Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Ikuisesti iholla, osa 54

Ostin tatuointikoneen ja siitä se ajatus sitten lähti...
Ikuisesti iholla, osa 54

Arkiston aarre

 • Nimi Juuri nyt
  Tulos: 0 (0 ääntä)

  Kommentti

 • 96 kommenttia

   Ei kommentteja
  1. Herkeämätön papukaija 31.1.2023 0:17
   Tulos: +304 (402 ääntä)
   Sori, mutta toi keskimmäinen 🥶 Onko toi vasemmalla oleva se "jälkeen"? Kun ei se ainakaan paremmalta näytä.

   Lainaa

  2. Tulos: +210 (212 ääntä)
   Emilia vielä useaan kertaan kertoi kommenteissa, kuinka hänen tatuointinsa tehnyt kaveri on kyllä ammattilainen

   Lainaa

  3. Hämy kantojuhta 31.1.2023 0:27
   Tulos: +420 (422 ääntä)
   Siis katseleeko Emilia tatskaa peilistä ja luulee että teksti on sellaisena ihoon kirjoitettu?

   Lainaa

  4. Merkittävä lehmä 31.1.2023 0:30
   Tulos: +193 (199 ääntä)
   Jos ylimmän tatskaaja olikin haltia niin jotenkin ymmärrän miten ei tajunnut tatskatessaan kirjoittavansa väärinpäin.

   Lainaa

  5. Valittu mestari 31.1.2023 0:41
   Tulos: +262 (264 ääntä)
   Ainoa keino tuohon ensimmäiseen, jos teksti todella on peilikuvana iholla, on vai sanoa sen olevan niin tarkoituksella.

   Lainaa

  6. Painava pomelo 31.1.2023 0:45
   Tulos: +295 (299 ääntä)
   Emilia ei löytänytkään omaa tietä ulos tilanteesta

   Lainaa

  7. Tyylikäs lisko 31.1.2023 0:49
   Tulos: +261 (263 ääntä)
   Valittu mestari: Ainoa keino tuohon ensimmäiseen, jos teksti todella on peilikuvana iholla, on vai sanoa sen olevan niin tarkoituksella.
   Aattelin kanssa, että ompahan uniikki ja itse pystyy sen lukemaan peilistä ku itselle ne onkin tarkotettu :D vai

   Lainaa

  8. Tulos: -577 (893 ääntä)
   Arvon neidit, mä puhun nyt kaikkien miesten puolesta kun sanon, että markkina-arvohan siinä laskee heti jos naisella on tatuointeja, oli ne sitten hyvin tehtyjä tai tälläisiä kauheita suttauksia. Ei kukaan halua vierelleen mitään värityskirjaa. Wanhoina hyvinä aikoina tatskoja oli linnakundeilla ja merimiehillä, nykyään voi nämä prostituoidut lisätä pikkuhiljaa tuohon listaan. Miehet oli miehiä, kovia jätkiä jotka ei turhasta valittanut ja naiset kauniita pullantuoksuisia emäntiä. Jos tuollainen Sofia olisi mun naisystävä niin mähän näkisin painajaisia tuosta hirviökädestä, eikä hän voisi minua sitten rauhoitella ja uneen silittää kun se sama saatanan käsi vilkkuisi taas naaman edessä. Eli hienosti pelattu kortit neitokaiset, taas yksi jalolohi vähemmän teidän pienellä purolla joka olisi ollut mahdollista haaviin väsyttää. Kunnialliset naiset voi ottaa yhteyttä, oon vielä sinkku jostain syystä.

   Lainaa

  9. Tulos: +139 (141 ääntä)
   Valittu mestari: Ainoa keino tuohon ensimmäiseen, jos teksti todella on peilikuvana iholla, on vai sanoa sen olevan niin tarkoituksella.
   Sopii tavallaan tekstin sisällön kanssa yhteen.

   Lainaa

  10. Samea kettu 31.1.2023 1:04
   Tulos: +182 (184 ääntä)
   Tuo ekahan on yllättävän jees peilikuvana, mutta jos nyt poistaa haluaa niin eikös laser olisi parempi kuin peitekuva? Laser poistaa tuollaisen helposti.

   Lainaa

  11. Tulos: +78 (82 ääntä)
   Valittu mestari: Ainoa keino tuohon ensimmäiseen, jos teksti todella on peilikuvana iholla, on vai sanoa sen olevan niin tarkoituksella.
   Ei se ainoa keino ole, mutta hyvä keino minusta. Peilikuvatekstihän on hauska, minusta kivempi kuin tavallinen teksti. Mutta peitekuva lienee myös helppo tehdä, kun ei ole tuon enempää mustetta, tai voihan sen poistaakin kalliilla ja hankalasti.

   Lainaa

  12. Tulos: +165 (169 ääntä)
   Monet ottaa peilikuvatatskoja tarkoituksella ja syyksi sanoo, että viesti on vain heille itselleen tarkoitettu

   Lainaa

  13. Tulos: +48 (54 ääntä)
   Kk: Emilia vielä useaan kertaan kertoi kommenteissa, kuinka hänen tatuointinsa tehnyt kaveri on kyllä ammattilainen
   Ammattilainen saa maksun tehdystä työstä. Se ei vielä kerro kuinka taitava joku on.

   Lainaa

  14. WanhaHintti 31.1.2023 1:45
   Tulos: +184 (276 ääntä)
   traumcity: Arvon neidit, mä puhun nyt kaikkien miesten puolesta kun sanon, että markkina-arvohan siinä laskee heti jos naisella on tatuointeja, oli ne sitten hyvin tehtyjä tai tälläisiä kauheita suttauksia. Ei kukaan halua vierelleen mitään värityskirjaa. Wanhoina hyvinä aikoina tatskoja oli [...]
   Miehet oli miehiä, mutta silti tommonen piipittäjä kitisee jostain musteesta iholla.

