi ettei ole todellakaan tosissaan.

   Lainaa

  96. Tyyppivika perhonen 18.4.2024 0:41
   Tulos: 0 (0 ääntä)
   Tuo Mustin ja Mirrin päivitys on tässä kohtaa aika mielenkiintoinen. Onkohan heidän laadunvalvonnassaan hieman puutteita.

   Lainaa

  Lue lisää

  Kommentoi

  Avatar

  Vastaa

  Nimikone

  Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

  Avainsanat: alennus, feromonit, hajuaisti, kauppa, koirat, koiratarvikkeet, kuolema, kuudes aisti, leimakortti, musti ja mirri, myymälä, netti, ruoka, salaliittoteoria