   Lainaa

  15. Tulos: +104 (130 ääntä)
   Hämy kantojuhta: Siis katseleeko Emilia tatskaa peilistä ja luulee että teksti on sellaisena ihoon kirjoitettu?
   Tää on kyl hämmentävä juttu. Itelle tuli ekana mieleen että onko se tehnyt sen tatskan ite peilistä katsoen mut ei sit vissiin jos kerran kommenteissa on puhunut ammattilaisesta. Sit taas jos olis toi tilanne että katsoo peilistä ja luulee että teksti on peilikuvana iholla niin luulis kameran paljastaneen tilanteen kuvaa otettaessa. Tai no, voihan siinä kamerassakin olla peilaus asetuksista laitettuna päälle.
   traumcity: Arvon neidit, mä puhun nyt kaikkien miesten puolesta kun sanon, että markkina-arvohan siinä laskee heti jos naisella on tatuointeja, oli ne sitten hyvin tehtyjä tai tälläisiä kauheita suttauksia. Ei kukaan halua vierelleen mitään värityskirjaa. Wanhoina hyvinä aikoina tatskoja oli [...]
   Et puhu.

   Lainaa

  16. Stydi taikuri 31.1.2023 2:07
   Tulos: +126 (220 ääntä)
   traumcity: Arvon neidit, mä puhun nyt kaikkien miesten puolesta kun sanon, että markkina-arvohan siinä laskee heti jos naisella on tatuointeja, oli ne sitten hyvin tehtyjä tai tälläisiä kauheita suttauksia. Ei kukaan halua vierelleen mitään värityskirjaa. Wanhoina hyvinä aikoina tatskoja oli [...]
   "...Sinkku vielä jostain syystä." Tervetuloa 2000-luvulle. Naiset ei ole täällä sinun silmäniloa varten.

   Lainaa

  17. Stydi taikuri 31.1.2023 2:12
   Tulos: +145 (191 ääntä)
   traumcity: Arvon neidit, mä puhun nyt kaikkien miesten puolesta kun sanon, että markkina-arvohan siinä laskee heti jos naisella on tatuointeja, oli ne sitten hyvin tehtyjä tai tälläisiä kauheita suttauksia. Ei kukaan halua vierelleen mitään värityskirjaa. Wanhoina hyvinä aikoina tatskoja oli [...]
   Kyllä nyt naiset menettävät kunnon alfauroksen ottamalla tatuointeja.

   Lainaa

  18. Tulos: -287 (355 ääntä)
   traumcity: Arvon neidit, mä puhun nyt kaikkien miesten puolesta kun sanon, että markkina-arvohan siinä laskee heti jos naisella on tatuointeja, oli ne sitten hyvin tehtyjä tai tälläisiä kauheita suttauksia. Ei kukaan halua vierelleen mitään värityskirjaa. Wanhoina hyvinä aikoina tatskoja oli [...]
   Amen. Eihän siinä, jos nainen itse pitää leimoistaan, mutta fakta on kuitenkin se, että miesten silmissä joka ikinen leima vähentää naisen arvoa - riippumatta millaisia ne ovat. Ehkä mediaan on syntynyt väärä kuva, koska tatuoituja naisia pidetään yleisesti miesten keskuudessa tietynlaisina, eikä kyse ole mistään positiivisesta mielikuvasta.

   Lainaa

  19. Purppura hiiri 31.1.2023 3:19
   Tulos: +122 (132 ääntä)
   Inkan kaveri on siis osannut kirjoittaa varsin siistillä fontilla ja piirtää ihan taiteellisen - joskin vähän sukupuolitautisen näköisen - peniksen, mutta Jason Momoan naamakuva on kuin neljävuotiaan kynästä, vaikka netti on pullollaan kyseisen ukon naamoja (myös piirrettynä).

   Lainaa

  20. Vaatelias maksamakkara 31.1.2023 4:07
   Tulos: +222 (272 ääntä)
   Kenkä: Amen. Eihän siinä, jos nainen itse pitää leimoistaan, mutta fakta on kuitenkin se, että miesten silmissä joka ikinen leima vähentää naisen arvoa - riippumatta millaisia ne ovat. Ehkä mediaan on syntynyt väärä kuva, koska tatuoituja naisia pidetään yleisesti miesten keskuudessa tietynlaisina, eikä kyse ole mistään positiivisesta mielikuvasta.
   Ai saakeli! Sehän on otettava nyt vaan enemmän mustetta, nyt kun tietää, että teidänlaiset miehet pelkäävät tatuoituja naisia. Kiitti tiedosta!

   Lainaa

  21. Vähä marja 31.1.2023 5:10
   Tulos: +355 (367 ääntä)
   En jaksa uskoa, että tuo Inkan kuva on aito. Näyttää ihan siltä kuin olisi jonkun mallin kuvaan lisätty kuvankäsittelyllä tatuoinnit. 🤔

   Lainaa

  22. Liittoutumaton pussieläin 31.1.2023 5:13
   Tulos: +91 (129 ääntä)
   traumcity: Arvon neidit, mä puhun nyt kaikkien miesten puolesta kun sanon, että markkina-arvohan siinä laskee heti jos naisella on tatuointeja, oli ne sitten hyvin tehtyjä tai tälläisiä kauheita suttauksia. Ei kukaan halua vierelleen mitään värityskirjaa. Wanhoina hyvinä aikoina tatskoja oli [...]
   Siitä huolimatta että tää on selkeä trolli, niin sanotaan näin miehenä että jokainen nainen on hyvä sellaisenaan, oli leimaa iholla tai ei. Mun tapauksessa aina vaan parempi mitä enemmän erottuu harmaasta massasta.

   Lainaa

  23. Läpikäytävä sotilas 31.1.2023 5:17
   Tulos: +96 (104 ääntä)
   Kk: Emilia vielä useaan kertaan kertoi kommenteissa, kuinka hänen tatuointinsa tehnyt kaveri on kyllä ammattilainen
   Hoitoalan? Siivousalan? Jätehuollon? Asfaltoinnin? On noita ammatteja, joissa ei tartte osata piirtää.

   Lainaa

  24. Tosikko sitruuna 31.1.2023 5:40
   Tulos: +178 (212 ääntä)
   Kenkä: Amen. Eihän siinä, jos nainen itse pitää leimoistaan, mutta fakta on kuitenkin se, että miesten silmissä joka ikinen leima vähentää naisen arvoa - riippumatta millaisia ne ovat. Ehkä mediaan on syntynyt väärä kuva, koska tatuoituja naisia pidetään yleisesti miesten keskuudessa tietynlaisina, eikä kyse ole mistään positiivisesta mielikuvasta.
   Onko tullut mieleen, ettei naisia välttämättä kiinnosta paskan vertaa, minkä "arvoisia" ovat jonkun satunnaisen mieheksi itseään kutsuvan mielestä?

   Lainaa

  25. Salamyhkäinen mehiläinen 31.1.2023 5:45
   Tulos: +116 (148 ääntä)
   Kenkä: Amen. Eihän siinä, jos nainen itse pitää leimoistaan, mutta fakta on kuitenkin se, että miesten silmissä joka ikinen leima vähentää naisen arvoa - riippumatta millaisia ne ovat. Ehkä mediaan on syntynyt väärä kuva, koska tatuoituja naisia pidetään yleisesti miesten keskuudessa tietynlaisina, eikä kyse ole mistään positiivisesta mielikuvasta.
   Tunne, kun ihmiskauppa on laitonta nykypäivänä, emme elä enään ajalla, jolloin ihmisellä oli jokin arvo ja orjiksi myytiin. Joten ei naisen arvo laske mistään nykyään, niinkuin ei tatuoidun miehenkään.

   Lainaa

  26. Pilkkopimeä ämpäri 31.1.2023 6:08
   Tulos: +19 (91 ääntä)
   Kenkä: Amen. Eihän siinä, jos nainen itse pitää leimoistaan, mutta fakta on kuitenkin se, että miesten silmissä joka ikinen leima vähentää naisen arvoa - riippumatta millaisia ne ovat. Ehkä mediaan on syntynyt väärä kuva, koska tatuoituja naisia pidetään yleisesti miesten keskuudessa tietynlaisina, eikä kyse ole mistään positiivisesta mielikuvasta.
   te kaks yleistätte miehiä kahta kovempaa ku feminatsit, on siinäki saavutus

   Lainaa

  27. Musta perhonen 31.1.2023 6:29
   Tulos: +187 (191 ääntä)
   Vähä marja: En jaksa uskoa, että tuo Inkan kuva on aito. Näyttää ihan siltä kuin olisi jonkun mallin kuvaan lisätty kuvankäsittelyllä tatuoinnit. 🤔
   Kun Inkaa pyydettiin laittamaan lisää kuvia todistamaan että se on aito, kuulemma jo latausvaiheessa ainoastaan tämä kuva oli mennyt facen sensuurista läpi. Aika nopeasti koko julkaisu poistui, tiedä sitten mistä syystä…

   Lainaa

  28. Koskematon roska 31.1.2023 7:07
   Tulos: +9 (15 ääntä)
   Noi Inkan kuvat olisi hankala saada kokonaan pois, mutta aika pienellä vaivalla ne saisi siistittyä tekemättä kovin isoa "suttua".

   Lainaa

  29. Päivänpolttava kuguaari 31.1.2023 7:12
   Tulos: +116 (138 ääntä)
   En jaksanut lukea traumcityn kommentista kuin muutaman ensimmäisen sanan, enkä vaivautunut edes selaamaan siihen rustattuja vastauksia. Hukkasin omaa aikaani mieluummin tämän kommentin kirjoittamiseen.

   Lainaa

  30. apinaattori 31.1.2023 7:22
   Tulos: +26 (30 ääntä)
   Kiitos taas, ei nää mun kädet niin pahat olekaan. Sofian korjattu käsi on edelleen kamala mutta se on vaan nahkaa.

   Lainaa

  31. Tulos: +49 (97 ääntä)
   traumcity: Arvon neidit, mä puhun nyt kaikkien miesten puolesta kun sanon, että markkina-arvohan siinä laskee heti jos naisella on tatuointeja, oli ne sitten hyvin tehtyjä tai tälläisiä kauheita suttauksia. Ei kukaan halua vierelleen mitään värityskirjaa. Wanhoina hyvinä aikoina tatskoja oli [...]
   ”Kunnialliset naiset voi ottaa yhteyttä, oon vielä sinkku jostain syystä.”
   Tää syy ei oo varmaan kenellekään muulle kuin sulle mysteeri. 

   Lainaa

  32. Nidottu kotka 31.1.2023 7:27
   Tulos: +27 (31 ääntä)
   Purppura hiiri: Inkan kaveri on siis osannut kirjoittaa varsin siistillä fontilla ja piirtää ihan taiteellisen - joskin vähän sukupuolitautisen näköisen - peniksen, mutta Jason Momoan naamakuva on kuin neljävuotiaan kynästä, vaikka netti on pullollaan kyseisen ukon naamoja (myös piirrettynä).
   Omaan silmään tuossa näkyy aloittelijan kädenjälki ja omien kykyjen yliarviointi. Kasvokuvia ei saisi alkaa tekemään, jos siihen ei riitä taidot! Ja se todella vaatii tatuoijalta erilaista osaamista kuin monet muut kuviot. Moni itseään arvostava ammattilainen ei tee kasvokuvia ollenkaan, jos ei koe olevansa sillä tasolla, mutta puoskareita löytyy aina enemmän. Sen verran on onneksi jätetty kesken, että oikeissa käsissä tuosta voisi saada ehkä vielä jopa Momoan.

   Lainaa

  33. Hellä lokki 31.1.2023 7:46
   Tulos: +156 (162 ääntä)
   Vähä marja: En jaksa uskoa, että tuo Inkan kuva on aito. Näyttää ihan siltä kuin olisi jonkun mallin kuvaan lisätty kuvankäsittelyllä tatuoinnit. 🤔
   Selvästi ylikäsitelty mallikuva jostain wishin sivuilta, leimat läntätty päälle. Ihminen ihan muovisen näköinen

   Lainaa

  34. Väljähkö aprikoosi 31.1.2023 7:50
   Tulos: +63 (65 ääntä)
   Heti kun trolli-Traumcity kirjoittaa jotain provosoivaa parikymmentä ihmistä tuhlaavat vähintään 10 minuuttia elämästään vain voidakseen vastata hänelle/heille. Keskimmäinen on mielestäni ihan kelvollinen peitetatska, kokomustaa suttua on aika vaikea peittää muuten kuin luomalla jotain teemaa siihen. Voin tietysti olla väärässä, mutta minusta se näyttää kuin olisi jotain mustaa turkkia jäljitelty tilalle. Ainoa parempi olisi varmaan ollut laserleikkaus mutta ne on niin järjettömän kalliita, huonolla tuurilla parikymmentä tuhatta, että en ihmettele ettei ole siihen lähtenyt.

   Lainaa

  35. Kirpeä Ahven 31.1.2023 7:51
   Tulos: +30 (30 ääntä)
   Vähä marja: En jaksa uskoa, että tuo Inkan kuva on aito. Näyttää ihan siltä kuin olisi jonkun mallin kuvaan lisätty kuvankäsittelyllä tatuoinnit. 🤔
   Tuo kuvan valoisuus/väritys näyttää oudolta, kuinnjostain mallikuvastosta tosiaan, niin siksi mietin samaa. Mutta on täytynyt taitavasti muokatakin, jos tuo ei ole aito. Kun katsoo ihon ja tatuoinnin rajoja, varjoja ja miten tuo kuva ihoa myötäilee.

   Lainaa

  36. Räkäpää 31.1.2023 8:05
   Tulos: +64 (74 ääntä)
   traumcity: Arvon neidit, mä puhun nyt kaikkien miesten puolesta kun sanon, että markkina-arvohan siinä laskee heti jos naisella on tatuointeja, oli ne sitten hyvin tehtyjä tai tälläisiä kauheita suttauksia. Ei kukaan halua vierelleen mitään värityskirjaa. Wanhoina hyvinä aikoina tatskoja oli [...]
   Keksi jo uusi juttu. Tämä alkaa olla jo vähän nähty tatuointiaiheen tiimoilla. Uutta syöttiä kehittämään siitä.

   Lainaa

  37. Tulos: +32 (34 ääntä)
   Hämy kantojuhta: Siis katseleeko Emilia tatskaa peilistä ja luulee että teksti on sellaisena ihoon kirjoitettu?
   Ilmeisesti. 😂

   Lainaa

  38. Tulos: +62 (62 ääntä)
   Kiinasta tilattu tatskakone + kaveri kylään + alkoholia. Mikä voisikaan mennä pieleen? 🤣

   Lainaa

  39. Itseasiassa 31.1.2023 8:41
   Tulos: +45 (45 ääntä)
   Vähä marja: En jaksa uskoa, että tuo Inkan kuva on aito. Näyttää ihan siltä kuin olisi jonkun mallin kuvaan lisätty kuvankäsittelyllä tatuoinnit. 🤔
   Mä kans mietin, et pitäiskö laittaa Googlen kuvahakuun. En jaksanut vaivautua, mutta kumman hyvä kuva tähän tarkoitukseen.

   Lainaa

  40. Täys viikuna 31.1.2023 8:42
   Tulos: +30 (48 ääntä)
   Tekevä viinirypäle: Ja tässä on taas näitä lääkäreitä ja kirurgeja. Kyllä tatuoidut ovat hyvin koulutettuja. Ja muistakaa neidot se markkina-arvo! Tatuointi romahduttaa sen.
   Muista sinä itse, niinku sulle on jo monesti kerrottu, että jos tatskalla markkina-arvo laskee sun silmissä, niin hyvä vaan! Taitaakin olla aika hyvä idioottisuodatin.

   Lainaa

  41. Tulos: +9 (15 ääntä)
   Nauroin ääneen kun Jason Momoa. :D

   Lainaa

  42. Tulos: +33 (61 ääntä)
   Hei mitä ihmettä nyt taas...Inkan tatuointipostaus on ilmiselvästi vitsi. Mielestäni se on vielä ihan hyvin rakennettu, koska loppu on yllättävä (poistettavaksi toivottu tatuointi ei olekaan penis tai tekstit, vaan tuo naama). Samoin palstan vakiotrolli esitti ymmärtääkseni satiiria miehistä, jotka arvottavat naisia ulkonäön perusteella (tässäkin tapauksessa loppuhuipennus paljastaa vitsin). Erikoista kyllä, joku toinen palstalainen koki tämän vertaistuellisena tekona, vaikka hänenlaisistaan miehistä (?) trolli ymmärtääkseni nimenomaan vitsaili.

   Lainaa

  43. Todisteeton maahinen 31.1.2023 9:27
   Tulos: +23 (31 ääntä)
   Inkalla on kyllä kunnon tupla nomen est omen, kun Etelä-Amerikan Inkoilla oli hienoja tatuointeja (muistaakseni jumalien kunnioitusta varten) ja nimen kolme ekaa kirjainta muodostaa mustetta tarkoittavan INK sanan :D

   Lainaa

  44. Nurja päärynä 31.1.2023 9:45
   Tulos: +55 (57 ääntä)
   Vähä marja: En jaksa uskoa, että tuo Inkan kuva on aito. Näyttää ihan siltä kuin olisi jonkun mallin kuvaan lisätty kuvankäsittelyllä tatuoinnit. 🤔
   Sama. Tuo kehon valoitus on selkeästi studiossa tehty valoitus, ei kenenkään esim ikkuna tuollaista tee. Ja sen verran photoshopattu iho jo ihan väriä myöten, että ei näytä aidolta.

   Lainaa

  45. Nurja kotka 31.1.2023 10:01
   Tulos: +47 (47 ääntä)
   Niin siis onko tuo eka postauksen tatuointi oikeasti tehty peilikuvana? Eli näkyy peilistä itselle oikein päin mutta muille haltijakielenä? Vai onko henkilö vain ryssiny kuvan ottamisen ja flipannu sen toisin päin, jolloin nuo instagram-tekstit on menny väärin päin? On siinä ollu kyllä tatuoijallakin hommaa. Eikä kyseenalaistanu missään kohti jos muotti/malli on ollu takaperoinen? Ei sillä että tietäisin mitään tatuoinneista, mutta hämmentynyt olen.

   Lainaa

  46. Violetti sika 31.1.2023 10:02
   Tulos: -13 (17 ääntä)
   Inkan tattarissa partainen ukko on mulkku ja muna menee sinne minne sen kuuluukin? Wot?

   Lainaa

  47. Kyydittävä albatrossi 31.1.2023 10:13
   Tulos: +34 (46 ääntä)
   Kenkä: Amen. Eihän siinä, jos nainen itse pitää leimoistaan, mutta fakta on kuitenkin se, että miesten silmissä joka ikinen leima vähentää naisen arvoa - riippumatta millaisia ne ovat. Ehkä mediaan on syntynyt väärä kuva, koska tatuoituja naisia pidetään yleisesti miesten keskuudessa tietynlaisina, eikä kyse ole mistään positiivisesta mielikuvasta.
   Henkilö, joka tosissaan komppaa Traumcityn "ajatuksia", ei myöskään anna positiivista mielikuvaa.

   Lainaa

  48. Tulos: +7 (21 ääntä)
   traumcity: Arvon neidit, mä puhun nyt kaikkien miesten puolesta kun sanon, että markkina-arvohan siinä laskee heti jos naisella on tatuointeja, oli ne sitten hyvin tehtyjä tai tälläisiä kauheita suttauksia. Ei kukaan halua vierelleen mitään värityskirjaa. Wanhoina hyvinä aikoina tatskoja oli [...]
   Well played.

   Lainaa

  49. Tulos: -26 (38 ääntä)
   traumcity: Arvon neidit, mä puhun nyt kaikkien miesten puolesta kun sanon, että markkina-arvohan siinä laskee heti jos naisella on tatuointeja, oli ne sitten hyvin tehtyjä tai tälläisiä kauheita suttauksia. Ei kukaan halua vierelleen mitään värityskirjaa. Wanhoina hyvinä aikoina tatskoja oli [...]
   Oli kyllä niin ämmämäistä piipitystä karskilta mieheltä. Onneksi olet jämähtänyt sinne 70 luvulle hippien kanssa runkkaamaan. Lyön eurosta vetoa, että kun näetkin tatuointi piikin alat puskemaan hikeä ja näet täpliä. 
   Onneksi omalla naisellani on mustetta vaikka minulla ei ole. Eipä ole miehisyys kauheasti karistunut. Silti itse vaihdan auton renkaat.

   Lainaa

  50. It's a deal 31.1.2023 10:41
   Tulos: +49 (49 ääntä)
   "Tämä tatuointi muistuttaa minua siitä hulvattomasta tapauksesta, kun tiputin avaimeni öljytynnyriin."

   Lainaa

  51. Tulos: +33 (35 ääntä)
   lapset, jos haluatte tatskan sitten isompana, älkää tehkö sitä itse ellette ole ammattilaisia, älkääkä ainakaan tehkö/teettäkö kännissä/pöllyssä

   Lainaa

  52. Lyijytön hilleri 31.1.2023 11:16
   Tulos: +47 (57 ääntä)
   "Mää meen tähän suuntaan ja löydän ite ulos" Syvällistä. Muisto kivasta peilitalokäynnistä lapsena?

   Lainaa

  53. Timmi makkara 31.1.2023 11:30
   Tulos: +32 (36 ääntä)
   Nurja kotka: Niin siis onko tuo eka postauksen tatuointi oikeasti tehty peilikuvana? Eli näkyy peilistä itselle oikein päin mutta muille haltijakielenä? Vai onko henkilö vain ryssiny kuvan ottamisen ja flipannu sen toisin päin, jolloin nuo instagram-tekstit on menny väärin päin? On siinä ollu kyllä [...]
   Mä epäilen, että kuva on otettu kännykän etukameralla, joka yleensä muuttaa peilikuvaksi kaiken. Myös siis tekstit.

   Lainaa

  54. Kesytön mustikka 31.1.2023 11:59
   Tulos: -15 (27 ääntä)
   Kaikkea nuo uniikit juristit keksivätkin.

   Lainaa

  55. Tulos: -3 (45 ääntä)
   traumcity: Arvon neidit, mä puhun nyt kaikkien miesten puolesta kun sanon, että markkina-arvohan siinä laskee heti jos naisella on tatuointeja, oli ne sitten hyvin tehtyjä tai tälläisiä kauheita suttauksia. Ei kukaan halua vierelleen mitään värityskirjaa. Wanhoina hyvinä aikoina tatskoja oli [...]
   Heh. Ei taida fm lukijoilla olla kovin hyvä sarkasmitutka. Onnistuit traumciry taas vedättämään kommentoijia.

   Lainaa

  56. Hoidettu karpalo 31.1.2023 12:11
   Tulos: +31 (31 ääntä)
   Lyijytön hilleri: "Mää meen tähän suuntaan ja löydän ite ulos" Syvällistä. Muisto kivasta peilitalokäynnistä lapsena?
   Selittäis sen miksi tatskakin on peilikuva. Welcome to the mirrorland!

   Lainaa

  57. Tulos: -33 (43 ääntä)
   Thank god to tattoos I recognize morons right away

   Lainaa

  58. Tulos: +52 (62 ääntä)
   Tiedän että Traum on trolli, ja tämä oli vaihteeksi ihan hyväkin (muuten tosi väsynyttä, mutta ihmettely siitä miten on edelleen sinkku jotensakin pelasti). Silti, en voi auttaa kuin muistella klassista kuittausta jollekulle, joka valitti, että nykyajan naiset epäluonnollisine hiusväreineen, tatuointeineen ja muineen, ovat kuin myrkylliset eläimet, joiden myrkyllisyys näkyy juuri niissä luonnottomissa, kirkkaissa väreissä: "It's called aposematic coloring. It is meant to drive away predators, not potential mates. If it's repulsing you, it's working". (https://en.wikipedia.org/wiki/Aposematism#:~:text=Aposematic%20signals%20are%20primarily%20visual,more%20toxic%20it%20usually%20is.)

   Lainaa

  59. It's a deal 31.1.2023 12:35
   Tulos: +29 (29 ääntä)
   traumcity: Arvon neidit, mä puhun nyt kaikkien miesten puolesta kun sanon, että markkina-arvohan siinä laskee heti jos naisella on tatuointeja, oli ne sitten hyvin tehtyjä tai tälläisiä kauheita suttauksia. 
   Entä mikä on mielipiteenne kissatatuoinneista tai tatuoiduista kissoista?

   Lainaa

  60. Tulos: -2 (8 ääntä)
   Inka... On tainnut vetää pohjat tässä Ikuisesti Iholla-teemassa vai kuinka?

   Lainaa

  61. Tulos: +37 (47 ääntä)
   Kenkä: Amen. Eihän siinä, jos nainen itse pitää leimoistaan, mutta fakta on kuitenkin se, että miesten silmissä joka ikinen leima vähentää naisen arvoa - riippumatta millaisia ne ovat. Ehkä mediaan on syntynyt väärä kuva, koska tatuoituja naisia pidetään yleisesti miesten keskuudessa tietynlaisina, eikä kyse ole mistään positiivisesta mielikuvasta.
   Luuletko, että lähes yksikään nainen - tatuoitu tai tatuoimaton - haluaa itselleen erityisesti kumppania, jonka mielestä on normaalia määritellä toiselle ihmiselle jonkinlainen "markkina-arvo"? On vähän surullista, jos kuvittelet (oletettavasti) oman sukupuolesi olevan joku monoliitti, joka jakaa jokaisen mieltymyksen ja mielipiteen.

   Lainaa

  62. Tulos: +20 (22 ääntä)
   En voi olla varma mutta arvelen viimeisen kuvan olevan juksausta. Aivan liian siisti ollakseen aito, ja tatuoinnit ei näytä olevan ihossa kiinni. Haluaisin nähdä alkuperäisen kuvan.

   Lainaa

  63. Mäntylahti-Piiras 31.1.2023 15:32
   Tulos: +19 (21 ääntä)
   Hämy kantojuhta: Siis katseleeko Emilia tatskaa peilistä ja luulee että teksti on sellaisena ihoon kirjoitettu?
   itselle tuli se käsitys että teksti on kyllä oikein päin ja kuva tullut peilikuvana koska otettu puhelimen etukameralla, ainakin oman puhelimen etukamera ottaa kaikki kuvat peilikuvana.

   Lainaa

  64. Tulos: +6 (12 ääntä)
   Herkeämätön papukaija: Sori, mutta toi keskimmäinen 🥶 Onko toi vasemmalla oleva se "jälkeen"? Kun ei se ainakaan paremmalta näytä.
   Näethän sä missä on eniten mustetta on se "jälkeen"- kuva.

   Lainaa

  65. rottanpää 31.1.2023 17:41
   Tulos: +9 (11 ääntä)
   Jason Momoa nauratti sen verran, että jos noi olis mun iholla, pitäisin sen varmaan ennallaan. 😂 Muut menis peittoon/poistoon, mutta Momoa jäis. Tai en tiedä, ehkä sillekin voisi antaa pienen loppusilauksen, että näyttää sitten valmiilta.

   Lainaa

  66. Onnekas norppa 31.1.2023 18:51
   Tulos: +12 (12 ääntä)
   Onhan toi Inka trolli, onhan?

   Lainaa

  67. Itämätön luumu 31.1.2023 19:09
   Tulos: +11 (11 ääntä)
   Ihmettelin viimeisen kuvan parrakasta alienia, onneksi selvisi että se onkin Jason Momoa.

   Lainaa

  68. Tulos: +6 (8 ääntä)
   Ja Inkaa siis todella eniten noista otetuista kuvista harmittaa toi peräsimeen tuherrettu alieni 🤦‍♀️

   Lainaa

  69. Tulos: +17 (25 ääntä)
   Kenkä: Amen. Eihän siinä, jos nainen itse pitää leimoistaan, mutta fakta on kuitenkin se, että miesten silmissä joka ikinen leima vähentää naisen arvoa - riippumatta millaisia ne ovat. Ehkä mediaan on syntynyt väärä kuva, koska tatuoituja naisia pidetään yleisesti miesten keskuudessa tietynlaisina, eikä kyse ole mistään positiivisesta mielikuvasta.
   Kuka sut nimitti edustamaan "miesten mielipidettä"?

   Lainaa

  70. Vikuri ahven 31.1.2023 23:34
   Tulos: +15 (15 ääntä)
   Hienompi tuo latteus on peilikuvana :D

   Lainaa

  71. Vikuri ahven 31.1.2023 23:35
   Tulos: +20 (20 ääntä)
   Miten tuo Viimeisin ei nyt yhtään näytä oikean ihmisen alaselältä(??) Ihan ku joku mallinukke

   Lainaa

  72. Varjoisa muovipussi 1.2.2023 0:34
   Tulos: -3 (11 ääntä)
   Päivänpolttava kuguaari: En jaksanut lukea traumcityn kommentista kuin muutaman ensimmäisen sanan, enkä vaivautunut edes selaamaan siihen rustattuja vastauksia. Hukkasin omaa aikaani mieluummin tämän kommentin kirjoittamiseen.
   Toki merkki on selkä trolli, mutta usein aiheuttaa mielenkiintoisia keskusteluja

   Lainaa

  73. Tulos: +25 (31 ääntä)
   Kyllä vaan nousee halu hommata leimoja ihoon, kun lukee täälläkin tätä muutaman incelin itkua jostain markkina-arvosta. Harmittaa niin paljon, etten sitten näille kelpaakaan.

   Lainaa

  74. Räyhäkäs kissa 1.2.2023 6:43
   Tulos: -25 (31 ääntä)
   Leimatun naisen arvo on luokkaa yh-mamma puklit rinnuksilla.

   Lainaa

  75. Tehokas neuvonantaja 1.2.2023 6:44
   Tulos: -14 (32 ääntä)
   Kukkuu: Kyllä vaan nousee halu hommata leimoja ihoon, kun lukee täälläkin tätä muutaman incelin itkua jostain markkina-arvosta. Harmittaa niin paljon, etten sitten näille kelpaakaan.
   Awwww... incel.... Oletko myös kasvissyöjä? Ja selittelet kavereillesi että sinkkuus on sinun oma valintasi.

   Lainaa

  76. Jäähdytetty sotilas 1.2.2023 7:04
   Tulos: -10 (20 ääntä)
   Kenkä: Amen. Eihän siinä, jos nainen itse pitää leimoistaan, mutta fakta on kuitenkin se, että miesten silmissä joka ikinen leima vähentää naisen arvoa - riippumatta millaisia ne ovat. Ehkä mediaan on syntynyt väärä kuva, koska tatuoituja naisia pidetään yleisesti miesten keskuudessa tietynlaisina, eikä kyse ole mistään positiivisesta mielikuvasta.
   No siis onhan suuret tatuoinnit ihan järkyttävän rumia, ja usein kertoo ottajan luonteesta, jos puolikehoa mustattu. Mutta eipä se minulle kuulu, mitä muut tekevät.

   Lainaa

  77. Maksuunpantu kotieläin 1.2.2023 10:39
   Tulos: +2 (4 ääntä)
   mistä lähtien tää on ollu joku vauva.fi palsta

   Lainaa

  78. Sisustettu appelsiini 1.2.2023 11:08
   Tulos: +4 (16 ääntä)
   traumcity: Arvon neidit, mä puhun nyt kaikkien miesten puolesta kun sanon, että markkina-arvohan siinä laskee heti jos naisella on tatuointeja, oli ne sitten hyvin tehtyjä tai tälläisiä kauheita suttauksia. Ei kukaan halua vierelleen mitään värityskirjaa. Wanhoina hyvinä aikoina tatskoja oli [...]
   Oonkohan tietämättänin transhenkilön kanssa suhteessa, kun oma mies ei oo moksiskaan yhdestäkään mun tatuoinnista. Päinvastoin on vaan ilonen siitä kuinka onnellinen niistä oon.
   Ja no, oon ihminen, en objekti joten mulla ei edes voi olla markkina-arvoa.

   Lainaa

  79. Tulos: +1 (15 ääntä)
   traumcity: Arvon neidit, mä puhun nyt kaikkien miesten puolesta kun sanon, että markkina-arvohan siinä laskee heti jos naisella on tatuointeja, oli ne sitten hyvin tehtyjä tai tälläisiä kauheita suttauksia. Ei kukaan halua vierelleen mitään värityskirjaa. Wanhoina hyvinä aikoina tatskoja oli [...]
   Puhu vain omasta puolestasi. En minäkään hirveämmin tatskoista välitä, mutten ole myöskään niin idiootti että luulisin edustavani kaikkia miehiä.

   Lainaa

  80. Järvisieni 1.2.2023 17:40
   Tulos: +16 (20 ääntä)
   Räyhäkäs kissa: Leimatun naisen arvo on luokkaa yh-mamma puklit rinnuksilla.
   Tulitko just incel-liiton kokouksesta? Kaikki miehet, jotka puhuvat naisen markkina-arvosta ovat automaattisesti sellaisia, jotka minä kierrän kaukaa olivat he sitten miten komeita tahansa. Juntti on aina juntti, eikä herätä mitään mielenkiintoa. Mene itseesi ja ota pääsi pois perseestä saatanan sovinisti.

   Lainaa

  81. Hämärä pöllö 1.2.2023 19:05
   Tulos: +7 (15 ääntä)
   traumcity: Arvon neidit, mä puhun nyt kaikkien miesten puolesta kun sanon, että markkina-arvohan siinä laskee heti jos naisella on tatuointeja, oli ne sitten hyvin tehtyjä tai tälläisiä kauheita suttauksia. Ei kukaan halua vierelleen mitään värityskirjaa. Wanhoina hyvinä aikoina tatskoja oli [...]
   Setä on hyvä ja työntää markkina-arvon perseeseensä.

   Lainaa

  82. Irstas koira 1.2.2023 19:47
   Tulos: +3 (5 ääntä)
   Hämy kantojuhta: Siis katseleeko Emilia tatskaa peilistä ja luulee että teksti on sellaisena ihoon kirjoitettu?
   Etukamera ottaa joissain puhelimissa kuvan peillikuvana.

   Lainaa

  83. Nuutunut kivi 1.2.2023 21:12
   Tulos: +7 (9 ääntä)
   Jäähdytetty sotilas: No siis onhan suuret tatuoinnit ihan järkyttävän rumia, ja usein kertoo ottajan luonteesta, jos puolikehoa mustattu. Mutta eipä se minulle kuulu, mitä muut tekevät.
   Kerro toki lisää tatskattujen luonteesta. Aihe kiinnostaa.

   Lainaa

  84. Todisteeton kenguru 2.2.2023 10:55
   Tulos: +7 (11 ääntä)
   traumcity: Arvon neidit, mä puhun nyt kaikkien miesten puolesta kun sanon, että markkina-arvohan siinä laskee heti jos naisella on tatuointeja, oli ne sitten hyvin tehtyjä tai tälläisiä kauheita suttauksia. Ei kukaan halua vierelleen mitään värityskirjaa. Wanhoina hyvinä aikoina tatskoja oli [...]
   Miehet ei tykkää lässyti lässyti. Kuule, ketään ei kiinnosta.

   Lainaa

  85. Tulos: +2 (2 ääntä)
   Valittu mestari: Ainoa keino tuohon ensimmäiseen, jos teksti todella on peilikuvana iholla, on vai sanoa sen olevan niin tarkoituksella.
   No näinpä. Tatskan idea on julistaa kuinka hän ei elä normien mukaan ja tekee kuten haluaa/eritavavalla ja nyt hänellä on 180° "väärin" leima. Eli sehän on just niinku pitäisi? Toisaalta kai nykyään olisi erilaista olla tavallinen eikä ottaa mitään nassutatskaa niinkuin muut erilaiset. Kai? Äh, en pysy enää kärryillä.

   Lainaa

  86. Höpsö oppilas 2.2.2023 14:30
   Tulos: +3 (5 ääntä)
   It's a deal: Entä mikä on mielipiteenne kissatatuoinneista tai tatuoiduista kissoista?
   Puoliso aikoo ottaa menehtyneestä kissastaan tatskan. Laskeeko nyt miehen markkina-arvo?

   Lainaa

  87. Neulottu ilonpilaaja 3.2.2023 5:33
   Tulos: -2 (4 ääntä)
   traumcity: Arvon neidit, mä puhun nyt kaikkien miesten puolesta kun sanon, että markkina-arvohan siinä laskee heti jos naisella on tatuointeja, oli ne sitten hyvin tehtyjä tai tälläisiä kauheita suttauksia. Ei kukaan halua vierelleen mitään värityskirjaa. Wanhoina hyvinä aikoina tatskoja oli [...]
   Vaiha jo levyä

   Lainaa

  88. Tulos: +4 (8 ääntä)
   Räkäpää: Keksi jo uusi juttu. Tämä alkaa olla jo vähän nähty tatuointiaiheen tiimoilla. Uutta syöttiä kehittämään siitä.
   Miksi hänen pitäisi keksiä, kun edelleen niin hemmetin moni noihin juttuihin lankeaa, ja siten ruokkii tätä trollia? Nämä traumcityn ruokkijat on paljon tyhmempiä kuin tuo väsynyt surkea trolli, ja se on jo paljon sanottu. Itse en ole enää aikoihin jaksanut traumcityn kommentteja lukea, mutta jatkakaa te vaan, jos koette hänet niin viihdyttäväksi.

   Lainaa

  89. Valkaistu karhu 3.2.2023 10:42
   Tulos: -2 (6 ääntä)
   traumcity: Arvon neidit, mä puhun nyt kaikkien miesten puolesta kun sanon, että markkina-arvohan siinä laskee heti jos naisella on tatuointeja, oli ne sitten hyvin tehtyjä tai tälläisiä kauheita suttauksia. Ei kukaan halua vierelleen mitään värityskirjaa. Wanhoina hyvinä aikoina tatskoja oli [...]
   Etkä puhu

   Lainaa

  90. Suomalainen 3.2.2023 10:49
   Tulos: +3 (3 ääntä)
   Mitä järkeä Sofian on edes laittaa keden selästä ja höpistä jotain kämmenestä, jota ei edes näytä?

   Lainaa

  91. Lyhyt hamsteri 4.2.2023 2:21
   Tulos: +5 (5 ääntä)
   Jotkut tykkää tatuoinneista jotkut ei. Luultavasti tatskafani ei haluaisikaan seurustella tatuointeja vihaavan kanssa tai päinvastoin, joten kumpikaan ei asian tähden menetä yhtään mitään.

   Lainaa

  92. Välttävä sirkka 4.2.2023 5:39
   Tulos: +6 (6 ääntä)
   Herkeämätön papukaija: Sori, mutta toi keskimmäinen 🥶 Onko toi vasemmalla oleva se "jälkeen"? Kun ei se ainakaan paremmalta näytä.
   Ja on anatomiakin hakusessa. Kämmen on se käden toinen puoli.

   Lainaa

  93. Raitis sakaali 4.2.2023 9:04
   Tulos: -3 (5 ääntä)
   traumcity: Arvon neidit, mä puhun nyt kaikkien miesten puolesta kun sanon, että markkina-arvohan siinä laskee heti jos naisella on tatuointeja, oli ne sitten hyvin tehtyjä tai tälläisiä kauheita suttauksia. Ei kukaan halua vierelleen mitään värityskirjaa. Wanhoina hyvinä aikoina tatskoja oli [...]
   Niinpä. Nykyään miehet on tommosia saatanan säälittäviä ulisijoita niinku sinä.

   Lainaa

  94. Luha salaatti 5.2.2023 21:47
   Tulos: 0 (6 ääntä)
   traumcity: Arvon neidit, mä puhun nyt kaikkien miesten puolesta kun sanon, että markkina-arvohan siinä laskee heti jos naisella on tatuointeja, oli ne sitten hyvin tehtyjä tai tälläisiä kauheita suttauksia. Ei kukaan halua vierelleen mitään värityskirjaa. Wanhoina hyvinä aikoina tatskoja oli [...]
   Ei hätää, yksikään tatuoitu (ja suurin osa tatuoimattomista lisäksi) ei edes halua olla sinun tai kaltaistesi kanssa missään tekemisissä. Voit pitää markkina-arvosi ihan rauhassa.

   Lainaa

  95. Huolestuttava mandariini 6.2.2023 21:20
   Tulos: +1 (1 ääni)
   Niinpä niin, kuitenkin 99,9% miehistä ryömisi loskaisen miinakentän läpi vaikka alasti jos sen päässä poskelle moiskauttaisi pusun joku Scarlett Johansson, Ariana Grande tai Bella Hadid. Koittakaa oppia artikuloimaan, tai oikeastaan tunnistamaan mitä te oikeasti tarkoitatte. Ja siis sehän on se että räväkkä/ronski nainen on se big NO-NO, tatuoinneilla tai ilman. Keskustelu voisi olla hedelmällisempää kun pääsis siihen asian aitoon ytimeen. Terveisin tatuoimaton nainen

   Lainaa

  96. Tulos: +1 (3 ääntä)
   traumcity: Arvon neidit, mä puhun nyt kaikkien miesten puolesta kun sanon, että markkina-arvohan siinä laskee heti jos naisella on tatuointeja, oli ne sitten hyvin tehtyjä tai tälläisiä kauheita suttauksia. Ei kukaan halua vierelleen mitään värityskirjaa. Wanhoina hyvinä aikoina tatskoja oli [...]
   Itselläni ei ole tatuointeja, mutta tämä kommenttisi oli kyllä paras myyntipuhe ikinä. Täytyy hankkia nyt edes jokin pieni jonnekin. Karsii nopsaa seksistiset tai muuten asennevammaiset miehet - kannattaa siis!

   Lainaa

  Lue lisää

  Kommentoi

  Avatar

  Vastaa

  Nimikone

  Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

  Avainsanat: i will go this way, jason momoa, kuva, käsi, peili, peilikuva, peitetauointi, tatskat, tatuoinnit, tatuointimokat, teksti